logo ImpactJOB

ImpactJOB

Skawina

Opinie o ImpactJOB

opel 2017-01-14 17:07
Jeżeli uważasz ze oni są malo pomocni to albo nie wyjeżdżałeś nigdy z innymi firmami albo wymagasz żeby cię codziennie prowadzili za rączkę. Ja polecam i dziękuję bo nie raz mi pomogli!
33
MH 2017-01-15 11:42
Pracowałem w donauwurth, złozyłem wypoewiedzenie i firma nie chciała mi zapłacić. Na szczęście ImpactJob pomógł mi odzyskać wynagrodzenie i z tego co wiem to nie tylko mi. Sama szefowa załatwiała sprawę, więc dziękuję za pomoc i polecam firmę ImpactJob,
27
wkur..... 2017-01-16 19:58
bo pomaganie ludziom wyslanym do pracy to zasr.....y obowiązek firm, ktore ich do tej pracy wysyłają. Miło, ze ta firma tak właśnie się zachowuje, bo znam dużo takich co mają wyj....e i ja sie z taka jedna bujac do teraz musze.
27
Spawacz J. 2017-01-16 21:36
Pani Kowacz należą się ogromne podziękowania za to, że pomogła odzyskać mi i dwóm innym osobą pieniądze od oszustów z Niemiec. Jestem bardzo wdzięczny i będę polecał firmę ImpactJob i panią Kowacz każdemu, bo naprawdę na to zasłużyła.

Spawacz J.
28
Zenek 2017-01-19 17:37
To naprawdę super firma, dbającą o swoich pracowników. Takich pracodawców trzeba nam więcej, pracownik w takiej firmie czuje się jak w rodzinie. Rozmawiałem z wieloma osobami i maja bardzo dobre zdanie. Wyjazdy zawsze dobrze zorganizowane, można pracować .
27
Kwiatkowa 2017-01-19 22:17
Byłam u nich kiedyś w biurze na rozmowie kwalifikacyjnej na asystentkę w dziale rekrutacji. Sprawiają dobre wrażenie, szefowa bardzo konkretna, widać, że zna się na rzeczy. Ostatecznie nie podjęłam u nich pracy, ale zrobili na mnie dobre wrażenie.
28
Miśiakowa 2017-01-20 20:55
podobno biorą po rodzinie i znajomościach wiec z ulicy ciężko się dostać
2
panda 2017-01-20 22:03
Podobno biorą najlepszych, wiec faktycznie nie masz szans. Pozdro dla kolegów, dawno was nie bylo ;)
25
Alx 2017-01-22 17:51
Mam takie pytanie, po co ty piszesz takie byle co, co nic nie wnosi do dyskusji? Nie wiem, nie przyjęli cie, że wymyślasz takie bzdury? A nawet jak biorą ludzi po znajomości to co, nie wolno im? Weź się ogarnij człowieku, bo aż się coś robi czytając te twoje wywody.
23
Chrabia 2017-01-25 19:42
Super prężna firma. Maja rację, że wybierają ludzi do firmy. Dobry skład osobowy to duży impuls do działania, ludzie to jak lokomotywy. Super metoda na sukces firmy. Oby tak dalej trzymali a wszyscy będą zadowoleni.
18
Margaret 2017-01-27 20:22
Hahahahahaha podpisuję się pod tym dwoma rękami !!!!! :)
6
kires 2017-01-28 13:48
Najlepsza agencja pracy w Polsce, zawsze pomogą. Polecam!
11
Patrick 2017-01-29 18:14
A ja mam pytanie z innej beczki ile da sie odlozyc miesiecznie zarabiajac te 8-10 e /h . Z tego co sie orientowalem podatki przy takiej minimalnej placy wynosza w niemczech ok 15% dochodow. Zwlaszcza do osob ktore byly czy to po odliczeniu jedzenia i mieszkania wychodzi w granicach 2000zl -3000zl. Jakies sa realia?
2
anon 2017-01-29 21:46
Też mam pytanie odnośnie zarobków, uściślając jakie stawki są na stanowisku „komisjoner części samochodowych”? Nigdzie nie znalazłem takich informacji. Jeżeli ktoś pracował lub pracuje na powyższym stanowisku to chciałbym uzyskać informację ile średnio jest się w stanie zarobić przy założeniu, że nie ma nadgodzin, bez żadnych bonusów, dodatków. Dzięki za odpowiedź. ;-)
2
Yui 2017-01-30 20:37
Ja mam 9,36 brutto + 25% do nocek i oplacone mieszkanie.
3
anon 2017-01-30 21:27
Dzięki za odpowiedź. Czyli mówisz, że polecasz? :-)
2
Yui 2017-01-31 14:58
Ogólnie tak, tylko praca jest monotonna, ale plusem jest to, że nie płacę za mieszkanie.
Jeżeli chodzi o sam ImpactJob to polecam jak najbardziej.
5
Spioo 2017-01-31 16:13
Byłem na wakacje w pracy z tej agencji i mam mieszane uczucia. Praca ok, wszystko tak jak w opisie. Na miejscu miał być polski koordynator, ale niestety nikt taki nie czekał. Gdyby nie to, że rozmawiam po angielsku byłoby ciężko.
1
anon 2017-01-31 19:41
Jeszcze ostatnie pytanie, czy miejsca pracy, które oferuje ImpactJOB są położone tam gdzie obowiązuje prawo szariatu, względnie czy praca lub miejsce zamieszkania znajduje się w kalifacie?
2
klusek 2017-01-31 19:46
Lecz sie
2
Patix 2017-01-31 19:49
Jak byles na miesie albo na oponach to sciemniasz, bo bylem miesiac w mockmuhl z innymmi 20 osobami i byla polska koordynatorka a potem bylem w eching na magazynie z oponami i tam dwoch polskich koordynatorow bylo
3
anon 2017-01-31 19:58
Pytam poważnie, bo jak wiadomo ten milion migrantów z Bliskiego Wschodu gdzieś się musi znajdować, a jak powszechnie wiadomo jest to inna kultura i dla nas rzeczy oczywiste dla nich wcale takie nie muszą być.
3
Spioo 2017-02-02 18:00
Byłem przy inwentaryzacjach.
2
Spioo 2017-02-02 19:22
No to stary sciema bo tam koordynatorka jest pani joanna z niemieckiej firmy i ona jest w stalym kontakcie z pracownikami i z impactem. Tam tez bylem
4
Polyt 2017-02-04 18:28
Chcialem dodac komentarz na stronie 2 innych agencji ale pojawil sie komunikat ze musi on zostac zweeyfikowany w ciagu 24 h. Tu takiego nie bylo. Co to znaczy? Myslacy chyba sie zorientuja a dla Impact gratulacje, przynajmniej jedni uczciwi.
4
Polyt 2017-02-04 18:31
Aha i jeszcze mam mala dygresje albo pytanie do przedyskutowania..nie uwazacie, ze to nie fair, ze niektorym firmom wolno tu wiecej? Slaba polityka, ale moim zdaniem agencje takie jak ImpactJob ktore komentarzy nie weryfikuja(czytaj nie usuwaja) tylko na tym zyskuja. Czyz nie?
5
AP 2017-02-06 20:06
Witam, czy biora do pracy osoby bez niemieckiego lecz z dobrym angielskim??
1
Monika Kowacz ImpactJob 2017-02-07 11:01
Witam Pana,
to zależy od stanowiska. Zapraszamy do kontaktu!
3
utyk 2017-02-07 20:19
ja pracowalem na pakowaniu miesa, nie wyymagali niemieckiego ale to nie byla praca dla mnie ;D
3
TAA 2017-02-09 18:47
aplikujac przez pewnien serwis długo trzeba czekać na kontakt od tej firmy? czy odrzucają CV po aplikacji na dana oferte czy pomagacie znalezc cos innego?
2
anon 2017-02-09 22:48
Dzwonią bardzo szybko. Ja wysłałem w sobotę, w poniedziałek miałem rozmowę, w środę rozmówki po niemiecku. Delegacja na niedzielę, ale nie udało się mi wyjechać z przyczyn osobistych.
4
youyu 2017-02-12 11:37
Dziwne rzeczy się na tych forach dzieją.. Tu raz na jakiś czas pozytywne komentarze są hejtowane, że niby firma sama je pisze, ale na forach pozostałych agencji, gdzie ewidentnie widać, kto te komentarze pisze i ze niepochlebne są usuwane, to już jest ok.
Ciekawe kto i dlaczego obrał sobie za cel akurat ImpactJob....
5
Slusek 2017-02-12 17:35
Siema, nie wiecie czy maja cos dla slusarzy bez niemieckiego?
5
Slusek 2017-02-12 17:38
W ogloszeniach podaja stawki, przynajmniej w tych ktore przegladalem byly podane, ale ja nie znam niemieckiego to chyba ciezko
4
Klaudia 2017-02-16 13:46
Czy ImpactJob ma w swojej ofercie prace dla kobiet. Zależy mi na pracy przy kwiatach to najlepsza opcja. Pytałam w różnych agencjach ale nic nie mieli i odesłali mnie do Impct-u. Jak wygląda organizacja wyjazdu i zakwaterowania na miejscu? Czy znajomość języka jest konieczna?
1
studentka 2017-02-17 09:22
a możesz podać konkrety? Jako kto pojechałeś i w czym ci nie pomogli? Pytam z ciekawości, bo czytałam opinie na FB (z imienia i nazwiska a nie pseudo) i sama od nich jechałam, ludzie są zachwyceni. Kiedy więc widzę taki ogólnikowy tekst od razu zaczyna mi śmierdzieć.
Byłam na komisjonowaniu i zaprzeczam kłamstwom, które rozpisujesz. Prowadzili mnie niemal za rękę, zresztą osoby, które ze mną pracowały też tak były traktowane. Dlatego na te wakacje też zamierzam skorzystać z ich ofert i naprawdę polecam innym, z tą firmą można jechac w ciemno
6
NICKODEM 2017-02-17 09:33
jak nie wiadomo o o co chodzi to na pewno o pieniądze, komuś widać ( usunięte przez administratora )
2
Monika Kowacz ImpactJob 2017-02-17 10:43
Witam Panią,
niestety nie posiadamy ofert przy kwiatach, jednak mamy inne oferty dla kobiet.
Zapraszam do kontaktu!

Pozdrawiam,
Monika Kowacz
5
Operator 2017-02-19 10:05
Witam szczerze móowiąc to na poczatku mialem duże watpliwosci co do tej firmy bo wszyscy obiecują a później nic z tego nie wychodz ale sprawdzilem ImpactJob i na prawde są firmą godna polecenia. Nie udalo sie w pierwszej robocie ale doslownie na nastepny dzien już mialem nowa. Staly kontakt z koordynatorem z ImpacJob to duzy plus. Pracuje w Memmingen od 1,5 miesiaca ImpactJob dzwonil do mnie od tego czasu okolo 4 razy zeby zapytac co slychac. Polecam firme
6
Karl 2017-02-19 11:17
Fakt, w goworka srednio wierze, bo anonimowo to kazdy cwany i mozna pisac co sie chce ale opinie na FB mnie przekonaly.
Startuje od 27.02 jako spawacz, trzymajcjie kciuki!
6
Zdzicho 2017-02-20 11:17
Pracowałem z nimi już kilka razy i zawsze było wszystko dopięte na ostatni guzik. Kasa dobra, polecam.
6
żulietta 2017-02-21 06:45
zawsze możesz skorzystać z motta swoich przełożonych "życie przemija a ja wciąż niczyja" ;)
aha no i jak zawsze +50 do kultury infaktu
1
beatka 2017-02-21 08:52
To jest tak żenujące, że aż śmieszne! :D
7
Kaszuba Grzegorz 2017-02-21 13:15
Ty żulita czy jak tam.. komu ty zaglądasz pod łóżkowy pokrowiec kulturą infaktu .Jesteś pewny że niczyja bład palancie JEST MOJA..I zapraszam do spotkania Kaszuba Grzegorz..
6
zainteresowany 2017-02-21 19:08
Witam, czy ktoś ma więcej informacji na temat czyszczenia budynków? Widziałem przed chwilą ich ofertę ale stawka jest tak kosmiczna ze zastanawiam sie czy to prawda. Będę wdzięczny za informację.
5
Monika Kowacz ImpactJob 2017-02-21 19:15
Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów, bo dobrego wychowania i klasy, jak już kiedyś wspominałam, niestety nie da się nadrobić :)
6
Monika Kowacz ImpactJob 2017-02-21 20:59
Witam Pana,

oferta jest prawdziwa :)

Zapraszamy do kontaktu!

Pozdrawiam,
Monika Kowacz
5
Ali G. 2017-02-21 22:50
Szacun Grzesiek! Takich frajerów jak Żulita trzeba Ye..ba..ć
6
kytu 2017-02-22 19:39
Serio? Nie wstyd Ci takie rzeczy pisać? Każdy normalny wie, o co chodzi. Ale najwidoczniej tylko na tyle Cię stać. Gratuluję!
5
rybitwa 2017-02-22 20:12
Barwo! jesteś Gość bo masz odwagę się podpisać z imienia i nazwiska. A Pan podający się za Żuliettę niech nie myśli, że jest anonimowy dzięki takiemu żałosnemu pseudo, bo nie jest:)
5
Zostaw swoją opinię o ImpactJOB - Skawina
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ImpactJOB