Olx

Adres: Królowej Jadwigi 43, 61-872 Poznań

NIP: 7792433421 KRS: 0000568963

Olx
2 44 68 5 1

Opinie o Olx

Filtruj opinie po kryteriach:

Maciejooo
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja

Witam Słyszałem wiele pozytywnych słów na temat pracy w OLX. Mam dwa pytania, prośby : 1. Napiszcie proszę coś o benefitach jakie otrzymuje pracownik Olx. 2. Jakiego rzędu wypłaty można uzyskać na stanowisku doradcy klienta biznesowego. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Jacek
 Opinia
@Maciejooo 12.07.2019 06:15

Niestety nie znam wysokości wynagrodzenia, ale na stronie https://www.olxgroup.com/careers jest sporo ofert pracy, więc jeśli umówisz się na rozmowę rekrutacyjną na pewno dowiesz się jakie benefity przysługują pracownikom. Niewiele osób wypowiada się tu z punktu widzenia osoby zatrudnionej, więc Twoja opinia jeżeli zdecydujesz się na zatrudnienie będzie bardzo cenna i istotna.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
klient
 Opinia

Opłaty ostro w górę. Za promowanie miesięczne 1 ogłoszenia ponad 50zł. Za pakiet 50 ogłoszeń bez promowania 850zł. Płaciłem faktury po 400-500zł miesięcznie. Teraz nie dostaniecie ani złotówki. Chciwy traci 2 razy.

Pomocna?
Tak17Nie5

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
lulek
 Opinia
@klient 19.07.2017 16:47

olx to (usunięte przez administratora) na maxa

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
głupolki
 Opinia
@klient 19.07.2017 16:47

haloooo!!! to jest strona do wyrazania opinii pracownikow na tematt pracodawcy!!! w tym wypadku olx!!nie strona poswiecona opiniom klientow!!!!!!

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ello
 Opinia
@głupolki 07.09.2018 18:23

Hej głupolek. Co się tak pieklisz? Co byś czasem nie wyszedł z ekranu i się nie ujawnił (z biura olx nie wyszedł). Dla twojej wiadomości: pracownicy to też klienci - oni tworzą rynek pracy. Niezadowolony klient nie będzie przystępował do rekrutacji, a jeszcze przekaże swoją opinię na temat firmy potencjalnym kandydatom. Tak samo działa to w drugą stronę. Proponuję zapoznać się z nauką zarządzania albo marketingiem: takie informacje, to podstawa. I przede wszystkim wziąć sobie te opinie do serca, a nie wylewać swoje frustracje na innych za to, że mówią prawdę. Widać, kto tu ma problem ze sobą.

Pomocna?
TakNie3
Ostatnia Ręka Sprawiedliwego
 Opinia
@klient 19.07.2017 16:47

POSŁUCHAJCIE CO CHCĘ WAM ZAKOMUNIKOWAĆ WAŻNE! WAŻNE! WAŻNE! Kiedyś firma Tablica wcześniej jeszcze inna ( już się zapomina-czas leci! ) Obecnie to Allegro podzieliło się zanim wystawiło do wiatru dziesiątki tysięcy Biur Nieruchomości,podwyższając sobie ceny bez żadnej sensownej i wytłumaczalnej "opcji" Biura założyły swój portal ( dziwię się że dopiero w XXIw. ) Ale przejdźmy do sedna. Od niedawna wchodząc z komputera stacjonarnego nie można: -Otworzyć i zobaczyć numeru telefonu. Przeglądanie zdjęć ( TYLKO małe okienka ) Jak widzę "osoba-prywatna" a na dole Biuro Nieruchomości to chcę 'zgłosić' Nie da rady,nic się nie otwiera. Potem wybieram nazwę OLX E-mail na ich stronie wciskam E-mail..i pusta rubryka. LUDZIE! LUDZIE! Widzę co się dzieje,żeby zobaczyć cokolwiek w tym kraju z Konstytucją tylko na papierze a nie realną w życiu-codziennym,za moment chleb-powszedni nie kupię bo nie używam Smart.. Wszystko tak zrobione żeby w Googlach się zalogować z numery Smarta się zalogować podać numer i.. I już jesteś po drugiej-stronie REALNEGO-MATRIXA! TAKIEJ INWIGILACJI NIE MIAŁY SŁUŻBY SB..CZY INNYCH MIŁYCH SOCJALISTYCZNYCH I KOMUNISTYCZNYCH USTROJÓW JAK DZISIAJ!! Na razie Wam drodzy czytelnicy to nie przeszkadza ( większości ) ..ale za moment,jak będą mieć pełną bazę co robicie ile papieru-toaletowego,wody,gazu czy dzwonicie i wysyłacie zdjęcia do męża,kochanka będą mieć.. I nie ma potrzeby wypalania na ciele numeru ( VIN ) dla ludzi heh Tylko Wasze Smartfony..one zastąpiły już dowód,metrykę i inne. CZAS NASTAŁ gdy zamiast myśleć,pstrykacie w klawiatury tego urządzenia..beznamiętnie w jakimś obłąkanym-zapędzie..grając czy oglądając wszystko jak leci..byleby "kciuk do góry " I siedzieć bez myślenia-samodzielnego..i to znak że Was już mają..ZOSTALIŚCIE WŁAŚNIE NIEWOLNIKAMI SYSTEMU..i na końcowy napis "zostałeś skasowany" NIGDY LICZYĆ NIE MOŻECIE..bo po Waszej śmierci dane wszelkie ze zdjęciami będą miliony lat..może świetlnych,ale ZAPEWNE nieświetnych!! Z tym tragicznym-spostrzeżeniem żegnam się z Wami..ja na tej planecie długo nie zagrzeję miejsca..ostatni sprawiedliwy rycerz Joda.

Pomocna?
Tak1Nie1
Jacek
 Opinia
@Ostatnia Ręka Sprawiedliwego 14.06.2019 12:36

Rozumiem, że możesz być niezadowolony z działania portalu OLX, ale takie uwagi powinieneś zgłaszać do administracji tego serwisu ogłoszeniowego. Forum Gowork.pl jest forum pracowniczym, a nie konsumenckim. Szukamy tu przede wszystkim informacji od pracowników firmy i wpisów o obecnych rekrutacjach. Mało jest takich opinii więc proszę osoby zatrudnione w OLX o większą aktywność.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
szczerze wk...wiony !
 Opinia
@głupolki 07.09.2018 18:23

OLX kiedyś się zdekonspiruje.To „FIRMA” N I E T Y K A L N A,jakieś tam konsorpcjum typu „Wiesiek&Towarzysze&Szwagry&Nuworysze”. Produkt podobny do WŁAŚCICIELI praw do autostrady KRAKÓW-KATOWICE.Autorski przepisy wykonawcze w piątek,w poniedziałek SPÓŁKA już zarejestrowana .(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie2
no błagam
 Opinia
@ello 02.06.2019 11:45

tu chodzi o to,ze ludzie szukaja pracy i chca uzyskac opinie o firmie pod katem warunkow zatrudnienia, godzin pracy, traktowania pracownikow, stanowisk a tu czlowiek wchodzi i widzi tylko opinie klientow ( bez wzgledu na to czy opinia zla czy dobra - mam to w dupie,nie pracuje tam ale chcialam wyslac CV ) i nadal nic nie wie - sama nazwa i opis portalu GO WORK mowi wyraznie,ze to forum opinii o pracodawcach. na temat firmy jako klient to se piszcie na guglach albo fejsbukach :D bo tuta tylko smietnik sie robi

Pomocna?
Tak1Nie
Jacek
 Opinia
@no błagam 18.06.2019 17:41

Masz rację, większość zostawianych tu opinii pochodzi od klientów tego serwisu ogłoszeniowego. Przypominam, że forum Gowork.pl jest forum pracowniczym i szukamy tu przede wszystkim opinii osób zatrudnionych lub mających doświadczenia z pracodawcą. Ważne są także aktualne oferty pracy. Może ktoś zatrudniony w OLX napisze obiektywną i merytoryczną opinię o tym miejscu pracy. Zachęcam Was do tego.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ida
 Opinia
@Jacek 04.07.2019 20:13

Szukam pracy na tym portalu. gdzie znaleźć ogłoszenia?

Pomocna?
TakNie
kpt.Sowa
 Opinia

Bardzo ZAGADKOWE „przedsiębiorstwo” spod ciemnej gwiazdy.Zero żywego człowieka. To oczywista lipa i przekręt !!

Pomocna?
TakNie2
Były moderator
 Opinia

Czytając rozgoryczone opinie byłych modów postanowiłem zostawić i swoją opinię. Kompletnie nie rozumiem roszczeniowej postawy na aplikowane stanowisko-jeśli chodzi o moderatora. Widzisz co oferują i decydujesz się na to. Perspektywy w życiu kreujemy my sami tym co mamy do zaoferowania w pracy, na którą aplikujemy albo zakładając np działalność. Przepracowałem parę lat i znajdzcie mi inną taką pracę zdalną za normalną wypłatę, a nie sądzę, że znajdzie się taka. Czy bycie moderatorem jest perspektywiczne? Przez życie idzie się przede wszystkim pracując nad sobą i swoimi umiejętnościami. Nikt nie trzyma nikogo na siłę w danej firmie. Co jakiś czas są organizowane spotkania integracyjne z koordynatorami i są to chwile, w których człowiek ma sam szanse zaprezentować siebie, pokazać swoją wiedzę. Czym się interesuje itp. Myślicie, że idąc do firmy Wam się należy... Poza tym może być tak, że są pracownicy z większym stażem w kolejce do przejścia na lepsze stanowiska. I tak jest w każdej firmie. Kontakt z przełożonymi pozytywny. Pomoc w pracy zarówno od nich jak i innych pracowników - co jest ważne. Szkolenia są :) i są po to żeby ulepszać wyniki, nie po to żeby zgnębić pracownika. Zero problemów przy wzięciu wolnego, choć prawdą jest, że zależy często na obsadzie w weekendy i często w wieczory. Jeśli ktoś ma z tym problem to chyba może poinformować pracodawcę. Natomiast zero problemów przy zamianie np studiując zaocznie. NIe kojarzę nikogo, który by na to narzekał. Z wakacjami ludzie też się dogadywali jak chcieli więcej dni. Wszystko kwestią dogadania. Jak wygląda praca na innym stanowisku, tego nie wiem, ale sądząc po ekspansji całej grupy to b. dobrze musi to wyglądać. Benefity itp. Generalnie kreatywnie na luźno...przedsiębiorstwo z nowym podejściem do pracy zmieniające rynek internetowy.

Pomocna?
Tak4Nie3
Ja
 Opinia

Tak, wczoraj to tam ogłoszenia przepuszczał chyba jakiś upośledzony dzieciak ze szkoły specjalnej bo robił co chciał, a olx odpowie za to przed sądem z art.107 i 212. Nie odpuszczę

Pomocna?
Tak1Nie5
ghjgffd
 Opinia

Dziś w godzinach wieczornych moderuje ktoś niespełna rozumu albo złośliwy, bo bezpodstawnie usuwa ogłoszenia. Kogo wy tam trzymacie i za co płacicie? Wywalić to na zbity pysk.

Pomocna?
TakNie5
Niezadowolona firma
 Opinia

Fatalna obsługa klienta. Całkowity brak kontaktu. Kupiliśmy pakiet 10 ogłoszeń, których nie otrzymaliśmy, od tygodnia brak odzewu ze strony OLX.

Pomocna?
Tak6Nie4
młotki
 Opinia
@Niezadowolona firma 22.08.2018 14:20

to jest strona do wyrazania opinii pracownikow na tematt pracodawcy!!! w tym wypadku olx!!nie strona poswiecona opiniom klientow!!!!!!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ello
 Opinia
@młotki 07.09.2018 18:22

Hej młotek. Co się tak pieklisz? Co byś czasem nie wyszedł z ekranu i się nie ujawnił (z biura olx nie wyszedł). Dla twojej wiadomości: pracownicy to też klienci - oni tworzą rynek pracy. Niezadowolony klient nie będzie przystępował do rekrutacji, a jeszcze przekaże swoją opinię na temat firmy potencjalnym kandydatom. Tak samo działa to w drugą stronę. Proponuję zapoznać się z nauką zarządzania albo marketingiem: takie informacje, to podstawa. I przede wszystkim wziąć sobie te opinie do serca, a nie wylewać swoje frustracje na innych za to, że mówią prawdę. Widać, kto tu ma problem ze sobą.

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie1
Jacek
 Opinia

Wypowiadasz się jako klient OLX i Twoja opinia jest ważna, gdyż wpływa na wizerunek firmy, ale znajdujemy się na forum pracowniczym, a nie konsumenckim. Skupiamy się tu na rynku pracy i warunkach zatrudnienia u tego pracodawcy. Niewiele osób zatrudnionych w firmie wypowiedziało się w tym wątku, tym bardziej takie opinie będą bardzo cenne. Zachęcam Was do wypowiedzi o tym jak się pracuje na tym portalu z ogłoszeniami.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jadwiga S.
 Opinia

OLX jest tworem podejrzanym ! To tylko kwestia czasu,jak dowiemy się kogo SZUKA CBA,CBŚ i INTERPOL.????

Pomocna?
Tak1Nie3
Sonia
Nazwa działu: Reklamacje
 Opinia

(usunięte przez administratora) Wystawiłam ogłoszenie o najmie za 96 zł i miało pojawić się na stronie głównej. Kasa pobrana. Ogłoszenia brak i telefonów tez.

Pomocna?
Tak3Nie1
re
 Opinia

Przykro to mówić i pisać. Tej firmie przyświeca jeden cel, zerżnąc klienta z kasy za ogłoszenie. Wasze stawki za ogłoszenie to kosmos. Jest to efekt wysokiego mniemania o sobie i dużej poczytalności. LECZ Z DUŻEGO STOŁKA SZYBKO SIĘ SPADA. Ja zostałem oszukany przez was i zawsze będę "wam" wystawiał opinię "0" do potęgi tez 0

Pomocna?
Tak5Nie1
1
Zgorzkniały suweren
 Opinia
@re 06.04.2019 16:33

To taki TELEGRAF,czy AMBER GOLD,a przynajmniej jakiś tam typ stylu Nikodem Dyzma.Ciekawe,czy za parę miesięcy nie dowiemy się,kto znany w PL pociągał za te sznureczki .....????

Pomocna?
Tak1Nie1
Tomasz
Nazwa działu: Reklamacje
 Opinia

Tragiczny portal , ogłoszenia usuwane wg widzimisię administratora .

Pomocna?
Tak3Nie1
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Naiwny łosiu
 Opinia
@Tomasz 27.03.2019 14:38

Nic nowego.To firma bez telefonu i księgowości.DRAMAT z Poznania(?)

Pomocna?
Tak2Nie1
Ja
 Opinia

(usunięte przez administratora) i nic więcej usuwają opłacone ogłoszenie bez przyczyny czy kontaktu z właścicielem konta

Pomocna?
Tak2Nie1
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wkurzony
 Opinia
@Ja 24.03.2019 21:29

(usunięte przez administratora).To jakaś dziwna grupa pod DZIWNYM parasolem.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KLOS
 Opinia

POMAGAJA SIE OGLASZAC OSZUSTOM SPRZEDAJACYM SAME DOKUMENTY OD LAWET/PRZYCZEP /AUT MIMO ZGŁOSZEN NIE ROBIA NIC Z TYMI OSZUSTAMI DLA NICH TO KASA A NIE JAKOSC PORTALU JEDNYM SLOWEM TO SMIECIOWY PORTAL

Pomocna?
Tak7Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aga
Nazwa działu: Reklamacje
 Opinia

Wstawiłam płatne ogłoszenie, kategorię zasugerował automat, która jest zgodna z logiką. Moderator ogłoszenie usunął, środki zostały zaksięgowane na olx a nie oddane na konto - tak jak prawa konsumenta to nakazują. Wypociny osoby, odpowiadającej na moją reklamację, które logiki się nie trzymają: "nie musisz znać wszystkich kategorii, nigdzie nie jest to napisane. Zakładając konto na OLX potwierdziłaś jednak, że zapoznałaś się z naszym regulaminem i akceptujesz go" "szukasz osoby, która podjęłaby się transportu pracowników (...)", więc nie oferujesz usługi przewozu, transportu itp., lecz pracę" - przy czym w nazwie kategorii do której przypisałam ogłoszenie jest słowo: usługi transportowe. "Jeśli chodzi o automatyczne podpowiadanie kategorii, nie jest ono idealne" - no to je usuńcie "zdecydujesz się wykorzystać środki ze zwrotu w naszym serwisie" - kradzież w biały dzień Prawa konsumenta, Kodeks handlowy, powszechnie obowiązujące prawo i zwyczaje - BANAŁ

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mateo
 Opinia

Ogłoszenie typu sprzedam kasety vhs w określonej ilości. Zmiana ceny i za chwilę ogloszenie zmoderowane i usunięte. Powód? Złamany regulamin. W jakim pkcie? A no chyba jakimś urojonym. Podobnie jest w przypadku umieszczenia ogloszenia sprzedaży nawigacji samochodowej. Została zakwalifikowana do częściosamochodowych i zostało usunięte....chyba że opłaci się ogloszenie. Kto tam pracuje i z jakiej planety pochodzą te "osoby" ? To jest kpina i robienie ludzi w wała.

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mirek

Zweryfikowany użytkownik

Nazwa działu: Reklamacje
 Opinia

Portal anonim niema morzliwości dodzwonic sie do nikogo kasujom za ogloszenie iwycofujom je bez powodu czyli normalne okradnie

Pomocna?
Tak12Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zaciekawiony bardzo
 Opinia

Nie tej tajemniczej firmie można uzyskać ŻADNYCH informacji.W tym księgowych nt.płatności,faktur VAT,porównania sald itd. Jedyny poznański tel.kontaktowy jest NIECZYNNY.Odnieść można wrażenie,że nie pracują tam ludzie,tylko sprytne robociki o pesudonimach MAGDA,SANDRA.PIOTR,MATEUSZ itp.Ta taktyka,oznacza :zero rzetelności.Prośby o kontakt telefoniczny,by dowiedzieć się o jakiś istotnych detalach,jest NIEMOŻLIWY. Co to znaczy...? Moje sugestie dla Olx: Niech zaczną odzywać się do swoich klientów KOMOPETENTNI i życzliwi pracownicy OLX.Ten wymóg jest po prostu oczywisty,jak obowiązek wystawiania i dostarczania F-r VAT. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zadał sobie trud komunikacji telefonicznej.KONIECZNIE !! To jest łatwe,jeśli się chce.

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ba890
 Opinia

Znajdźcie mi lepszą firmę po kątem socjalu i traktowania pracownika jak OLX to szczerze pogratuluje bo póki co w 10 letniej karierze i pracy w 6 róznych firmach nic lepszego mi sie nie przytrafiło. Moje sugestie dla Olx: Troszkę wyższe wynagrodzenia. Lubię atmosferę w Olx za: Ludzie.

Pomocna?
Tak4Nie6

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marta
 Opinia
@Ba890 07.12.2018 13:21

Widać, że cenisz sobie pracodawcę, jakim jest firma Olx. A powiedz nam, jak długo oraz na jakim stanowisku jesteś w niej zatrudniony? Dobrze byłoby, jakbyś zdradził nam nieco więcej informacji na temat tego, jak się tam pracuje. Większość z nas korzysta bowiem z tego serwisu, ale nie wiemy, jakie warunki pracy mają jego pracownicy. A może poszukują nowych osób do swojego zespołu? Wiesz coś o tym?

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Co raz gorsze ogloszenia
 Opinia

Dla mnie to nie portal ogłoszenia tylko reklama pracodawców. Jacy to Sąah i oh. Ogłoszenia jak dla mnie nie kompletne- brak miejsca wykonywania pracy czestp brak zarobków. Co najgorsze nie rozumiem czemu sprzeczne z kodeksem pracy_ typu 2-3 dni praca/szkolenie za free albo stawka za 1 zl

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ernest
 Opinia
@Co raz gorsze ogloszenia 22.11.2018 07:07

Jestem bardzo rozczarowana , uważałam ,że pracują tam uczciwi ludzie .Zgłosiłam kradzież moich zdjęć przez użytkownika OLX ,skandaliczne opisy ,jakie umieszcza obrażając inne firmy i osoby ,jednak olx nie reaguje. Przykre ,że olx pozwala na takie zachowania ,choć regulamin mówi zupełnie co innego.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lemon
 Opinia

Bardzo nieprzyjemny kontakt z przełożonymi. "Urlop" z wielką łaską i wyłącznie bezpłatny. Cisną strasznie na tempo moderacji, rozmowy reedukacyjne, jak nie wyrabiasz, a jednocześnie walą kary za popełniane błędy. Podczas rekrutacji obiecują zlecenie i późniejszą umowę o pracę i przejście na inne stanowisko. Jak po roku upomniałem się o tę UoP, to z marszu zostałem zwolniony. Jeśli chcecie zapieprzać świątki piątki i być gnojeni na każdym kroku to spoko. Nie przez przypadek ogłoszenie na moderatora pojawia się co chwila.

Pomocna?
Tak7Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jaa
 Opinia
@Lemon 22.09.2018 14:06

"Urlop" z wielką łaską i wyłącznie bezpłatny. Przy umowie zlecenia, nie ma czegoś takiego jak urlop i to w dodatku płatny. Pracodawca płaci tylko za przepracowane godziny.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ekspracownik
 Opinia
@jaa 04.11.2018 15:32

Przy umowie zleceniu urlop może być - to dobra wola pracodawcy, a tu jej nie ma.

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gf
 Opinia

Janusze biznesu nie raczą odpisać o negatywnym wyniku rekrutacji

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@gf 11.09.2018 21:32

Nie masz czego żałować;) szukaj gdzieś indziej, byle z dala od tej firmy

Pomocna?
Tak5Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marcin
 Opinia

Pracuje ktoś tam obecnie? Podobno znacznie lepsze warunki pracy niż wcześniej? Mają jakieś benefity pozapłacowe? Jak wygląda tam wynagrodzenie?

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
RALF-MET
 Opinia

Ķasa za ogłoszenia wpłaconą a środków na koncie OLX brak tak jak i kontaktu z jakąś obsługa. Zdecydowanie nie polecam tego portalu

Pomocna?
Tak4Nie2
klient
 Opinia

Coraz gorzej z OLX, ogłoszenie zmoderowane (czytaj: usunięte) bo pan/pani moderator uznał, że ogłoszenie narusza zasady, ale jakie to sobie zinterpretuj, kasa za przedłużenie oraz wyróżnienie wzięta. Na pytania brak odpowiedzi od kilku dni, tylko dziękują, że się korzysta i się cieszą. Porażka. Nie wiem ilu klientów już przez tą sytuację mi uciekło.

Pomocna?
Tak10Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zgorszony i oszukany
 Opinia

nie polecam olx mija już pare dni a sprawa nie załatwiona obiecanki cacanki ....

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara dy
 Opinia
@zgorszony i oszukany 20.06.2018 15:29

Zapłaciłam dwa razy po 4,92 SMS za wyróznienie.Wzięli kasę i nie wyróżnili.Pisałam do jakiegoś Pana Przemla,ale nikt z OLX nie odpisuje.Naciągacze chyba....

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@Nick Morelli czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź w bardziej merytoryczny sposób? Czy spośród użytkowników forum gowork jest ktoś, kto miał okazję pracować u tego pracodawcy i zechciałby podzielić się swoimi przemyśleniami na ich temat?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick Morelli
 Opinia

rozmowa o pracę to jakaś porażka - "rekruterzy" mieli może po 12 lat, porażka!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Jak aktualnie przedstawia się sytuacja olx na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, dotyczące chociażby benefitów pozapłacowych, mogą okazać się bardzo cenną wskazówką dla osób pochodzących z Poznań oraz okolic i mogą ułatwić podjęcie decyzji związanej z podjęciem zatrudnienia w firmie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Modeee banujjjj
 Opinia

Polecam iść na moderatora tylko na okres próbny, który od jakiegoś czasu jest nawet ok, plus ladna sumka wpada. No ale z minusow to brak mozliwosci przejścia na UoP, tylko śmieciowka, kary za niewyrobienie 2-7% normy (max 1/3 godzinowki jak się kary pozbierają ), piątek światek czy niedziela pracujesz, możesz poprzenosic godziny tak by mieć jakieś wolne, ale i tak musisz wyrobić godziny i norme. Jako klient i pracownik muszę przyznać że takie 4/10, opis rzeczy których nie wolno robić inaczej usuną ogłoszenie jest dość lakoniczny, dopiero jak pomoderujesz to się dowiesz nawet jak ominąć limity (do osób piszacych jak to inni mogą wystawiać wiele tych samych, oni mają sposoby, czy też po prostu ich ogłoszenia nie trafiają do moderacji ręcznej). Z ciekawostek to duzy nacisk jest położony na dogonieniu reszty świata w winikach, czyli wyścig szczurów pełna gębą.

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Jak wygląda praca w olx? Czy osoby zatrudnione w przedsiębiorstwie mogą liczyć również na pozapłacowe benefity? Napisz, jak przedstawiają się warunki zatrudnienia w firmie. Twoja opinia może okazać się bardzo cenna!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Olx - Poznań

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej