Odradzam każdemu brak klimatyzacji można się ugotować, nikomu się pracować nie chcę każdy patrzy aby druga osoba wykonała za niego pracę ,panuje chaos, zła organizacja. wykonujesz zadania, które nie należą do Twoich obowiązków np: mycie podłóg na restauracji.Brakuje wszystkiego począwszy od rękawicy do pieca aby się nie oparzyć ( trzeba wyciągać z pieca ręcznikami papierowymi lub szmatą) ,brak ostrych noży...brak plastra w apteczce i tak można wymieniać w nieskończoność. Zarobki najnizsza krajowa a obowiązków mnóstwo nie warto za te pieniądze.
W ubiegłym roku zostawiłem tu negatywną opinię. Nie wiedzieć czemu została usunięta. Pracowałem tam, nie polecam. Dyrekcja nie szanuje pracowników. Dużo roboty, mało rąk do pracy, niesprecyzowany zakres obowiązków, co sprowadzało się do tego że byłem "od wszystkiego". Całkowity brak przeszkolenia stanowiskowego. na własną rękę musiałem się doszkalać. Nie napiszę tu w jakim dziale pracowałem, bo łatwo byłoby mnie zidentyfikować. Po trzech miesiącach bez żadnego uprzedzenia rozwiązano ze mną umowę o pracę bo "za dużo zarabiałem". Przyjęto do mojego byłego działu pracownika bez umiejętności, bez uprawnień, ale zgodził się pracować za najniższą krajową. To mówi wszystko o podejściu kierownictwa.
Nie polecam nikomu pracy w tym miejscu. Pani dyrektor / menager to nieporozumienie. Pracownik ma większe pojęcie o gastronomii. Do tego ten pies biegający po całym obiekcie. Co do płacy jest bardzo niska.
Nie szanują pracowników nawet szefa kuchni.. zarobki minimalna krajowa....Menadżerka źle traktuje pracowników i nie potrafi zarządzać teraz rozumiem skąd ta rotacja wśród pracowników.
Odradzam każdemu brak klimatyzacji można się ugotować, nikomu się pracować nie chcę każdy patrzy aby druga osoba wykonała za niego pracę ,panuje chaos, zła organizacja. wykonujesz zadania, które nie należą do Twoich obowiązków np: mycie podłóg na restauracji.Brakuje wszystkiego począwszy od rękawicy do pieca aby się nie oparzyć ( trzeba wyciągać z pieca ręcznikami papierowymi lub szmatą) ,brak ostrych noży...brak plastra w apteczce i tak można wymieniać w nieskończoność. Zarobki najnizsza krajowa a obowiązków mnóstwo nie warto za te pieniądze.
Hej jak tam teraz jest polepszyło coś się? W warunkach pracy itp takie komentarze czasem dużo dają ja bym nie chciała iść gdzieś gdzie zaduch jest czy śmierdzi ;P
No ale jak na razie nikt jej zamknął, więc może trochę przesadzasz. Jak się dużo gotuje to zawsze jest zaduch. Nie ma w kuchni odpowiedniej wentylacji? Może należałoby to poprawić i reszta byłaby ok?
Jeśli sądzisz ze problem tego miejsca jest wentylacja to masz zerowe pojęcie o restauracji. MENU odpowiednie plus jakad koncepcja na restauracje a nie wentylacja. Dostosowanie menu do kadry kuchenej a nie zrobić kuchnie świata bo goście tego oczekuja juz nie mowie o menu sezonowym, tam caly rok jest krem z Borowika. Pozdrawiam
Czyli co sugerujesz tutaj wizytę Pani Magdy Gessler? ;p W sumie mogłoby to pomóc i od razu reklamę wyrobić. Po takiej rewolucji sprawdziłbyś czy się poprawili?
Pani Magda Gessler promocja na pewno by to byla pytanie czy na plus czy na minus. Czy bym sprawdził możliwe ze tak wszystko zalezy jakie bylo by tez menu.
Ktoś tu z tego co widzę odradza pracę w restauracji, podobno słaby hajs wlatuje w kieszeń do tego serio szefostwo niby ma słabe doświadczenie. Do tego widzę, że niestety pandemia odegrała tutaj swoją rolę w zwolnieniach. :/ Jeszcze parę miesięcy temu mieli tu z tego powodu problemy kadrowe, do teraz za mało osób mają u siebie? Może zwiększyli trochę stawki, żeby kogoś zachęcić, czy nawet raczej nie mają z czego?
Ogólnie odradzam pracę w tym miejscu brak możliwości awansu zarobki słabe jak na ta prace w tych warunkachi z tak mała kadra pracowników . Mało doświadczona jeśli chodzi o pracę w innych miejscach kadra szefostwa na kuchni a co za tym idzie cała załoga jest źle zarządzona jak i poziom restauracji jest na poziomie szkoły gastronomicznej. Podczas Covida pozwalniali ludzi a teraz szukają. O czymś to świadczy. Jak pracodawca traktuje ludzi w tym miejscu, chcieli zaoszczędzić to teraz mają problemy kadrowe.
Czy restauracja działa czy ma przerwę ?
Dalej kaszana... gowniane zarobki. W kuchni nie ma klimatyzacji. Mozna sie ugotowac. Wszedzie smierdzi
Wspominasz, że wynagrodzenie nie jest zbyt wysokie. Czy pracodawca oferuje płatne nadgodziny lub premie, które mogłyby podwyższyć wypłatę? Liczę, że dodasz bardziej szczegółowy komentarz.
ola, z tego co wiem restauracja zatrudnia młode osoby, które mogą w jakiś sposób połączyć pracę i studia. Dla mnie nie stanowi to żadnego problemu i szczerze powiedziawszy liczę, że przy nastepnej nadarzającej się okazji zatrudnię się tam. Umowa o pracę jest realna?
Absolutnie nie polecam pracy w Szafranowym Dworze.Bardzo mało płacą, nie szanują pracowników,mają Nas za idiotów.Oszczędzają na wszystkim i wszystkich.Pracowałam i straciłam czas.Nigdy w życiu bym tam nie wróciła.Bród,smród i ubóstwo. W zimie zakręcają grzejniki,aż wstyd.A w lato-skwar, że człowiek mdleje z gorąca.
szafranowy to jedna wielka kpina nie dają zarobić .wymagają nie wiadomo co.proponują 5,50 na godzine .[usunięte przez moderatora] .[usunięte przez moderatora] jest nie poważny zatrudniając takiego ignoranta.nie polecam nikomu ani pracy (gorzej jak w mc donalds) ani jedzenia.
[usunięte przez moderatora]bardzo ordynarny i nie kulturalny, wraz z [usunięte przez moderatora] i [usunięte przez moderatora] Wymagaja od pracownikow niemozliwego za marne wynagrodzenie poczatkowe i po uplywie 3 miesiecy probnych. Kucharz zarabia tyle co kelnerka w okresie probnym. To jest smiech na sali. Pozdrawiam i nie zaproponuje nikomu skladac tam CV.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Europejska VII Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Europejska VII Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Europejska VII Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 0 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!