logo ImpactJOB

ImpactJOB

Skawina

Opinie o ImpactJOB

Pawel Ja 2017-06-15 16:07
Dziwne? To jest nienormalne, dodalem komentarz na watkach 1 polskiej i dwoch niemieckich firm i WSZYSTKIE zniknely! Zenada, pewnie ten portal na tym zarabia. Jak dla mnie masakra!
ImpactJob SZACUN ode mnie za nieusuwanie komentarzy i udzielanie sie tu!!
15
Pawel Ja 2017-06-15 16:08
Dziwne? To jest nienormalne, dodalem komentarz na watkach 1 polskiej i dwoch niemieckich firm i WSZYSTKIE zniknely! Zenada, pewnie ten portal na tym zarabia. Jak dla mnie masakra!
ImpactJob SZACUN ode mnie za nieusuwanie komentarzy i udzielanie sie tu!!
14
Kasia 2017-06-16 16:36
Drodzy czytelnicy,nie polecam tej agencji,kieruja do najgorszego pośrednika w Niemczech ,czyli ontime solutions,brak kontaktu z firma po dotarciu na miejsce maja cie gdzies,a godziny przepracowane nie zgadzają sie z tym za co zapłacili.Ostrzegam wszystkich chcących wyjechać do niemiec przez ta firme,lepiej aplikować bezpośrednio do sprawdzonej agencji w Niemczech bez polskich posrednikow( przed wyjazdem obiecują cuda).
4
B.R.K.T 2017-06-16 20:13
A od kiedy to impactjob ci płaci? Tak sie składa ze bylem na oponach, Daniel z niemieckiej firmy i pani z polskiej byli ze mna w stalym kontakcie. Przedstaw sie z imienia cwaniaku, bo wszyscy wiemy ze nie masz na imie Kasia. Wiem kim jestes ale nie chce ci tu wstydu narobic.
17
Ewa Klimczak - ImpactJob 2017-06-16 20:28
Bądź na tyle odważna(y), by się przedstawić z prawdziwego imienia i nazwiska i na jaką ofertę wyjechałaś(eś).
Co tydzień każdy z pracowników dzwoni do skierowanych do pracy w DE pracowników i dopytuje, czy wszystko jest w porządku. Najzwyczajniej więc w świecie, kłamiesz lub nie odbierasz telefonów.
AHA! Jeszcze jedno, to że kłamiesz dość łatwo sprawdzić, albowiem akurat do tej firmy wyjechała tylko 1 kobieta, pozostali pracownicy to mężczyźni. I akurat TA kobieta jest cały czas zadowolona :)
A że nie ma ona na imię Kasia, to tak spytam tylko po cichu: Bartek... to Ty?:))))))
20
Kaszu 2017-06-16 20:53
A cóż to za cuda ci naobiecywali i czym cię tak skrzywdzili biedaku? Byłem na wymianie opon kolo Stuttgartu i miałem stały kontakt zarówno ze strony polskiej jak niemieckiej firmy. Więc sprecyzuj o co Ci chodzi bo nie rozumiem. Moze mieli dzwonić codziennie czy zjadłeś sniadanie i ciepło sie ubrałeś?!
19
Lusia 2017-06-16 21:02
Wiecie co? Ten cały gowork to CYRK :D Serio, jak mam zły humor to chodzę po różnych wątkach i czytając płaczę ze śmiechu, polecam, świetna rozrywka :D
22
Kolega Adam 2017-06-16 22:39
Ale walisz człowieku smuty. Pracowałem z nimi i problemów takich jak ty nie miałem. Polecam wizytę u neurologa - bo z twą głową coś musi być na rzeczy nie tak. Jak dla mnie trochę słabo, podpisz się kim jesteś a nie "Kasiuj", może akurat się znamy.
17
Ksiezak 2017-06-17 09:02
Mam 2 przemyslenia;pierwsze to ze ludzie to jednak bez rozumu sa. Ja wiem ze posrednika opluc najlatwiej bo polski ale moze troche pokory i pomyslunku nie szaszkodzi?
A drugie to takie ze nie radze wierzyc w goworka, tu kazdy moze pisac co chce a jak zaplacisz to jeszcze niepochlebne komentarze usuna. Impact tego nie robi dlatego pojawiaja sie tu czasem takie z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] urwane dyrdymaly bez konkretow ale i tak ten portal jest wiecie jaki
16
Karol 2017-06-18 20:57
Przy tak szerokim zakresie prac oraz miejsc może zdarzyć się jakaś pomyłka. Ale nie zasługują na tyle skarg.
14
kasia 2017-06-19 21:32
Wcale nie napisałam o pracy przy oponach wiec nie wiem o co ci chodzi
3
kasia 2017-06-19 21:40
Nie znamy sie,i cale szczęście,bo takiego frajera na pewno bym zapamietala:-)
2
kasia 2017-06-19 21:47
Kobieto ogarnij sie,ja nie podalam do jakiej pracy pojechałam,najpierw czytaj ze zrozumieniem,a potem odpowiadaj,jestem kobieta jeśli już.Najwidoczniej taki bałagan macie w tej pseudo firmie,ze nie wiecie kogo zatrudniacie;-) Pozdrawiam następne naiwne,ktore wam zaufają...
5
Mati 2017-06-19 22:25
Odpusc kolego, wszyscy wiemy kim jestes, co zrobiles i o co sie plujesz. Napisac to tu i narobic Ci wstydu? Pewnie znowu sie tu wyplaczesz pod innym pseudonimem, biedny "Kasia" :(
8
kasia 2017-06-19 22:27
Do wszystkich,ktorzy chcą wyjechać przez ta agencje szczerze odradzam,jeszcze dla nich pracuje ale już niedługo odchodzę,nigdy na forum nie podam jak mam na imie itp.Drogie koleżanki i koledzy omijajcie impactjob szerokim lukiem,ja im zaufałam i teraz szczerze zaluje.Sa inne firmy i jeśli znasz jezyk to aplikuj bezpośrednio do zagranicznej agencji,bez posrednikow.
5
kasia 2017-06-19 22:33
Nie znam cie mati,napewno nie pracujemy w tej samej firmie,wiec odpuść sobie zbędne komentarze
4
Monika Kowacz ImpactJob 2017-06-19 22:36
"Pani Kasiu" tak się składa, że z kobiet, które wyjechały za naszym pośrednictwem do firmy OnTimeSolutions żadna nie ma na imię Kasia. Dodatkowo moje pracownice są z nimi w stałym kontakcie. Proszę więc mieć odwagę przedstawić się z imienia i nazwiska i podać konkrety, bo jak narazie ich nie widzę.
Pozostałych zapewniam, że firma OnTimeSolutions jest firmą rzetelną i sprawdzoną.

"Pani Kasiu", czekam na kontakt i pozdrawiam serdecznie.
13
Monika Kowacz ImpactJob 2017-06-19 22:43
I jeszcze jedna prośba, proszę nie wprowadzać innych w błąd. Nie pracuje Pani dla nas, ponieważ my jesteśmy pośrednikiem, co oznacza, że nie została Pani zatrudniona przez nas.
Ma Pani coś do ukrycia, skoro nie chce się Pani przedstawić?
Ze swojej strony życzę powodzenia w poszukiwaniach nowej pracy. Mam nadzieję, że kolejny pracodawca, proszę nie mylić z pośrednikiem, pełni spełni Pani oczekiwania:)

Pozdrawiam
11
Mati 2017-06-20 09:41
Haha, kolejny raz w punkt :D
Skoro Kasia taka cwana to czemu "Pani" nie odpisze? Bo ściemnia! :)
9
Kasia 2017-06-20 20:26
Oczywiście Pani Moniko,firma impactjob jest tylko pośrednikiem,wysyla kobiety do niesprawdzonych agencji pośrednictwa pracy za granica,a gdy kasa sie nie zgadza to ma to gdzies,bo My tylko was kierujemy a za prace placi nasz zagraniczny partner,ale to Pani firma kasuje za kazda osobe oddelegowana kase co nie?Zenada i tyle,do takich firm jak Manpower,Adecco czy Randstad nie dorastacie nawet do piet,szkoda czasu na pisanie opinii,naiwni i tak sie znajda.Zycze powodzenia
4
Monika Kowacz ImpactJob 2017-06-20 22:23
Dobry wieczór,
ja przedstawiam się z imienia i nazwiska, więc proszę mieć odwagę zrobić to samo, to po pierwsze.
Po drugie, to, że został Pan rozliczony w szóstej klasie podatkowej( bo Panią Kasię już chyba możemy sobie darować?) nie jest winą ani moją ani niemieckiej firmy, o czym wielokrotnie informowaliśmy.
A po trzecie to proponuję się doszkolić, bo delegowanie to coś zupełnie innego, niż pośrednictwo.
Pozdrawiam serdecznie i życzę samych sukcesów.
10
Monika Kowacz ImpactJob 2017-06-20 22:26
I jeszcze jedna uwaga, nie jest Panu/Pani wstyd wypisywać, że nie miał Pan z nami kontaktu?
Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii, ale niech będą one obiektywne i przede wszystkim prawdziwe.
11
kasia 2017-06-21 21:44
Na forum nie podam jak mam na imie,poniewaz dalej pracuje i nie chce być zwolniona z dnia na dzień,ale już niedługo odchodzę NARESZCIE,ale mogę ostrzec inne dziewczyny,aby omijaly takich posrednikow jak impactjob.Kazdy ma prawo wyrazić swoja opinie,dobrze gdy osoba która szuka pracy wie z kim będzie mieć do czynienia niż gdy przekona sie na miejscu i straci czas i pieniądze.W tym celu jest serwis GOWORK,aby obiektywnie poznac opinie o pracodawcy,a nie tylko cukrowanie z jednej strony-pracodawcy.Pozdrawiam wszystkich czytających i na tym koncze dyskusje na mój temat.Powodzenia dla wszystkich szukających pracy zagranica.
4
Gyg 2017-06-21 22:15
Myśle, ze kazdy myslacy czlowiek doskonale widzi, ze to sciema.
10
Monika Kowacz ImpactJob 2017-06-21 22:24
Owszem, od tego jest forum i jak każdy widzi, żaden komentarz nie jest usuwany a ja uczestniczę w dyskusji. Niestety w tym przypadku jest ona bezowocna, bo nie podała "Pani" żadnych argumentów, przedstawia "Pani" nieprawdę i nie ma "Pani" odwagi się przedstawić. Dodatkowo ma "Pani" moje dane kontaktowe, jeżeli twierdzi "Pani",że zaden z moich pracowników się Panią nie interesował, co jest całkowitą bzdurą, to mogła "Pani" w każdym momencie odezwać się do mnie.
Tak jak wspominałam, za naszym pośrednictwem do firmy OnTimeSolutions, wyjechały 2 kobiety, obie w parze, i z obiema byliśmy i jesteśmy w kontakcie, tak samo jak koordynator w z niemieckiej firmy.Myślę, że na tej podstawie każdy może sobie opinie.
Życzę powodzenia w nowej pracy :)
11
Zenek 2017-06-22 12:14
ImpactJOB ma fajną listę aktualnych ofert pracy, super
10
Justyaky 2017-06-22 21:00
Jestem spawaczem, pracuje za posrednictwem impactjob od 2 miesiecy u pracodawcy w kolonii, mam kontakt z polska agencja, jak trzeba to pomagaja. Polecam firme
10
Joanna Smęder ImpactJob 2017-06-22 22:28
Witam Pani Kasiu,

jestem pracownikiem firmy ImpactJob. Bardzo szczęśliwie się składa, ponieważ to ja współpracowałam z Paniami, które wyjechały do Niemiec za naszym pośrednictwem do firmy On Time.

Wyjazdy miały miejsce w tamtym roku, jedna z tych Pań, do dzisiaj pracuje. Jestem z nimi w stałym kontakcie, więc mam absolutną pewność że nie jest Pani osobą, za którą się podaje. Dodatkowo jedna oraz druga Pani posiada wyższą kulturę języka, niż ten, którym się Pani posługuje. Nie ukrywam, że jestem delikatnie zniesmaczona faktem, że próbuje się Pani delikatnie podszywać pod osoby, które znam i darzę sympatią.

Oczywiście, doskonale orientuje się jakiej Pani jest płci i kim Pani w rzeczywistości jest z imienia i nazwiska.

Bardzo proszę nie stosować takich metod jakie Pani prezentuje w swoich komentarzach, ponieważ są one kompletnie oderwane od rzeczywistości. Dodatkowo nie tylko obrażają bezpośrednio mnie, firmę ale także osobę pod którą próbuje się Pani podszywać.

Z wyrazami szacunku dla Pana (myślę, że nie ma sensu tego ukrywać :),

Joanna Smęder

PS. Na naszej stronie oraz w obiegu internetowym jest kilka numerów do naszej firmy. Jeżeli jeden nie odpowiada, logika nakazuje wybrać inny.
12
Marcel 2017-06-24 00:16
Szacunek dla firmy ImpactJob. Obie panie udowodnily, kim jest "Pani Kasia", krytyka jest ok, pod warunkiem, ze jest konstruktywna a nie hejt na sile.
12
Zenek 2017-06-25 13:23
ImpactJOB po raz kolejny udowodnił, że są prężną i solidną agencją. Z takimi można wyjeżdżać do pracy za granicę i spokojnie pracować bo reszta spraw jest załatwiona.
11
Zygmunt 2017-06-28 18:10
Firma pomaga odzyskać wynagrodzenie od niemieckiego oszusta, który nie dość że udawał że mnie nie zna to jeszcze nie chciał wypłacić kasy za 8 dni pracy. Impact wywalczył mi te pieniądze. Dziękuję
10
Zygmunt 2017-06-28 18:11
Firma pomaga odzyskać wynagrodzenie od niemieckiego oszusta, który nie dość że udawał że mnie nie zna to jeszcze nie chciał wypłacić kasy za 8 dni pracy. Impact wywalczył mi te pieniądze. Dziękuję
10
Taki on 2017-07-03 22:22
Dla mnie dobra firma to taka, ktora interesuje sie pracownikiem i w razie problemow pomaga. Impact to robi,mimo ze jest tylko posrednikiem.
Bardzo dobra firma szanujaca ludzi. Polecam i polecac bede.
9
Zenek 2017-07-05 12:32
Może mi ktoś podpowiedzieć coś w temacie pracy stolarza meblowego w Niemczech. Czy to jest opłacalna robota? Jak wygląda sprawa znajomości języka niemieckiego bo u mnie to trochę kiepsko wyglada? Czy dojazd organizuje już agencja JOB? Będę wdzięczny za pomoc.
7
Jozek 2017-07-05 22:07
Oni maja duzo ofert bez niemieckiego.
Po co pytasz na forum, nie lepiej zadzwonic?
6
Jozek 2017-07-05 22:08
Oni maja duzo ofert bez niemieckiego.
Po co pytasz na forum, nie lepiej zadzwonic?
7
Marian 2017-07-13 17:50
ImpactJOB ma świetną listę ofert pracy, zawsze można u nich coś znaleźć. Korzystałem z ich pośrednictwa i nigdy się nie zawiodłem. Mogę ich polecić ale osobom które jadą za granicę ze świadomością ciężkiej pracy.
7
Jogy 2017-07-13 18:36
Moim zdaniem najlepsza agencja posrednictwa. Zawsze pomoga, z reszta wystarczy zobaczyc ilu ludzi pisze ze pomogli odzyskac pieniadze. Niby nie sa dlugo na rynku ale profesjonalizem i podejsciem do ludzi wygrywaja. Polecam
6
Jogy 2017-07-13 18:37
Moim zdaniem najlepsza agencja posrednictwa. Zawsze pomoga, z reszta wystarczy zobaczyc ilu ludzi pisze ze pomogli odzyskac pieniadze. Niby nie sa dlugo na rynku ale profesjonalizem i podejsciem do ludzi wygrywaja. Polecam
6
Madzia 2017-07-16 21:58
Czy można zaufać tej agencji i wyjechać do roboty przy pakowaniu spożywki? Czy możecie coś dodać zanim zadzwonię do biura? Jakie mieszkania załatwiają?
5
kisses 2017-07-18 17:35
ja z nimi wyjechałam i nie żałuję.
6
Basia 2017-07-20 11:58
Szukam dobrej agencji i jak poczytałam opinie to widzę, że znalazłam. Poradźcie gdzie warto wyjechać żeby zarobić?
4
Aga 2017-07-21 00:26
Na pewno nie z nimi i na pewno nie do niemiec
1
Monika Kowacz ImpactJob 2017-07-21 17:27
Pani "Ago", witamy ponownie :)
4
fan Agi i Kasi 2017-07-23 15:33
ooo "Aga" wrócił(a) z wakacji:))))) A może znowu nie udało się w kolejnej pracy i trzeba gdzieś wylać swoje frustracje? Jak tak non stop nie wychodzi to warto się zastanowić, że może wina leży w Tobie a nie u innych?:)
5
Kamil 2017-07-23 19:08
Ja pracuje jako magazynier w Halle za ich pośrednictwem. Praca lekka,mieszkanie ok, jest polski koordynator a impact ze mną w kontakcie. No i nie wymagają niemieckiego ale z tego co wiem to impact ma dużo ofert właśnie bez języka. Fajna firma można się z nimi dogadać,polecam
4
Zenek 2017-07-23 22:27
ImpactJOB to moja najlepsza agencja. Zawsze mają dużo ofert pracy a ponadto wszystkie sprawy związane z wysyłam ludzi za granicę są dopilnowane . Mieszkania dają całkiem dobre tylko pracować. Polecam ich.
4
Aga 2017-07-24 00:01
oczywiście, jak coś ktoś liże 4 litery, to jest "dają super mieszkania", "koordynator super", ale jak ktoś powie coś negatywnego to jest "nie oni załatwiają mieszkanie" czy "nie od nich zalezą koordynatorzy". I jak tu dać jakąś konstruktywną krytyke.
2
Żal mi cie 2017-07-24 06:09
Kolega chyba ma gorszy okres, odpuść,bo tak się składa,że bardzo łatwo udowodnić kim jesteś. Na szczęście każdy mądry wie, ze pośrednik jakim jest Impact nie ma wpływu na to o czym piszesz, no ale ze ty do tych mądrych nie należysz to już inna sprawa,żal mi ciebie.
4
fan Agi i Kasi 2017-07-26 20:19
piszesz o KONSTRUKTYWNEJ krytyce? Wskaż mi, w którym miejscu lub komentarzy sam(a) ją umieściłe(a)ś. Jak do tej pory: zero konkretów, same pomówienia i wymysły. Z tego co czytam, chwalący tę firmę potrafili sie podpisać z imienia i nazwiska i łatwo ich zidentyfikować, patrzę na FB Impact - tam również nie wstydzą się swojej tożsamości. No, w przeciwieństwie do Ciebie. Wmawiasz innym, że jesteś kobietą, przybierasz fałszywe imię i jedziesz ile sie da. Jak sądzisz więc, kto jest na tym forum wiarygodny? No na pewno nie Ty. Ja tam chętnie poczekam aż napiszesz coś więcej, bo jak na razie jawisz sie jak zwykły troll, ktory zamiast wziąć się do uczciwej pracy wylewa swoje frustracje na goworku:)
1
Zostaw swoją opinię o ImpactJOB - Skawina
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ImpactJOB