logo ImpactJOB

ImpactJOB

Skawina

Opinie o ImpactJOB

Polaris 2016-12-03 10:49:25
Jak widać, wykonanie kilku telefonów przez firmę trudne nie jest a dla większości oddelegowanych to bardzo dużo, bo nie czują się pozostawieni sami sobie. Byłoby miło, gdyby wszystkie firmy miały taką politykę. Miejmy nadzieję, że Impactjob utrzyma dalej taki poziom.
14
smart 2016-12-03 20:00:28
pracujesz za ich pośrednictwem?
5
sweet 2016-12-05 09:42:28
widać, że się pracownicy u pani wspierają -kulturka level hard, to dobrze o WAS świadczy
14
easy 2016-12-05 17:52:24
na pewno lepiej niż o innych, których coś ściska!
14
Kazimierz elektryk 2016-12-07 13:21:55
jestem elektrykiem i chciałem wyjechać za pośrednictwem tej firmy ale mam pytanie. Czy z nimi podpisuje sie jakas umowe? ma ktos jakis wzór? nie chce podpisywac czego i jechac w ciemno
13
Monika Kowacz ImpactJob 2016-12-08 10:15:57
Witam Panie Kazimierzu,

przed wyjazdem podpisujemy umowę kierowania do pracy, która jest dla Pana gwarancją zatrudnienia. Po zaakceptowaniu Pana kandydatury przez zagranicznego pracodawcę wysyłamy umowę, by mógł Pan się z nią na spokojnie zapoznać.

W razie pytań pozostaję do dyspozycji.

Pozdrawiam,
(usunięte przez administratora)
13
Rys 2016-12-12 22:37:18
Zwolnili mnie bezprawnie a impact pomogl z nowa robota. Polecam
50
po szkodzie 2016-12-13 22:08:39
Mi też pomogli odzyskać pieniądze od oszustów niemieckich, ale już na pewno nie wyjadę, bo co przeszedłem to moje. Firma ok, ale wyjazd do oszustów niemców odradzam.
50
Skinny 2016-12-17 18:35:06
Ludzie wyslani do pracy sa dla nich priorytetem i bardzo zalezy im na tym, by pracowali w dobrych warunkach. Reakcje na problemy sa natychmiastowe a obslugla klienta na najwyzszym poziomie.
Z czystym sumieniem w pelni polecam a korzystajac z okazji chcialbym jeszcze oficjalnie podziekowac Pani Monice za pomoc w odzyskaniu pieniedzy od firmy Alp... B... która próbowała mnie oszukać.
48
Kroler 2016-12-18 22:12:17
Naprawde sa ok? Ja juz tyle przezylem ze nie wiem czy znowu zaryzykuje wyjazd.. czytalem o tej firmie opinie maja ok ale ja pracowalem w austrii bez posrednikow i do dzis nie odzyskalem 2500 euro wiec boje sie znowu w cos pakowac. Czy wyjazd przez posrednika jest pewniejszy?
31
Dziki 2016-12-19 21:41:11
Na pewno nie przez takiego pośrednika jak Zeitmann, tam chyba by nie umieli wysłać człowieka nawet na pustynię!
8
Monika Kowacz ImpactJob 2016-12-20 10:39:55
Witam Pana,

Pana komentarz nie dotyczy firmy ImpactJob, więc zakładam, że znalazł się tu przez pomyłkę.
W razie pytań lub wątpliwości pozostaję do dyspozycji.

Pozdrawiam,
Monika Kowacz
45
ryszard 2016-12-22 13:27:13
Dziękuje za pomoc firmie ImpactJob!
60
Gerer 2016-12-22 23:22:50
Kolega wyjechal za ich posrednictwem jako elektryk do hamburga i chce mnie sciagnac bo jest bardzo zadowolony.
44
Grzegorz 2016-12-23 18:52:19
dokładnie!! jak mnie wkur... że człowiek komentarza zostawić prawdziwego nie może bo zaraz usuwają. i to niby ma być pomocne forum?? dobrze, że w tym wątku nic nie znika ! Pani Moniko prosze tak dalej, my wiemy jak jest!

42
klusek 2016-12-27 18:13:39
myślę, że zmiana firmy wyszła pani Monice na dobre :)
53
kris 2016-12-30 08:21:55
z braku laku dobry kit :)
1
klusek 2016-12-30 09:32:15
Oj jak mi przykro, ze az tak boli ;) ale nie martw sie, idzie nowy rok,bedzie lepiej!;)
40
kuy 2016-12-30 09:55:49
A twój komentarz tylko potwierdza twój smutek w związku z powyższym :)
45
TG 2017-01-03 00:24:39
Wystarczy poczytac opinie o nich na fb tez twierdzisz ze sami je sobie tam dodaja? Znam firmy co blokuja morzliwosc dodania oceny bo maja same negatywy. Ale tak wy swieci medrcy wiecie najlepiej. A jestem pewien ze sami jeszcze poprosicie o pomoc w szukaniu pracy impact. Ja na ta firme nie dam zlego slowa powiedziec a wiesz chlopczyku dlaczego? Bo z wlasnej kieszeni zaplacili za prawnika i pomogli odzyskac 800 euro na ktore oszukala mnie niemiecka firma. I powiesz teraz ze to malo ale dla mnie to duza ciezko zarobiona kasaJuz widze jak inne pseudofirmy to robia do dzis sie do jednej dodzwonic nie moge co mi pol roku zalatwia diety co to mi taki jeden gosc prezes niemiecki wisi. Takze wara od nich zarna reklame rob komus innemu jak nie masz konkretow. Ja polecam i polecac bede.
40
Monika Kowacz ImpactJob 2017-01-03 09:04:22
Pozdrawiam serdecznie i życzę szczęścia w Nowym Roku, bo dobrego wychowania i klasy już chyba Pan nie nadrobi :)

Pozdrawiam,
Monika Kowacz
29
Monika Kowacz ImpactJob 2017-01-03 09:05:49
Pozdrawiam serdecznie i życzę szczęścia w Nowym Roku, bo dobrego wychowania i klasy już Pan raczej nie nadrobi :)

Pozdrawiam,
Monika Kowacz
40
viv 2017-01-03 09:08:55
ktoś tu chyba jeszcze nie wytrzeźwiał od Sylwestra:) Polecam krople uspokajające, choc nie wiem czy pomagają na chorobę duszy:)
31
Catan 2017-01-03 10:35:22
ułomnością ludzką jest zawiść i zazdrość, a chyba jeszcze bardziej to jak człowiek nie potrafi sobie z nią poradzić. @Kriss, czy nie lepiej popatrzeć na siebie a nie innych? ImpactJob - dobra robota, jestemy z kolega bardzo zadowelni,pojutrze jedziemy na kolejne zlecenie!

pzdr
39
Kloss 2017-01-03 11:07:32
typowy Polaczek, coś zniszczyć a potem szukać winnych, zazdrość nie jest dobrym uczuciem, polecam psychologa - może on Ci pomoże pogodzić sie z porażką i w tym, że nie radzisz sobie w życiu:)
31
Tomek 2017-01-03 15:48:06
Czytam te Twoje komentarze i szczerze nie rozumie o co ci chodzi??? Narzekasz tylko, ze za duzo pozytywow, obrazasz ludzi jak prostak, nic tym nie wnosisz do dyskusji, a poza tym uczysz sie tych komentarz chyba na pamiec bo wiesz dokladnie, ktory zostal usuniety. Przeciez kazdy czlowiek, ktory ma przynajmniej dwie szare komorki widzi, ze albo to prywatne potyczki albo zabieg konkurencjii. Ludzie opamietajcie sie ...... czy do tego zostalo stworzone to forum???? Chce dowiedziec sie cos jak praca i stawki u innych a musze czytac takie dyrdymaly
40
MANY 2017-01-03 16:31:59
Jesteś zwykłym pajacem bez kultury bycia obrażasz ludzi bez podania przyczyny i powodu czy blond czy czarne nie zmienia faktu że firma zatrudnia coraz więcej pracowników a to najlepszy dowód że się rozwija i coraz to więcej ludzi chce z tej firmy korzystać. Myślę że zrozumiałeś że kolorem włosów pracy nie załatwisz a może ty po prostu lubisz chłopców albo może kłopoty z erekcją.Napisz ku....sie co za krzywdy takie straszne i kiedy ci wyrządzono jak masz odwagę .Firma jest prężna a ta Pani na którą tak narzekasz to nie jednemu za granicą udzielała pomocy nawet w nocy i byłem tego świadkiem więc nie zasługujesz na jej uwagę P.S jak masz zamiar dalej pisać bzdury to konkrety chyba że Boga też obrażasz i zapomniał ci dać jaj..
40
brett 2017-01-03 16:43:41
ty sie chlopcze czytac naucz albo do okulisty sie wybierz bo komentarz o ktrym mowisz ze go nie ma jest caly czas. zal zal zal ci cos sciska!
32
zdik 2017-01-03 18:06:31
Ale z ciebie prymityw.
31
Lula 2017-01-03 18:17:45
Jak zwykle z klasa, brawo Pani Moniczko!:)
40
klusek 2017-01-03 21:27:50
I tym sposobem sam się zdemaskowałeś, juz wszyscy wiedzą, że to nieudolne zabiegi konkurencji. Brawo ty!:p
40
klusek 2017-01-04 07:57:50
Mnie by bylo wstyd, dorosly "facet" a nie ma odwagi podac swoich prawdziwych zarzutow do firmy tylko tworzy takie bzdurne komentarze i slowotwory ktore rozumie tylko on sam. Wniosek? Sfrustrowanie kolezanek i kolegow musialo osiagnac szczyt. Na szczescie inteligentni ludzie od razu wiedza o co chodzi. Ej a moze wy probujecie sprowokowac firme do usuwania komentarzy zeby miec sie pozniej do czego przyczepic? I znowu brawo ty/wy!;) ah i chyba problemy ze wzrokiem masz,bo zaden komentarz nigdy stad nie zniknal. "Wyjedz" juz za ta granice,buziaki :)
38
viv 2017-01-04 13:27:17
Bądź odważny i napisz komu ubliżaja i na jakich forach bo deczko cie poniosło:) Albo jesteś z konkurencji ale na pewno nie jako wyjeżdżający do pracy tylko podrzędny rasowy hejter zatrudniony w agencji pracy albo dostałes mocnego kosza od tej pani, mściwość to bardzo brzydka cecha:)
Moze zajmij sie swoją karierą, bo jak widzę siedzisz tutaj od kilku miesięcy i próbujesz jadzić:)))
16
Fox on the run 2017-01-04 13:29:48
Nie jestem w stanie pojąć dlaczego taki hejt płynie bezpośrednio w stronę właścicielki firmy. Przecież gołym okiem widać, że to jakaś zaplanowana ściema i kit. @kriss podaj jakieś konkrety, jakie masz wąty w stronę firmy a nie bezczelnie obrażaj bo to z deka żałosne. Jeżeli byłeś z nimi i coś nie grało to napisz co, jak, gdzie, kiedy i dlaczego, osobiście chciałbym to wiedzieć bo wybieram się za ich pośrednictwem. I darujcie sobie żałosne komentarze bo forum polega na gromadzeniu konkretnych informacji a nie ścieku zmyślonych szumowin .
38
Michał Ż 2017-01-05 01:02:57
Mam pytanie - kriss, piss albo dzyss... jako jedyny
najezdzasz na tą firmę , na wlascicielke , ale nie podajesz żadnego konkretnego powodu . Ja z nimi wyjeżdżałem i jakoś wszystko jest ok. Mam kilka podejrzeń co do ciebie , albo cie wywali bo jedyne co umiales to pić wódkę i wydawało ci się że jesteś taki fazowy że każda Niemka twoja hehe.... albo nie wzięli cię na żaden wyjazd bo jedyne co umiesz to pić wódkę....i oczywiście wyrywać laski w Hipermarkecie!....a może chciałbyś mieć taką firmę, a umiesz tylko pić wódkę i tanimi chwytaki szukać okazji hehe...
39
kucyk 2017-01-06 00:13:27
Bardzo proszę o nie zaśmiecanie tego forum bezsensownymi komentarzami. Zastanawiam się nad ich ofertą i wszedłem tutaj żeby poczytać opinie o firmie a nie wynurzenia jakiegoś frustrata!
34
dżonny bravo 2017-01-06 01:09:41
Chcialem podziękować pani Monice. Poswiecila dużo czasu zeby odzyskać moja kasę. Wielkie dzieki!
33
Arkadiusz 2017-01-06 19:10:03
Witam, jestem zainteresowany ofertą na stolarza budowlanego w Hamburgu. Czy ktoś może podać mi jakieś informacje dotyczące warunków jak i samej firmy ImpactJob? Wymagali od was dobrej znajomości języka niemieckiego, czy wystarczą podstawy? Jeszcze nie wysłałem cv, najpierw chciałbym się dowiedzieć czegoś od was. Dziękuję
26
misio 2017-01-06 21:33:59
Maja naprawdę dobre opinie, poczytajcie tez na fb
28
januszek 2017-01-06 21:41:17
Zadzwoń i wszystkiego sie dowiesz
21
Niemota 2017-01-14 16:46:51
Dziwna firma dużo mówią mało robią. Po prostu z czasem zaczną tracić klientów, nie ogarnia ja tematów są mało pomocni dla ludzi którzy wyjechali za ich pośrednictwem
2
opel 2017-01-14 17:07:44
Jeżeli uważasz ze oni są malo pomocni to albo nie wyjeżdżałeś nigdy z innymi firmami albo wymagasz żeby cię codziennie prowadzili za rączkę. Ja polecam i dziękuję bo nie raz mi pomogli!
19
MH 2017-01-15 11:42:29
Pracowałem w donauwurth, złozyłem wypoewiedzenie i firma nie chciała mi zapłacić. Na szczęście ImpactJob pomógł mi odzyskać wynagrodzenie i z tego co wiem to nie tylko mi. Sama szefowa załatwiała sprawę, więc dziękuję za pomoc i polecam firmę ImpactJob,
15
wkur..... 2017-01-16 19:58:18
bo pomaganie ludziom wyslanym do pracy to zasr.....y obowiązek firm, ktore ich do tej pracy wysyłają. Miło, ze ta firma tak właśnie się zachowuje, bo znam dużo takich co mają wyj....e i ja sie z taka jedna bujac do teraz musze.
15
Spawacz J. 2017-01-16 21:36:24
Pani Kowacz należą się ogromne podziękowania za to, że pomogła odzyskać mi i dwóm innym osobą pieniądze od oszustów z Niemiec. Jestem bardzo wdzięczny i będę polecał firmę ImpactJob i panią Kowacz każdemu, bo naprawdę na to zasłużyła.

Spawacz J.
15
Zenek 2017-01-19 17:37:04
To naprawdę super firma, dbającą o swoich pracowników. Takich pracodawców trzeba nam więcej, pracownik w takiej firmie czuje się jak w rodzinie. Rozmawiałem z wieloma osobami i maja bardzo dobre zdanie. Wyjazdy zawsze dobrze zorganizowane, można pracować .
12
Kwiatkowa 2017-01-19 22:17:13
Byłam u nich kiedyś w biurze na rozmowie kwalifikacyjnej na asystentkę w dziale rekrutacji. Sprawiają dobre wrażenie, szefowa bardzo konkretna, widać, że zna się na rzeczy. Ostatecznie nie podjęłam u nich pracy, ale zrobili na mnie dobre wrażenie.
12
Miśiakowa 2017-01-20 20:55:27
podobno biorą po rodzinie i znajomościach wiec z ulicy ciężko się dostać
1
panda 2017-01-20 22:03:35
Podobno biorą najlepszych, wiec faktycznie nie masz szans. Pozdro dla kolegów, dawno was nie bylo ;)
10
Alx 2017-01-22 17:51:48
Mam takie pytanie, po co ty piszesz takie byle co, co nic nie wnosi do dyskusji? Nie wiem, nie przyjęli cie, że wymyślasz takie bzdury? A nawet jak biorą ludzi po znajomości to co, nie wolno im? Weź się ogarnij człowieku, bo aż się coś robi czytając te twoje wywody.
7
Zostaw swoją opinię o ImpactJOB - Skawina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ImpactJOB