Gap Personnel

3 Dodaj opinię
Gap Personnel
3 169 789 5 1

Opinie o Gap Personnel

Filtruj opinie po kryteriach:

Selenka56
 Opinia

Czy ktoś wie może coś o pracy w Chichester na sałatkach? Chce wyjechać z gap personnel. Czy jest dużo godzin?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowana
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Selenka56 06.02.2019 19:10

I jak z Twoimi planami? Wyjechałaś już przez GP?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
x
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Selenka56 06.02.2019 19:10

Jeszcze odnośnie do ostatniej opini - order picker. Praca była na 6 rano, a miejsce pracy daleko, ponad 20 mil od miasta, więc musiałem wstawać o godz 4.30. W każdej chwili mogli podejść do ciebie i zrewidować twoj kieszenie, czy nic nie (usunięte przez administratora).Po kazdym dniu pracy wybierali z kolejki ze 20 osób i przeszukiwali. Trzeba było się rozbierac do slipek.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rafał
 Rekomendacja
@Selenka56 06.02.2019 19:10

Hej, czy pracujesz już w tym Chichester? Razem ze znajomym rozważamy te sałatki i chcielibyśmy wiedzieć, czy warto

Pomocna?
TakNie
Adam
 Opinia

Tak czytam te komentarze i sie zastanawiam czy ludzie sie tu wypowiadajacy maja jakiekolwiek pojecie o Gap Personnel i pracy za granicą? Ile znacie agencji ktore oszukuja ludzi i nie wyplacaja pieniedzy np za urlopy czy chorobowe? Ja pracowalam przez Gap Personnel 3 lata. Praca nie jest lekka bo na fabryce przy pakowaniu. Ja osobiscie nie mialam problemow z Gap Personnel, moi znajomi rowniez. znam nawet pare ludzi ktorzy probowali sie przeniesc z innych agencji by dolaczyc do Gap poniewaz w Gap Personnel dbaja o ludzi. Nawet jak sie cos nie zgadzalo w wyplacie to zawsze szybko i chetnie pomogli i naleznosc zostala wyplacana przy nastepnej wyplacie. Takze naprawde nie rozumiem skad ta ludzka zawisc. PS. ludzie przestancie wypisywac bzdury i marudzic na wszystko do okola. tak wlasnie powstala opinia na temat polakow w Anglii . Nic nie robia a wymagaja i narzekaja. Lepiej sie za robote wziac , a jak sie nie podoba to prace zmienic.

Pomocna?
TakNie2
Michał
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy ktoś wie może coś o pracy w Chichester na sałatkach? Chce wyjechać z gap personnel ale NW czy to dobry pomysł proszę o pomoc i opinię jeśli ktoś co kolwiek wie :)

Pomocna?
Tak2Nie1
Medstudent333
 Opinia
@Michał 23.05.2019 10:03

Hej podpinam się do pytania, mam tam jechać na wakacjach?

Pomocna?
TakNie
Karo0183
 Opinia
@Medstudent333 12.06.2019 15:38

Też bym chętnie jakąś opinie poznała bo nigdzie żadnych konkretów o tej pracy nie znalazłam. Jakby ktoś był to bardzo proszę o maila bo parę pytań mam - trzeciak957@gmail.com

Pomocna?
TakNie
Tom
 Opinia
@Michał 23.05.2019 10:03

www.gap-personnel.com Jedna z najwiekszych firm rekrutacyjnych w Wielkiej Brytanii - 26 oddzialow, 8 tys pracownikow. Pracowałem dla nich 2 lata - bardzo dobra firma

Pomocna?
TakNie
Gulia
 Opinia

Pod żadnym pozorem nie idźcie na te magazyny Lidla do Runcron i w innych lokalizacjach. Obozy pracy gdzie Polaków głównie kierują na zmiany nocne gdzie jest najciężej bo na rano trzeba spickowac cały towar do sklepów. Zgrzewki z napojami, słoikami, proszkami do prania i innymi ciężarami. Wyprujecie sobie flaki na wysokich normach. Jak myślicie dlaczego takie agencyjki jak GAP szukają chętnych aż w Polsce gdzie i tak pół narodu siedzi już w UK? Bo nawet Polacy tutaj w UK już nie chcą tak ostro i ciężko harować. Zakwaterowanie jakie wam polecą do slumsy z grzybem na ścianach i zawyżonymi opłatami. Oczywiście oni umywają ręce bo oni tylko rzekomo "pomagają" z zakwaterowaniem i to już nie ioch sprawa tylko nasza i landlordów. Naprawdę zastanówcie się bo wtopicie w takie (usunięte przez administratora) jakie wam się nie śni. Lepiej samemu spróbować sobie zorganizować wyjazd i mieć możliwość wyboru. Tutaj będziecie traktowani jak bydło a większość pracowników z Polski to będą desperaci i patologia nie znająca języka angielskiego. Traficie pod jeden dach z ćpunami, recydywami, kibolami i zboczeńcami. W jeszcze gorszym wypadku powitają was Cyganie ze Słowacji i Rumunii tak jak moja koleżanka która po 2 miesiącach tej pracy i życia z nimi zaczęła siwieć. Na pomoc agencji w niczym nie liczcie, będziecie zdani ze wszystkim sami na siebie. Jak menedżerom w Lidlu coś się nie spodoba to tego samego dnia możecie się pakować do Polski. Tu nie ma drugiej szansy, a każdy błąd jest ostateczny. Zaniżycie norme, spóźnicie się 2 minuty to wylot. Dlatego też taka ogromna rotacja i ciągła rekrutacja następnych parobków z Polski.

Pomocna?
Tak7Nie2
2
Że what?
 Opinia
@Gulia 13.05.2019 14:29

Dlaczego ktoś ma się od razu pakować do Polski? To już nie można legalnie przebywać na terenie UK i poszukać tam sobie innej pracy?

Pomocna?
TakNie
rp
 Opinia
@Gulia 13.05.2019 14:29

Ja pracuje w Lidlu przez Gap w Runcorn i jest ok. Zakwaterowanie mam za 70 funtow i jest 3 mile od pracy. Nie musiałam płacić depozytu. Nie ma grzyba. Nikt mnie nie traktuje jak bydlo, podczas rekrutacji miałam sprawdzany angielski i z tego co wiem każdy ma sprawdzany angielski przed wyjazdem. Co do norm to wszędzie są normy i da sie je wyrobić. Dla mnie jest ok

Pomocna?
Tak1Nie
Tomek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Gulia 13.05.2019 14:29

Bzdury - widac ze nigdy nie pracowalas przez Gap Personnel w Lidlu. Ja przeszedlem po 3 miesiacach pod firme i chcwale podjecie z nimi wspolpracy. Przerobilem juz na niejednym magazynie i ten jest jeden z lepszych...

Pomocna?
TakNie
Piotruś Pan
 Opinia
@rp 21.05.2019 14:55

Cześć...Jęsli nie sprawi Ci to problemu możesz coś więcej napisać o tej pracy i samym miescie na saberrose@wp.pl?...Szukam w Runcorn pokoju do wynajęcia bo mam tam przyjechać do pracy przez Gap - Personnel....Ale o samym mieście w angielskich mediach nic dobrego nie widziałem wręcz odwrotnie...Jest to dla mnie ważne...Jeśli możesz odpisz proszę na podany e-mail..Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Piotruś Pan
 Opinia

Siemka...Czy może ktoś coś napisać o pracy w magazynie Lidla w Runcorn...Mam tam pojechać i chciałbym wiedzieć przed wyjazdem czy jest sens...Pokój załatwiam sobie w mieście bo nie chce dojeżdżać z Liverpoolu...Podobno niebezpieczne miasto i duża przestępczość...Jak wygląda praca w tym magazynie strasznie poniewierają człowiekiem , czy w miarę? Gdyby ktoś mógł wyrazić prawdziwa opinię o pracy , atmosferze i samym mieście byłbym bardzo wdzięczny...Mówię po angielsku i w miarę łatwo się aklimatyzuję....

Pomocna?
TakNie
Kumaty
 Opinia

Pracuje przez gap od marca na magazynie lidla. dopireo teraz zobaczylem te wpisy i sam nie moge uwierzyc co ludzie tu pisza na temat pracy, jasne ze jest wymagajaca, ale chyba jak na kazdym magazynie. W porownaniu z moja ostatnia praca to normy sa lekkie. Na tygodniowce mam min 340 na reke, ale 100 musze wydac na pokoj i dojazd. 200 funtow odkladam co tydzien bez problemu, wiec lepiej niz tesco czy dhl.

Pomocna?
TakNie
Piotruś Pan
 Opinia
@Kumaty 22.05.2019 18:07

Można wiedzieć gdzie pracujesz?....Ja mam przyjechac do pracy w Runncorn na magazyn Lidla ale im więcej czytam o tym mieście tym bardziej za głowe sie łapię ...Ponoć wylęgarnia kryminalistów , patologii i wysoka przestępczość...Prawda?

Pomocna?
TakNie
Zenek
 Opinia

Witam, Czy jest tu ktoś kto pracował lub jeszcze pracuje jako opiekun osób starszych w Gloucester? Proszę o opinie na maila: (baz-partner@wp.pl). Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie
1
Krzysztof
 Opinia
@Zenek 11.03.2019 21:41

Tak, wszystko ok. Latwa rozmowa kwalifikacyjna z domem opieki. Na miejscu szkolenie przez 3 tygodnie - pokazuja co i jak. Ja sie narazie ucze, ale jest spoko. Wyplaty na czas, zakwaterowanie tez niezle.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia
@Zenek 11.03.2019 21:41

Witam, aplikowałam na to stanowisko. Czekam na decyzję. Mam nadzieję, że się uda , chociaż mój angielski nie jest porywający. Miałam 2 rozmowy. Jedna na Skipe a drugą telefoniczną.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia
@Krzysztof 15.03.2019 13:51

Możesz powiedzieć, czy szkolenie jest płatne tak jakbyś pracował ? Ile tygodniowo pracujesz? Można wyrobić 40 godzin lub więcej? Daleko od miejsca pracy masz zakwaterowanie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
x
 Opinia
@Krzysztof 15.03.2019 13:51

Hej, Ile kasy zarabiasz tygodniowo na rękę? A może miesięcznie płacą? Dzięki

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Linn
 Opinia
@Anna 23.03.2019 08:25

Witam, a jaki miałaś czas oczekiwania na decyzje z ich strony po rozmowach? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia
@Linn 27.03.2019 12:35

Cześć, Jeszcze się nie odezwali i myślę, że się nie odezwą. Ale znalazłam pracę w innej agencji, która ma siedzibę tylko w Wlk. Brytanii. Żadnych polskich pośredników. Zaczynam pod koniec kwietnia. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Melonik86
 Opinia
@Anna 23.03.2019 08:25

Witam. Możemy się jakoś zgadać na priv? Chciałabym. Poznać więcej szczegółów ????????

Pomocna?
TakNie
marta253
 Opinia
@Anna 27.03.2019 22:47

czesć jaka to agencja ?

Pomocna?
TakNie
go on
 Opinia

moze ktos wyrazic opinie na temat pracy w bristolu order picker lidl?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grzegorz
 Opinia
@go on 23.05.2019 11:21

Wszystko ok. Nie pracowalem w bristolu, ale tez na lidlu. Normy sa spokojnie do zrobienia nie cisna. Sam magazyn jest bardzo fajny, maja nowy sprzet. Zarobki tez na poziomie, bo mam 9 funtow a reszta magazynow placi kolo 8.20 na h.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grzesiek
 Opinia

Nie polecam gappersomal. Przyjechałem do pracy do Warington. Pracy nie było. Straciłem na podróż i wynajęcie pokoju prawie 500 funtów.

Pomocna?
Tak1Nie1
4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kolo
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Grzesiek 02.04.2019 09:32

Dziwne skoro oferują podróż za free

Pomocna?
TakNie
Rafal
 Opinia
@Grzesiek 02.04.2019 09:32

Mnie podobnie potraktowali. Przyjechałem do Warington. Straciłem czas i pieniądze ponad (usunięte przez administratora)funtów.

Pomocna?
TakNie1
1
Kumaty
 Opinia
@Grzesiek 02.04.2019 09:32

a ja polecam. pozdr!

Pomocna?
Tak1Nie
Johhny
 Opinia

Witam czy ktos moze mi cos powiedzieć o pracy jako order picker w Runcorn ?

Pomocna?
Tak1Nie
Majkel
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja
@Johhny 11.04.2019 06:19

Witam tez jestem zainteresowany ta praca Runcorn ,ale obawiam sie tych negatywnych opini na temat tej agencji

Pomocna?
TakNie2
Johhny
 Opinia
@Majkel 14.04.2019 12:14

Ja juz rozmawiałem z chłopakami u których wynajmuje nocleg jutro lecę już do Runcorn to się dowiem co i jak

Pomocna?
Tak1Nie
Ex
 Opinia
@Johhny 11.04.2019 06:19

Kumpel robi tam na magazynie, ze tego co wiem to nie narzeka.

Pomocna?
Tak1Nie
Grzes
 Opinia

Najlepsza agencja dla kktorej pracowalem. Ludzie bardzo pomocni, wyciagneli mnie z problemow w holandi

Pomocna?
Tak2Nie1
Ex
 Opinia
@Grzes 17.04.2019 16:50

Ja tez nie narzekalem, chociaz nie wiem czy sa najlepsi... Robilem przez nich, ale terzz juz na kontrakcie.

Pomocna?
Tak1Nie1
UK
 Opinia

Spoko

Pomocna?
Tak1Nie
Piotr
 Opinia

Hej. Ja pracuje na magazynie lidla w runcorn od lutego. Prace mogę polecić chociaż jest ciężka fizycznie bo pikuje się duzo przez sluchawki ale maja nowy sprzet. Ogólnie mili ludzie, spoko atmosfera. Agencja tez Ok, nie ma problemów z wypłatami kontakt w porzadku

Pomocna?
Tak2Nie
Majka
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Jedzie ktoś teraz do Warrington do pracy jako order picker?

Pomocna?
TakNie
Johhny
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Majka 17.04.2019 00:16

Ja jade

Pomocna?
Tak3Nie
Johhny
 Opinia
@Majka 17.04.2019 00:16

Ja jadę

Pomocna?
Tak3Nie
Siwy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam, Czy ktoś może coś powiedzieć nt pracy w Exeter jako Order picker w Lidlu?

Pomocna?
TakNie
Ziomal
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Siwy 15.04.2019 16:41

Prosiłbym kogoś o informacje nt tej pracy też mam zamiar wyjechać

Pomocna?
TakNie
Bartek
 Opinia

Czy ktoś byłby chętny na wspólny wyjazd w kwietniu?

Pomocna?
TakNie
Majkel
 Opinia
@Bartek 11.02.2019 18:38

Ja jestem chetny na wyjazd do anglii .szukam jakis ofert pracy moj email midraczek@wp.pl pisz smialo pozdro

Pomocna?
TakNie
Kam
 Opinia

Hej. Czy ktoś pracował lub zamierza pracować w Bradford na magazynie z kartkami? Dostałam ofertę, ale nie jestem pewna czy warto.

Pomocna?
TakNie
freddy
 Opinia
@Kam 28.03.2019 12:54

Tu w Warrington jest praca teraz przyjmują pisz jak coś na normando08@interia.pl pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie
xxyyzz
 Opinia

nie odpowiadają na aplikacje, Pani po wcześniejszym wysłaniu do niej maila zadeklarowała się że oddzwoni, to było w styczniu do dnia dzisiejszego telefonu od niej nie dostałam, żenada, brak profesjonalizmu i nie polecam

Pomocna?
Tak2Nie
Dziękuje
 Opinia

Witam, chciałbym wyjechać wraz z dziewczyna do pracy przez GAP, mogę dostać więcej informacji jak wyglada to po przyjeździe do UK? U mnie z angielskim srednio wiec trochę obawiam się poszukiwania zakwaterowania oraz tych umów. Najlepiej zostawcie mail odezwę się

Pomocna?
TakNie
Natalia
 Opinia
@Dziękuje 15.01.2019 21:06

Z uwagi na to, że na wątku dotyczącym tego pracodawcy wypowiada się dużo osób, któraś z nich na pewno zechce Ci udzielić odpowiedzi. Ale Gap Personnel istnieje na rynku już ponad 20 lat, zatrudnia na terenie UK ponad 8000 osób. Agencja ta zapewnia, iż to jednak nie liczby stanowią o wysokiej jakości ich pracy, ale troska o każdego zatrudnionego z ich pomocą pracownika. W związku z tym powinieneś być spokojny. Na jakich stanowiskach będziecie pracować? Zachęcam Cię do dalszego uczestnictwa w dyskusji.

Pomocna?
TakNie
Gab
 Opinia
@Dziękuje 15.01.2019 21:06

Chcesz to napisz opowiem ci jak bylo. W naszym przypadku (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie1
1
Gab
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Absolutnie nie polecam . W wakacje pojechaliśmy do Bristolu rzekomo pracować w Culinie. Agencja caly czas mówiła nam że jest szkolenie, prace mamy zapewnioną itp. Po dotarciu tam do agencji okazało sie ze nie wiedzieli nic ze mamy przyjechać chociaz dostalismy mailem potwierdzenie spotkania w oddziale firmy w bristolu . Na miejscu okazalo sie ze pracy zadnej dla nas nie ma i wgl nie bylo w planach zadne szkolenie w Culinie o ktorym mówiono nam że na pewno jest. Zostaliśmy w 4 bez pracy, agencja nas zwyczajnie olala mówiąc ze to nie ich wina . Angielski oddział zwalal na oddzial polski i odwrotnie . Bardzo nie polecam .

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Polecam serdecznie, wyciągnęli mnie z kłopotów, zaproponowali konkretną robotę, wszystko jest zgodnie z przedstawioną ofertą. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zenek
 Opinia

Witam, Czy jest tu ktoś kto pracował lub jeszcze pracuje jako opiekun osób starszych w Gloucester? Proszę o opinie na maila: (baz-partner@wp.pl). Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie
x
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Drodzy forumowicze, Jak byłem 3 lata temu w Anglii, to pracowałem jako order picker. Praca była załatwiona osobiście przez agencję pracy.(Odradzam pracę poprzez agencję), ale niestety aby znależć pracę na włąsną rękę, bezpośrednio u pracodawcy to w tej branży się nie da. Tylko i wyłącznie poprzez agencję. Agencja zarabia na każdym pracowniku i z tego tez powodu są niskie pensje.Była wypłata tygodniowa. Niestety mimo tego, ze praca ta miala być na pelen etat - niestety nie była.Dzwonili lub wysyłali smsa, ze dziś lub jutro masz przyjechać do pracy. Więc praca była 2 lub 3 razy w tygodniu. W pracy było 3 dniowe szkolenie.Luzik i to wspominam najlepiej. Gdy szkolenie sie skonczyło, to podkręckili srubę i była jazda niesamowita. Trzeba było wyrobic tzw "target".Mnóstwo róznych nacji w pracy. Bułgarzy, Rumunii, Polacy,(usunięte przez administratora) itd itp.Niemiła atmosfera, kobiet polskie na stanowiskach wyższych ganiały swoich i straszył, ze jak nie wyrobisz targetu to cię zwolnią. Rzucilem tę robotę po miesiącu, bo nie można było wyżyć z tak małych pieniędzy. Jak ktoś ma chore kolana, lub słabe nogi to nie da rady. Dziennie tak ze 20 km trzeba było schodzić.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Neo
 Opinia

Witam,chciałbym z nimi wyjechać do pracy a konkretnie do Bristol.Sortowanko śmieci itp...Czy jest ktoś na miejscu aby mógł opisać sytuacje ponieważ wiadomym jest ze agencja zachwala sobie...Dajcie jakieś info,,,,,,Dzieki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rossonero78
 Opinia
@Neo 04.02.2019 15:41

Hej,pracowałem tam w zeszłym roku.Odezwij się na priv

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartek
 Opinia

miasto Warrington

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Matematyk5673
 Opinia

7,83*37,5=ok280brutto minus podatek ubezpieczenie mieszkanie rachunki żywność itp. 100 funtów może zostanie na tydzień 100*4,7=470zl*4,7=ok1860zl tyle mi zostanie na miesiąc dzięki wole za 2500 zł pracować u siebie i spać w swoim łózku

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Logik
 Opinia
@Matematyk5673 16.01.2019 11:02

no tak bo w Polsce za 2500 tysiaca mozesz odlozyc sobie cos :D

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dunczyk
 Opinia
@Logik 17.01.2019 17:39

Odłożyć to możesz w Szwajcarii albo w Danii kasę a nie w tej wilgotnej Małej Brytanii

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia

Witam, czy ktoś wybiera się do pracy w Gloucester, jako opiekun osób starszych lub już tam pracuje, Proszę o opinie.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kocur4r
 Opinia
@Gość 27.12.2018 00:03

Witam. Jadę tam 14.01. Mój mail kocur44@gmail.com

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Elton John
 Opinia

Witam czy ktos wybiera sie jakos do pracy po nowym roku przez ta agencje? Ja bym chcial na styczen jechac cos dorobic bo od Lutego zaczynam nowa prace, razniej by bylo z kims jechac a mam spore doswiadczenie i znam jezyk. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia
@Elton John 28.12.2018 21:36

A gdzie jedziesz do pracy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Natalia
 Opinia
@Elton John 28.12.2018 21:36

I jak, zdecydowałeś się na podjęcie współpracy z firmą Gap Personnel? Jeśli tak, to może napiszesz, czy polecasz wyjazd do pracy, jak wygląda kontakt z koordynatorem, czy jesteś zadowolony z zaoferowanych miejsc pracy? Osoby chcące wyjechać za pośrednictwem Gap Personnel na pewno będą Ci wdzięczne!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia

Witam,czy ktoś jedzie pracować do Gloucester. Moze jakies opinie na ten temat?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mateo
 Opinia

CZesc wszystkim,czy ktos pracowal moze w Bristol przez Gap Personnel ? nazwa firmy do ,ktorej agencja mnie wysyla to : Culina Logistics . Chcialbym sie cokolwiek wiecej dowiedziec ,czy wogule oplaca sie tam jechac? ,czy ktos zalatwial sobie pokoj przez Landlorda Vladimira ,ktory pomaga w tym, bo pokoje sa 1 osobowe po 90f wiec dosc sporo jak dla mnie na poczatek.Najwazniejsze czy nie oszukuja z godzinami ??Czekam na odpowiedz ,jezeli ktos pracowal w Bristol

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Natalia
 Opinia
@Mateo 28.11.2018 15:39

Widzę, że poważnie zastanawiasz się nad podjęciem współpracy z firmą Gap Personnel. Co skłoniło Cię do tego, aby brać pod uwagę właśnie tę firmę? Czy mógłbyś opisać, jak wyglądał Twój kontakt z Gap Personnel, jakie dokumenty trzeba dostarczyć i czy są jeszcze jakieś inne istotne kwestie dotyczące wyjazdu za granicę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Natalia
 Opinia

Rozumiem, że też współpracowałeś, lub współpracujesz z Gap Personnel. Czy ten przestój, który zdarzył się po przyjeździe na miejsce, to jakaś jednostkowa sytuacja, czy powtarza się on we współpracy z tą firmą? To pewnie istotna kwestia dla osób chcących podjąć pracę za pośrednictwem Gap Personnel.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Gap Personnel - Katowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny