Primavera Jastrzębia Góra

Jastrzębia Góra

Opinie o Primavera Jastrzębia Góra

admin09 2013-09-14 13:29
pracowałam tam przez pewien okres czasu. Wszystko ładnie,pieknie ale tak naprawdę do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kierownictwo ważne jakby urodziło sie w Paryżu.(usunięte przez administratora) bezczelne traktowanie.
5
michal 2013-09-15 12:46
napisze krotko najgorsze dzialy to recepcja totalne (usunięte przez administratora) dzial kuchni (usunięte przez administratora)i nawet wody nie potrafia zagodowac pokojowe ok konserwatorzy tez moga byc sa traktowani jak smiecie a najwiecej robia na osrodku ci co sie postawia sa wyrzucani i potraktowani jak zero nie polecam tego miejsca pensja to zenada acha uwazajcie na wszystkich bo to konfidenci pozdrawiam.
4
Obiektywizm 2013-12-13 17:52
Ja również nie mam miłych wspomnień z pracy w Primavera Conference & Spa, dawnego Drejka. podejście do pracownika na najniższym poziomie. Zarabiaja krocie a pracownikom obcinają pensje za najdrobniejsze przewinienia, wpadki spowodowane często niewiedzą-marne szkolenia-można powiedzieć że brak szkolenia, jakiegokolwiek przygotowania do pracy. 1 dzień gdzie przełożony/a tlumaczy Ci schematy to jakiś absurd. potem uczysz się sam/a poprzez obserwację i zabawę 1000 pytań do.... często nie ma z kim się bawić w tę zabawę!
Jedyna ludzka twarz w tym osrodku to najstarsza Pani właścicielka.
Pensje niskie i sporo godzin w miesiącu ale o tym każdy jest informowany na początku. Jak "natrzepiesz" 250 h to masz przyzwoita pensję, ale to chyba nie o to chodzi.... System prowizyjny niejasny i nieosiągalny dla każdego, mimo że sprzedajesz pokoje. otrzymanie prowizji uzaleznione jest od opinie osoby odpowiedzialnej za to. Hmmm reasumując... odradzam! Jednakże pozdrawiam pracowników, większość ekipy to ludzie, których powinno sie docenić za wkład w tę całą Primaverę a nie demotywować co jest tam czynione na porządku dziennym.
3
Były Pracownik 2014-01-03 20:42
No cóż.....Primavera to jedyne takie miejsce w dosłownym tłumaczeniu. Odradzam wszystkim, którzy szukają pracy na stałe lub dłużej. Większość osób zatrudniona na umowę zlecenie /oczywiście brutto 1000zł/. Jeśli wytrzymasz lub mają taką ochotę i zaproponują umowę o pracę, to najniższa krajowa na papier a stawka godzinowa ustalona na rozmowie do ręki. Tylko pamiętaj, że pensja wypłacana tylko do ręki i z możliwością potrącenia za wymyślone niedociągnięcia... Tak jak pisali poprzednicy dużo godzin w miesiącu w zależności od stanowiska: kuchnia potrafi pracować po 250 godz/m-c a pozostali około 220 godz/m-c. stawki od 7.00zł-10.00zł netto. Pamiętaj jeszcze o jednym: przepracowane godziny to ciężka praca a nie 'ściema'. Po takim miesiącu z przepracowaną stawką 220 godz masz wszystkiego dość...Właściwie twoje życie to praca i spanie. Pracując w Primavera Conference&SPA J.Góra zapomnij o rodzinie i znajomych. Oczywiście osoby, które tam dłużej pracują i jakoś dają radę, to osoby, które poszły na jakiś kompromis: bo blisko mieszkają, bo praca przez cały rok, bo ciężko o pracę a mają na utrzymaniu rodzinę. Odpowiedzialność i wymagania Pracodawcy bardzo wysokie, nie współmierne do pensji i wyposażenia pracownika. Telefony, strój, sprzęt, wyżywienie nawet kuchnia we własnym zakresie.
9
jimitenor 2014-04-07 10:09
Witam wszystkich i odrazu odradzam wszelką współpracę w firmie Primavera Conference & SPA zarówno w obiekcie w Jastrzębiej Górze jak i w biurze marketingu w Gdyni(teraz nazwa Primavera) po pierwsze umowy zlecenia na najniższą krajową podpisywane uwaga!! w ostatnim dniu miesiąca - na stałą umowę nie ma szans nawet po roku czasu pracy!!, klimat pracy jest absolutnie chory "Pani" dyrektor nosi wysoko głowę i ma zanic swoich pracowników, zero profesjonalizmu, praca opiera się na strachu i konsekwencjach czy wyrzuceniu z pracy, jeżeli chcesz ślepo wykonywać nieprzemyślane decyzje "Pani Dyrektor" być pod ciągłą presją zarówno w pracy jak i po niej, zarabiać grosze na umowach śmieciowych i być traktowany jak "śmieć" - zapraszamy do PRIMAVERY
7
ddd 2014-07-11 18:30
jest 2014 r nic sie nie zmieniło. bracownik jest [usunięte przez moderatora] ,który ma tyrac tyle ile chce DYREKCJA , nie liczac sie z niczym . masz 7,20 i badz cicho ,bo jeżeli komuś powiesz ,ze jestes niezadowolony za dwa dni gada cala primavera ,ze masz jakis problem . chore , ludzie są straszni ,a w szczególności kelnerzy tzn. KIEROWNICZKI SAL .. pokojowe sa ok , gdy wysylano mnie z kelnerki na pokoje to PAnie bardzo pomocne i sympatyczne. reszta dno . NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!
5
xxx 2014-07-14 01:08
Nie jest tu tak zle jak wszyscy pisza ...
Skady 2014-07-25 16:27
Nie jest źle bo jest beznadziejnie ! W całym moim sporym życiu zawodowym nikt nigdy mnie tak nie próbował poniżać jak w Primaverze ! Traktują ludzi gorzej niż bydło. Na początku są wszyscy mili bo zależy im na nowym dobytku ponieważ nikt u nich nie chce pracować. Na szacunek trzeba sobie zapracować a przede wszystkim wynieść go z domu o czym nie ma pojęcia młode szefostwo! Jedyną dobrą duszą z całego zarządu jest najstarsza Pani dyrektor reszta nie wie co to szacunek do drugiego człowieka. Ciężką pracą nigdy sobie rączek nie wybrudzili. Konserwatorzy, pokojówki i reszta niższego personelu dodam bez którego niczym byłby ten obiekt są traktowani poniżej ludzkiej godności. Przerwa na obiad i dostajesz resztki zimnych ochłapów ze stołu za które musisz oczywiście zapłacić. Czytam opinie z przed paru lat i widzę, że niczego się kierownictwo nie nauczyło . Żenada !!!
4
Vemona 2014-08-05 10:28
Tak super ośrodek wczasowy :) Wystarczy wejść na TripAdvisor i poczytać opinie ludzi odwiedzających ten przybytek :)
Wolny od Primavery! 2014-10-03 18:25
Proszę szacownych internautów o rozróżnianie opinii o ośrodku z opiniami o warunkach pracy. Te pierwsze piszą osoby korzystające z wypoczynku a te drugie osoby tam pracujące.
Jeśli ktoś uważa, że: praca przez 7 dni w tygodniu - łącznie około 230 godzin w miesiącu-wykonując ciężką pracę nawet w święta, jest "wyciskaniem człowieka jak cytrynę" a potem do "kosza" to chyba ma rację. Pracowałem w Primaverze J.Góra i wiem co piszę oraz inni. Mój nick mówi wszystko! Gdy już uwolnisz się od Primavery, to zaczynasz nowe życie. Mało jest opinii od pracujących, bo nie maja czasu ich pisać. Języki rozwiązują się, gdy kończą pracę i zaczynają normalnie żyć oraz pracować.
Pozytywne opinie w internecie, to zlecenie od Pani Dyrektor /współwłaścicielki/. Piszą je Recepcjonistki i Ona sama. Gdy jest jakiś konkurs i brane są pod uwagę opinie na forach lub "klikanie" wówczas pełną parą działa recepcja hotelu :)
3
Vemona 2014-10-14 09:05
Wolny od Primavery bardzo dobrze to ująłeś:) Ja również mam za sobą pracę w tym obozie i dopiero jak złożyłam wypowiedzenie zaczęłam oddychać świeżym powietrzem....
5
daria 2014-10-14 18:06
@Wolny od Primavery, masz racje powinno byc rozróżnienie pomiędzy opiniami, wiadomo, że w takim ośrodku wczasowych sa zarówno zadowoleni klienci jak i zadowoleni mniej, mało kogo to tutaj interesuje, to przecież miejsca by wyrazić opinie o pracodawcy. Chociaż Twoja opinia wydaje sie byc troche przesadzona, strasznie dużo godzin.
Vemona 2014-10-19 11:13
Daria niestety nie przesadził z ilością godzin , pracujesz 240 godzin w miesiącu a i zdarza się że dziewczyny pracują jeszcze więcej. Dwa etaty to norma
3
pracujaca w primaverze 2014-11-16 17:05
ja nadal pracuje w primaverze i musze powiedziec ze rzeczywiscie atmosfera miedzy pracwnikami jest chora , wszyscy sa dla siebie nieprzyjemni, jesli komus potknie sie noga to reszta sie cieszy i nie jest to tylko moje zdanie ale takze kilku moich kolezanek ktore tez tam pracuja. Jesli chodzi o zarobki to troche malo ale nie mam pretensji, jak sie zgodzilam to tak mam wiec nie ma co narzekac a MLODE SZEFOSTWO- NA SZCZESCIE NIE MIALAM Z NIMI DO CZYNIENIA BO OD WSZYSTKICH SLYSZALAM BAAARDZO ZLE OPINIE O TYM JAK NOSZA NOS ZADARDY I ZWYKLYCH ROBOLI ,, KLASE EKONOMICZNA'' ZLE TRAKTUJA I NIE MAJA SZACUNKU. PS zapraszam do orimavery:)
4
zszokowany 2014-11-26 00:15
czytam tutaj pozywtywne opinie od pracowników ,eeem chwilęczkę nie znam ani jednej osoby ,która odeszła z pc&s w zgodzie z dyrekcją ! Gdy skłdasz wypowiedzenie chcą Cię zatrzymać za wszelką cenę ,pytają o powody zwolnienia , Ty przedstawiasz swoje stanowisko ,oni przedstawiają wszystko w różowych okularach ,a gdy pomimo tego ,że próbowali Cię zatrzymać ,a Ty i tak się zwolnisz jeste u nich skrelslony ! tratują Cię jakby im nie wiadomo jak wielką krzywdę zrobił , nie widząc tego ,że oni na codzień krzywdz ludzi w podły i chamowaty sposób ! nie oszukujmy sie! ludzie tam tyrają po 13h dziennie , żeby wszystko było ok ,bo jest ruch a do pracy nie ma komu , bo kto chce pracować w obozie za 8 zł ? to nie jest praca ! Boże drogi ,wiem co mówię sam tam pracowałem , wtedy jeszcze za 7,20 dopiero po kontroli PIP trochę się zmieniło , ciekawe na jak długo ! Mam osobisty uraz do P.Paweł który był dla mnie zawsze ogromnym autorytetem oraz osobą z którą zawsze miło się rozmawiało . "BABCIA" również była osobą do której miałem zawsze szacunek i zaufanie. P.Kasia- każdy mówił,że jest straszna , natomiast podczas mojej kariery w PC&S ,nigdy nie sprawił mi przykrosci ,lecz nie powiem czasami Jej wzrok przysparzał mnie o dreszcze ,odchodząc z Primavery zawiodłem się strasznie... P.Alicja i P.Paweł ogromnie mnie rozczarowali swoim zachowaniem , tym co mi mowili oraz sposób w jaki ze mną rozmawiali ku mojemu zaskoczeniu pozytywnie zaskoczyła mnie Pani Kasia ,która próbowała mnie zrozumieć ,oraz starał się tłumaczyć (P.Pawłowi , P.Alicji ) moje argumenty ! Zawsze Ją szanowałem , lecz przez tą sytuację zyskała x3 .Podsumowując, nie polecam pracy w tym miejscu ...
7
mietek 2014-12-29 18:22
To chyba dobrze, że jesli pracownik chce odejść z Primavery, to kierownictwo zaprasza na rozmowę, pyta o powody i próbuje zatrzymać wyszkolonego pracownika, zamiast trafić czas i energie na szukanie i szkolenie nowego. Pytanie czy potrafią zaproponowac np. podwyżkę? Bo ile teraz zarabiacie orientacyjnie, 2 z przodu jest?
huhu 2015-01-15 23:58
Dyrekcja chce zatrzymać pracownika ,ponieważ tam srednio co 2/3 mies w 80 % jest nowy personel , nikt tam nie wtyrzumuje ,wszyscy gadaja ,nikt nie chce tam pracowac .. o 2 to mozna pomarzyć ! hahahaha
4
rdas 2015-02-20 22:37
hehe ,ale sie usmiałem ! przypominają mi się stare czasy obozu , za nic w swiecie bym tam nie wrócił, dyrekcjcja robi dobrą minę do złej gry, kasa poprzestawiała recepoty myslenia,człowiek jest robotem pracującym za 8 zł
4
wandzia 2015-03-30 14:08
ludzie po prostu często szukają problemów tam gdzie ich nie ma. nie wiem jak mam intepretować informację zamieszczoną przez użytkownika rdas zamieszczoną w lutym tego roku, a mianowicie czy na serio się zarabia 8 zł za godzinę czy tylko to jest taki ogólnik rzucony przez ciebie dla przykładu, nie wiem za bardzo jak mam to intepretować
pc 2015-04-21 15:49
Praca w Primaverze jest stresujaca. a takze bardzo ciezka ,nalezy dodac za marne grosze. Pracownicy nie sa doceniani, wymaga sie od nich Bog wie co ,nie oferujac nic w zamian . Praca jest pzeznaczona dla osob ,ktore nie maja rodzin ,albo naprawde sa zdesperowani. NIE POLECAM !
8
była pracownica 2015-07-11 19:10
Pracowałam w primaverze bardzo krótko, ale przez ten czas poznałam, że jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Moje minimum godzin to 13, max 14,5. To co obiecują ci przez telefon okazuje się fikcją jak już tam pracujesz. Atmosfera ciężka, zwłaszcza w kuchni, bardzo stresująca. Pracujesz 8 dni z rzędu, a jeszcze mają pretensje kiedy chcesz mieć weekend wolny. Trzeba płacić za pokój, w którym nie ma nic prócz łóżka i łazienki... A jak chcesz zrobić pranie to możesz iść uprać je w rzece... DNO
8
były już pracownik 2015-07-13 13:22
POPIERAM WSZYSTKIE NEGATYWNE OPINIE O PRACY W TYM ( usunięte przez administratora ) w 200 %, przez dyrekcję i kierowniczki, trzeba zgłosić do kontroli PIP.... praca po 13-14 godz. opłata za nocleg, jedzenie jak jesteś w pracy OD ŁASKI, w inne dni mają cię w d...ie, (w innych hotelach było milej i lepsze warunki dla pracowników), to co mówią przez telefon to WIELKA ŚCIEMA.
Młodzi nie dajcie się im nabrać. Szukają młodych sezonowych pracowników - bo nikt nie chce już tam pracować. TERROR PSYCHICZNY to dzień powszechny. NIGDY już tam niebędę pracować.
NIE POLECAM TEGO ( usunięte przez administratora )
6
obserwator 2015-07-13 13:38
coś dużo tych negatywnych opini pracowników. dobrze że jest ta strona, już wiem jaki hotel omijać przy szukaniu pracy, Szok ze dyrekcja nic nie robi aby poprawić opinię i sobie. Maskara. dzieki za opinię przydały się bardzo.
7
,,, 2015-07-13 14:06
opinie napisana chyba przez dyrekcję albo kierowniczki,,,, firma MASAKRA
4
były już pracownik 2015-07-13 14:41
za pokoje trzeba płacić 10,00 a przez telefon mówili że 5,00, praca miała być po 9 godz. a było 13 -14 godz. brak umowy (ew. na koniec pracy-ale jak tylko się spytac co z umową to zaraz obraza - jak śmiał się zapytac) kłamstwo w każdym temacie, aby tylko złapać młodego naiwnego do pracy. NIE POLECAM
6
znana h 2015-07-13 19:12
Noo widać że piszą to kelnerzy którzy pracowali ciężko. Jednak jest ilość osób znacząca w obiekcie i praca nie należy do zbyt łatwych. Jak ktoś chce pracować przez cały rok w rozwijającej się firmie może pracować w Primaverze. Ważna jest wytrzymałość na stres bo praca z kuchnią (kucharzami) bywa bardzo ciężka, często obrażają się wszyscy nawzajem... Inne działy chyba spoko choć też zapracowani.
J.G. 2015-07-15 12:04
przeczytałam wszystkie opinie i nie chciałabym pracować w takim miejscu SZOK. Współczuję tym co tam trafią. Czasami osoby na stanowiskach kierowniczych powinni zmienić, aby hotel odzyskał swoje dobre imię. W tym przypadku dyrekcja też się nie sprawdza skoro pozwala na takie skandaliczne zachowanie i wyzyskiwanie pracowników, chyba że sami biorą w tym udział - to się nie dziwię,że pracownicy piszą jak tam jest naprawdę.
6
tomek 2015-07-15 14:55
też mi się wydaje, że kelnerzy w tej pracy nie mają jednak luzów, a też nie sądze, żeby było tak jak mówisz, że nie można nawet jeden przerwy w ciągu dnia wykorzystać. Wiem, ze nadgodziny są płatne, bo wynikaja zazwyczaj niepalonowane, to już od gości zależy wszystko, wiaodmo, że trzeba obłużyć do ostatniego klienta.
również wolna od primavery 2015-07-16 06:32
popieram w 100 %
4
również wolna od primavery 2015-07-16 06:35
Tam człowiek człowiekowi wilkiem (czytaj dyrekcja-kierownictwo dla pracowników) popieram w 100 %
5
również wolna od primavery 2015-07-16 06:44
pracowałam tam i uciekłam, znalazłam pracę niedaleko I TO BYŁA NAJLEPSZA DECYZJA. Wszystko co napisali inni - popieram w 100 %. Brak szacunku do ludzi - pracowników sezonowych i stałych. Zwalnia się ludzi i zatrudni stażystów, praktykantów i sezonowych, bo płacą grosze za tak ciężką pracę, po 13-14 godz. bez żadnego socjalu dla pracowników, opłaty za pokój 10.00, brak lodówek a jak nie jesteś w pracy NIE MASZ PRAWA ZJEŚĆ NIC= wolą wywalić jedzenie do śmieci niż dać pracownikom, nawet papier toaletowy trzeba sobie kupić, pomiatanie ludźmi to dzień powszedni. UCIEKŁAM i JESTEM SZCZĘŚLIWA
. Lecę do lepszej pracy jak będę miała chwilę to opiszę różne sytuacje. Ale NIE POLECAM TEJ PRACY - TEGO PRACODAWCY.
6
wolny człowiek od -jak wyżej 2015-07-16 08:18
sezon rozpoczęty, zapowiadało sie fajnie w primaverze, przez telefon obiecanki cacanki - a tu KLAPA TOTALNA, po odebranu pierwszej wypłaty - potrąceniach (za pokój 10,00, dojazd, jedzenie które trzeba sobie kupić itd.) kwota wypłaty śmiechu warta - pakuję walizkę i UCIEKAM JAK NAJDALEJ - NIGDY WIĘJEJ PRACY W PRIMAVERZE. Traktowanie pracowników KOSZMAR. Praca tam to KLAPA, HORROR, KOSZMAR, ITD..........NIE POLECAM - nie dajcie się nabrać na ich gadkę i obiecanki. Ludzie jak zobaczą co się tam dzieje uciekają szybko. Zatrudniają dużo ludzi z Ukrainy za grosze. Kilka osób uciekała od nich w lipcu, jak zorientowali się jak postępuje szefostwo. KOSZMAR
4
wolny człowiek od -jak wyżej - 2015-07-16 08:31
HEHEHE, na (stronie-olx-praca)jest ich ogłoszenie zatrudnią kelnerów, kucharzy, pomoc kuchenną tel.Alicja, Sezon w pełni a oni nadal zatrudniają TO TYLE W TEMACIE, czyli ludzie od nich uciekają - i całe szczęście - niech pracują sami i zobaczą jak to jest w pracy tyle godzin za marne pieniądze i poniżeniu.
7
a. 2015-07-16 20:49
Ja również po miesiącu pracy zrezygnowałam i wyjechałam, czuję się oszukana i nie polecam tam pracy.
5
fiki 2016-05-12 12:47
kiedys jeszcze do nich szukali recepcjonistki pamietam.
0099pracoenik 2017-08-16 21:16
Szukają .
Napisz mejla lub osobiście przynieś
Alalaa 2017-09-02 14:23
Praca może jeszcze byłaby ok, gdyby nie ta atmosfera? płaca grosze, za naprawdę ciężką pracę. Człowiek tyra od rana do wieczora jak dziki pies.. Kierownicy i szefostwo tylko obserwują do czego się przypierdzielić. Nie dziwię się, że wiecznie szukają pracowników. ????
3
Primavera Jastrzębia Góra 2017-09-06 11:10 [pracodawca]

W Primavera Jastrzębia Góra trwa rekrutacja!

Szukasz pracy, jesteś zmotywowany, ambitny i słyniesz z gościnności? Jeżeli 4 razy odpowiedziałeś "TAK" to weź udział w rekrutacji a być może niedługo zobaczymy się na korytarzach nowoczesnego obiektu hotelowo-konferencyjnego z najwięszym Parkiem Wodnym w tej części Polski!

 

Zapraszamy do naszego zespołu:

- kelnerów/kelnerki

- barmanów/barmanki

- konserwatorów

- recepcjonistów/recepcjonistki

- pokojowe

- kucharza

- szefa kuchni

- pomoc kuchenną.

Więcej szczegółów w zakłace OFERTY PRACY.

Aplikacje prosimy przesyłać na adres: praca@primaveraspa.pl

 

 

Primavera Jastrzębia Góra 2017-09-06 11:57 [pracodawca]
@Lidia zapraszamy do zakładki "Oferty Pracy". Tam znajdziesz informacje o aktualnie otwartych procesach rekrutacyjnych.
Pracownik Primavery 2017-09-06 12:04
Pracuję w tej firmie już ponad 3 lata i mimo tego, że dostaję propozycje pracy w innych miejscach to nie decyduję się na zmianę pracodawcy. Po pierwsze firma się wciąż rozwija i można się naprawdę realizować. Zarobki są ok. Szefostwo faktycznie wymagające, ale to dlatego że pilnują swojego biznesu i wychodzą z założenia, że w pracy się pracuje... Jeżeli chcesz być recepcjonistą, który śpi na nockach to nawet nie aplikuj. Niestety, ale opinie dodają głównie osoby, które rozstają się z firmą w wielkich żalach a ci którzy pracują po kilkanaście lat (są i tacy) siedzą cicho. Polecam pracę w Primaverze osobom pracowitym.
Primavera Jastrzębia Góra 2017-09-11 13:55 [pracodawca]
Niestety ale atmosferę w pracy tworzą ludzie. Bardzo nam zależy nam na tym, aby atmosfera w naszej firmie była przyjemna. Dlatego między innymi organizujemy imprezy pracownicze, na których lepiej się poznajemy i rozdajemy nagrody dla pracowników roku, które przyznają sami współpracownicy. Jesteśmy obiektem, który dba o wysoki standardy obsługi naszych gości. Nic więc dziwnego, że kierownictwo w trosce o utrzymanie tych standardów, zwraca uwagę, gdy ktoś nie wykonuje swojej pracy należycie.
Primavera Jastrzębia Góra 2017-09-11 14:30 [pracodawca]
Jesteśmy bardzo dużym obiektem i nieustannie się rozbudowujemy, dlatego potrzebujemy co raz więcej współpracowników. Rekrutację prowadzimy właściwie non-stop, ale nie wynika to wyłącznie z rotacji w naszej firmie.
Primavera Jastrzębia Góra 2017-09-11 14:37 [pracodawca]
