logo ImpactJOB

ImpactJOB

Skawina

Opinie o ImpactJOB

marcel 2017-05-17 22:00
chyba zaprzeczasz sama sobie, logiczne to jest dostanie stałej umowy a w lait firmie jesteś cały czas pracownikiem tymczasowym dokładnie tak jak w pl
Kamilla 2017-05-17 22:05
Dokladnie po dwoch latach ludzie otrzymuja umowe na czas nieokreslony.
3
Paula 2017-05-17 22:14
Mam pytanie, ale prosilabym o szczera odpowiedz bez nerwow. Czy poza koordynatorami o ktorych piszecie naprawde jest tam tak zle? Nie znam niemieckiego, chce jechac, ale po tym co tu czytam to juz sama nie wiem co robic. Czy w razie problemow ImpactJob mi pomoze?
5
P 2017-05-17 22:18
Jak jestes tak mądry to się przedstaw
9
Kamilla 2017-05-17 22:28
Na spokojnie bym radzila podjac prace I przekonac sie samemu a nie sugerowac sie opiniami innych.
6
Wordzik 2017-05-17 22:46
Tak, pomoze ale tu nie jest wcale zle. Kwiecien byl slaby ale bylo tylko 18 dni pracujacych ze wzgledu na swieta. Ja najmniej zarobilam 900 euro za niepelny miesiac. Szalu nie ma ale gdzie w polsce na magazynie tyle zarobisz? Poza tym nie wiem o jakich mieszkaniach mowicie ale my mamy pokoj dwuosobowy, na pietrze wspolna kuchnia i lazienka ale to nie jest hotel luksusowy tylko pracowniczy. Internet slaby ale jest, da sie zyc. Jestem tu juz trzeci miesiac.
7
robert 2017-05-18 20:33
No ja akurat poznałem w mojej krótkiej kadencji 2 osoby które po 6 miechach aplikowały na stanowiska Kauflandu i się z łatwością dostały nie jest to od razu umowa na stałe pierwsza próbna , a ty zansz ludzi którzy 5 lat robią przez lait firmę no proszę cie
Karol 2017-05-18 20:47
Wypłacają 135 godzin gwarantowane i tyle wypłacają reszta wędruje na zeit konto do którego zbierasz min 2 miech 135*7 euro netto = 1080 - 250 mieszkanie zostaje 830 tyle dostajesz + dodatki zmianowe które są od 23 godziny tylko musisz pełne 10 godzin pracować aby dodatek dodali ale to są grosze. Wiec 900 to max chyba że nadgodziny wypłaca na trzeci miesiąc ale potem znowu zbierasz aby zapełnić zeit konto i znowu mała wypłata
P 2017-05-18 20:58
Ile godzin jest wypłacanych to zależy od miesiąca w maju masz 21 dni pracujących wiec wypłacają 147 godz plus 14 godz świątecznych
4
Karol 2017-05-18 21:56
Jak by tyle wypłacali to bym pracował tam dalej wypłacają 135 godzin i nie wprowadzaj ludzi w błąd
P 2017-05-18 22:03
W którym miesiącu miałes wypłacone 135 godz bo ja takiego miesiąca nie znam
P 2017-05-18 22:08
Słuchaj kto tu kłamstwa wypisuje to wypisuje ja jeszcze umiem liczyć
P 2017-05-18 22:10
Słuchaj kto tu kłamstwa wypisuje to wypisuje ja jeszcze umiem liczyć
P 2017-05-18 22:23
Każdy kto chodził do przedszkola moze sobie podzielić dni pracujące w miesiącu przez 7 ile wychodzi Hahaha
2
Lucka 2017-05-18 22:46
Masz gwarantowane 35 h tygodniowo × 4 tygodnie to minimum 140!
3
Hudy 2017-05-18 22:50
Mozecie zalozyc inny watek? Bo to juz zaczyna byc wkurzajace, ze piszecie na forum firmy impact o innej firmie. Dziwne ze nikt nie zareagowal jeszcze.
Ja chcialbym sie dowiedziec czegos na temat spawacza ale nie moge bo ciagle czytam jakies wywody na temat ktory mnie nie dotyczy!!
7
P 2017-05-18 22:55
Czyli myślisz ze np w maju ostatnie 3 dni sie nie liczą teraz zrozumiałam jaki macie problem Hahaha
2
lucka 2017-05-19 10:21
Umiesz czytać? Napisałam MINIMUM 140 godzin, wiadomo, że jak dni więcej to i godzin tez!
5
Marek 2017-05-21 22:54
Bronicie impactu ale skoro jest tyle problemów z easy personal to po co dalej współpracują? Jak zawsze chodzi tylko o kasę i tyle w temacie. Doją was jak krowy i tyle
3
Iggy 2017-05-22 08:14
Uwielbiam takie wpisy od razu widac, ze pewnie cie zwolnili i wylewasz zale ale co ty mozesz wiedziec.
3
Marek 2017-05-22 09:01
Kolejny mądry sie wypowiada. Pracowałem na mięsie kilka miesięcy i wiem wystarczająco . Idź dziecko do szkoły wracaj.
2
hofen 2017-05-22 09:16
Ale bzdury piszesz, każdy dostał wynagrodzenie a że koordynatorzy są jacy są to co ma impact do tego? Nam impact pomógł, więc przestań płakać
5
Marek 2017-05-22 09:23
Może naucz się czytać ze zrozumieniem ? Gdzie ja napisałem, że komuś nie dają wynagrodzenia ? Pytam czy impact dalej wysyła tam pracowników skoro są wieczne problemy, ale zawsze znajdą się ludzie co będą bronić.
4
Ludek 2017-05-22 21:04
Ja jestem na miesie od stycznia i nie narzekam
5
Daniel 2017-05-22 22:09
A moze z ludzmi maja problemy a nie z easy personal
4
K 2017-05-23 00:37
Bardzo ciezka praca za bardzo małe pieniądze.
2
Zenek 2017-05-23 22:02
Poczytałam opinie i widzę , że są osoby szukające najdrobniejszych problemów żeby móc rozdmuchać temat na forum. Okropny i niestety wszechobecny hejt na każdym kroku daje znać o sobie. Takie czasy mamy.
3
Marek 2017-05-23 23:09
Podpis Zenek, pisze jako kobieta. Widać, że obrona to udawanie. Niestety takie czasy mamy.
2
Marek 2017-05-24 09:51
Oczywiście, że moge podpisac się z imienia i nazwiska, ale po co ? Żeby właścicielka wydzwaniała do mnie potem ? Żeby ktoś wyszukiwał mojej osoby na innych portalach ? Podziękuje, to jest internet, tu się nie podaje takich danych. Podaje moje imię, i tyle powinno wystarczyć.
1
Kein 2017-05-24 11:17
I wszystko jasne. Inni się podpisują z imienia i nazwiska, bo nie mają nic do ukrycia a ty tylko udowadniasz ze to co piszesz to sciema.
Pozdro, "Aga"!
2
Marek 2017-05-24 13:20
I mówi to osoba, nawet nie podpisana imieniem :) I nie mam nic do ukrycia, ale ludzie w internecie zawsze wiedzą najwięcej :)
Pozdrawiam "kolego"
3
Kein 2017-05-24 16:30
Żal mi Ciebie :D
A tak swoją drogą, fajne fejkowe imię sobie wymyśliłeś :)
3
Monika Kowalczyk 2017-05-24 20:58
to zadzwoń sobie do impaktu i sie dowiesz. Temat bardzo przydatny bo nikt wcześniej nie poruszał wątku Easy Personal a ze nie można dodać żadnej opinii na ich temat niech bedzie poruszana w opiniach Impaktu w końcu oni pośredniczą w wysłaniu do firmy Easy Personal a jeżeli współpracują z taką firmą to też w jakimś stopniu odpowiadają za bałagan w Easy.
2
Marek 2017-05-24 21:39
Cóż, w dowodzie mam Marek, no ale przepraszam, na pewno fake. Cóż "Kein" nie widzę, u Ciebie podpisu z imienia i nazwiska, pewnie kolejny pracownik impactu broni dobrego imienia firmy, no bo przecież jak ktoś śmie coś złego powiedzieć.
3
Monika Kowalczyk 2017-05-24 21:48
Popieram Marka!!!!!!!
1
Paulina K. 2017-05-25 07:20
Impact nikogo nie oszukal. Stawki sa takie jal podawali, koszty mieszkania tez. Jaki moga miec wplyw na balagan w niemieckiej firmie? To nie jest tak ze ludzie nie dostaja wynagrodzen, badzmy obiektywni.
Uwazam ze to co wypisujecie jest krzywdzace bo Impact jest naprawde porzadna firma ktora pomaga, ale jak ktos nie zglosil zadnych problemow to jak maja pomoc?
Ja pracowalam w Kauflandzie 2 miesiace w Heilbronn, cudow nie bylo, ale kase dostalam, mialam gdzie spac a koordynatorzy i reszta to inna historia. W kazdym razie zawsze moglam liczyc na pomoc impactu
A tak swoja droga to wlascicielka wypowiadala sie tu sama. Nie mozecie jej zadac pytania wproat tylko wypisywac obelgi? Wszyscy na tych forach sa tacy sami, zero pokory.
4
Ola 2017-05-25 08:45
Krótko i na temat
Chcesz pracowac jedź
Chcesz imprezować zostań w domu
Mądry zrozumie od razu a na dyskusje z głupimi szkoda mi czasu
6
kowalczykowa 2017-05-25 09:14
Trochę to dziwne, że podpisujesz się danymi praktycznie identycznymi jak właścicielka firmy ImpactJob. Coś mi ściemą wieje :D
4
Karol 2017-05-25 10:01
Jaka ściema każdy może tu napisać swoje zdanie przecież nikt tu nie uliża impaktowi tylko cały czas poruszana jest temat Easy nikt tez nie mówi że nie płacą bo płacą na czas ,ale to że dostaje się 850 euro po odjęciu kosztów mieszkania to inna sprawa. Nikt tu nikogo nie nakłania aby nie podjał pracy przez firmie Easy . Każdy ma swój rozum jednym będzie to odpowiadało innym nie i taka jest prawda.
3
hofen 2017-05-25 10:54
Zgadzam się. Każdy decyduje za siebie i podejmuje własne decyzje.
Ja pracuję i moim zdaniem nie ma tragedii.
5
Janusz 2017-05-25 17:37
A ja wam napisze jak to wyglada z mojej perspektywy.
Firma impactjob to rzetelna agencja, bo
1) nie wysyla ludzi do firm, w ktorych nie ma pracy. Niestety juz 2 razy mialem taka przygode z innymi firmami. A nawet jak sie tak zdarzy ze niemiecki pracodawca zawali to reaguja od razu(kolega mial taki przypadek)
2) jak przyjechalem kiedys w niedziele na mieszkanie i wlasciciel stwierdzil, ze nic o mnie nie wie to impact zareagowal od razu i jak sie okazalo wlasciciel jednak wiedzial.
3) utrzymuja kontakt z ludzmi ktorych wysylaja i regularnie sprawdzaja czy wszystko w porzadku
4) trzeba cos przetlumaczyc z niemieckiego? Nie ma problemu
5) koniec pracy? Znajduja nowa bez koniecznosci zjazdu.
6) nie usuwaja komentarzy ani tu ani nie blokuja ich na faceboku, co tylko zwieksza ich wiarygodnosc
7) wlascicielka sie udziela co rowniez potwierdza ze firma nie ma nic do ukrycia

Jestem elektrykiem a moja opinia niedlugo pojawi sie na oficjalnej stronie impactjob z moim imieniem i nazwiskiem.

Polecam firme impactjob!

Janusz
4
Marek 2017-05-25 20:48
Każdy moze mieć swoje odczucia i opinie. Nie którym się uda, nie którym nie i tyle :-) Ja ze swojej strony mam negatywne wspomnienia, ale jak komuś się udało to gratuluje.
1
AbuRamal 2017-05-25 20:56
Uwazajcie na pakowaniu miesa w heilbronn w firmie easy.
Kazdy z kazdym ma powiazania, kazdy na kazdego kapuje. Nie wyplacaja calego wynagrodzenia, ze wszystkim jest problem.
Bylem, nigdy wiecej
Hofen 2017-05-25 21:04
To napisz to na watku ich a nie impactu!
3
Marcin 2017-05-25 21:06
No widac, ze tobie sie nie udalo. Przekwalifikuj sie na forumowego placzka,bo to ci dobrze wychodzi :)
4
Koko 2017-05-26 05:48
Ktorego dnia miesiąca sa przelewy z easy?
Marek 2017-05-26 10:58
Przekwalifikuj się na lizodupa, bo widać, nie dość, ze Ci wychodzi, to jeszcze ci smakuje.
Mocha 2017-05-26 11:35
ImpactJpb kieruje do firmy EasyPersonell z którą na dobrą sprawę nie potrafi nic załatwić. Ja nadal nie mam pieniędzy ze zwolnienia, które niestety musiałem mieć. Cały czas dzwonisz się dowiedzieć i cały czas ta sama odpowiedź: spróbuję się dowiedzieć. Zero odpowiedzialnosci.
1
Wer 2017-05-26 11:44
Firma Impact jest nieodpowiedzialna. W ogłoszeniach i rozmowach słyszałam w kółko, że internet i opieka koordynatora są zapewnione. Ani internetu ani opieki. Gdy jesteś chory do lekarza trzeba iść samemu mimo faktu, że nie znasz języka. Z internetem tak samo: 2 miesiące obiecywania, że góra tydzień i internet będzie po czym dowiadujemy się, że "internet nie jest w pakiecie pokoju". 250e od osoby za pokój i nawet nie można zapłacić rachunków, bo brak internetu.. ImpactJob rzuca słowa na wiatr. Tyle w temacie.
1
hofen 2017-05-26 12:01
do 15-go
Zostaw swoją opinię o ImpactJOB - Skawina
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ImpactJOB