Najfajniejsze w tej pracy jest ostatni dzień wypowiedzenia. ???? Póki góra się nie zmieni to nie ma co pracować na stałe. Jako student czy dorywczo jak najbardziej polecam. Ale w okolicy jest dużo lepiej płatnej pracy z lepsza lokalizacja. ????
Pracowałem w innych firmach i mam porownanie i stwierdzam że MAKSIMUM to dobry pracodawca. Wynagrodzenie dobre, benefity sa i dobra atmosfera
Wstyd się przyznać, że człowiek pracował w tej firmie. Tragedia i nie porozumienie. Wypłaty marne zero możliwości utrzymania się z tego. Docenienie pracownika przez firmę , w życiu jakich kolwiek dobrych słów się nie usłyszało ciągle źle, ciągle róbcie ale nic z tego nie ma. Główne kierownictwo chyba wybierane po znajomości. Porażka to jest to że istnieje taka firma. A pozytywne opinie to chyba wypisują sobie sami w tej firmie żeby nie odstraszyć osób które myślą się przyjąć do tej firmy. Nie polecam ....
Od lat wspołraca z firmą MAKSIMUM bardzo dobrze się uklada. żadnych problemów z usługami ani kontaktem
Na rozmowie zaproponowało mi calkiem atrakcyjne warunki, trochę już szukałam pracy i tutaj okazało się że mam najkorzystniejsza oferte
Praca dająca stabilne zrodlo dochodu, co miesiąc wiem kiedy i ile wplynie mi na konto. Mam tez umowe na czas nieokreslony
Mam bardzo pozytywne odczucia po współpracy z MAKSIMUM. 5 gwiazdek z dużym plusem.

Firma Maksimum wywiązuje się ze wszystkich obowiązków związanych z umową, polecam serdecznie
Atmosfera jak najbardziej w porządku, bez stresu, zespół bardzo fajny. Zarobki zawsze są na rozmowie, zreszta tak samo jak inne warunki wspolpracy
Praca w dobrych warunkach i z nie najgorszym wynagrodzeniem. Polecam
Obsługa na plus, dobry kontakt, dobra cena, szybki czas realizacji i podpisania umowy
Super obsługa jak i uslugi na najwyższym poziomie. Profesjonalne podejście do klienta
Profesjonalna obsługa, życzliwe podejście do Klienta, i co niezwykle wazne dobry kontakt
Współpracujemy z nimi od kilku lat i jest zawsze miło, profesjonalnie i na czas. Polecam i zachęcam do skorzystania z ich usług!
Praca daje mi ogrom satysfkacji, pracuje się dobrze, zresztą pracuje tu od kilku lat i naprawdę polecam każdemu kto szuka pracy
Bardzo profesjonalna firma , pracownicy gotowi zawsze do pomocy i doradzenia. Dobra oferta
Najlepiej wybrać się na rozmowę i tam jest szansa dopytać o wszystkie szczegóły itd. Moim zdaniem aplikować warto bo ogólnie firma dobre warunki zapewnia
Bardzo dobra, profesjonalna oraz rzetelna współpraca
Profesjonalne Przedsiębiorstwo, bardzo dobrze zorganizowane i świetnie zarządzane. Na duży plus zasługuje prawdziwa troska o klienta oraz terminowość.
Firma godna polecenia, bardzo rzeczowa do tego profesjonalne doradztwo to w dzisiejszych czasach rzadko spotykane, bardzo dobry kontakt.
firma oferuje wysokiej jakosci uslugi a biura sa umiejscowione w wygodnych lokalizacjach
Profesjonalna obsługa i życzliwe podejście do klienta to jest co powinna mieć każda firma.
Polecam jak najbardziej , szybko sprawnie bez żadnych problemów .
Jak się pracuje w MAKSIMUM Sp. z o.o. HOLDING S.K.A.?
Zobacz opinie na temat firmy MAKSIMUM Sp. z o.o. HOLDING S.K.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 322.
Jakie są opinie pracowników o pracy w MAKSIMUM Sp. z o.o. HOLDING S.K.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 320, z czego 270 to opinie pozytywne, 12 to opinie negatywne, a 38 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy MAKSIMUM Sp. z o.o. HOLDING S.K.A.?
Kandydaci do pracy w MAKSIMUM Sp. z o.o. HOLDING S.K.A. napisali 5 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.