brak logo

Primavera Ośrodek Wczasowy

Władysławowo

Opinie o Primavera Ośrodek Wczasowy

Mokka 2009-12-07 13:35:45
Odradzam w 100%
Powody:
- Praca sześć dni w tyg, poza sezonem 8h a w sezonie 9h dziennie.
- Około 5zł/g...
- Recepcja jest najgorszym działem. Wredne recepcjonistki, każdej zależy tylko aby dogryźć współpracowniczce. Kierowniczka kompletnie nie nadaje się na swoje stanowisko. Zamiast trzymać recepcję w ryzach i zachowywać się profesjonalnie- podchodzi do wielu spraw zbyt osobiście (kogo lubię - ułatwię mu pracę,kogo nie lubię - będzie moją ofiarą.)
-Kilku "dyrektorów ośrodka" - każdy wydaje inne polecenia, zamieszanie, rotacja ludzi.
-Kierownictwo wymaga zbyt wiele i nie zdaje sobie sprawy z tego, iż niekiedy jedna osoba nie może w tym samym czasie: odbierać telefonów, odpow na maile, obsługiwać klienta, adresować kopert i wiele innych rzeczy.
- Ciągły stres spowodowany przedmiotowym traktowaniem pracownika przez dyrekcję.



Plusy:
Pokojowe i kelnerzy bardzo sympatyczni.
Pracowałam tam tylko kilka tygodni, ale kiedy zrezygnowałam odczułam wielką ulgę.
Zastanówcie się, czy warto się męczyć

2
bela 2010-09-01 02:07:16
Popieram opinie,(usunięte przez administratora) Recepcja nadaje na siebie na wzajem za plecami drugiej i to równo bez oporu, atmosfera stresująca i harujesz jak(usunięte przez administratora) za śmieszną kase co do tylu godzin. Porażka
2
anonim 2011-06-07 16:12:26
Jest Czerwiec 2011 rok i nic się nie zmieniło, tylko może zarabia się już 6,50 za godz.... totalna poracha
2
nikt 2011-06-26 15:35:27
Masakra!!! to wszystko to prawda;/ smutna ale prawda (usunięte przez administratora) najlepiej robic za free ale i tak bedzie zle;) nie ma jakiejs komunikacji wszyscy o wszystkich wszystko wiedza ale nic o sobie i zrobia wszystko zeby pokazac ci ze i tak maja wiecej do powiedzenia.... (usunięte przez administratora) nawet psu nie daje sie zimnego jedzenia ale tu nikomu to nie przeszkadza a dyrekcja woli wywalic niz dac komus cos za darmo bo wszyscy przeciez sa (usunięte przez administratora)!! zwolnic pracownika za to ze wziol do pokoju personalnego papier toaetowy?... ŚMIECH NA SALI...
2
czarna 2011-10-04 01:39:21
Pracowałam tam jakiś czas na Spa,to co tam się dzieje to jakaś pomyłka.pracownicy są ok ale ta cała pani (usunięte przez administratora) ,to jakiś niewypał,co ona tam robiła?Smiech na sali,codziennie pokaz mody,żeby było jeszcze na czym?,smiechu warte.Ciągły brak produktów do pracy,a ona miała to gdzieś,byle czym ,byle jak,byle by klient się nieposkarżył,a jak się poskarzy dostanie masaż gratis.Wymaga od pracowników wiele a od siebie nic nie daje jeszcze najlepiej Cię oskarży i wyśmieje i wymyśli historie koncową,.pani(usunięte przez administratora) za 5 groszy.Dzięki jej osobie wszyscy dobrzy pracownicy zrezygnowali i napewno zrezygnują.No i marna płaca za taką pracę,istny (usunięte przez administratora) nieraz po 5-10 dni po 12 h.Nigdy więcej tam nie wrócę i odradzam wszystkim
2
Mentor 2013-06-04 15:33:50
W 100% zgadzam się z przedmówcami... (usunięte przez administratora)
Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi pracy w tym miejscu. A wracając do recepcji to pracują tam najbardziej kłamliwe i zadufane w sobie .... (usunięte przez administratora)
2
Eeee 2013-06-05 09:07:02
tak to już jak ktoś się do pracy żadnej nie nadaje przez swój niewyparzony pysk i wini wszystkich dookoła tylko nie siebie , o dzizes .. hahahahha :)
admin09 2013-09-14 13:29:26
pracowałam tam przez pewien okres czasu. Wszystko ładnie,pieknie ale tak naprawdę do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kierownictwo ważne jakby urodziło sie w Paryżu.(usunięte przez administratora) bezczelne traktowanie.
4
michal 2013-09-15 12:46:06
napisze krotko najgorsze dzialy to recepcja totalne (usunięte przez administratora) dzial kuchni (usunięte przez administratora)i nawet wody nie potrafia zagodowac pokojowe ok konserwatorzy tez moga byc sa traktowani jak smiecie a najwiecej robia na osrodku ci co sie postawia sa wyrzucani i potraktowani jak zero nie polecam tego miejsca pensja to zenada acha uwazajcie na wszystkich bo to konfidenci pozdrawiam.
4
Obiektywizm 2013-12-13 17:52:44
Ja również nie mam miłych wspomnień z pracy w Primavera Conference & Spa, dawnego Drejka. podejście do pracownika na najniższym poziomie. Zarabiaja krocie a pracownikom obcinają pensje za najdrobniejsze przewinienia, wpadki spowodowane często niewiedzą-marne szkolenia-można powiedzieć że brak szkolenia, jakiegokolwiek przygotowania do pracy. 1 dzień gdzie przełożony/a tlumaczy Ci schematy to jakiś absurd. potem uczysz się sam/a poprzez obserwację i zabawę 1000 pytań do.... często nie ma z kim się bawić w tę zabawę!
Jedyna ludzka twarz w tym osrodku to najstarsza Pani właścicielka.
Pensje niskie i sporo godzin w miesiącu ale o tym każdy jest informowany na początku. Jak "natrzepiesz" 250 h to masz przyzwoita pensję, ale to chyba nie o to chodzi.... System prowizyjny niejasny i nieosiągalny dla każdego, mimo że sprzedajesz pokoje. otrzymanie prowizji uzaleznione jest od opinie osoby odpowiedzialnej za to. Hmmm reasumując... odradzam! Jednakże pozdrawiam pracowników, większość ekipy to ludzie, których powinno sie docenić za wkład w tę całą Primaverę a nie demotywować co jest tam czynione na porządku dziennym.
3
Były Pracownik 2014-01-03 20:42:26
No cóż.....Primavera to jedyne takie miejsce w dosłownym tłumaczeniu. Odradzam wszystkim, którzy szukają pracy na stałe lub dłużej. Większość osób zatrudniona na umowę zlecenie /oczywiście brutto 1000zł/. Jeśli wytrzymasz lub mają taką ochotę i zaproponują umowę o pracę, to najniższa krajowa na papier a stawka godzinowa ustalona na rozmowie do ręki. Tylko pamiętaj, że pensja wypłacana tylko do ręki i z możliwością potrącenia za wymyślone niedociągnięcia... Tak jak pisali poprzednicy dużo godzin w miesiącu w zależności od stanowiska: kuchnia potrafi pracować po 250 godz/m-c a pozostali około 220 godz/m-c. stawki od 7.00zł-10.00zł netto. Pamiętaj jeszcze o jednym: przepracowane godziny to ciężka praca a nie 'ściema'. Po takim miesiącu z przepracowaną stawką 220 godz masz wszystkiego dość...Właściwie twoje życie to praca i spanie. Pracując w Primavera Conference&SPA J.Góra zapomnij o rodzinie i znajomych. Oczywiście osoby, które tam dłużej pracują i jakoś dają radę, to osoby, które poszły na jakiś kompromis: bo blisko mieszkają, bo praca przez cały rok, bo ciężko o pracę a mają na utrzymaniu rodzinę. Odpowiedzialność i wymagania Pracodawcy bardzo wysokie, nie współmierne do pensji i wyposażenia pracownika. Telefony, strój, sprzęt, wyżywienie nawet kuchnia we własnym zakresie.
9
jimitenor 2014-04-07 10:09:44
Witam wszystkich i odrazu odradzam wszelką współpracę w firmie Primavera Conference & SPA zarówno w obiekcie w Jastrzębiej Górze jak i w biurze marketingu w Gdyni(teraz nazwa Primavera) po pierwsze umowy zlecenia na najniższą krajową podpisywane uwaga!! w ostatnim dniu miesiąca - na stałą umowę nie ma szans nawet po roku czasu pracy!!, klimat pracy jest absolutnie chory "Pani" dyrektor nosi wysoko głowę i ma zanic swoich pracowników, zero profesjonalizmu, praca opiera się na strachu i konsekwencjach czy wyrzuceniu z pracy, jeżeli chcesz ślepo wykonywać nieprzemyślane decyzje "Pani Dyrektor" być pod ciągłą presją zarówno w pracy jak i po niej, zarabiać grosze na umowach śmieciowych i być traktowany jak "śmieć" - zapraszamy do PRIMAVERY
7
ddd 2014-07-11 18:30:39
jest 2014 r nic sie nie zmieniło. bracownik jest [usunięte przez moderatora] ,który ma tyrac tyle ile chce DYREKCJA , nie liczac sie z niczym . masz 7,20 i badz cicho ,bo jeżeli komuś powiesz ,ze jestes niezadowolony za dwa dni gada cala primavera ,ze masz jakis problem . chore , ludzie są straszni ,a w szczególności kelnerzy tzn. KIEROWNICZKI SAL .. pokojowe sa ok , gdy wysylano mnie z kelnerki na pokoje to PAnie bardzo pomocne i sympatyczne. reszta dno . NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!
4
xxx 2014-07-14 01:08:03
Nie jest tu tak zle jak wszyscy pisza ...
Skady 2014-07-25 16:27:23
Nie jest źle bo jest beznadziejnie ! W całym moim sporym życiu zawodowym nikt nigdy mnie tak nie próbował poniżać jak w Primaverze ! Traktują ludzi gorzej niż bydło. Na początku są wszyscy mili bo zależy im na nowym dobytku ponieważ nikt u nich nie chce pracować. Na szacunek trzeba sobie zapracować a przede wszystkim wynieść go z domu o czym nie ma pojęcia młode szefostwo! Jedyną dobrą duszą z całego zarządu jest najstarsza Pani dyrektor reszta nie wie co to szacunek do drugiego człowieka. Ciężką pracą nigdy sobie rączek nie wybrudzili. Konserwatorzy, pokojówki i reszta niższego personelu dodam bez którego niczym byłby ten obiekt są traktowani poniżej ludzkiej godności. Przerwa na obiad i dostajesz resztki zimnych ochłapów ze stołu za które musisz oczywiście zapłacić. Czytam opinie z przed paru lat i widzę, że niczego się kierownictwo nie nauczyło . Żenada !!!
4
Vemona 2014-08-05 10:28:06
Tak super ośrodek wczasowy :) Wystarczy wejść na TripAdvisor i poczytać opinie ludzi odwiedzających ten przybytek :)
Jan 2014-08-06 16:22:05
Bardzo miłe Panie w recepcji głównej, miłe kelnerki, mili ratownicy (szczególnie BARDZO MIŁY I KULTURALNY pan ratownik z "bródką" zawsze pomocny) natomiast młoda dziewczyna przy recepcji basenowej to porażka. Albo zajęta non stop pisaniem smsów, albo nic nie wie, albo opuściła stanowisko pracy i często przebywa w tzw. Playlandzie, gdzie zabawia się w młodym mężczyzną (barman? ratownik?) Trzeba jej szukać i jeżeli przerwie się jej pogawędkę to mierzy klienta z góry, odpowiada niegrzecznie, złośliwie wprowadza w błąd, widać że pracuje tam za karę. Tej Pani się wydaje że ona jest klientem a nie pracownikiem Primavery. Ta młoda dziewczyna psuje wizerunek całej Primavery.
1
Wolny od Primavery! 2014-10-03 18:25:56
Proszę szacownych internautów o rozróżnianie opinii o ośrodku z opiniami o warunkach pracy. Te pierwsze piszą osoby korzystające z wypoczynku a te drugie osoby tam pracujące.
Jeśli ktoś uważa, że: praca przez 7 dni w tygodniu - łącznie około 230 godzin w miesiącu-wykonując ciężką pracę nawet w święta, jest "wyciskaniem człowieka jak cytrynę" a potem do "kosza" to chyba ma rację. Pracowałem w Primaverze J.Góra i wiem co piszę oraz inni. Mój nick mówi wszystko! Gdy już uwolnisz się od Primavery, to zaczynasz nowe życie. Mało jest opinii od pracujących, bo nie maja czasu ich pisać. Języki rozwiązują się, gdy kończą pracę i zaczynają normalnie żyć oraz pracować.
Pozytywne opinie w internecie, to zlecenie od Pani Dyrektor /współwłaścicielki/. Piszą je Recepcjonistki i Ona sama. Gdy jest jakiś konkurs i brane są pod uwagę opinie na forach lub "klikanie" wówczas pełną parą działa recepcja hotelu :)
3
Vemona 2014-10-14 09:05:24
Wolny od Primavery bardzo dobrze to ująłeś:) Ja również mam za sobą pracę w tym obozie i dopiero jak złożyłam wypowiedzenie zaczęłam oddychać świeżym powietrzem....
5
Vemona 2014-10-19 11:13:33
Daria niestety nie przesadził z ilością godzin , pracujesz 240 godzin w miesiącu a i zdarza się że dziewczyny pracują jeszcze więcej. Dwa etaty to norma
3
pracujaca w primaverze 2014-11-16 17:05:14
ja nadal pracuje w primaverze i musze powiedziec ze rzeczywiscie atmosfera miedzy pracwnikami jest chora , wszyscy sa dla siebie nieprzyjemni, jesli komus potknie sie noga to reszta sie cieszy i nie jest to tylko moje zdanie ale takze kilku moich kolezanek ktore tez tam pracuja. Jesli chodzi o zarobki to troche malo ale nie mam pretensji, jak sie zgodzilam to tak mam wiec nie ma co narzekac a MLODE SZEFOSTWO- NA SZCZESCIE NIE MIALAM Z NIMI DO CZYNIENIA BO OD WSZYSTKICH SLYSZALAM BAAARDZO ZLE OPINIE O TYM JAK NOSZA NOS ZADARDY I ZWYKLYCH ROBOLI ,, KLASE EKONOMICZNA'' ZLE TRAKTUJA I NIE MAJA SZACUNKU. PS zapraszam do orimavery:)
4
zszokowany 2014-11-26 00:15:37
czytam tutaj pozywtywne opinie od pracowników ,eeem chwilęczkę nie znam ani jednej osoby ,która odeszła z pc&s w zgodzie z dyrekcją ! Gdy skłdasz wypowiedzenie chcą Cię zatrzymać za wszelką cenę ,pytają o powody zwolnienia , Ty przedstawiasz swoje stanowisko ,oni przedstawiają wszystko w różowych okularach ,a gdy pomimo tego ,że próbowali Cię zatrzymać ,a Ty i tak się zwolnisz jeste u nich skrelslony ! tratują Cię jakby im nie wiadomo jak wielką krzywdę zrobił , nie widząc tego ,że oni na codzień krzywdz ludzi w podły i chamowaty sposób ! nie oszukujmy sie! ludzie tam tyrają po 13h dziennie , żeby wszystko było ok ,bo jest ruch a do pracy nie ma komu , bo kto chce pracować w obozie za 8 zł ? to nie jest praca ! Boże drogi ,wiem co mówię sam tam pracowałem , wtedy jeszcze za 7,20 dopiero po kontroli PIP trochę się zmieniło , ciekawe na jak długo ! Mam osobisty uraz do P.Paweł który był dla mnie zawsze ogromnym autorytetem oraz osobą z którą zawsze miło się rozmawiało . "BABCIA" również była osobą do której miałem zawsze szacunek i zaufanie. P.Kasia- każdy mówił,że jest straszna , natomiast podczas mojej kariery w PC&S ,nigdy nie sprawił mi przykrosci ,lecz nie powiem czasami Jej wzrok przysparzał mnie o dreszcze ,odchodząc z Primavery zawiodłem się strasznie... P.Alicja i P.Paweł ogromnie mnie rozczarowali swoim zachowaniem , tym co mi mowili oraz sposób w jaki ze mną rozmawiali ku mojemu zaskoczeniu pozytywnie zaskoczyła mnie Pani Kasia ,która próbowała mnie zrozumieć ,oraz starał się tłumaczyć (P.Pawłowi , P.Alicji ) moje argumenty ! Zawsze Ją szanowałem , lecz przez tą sytuację zyskała x3 .Podsumowując, nie polecam pracy w tym miejscu ...
6
huhu 2015-01-15 23:58:16
Dyrekcja chce zatrzymać pracownika ,ponieważ tam srednio co 2/3 mies w 80 % jest nowy personel , nikt tam nie wtyrzumuje ,wszyscy gadaja ,nikt nie chce tam pracowac .. o 2 to mozna pomarzyć ! hahahaha
4
Klientka 2015-02-14 21:57:54
W Primaverze jestem po raz drugi (kilkuletnia przerwa). Zauwazylam, iz osrodek sie komercjalizuje. Oddano drugi budynek, przez co jest o polowe wiecej ludzi, ale nie rozbudowano parku wodnego. Trudno jest poplywac w basenie lub korzystac z jaccuzi (ostatnio nie otrzymalam kluczyka do szafki na basenie (chociaz bylam gosciem hotelowym), bo pani powiedziala, ze te co zostaly sa dla gosci z zewnatrz. Podczas mojego tygodniowego pobytu jedno jaccuzi bylo nieczynne, mozna bylo korzystac tylko z jednej toalety na basenie (bo druga byla zepsuta); na 4 suszaraki na basenie dzialaly dwie, w recepcji podawano wielokrotnie sprzeczne informacje, podczas awarii pradu musialam pojsc spac nieumyta, bo w calym osrodku nie mozna bylo znalezc swieczki lub latarki; o 24 w barze przebywaly dzieci, ktore byly swiadkami imprez alkoholowych, to samo dzialo sie na dyskotekach dla DOROSLYCH. Denerwujace jest to, iz o 20 proponuje sie dyskoteke (dla DOROSLYCH), a kiedy przychodzi sie jest poltoragodzinna nauka tanca , w ktorej udzial biora tylko dzieci(dorosli nie maja ochoty). Przedpokoje w pokojach sa bardzo ciasne, a tam wlasnie umieszczono szafy, brakuje polek na srodki czystosci w lazience pod prysznicem. Generalnie odczuwa sie duzy dyskomfort z powodu zbyt licznej ilosci gosci i halasu (zwlaszcza w weekendy). Wlasnie maz wrocil z zakupionymi deserami lodowymi i za 6 mikroskopijnych galek lodowych z polewa zaplacil 43 zl.
Primavera ma tez dobre strony: pyszne jedzenie i interesujace pakiety wypoczynkowe.
rdas 2015-02-20 22:37:06
hehe ,ale sie usmiałem ! przypominają mi się stare czasy obozu , za nic w swiecie bym tam nie wrócił, dyrekcjcja robi dobrą minę do złej gry, kasa poprzestawiała recepoty myslenia,człowiek jest robotem pracującym za 8 zł
4
wandzia 2015-03-30 14:08:32
ludzie po prostu często szukają problemów tam gdzie ich nie ma. nie wiem jak mam intepretować informację zamieszczoną przez użytkownika rdas zamieszczoną w lutym tego roku, a mianowicie czy na serio się zarabia 8 zł za godzinę czy tylko to jest taki ogólnik rzucony przez ciebie dla przykładu, nie wiem za bardzo jak mam to intepretować
pc 2015-04-21 15:49:28
Praca w Primaverze jest stresujaca. a takze bardzo ciezka ,nalezy dodac za marne grosze. Pracownicy nie sa doceniani, wymaga sie od nich Bog wie co ,nie oferujac nic w zamian . Praca jest pzeznaczona dla osob ,ktore nie maja rodzin ,albo naprawde sa zdesperowani. NIE POLECAM !
6
była pracownica 2015-07-11 19:10:30
Pracowałam w primaverze bardzo krótko, ale przez ten czas poznałam, że jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Moje minimum godzin to 13, max 14,5. To co obiecują ci przez telefon okazuje się fikcją jak już tam pracujesz. Atmosfera ciężka, zwłaszcza w kuchni, bardzo stresująca. Pracujesz 8 dni z rzędu, a jeszcze mają pretensje kiedy chcesz mieć weekend wolny. Trzeba płacić za pokój, w którym nie ma nic prócz łóżka i łazienki... A jak chcesz zrobić pranie to możesz iść uprać je w rzece... DNO
6
były już pracownik 2015-07-13 13:22:44
POPIERAM WSZYSTKIE NEGATYWNE OPINIE O PRACY W TYM ( usunięte przez administratora ) w 200 %, przez dyrekcję i kierowniczki, trzeba zgłosić do kontroli PIP.... praca po 13-14 godz. opłata za nocleg, jedzenie jak jesteś w pracy OD ŁASKI, w inne dni mają cię w d...ie, (w innych hotelach było milej i lepsze warunki dla pracowników), to co mówią przez telefon to WIELKA ŚCIEMA.
Młodzi nie dajcie się im nabrać. Szukają młodych sezonowych pracowników - bo nikt nie chce już tam pracować. TERROR PSYCHICZNY to dzień powszechny. NIGDY już tam niebędę pracować.
NIE POLECAM TEGO ( usunięte przez administratora )
6
obserwator 2015-07-13 13:38:57
coś dużo tych negatywnych opini pracowników. dobrze że jest ta strona, już wiem jaki hotel omijać przy szukaniu pracy, Szok ze dyrekcja nic nie robi aby poprawić opinię i sobie. Maskara. dzieki za opinię przydały się bardzo.
6
,,, 2015-07-13 14:06:04
opinie napisana chyba przez dyrekcję albo kierowniczki,,,, firma MASAKRA
4
były już pracownik 2015-07-13 14:41:46
za pokoje trzeba płacić 10,00 a przez telefon mówili że 5,00, praca miała być po 9 godz. a było 13 -14 godz. brak umowy (ew. na koniec pracy-ale jak tylko się spytac co z umową to zaraz obraza - jak śmiał się zapytac) kłamstwo w każdym temacie, aby tylko złapać młodego naiwnego do pracy. NIE POLECAM
5
znana h 2015-07-13 19:12:41
Noo widać że piszą to kelnerzy którzy pracowali ciężko. Jednak jest ilość osób znacząca w obiekcie i praca nie należy do zbyt łatwych. Jak ktoś chce pracować przez cały rok w rozwijającej się firmie może pracować w Primaverze. Ważna jest wytrzymałość na stres bo praca z kuchnią (kucharzami) bywa bardzo ciężka, często obrażają się wszyscy nawzajem... Inne działy chyba spoko choć też zapracowani.
J.G. 2015-07-15 12:04:04
przeczytałam wszystkie opinie i nie chciałabym pracować w takim miejscu SZOK. Współczuję tym co tam trafią. Czasami osoby na stanowiskach kierowniczych powinni zmienić, aby hotel odzyskał swoje dobre imię. W tym przypadku dyrekcja też się nie sprawdza skoro pozwala na takie skandaliczne zachowanie i wyzyskiwanie pracowników, chyba że sami biorą w tym udział - to się nie dziwię,że pracownicy piszą jak tam jest naprawdę.
6
również wolna od primavery 2015-07-16 06:32:35
popieram w 100 %
4
również wolna od primavery 2015-07-16 06:35:15
Tam człowiek człowiekowi wilkiem (czytaj dyrekcja-kierownictwo dla pracowników) popieram w 100 %
4
również wolna od primavery 2015-07-16 06:44:08
pracowałam tam i uciekłam, znalazłam pracę niedaleko I TO BYŁA NAJLEPSZA DECYZJA. Wszystko co napisali inni - popieram w 100 %. Brak szacunku do ludzi - pracowników sezonowych i stałych. Zwalnia się ludzi i zatrudni stażystów, praktykantów i sezonowych, bo płacą grosze za tak ciężką pracę, po 13-14 godz. bez żadnego socjalu dla pracowników, opłaty za pokój 10.00, brak lodówek a jak nie jesteś w pracy NIE MASZ PRAWA ZJEŚĆ NIC= wolą wywalić jedzenie do śmieci niż dać pracownikom, nawet papier toaletowy trzeba sobie kupić, pomiatanie ludźmi to dzień powszedni. UCIEKŁAM i JESTEM SZCZĘŚLIWA
. Lecę do lepszej pracy jak będę miała chwilę to opiszę różne sytuacje. Ale NIE POLECAM TEJ PRACY - TEGO PRACODAWCY.
5
wolny człowiek od -jak wyżej 2015-07-16 08:18:04
sezon rozpoczęty, zapowiadało sie fajnie w primaverze, przez telefon obiecanki cacanki - a tu KLAPA TOTALNA, po odebranu pierwszej wypłaty - potrąceniach (za pokój 10,00, dojazd, jedzenie które trzeba sobie kupić itd.) kwota wypłaty śmiechu warta - pakuję walizkę i UCIEKAM JAK NAJDALEJ - NIGDY WIĘJEJ PRACY W PRIMAVERZE. Traktowanie pracowników KOSZMAR. Praca tam to KLAPA, HORROR, KOSZMAR, ITD..........NIE POLECAM - nie dajcie się nabrać na ich gadkę i obiecanki. Ludzie jak zobaczą co się tam dzieje uciekają szybko. Zatrudniają dużo ludzi z Ukrainy za grosze. Kilka osób uciekała od nich w lipcu, jak zorientowali się jak postępuje szefostwo. KOSZMAR
4
wolny człowiek od -jak wyżej - 2015-07-16 08:31:21
HEHEHE, na (stronie-olx-praca)jest ich ogłoszenie zatrudnią kelnerów, kucharzy, pomoc kuchenną tel.Alicja, Sezon w pełni a oni nadal zatrudniają TO TYLE W TEMACIE, czyli ludzie od nich uciekają - i całe szczęście - niech pracują sami i zobaczą jak to jest w pracy tyle godzin za marne pieniądze i poniżeniu.
5
a. 2015-07-16 20:49:58
Ja również po miesiącu pracy zrezygnowałam i wyjechałam, czuję się oszukana i nie polecam tam pracy.
4
bcf 2015-11-01 07:46:07
Bo tylko w Primaverze masz mniej praw niż zwierze, nawet z mini zoo zwierze ma więcej praw niż TY!!!!
2
fiki 2016-05-12 12:47:19
kiedys jeszcze do nich szukali recepcjonistki pamietam.
Zostaw swoją opinię o Primavera Ośrodek Wczasowy - Władysławowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Primavera Ośrodek Wczasowy