Promedica24

• O Promedica24
  • Zalety pracy w Promedica24
  • Oferty pracy
  • Rekrutacja
  • Szkolenia dla Opiekunów

O Promedica24

3. Opinie o pracodawcach Germany
  5. Opinie o Promedica24

Opinie o Promedica24 Germany

WebsiteIconPromedica24

Nie przegap nowości o Promedica24!

Amelia Urban

22.06.2021 10:04

Jasne klarowne warunki współpracy. Praca nie jest lekka, ale to praca ze starszymi, schorowanymi ludźmi, więc trzeba się z tym liczyć. Jestem zadowolona z wyjazdów, atmosfery i wynagrodzenia. Polecam
    Monika Kurzawska

21.06.2021 15:43

Jest ok. Jeśli ktoś liczy na łatwą i przyjemną pracę to niestety nie ma pojęcia o opiece nad osobami starszymi. Jestem pielęgniarką z 20 letnim stażem i wiedziałam z czym wiąże się wyjazd i praca za granicą. Konkretnie, wszystko jest opisane jasno w umowie, wynagrodzenie na czas. Polecam.
    Janina

09.06.2021 18:46

Polecam współpracę. Byłam dwa razy na wyjeżdzie z firmą promedica24 i nie mam większych zastrzeżeń. Trzeba tylko pamiętać że to naprawdę ciężka i wymagająca praca. Pomaga przygotowanie pielęgniarskie.
    Pracownica

25.03.2021 12:31

W Promedica pracuje rok, do tej pory dwa różne kontrakty i kilku różnych koordynatorów i powiem tak - zależy na kogo traficie... Na 4 koordynatorów jedna pani była naprawdę miła i pomocna w każdej sytuacji. Na dwóch podopiecznych jeden totalnie nie do zniesienia. Jak źle się przytrafi to macie przesrane... Kontrakt ciężki, zero pomocy ze strony koordynatora, pretensje za skargi od rodziny a skrócić pobytu nie chcą... I męcz się jak w więzieniu. Z kasą jak wiadomo - rodzina płaci ponad 3 tys wy dostajecie ponad 1 tys. System wypłat porozkładany w dziwny sposób no ale kasę dostajecie. Na plus są przejazdy z miejsca na miejsce, przesiadki męczące ale inaczej się nie da. Spróbowałam, potrzebowałam kasy, trochę dorobiłam i stąd(usunięte przez administratora).
    Taja

18.05.2021 15:31

To się nie zgadza bo niektóre firmy robią duży odsiew, poprpstu jak się opiekunka skarży to zrywają umowę z rodziną w mojej tak jest
    Ktoś

25.05.2021 19:47

Nie z rodziną kobieto tylko z opiekunką. Każdy kontrakt to źródło pieniędzy dla firmy . Opiekunka która sobie nie radzi dostaje bajkę ,że kontrakt zerwany. Na to miejsce wepchną kolejne dopóki któraś się tam nie sprawdzi i nie popracuje dluzej. Tak to działa.
    julia

25.05.2021 14:38

Jasne warunki współpracy, wszelkie informacje mogłam znależć na stronie lub zadzwonić do managera. Miałam przez cały okres wyjazdu dobry kontakt z nim. Płatność za pracę specyficzna, ale wszystko było opisane w dokumentach które podpisywałam wiec się na to przygotowałam. Polecam współpracę z Promedica.
    Basik

01.05.2021 15:42

Witam ja jeżdżę z Promedica 24 -2lata jestem zadowolona

09.03.2021 18:56

Edyta

11.03.2021 15:40

Nie będę się tutaj rozwodzić, bo nie ma zbytnio nad czym a język tej opinii mówi sam za siebie. Jak coś pani czy pani koleżankom nie odpowiadało to powinny to panie zgłosić od razu agencji a nie żalić się tutaj, bo to i tak nic nie da. W każdej pracy są jakieś plusy i minusy to chyba normalna sprawa. Nikt nikogo nie wykorzystuje bez przesady. Jak komuś warunki pracy nie odpowiadają to chyba logiczne, że się nie zatrudni. A co do samych opinii to są różne pozytywne też się znajdą, bo jednak sporo osób z nimi wyjeżdża. Mnie nieprzyjemne sytuacje z ich strony nigdy nie spotkały mimo, że już długo z nimi współpracuje.