O warunkach zakwaterowania i wyżywienia przyszli współpracownicy są informowani na pierwszych spotkaniach rekrutacyjnych. Nieprawdą jest, że obywatele innych krajów mają niższe wynagrodzenie niż reszta współpracowników. Wynagrodzenie zawsze zależy od doświadczenia i zaangażowania pracownika.
Primavera Jastrzębia Góra 2017-09-11 14:45 [pracodawca]
Nieprawdą jest aby nasi pracownicy byli zwalniani w związku z zatrudnieniem praktykantów. Cenimy sobie wartościowych współpracowników i z pewnością taka sytuacja nigdy nie miała miejsca. Pracownicy gastronomii mają zapewnione wyżywienie gdy są w trakcie pracy. Reszta pracowników może zjeść zupę albo wykupić obiad na preferencyjnych warunkach.
Primavera Jastrzębia Góra 2017-09-11 14:52 [pracodawca]
Obecnie pracownicy działu gastronomii pracują w systemie 2/2.
Primavera Jastrzębia Góra 2017-09-11 15:07 [pracodawca]
Z roku na rok odnotowujemy wyższy wskaźnik stabilności zatrudnienia. Bardzo nas to cieszy, bo świadczy o tym, że pracuje się u nas co raz lepiej.
Lidia 2017-09-13 11:33
@Primavera Jastrzębia Góra dzięki za odpowiedź. A czy można prosić o link, bo niestety na Państwa stronie nie widzę takiej zakładki, a jednak ta informacja przyda się nie jednej osobie chcącej u Państwa pracować.
Primavera Jastrzębia Góra 2017-09-19 12:20 [pracodawca]
Jesteśmy w trakcie budowy zakładki "praca" na naszej stronie internetowej. Tym czasem zapraszamy tutaj: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,100942,0,0,oferty_pracy
Alalala 2017-10-06 13:10
Zgodzę się, że atmosfere tworzą ludzie.. ale nie tylko pracownicy, ale szefostwo i zarząd również. Pracownicy niedługo zaczną padać.. jak muchy z przemęczena. Co komu dadzą spotkania integracyjne, nagrody? Jak co chwilę pracownicy i tak ododchodzą? To chyba świadczy tylko o tym, że taki system źle funkcjonuje? Nagrody przyznawane między pracownikami? Przecież to tylko tworzy nie chcianą rywalizację. Wasz hotel tworzą ludzie, pracownicy.. gdyby nie oni, nie byłoby 4 gwiazdek a 1.. Więc może warto Ich doceniać a nie na każdym kroku pilnować jak psy.
Primavera Jastrzębia Góra 2017-10-09 14:31 [pracodawca]
Po pierwsze, należy sprostować - Primavera Jastrzębia Góra to nie hotel i nie podlega kategoryzacji. Po drugie, w większości działów jest wysoki poziom stabilności zatrudnienia co oznacza, że rotacja jest niewielka (nie odbiega od tendencji w branży ). Oczywiście dostrzegamy problemy i staramy się im zaradzić.
Zostaw swoją opinię o Primavera Jastrzębia Góra - Jastrzębia Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Primavera Jastrzębia Góra