• Kim jesteśmy

• Szerokie

3. Opinie o pracodawcach Lublin
  5. Opinie o Concentrix CVG International

Opinie o Concentrix CVG International Lublin

Nie przegap nowości o Concentrix CVG International!

Kaka

16.01.2025 13:45

Tu nigdy nie będzie się dobrze działo póki nie zlikwidują znajomości od agenta do tl i dalej. Podział obowiązków nie jest sprawiedliwy. Jest gorszy i lepszy sort. Wnioski wyciągnijcie sami.
    uważajcie

06.01.2025 16:27

uwaga bo wysyłają spam na email po wysłaniu aplikacji
    Mario

31.12.2024 16:23

Miałem tam chwilę przyjemność posiedzieć. Na plus to fajni ludzie, szkolenie to była bomba, bardzo dużo się można było dowiedzieć w miłej atmosferze. Instruktorzy perfekcyjni. Problemem było zderzenie z rzeczywistością, słuchawka, tych fajnych instruktorów nie ma, ciągle zajęci... Poszedłem na produkcję, mam spokój i zarabiam odrobinę więcej niż tu. Zero stresa. Wtedy się dowiedziałem że call center to nie dla mnie. Trzeba mieć nerwy. Ale spośród różnych call w Lublinie to jest najlepsza opcja. Dla osób, które chcą siedzieć przed kompem na słuchawkach i rozwiązywać problemy. Jeśli ktoś sobie ceni spokój ducha to w tych widełkach płacowych produkcja lepiej wychodzi.
    ciekaw

16.11.2024 18:46

cześć, czy ktoś może się wypowiedzieć na temat projektu (usunięte przez administratora)? czy dają umowę o pracę, czy tak jak na innych projektach teraz umowę zlecenie? i czy każde stanowisko agenta bez języka np niemieckiego to jest 4300 brutto??
    Concentrix -Lublin? ???? ????Haha

26.11.2024 02:45

Bo brak odpowiedzi też jest odpowiedzią, ale to trzeba mieć wyższe wykształcenie zakończone tytułem magistra I znać do tego biegle przynajmniej jeden język obcy żeby to móc pojąć np. taki język niemiecki, o którym wspominasz, a o którym nie masz pojęcia, bo minimalna krajowa czyli takie 4300 zł brutto / miesiąc to maksimum Twoich możliwości nie tylko finansowych, bo inaczej byś wiedział, że ,,Keine Antwort ist auch eine Antwort. ,, Strzała

28.12.2024 19:39

Musisz znać angielski i polski. Umowa zlecenie. Najniższa krajowa. Nie pisz nazwy projektu, bo to tajemnica
    M

18.12.2024 08:30

Robota jak robota. Jak ktoś szuka gruszek na wierzbie to nigdzie mu nie będzie dobrze. Ogólnie jest spokojnie i da się zarobić pieniądze.
    ????

18.12.2024 17:16

Tak to bywa w pracy, że się zarabia pieniądze.
    S9enjoyer

19.12.2024 12:29

Ej, ale dodatkowo ta wypłata jest na czas, to ważne benefity Concentrixa, trzeba to szanować, bo przecież mogliby nie płacić Eh ta roszczeniowa młodzież, niczego nie potrafi docenić
    XD

12.12.2024 10:51

Kochani! Projekt na 5 pietrze redukuje ilość pracowników! A dlaczego? A dlatego, że jest dużo absencji. Nie myśląc o tym skąd taka absencja wynika, a więc wyjaśnię: - Ciągle siedzenie na słuchawce. Kolejki, telefon za telefonem, a możliwość zejścia na jakieś zajęcie poza odbieraniem telefonów, tylko dla wybranych ;) - Ciągle ciśniecie o wyniki, mimo braku pomocy w osiągnięciu ich. - Pracownicy są zmęczeni, przebodzcowani ciągłym (usunięte przez administratora). - Brak doceniania aktualnej pracy. - Obiecywanie gruszek na więźbie, które nigdy nie są spełniane. - Mała ilość zagrafikowanych pracowników kiedy są najbardziej potrzebni przez co ludzie, którzy są na tej zmianie, wymiękają. - Zmuszanie kajania się przed klientem, proponując minimalny rabacik, gdy klient mówi, ze nie jest zadowolony ze sprzętów - Zmuszanie pracownika do sugerowania oceny przez klienta urządzeń firmy - Krótkie przerwy o które trzeba prosić i czekac na pozwolenie. - Gdy pracownik jest wyznaczony do pewnych zajęć i tak jest odciągany od swoich obowiązków bo trzeba ratować innych po czym karcony ze w ciągu dnia zrobił tak mało. - Wypłata nie jest współmierna ze stresem i obowiązkami jakie posiada pracownik. - Ciagle krzyki, obelgi ze strony klientów, a pracownik ma być dla takiego człowieka miły i ze spokojem prosić o miłą rozmowę Cieszę się, że to już za mną. Współczuje tym co tam pracują. Nie polecam, jeżeli chcecie tam przyjść pracować na zlecenie :)

12.12.2024 21:44

Ktoś jeszcze pracuje na 5 piętrze skoro tyle zwolnień i każdy ucieka? Jak ta infolinia funkcjonuje jeszcze? 3mce tam byłem, i o 3 mce za długo...
    Zyb

13.12.2024 20:52

Tak, ale jest nas coraz mniej a od stycznia kolejne zmiany „na lepsze”
    Filip

01.12.2024 16:37

Niesamowite jest to, że od stycznia osoby ze stażem 3-7 letnim będą zarabiać tyle samo co nowi, czyli najniższa krajowa....masakra...typowy januszex. Zabrano wszystkim ich dodychczasowy dodatek za lata pracy (chociaż i on był żałosny) i zrównano pracowników doświadczony, mających wszystkie umiejętności ze świeżakami, którzy nie potrafią nic. Jeszcze z uśmiechem pani MM i pan PN oznajmili, że od tej pory wszyscy jadą na minimalnej krajowej i mają się z tego powodu cieszyć. Typowy januszex, w tej firmie nie ma żadnej przyszłości. Z każdego działu odchodzą ludzie, a nowi na umowie zleceniu nawet nie przychodzą i za chwilę rezygnują i wielkieeee zdziwienie, że wszystkie działy leżą haha....no ciekawe dlaczego.
    Pixie

03.12.2024 11:41

A propos ocen - też zauważyliście, że odkąd ogłoszono, że do awansu będą brane oceny z monitoringów, coraz częściej uwalane są punkty? Jak wcześniej miałam 90-100% tak teraz coraz częściej jestem oceniana poniżej celu. Ciekawe dlaczego...
    Agnieszka

03.12.2024 17:42

Ale jak najniższa krajowa? W ofercie podają 7.5 brutto. Przynajmniej na projekcie Volkswagen. A to, że nowi zarabiają więcej niż starzy, to normalka, wszędzie tak jest w korpo. U nas w firmie zdalni zarabiają mniej niż biurowi, argument pracodawcy "bo tak" i weź bądź mądry...
    MXYZ

19.11.2024 18:19

Nowi mają umowy zlecenie. Totalna porażka. Przychodzą dzieci na chwilę. Projekt na 5 piętrze. Jak kumplujesz z TL lub RTA to dostajesz maile czy czaty. Jedna osoba może mieć czata cały dzień a ty masz (usunięte przez administratora) połączenia i słuchać wyzwisk a TL wmawia ci że podział obowiązków jest sprawiedliwy. A potem coaching dlaczego byłeś na l4. Ano dlatego drogi TL że ludzie mają dość. Uciekać jak najdalej, nie polecam.
    Benka

13.10.2024 09:50

ostatnio od szefostwa dostaliśmy maila informującego, że nie należy chorowac i iśc na L4 bo jest peak kontaktów, a jak ktoś się źle czuje to do lekarza może iśc tylko po godzinach pracy xD
    Była pracowniczka

20.10.2024 11:08

Na prawdę xd ? Jeśli to jest prawda... Ja byłam to tej pory najbardziej zdziwiona faktem, że przerwy na umowie zlecenie są bezpłatne xd ja byłam na umowie o pracę jeszcze, pracowałam od maja do lipca, uciekać jak najdalej się da. Prodżekt PMI. A ten mail jeśli faktycznie to prawda, to nic mnie już nie zdziwi, mogę umierac.
    Mary Jane

12.10.2024 13:05

Pracowałam nad projektem niemieckim, zespół back office. Team liderka I. uśmiecha się ci w twarz, ale za twoimi plecami dyskutuje o tobie i robi paskudne rzeczy. Wymaga od zespołu sprzedaży i dobrej obsługi, ale sama nie wie, jak to zrobić. Zabawnie było słuchać, jak ona rozmawiała z klientami :D Nie możesz jeść w biurze. Ale to nie dotyczy menedżerów. Jedzą i robią, co im się podoba. Podobała mi się ta praca i klienci byli tez w porządku. Ale czułam się, jakbym byłam w (usunięte przez administratora)

10.10.2024 22:12

Jak tam się podoba wspaniała ścieżka kariery? (dla nowych informacja - dla was nie ma nic - umowa zlecenie za minimalną krajową i w następnych latach tak samo co radośnie oświadczył nowy szef xD) Dla niewtajemniczonych, owe wspaniałe ścieżki kariery to ....opkoło 330 zł brutto pod warunkiem spełniania wymagać - bardzo dobre wyniki z ostatnich 6/12 msc oraz nieobecność w postaci maksymalnie 6 dni na l4 w ciagu pół roku buhahahaha - na sali ponad 60 osób, klima nieczyszczona od lat ustawiona na maksa i jeszcze te brednie team liderów, że normalny człowiek choruje maksymalnie 6 dni na pół roku - chyba tyle to chorują oni, jak siedzą w domu i zdalnie bredzą swoje głupoty na komunikatorze. Z każdym miesiącem przybywa obowiazków, już w tej chwili jest to absurdalna liczba, ilość osób ciągle jest zmniejszana - ludzie odchodzą, a na zleceniówkę nikt nie chce przyjść, jak już jest to nie przychodzi połowę czasu, a zarząd cnx sobie wymyślił, żeby obecnych pracowników na umowie o pracę zniechecic do tego stopnia, żeby sami odeszli i żeby zastąpić ich studenciakami na zleceniówkę za minimalną. To jest w tej chwili zwykły (usunięte przez administratora) - trzymajcie się od niego jak najdalej, chyba, że chcecie robić za minimalną wykonując pracę 3 osób. bo zarząd woli pieniądze wydać na budowę nikomu niepotrzebną szatnię lub owocowe środy (normalne firmy mają owocowe czwartki u nas są środowe ....ciężko to nazwać owocami - zielone niezjadalne banany, kwaśne jabłka które potem leżą przez tydzień bo nikt tego (usunięte przez administratora) nie chce ruszyć). Jedyny sposób to jeszcze więcej l4 i zwolnienia bo w tej firmie nic juz nie zmieni się na lepsze
    Xymy

12.09.2024 16:17

To co się dzieje na 5 piętrze przechodzi ludzkie pojęcie. Użeranie się za minimalną krajową z ludźmi którzy nie potrafią sklecić zdania. Do wypłaty możesz mieć marne 100 zł o ile wyrobisz bonus i 50 zł my benefit. Masz 12 minut na siku , jak przekroczysz musisz się tłumaczyć dlaczego byłeś dłużej :D nierówne traktowanie inni się(usunięte przez administratora)za zgodą góry a drugi robi za dwóch i jeszcze zbiera (usunięte przez administratora) Jestem tu tylko dla umowy o pracę, której teraz nowi już nie dostają. Dodatkowo po każdym l4 musisz się tłumaczyć tl dlaczego cie nie było , mogłeś pomyśleć że nie boli cię brzuch i napewno nastąpiłoby cudowne uzdrowienie.
    Wiwa

27.09.2024 17:15

Czy na obsłudze klienta na call center jest tak samo. Czy mozna wnosic jedzenie i picie. A co z tymi przerwami na siku. Czy oni to później odliczaja z pensii? Czy dozwolone jest miec swój telefon. Przerażaja mnie te opinie. Dzieki
    Nie idź tam

28.09.2024 01:05

Jestem tam ponad rok, o własnym jedzeniu zapomnij, telefon zostawiasz w szafce. Biobreaka na siki nie odliczaja z pensji ale jak przekroczysz to twój team leader wysyla tabelki z excela z pytaniem co Ty robisz. Jak trafi sie cudem ze jest 5 minut przerwy miedzy callami to zapieprzaj maile pomiędzy polaczeniami z klientem. Brak materiałów które ułatwiłby Ci pracę. Klient pyta o długosc kabla ale Ty nie wiesz i sie nie dowiesz bo nie materiałów ale jak powiesz zle to masz przypał. Ja jeszcze załapałem sie na umowe o pracę ale na zleceniu jak maja nowi to w zyciu.
    C

25.09.2024 17:34

Siema! Ktoś wie kiedy będzie grafik? Bo znowu jest niezgodnie z prawem pracy, mamy środę a grafiku brak! To nie pierwsza taka sytuacja :)
    XYZS

12.09.2024 15:55

Cześć! Pracuje tu już dłuższy czas. To co się tu dzieje na 5 pietrze to dramat. Nie możesz w spokoju wyjść do łazienki tyle ile potrzebujesz, dziennie masz 12 min na 8h. Co nie jest zgodne z prawem ;) Każą Ci dbać o zdrowie by nie brać L4 a jednocześnie zabraniając spełniać ci podstawowe potrzeby fizjologiczne. Szkoda. Wielkie wartości firmy jakie są równość wcale nie są respektowane. Jeden robi co chce a drugi nie może nic zrobić bo musi pracować za tego pierwszego. Minimalna krajowa, a wymogi jak byśmy pracowali za minimum 8 tys :) Awanse? Są. Jakie? Poziome :) Tkwię tu tylko dlatego, ze mam umowę o prace, ale teraz przyjmują tylko na zlecenie wiec nie polecam. Benefity od 7 boleści. 50 zł na karcie na MyBenefit. Bonus? Nie do wyrobienia. Klienci? Straszni. Ale pamiętaj, musisz dbać o dobro firmy i dać się wyzywać grzecznie prosząc o przyzwoite zachowanie :) jedyny plus to w miarę dobry grafik.
    ja

13.09.2024 10:18

Zgłoś do inspekcji pracy rzeczy, które są niezgodne z kodeksem pracy. @XYZS - zrobileś to już?
    Employee

10.09.2024 17:31

Jestem tu tylko dlatego, że mam biuro domowe. Czynsz za mieszkanie i ceny nieruchomości są tak wysokie w mieście, w którym znajduje się biuro, że musiałbym płacić tylko za zakwaterowanie i jedzenie, gdybym nie mógł mieszkać w tańszym i mniejszym mieście lub wiosce. W ten sposób jestem na krawędzi finansowej. W ten sposób mogę zaoszczędzić trochę pieniędzy miesięcznie. Firma popełniła kilka poważnych błędów zarządczych przeciwko mnie. „Nikt nie wie, nikogo to nie obchodzi”. Wielokrotnie czuję, że jestem jedyną osobą w firmie, która troszczy się o klientów. Większość ludzi jest tutaj bardzo niedopłacana, co oznacza, że ​​większość z nich jest niezmotywowana lub niezbyt inteligentna. Ludzie, którzy pracują tu wystarczająco długo, mogą zostać menedżerami, nawet jeśli ich osobowość lub moralność pracy nie są do tego odpowiednie. Są zadowoleni z niskiej pensji, więc spędzają tu lata, a firma może awansować kogoś, kto tolerował niską pensję wystarczająco długo. Wolą awanse niż zatrudniać profesjonalistów, ponieważ profesjonaliści mogą wymagać wyższej pensji. Mam szczęście, ponieważ mój obecny menedżer jest realistą w większości przypadków. Uwielbiam biuro domowe, a moja praca nie jest zbyt trudna i skomplikowana. Mam nadzieję, że będę mógł tu pracować przez wiele lat. @Pracodawca
    eNeR

30.07.2024 22:31

Witam Niedlugo zaczynam pracę w Concentrix. Czy ktoś może podzielić się opinią jak pracuje sie w projekcie na 3-cim pietrze? I czy jest mozliwość zmiany projektu w przyszłości?

25.08.2024 16:42

Jeżeli chodzi ci o projekt na literkę P, na którym swoją drogą zresztą pracowałem jakiś czas temu to radzę ci, uciekaj póki jeszcze możesz! Projekt w przyszłości oczywiście możesz zmienić, natomiast to w jaki sposób firma niezależnie od projektu traktuje swoich pracowników, w mojej opinii Jest totalnym nieporozumieniem! Szkoda, że nie piszą w swoich ogłoszeniach, iż pracowników traktują gorzej niż pacjentów w szpitalu psychiatrycznym xD. Wszędzie nakazy i zakazy; na salę sprzedażową lub jak oni to mówią Production Floor xD (niezwykle irytujące były te naleciałości z języka angielskiego) nie możesz wnieść żadnych swoich osobistych rzeczy, za wyjątkiem butelki z wodą. Czas przerw rozliczany co do minuty; 10 min przerwy na łazienkę w ciągu 8- godzinnego dnia pracy. Twój telefon przez cały czas musi być zamknięty w szafce, także będąc w pracy nie masz nawet możliwości odebrania ważnego połączenia, jakby ktoś dzwonił np z przedszkola, z którego trzeba by było pilnie odebrać dziecko. Bardzo cieszę się, że jakiś czas temu udało mi się znaleźć inną pracę
    Patrick

20.08.2024 13:12

Projekt niemiecki, zespół back office. Team liderka (usunięte przez administratora)tego zespołu wyżywa się za każdy błąd, straszenie i mobbingowanie. Próbowała mi potem wmawiać słodkim głosikiem żebym został. Ludzie stamtąd odchodzą. Traktowanie gorzej jak psa. Wytrzymałem miesiąc i nigdy więcej

18.02.2022 17:16

Miło nam powitać wszystkich użytkowników serwisu GoWork.pl

poszukujących informacji o Concentrix CVG International

Jesteśmy firmą otwartą na opinie zarówno obecnych, jak i byłych pracowników. W związku z tym śledzimy treści pojawiające się na GoWork i staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki.

Prosimy pamiętać, że wolność słowa ma swoje ograniczenia. Na podstawie konsultacji z GoWork przypominamy, że swoboda wypowiedzi nie oznacza prawa do obrażania kogokolwiek czy naruszania czyjejś godności. Dobre imię, szacunek oraz reputacja są pod ochroną prawa. Prawo zakazuje między innymi wypowiedzi znieważających inne osoby lub grupy ludzi, wypowiedzi zawierających treści obraźliwe, naruszających czyjeś dobre imię i wizerunek. Takie same prawa do ochrony swojego wizerunku i dobrego imienia ma również firma. W związku z powyższym prosimy o rozwagę w wypowiedziach oraz informujemy, że komentarze zawierające treści niezgodne z prawem będą usuwane przez administratora GoWork. Będą również usuwane wpisy, które szerzą nienawiść bądź nie zawierają merytorycznych treści.

Pozdrawiamy,
    Zespół Concentrix
    G

20.03.2024 14:32

A w czym jest pomocna?

29.07.2024 20:17

zapomnaialas dodac ze prowizje dostaje 5% max a reszta nie wyrabia nierealnych targetowe, wiec za to sptzedali nie dostaja nic co sie nazywa dzialaniem na szkode pracownika
    Ktos

29.07.2024 19:14

Pracowałem w tej firmie dłuższy czas na projekcie niemieckim to Firma to (usunięte przez administratora) jeżeli nie znasz niemieckiego a chcesz się nauczyć nie nauczysz się a będziesz utwalak tylko błędy bo nikt ci nie będzie mówił że źle mówisz a najlep jakbyś w ogóle skracał zdania bo każda sekunda mniej to są pieniądze jeżeli coś sprzedaż nie dadzą ci za to żadnych pieniędzy bo żeby wyrobić target praktycznie nigdy nie wyrabia menadżerowie siedzą po kilku lat trzymają się tam nie wiadomo po co nauczeni poprzez gościa Rafała nie będę mówił nazwiska że jedyna metoda zarządzania firmą a właściwie ludźmi to jest gnojenie jest dużo pracy a przynajmniej było z językiem niemieckim zdalnie więc nie idź tam Firma jakiś czas temu była bardzo Fajna a teraz jest jedną z gorszych film moim zdaniem funkcjonujących na rynku lubelskim czysty (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)
    Kix

23.07.2024 20:11

Projekt na 5 pietrze. To co się tam dzieje, przechodzi powoli ludzkie pojęcie. Wypłata nie rośnie a ilość obowiązków i wymagań diametralnie wzrasta. Nowe obowiązki z dnia na dzień pomimo że jest to infolinia techniczna to dochodzą promocje i tlumaczenie klientom niekompetencji S. tym ze musza sobie poczekać bo jest sezon urlopowy i nie ma kto zlecić zwrotu środków od kilku tygodni XDDD Warunki pracy nie są zaciekawe. Nie dość, ze odbierasz 30-60 połączeń dziennie, to również słyszysz 3 rodzaje muzyki, ludzi którzy grają w fifke i jakieś 50 osob dookoła ciebie które również rozmawiają z klientami. Ostatnio nie działała klima, w biurze ponad 30 stopni, jeżeli nie masz warunków w domu do pracy zdalnej to masz pracować w tym ukropie. Po naprawieniu klimy natomiast jest bardzo zimno. I potem wszyscy dziwią się, że ludzie idą na L4. A potem się tłumacz dlaczego byles chory. Chociaz psychicznie ludzie również nie dają sobie rady. Natłok obowiązków, wygórowane wymagania, klienci agresywni i nisko merytoryczni. A miedzy jednym a drugim połączeniem nie masz nawet 1 mim odpoczynku. Ale firma nie zatrudni więcej ilości pracowników tylko będzie wyciskać cie jak cytrynę do póki nie padniesz. Wszyscy się do ciebie uśmiechają, są chętni do pomocy a jak przyjdzie co do czego to już nie aktualne xDDD A jeżeli musisz odpocząć i chcesz UŻ to jest duże prawdopodobieństwo ze jej nie dostaniesz XD bo kto będzie pracował. Zawsze jest kręcenie nosem a jak ci się uda ugadać to masz duże szczęście! Jest możliwość pracy zdalnej ale musisz wyrabiać wspaniale normy aby cie wgl puścili. Jeżeli spadniesz chociaż odrobine z wynikami, to musisz wrócić do biura. Ta praca to jeden wielki rozgardiasz. Nie jest to warte.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Concentrix CVG International?

Kontakt - Concentrix CVG International

Tadeusza Szeligowskiego 6 20-883 Lublin

Branża główna: Usługi i doradztwo IT
    Złoty ząbek

11.06.2024 14:16

Czy przewidywane są podwyżki w lipcu dla pracowników ?

12.06.2024 18:54

oczywiście, że tak - podwyżki czynszu, prądu, gazu itd. i co najwyżej podwyżki pensji dla TL i zarządu, a dla ciebie(usunięte przez administratora) - zielone banany w środę. Jedziemy na minimalnej bo przecież cnx nic nie zarabia hahaha. Dla wszystkich nowych info - jedziemy na minimalnej całe 4300 BRUTTO! a ambitne wyzwania opisane w ofertach pracy cnx to przeżycie od pensji do pensji.
    Ola

22.07.2024 14:54

Przez telefon i w ofercie zostało mi powiedziane 7000brutto na rynek Niemiecki, wychodzi na to że raczej lepiej się tym nie sugerować tak?
    Piotr

19.07.2024 12:36

Informacja dla osób zatrudnionych w tej firmie, lub wcześniej pracujących, ponieważ mało kto z Was może o tym wie. Ja jako osoba zatrudniona tam przez więcej niż 6 miesięcy nie wiedziałem. W firmie istnieje procedura antymobbingowa, co oznacza, że jeżeli czujecie się źle traktowani, mobbingowani to możecie to zgłosić , jako skargę.
    Connor

21.06.2024 14:08

Pracowałem w projekcie S. z urządzeniami mobilnymi przez prawie dwa lata i dopiero w tym miejscu dowiedziałem się jak praca może zniszczyć człowieka. Zdecydowanie tradycją firmy jest (usunięte przez administratora) i wyzysk. Chociaż jak w odpowiedzi na pytanie o podwyżki powiedziała wielmożna(usunięte przez administratora)- w pracy nie liczą się tylko pieniądze, ale też atmosfera. Więc postanowiła dopilnować, żeby obie te kwestie były tragiczne. (usunięte przez administratora), mamy dla Pana najniższa krajową i proszę się cieszyć, że aż tyle. Wszystko inne wspomniane w opiniach również jest prawda - przerwy liczone są co do sekundy, jeśli przekroczysz ją o 15 sekund to bądź pewny, że zaraz będzie krzyk. Jeśli chcesz iść do toalety czy po wodę, to na te karygodne aktywności masz 12 minut w ciągu dnia, a na zgodę możesz czekać nawet pół godziny. Swoją drogą klient S. nie zgodził się aby CNX kontrolował ile pracownicy spędzają czasu w toalecie, ale w ostatnich miesiącach support zdążył już zapomnieć i ponownie zaczęło się zabieranie na rozmowy "wyjaśniające". :) Na rozmowę możecie również być zabierani ze względu na L4, bo z absolutnie każdego trzeba się tłumaczyć, a team leader nagle nabiera zdolności lekarskich i bardzo interesują go wszystkie wasze dolegliwości. Generalnie ciągle można słyszeć płacz supportu o rozwalających pracę L4 i UŻ, może kiedyś skleja fakty, że to wynik okropnego stanu psychicznego pracowników. Jeśli jednak chodzi o UŻ, to będzie cudem jesli zostaniesz na nie puszczony bez problemu, support zawsze znajdzie powód dla którego nie możesz. Prawo pracy ogólnej w tej firmie jest traktowany raczej jako sugestie, z których można zrezygnować. Wiele pojawiło się tu wzmianek o (usunięte przez administratora), ale trzeba docenić również teamleaderkę (usunięte przez administratora), prawą rękę (usunięte przez administratora) w projekcie, znana z potężnego kija w czterech literach oraz prawdopodobnie rekordowej ilości osób, które zwolnieniły się przez nią z projektu. Jest również mistrzynią znajdywania problemu w każdym pracowniku, być może masz świetne wyniki, ale przecież może być lepiej, każdemu przyda się jakaś opierdolka dla zasady. Nie liczcie również na jej pomoc merytoryczną, co prawda jest w projekcie od samego jego początku, ale w życiu nie odebrała nawet jednego telefonu i nie ma żadnej wiedzy o pracy z klientem, a nawet wiedza o produkcie, z którym pracujemy jest u niej biedna. To natomiast nie przeszkadza jej w wymądrzaniu się jak można wszystko osiągnąć, trzeba się tylko postarać. Niestety na sugestie o tym, że może odebrała by parę telefonów i pokazała jak to się robi zawsze znajdzie jakąś głupawą wymówkę czemu nie ma na to czasu. Jeśli chodzi o rekrutacje nowych osob to projekt jest okropnie zarządzany, od wielu miesięcy jest za mało osób na taką ilość pracy. W związku z tym zostało zatrudnionych kilka nowych osób, przeszły szkolenie, zostały wdrożone, zdążyły odbierać parę telefonów i... zostały przeniesione do innych projektów lub zwolnione, bo CNX stwierdził, że jednak teraz ludzi jest za dużo i ich nie stać (tak, kolejki na lini były ciągle i toneliśmy w pracy). Jednak po paru tygodniach stwierdzili, że w sumie to jednak zrobili by nową rekrutację na to samo stanowisko. :) Niby korpo i wielkie biznesowe głowy z (usunięte przez administratora) na czele, a jednak jakiś wiejski januszex. Podsumowując: zalet nie ma, pracę w Concentrix Camp należy rozważać jedynie jeśli alternatywą jest śmierć z głodu.
    Bób

03.07.2024 11:13

Odniosłam wrażenie, że w Twojej wypowiedzi zanegowane zostało, żeby był z nią jakikolwiek problem w zakresie aktualnej wiedzy i odświeżania swojego doświadczenia z obsługą kilenta, więc podzieliłam się swoją opinią i przy okazji chciałam zaznaczyć, że nie jest to moja subiektywna opinia bazująca na niechęci do osoby, a jest to opinia potwierdzona też przez inne osoby. Wspomniałam, że jest to osoba z supportu ze względu na to, że często prowadzona jest jakaś dziwna narracja, że agenci są z zasady nastawieni negatywnie do supportu, bo nie chce im się pracować, są zawistni, zazdroszczą itp. Jednak moja informacja o tym, że był to KTOŚ z supportu i potwierdził moją opinię nie narusza moim zdaniem zaufania, bo ani nie wiadomo o kim mówię, nie cytuję żadnych słów tej osoby, nie ma tam żadnej informacji, która mogłaby prowadzić do rozpoznania tej osoby, bo też absolutnie nie chciałabym tej osobie zaszkodzić w żaden sposób. PS. Po sposobie wypowiedzi nie zdziwiłabym się gdyby rozmawiała z samą zainteresowaną. :)
    Maxximuss

19.07.2024 04:18

Nie no masz 100% racji. Pracodawca nie poklepie mnie po pleckach, ale też nie przesadzajmy w drugą stronę, bo jakoś średnio mi się chce wierzyć, że jakby nawet dali trzykrotność obecnej pensji, to nagle wszyscy dadzą z siebie 400%. Nawet jeżeli by tak było, to z pewnością na krótko. Potem znalazłby się kolejny argument jak jest komuś źle i powinien zarabiać jeszcze więcej, bo on musi słuchać starych dziadków :)

13.07.2024 11:25

Kolo

15.07.2024 17:11

Masakra, porównujesz wyzysk ludzi żyjących w skajnym ubóstwie do braku klimy przez jeden dzień. Gdzie ty człowieku masz jakiś etos wewnętrzny? Co zepsuta klimatyzacja ma wspólnego z ludźmi, których wymieniłeś? Myślisz, że ktoś z nich spcecjalnie ją zepsuł żeby Tobie zrobić na złość? Popsuła się - naprawili i tyle, ale lepiej z tego robić aferę stulecia bez powodu. Kupili lody, też źle, bo trzeba zjeść na przerwie? To jest wypowiedź typu: dostałem milion premii ale firma jest beznadziejna bo pozwolili wydać dopiero po pracy. W szoku jestem normalnie, sam nie mowię, że jest tu idealnie, ale są takie rzeczy na które nikt nie ma wpływu i to właśnie była jedna z nich.
    Taaa

17.07.2024 19:24

jak masz problemy z czytaniem tekstu pisanego to wróć z kimś kto ci wytłumaczy wszystkie niezrozumiałe słówka itp....Wiesz chłopcze, że w normalnej firmie ludzie by zostali zwolnieni do domu, ale cnx juz wielokrotnie udowadniał, że to cos innego niz firma oj wieloookrotnie :D Zapomniałeś jeszcze dodać, że osoby, które chciały wyjść do domu były najpierw straszone, że będą musiały te godziny odrabiać, potem dopiero jak HR im powiedział ze to wbrew prawu to sie musieli z tego wycofać itd itd PS przypomnij mi w której to firmie po l4 idziesz na rozmowę ze swoim przełozonym i sie mu tłumaczysz na co byłes chory, z jakiego powodu wziałes wolne itp? - tak też sądziłem :D Powiedz tej dziewczynie którą karetka zabrała, że jest mięczakiem i nie potrafiła usiedzieć w ciepełku w którym inni ludzie normalnie cały czas siedzą i żyją, na pewno się ucieszy z twojej dobrej rady :D
    Pracownik Concentrix

05.06.2024 14:18

Witam, Czy w ostatnim czasie były jakieś zwolnienia w tej firmie z powodu picia przez pracowników alkoholu ?
    Przerwa 30 min./ 8h w CNX

24.05.2024 17:52

Niestety w pełni się z Tobą zgadzam, Emil. Pracownik w CNX jest grabiany z własnej przerwy i to Concentrix wmawia pracowniom, że tylko pracownikowi przysługuje 30 minut/ dzień to kłamstwo i łamanie polskiego prawa pracy. Zgodnie z polskim prawem pracy przy pracy na komputerze przysługuje po każdej przepracowanej godzinie 5 minut przerwy żeby mieć wstać, rozprostowiać kości i oderwać wzrok od ekranu monitora komputerowego a to daje łącznie po 7 godzinach pracy 35minut, a oprócz tego przysługuje dodatkowo jedna dłuższa przerwa 15minut. Łącznie daje to czas przerwy 50minut. Pracodawca, który nie daje przerwy w wymiarze 50minut/ 8 godzin pracy przy komputerze łamie polskie prawo pracy podlega karze grzywny i innym sankcjami, a nade wszystko szybliemu zgloszeniu do kontroli danego zakladu pracy przez Państwową Inspekcję Pracy, które są zarówno i w Szczecinie i w Lublinie, czyli w miastach gdzie ma siedzibę Concentrix.

30.05.2024 22:58

A wiesz czym ta mądra inaczej (usunięte przez administratora) się tłumaczyła? - że przecież ludzie chodzą po sali więc nie patrzą się ciagle w monitor i nie przysługuje im żadne 5 minut od monitora....także jakby ktoś szukał wspaniałej pracy :D - gdzie zarabia się oszałamiającą pensje - 4300 brutto czyli MINIMALNĄ - gdzie masz w ciagu dnia łącznie 12 minut na siku :D - gdzie się łamie polskie prawo i wmawia, że pracownik ma obowiązki ale żadnych praw - gdzie grafik na nastepny miesiąc jest przedstawiany w niedozwolonym przez prawo czasie - gdzie co 2 msc zmieniają się procedury, wytyczne dotyczące pseudo bonusu to concentrix was zaprasza :D PS> jak tam misiaki po ostatnim niesamowitym Pajda Day? kierownictwo reklamowało ten dzień od ponad 2 tygodni - na co wam podwyżki, jak będziecie mieli jedzenie na Pajda Day :D w skrócie - kierownictwo szarpnęło się na około 4 chleby z biedronki, 1 kg sera żółtego, parę ogórków, jakiś pseudo smalec z lidla i się frajerzy cieszcie :D Wyszło mniej więcej po 1-2 kromkach na osobę, super nie? :D Jakby ktoś się zastanawiał u nas także są owocowe środy...wszędzie są czwartki, ale Concentrix to firma z innego uniwersum ;) Przez ostatnie pół roku ich nie było bo jak to pani MM się tłumaczyła - za owocowe środy odpowiadała pani X która się nie lubiła z panem Y i nie mogła się z nim dogdać ( a co nas to obchodzi), ale już znów są owocowe środy - co środę to samo, a zatem - zielone banany, których nikt nie dotyka bo po czymś takim grozi (usunięte przez administratora) - twarde i bezsmakowe mandarynki, można rzucać w ludzi zamiast balonów z wodą - twarde gruszki i jabłka które później lądują w śmietniku bo są tak przepyszne Tak pracownikom podwyżki? a po cooooo, niech się najedzą zielonym bananem, ot światowa firma

13.05.2024 12:55

Opis projektu z elektroniką na S. dla wszystkich którzy się zastanawiają nad pracą: - owocowe środy (przez pół roku ich nie było bo jak szefowa tłumaczyła - Pani X nie lubiła się z Panem Y i się nie dogadywalili i ojojoj) - w środy możecie zostać uraczeni zielonymi bananami (po około tygodniu jak dojrzeją może i da się je zjeść), jabłkami wykręcajacymi gębę oraz mandarynkami którymi można wbijać gwoździe - 12 minut na 8 godzin na siku itp. sprawy - jak się nie wyrobicie to będziecie się tłumaczyć dlaczego chodzicie do łazienki i po co - niesamowita pensja w wysokosci 4300 brutto - szaleństwooooo, nikt wam tyle nigdzie nie da...chociaż to płaca minimalna, ale co tam :D wg szefowej projektu - cieszcie się że i tyle macie bo wam mogę zabrać - pensja jest wypłacana zazwyczaj w okolicach 8-10 - to tak specjalnie żeby wam do 1 starczyło - grafik, który zgodnie z prawem powinien być przedstawiony tydzień przed nowym miesiącem - zapomnijcie :D ostatnio go wysłali na 3 dni przed nowym miesiacem - wyobrażacie to sobie? kazdy czeka na grafik zeby móc sobie zaplanować majówkę, a oni wam przysyłają na 3 dni przed a osoby które zwróciły uwagę że jest to niezgodne z prawem były brane na rozmowy i tłumaczono im, że owszem pracownik ma obowiązki, ale już niekoniecznie swoje prawa :D - procedury zmieniajace się co około 3-4 tygodnie - wszystkie na minus, masz być na bieżąco z setkami maili , dzisiaj robimy tak a jutro juz zupełnie inaczej a jak cos zrobisz zle to rozmowa z przełozonymi ze masz sie starac bo nie po to oni ci płacą taką góre kasy - 4300 brutto, żebys sie nie zarzynał dla nich - bonus, niesamowity bonus :D zmieniajacy się co około 2-3 msc, w tej chwili uzyskanie 200-300 zł z tego bonusu graniczy z cudem - jeszcze chwila i trzeba będzie do niego dopłacać z podstawowej pensji - codzienne sluchanie (usunięte przez administratora), roszczeniowych (usunięte przez administratora) dla których wypowiedzenie poprawnie 2 zdań stanowi cud nad Wisłą - a ty się domyślaj, bądź miły i słuchaj jak na ciebie przeklinaja za procedury firmowe, na które nie masz żadnego wpływu - kontakty z osobami z innych działów odpowiadajace za reklamacje, wymiany sprzętów itp - wytkną ci kazdy błąd, odpiszą ci z wyższością, i każa dzwonic do jakiś psycholi i załatwiac ich sprawy bo oni tylkoczasem piszą do nich maile, żeby wszystko inne i bezposredni kontakt spadały na zwykłych konsultantów - tłumaczenie się z pracy serwisów - gdzie większość osób to jakieś tłuki, nierobi, nieznajacy jezyka polskiego obcjokrajowcy i alkoholicy, którzy na naprawe do klienta potrafią przyjechać pod niezłym wpływem - a ty gosciu przepraszaj i tłumacz sie za nich - wszyscy z tego projektu uciekają, brak ludzi, a pani szefowa uważa ze 10 osób wykona to co wczesniej robiło 30 osób i nowych nie zatrudni bo po coooo, jak można z tych pozostałych wydusić (ale się ostatnio zdziwiła jak ludzie w kwietniu masowo szli na l4, hahaha xD - tak pani MM - tak bardzo ludzie kochają tą pracę że wolą wziąć l4 niż brac udzialw tym twoim pożal się boze konkursiku za brak nieobecnosci ktory i tak pewnie wygra ktoś z supportu, dziwnym przypadkiem) - perełka na koniec - po każdym l4 jesteście brani przez swoich przełożonych i musicie się tlumaczyc, co ci było, dlaczego wziąłeś te l4, a przecież mogłes przyjsc do pracy ze złamanym kregosłupem, moze by sie naprawił sam przed komputerem - do pani MM i jej (usunięte przez administratora)- TO JEST (usunięte przez administratora) Takich kwiatków jak powyżej są dziesiatki, ale już nawet szkoda o nich pisac - podsumowując - jeśli chcesz pracować jak (usunięte przez administratora) sluchać przeklenstw od starych dziadków i innych (usunięte przez administratora), dostawać od przełozonych, móc odejsc od kompuetra na max 12 minut na dzień, mieć grafik na dzień przed nowym miesiącem, opoznioną pensje w wysokosci NIESAMOWITYCH 4300 brutto to Concentrix zaprasza :D mile widziane osoby o charakterze (usunięte przez administratora)

24.05.2024 20:16

Ciesz się z tych 12 minut bio break bo w pewnym szczecińskim projekcie w ogóle nie ma bio breaka ????
    Brak przerwy w CNX

25.05.2024 12:52

To zgłoś do Państwowej Inspekcji Pracy, że nie masz w Concentrix przerwy przysługującej i wynikającej w prawa pracy w postaci: 50minut/8h podczas pracy przy komputerze w Szczecinie. Pisanie tu nic nie da i nie rozwiąże problemu. Dopóki tego nie złosisz do Państwowej Inspekcji Pracy w Szczecinie, że oczekujesz kontroli w obu zakładach pracy pracodawcy w Szczecinie i w Lublinie, bo CNX łamie polskie prawo pracy i nie przestrzega go nie dając należnej z Kodeksu Pracy przerwy, to nie zmieni się nic w CNX.
    Ayo

30.04.2024 15:10

Siemka. Widziałam taka ofertę dla doradcy klienta na obsługę chat-u. piszą, że rekrutacja ma mieć formę zdalną ale praca to już czysta stacjonarka. Czemu właśnie tak? nie myślano by wprowadzić chociażby hybrydę? Tak byłoby mi łatwiej niż cały czas dojeżdżać

22.05.2024 16:47

Cześć, posiadamy oferty pracy stacjonarnej oraz zdalnej. Zerknij proszę na naszą stronę kariery Careers at Concentrix | Concentrix jobs i zaaplikuj, jeśli znajdziesz ofertę pracy dopasowaną do Ciebie. Mamy nadzieję, że już niedługo zobaczymy się w procesie rekrutacji!
    @byłazatrudniona

18.04.2024 16:45

Miesięczne szkolenie które praktycznie niczego nie uczy, prowadzą je czasami osoby które nie znają języka, w którym szkolenie się obywa, co jest dość żenujące, hitem było szkolenie z BHP prowadzone dla osoby z Polski i Rumunii, docelowo po angielsku, ale pani prowadzaca angielskiego nie znala i dukała jakies pojedyncze slowa bez ladu i skladu. Niewiele lepiej było ze szkoleniem z HR, Polacy czesto musieli kolegom z Rumunii tłumaczyć cos po angielsku za pania prowadzacą, a to akurat byly dosc wazne rzeczy dotyczace umow, ubezpieczen, urlopów. Miesiąc klepania prezentacji które nie pomagają nijak w przyszłej pracy, trochę praktyki pod koniec. Do pracy zdalnej ogromny komputer stacjonarny, o laptopie zapomnijcie. Przez to większość weekendów byłam przygwożdżona w domu, bo z takim sprzętem nie ma opcji pojechania gdziekolwiek. Projekt w którym byłam zakładał pracę w weekendy i święta, w niektóre święta siedzenie do godziny 20:00 żeby odebrać pare telefonów na krzyż. Rzadko kiedy kończysz pracę o czasie, bo telefon może wpaść Ci minutę przed zakończeniem pracy i jesteś zobowiązany wisiec na nim nawet przez kolejne 20 czy 30 min. Klienci mam wrażenie coraz bardziej chamscy, mi zdarzyły się nawet życzenia śmierci ze strony niezadowolonego klienta, oczywiście nic z tym nie zrobiono. W pracy jest się non stop obserwowanym, nieustanne ewaluacje według idiotycznych i bezsensownych metryczek, które nie pozwalają na naturalne prowadzenie rozmowy. Klient może być zadowolony, ale jeśli nie klepniesz dziesięciu obowiązkowych formułek to i tak masz ucinaną premię. Nieustanne dokładanie obowiązków i dodatkowe szkolenia za którymi nie idzie oczywiście jakiekolwiek podwyższenie wynagrodzenia, praca jest dokładana bo klient tnie kolejne działy których obowiązki trzeba przejmować. Za tym idzie również fakt że klienci dzwonią coraz bardziej wściekli, bo roboty tyle samo albo więcej ale ludzi coraz mniej i sa fuckupy. Ciśnięcie na wyniki według bezsensownych kryteriów i marne możliwości jakiegokolwiek rozwoju. Organizacyjnie chaos, non stop coś nie działa albo nie jest ogarnięte w porę albo czegoś nie wiadomo. Pensja marna, bonusy również, zresztą wyklepanie ich na 100% przy tych ewaluacjach graniczy z cudem. Nikomu kto ma wyższe wykształcenie i zna dobrze jakikolwiek język obcy nie polecam pracy w tym miejscu, bo jest to zwyczajna strata energii i potencjału, na rynku jest mnóstwo lepszych ofert dla takich osób z o wiele lepszym wynagrodzeniem i kultura pracy. Ja przypłaciłam ponad pół roku pracy tutaj zszarganymi nerwami od wysłuchiwania marudzących i złorzeczących w słuchawkę klientów a potem jeszcze byciem ciśniętym przy każdej ewaluacji ze nie klepnęłam tamtej czy tej formułki podczas rozmowy. Z ulga odeszłam do lepszej o wiele lepiej płatnej pracy gdzie pracownika się szanuje. Szkoda mi tylko ludzi tam pracujących, bo większość zespołu była absolutnie przemiła. W skrócie- absolutnie odradzam podjęcie tam pracy.
    pytająca

09.05.2024 12:36

Czy ta opinia na pewno dotyczy oddziału w Lublinie? W Concentrix Lublin z tego co wiem nie ma Pani od BHP i nie są prowadzone szkolenia dla osób z Rumunii
    Życzliwy partner

28.01.2024 02:33

(usunięte przez administratora) operation manager w naszej firmie tak się sponiewierał na spotkaniu integracyjnym że zarzygany tańczył i bił agentów. Każdy to może sprawdzić na monitoringu w Klub 30, Peowiaków 11, Lublin. Nasi team leaderzy, nawet nie pojawili się na zabawie w obawie przed pijanymi przełożonymi, w strachu przed ich nie kompetencją.
    @qwerty

31.03.2024 08:06

Szefowa projektu samsung jest teraz szefowa całego cnx?
    Pracownik Concentrix

03.05.2024 16:27

Bo to szczera prawda. To jedno co umieją w tej firmie. Wymagać od innych a nigdy od samych siebie. Tylko, że naiwnych coraz mniej na tym świecie i coraz trudniej znaleźć Concentrix nowych naiwnych żeby móc nimi orac a samemu się obijać tylko móc. Jak tak dalej pójdzie to Concentrix padnie i zostanie zamknięty raz na zawsze.
    Małgosia

17.04.2024 11:56

Dzień dobry. zauważyłam, że spytano o warunki pracy wraz ze wskazaniem ewentualnych widełek płacowych. A jakie wychodzą podczas zatrudnienia się jako Specjalista ds. technicznego wsparcia klienta? niestety w ogłoszeniu tego nie podano, a interesuje mnie konkretniej stawka godzinowa, ponieważ przyjęłabym się na część etatu

29.04.2024 13:48

Dzień dobry, zachęcamy do złożenia swojej aplikacji, a nasz zespół rekrutacji chętnie opowie o szczegółach aktualnych ofert. Z zespołem rekrutacji można skontaktować się również e-mailowo: [email protected]
    Żart bardzo mało śmieszny

03.05.2024 10:16

Nie polecam, na rozmowie nie podadzą kwoty. Spoiler Alert 4300 brutto.
    Może nowa

08.02.2024 11:37

Witam serdecznie wszystkich , czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat pracy zdalnej głównie backoffice z jezykiem niemieckim , czat (usunięte przez administratora) itp. Jak to wygląda w realu? . Dzięki z góry za odpowiedzi:)
    XD

12.02.2024 20:43

Ile popcornu trzeba żeby przeczytać całą wypowiedź @Kika. Widzę, że pracować nie ma komu już w tej firmie, skoro support próbuje pracowników na forach szukać. Niestety projektu z niemieckim nie mogę polecić, chyba że w sytuacji kryzysowej i na okres szkolenia...
    Z

08.04.2024 22:17

Mogę prosić o odniesienie do konkretnego paragrafu w kodeksie pracy, który mówi o tym że po 3 miesiącach kolejna umowa będzie albo na czas określony na minimum rok, albo na czas nieokreślony?
    ....

07.03.2024 00:09

Jeżeli czytasz tę opinię to uwierz, masz wielkie szczęście, gdyż nie została jeszcze usunięta przez pracodawcę. Ogólnie w CNX pracuję od kilku miesięcy. Doświadczenie w cc mam dość spore, więc także porównanie co do innych firm. Nie zdradzę projektu, na którym pracuję, lecz zdradzę tylko jedno: każdego dnia czuję się w tej pracy gorzej niż w szpitalu psychiatrycznym. Na salę sprzedażową nie można wnosić dosłownie nic, za wyjątkiem wody i śmiesznego kubeczka, żeby przypadkiem nie rozlać napoju, bo przecież jesteśmy niezdarnymi dziećmi. Nie możesz mieć przy sobie telefonu, nie możesz wnosić kartek, długopisów, nawet durnych krzyżówek, by między połączeniami po prostu gapić się w ekran kompa. Wychodząc na przerwę masz zazwyczaj milion tysięcy rzeczy do ogarnięcia; połączenia nieodebrane, sms-y, na które trzeba odpisać a po prostu nie masz na to czasu, bo już trzeba wracać! Jestem w stanie zrozumieć oczywiście ochronę danych osobowych klienta,natomiast uważam, że skoro zatrudniane są osoby pełnoletnie to każdy wie, że nie robi się zdjęć danych klientów, a telefon w pracy nie służy do tego, żeby przeglądać media społecznościowe, a żeby po prostu między jednym a drugim połączeniem odpisać na ważną wiadomość. W firmie są równi i równiejsi; ty nie możesz mieć telefonu a team liderzy co chwilkę coś w nich pykają. Niektórzy to ludzie "na stanowiskach", z totalnego przypadku. Jednym zdaniem: zasady panujące w CNX psują dosłownie wszystko i nie mogę się już doczekać kiedy stąd "ucieknę"

17.03.2024 08:35

POTWIERDZAM!!!
    Projekt na S

18.03.2024 19:01

Praca dla szczurów zapierdalaczy co siedzą po godzinach jak ktoś choruje i chodzi na zwolnienia to zwalniają najlepiej z dnia na dzień człowieka bez (usunięte przez administratora) zostawić Na spotkaniu z hrami managerka opowiada o straconym zaufaniu bo ktoś chorował a kierownik tylko siedzi zażenowany i tego słucha Przynajmniej kierownik niewku***ał i był spoko dało się z nim dogadać A ciebie łysy ch**u nadal nie szanuje

06.02.2024 19:46

Jak wygląda praca na projekcie Aliexpress? Jakie są zarobki i czy polecacie ten projekt?
    Tera

07.02.2024 19:04

Gorąco nie polecam a wręcz odradzam pracę w tej firmie. Teraz dają nowym zleceniowki tak poza tym.

18.03.2024 13:17

Ogólnie zależy bardzo od projektu, Teraz jest akcja że projekty niektóre tracą zapotrzebowanie na ludzi ale potrzebuje na poszczególne tylko kampanie, promocje etc. Dlatego pomimo wpisanej możliwości otrzymania UOP, jest to ciężkie. No możesz dostać też ją na farcie jak np. TL się wygada że ją dostaniesz i wtedy CNX jest zmuszony Ci taką wydać żeby nie było problemów
    Tuti

16.03.2024 12:33

Dają zlecenie teraz X (usunięte przez administratora) d

09.03.2024 16:30

Kropka nad "i"

14.03.2024 22:30

Potwierdzam. Wypłaty totalnie nieadekwatne do ilości obowiązków oraz odpowiedzialności spoczywającej na barkach pracownika
    Mar5656

09.03.2024 16:29

Najgorsza firma do jakiej można trafić . Niestety nie polecę nikomu chyba że na okres szkolenia żeby mieć czas znaleźć coś nowego . Nie wywiązują się nawet z założeń z rozmowy kwalifikacyjnej . Oszustwem są dwie wolne soboty w miesiącu, bonusy które ucinają przy byle ,,podstawie ,, . Nie polecam !!!
    Old Spice

12.02.2024 14:07

Czy wszyscy pracownicy projektów na U po ponad roku pracy lub dłużej mają 4300zł brutto za pracę w soboty, niedziele i wszystkie święta, często do ponad 23 godziny i wogóle czy ktoś kontroluje te grafiki bo wątpie skoro jedni maja dużo nocy a inni wogóle o co tu wogóle chodzi ja rozmumię, koleżkowie-znajomości ale może bez przesady. Zróbcie z tym porządek bo nie może tak dłużej być jaka równość to zwykłe kumoterstwo i kolesiostwo.

02.12.2023 16:02

02.02.2024 10:04

Nieustannie dokonujemy ponownej oceny naszego całkowitego pakietu nagród i weryfikujemy to, co oferujemy w zakresie wynagrodzeń, premii i zachęt. Podzieliliśmy się Twoją opinią z lokalnym zespołem.
    Taaa

04.02.2024 17:04

Ależ wy już dokonaliście oceny :D Zacytuję słowa pani szefowej projektu na S. przed nowym rokiem - ,,żadnych podwyżek nie będzie, wszyscy pracują za minimalną krajową, macie się cieszyć, że macie pracę i na umowie bo nowi będą mieli na umowę zlecenie". Więc weryfikujcie sobie do woli :D| Dla niewtajemniczonych i nowych osób - w poprzednich latach podstawową stawką było 3300 brutto a później 4000 brutto (osoby które miały wypracowany dodatek za staż pracy miały go doliczany - od razu wspomnę że ten dodatek jest żałosny w wysokosci około 150 zł brutto za przepracowany rok). W tym roku wszyscy dostali minimalną, a osobom, które wypracowały sobie dodatkową pensję za staż pokazano (usunięte przez administratora) i nic do podstawowej stawki im nie doliczono. Czyli osoba z 3 letnim stażem zarabia o jakieś 80 zł brutto niż nowa osoba nie posiadająca żadnej wiedzy :D wspaniale, prawda? Osoba która zna się na wszystkich procedurach, robi maile czaty calle zarabia praktycznie tyle samo co jakiś łoś z ulicy, który po 2 msc stąd ucieknie. Jeszcze pracownik - ale na dniach już to się zmieni :)

Zostaw merytoryczną opinię o Concentrix CVG International