23.04.2021 15:30

Dlaczego używa Pani takiego języka? Co to za post?
    Kamila

12.04.2021 12:24

Ja nie narzekam, pierwszy raz jestem w Niemczech jako opiekunka i jest ok. Wszystko o Podopiecznym zgodne z opisem, rodzina bardzo pomocna, oby tak dalej. Kontakt z Promedicą bez zastrzeżeń.

13.02.2021 13:44

A po co przyjeżdża pracownik niemieckiej promedici plus do domu seniora. Miałam taką sytuację. Może też ktoś miał taką sytuację?

13.02.2021 22:19

Moga byc rozne powody ja mialam taka sytuacje poniewaz osoba ktora miala mnie zmienic zrezygnowala z szteli i niemiecki koordynator przywiozl ja jako moja zmieniczke.Spotkalam sie z sytuacja ze opiekunke ktora zmienialam nie chciala wracac busem promedici tylko sindbadem wiec koordynator zawozil ja do punktu z ktorego odjezdzaly singbady.

11.04.2021 18:14

Mialam 2 razy sprawdzaja Cie i podopiecznego jak sobie radzicie. Mnie nawet badali alkomatem 2 razy. Podejrzewam ze zostalam zgloszona Mimo ze alko nie tyka na wyjazdach

14.02.2021 10:29

Babcia całe noce nie śpi mimo że dostaje tabletki na spanie. Jakoś wytrzymam w dzień chodzę jak zombie. Za to w dzień kima. Czy ja dostanę dodatkowe pieniądze za opiekę 24h. Zgłaszałam promedice że tak jest. Jeszcze 3 tygodnie męki. Nawet za dziesięć tysięcy na tydzień tutaj nie wrócę. Nikt tutaj nie wrócił. Jeden kontrakt i zmiana szteli

14.02.2021 20:27

Wszytko zalezy od koordynatora. jak wystosuje wniosek do p.dyrektor odpowiednio umotywowany to zostanie przydzielony dodatek nocny

11.04.2021 18:13

Jesli masz wpisane w papierach ze wstajesz w nocy to d0staniesz. Jesli nie to przykro Mi, nic nie wywalczys,

15.02.2021 11:34

Śpię dosłownie po 2/3 godz w nocy. Babcia cały czas krzyczy i wszystkich po kolei woła. Na jaką kwotę można liczyć w ramach godzin nocnych

20.02.2021 11:20

Tu mogę potwierdzić... jestem 7 rok na jednej szteli i miałam tak duzo koordynatorek ,że nie wysztkie pamiętam z nazwiska.. A co do rejonu Polski to najpierw jezdziłąm z płónocy ,a po reorganizacji firmy jeżdzę z południa Poski.

11.04.2021 18:12

Najchetniej to nic by Ci nie doplacili. Sprawdz co masz w papierach, bo jesli nie jest wpisane ze wstajesz to nic nie dostaniesz
    Niki

01.04.2021 23:40

Nie polecam tej firmy nawet najgorszemu wrogowi... Wykreciła mi taki numer z podatkami w Anglii ze szkoda słów ... Najpierw zmusili do zalozenia dzialalnosci a potem po zakonczeniu umowy zamiast zamknac dzialalnosc, jak było uzgodnione przy rozwiazaniu umowy i rozliczyc podatki, nie dotrzymali słowa. Po latach okazało sie ze jest do zapłacenia przeszło 1000 funtów! W odpowiedzi na skargi powoluja sie na urojone maile które nigdy nie dotarły. Jedynym beneficjentem jest biuro ksiegowe które zarabia na tym procederze. A podobno nie byłam jedyna... O załosnych zarobkach lepiej nie wspominac...A zerwac umowy nie mozna wczesniej niz po roku, bo płaci sie kary...Moze sie cos zmoeniło od tamtego czasu, ale raczej chyba na gorsze....
    BarbaraP

02.04.2021 13:48

Nie wiem jak wygląda praca w Anglii bo pracuje w Niemczech i wszystko tu jest jak należy. Ale z tego co wiem w umowie wszystko jest zapisane, jeśli się z niej ktoś nie wywiąże to są kary. W każdej agencji to tak wygląda i nie ma co się dziwić. Trzeba najpierw dobrze czytać umowe a potem mieć pretensje
    Niki

08.04.2021 03:30

Nie wypowiadaj sie jak nie wiesz o co chodzi. Kazdy ma prawo zerwac umowe jesli sa niespełnione warunki, To nie niewolnictwo zeby byc przywiazanym do pracy za kare, Ja dotrzymałam warunków, firma nie. Dlatego nie polecam.
    Kami

11.03.2021 22:05

Pytanie to w końcu jak jest z Promedicą? Mój pierwszy wyjazd jako opiekunka w Niemczech , opinii nie wiem nic

12.03.2021 17:30

Powinas zapytac koordynatora o to co Cie interesuje ,mozesz poprosic o polaczenie telefoniczne z opiekunem ktorego masz wymienic i wypytac o wszystko.Zycze powodzenia
    Kami

22.03.2021 15:44

A i owszem pytałam ☺️ spróbuję a potem będę się wypowiadać ????My Polacy lubimy narzekać ???? w obecnej firmie,w której pracuję haruję jak wół a kasa z tego taka że płakać się chce trójka z przodu to marzenie, a na te 2500 to trzeba się napracować..... naprawdę napracować, więc ja spróbuję a co mi tam

20.03.2021 23:47

Maria

21.03.2021 22:59

Niby było tak źle, a nie napisała Pani nic konkretnego, tylko narzeka, aby narzekać. Takie wpisy może napisać każdy nawet nie będąc na zleceniu, więc jak dla mnie ta wypowiedź nie jest w ogóle obiektywna. Byłam już na niejednym zleceniu z firmą i wcale nie było źle. Praca ciężka, ale nigdy mnie nie oszukali i zawsze mam pieniądze w całości wypłacone.
    mateusz

22.02.2021 21:43

Jedno z największych nieszczęść, jakie istnieją na rynku pracy. Umieją się wywiązać tylko z dobrej organizacji przebiegu transportu. Najważniejsze rzeczy (wypłacalność; czas pracy; za granicą - możliwość pracy; treść umowy; treść innych dokumentów związanych z pracą; porady urzędniczek) to drugi biegun tego, co miało być. (usunięte przez administratora)
    Pani Anna

23.02.2021 14:19

Każda praca ma swoje plusy i minusy. Każdy kto podpisuje z nimi umowę wie na co sie pisze wiec nie wiem czemu potem swoje żale ktos wylewa. Wystarczy przeczytać wszystko ze zrozumieniem. Pracując u nich nigdy krzywda mi się nie działa, musiałam wrócić do domu i zrezygnować z pracy z powodów osobistych i jakos nikt pod górke mi nie robił. I na pewno nie mścił się psychicznie...

19.02.2021 10:17

Dokładnie tak. Moja koordynatorka też kontaktuje się ze mną przynajmniej raz w tygodniu. Jeszcze się nie zdarzyło żebym nie mogła się skontaktować. Jeśli nie odbiera zawsze oddzwania
    Ktoś

19.02.2021 18:18

Jak taka obsługa w twoim przypadku jest to nie zadawaj ludziom pytań ile dostaniesz i za co dostaniesz tylko kierunek- do biura. Tam są fachowcy od takiej wiedzy i odpowiedzi na twoje rozterki.

10.02.2021 09:28

ElkaP

11.02.2021 14:21

Jakoś ta historia nie wydaje mi się prawdziwa, tyle lat pracuje i nikt mnie nie zastraszał a jak były niejasności to na spokojnie można było je wytłumaczyć. Poza tym niech Pani/Pan się zdecyduje na formę "zgłosiłem"/"dostałem" a może jednak "napisałam"... Bo to brzmi niewiarygodnie.
    Joluś53

10.02.2021 13:54

Jak się nie zna jezyka to owszem stawka na początek nie jest wysoka, ale można podnieść swoje kwalifikacje i się dostaje lepszy stopień językowy oraz pieniądze. Zawsze miałam wypłatę zgodnie z umową i o nic nie musiałam się dopominać u koordynatorki. Co do dodatków to jest to normalne że im więcej się ma umiejętności tym stawka rośnie. Wszędzie tak jest. To byłoby niesprawiedliwe gdyby jedna opiekunka potrafiła wszytsko, miała prawo jazdy itd. druga nie umiała by nic i dostawałaby takie same pieniądze to według mnie byłoby to krzywdzące. W innych pracach też tak jest że starszy bardziej dosiadczony pracownik zarabia więcej niż młodziak.

11.02.2021 12:37

Owszem zgadzam się z Tobą. Doświadczenie różni opiekunki w wynagrodzeniu. Jednak stawka dla osoby z mniejszym stażem jest żenująca. Ja nie mówię o różnicy między firmami w stawkach rzędu 50 euro ale o różnicy 400 euro w skali miesiąca . Zarabiać bez doświadczenia mniejsze pieniądza można i jest to normal a praktyka. Zanim zrezygnowałam z Promedica zadzwoniłam do paru firm w sprawie początkowego wynagrodzenia i wszędzie oferowano ponad 1000 euro. W większości firm 1200. Dlatego stawka w Pronedice jest bardzo niska w stosunku do konkurencji.

02.03.2020 05:07

krokusik

15.12.2020 13:55

Pracowałam kiedyś w gorszej firmie, nie dotrwałam do konca zlenenia. Przy tamtej firmie promedica jest o wiele lepsza i tu już 1,5 roku wspópracuje. Jak ma Pani problem z dostaniem wynagrodzena to trzeba na infolinie się odezwać i na pewno jesli się należy to pieniądze oddadzą.
    opiekunka 24h

12.01.2021 01:18

Po co ta pyskówka? (usunięte przez administratora) A co jak podstawowych spraw nie są w stanie wyegzekwować typu pieniądze na jedzenie czy pokój dla opiekunki ? A jeśli komuś się tak ,,pogorszyło" że stał się niebezpiecznie agresywny? A jeśli zawierając umowę po czasie okaże się że jesteś na ,,(usunięte przez administratora)" i z pensji dostaniesz część a do tego ,,wyrobią cię na pomówieniach" i obrobią z kasy ? Też będziesz słodzić że tak powinno być ??? Jak jesteś zadowolona to napisz własną opinię a nie wciskaj pozostałym jakie to one złe opiekunki bo mają czelność domagać się swoich praw i wypowiadać własne opinie i doświadczenia ! NIC NIE ROBIĆ po prostu się nie da ale może być tak że 24h mogą cię ganiać i twierdzić że za chwilę spokoju ci nie płacą ! Tak też bywa na stare lata. Skąpstwo to normalka a reklama opiekunki całodobowej pokutuje u złośliwców . Pracuję o wiele dłużej z seniorami i firmami i nie jedno już przeszłam. Zamiast się popisywać lepiej pisać o sobie skoro o koleżeńskim wspieraniu się w temacie pracy jak widać mowy nie ma!

24.09.2020 15:11

Witam ktos podawal jedzenie przez sonde.peg
    Dusia

02.11.2020 17:30

Nie przesadzaj że ktoś tak robi , długo by nie popracował z takim podejściem, A z resztą skoro rodzinie pasuje taka osoba ? Ja np wszystko robię na tip top jak należy i nikt mnie nigdy nie wychwalal a są zmienniczki które palą, na przerwy sobie latają na kawę i rodzina im słowa złego nie powie , ludzie mają różne preferencje a nadgorliwosc jest raczej nie wskazana nawet , ta praca sama w sobie jest bardzo stresujaca nie trzeba z siebie na siłę robić bohatera bo każdy kto wytrzymuje tyle czasu ze starszym człowiekiem nim już jest
    Barbara

25.12.2020 23:36

My nie powinniśmy.podawac jedzenia botj.sprawa pielegniarek i jakby się cos stało to byłyby problemy.Ja odmówiłam.obslugi sondy .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Promedica24?

Kontakt - Promedica24

Germany

Promedica24
    PaniAniela

30.11.2020 10:39

Moja znajoma pracuje z agencją już 2 lata, to ona mnie wciągnęła do pracy. Przeszłam kusy online niestety wirus utrudnił wiele spraw. Ale sporo się nauczyłam i mogłam ruszyć do Niemiec. Już 3 miesiac pracy za mną. Odłożyłam sobie trochę grosza, będzie na prezenty dla wnuków. A Wy pracujecie w święta czy zjeżdżacie do domów?

30.11.2020 19:23

Ja tez pracuje ponad 2 lata Ale swieta spedzam w domu z moja rodzina
    Tez

24.12.2020 16:23

Dziwne byłaś 3 razy i odłożyłam ,a stawka od 1000 ,a nie od 650 ,bo zabierają po 114euro za tydzień.Jesli piszesz to pisz prawdę albo nie pisz wcale pozdrawiam opekunka

15.12.2020 13:45

A to płaca w euro?

19.12.2020 09:06

Czas rozliczeniowy w firmie to 26 bm-25 następny miesiąc. Dostaniesz wypłatę w dwóch transzach. Najlepiej zadzwonić do księgowości , gdzie naprawdę miłe , kompetentne osoby pracują i odpowiedzą Ci na Twoje pytania i wątpliwości , pamiętaj miło rozpoczęta rzeczowa rozmowa tak powinna się skończyć . To jest numer do księgowości .222505555. Pozdrawiam .

19.12.2020 18:37

Ktos juz wpisal odp. moze przeoczyles.Wyplata jest w transzach,a okres rozliczeniowy od 25 dnia m-c do 25 dnia nastepnego m-c.I tak przykladowo wyjezdzasz 10 to w pierwszej traszy otrzymujesz zaplate za przepracowane dni do 25 ztym ze mamy placone 5 dni w tygodniu weecend nie jest placony
    cicha woda

15.12.2020 09:56

Beznadziejny kurs niemieckiego dużo niepotrzebnych rzeczy
    Xyz

14.12.2020 11:30

Praca całkiem nieopłacalna. Liczone tygodniowo po. 40 g, czyli za 8 g. Normalna tygodniówka liczy 330-350 euro. (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) jak nie wiem.
    Marta

06.12.2020 09:25

Ja miałam z promedica za darmo na covid 19 w Polsce
    Bozena

19.11.2020 17:22

Myślę o podjęciu współpracy z Promedica24,konkretnie w UK. Polecacie czy odradzacie ? Będę wdzięczna za parę słów o firmie Dziękuję x
    misiek

28.11.2020 20:33

odradzamlepiej jezdzic prywatnie

29.11.2020 23:37

A dlaczego prywatnie a jak rodzina nie zaplaci? Co wtedy
    Ktos

26.11.2020 17:14

Witam, mam język niemiecki podstawowy i myślę nad współpracą. Mam małe doświadczenie, dzwoniłam do nich i mówili że od 1000€ stawki się zaczynają. Jak z sztelami, czytaj miejscami, czy są sprawdzone czy nie? Co na plus, i minus wg was proszę o uzasadnienie..
    Jolaśka

28.11.2020 12:13

Pracuje pond rok w firmie i sztelle są sprawdzone, nigdy na minę nie trafiłam. W razie jak cos się źle dzieje dzwoni się do koordynatora i ona pomaga ograną sprawę.
    Maria

26.11.2020 12:06

Witam, czy ktoś udzieli mi informacji gdzie Promedica24 robi przesiadki przed przekroczeniem granicy w Świecku i mniej więcej o której godzinie?

27.11.2020 15:07

Przesiadki są na Port Świecko , tam gdzie Sindbad ma swoje stanowiska. Przesiadki są miedzy 2 a 3 w nocy .
    Anna

04.11.2020 04:39

Ta firma jeśli chodzi o pracę n as terenie Anglii to pod względem finansowym farsa. Nigdy dla nich nie pracowałam ale zarobki, które proponują są smieszne. Polecam firmę Cekal i Veritas tam się zarabia 2000 funtów czyli 10 tys zł.A tak w ogóle to zarobki dla opiekunki to ok 800 funtów tygodniowa ale to już bezpośrednio z agencjami w uk. Czyli firma Promedica proponuję za miesiąc tyle ile normalnie można zarobić w tydzień.(usunięte przez administratora)
    UrszulaZa

05.11.2020 15:18

To jeśli Pani nie pracowała to dlaczego Pani się wypowiada nie wiedząc jak tak naprawdę jest z tą firmą? Wypowiadają się osoby, które z nimi jeżdżą. Jestem opiekunką w Anglii i krzywda tam mi się nie dzieje. Pieniądze takie jak na umowie, w razie problemu nie mam problemu z kontaktem i poproszeniem o pomoc. Gdyby było mi żle dawno spakowałabym swoje manatki i pojechała do domu....
    Elle

29.10.2020 13:29

Czy ktoś z was pracował jako rekruter? Jakie wrażenia?

16.10.2020 15:06

Witam czy ktos dostal dodatek na covi 19

17.10.2020 22:33

byłam w pracy marzec kwiecień maj i czerwiec i za covi 19 kiedy była pandemia dostałam 200 funtów

18.10.2020 11:08

Dzwonilam do koordynatorki powiedziala ze nie dostane dodatku
    Anna

26.09.2020 21:56

Zaczęłam prace w wielkiej brytanii jak to jedt z self employer? Skladki zus jak sie placi w pl to ile dostaje sie na czysto? I jak sie rozlicza z podatku? Trzeba w wielkiej Brytanii i w Pl tez?
    gość

16.10.2020 12:42

Zgadzam się 100 procent

17.10.2020 22:40

najlepiej bedzie jak zapytasz swojego menagera kontraktu albo w oddziale promedica 24 w mieście w którym mieszkasz albo w dziale kadr 22 120 21 04 lub 22 120 21 70

16.10.2020 13:20

Jak wygląda wyjazd w "czasach koronawirusa"? Czy obowiązuje kwarantanna?

17.10.2020 22:36

w anglii masz 2 tygodnie kwarantanny i musisz cały czas chodzić w masce, wolno wyjść tylko do ogrodu u podopiecznego. jak się kończy kwarantanna to dostajesz smsa ze kończy się i dziękują bardzo
    nic nowego

13.10.2020 12:44

Jak radzicie sobie z dźwiganiem w pracy i z rasizmem ze strony rodziny podopiecznego ,wieczne nie zadowolenie z tego jak pracujesz ,wypominanie ile pieniędzy kosztuje Twój pobyt ?

16.10.2020 17:06

Niewielu wie, że opieka nad niemieckimi seniorami to domena Polek, Bułgarek i Rumunek. Zajmują się one minimum 300 tysiącami emerytów. Niestety często warunki pracy odbiegają od przyjętych standardów. Kobiety miały np. zajmować się osobą starszą przez 6 godzin dziennie, a potem okazuje się, że to praca 24 godziny na dobę bez dodatkowej zapłaty. Jedna z opiekunek poszła do sądu i dostała ogromne odszkodowanie! To światełko w tunelu dla tysięcy Polek. Sprawę pani Dobriny, 64-letniej Bułgarki, opisuje "Deutsche Welle". W 2015 roku podpisała ona umowę z agencją pracy, według której miała zajmować się 96-letnią Niemką przez 6 godzin dziennie. Zgodziła się na 950 euro, co i tak było niską stawką. Jednak po przyjeździe na miejsce okazało się, że warunki jej pracy odbiegają od tego, na co się umawiała. - Byłam do dyspozycji przez 24 godziny na dobę. Nie miałam dni wolnych ani czasu dla siebie - relacjonowała przed sądem. Pani Dobrina musiała nie tylko opiekować się starszą kobietą, ale także sprzątać, robić zakupy, prasować itd. Do tego musiała często wstawać w nocy, by odpowiadać na wezwania chorej podopiecznej.

16.10.2020 17:08

Zactowalam tu artykuł o sprawie w sądzie niemieckim.. w dwóch instsncjach opiekunka wygrała odszkodowanie .
    [email protected]

05.10.2020 22:02

Co to Pani za głupoty pisze taka ciężka praca za takie pieniądze? 1400 euro to bardzo mało A ta firma więcej nie płaci.

19.06.2020 15:59

To jak z tymi wyplatami jest. Dlaczego na raty a nie np 10 kazdego m-ca
    opiekun

25.09.2020 23:05

dokładnie ma pani racje pozdrawiam jest to dla mnie chore zjawisko a juz sie nie rozlicza do konca a proponują nastepny kontrakt nadaje się do smiechu warte albo do Jaworowicz pozdrawiam .
    Marikamal

27.09.2020 07:15

Grunt, że rozliczają się w całości. Ja mam praktycznie co miesiąc premię za solidną pracę. Jakoś mało obiektywnie mi ta recenzja wygląda.
    ABC

11.06.2020 08:12

Andzia - ale chyba nie jedziesz z Promedica? Zawsze znajdą sposób, żeby obciąć wypłatę. Moja koleżanka zarabia teraz około 850euro netto na miesiąc! A im wyższy kurs euro, tym mniej kasy dostaje. Teraz ma składać wypowiedzenie. Zna tylko pojedyncze słowa, ale jeździ już klika lat. Czasem tak jest, że ludzie mimo szczerych chęci języka nie załapią, a zaś boją się przejść do innej firmy. Koleżanka znalazła pracę w innej agencji. Teraz będzie dostawać 1350 euro. To też nie hit, ale już duży postęp. Nowa fima sprawdzona, polecona.
    Gosia

07.07.2020 19:19

Jak każda firma.uzaleznia zarobki od doświadczenia wiedzy i umiejętności języka..tak jest nie stety znasz język.zarobisz w.tej firmie 1300
    opiekun

25.09.2020 23:02

trzeba znac języc w miare ,aby sie dogadac ,ale najwazniejsza jest opieka ,bo po to człowiek jedzie na opiekę a nie którzy znają perfekto niemiecki i co robią piją ,olewają wszystko i promedica tego nie widzi a człowiek staje na wysokosci zadania i dostaje 800 euro w 6ciu wypłatach smiechu warte pozdrawiam .Lepiej jezdzic prywatnie za 1600 euro i miec swiętyspokój

24.09.2020 11:55

Witam czy ktos moze mi pomoc mam podopiecznego ze sonda .Peg jak to wyglada. Prosz E o opinie.
    Szukający

07.07.2020 19:11

Cześć! Mam pytanko: niedługo wybieram się na rozmowę rekrutacyjną do biura na al. Jerozolimskich na stanowisko asystent ds. kadr. Co możecie mi powiedzieć o pracy tam?
    Rob

23.09.2020 10:05

Tylko współczuć ..sama się przekonasz jeśli zostalas przyjęta. ...

11.07.2020 17:32

Maryla60

16.07.2020 10:21

Jeśli cokolwiek się nie zgadza w zleceniu trzeba od razu to zgłaszać do nich. Wiele razy się zdarza, że rodzina prawdy nie powie, a niektórych sytuacji nie przewidzisz. Promedica dość szybko weryfikuje zgłoszenia.

Zostaw merytoryczną opinię o Promedica24