A co z działem księgowości? Warto tam aplikować? To już kolejne ogłoszenie w tym roku do tego działu....
Byłam, nie polecam. Tylko (usunięte przez administratora) i przymilasy mają szanse na przetrwanie w tym dziale.
Warto.Zespół jest super! I szefowa i zastępca są bardzo fajne ludzi.Rekrutacja ponowna bo dziewczyna zdecydowała się wyjechać za granice. Ogólnie w dziale bardzo ciepła atmosfera.
Fajna szefowa? dobry żart. Jeśli się nie przymilasz to non stop jesteś na celowniku. Jak ma dobry humor to jeszcze przeżyjesz, ale jak jest zły to bez kija nie podchodź. Kobieta myśli że jest profesjonalna a cały czas kieruje się emocjami. Nie nadaje się do pracy z ludźmi a tym bardziej do kierowania zespołem
Do kogo jak kierownictwo ma wtyki w rządzie? Jakby PIP przyszedł to na pierwszy rzut oka wszystko wygląda cacy, a jak sie wejdzie głębiej to nawet w dokumentacji jest bałagan.
hej hej, szukają kasjerki z tego co wyczytałam na ich stronie. W sumie mało tam napisali o tym co oferują w zamian za pracę, a szkoda. Od maja w ogóle nikogo nie znaleźli? A może ludzie odchodzą po okresie próbnym z jakiegoś powodu? Pisaliście tu o minimalnej krajowej + premie na święta. No a jak z podwyżkami? Dałoby radę po okresie próbnym negocjować stawkę?
Ludzie cały czas odchodzą, bo z pracownikami tego nie działu nie da się wytrzymać.
Siedzi dwójka osób po czterdziestce, którzy się chyba nie pogodzili z tym, że pracują nadal za kasą i próbują się rządzić. W tym dziale jest chyba najgorzej przez to właśnie, kierowniczka potrafi przyczepić się do wszystkiego, a ta dwójka nawet do gości/klientów jest chamska (śmianie się do telefonu, odpowiadanie na odwal, (usunięte przez administratora)). (usunięte przez administratora)
Chyba masz nieaktualne informacje pracowałam w tym dziale nie jest źle są trzy osoby po 40 i dwie młode od niedawna atmosfera jest fajna odeszłam bo zmieniłam miejsce zamieszkania a jeśli chodzi o pracę edukatorów to ona pozostawia wieje pytań i odpowiedzi dział kas jak najbardziej polecam
Jak się pracuje z ludźmi z Centrum Nauki Experyment w Gdyni?
Premie uznaniowe co 3 miesiące i dwa razy w roku bony plus wczasy pod gruszą tyle informacji mogę udzielić
Firma to ogólnie bardziej żart niż poważna instytucja, edukatorzy trzymają cały zakład przy życiu za żałosne pieniądze. Wspomniane wcześniej informacje o podlizywaniu się szefostwu są jak najbardziej słuszne, jeżeli masz jakiekolwiek uwagi to możesz spodziewać się nierównego traktowania i spychania na najgorsze obowiązki. Nie polecam absolutnie, jedyne co się w tej firmie opłaca to pracować jako edukator na zleceniu bo można sobie przychodzić kiedy się chce, odwalić swoje i zgarnąć tą minimalną. Jeżeli macie taką możliwość to poszukajcie pracy gdzie indziej.
A czy praca jako edukator na zleceniu na pewno jest aż tak bezpieczna? Już sama umowa mnie przeraza. Skąd mam mieć pewność ze nagle mnie nie zwolnią?
Ta uznaniówka bije po oczach… sa tu osoby które uważają ze niefair im ją odebrali? Mam nadzieję ze to chociaż nawet spora kwota
Dzień dobry, jak się pracuje aktualnie w dziale kasy/ rezerwacja? Warto aplikować?
Hej ludzie. Szukają edukatora. Wymagają języka angielskiego. Zastanawiam się jak dużo gości jest zagranicznych? Weryfikują język na rozmowie kwalifikacyjnej ?
Na rozmowie kwalifikacyjnej masz krótko opowiedzieć luźno po angielsku np. o swojej ulubionej książce albo o miejscu, jakie ostatnio odwiedziłaś/eś w wakacje. Zdarzają się goście zagraniczni, ale to na pewno mniej niż 1% odwiedzających. Tak czy inaczej, płacą najniższą krajową, zupełnie nieadekwatnie do oczekiwań i obowiązków, jakie Ci narzucają. Nie ma po co się tam pchać.
