4.3/5

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o HR Navigator

Opinie o HR Navigator Kraków

Nie przegap nowości o HR Navigator!

Paweł

10.06.2020 20:12

Czy ktoś jedzie do neuenstein 16 czerwca? Lub czy ktoś jest na miejscu kto mógłby grupę 4 lub 3 osobową zawozić do pracy
    W podróży

17.05.2020 10:43

Ktoś się wybiera 24maja do Kassel ?
    Pers

04.06.2020 10:44

pozostaje mi życzyć powodzenia ;p
    zainteresowany

05.06.2020 12:15

dzięki
    Burbon

29.05.2020 02:29

Siemanko jest ktos na sortowaniu paczek w Neuenstein ? Jak wygladaja domki i jak praca bo tu ludzie raczej nie polecaja tego miejsca a mam zamiar wyjechac
    Daniels

29.05.2020 09:35

Pamiętaj przede wszystkim, że ile ludzi tyle opinii! i nie ma szans żeby każdemu dogodzić, bo każdy ma inne oczekiwania, doświadczenia itd. Oczywiście można wejść poczytać itd, ale prawda jest taka, że jedyna obiektywna i szczera w 100 % opinia to jest Twoja własna i tylko podejmując ryzyko jesteś w stanie ją sobie wyrobić. Ja bym się nie przejmował tylko jechał i tyle, bo agencja jest w porządku, jak coś będzie nie tak, zawsze możesz próbować to jakoś rozwiązać przecież

19.03.2020 12:21

Kto był na magazynie w neuenstein? Jakie są warunki.
    Alojzy

29.05.2020 02:06

A jak z dojazdem do pracy ?
    Aio

29.05.2020 02:20

Nie narzekam a co ?
    Robert

26.05.2020 21:20

Witam.Bylbym zainteresowany podjęciem pracy w sortowni kurierskiej ,mam jeden rok doświadczenia na sortowni.Jak wygląda praca w sortowni Kassel i do ilu kg.sa paczki,czy to jest załadunek z linii do kontenerów.Po ile osób mieszka się na kwaterze(domu)jak wyglądają warunki ?
    Eter

27.05.2020 10:06

piszą o tym poniżej, więc coś tam jest już zawarte, może ktoś jeszcze się wypowie i będzie więcej
    Monti

30.04.2020 11:27

Bardzo dużo tych ofert ostatnio, fajnie, wybiera się ktoś na pieczarki do Holandii?
    krystek

14.05.2020 10:43

tak tak, widziałem dokładnie ofertę ;)
    Zelda

15.05.2020 12:18

4 metry to chyba jeszcze nie aż tak wysoko :P
    Bogkrasz

06.04.2020 17:10

Po ile godzin się pracuje

03.05.2020 12:57

kolego byłeś już jako lakiernik w Kempten
    Jurek

04.05.2020 11:29

ja nie, tylko pytałem orientacyjnie kto i gdzie jedzie bo można by jakoś razem

29.04.2020 08:16

Był ktoś może jako pomocnik lakiernika i może się podzielić opinią.
    Piter

29.04.2020 09:58

tzn co potrzebujesz wiedzieć konkretnie? :P

29.04.2020 10:06

jakie warunki mieszkaniowe jaka realna wyłata czy mozna nadliczbowe godziny .

29.04.2020 07:20

wybiera się ktoś na pomocnika lakiernika do Kempten
    Balerina

01.04.2020 11:38

Ogólnie to na stronie jest już więcej ofert jak coś, bo widzę dyskusję na temat, że jest tylko jedna. Także to już nieaktualne, zobaczcie sobie sami na stronie :)
    Franek

06.04.2020 11:42

Na fejsie chyba też na bieżąco piszą co się dzieje i czy szukają kogoś do pracy
    Balerina

14.04.2020 11:36

O, tam nawet ja nie zaglądałam :D
    igor

04.12.2019 09:00

Pracował ktoś jako pomocnik koordynatora (Bebra) i może coś powiedzieć o tym stanowisku?
    igor

19.12.2019 11:20

dobra, może nie dowiedziałem się zbyt dużo, ale i tak dzięki za odpowiedzi
    dora

03.04.2020 00:49

@igor Hej i co masz juz wszystkie info na temat tej pracy w tym miejscu? Sprobowales, pojechales?
    Jolka

18.03.2020 10:57

Czy z zagranicznych to teraz tylko wyjazdy do Niemiec na magazyn? nie ma nic innego?
    Piotr

27.03.2020 10:42

ale na fejsie cały czas pracują wstawiają jakieś posty, że Polacy mogą spokojnie wyjeżdżać za granicę itd. Można tam do nich napisać i się rozeznać co i jak
    Jolka

30.03.2020 11:05

W sumie, niegłupi pomysł
    ???? virus

23.03.2020 07:40

Hej czy przez wirusa wstrzymana jest rekrutacja czy wszystko normalnie? Można wyjechać na dniach do neunstein?

Oferty pracy - HR Navigator

Magazynier / Operator Wózka Widłowego (m/k/n)

Homberg

WalletIcon

6000 - 8000 PLN / m

Mikado

12.11.2019 11:28

Pralnia cieszy cię dużą popularnością, z tego co widziałam, więc podrzucam info, że jest znowu ogłoszenie na stronie
    derma

13.03.2020 10:29

ja nie wiem bo nie wiedzieć czemu nie działa mi ich strona, ale serio tam są wszystkie informacje więc wejdź tam na litość boską a nie czekaj aż ktoś Ci poszuka
    Bonnie

17.03.2020 11:07

no szkoda. . . ale dziekuje
    Hr

09.03.2020 14:43

Ciekawe czy wypłaty przyjdą na czas
    Redi

10.03.2020 13:13

Ja tak samo
    Kodi

11.03.2020 10:37

ja tam zawsze wszystko mialem na czas
    Zwykly chlopaczek z bloku

06.03.2020 07:56

Pytanie co do tej sortowni Neunstein. Czy warto? Czy rzeczywiscie jest tyle godzin co tu ludzie pisza, czy cos tam prawdy ziarenko chociaz jest co dostaje sie mail’a od Pani/a z Agencji, z dokladna liczba godzin/dni/ i kasy? Jak te cale kwatery? Gorzej niz na dworcach? Pytam, bo na dniach mam wyjechac, a nie lubie brac kota w worku. Jak tu chyba kazdy. Pozdrawiam Was!

09.03.2020 12:01

Kiedy jedziesz ? Masz juz termin bo tez sie wybieram
    Kofer

10.03.2020 10:51

o ktoś z konturencji? Dawaj tą ofertę. Zobaczymy czy opłaca się zmieniać robotę

09.03.2020 15:52

Ktoś jedzie na dniach do sortowni w neunstain ?

10.03.2020 08:20

No ja też mam 700 km i nie wiem czy jechać czy nie...

10.03.2020 08:23

Też mam od znajomych za Berlinem parę km , niby fajnie tylko za mieszkanie trzeba zapłacić 200 euro
    Krystian

20.02.2020 10:47

czy mamy tutaj kogoś kto pracował na magazynach w niemczech, dokladnie Eisenbach? Znalazłem ogłoszenie na stronie agencji, nie wiem od jak dawna wisi, szczerze mowiac nawet sie dokladnie jeszcze nie dowiadywalem czy jest aktualne (choć zakładam, że jest skoro nadal jest dostepne). Ogolnie jestem robotny, zadna praca mi nie straszna, pracowalem juz na magazynach, ale tylko w polsce, nigdy nie bylem za granicą i trochę mam obawy jak to się wszystko odbywa poprzez agencje. Czy ktoś już był w tym miejscu?
    elo

02.03.2020 14:51

no racja, widzę ofertę na magazyn do Niemiec, ale nie ma mowy tam o konkretnym mieście, ale może to jest to
    Bolek

09.03.2020 10:33

u mnie bylo dokladnie tak samo, wszystko spoko, najwazniejsze ze kasa byla taka jak miala byc i nikt w kulki nie lecial bo juz mnie tak robili w innych firmach na kase ze juz strach gdziekolwiek pracowac. tu bylo spoko
    Załadunek rozładunek w kassel

04.03.2020 11:11

ELO mam pytanko jak to wygląda praca w kassel załadunek i rozładunek paczek gls, pensja, zakwaterowanie, i dojazd do i z pracy. Pytam bo jestem zainteresowany wyjazdem do pracy i powiedzieli mi że dojazd na miejsce jest we własny zakresie
    yuka

06.03.2020 10:43

Nie poważnie, teraz jest jakaś nagonka, ale dużo osób było i było zadowolonych
    Bobo

06.03.2020 17:59

A z czego byli zadowoleni? Smieszne

03.03.2020 10:29

Czy ktoś może wie do czego potrzebny jest język hiszpański przy stanowisku asystentki? Mam tutaj na myśli, czy to jest hiszpański typowo biznesowy w kontaktach z klientem, czy może zwykły komunikatywny wystarczy?
    Fila

04.03.2020 11:30

Myślę, że jak masz komunikatywny, to będzie ok, raczej z typowego branżowego słownictwa cię wyszkolą

05.03.2020 09:49

no okej, dzięki Ci bardzo za podpowiedź

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR Navigator?

26.02.2020 19:08

Lolok

26.02.2020 22:23

Dokładnie tak jest potwierdzam
    mirek

26.02.2020 10:41

ktoś wyjeżdża jakoś na dniach? ja za niedlugo jadę i tak się zastanawiam czy jest ktoś jeszcze ;p
    luki

26.02.2020 11:48

ja jade
    Daniel81

16.09.2019 10:11

Witam czy wybiera sie kros w tyw tygodniu do pracy w Neuenstein jako pracownik sortowni kurierskiej
    hero

24.02.2020 11:04

noo 100 % racji, zero samodzielności, wszystko najlepiej na tacy podawać od razu z umową do podpisania :D
    robcio

25.02.2020 09:43

dziekuję i przepraszam za spam zadzwonie do biura pozdrawiam
    Lili

08.01.2020 13:37

Hej jak wygląda sprawa umowy jest to umowa o prace z oddelegowaniem? Na ile czasu podpisywana? Czy Automatycznie odnawialna co ile czasu?
    milka

21.02.2020 13:55

i jak tam pojchałyście? może ktoś aktualnie szuka kogoś do wyjazdu???
    robcio

24.02.2020 08:52

hej powiedzcie do jakich lokalizacji teraz szukają prosze czy do sortowni nadal sa potrzebni ludzie? zalezy mi na szybkim wyjezdzie na jakas fizyczna robote pozdrawiam

04.02.2020 18:41

bolo

05.02.2020 14:29

czyli normalnym trzeba byc i wszystko da sie ogarnac i zalatwic, dzieki!
    edam

06.02.2020 09:31

oczywiscie ze tak, duzo jest tu dobrych opinii mowiacej o dobrej organizacji agencji itp itp.. trzeba trochę pogrzebac, bo robią się tu czasem jakieś kółka gorzkich żali, ale znajdziesz na pewno ;)

04.02.2020 09:38

Kasa

05.02.2020 00:38

Jak pracujesz normalnie pelny miesiac I nie kombinujesz, to 1300 euro an reke bedziesz mial.nic ci nie potracaja. Ale an nockach, dzienna tak do 1100 euro przy pelnym miesiacu. Ale na dniowkach jest totalny luz I jest duzo lzej. Teraz jak GLS zamknal dzienna zmiane w piatki to bedzie troche mniej ale mozesz na spokojnie an dluzszy weekend sobie wyjechac raz w miesiacu. A w pozostale piatki nockami nadrobisz. Kwatery za free, chyba Ze cos zniszczysz to ci protraca za zniszczenia. Tyle gadania o nic. Jak wiesz co to porzadek to bedziesz go mial, wiesz o co chodzi.
    Kasa

05.02.2020 00:53

Prawda jest taka, Ze faktycznie jest roznie. Ale da side wytrzymac I tak jak se poscielesz tak sie wyspisz. To nie hotel z gwaizdkami tylko kwatery pracownicze. Koordynatro to normalny czlowiek I spokojnie mozna z nim wiele zalatwic. Ale normalnie a nie z geba I tylko tym co to ci sie nie nalezy. Jak dbasz o porzadek u siebie I nie tolerujesz chlewu dookola to odpowiednie miejsce bedziesz mial. A jak jestes syfiazem to I takie towarzystwo dostaniesz. Ot i cala to prawda

Kontakt - HR Navigator

ul. Kalinowa 96 32-447 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa
    HR NAVIGATOR

03.02.2020 11:22

Szanowni Państwo, w miniony weekend miał miejsce tragiczny wypadek. Pragniemy złożyć wyrazy głębokiego współczucia Poszkodowanym, w wyniku tej tragedii oraz Ich rodzinom. Jest nam niezmiernie przykro, że w obliczu tak wielkiej tragedii, wiele osób nie potrafi powstrzymać się od krzywdzących komentarzy. Kolejny raz, nadużywany nierozsądnie alkohol doprowadził do tragedii, w której ucierpiały również niewinne osoby. Uszanujmy Ich pamięć.
    HR NAVIGATOR

04.02.2020 09:42

Szanowny Panie, właśnie znając sytuację o której Pan pisze, w poście zostało podkreślone że najbardziej poszkodowaną była osoba niewinna. Szanując jego pamięć, proszę powstrzymać się od niestosownych komentarzy.

02.02.2020 18:02

Nieważne

03.02.2020 10:42

A to koordynator ma pilnować dorosłych ludzi jak małych dzieci? Nikt nie bedzie robił za niańkę i nikt nie będzie pilnował tego czym oni się zajmują w swoim wolnym czasie. Straszna tragedia, ale winnych wskaże postępowanie.

01.02.2020 05:19

wolantariusz Hr

01.02.2020 20:41

to co kolega napisal to w 100% prawda
    Nowy123

23.01.2020 17:45

Czesc chlopaki, pytanie o Neuenstein - ile h tygodniowo obecnie? Jest sezon czy poza sezonem? Na zakladzie uzywa sie wozkow? Jak tak, to jakich. Wiem, ze wiekszosc roboty recznie i ciezko, ale czasami na sortowniach smigalismy wozkami przy zaladunku/rozladunku. Niemiecki na robocie przydaje sie w ogole? Patusow jak cos odwala wyrzucaja? Na mieszkaniach lodowki na 2-3 osoby czy na pietro cale jedna(bylem na takich patologiach). Ktos z Podkarpacia bedzie smigal wlasnym autem w najblizszym czasie?
    nowy124

26.01.2020 16:51

obecnie pracuje sie cztery dni w tygodniu po 6-7h i tak bedzie do konca lutego , rozladunek jest reczny , bez jezyka niemieckiego , patusow jet sporo ,ogolnie przemial ludzi na na dworcu :)
    Nikck

24.12.2019 10:55

A swoją drogą Adaś nie wiem co poszło nie tak, ale jak pracowałem na magazynie gls to było ciężko ale ze względu na ilość pracy, ale na szczęście z wydarzonymi chłopakami przyszło mi pracować na zmianie więc szło sprawnie ale na bank na za dużo wolnych godzin nie narzekałem
    Brik

15.01.2020 13:03

nooo proste ze ekipa jest najwazniejsza. bez tego to sie do pracy nawet nie chce chodzic
    hrc

22.01.2020 09:37

może już nie pracuje i nie wiedział o tych zmianach..

15.01.2020 20:44

dziwne

21.01.2020 12:20

czemu w tym komentarzu usunęli słowo (usunięte przez administratora) a w dwóch poprzednich nie? :P
    hr combinator

21.01.2020 13:43

to pochwal sie wszystkim ile zarobiles !! tu teraz pracuje sie po 4 dni w tygodniu i 6 godzin dziennie , dlaczego o tym ludziom nie napiszesz ??
    Młody

21.01.2020 09:32

Ktoś pracował za pośrednictwem HR ale nie za granicą tylko w kraju jako student szukający pracy, żeby nabrać doświadczenia?
    Ka

21.01.2020 11:19

to jest generalnie bardzo dobry pomysł natomiast w kwestii jakości praktyk atmosfery itd dużo zależy od firmy/branży, która Cię interesuje
    Igi

15.01.2020 09:39

Na jakie kierunki obecnie wysyła HR Navigator?
    wutt

02.01.2020 11:25

Serdecznie nie pozdrawiam osób, które niżej piszą komentarze... masakra. Zero poszanowania dla drugiego człowieka. Tylko obrażać innych umiecie. Ciekawe gdyby wasze imię ktoś ujawnił na forum i wypisywał o was takie kretyńskie rzeczy. Chociaż, to pewnie pisze jedna osoba, która miała kosę z danym człowiekiem i teraz się "mści". Ogarnijcie się, hejterzy.
    szkocik

10.01.2020 11:43

Nie ma co akceptować takiego stanu rzeczy, z podejściem "tego sie nie zmieni" faktycznie się nie zmieni, trzeba pokazywał brak przyzwolenia, to jest ważne
    Nike

14.01.2020 14:42

też racka
    cziko

05.01.2020 14:21

Odradzam. Nie pełny wymiar godzin 3/4 albo 7/8. Opóźnienia z wypłatą. Bus dowożący do magazynu płatny. Mieszkałem w Bebra.(usunięte przez administratora) W razie problemu jesteś zostawiony sam sobie. Robota jak robota trzeba (usunięte przez administratora)
    adam

23.12.2019 14:46

a mi się zajeb*ście pracowało, pozdro dla prawilnych mordeczek, z którymi robiłem! i wesołych świąt wszystkim :D
    Nikck

24.12.2019 10:51

Wesołych! Wesołych! jak jest na koncie sporo na plusie to będą wesołe :D

22.12.2019 01:55

Szczerze nie polecam nikomu pracy przez tą agencje na magazynie gls, nie pracuje się pełnych godzin, (usunięte przez administratora)Pozdrawiam
    chochoł

25.11.2019 11:35

o co chodzi z tym układem zbiorowym IGZ?
    chochoł

28.11.2019 14:02

ano, faktycznie.
    jenefer

02.12.2019 10:25

heh, następnym razem po prostu przewertuj stronę i pewnie znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie P
    najto

25.11.2019 11:31

HrNavi to najlepsza agencja z jaką do tej pory (a byłem z 3ema) nie ma dyskryminacji - zatrudniają też głuchoniemych, to jest mega mega plus, zwłaszcza w dzisiejszych czasach, kiedy jest taki nacisk na równość
    birdi

29.11.2019 15:24