logo ImpactJOB

ImpactJOB

Skawina

Opinie o ImpactJOB

Bolek 2016-11-18 13:27:53
proponuje bys wysłał CV, z tego co widzę, mają oferty w Twojej branży może uda się im Ciebie dokoptować do jakiegos teamu, w ktorym już ktos zna język. Ja tak pojechalem jako dekarz a tez nie znam niemieckiego
3
anitka 2016-11-18 20:44:19
od razu widać, że sciema z tą anetką!
9
Remik 2016-11-18 22:19:36
Ja pracuje od lipca w tej firmie i jakos do tej pory problemow nie mam. Fakt koordynatorka tamtejsza to porazka ale kasa na czas, praca sama w sobie ok a mieszkanie raczej zle niz dobre ale do przezycia, syf robimy sobie sami tam, co bede ukrywal skoro taka prawda. Impact dzwoni regularnie. Ja nie narzekam chociaz po nowym roku bede sie rozgladal za czyms nowym, moze impact pomoze, zobaczymy.
10
mavjus 2016-11-19 09:07:26
To ty sie po 3 dniach zwolniles bo 15 km do pracy to byla tragedia wedlug ciebie??nic tam nie przepracowales a sie najbardziej burzysz.
7
haburger 2016-11-19 13:27:51
ja jestem w hamburgu za ich posrednictwem od polowy wrzesnia. nie mowie po niemiecku ale na budowie polski brygadzista i w ciul polakow wiec daje rade. kasa moze nie jest powalajaca ale duzo godzin no i bez niemieckiego mnie wzieli wiec na razie jest luzno
9
Fytju 2016-11-19 22:16:02
Czasem maja oferty bez jezyka ale na programiste to chyba slabo..niemce wymagaja od nas niemieckiego ale jak oni sa w pl to ni ch... taka polityka ;)
7
Balu 2016-11-20 13:12:01
czytam wiele opinii z różnych agencji pracy ale takiej patologi to nigdzie nie widziałem. Polak polakowi na obczyźnie by piekło zaaplikował!! Żenada ile jadu w was jest i jeszcze ta niekompatencja i chamstwo ze strony biura!!!! Muppet Show
1
Czyt 2016-11-20 16:49:14
A u ciebie wszystko dobrze? Bo chyba masz czlowieku jakis problem ze soba
8
Ono 2016-11-20 18:48:46
Coś czytał..., gdzieś czytał..., chyba tylko to forum ,bo ja na innym forum widziałem ,że kto napisze skargę to w przeciągu godziny zostaje usunięta.
10
Logisyuk 2016-11-20 20:51:58
Komisjoner odiezy wertingen, potrzebuje inforacji
3
koleś 2016-11-21 09:07:45
jakich człowieku chcesz informacji toć widzisz że dopiero sie oferta ukazala a przyjecia sa od stycznia, dzwon do nich to dostaniesz info, co za ludzie na forum się pytaja pana Boga chyba
8
Mateusz 2016-11-21 09:11:40
a ty tu dziecko przyszedłes reklamę portalowi innemu robić i to w dodatku oczerniając niewinnych? A niby kto zaginął wg ciebie? Jaka niekompetencja? Co ma agencja do tego, że polak polakowi wilkiem za granicą, niańczyć cię powinni bo sam sobie za granica rady nie dajesz? kto wyjezdza sam ten wie, ze tam z nudów i tesknoty sie pije, a wtedy rózne fobie udzie wychodzą, za to tez agencja ponosi winę? weź się chlopie opamietaj i reklamuj swoją stronkę w inny sposób
9
tyx 2016-11-21 19:07:06
a mnie wypier... z roboty bo sie jeden z drugim uchlali i odpowiedzialnosc zbiorowa sobie wymyslili. i ciekawe kto jest winien agencja czy te pijusy? prawda jest taka ze sami sobie robimy syf a potem pretensje do wszystkich swietych. mam dosc i niemiec i pseudo kolegow bo sie tak zyc nie da. do agencji nic nie mam ale radze sie zastanowic jak lepiej weryfikowac ludzi wyjezdzajacych do pracy bo czasem to naprawde patologia. jak mi wkur... przejdzie to moze sie zglosze po nowa prace ale narazie mam dosc
6
słabo 2016-11-21 20:38:33
Jak zwykle wszyscy inni winni.., ale to słabe!
7
kolo 2016-11-21 20:44:38
co ma agencja do tego, nie oni Cię zatrudnili a firma. Agencja Cię tylko skierowała
4
Tadek 2016-11-21 20:50:47
ale on nie obwinia wszystkich innych, cos w tym jest co napisał. Odpowiedzialność zbiorowa nie jest fair ale....
Wątpię czy inna weryfikacja pomoże, może macie na to jakiś sprawdzony sposób. Przeciez idąc do zwykłej pracy w PL też się pieknie ktos ubierze, wypachni, uczesze, nawet gumę do zucia w gebe wsadzi i co? Po 2 dniach przyjdzie narąbany i puść go do pracy pod napięciem.
Kumpel ma firemkę i do biura szukał, piekne, młode i ładne przychodziły, studia, języki itp i co? i po 2 tygodniach okazalo się, ze kolega stracił kilku klientów, bo panienka gdzieś miała pracę, obowiązki i lojalność, od 1 do 1 najlepiej i jak najdłużej i jeszcze jej kartę na basen dać. Nie ma różnicy jaka praca i nie ma nigdy gwarancji kogo przyjmiesz.
7
słabo 2016-11-22 12:28:27
no w sumie masz rację, ale na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nie poradzisz byli sa i beda zawsze
5
MANY 2016-11-22 17:08:00
Szefowa w..w firmy jest ewenementem doskonałości w całym tego słowa znaczeniu rzetelność sprawiedliwe dokonywanie wyborów na rzecz interesantów jest jej domeną SERDECZNIE POLECAM ..FIRMĘ IMPACTJOB..
9
GRZEGORZ R 2016-11-22 17:36:51
Pani Monika dokonała dobrego wyboru w niemieckiej firmie w całości.. Serdecznie polecam jej firmę ..Pracuje już 8 miesięcy jako elektryk płaca jest rzetelna i terminowa POLECAM FIRMĘ IMPACTJOB Grzegorz R.
6
Ryszard G 2016-11-22 20:26:21
Niech wszyscy sceptycy podadza mi dane chociaz jednej firmy ktora sie naprawde interesuje ludzmi po ich zwerbowaniu do pracy bo ja juz pracuje dlugo ale do tej pory jakos mi dane nie bylo. Ci dzwonia 1- 2 razy w miesiacu i nawet takie male cos wystarczy. Mowcie co chcecie ale to my zarabiamy na ich auta mieszkania i luksusy wiec korona nikomu z glowy nie spadnie jak wykona jeden telefon czy nie mam racji???ja dlatego zostalem przy impactjop chociaz stawki moglbym miec lepsze ale przynajmniej nie traktuja mnie tylko jak zrodla dochodu
7
Anita Z. 2016-11-22 23:32:33
Ja też nie wierzyłam,że ktoś może się zainteresować po wyjeździe,a tu miłe zaskoczenie od firmy Impact Job.Razem z mężem złożyliśmy aplikacje do tej firmy.Nie znamy języka więc myśleliśmy,że nasze szanse są marne,a tu propozycja pracy po 3 tygodniach(szybko).Jesteśmy w Niemczech niecały tydzień,a pani z firmy kontaktowała się z nami 5 razy :) Na miejscu też mamy opiekę.Mieszkanie i praca w pożądku.Dlatego ci ,którzy czytają tą stronę i myślą o wyjeździe za granicę to tylko z firmą IMPACT JOB,jest naprawdę żetelna.
8
Lucy 2016-11-23 07:15:56
A gdzie pracujecie??bo ja z chlopakiem tez szukam pracy bez niemieckiego...
1
milka 2016-11-23 21:16:50
Widać ze wiedzą co robią bo to dzięki nam szarym pracownikom mogą działać. dobrze wiedzieć ze im zalezy to dobrze o firmie swiadczy. a gdzie pracujecie? my z chlopakiem tez szukamy czegos bez jezyka wiec moze sie uda skoro mowisz ze was wzieli
8
uber 2016-11-23 21:35:46
naucz sie liczyc bo jak widac potrafisz tylko do 6 albo ze wzrokiem masz problemy moja droga kolezanko
6
Anita Z. 2016-11-24 00:36:23
Witam.Pracujemy przy pakowaniu mięsa,praca nie jest ciężka.Ważne,że się nie dźwiga.Na miejscu w pracy oczywiście firma Impact Job zapewniła osobę(Polaka),który nas we wszystko wprowadził.W pracy też jest sporo Polaków.Nie zastanawiajcie się nad tą firmą,złóżcie CV lub zadzwońcie. Warto poczekać na ich propozycję.Pozdrawiam.
8
Nowy 2016-11-24 11:32:29
A gdzie pracujesz? Jakie miasto?
4
Nowy 2016-11-24 11:35:16
Witam Co to za agencja pracy? Od kiedy ona istnieje? I czy ktoś pracuję U nich w mieście Heilbronn na produkcji kiełbasek ? Niby 10.00€ brutto oferują ktoś Coś wie?
5
roik 2016-11-24 20:40:37
ale o co ty pytasz???
pozdro 2016-11-24 20:55:09
widać, że niektórzy ostro walczą o podwyżkę na ten miesiąc.
Cisnąć, cisnąć, bo mikołaj już niedługo ;)
4
mała 2016-11-24 21:07:57
a ja widzę że kogoś strasznie boli że ta firma ma takie dobre opinie ;) co, u was podwyżek pewnie nie będzie? ;) ;)
9
Norbi 2016-11-24 21:24:23
Co cwaniakujesz pozdro,... pizdro?...czy jak ci tam...ktoś napisze o kimś coś dobrego i już się musi znaleźć ktoś co go to boli. Jak nie masz podwyżek to jedź do Niemiec i zarób, a może skladales do nich aplikacje i cie odrzucili hehe


7
MANY 2016-11-24 21:57:10
Nie wiem człowieku a co tobie biega ja nie pracuję u Pani Moniki pomogła mi w pierwszych krokach teraz jak potrzebuję pożyczkę to zwracam się bezpośrednio do niemieckiego pracodawcy..Więc nie wypisuj bzdur o św. Mikołaju bo dostaniesz pod choinkę osobiście ode mnie wolne łóżko w szpitalu zważaj również co i do kogo piszesz bo możesz się grubo przeliczyć pajacu..
7
derek 2016-11-24 22:15:51
Ja pracuję od września. Praca do najprzyjemniejszych nie nalezy ale nie mowie po niemiecku to nie mialem wyjscia. Jest duzo godzin, to jest plus i mieszkanie fajne- mamy z dziewczyna pokoj dwuosobowy. Stawka 10 euro brutto i nadgodziny, ja pracuje przy tasmie i sprawdzam etykiety a dziewczyna przy wypelnianiu kielbas. jest polski brygadzista i koordynatorka ale jej temat to zostawmy. jak mam problem to zalatwiam z pania Joanna ktora mnie tam wyslala. zostajemy do konca roku a od stycznia chce cos nowego bo mam dosc miesa :D ale ogolnie firme polecam i do pracy tez sie idzie przyzwyczaic tylko jak ktos liczy na lajt to sie zdziwi bo tempo jest mega duze
6
69 2016-11-25 13:51:48
Witam jak sie nzywa ta firma i w jakiej miejscowosci sie znajduje? pytam poniewaz sam dosstalem oferte wlasnie przy miesie Pzdr
2
endriu 2016-11-25 18:20:43
mała- dorośnij :)
1
Mala 2016-11-25 19:23:28
A ty pozdrow kolegow ;)
3
Mala 2016-11-25 19:44:34
@endriu, a ty pozdrow kolegow ;)
4
mała 2016-11-25 20:14:18
a ty pozdrów i uściskaj ode mnie kolegów ;)
7
Artur Wy. 2016-11-26 14:39:29
Odnoszę dziwne wrażenie, że to jakaś akcja zorganizowana. Nie wierzę w to, że jakikolwiek kandydat, który wyjechał za ich pośrednictwem miałby takie informacje. To ewidentnie jest jakiś tani zabieg konkurencji albo byłego pracownika biurowego, bo innej opcji nie widzę. Ale jak to mówią, karma wraca, więc załodze ImpactJob, a zwłaszcza Pani właściciel radzę się nie przejmować podchodami na tak niskim poziomie. Odpowiada Pani na komentarze rzeczowo dodatkowo podpisując się a to bardzo dobrze o Pani świadczy.
Tak, wiem, że zaraz przeczytam, że jestem pracownikiem firmy, że pewnie mi za to płacą, albo że firma napisała to sama, itd, ale mam to gdzieś. Mądry zrozumie od razu, a na dyskusje z głupimi szkoda mi czasu i tyle w temacie.

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
7
jaky 2016-11-27 10:38:28
oczywiście ze pewnie cie o ten komentarz poprosili co nie zmienia faktu ze sie z toba zgadzam. szlag mnie trafia jak inne firmy usuwaja komentarze i udaja ze sa takie zaje... to jet robienie z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tu przynajmniej ktos raczy odpisac ale nie wyjade za ich posrednictwem bo juz tyle agencji mnie w ch... zrobilo ze nikomu nie ufam!
5
Artur Wy. 2016-11-29 22:26:40
Witam i raz jeszcze powtarzam, ze nikt niczego nie kazal mi pisac, to po prostu moje spostrzeżenia, którymi jak mniemam mam prawo się podzielić, ale tak jak pisalem wczesniej, mądry zrozumie... A brak jakiekogolwiek komentarza ze strony Pani Anety tylko utwierdza mnie w przekonaniu, ze mam racje.
5
Jutell 2016-11-30 20:55:16
A cos ty taki pieniacz?;)
Ja polecam impact, zawsze pomoga.
6
Elektryk 2016-12-01 20:56:11
Sprostowanie do poprzedniej opini. Wszystkie nieporozumienia i niedomówienia leżały głównie po stronie firmy z Lipska. Rzeczywiście Impact Job dokonywało wszelkich starań aby nasza współpraca przebiegała w jak najlepszych stosunkach. Sprawa została wyjaśniona i relacje pomiędzy mną a Impact Job są w jak najlepszych stosunkach. Po wyjaśnieniu wszystkich zgrzytów i zwarć, serdecznie polecam firmę Pani Moniki Kowacz. W przypadku konfliktu pomiędzy pracodawcą a pracownikiem Pani Kowacz zawsze stoi murem za ludźmi których oddelegowała za granicę.

Ważna sprawa. Po wypowiedzeniu umowy agencji z Lipska ( FKS ) czekałem na wypłatę, z godnie z umową do 30 dni po rozwiązaniu umowy. Takiej wypłaty się oczywiście nie doczekałem. FKS tłumaczył że po miesiącu pracy u nich firma nie ma żadnych moich dokumentów, ( nawet dowodu osobistego, tj nie wiedzą kto u nich pracował) co było oczywiście nie prawdą. Po przesłaniu rzekomo brakujących dokumentów dalej czegoś im brakowało. Skracając historie, za pośrednictwem Pani Moniki Kowacz udało mi się odzyskać brakującą należność tj całą wypłatę.

Jeszcze raz polecam pośrednictwo firmy Impact Job, w razie problemów z niemieckim pracodawcą służą pomocą pomimo że już nie byłem ich pracownikiem( nie wiązała nas żadna umowa) a pomimo to otrzymałem niezbędną pomoc.
5
Elektryk 2016-12-01 21:08:30
Polecam firmę Impact Job.
Po miesiącu pracy za Ich pośrednictwem miałem problem z niemiecką agencja pracy do której zostałem skierowany. Skończyło się to moim wypowiedzeniem umowy. W czasie sporu Pani Monika Kowacz cały czas trzymała moją stronę dzięki czemu wyszedłem na swoje. Ale nie to jest najważniejsze. Firma FKS z Lipska po rozwiązaniu ze mną umowy na wszelkie sposoby szukała sposoby na niewypłacenie mojego wynagrodzenia. Bagatela kilka tysięcy złotych( grosze). Z pomocą ImpactJob udało mi się odzyskać moją należność, a to nie było łatwe gdyż niemieckiej firmie na prawde bardzo się spodobały moje pieniądze. Pomoc otrzymałem pomimo faktu że już nie byłem pracownikiem Pani Kowacz a pomimo to otrzymałem od niej niezbędną pomoc. Niezbędną gdyż troche słabo mówię po niemiecku i w dodatek nie znam niemieckiego prawa, także sam nie potrafił przedstawić odpowiednich argumentów prawnych dzięki którym odzyskałem moje wynagrodzenie.

Polecam jeszcze raz pośrednictwo Pani Kowacz przede wszystkim dlatego że w razie problemów z niemieckimi firmami, stoi ona po stronie pracownika i gwarantuje w ten sposób bezpieczny zarobek.
5
Polaris 2016-12-03 10:49:25
Jak widać, wykonanie kilku telefonów przez firmę trudne nie jest a dla większości oddelegowanych to bardzo dużo, bo nie czują się pozostawieni sami sobie. Byłoby miło, gdyby wszystkie firmy miały taką politykę. Miejmy nadzieję, że Impactjob utrzyma dalej taki poziom.
6
smart 2016-12-03 20:00:28
pracujesz za ich pośrednictwem?
3
sweet 2016-12-05 09:42:28
widać, że się pracownicy u pani wspierają -kulturka level hard, to dobrze o WAS świadczy
5
easy 2016-12-05 17:52:24
na pewno lepiej niż o innych, których coś ściska!
5
Kazimierz elektryk 2016-12-07 13:21:55
jestem elektrykiem i chciałem wyjechać za pośrednictwem tej firmy ale mam pytanie. Czy z nimi podpisuje sie jakas umowe? ma ktos jakis wzór? nie chce podpisywac czego i jechac w ciemno
2
Monika Kowacz ImpactJob 2016-12-08 10:15:57
Witam Panie Kazimierzu,

przed wyjazdem podpisujemy umowę kierowania do pracy, która jest dla Pana gwarancją zatrudnienia. Po zaakceptowaniu Pana kandydatury przez zagranicznego pracodawcę wysyłamy umowę, by mógł Pan się z nią na spokojnie zapoznać.

W razie pytań pozostaję do dyspozycji.

Pozdrawiam,
(usunięte przez administratora)
1
Zostaw swoją opinię o ImpactJOB - Skawina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ImpactJOB