Tak, najniższą. Opłaca się tylko ze statusem studenta, bo nie odprowadzają od ciebie podatków i dostajesz więcej do kieszeni. W przyszłym roku ogólnie podniesie się płaca minimalna, może to coś zmieni.
Ostatnio jak się podnosiła minimalna to się nic nie zmieniło. Nie zdziwię się swoją drogą, jak zaraz będą cięcia etatów (wiadomo, że Edukatorzy pójdą pierwsi).
Nie ma żadnych premii, ani dodatków. Najśmieszniejsze to jest jak pracownicy na UOP dostają dodatek od dyrektoreczki, a Ci na zleceniu tylko siedzą i słuchają. Ale dostanie umowy o pracę w tym miejscu obecnie graniczy z cudem, chyba że popracujesz rok i będziesz codziennie się przylizywać kierowniczkom.
Witam kierownictwo Experymetu. Czy nikt nie widzi jakiego zboczonego pracwnika ochrony w czapce.macie zatrudnione obmacuje po pośladkach przy kasowaniu biletu i wyrywa telefony z rak . Przy wyjsciu wulgarne odzywku suko kasuj bilet bo nie wyjdziesz.. Straszne traktowanie kobiet przez ochronę. To placówka Publiczna skandal takie zachowanie
Dzień dobry, dziękujemy za informację o zdarzeniu. Każde zgłoszenie naszych gości, dotyczące niedogodności podczas wizyty, traktujemy bardzo poważnie. Jest to pierwsze tego rodzaju zgłoszenie, jednakże opisana przez Panią sytuacja nie powinna mieć miejsca nawet w sporadycznych przypadkach. Dlatego będziemy wyjaśniać to zdarzenie wewnątrz firmy, a także z firmą zewnętrzną, zapewniającą ochronę w Centrum Nauki Experyment. Raz jeszcze dziękujemy za sygnał i przepraszamy za zaistniałą sytuację. W przypadku złożenia oficjalnej skargi, prosimy o skierowanie jej na adres e-mail instytucji - biuro@experyment.gdynia.pl
Czy kierownictwo Experymentu widzi, jak jego pracownicy są pomiatani przez klientów? Takie Panie, jak ta z wpisu powyzej sprawiają, że nie chce się tam przychodzić. Wiele razy byłam świadkiem ( i niestety moje dziecko tez), kiedy obsługa po raz setny tlumaczy rozhisteryzowanej mamusi, że skanowanie biletu przy wyjściu, to nakaz odgórny i nic na to nie poradzi. Żałosne jest to, że inni, normalni odwiedzający muszą takie sceny oglądać, dzieci także. Kierownictwo nie robi nic, żeby tę sytuację rozwiązać . Nie można dawać przyzwolenia na chamstwo. Experyment to idealne miejsce dla ludzi beż kultury? Jakie to smutne.
Myślę ze nie jest to prawda. Albo konkurencja albo była pracownica pisze takie teksty. Ja jestem tam kilka razy w miesiącu i pracownicy są ok. Jest to fajne miejsce .Pozdrawiam
Pierwszą wiadomość napisałaś 12.12 o 7.00 rano jako ,,klient" potem o 9.30 jako ,,klientka". Już Policja Cię szuka. Pomyliłaś Experyment z Bodegą . Pracownicy całego Experymentu w tym również ochrony są ok. Ciężko pracują aby bawić nas i nasze dzieci. Chwała im za to. Dużo Zdrowia Wszystkim Życzmy. Tobie życzymy abyś odzyskała rozum .
Dokładnie bardzo konfliktową kobietą była zwolnili ją bo nikt nie chciał z nią pracować i teraz się mści nawet nie wie gdzie durny komentarz dodać bo przecież CNE nie jest tej Pani pracodawcą masakra nie którzy ludzie wstydu nie mają.
Firma prowadzi teraz nabór na młodszego specjalistę do działu wydarzeń i programów naukowych. Napisali że na tym stanowisku jest wprowadzony system równoważny czasu pracy. To znaczy że mogą go wydłużyć nawet do 12 godzin a innego dnia skrócić? Jak często się tu tak pracuje? Ktoś wie z doświadczenia?
w expie wybiera się w grafiku godziny w jakich chce sie pracować i jest to 5 lub 10, innej opcji nie ma (na 5 godz patrzą średnio)
To nieprawda, w dziale, o którym jest mowa powyżej pracuje się 8 godzin dziennie. W sporadycznych przypadkach godziny są wydłużane (np. podczas wydarzeń), ale wtedy odbiera się to innego dnia.
Hej, jakieś opinie na temat pracy w laboratoriach?
Ze starej ekipy wszyscy awansowali i pracują w urzędzie miasta w Gdyni a na kasach same nowe pyski.
Jaki jest system przerw na stanowisku Edukator przy 10 godzinnym czasie pracy?
Na jakie wynagrodzenie można liczyć w firmie Centrum Nauki Experyment w Gdyni? 16 kwietnia na portalu Pracuj.pl pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Kasjer. Ktoś z Was aplikował?
Minimalna krajowa + premie świąteczne, 13ki i na przykład na koniec wakacji.
Żadnych 13 pensji nie ma umowa o pracę najniższa krajowa na początek bony dwa razy w roku i 4 premie to wszystko i do tego wczasy pod grusza przy wykorzystaniu urlopu dwu tygodniowego
Premie każdy bony 350 zł
Wszystko na początku wydaje się fajne, przyjemne, dużo możliwości, a potem się okazuje, że to wszystko bzdura. Zaczynając od pani wice dyrektorki W, która ma problem o to, że ktoś nosi kolczyk, a kończąc na pani A, która wszystkie swoje informacje naukowe bierze z filmików z żółtymi napisami i nikt nie wie w sumie co tak naprawdę ona robi. Jakby, dosłownie. Kobieta nawet grafiku nie potrafi włączyć. Z nauką to miejsce nie ma nic związane, jeśli ktoś chce coś zrobić, to pewnie jest taka możliwość, ale tylko jak ma kontakty albo przełożona ma dobry dzień. Dodatkowo dyrektorka to żona jakiegoś kołcza u którego Obajtek zdobył wiedzę. Cyrk na kółkach. Przejdźmy jeszcze do kwestii umów. Tak jak na uop nie ma zbytnio problemów, to umowa zlecenie (oczywiście o cechach umowy o pracę) jest podpisywana co miesiąc. Także spoko, możesz nie wiedzieć czy będziesz miał się z czego utrzymać (ach właśnie, pozdrawiam również wszystkich zwolnionych w trakcie lockdownu). Co do praktyk studenckich, czy wolontariatu to możecie oczekiwać bezsensownych zadań, chodzenia po wystawie (tak jak edukatorzy) i godzin mycia naczyń. Ale to nie wszystko! Na wystawie nie ma monitoringu, dwa stanowiska są zupełnie nieaktualne z obecną wiedzą naukową (tłumaczenia istnienia ich to kasa z Uni), niektóre stanowiska ledwo co spełniają zasady BHP, a w trakcie wakacji bywają omdlenia zarówno pracowników jak i gości bo nie ma również klimatyzacji, czy dostępu do świeżego powietrza (naprawdę, są otwierane drzwi ewakuacyjne, żeby wywietrzyć wystawę). Są oczywiście plusy. Na uopie wczasy pod gruszą, bony Sodexo, a tak poza tym to całkiem przyjemny system przerw, wyjazdy również nie są złe bo jest się z milszym działem niż kierownictwem wystawy. Także, drodzy kandydaci! Wybierzcie jak chcecie, ale nie dajcie się zwieść, że to miejsce ma cokolwiek z nauką wspólnego. P.S. Jeśli któryś z byłych pracowników jeszcze tu zagląda, to w razie problemów z psychiką nie polecam zgłaszać się do szpitala na Srebrzysku, bo wieść miejska niesie, że pewna przełożona niedługo zasili tam kadrę szkolną (btw ciekawe czy będzie im polecać sport na depresję).
Sodexo tak jak w każdej innej państwówce, czyli na święta. A zarobić to jest minimalna krajowa, na UOPie czasem premie uznaniowe. Można iść o podwyżkę prosić jak już trochę pracujesz, max to jakieś 25 zł brutto na godzinę.
Z minimalna krajowa trochę przesada, z tego co wiem, trochę się zmieniło w tym temacie. Sama odeszłam dla lepszej pensji ale to w końcu budżetówka wiec należy spodziewać się takiej pensji a nie zarobków warszawskiej korpo. Premie uznaniowe raz na kwartał i zawsze się je dostaje, zazwyczaj jakieś 500 netto
Milena, na Edukatorze napewno nie pracowałaś, bo właśnie Edukator ma minimalną na początek nadal. Kasjerzy podobno też zresztą.
Albo ci zabiorą, bo się zwalniasz w listopadzie i premia chociaż wypracowana ci się nie należy. od taki kaprys i widzimisię osoby zarządzającej.
A jak wygląda praca w Dziale wystaw i edukacji? Jak atmosfera? Też jest tak źle?
Teraz nie. Jakiś czas temu nie dostałam się tam. Dziś trafiłam na tą stronę i zaczęłam się zastanawiać czy to nie opatrzność nade mną czuwała ;-) i czy warto próbować w przyszłości. Opinie tutaj nie zachęcają.
Zatrudniają niekompletne osoby do ochrony, pan z czapka jest nie pohamowany w wulgarnych odzywkach na bramce , czuć od niego alkohol , wyzywa kobietę z ochrony przy klientach , czy nie ma zgłoszeń na takie zachowanie to placówka państwowa, Experymet nie reaguje pozwala na takie zachowanie
Centrum Nauki Experyment w Gdyni poszukiwała kogoś na stanowisko Kasjer. Czy komuś udało się dostać tę pracę i mógłby powiedzieć więcej o tym, czego można się nauczyć? Zależy mi na informacjach o zakresie obowiązków.
bezpośrednia sprzedaż biletów, rezerwacje internetowe, mail, telefon,praca po 10h 8-18 równoważny system, niedziele i święta, wielozadaniowość mile widziana
O tym co tam się dzieje można napisać książkę. Wizja pracy i obowiązków bardzo zachęcająca, ale niekompetencja wśród przełożonych bije rekordy. Dyrekcja i kierownicy oceniają w Tobie nie to co jest istotne. Obgadywanie i naśmiewanie za plecami na porządku dziennym. Jest "elita", którym wolno więcej, ale jak nie lubisz wchodzić w (usunięte przez administratora) to raczej do niej nie dołączysz. Nie polecam. Dziwnym trafem, ludzie pracujący tam x lat,masowo w przeciągu jednego roku się zwolnili...
A komu to zgłaszać skoro wszędzie sami krewni i znajomi królika ? Biorą się z rekrutacji, a potem to już trzeba wejść w pewne miejsca żeby zostać na stołku. Ludzie wolą odejść i słusznie... Jest mnóstwo lepszej pracy.
Centrum Nauki Experyment w Gdyni prowadzi rekrutację na stanowisko Kierownik Działu w Gdynia. Jeśli wiesz, jak wygląda ten proces, podziel się swoimi wrażeniami. Mogą to być cenne informacje dla osób, które rozważają pracę w firmie.
Więcej do kierowania aniżeli pracowania. Gdzie się nie obrócisz tam kierownik i wyższa liga.
Centrum Nauki Experyment w Gdyni prowadzi aktualnie rekrutację na stanowisko Opiekun. Jesteś osobą, która odpowiedziała na ofertę? Napisz, co sądzisz o rozmowie kwalifikacyjnej. Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się cenną wskazówką dla użytkowników rozważających pracę w firmie.
Miałam okazję przepracować tam kilkanaście miesięcy. Najniższa krajowa, sugerują umowy śmieciowe. Mnóstwo obowiązków i zero pomocy, nawet nie ma czasu wyjść na przerwę. Olewanckie traktowanie przez przełożonych.
Zgadzam się z tymi obowiązkami i fatalnym wynagrodzeniem, ale przecież pracujesz w instytucji kultury to wszystko inne wynagradza. Do dziś nie wierzę jak mogłam tyle lat tam pracować.
Wszystkie opinie są negatywne, czy jest tam aż tak źle? Jest umowa o pracę, wczasy pod gruszą i 13stki ?
Myślisz, że umowa o pracę i wczasy pod gruszą to najważniejsze co w życiu otrzymasz? Zastanów się, że pomimo tej umowy i tych wczasów jest ciągle rotacja… bo to o czymś świadczy.
Firma pełna uprzedzeń, dyskryminacja wszelkich maści. Nie polecam. Najpierw czytasz że nie mają wpływu na twój wizerunek a później się dowiadujesz że nie możesz być sobą...
O tak, czepianie się wyglądu to częsta kwestia. Nigdy nie wiesz w jakim humorze i z jakim fochem ktoś z przełożonych przyjdzie
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Centrum Nauki Experyment w Gdyni - Gdynia
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Centrum Nauki Experyment w Gdyni
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Centrum Nauki Experyment w Gdyni?
Zobacz opinie na temat firmy Centrum Nauki Experyment w Gdyni tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 11.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Centrum Nauki Experyment w Gdyni?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 0 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
- Al. Zwycięstwa 96/98
81-451 Gdynia - NIP: 5862277972 REGON: 221715245
Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.
(real users)
- Marian Hilla Kim Hilla Media
- Sebastian Słodczyk Concentrate Events
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |