4.3/5

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o HR Navigator

Opinie o HR Navigator Kraków

Nie przegap nowości o HR Navigator!

Staszek

19.11.2018 09:12

Boże ludzie co wy wypisujecie!!! (usunięte przez administratora) ja tu pracuje i nie wieże co czytam!!! Mam umowę dostaje kasę na konto ja (usunięte przez administratora) kto to pisze macie nas tu za (usunięte przez administratora) co nie wiedzą jak pracują ???? Lubię atmosferę w HR Navigator za: Kasa o czasie
    Zbychu

12.02.2019 22:51

A do tego firma pozbywa sie (usunięte przez administratora) W styczniu kilku sie pojawilo to zniknęli wszysćy. Malo tego przy nich tez wtopę zaliczyl koles co juz sporo pracowal i kombinowal. Wlasnie u nas na dniowkach. Tak trzymajcie koordynatorzy.

12.02.2019 22:57

temat podobno trafil na policje. Pewnie beda mieli za swoje. I tak powinno byc, takich wszyscy powinnismy tępić i zglaszac

21.11.2018 13:56

ja pracuje w gls przerzucam paczki nie wiem po co jadą tu chłopy co robić nie chcą i narzekają tylko niech se idzie na roli porobić obore ufajdana sprzątać to zobaczymy co powie nie wiem o co gadacie piniądze mi dają na konto Moje sugestie dla HR Navigator: Wywalic tychnco robić nie chco
    aa

12.02.2019 09:52

ty o roli nie mow bo piszesz jak ulom

12.02.2019 22:38

Ale prawde. Moze i sloma mi z butow wychodzi ale nie jestem pisarżem a prawdę zawsze mowilem i mowic bede.
    Edik

12.02.2019 16:21

Ja tam nie mialem zadnych problemow z sama rekrutacja jak i praca. trzeba sie spiac i leci. na takie wyjazdy jezdzi sie glownie dla kasy a nie luksusow..
    Boro

12.02.2019 19:51

Ja powiem tak jak ktos jezdzil na podobne wyjazdy to nie bedzie niczym zdziwiony. tak jak ktos juz to pisal no praca nie jest lekka no ale ja wole troche więcej porobic i przywiezc cos niz siedziec na miejscu i nic nie odlozyc. kazddy decyduje za siebie przeciez. pzdr

12.02.2019 16:14

Nowy

02.01.2019 11:00

ja właśnie dojechałem idę do pracy dziś pierwszy raz, mieszkanie ok, koordynator też spoko gość. Dam znać jak po pierwszym dniu bylo
    Piter

08.02.2019 10:34

A co nie dal ci wolnego jak zapiles. Przykre, nie. To calkiem OK gosc i nie leci sobie z nikim w kulku jak ktoś nie przegnie paly.
    Andrzej

11.02.2019 23:40

a co kielicha nie chcial z toba wypic.... to chyba dobrze bo to jest
    Darek

08.02.2019 01:14

Jeśli chodzi o dojazdy jedziesz pierwszym kursem i czekasz ponad godzinę żeby zacząć pracę jak skończysz czekasz znów około godziny aż bus zawiezie pracowników tragedia (usunięte przez administratora)
    Piter

08.02.2019 10:37

trzeba było zamowic sobie taxi to zaplacilbys ze 200 euro. W Polsce tez szofer cie wozil do pracy? A jak woda faktycznie leci to napisz do Panienek z biura w Krakowie to może ci pomoga.
    Patryk

11.01.2019 22:25

(usunięte przez administratora) obiecali ludziom premie swiateczna i nikt nic nie dostal trzeba słowa dotrzymywac (usunięte przez administratora)
    Marian

05.02.2019 21:13

Francja brak opieki obiecują kwaterę bez dojazdu (usunięte przez administratora)sama praca wygląda tragicznie co innego mówią co innego jest zdecydowanie odradzam współpracę z tą agencją
    Ula

05.02.2019 23:04

Witam moj mąz wyjechał dwa tygodnie temu do pracy w Paryżu na lotnisku jako monter wózków bagażowych. Podjął pracę z Agencji HR NAVIGATOR.Od dwóch tygodni siedzi na kwaterze bo firma nie potrafi załatwić przepustek na lotnisko żeby pracownicy mogli podjąc pracę. Zero zainteresowania ze strony HR NAVIGATOR. Nikt nie odbiera telefonów.Pracownicy nie pracują a żyć z czegoś muszą. Firma zgodziła się na wypłatę zaliczki 50 euro. tylko ciekawe na co to starczy. Dalej nic nie wiadomo kiedy pójdą do pracy. Firma nie dba o pracowników. NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!

28.01.2019 17:00

Rotfl

29.01.2019 12:27

a ty chyba z ideala jesteś, wiesz że też macie swój profil?

26.01.2019 11:35

OBECNY

27.01.2019 12:13

umowa jest na jeden miesiac , ewentualnie pozniej przedlozasz o miesiac itd , jest na polskich warunkch . ZUS oplacany w polsce , pokoje darmowe dwuosobowe z dostepem do netu ,nie ma zabezpieczen , jak bedziesz wlasnym autem to dostaniesz ekipe ktora bedzie z toba dojezdzala do pracy ( 25km ) i placila ci po 2 euro za kzdy dzien , nic nie wiem o zadnych dodatkach dietach hehehee , sam pokrywasz kozty dojazdu z PL ,umowe ogarniesz przez email-reszte podpiszesz w niemczech ,nie musisz nic oplacac zadnych zaliczek , jedyne twoje koszty to badania lekarsie(pozniej dostaniez zwrot) Jak cos jeszcze cie interesuje to pisz :) pozdro
    Damian

28.01.2019 17:09

Stary, koordynatorów to ci tu pod dostatkiem. Jest ich az dwoch i caly czas się kręcą. Także spokojnie każdego dnia możesz wiele załatwić w biurze pod 49h.
    Bebra Wyjazd

28.01.2019 14:29

Witam wybiera się ktoś niedługo do Berby? Szukam transportu, jestem z Zielonej Góry ale mogę podjechać w wybrane miejsce. Zostawiam maila: [email protected]
    zainteresowany

25.01.2019 13:32

Witam, Mam pytanko, co do pracy w Kassel przy paczkach kurierskich. Jak to wygląda z mieszkaniami? Czy rzeczywiście można wyrobić na spokojnie 1400 euro? I najważniejsze - czy pracodawca gwarantuje transport do pracy i z pracy? No i czy bardzo ciężko jest, jak niektórzy piszą? Nie żebym się chciał opieprzać, ale też miejmy dla siebie szacunek, ciężka praca i adekwatne wynagrodzenie to coś, co rozumiem... a jeśli jest kierat niczym w (usunięte przez administratora), to już nie fajnie i nikt nie zasługuje na coś takiego.
    Murzyn w niemczech

26.01.2019 09:22

Siemka z transportem nie masz zadnego problemu , mieszkanie jest w miare :) da sie przezyc , tempo pracy jest bardzo duze , a 1400e to zecz nierealna , w lutym bedziesz mial 20 dni pracujacych a netto dniowka to z 55 euro(napewno nie wiecej )
    Paweł

22.01.2019 12:19

Co ile można zjeżdżać do PL na jakiś tydzień do rodziny???
    Zaciekawiony

22.01.2019 11:55

NA jaki okres sa zawierane umowy??czy daja na stale?
    żeton

22.01.2019 12:04

To jest agencja pracy tymczasowej nie daje umów na stałe ;)

Oferty pracy - HR Navigator

Magazynier / Operator Wózka Widłowego (m/k/n)

Homberg

WalletIcon

6000 - 8000 PLN / m

hardrock

09.01.2019 12:50

nawet w ogłoszeniu wszystko jest napisane prosto i wyraźnie. Stawka zresztą też, więc ci co piszą, że za taką kase się nie opłaca chyba są nie poważni! Sami się zdecydowaliscie na wyjazd za tyle więc teraz pisanie żeby inni nie jechali bo jednak to mało - puknijcie sie w glowe! warunki są jakie są nie ma dramatu, nie mieszka sie w norze a ludzie no cóż.. zwyroli wyrzucają chociaż powinni w kosmos wystrzeliwać
    Sebastian

26.12.2018 16:05

Wypowiem się również na temat pracy dla GLS będąc zatrudnionym w HR Navigator, postaram się w miarę obiektywnie. Na samym początku należy załatwić w Polsce formalności takie jak zdobycie zaświadczenia o braku przeciwwskazań do wykonywania pracy od lekarza, zakupić obuwie robocze oraz wysłać niezbędne dokumenty do agencji dotyczące ubezpieczenia i poprzednich miejsc zatrudnienia. Następnie należy zorganizować transport, najlepiej jechać do Kassel i z Kassel pociągiem do Bebry - łącznie jest to około 350 złotych + 12 euro za bilet na pociąg w Kassel. Koszty zwracają się spokojnie w pierwszy dzień pracy. Zakwaterowanie - mieszkanie znajduje się w kamienicach, jest w stanie dobrym. Maksymalnie mieszkają w nim 4 osoby, nie brakuje niczego do życia - jest pralka, piekarnik, kuchenka, dostęp do szybkiego internetu bezprzewodowego, a także wygodne łóżka ;) Lokalizacja jest dobra - zaledwie 300m dalej znajduje się sklep Aldi, dworzec, 1km McDonald i 2 duże supermarkety wraz z Lidlem, a zaraz obok domu - szpital, apteka, małe centrum handlowe, biuro i kilka restauracji. Niedaleko znajduje się kilka miejscowości, w których jest co pozwiedzać, więc na weekend zawsze można pojechać gdzieś pociągiem i je zobaczyć. W pierwszy dzień pracy przed jej rozpoczęciem przechodzi się krótką rozmowę z dwoma koordynatorami, gdzie są przekazywane podstawowe informacje na temat wykonywanej pracy, a następnie podpisuje się umowę. Z transportem nigdy nie ma problemu - nie trzeba go organizować mimo informacji podanych w ogłoszeniu - wystarczy zapisać się na listę. Koszt dojazdów z i do miejsca pracy to jedynie 10 euro tygodniowo. Około godziny 18 są wyjazdy do oddalonej o 25km miejscowości Neuenstein, a konkretnie sortowni kurierskiej GLS. Praca polega na rozładunku towaru, czyli przerzucaniu paczek z kontenerów i jest bardzo ciężka, więc jeżeli się nie ma pewności co do własnych sił i kondycji to lepiej nie wyjeżdżać. Praca trwa od 7 do 9 godzin dziennie, w trakcie rozładunku spokojnie zawsze znajdzie się kilka minut przerwy by usiąść i napić się wody, a oprócz tego są 2 przerwy po 15 minut. Brakuje jedynie jakiejkolwiek kantyny gdzie można usiąść i odpocząć, a żeby dostać się do toalety trzeba przeskakiwać przez taśmy i rolki albo przechodzić pod nimi, to dosyć uciążliwe i niebezpieczne. Pracodawca dostarcza pracownikom wodę, więc nie trzeba się o nią martwić. Oczywiście na teren zakładu nie można wnosić telefonów komórkowych jak to w każdym zakładzie. Pracodawca dostarcza również kamizelki ochronne i kaski w pierwszy dzień pracy. Po rozładowaniu około 10-12 kontenerów trzeba jeszcze posprzątać i można wracać do domu. Dużym plusem jest to, że weekendy są zawsze wolne, a godziny pracy również w porządku, bo zazwyczaj o 18 się wyjeżdża, a wraca o 3 w nocy. Rozładunkiem zajmuje się 3-osobowy zespół. Jedna osoba skanuje paczki, a dwie przeładowują towar na taśmy. Jak wspomniałem - tempo pracy jest dosyć wysokie. Co do zarobków to się nie wypowiem, bo nie przepracowałem pełnego miesiąca. Za pierwszy dzień pracy otrzymałem 72 euro i taka jest dokładnie dniówka. Zazwyczaj miesiąc pracy ma 21 dni, więc biorąc pod uwagę zmienność godzin kwota 1400 euro miesięcznie jest jak najbardziej realna i wbrew pozorom nie odbiega znacznie od zarobku niemieckich pracowników biorąc pod uwagę, że oni z kwoty 2000 euro muszą jeszcze opłacać rachunki i wynajem/kredyt, a my nie. Podobno jest możliwość rozwoju - są informacje, że niektórzy koordynatorzy zaczynali od stanowiska magazyniera, a więc zawsze można próbować. Ja osobiście przepracowałem jeden dzień ze względu na to, że nieszczęśliwie się rozchorowałem przez co nie mogłem pojawić się w pracy już na 2 dzień i niestety musiałem wrócić do Polski, bo nie przedłużono mi umowy. Sam trochę zawiniłem, bo za późno zgłosiłem to do koordynatora, jeżeli zgłosi się to wcześniej to nie ma problemów z pójściem na L4. Chciałem tam popracować dłużej, niestety los pokrzyżował mi plany, ale i tak każdemu kto chce wyjechać na kilka miesięcy lub kilka lat i dobrze zarobić polecam firmę HR Navigator.
    Niezniszczalny

02.01.2019 07:07

10-12 kontenerow???my robilismy po 22-25.Ale tak to jest w tej firmie (usunięte przez administratora)Ogolnie jak sie ma noz na gardle to mozna pojechac i popracowac troche ale jest tyle innych agecji ze nie polecam.Pracowac ciezko za taka sama kase jak obiboki(usunięte przez administratora)Nie polecam

08.01.2019 21:03

''Oczywiście na teren zakładu nie można wnosić telefonów komórkowych jak to w każdym zakładzie.'' Nie zostawiłbym telefonu ze wszystkimi danymi osobistymi, kontaktami, zdjęciami itp. we wspólnym pokoju do którego każdy może wejść. W XXI wieku dziwny zakaz, rozumiem że w pracy nie można się bawić telefonem, ale dzisiaj smartfony zastępują nawet dowody osobiste, karty bankomatowe, niektóre urzędy, itp. To tak jakby mi ktoś kazał zostawić paszport w stróżówce i do tego podpis do kredytu in blanco.

04.01.2019 11:35

Witam a jak wygląda sprawa z umowami na jaki okres są zawierane? Proszę o odpowiedź.
    Elomelo

04.01.2019 05:07

Witam wszystkich zainteresowanych, chciałbym powiedzieć jedną rzecz, jeśli ludzie którzy tu pracują tak bardzo wychwalaja fakt że firma płaci na czas, i jest to ich głównym kryterium to ja dziękuję :)(usunięte przez administratora)byliście i nic nie widzieliście, w Niemczech jest naprawdę pełno fajnej pracy tylko trzeba trochę czasu poświęcić. A prawda jest taka że to już nie te czasy żeby kasa na czas była czymś nadzwyczajnym. Pozdrawiam myślących :)
    Ludvico

04.01.2019 10:01

Elomelo nie jest to główne kryterium. Jakby nie patrzyć stary, młody, pierwszy wyjazd, któryś z kolei chodzi o to żeby było bezpiecznie, pewnie, hajs się zgadzał, kwatera była jakaś okej dużo czynników wpływa na ocenę. Więc nie pisz pierdół bo ogólna ocena HR jako agencji jest pozytywna ze względu na wszystkie czynniki w zależności od ludzi, od potrzeb, od każdego doświadczeń i nie bazuje tylko na kasie na czas. A to że na czas to inna sprawa. Bardziej chodzi o to, że wcodzisz tu żeby sprawdzić czy aby na pewno nie jest jakaś podpucha tylko czy można jechać bezpiecznie
    Swiezak

01.01.2019 16:45

Witam , a czy w weekendy jest tam w miare spokojnie ? co myslicie o koordynatorach i czy jest jakas lodowka? czy lepiej jedzenie kupic na miejscu . dzieki za opinie Pozdrawiam

30.12.2018 23:10

Sebastian

01.01.2019 12:49

Przepraszam, ale jakie to ma znaczenie? GoWork jest miejscem na opinie o pracodawcy, a nie pracownikach.
    robotnik

21.12.2018 09:41

wezcie ludzie wyluzujecie. mamy swieta :) wracam po nowym roku do glsu . jest normalnie tak jak wszedzie . czasem lepiej, czasem gorzej . wakacje to nie sa ale gdzie placa za nic. Wesolych świat i do zobaczenia w styczniu w niemczech.

21.12.2018 15:52

Dzięki za odpowiedź. A ile tych ton trzeba przerzucić ? Praca na 3 zmiany po 8h czy jakoś inaczej, czy zależy od miejsca?
    robotnik

27.12.2018 10:53

na dwie się robi. albo popoludniowka albo nocki tak siedem godzin sie robi. namachasz sie na pewno i się nadźwigasz niezależnie od zmiany. Choć może po nowym roku bedzie spokojniej jak już się wszystkie paczki swiateczne przetoczą.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR Navigator?

05.04.2018 14:19

Maja

26.04.2018 12:46

O pralni piszesz????????
    Rafal

25.12.2018 19:53

Co ty gościu opowiadasz za glupoty jakie 800 euro zarobki ludzie pozostawało prawie 1400i wszyscy są zadowoleni więc nie gadaj gluplot
    Mój mąż pracuje

27.11.2018 09:25

Mój mąż pracuje w HR navigator nie mieliśmy z nimi problemów. Teraz mąż zjeżdża w grudniu do domu i w styczniu ma wrócić. Szkoda że bliżej pracy nie maja. Składki płacą bo sprawdziłam.
    Tymon

07.12.2018 13:35

Ile godzin pracuje tygodniowo i przy czym? I jak z wypłatą i tygodniowkami dostaje z 400 euro za tydzień po odbiciu mieszkania?
    Plum

20.12.2018 13:19

Tymon, mój mąż zarabia na tyle że możemy żyć spokojnie..
    Mateusz

19.12.2018 16:12

Czy firma pobiera jakieś opłaty rekrutacyjne?
    Zespół HR Navigator

20.12.2018 11:48

HR Navigator jako certyfikowana i legalnie działająca Agencja Pracy Tymczasowej nie pobiera od kandydatów żadnych opłat i prowizji a wszystkie informacje w zakresie składników wynagrodzenia są przekazywane przed wyjazdem pracownika – by ten czuł się pewnie i komfortowo rozpoczynając z nami pracę. W przypadku takich doświadczeń warto zastanowić się dwa razy przed rozpoczęciem pracy z Agencją, która pobiera prowizję z tytułu pośrednictwa pracy – zgodnie z obowiązującymi przepisami, takie działanie jest niedozwolone.
    Hugobubo

17.12.2018 13:56

Ogolnie pracowlem tam NIE POLECAM!!!hr navigator najgorsza agencja w jakiej mialem okazje pracowac kasa na czas ale warunki mieszkalne lipa na maksa.(usunięte przez administratora)jak masz zamiar wyjechac z ta firma to lepiej olej TO!!!(usunięte przez administratora)naprawde nie warto
    Maciek

17.12.2018 10:08

Ogólnie nie polecam firmy hr Navigator. Słabe zarobki jak za taką ciężka pracę. (usunięte przez administratora) w mieszkaniu, każdym kluczem otworzysz zamek do pokoju. (usunięte przez administratora)Do mieszkania może wejść każdy, śmieszne zaliczki. (usunięte przez administratora) Jednym słowem nie polecam!
    On9292

03.12.2018 15:11

Chce jechać na kontenery pod Kassel. Jakie tam są warunki mieszkaniowe ? Polecacie przyjazd czy nie bardzo? Dzięki za normalne odpowiedzi
    pixo

10.12.2018 18:49

Jak mieszkasz w Polsce pod mostem to jedź, bo na głowę jeszcze nie leje ale jeżeli nie to nie jedź, bo przekonasz się co to znaczy mieszkać w chlewie.... Do Kassel stamtąd jest ponad 100 km( ( naganiacze z Navigatora tylko urozmaicają ogłoszenia żeby przyciągnąć (usunięte przez administratora)) - miejscowość Bebra i weź sobie trochę euro, bo zobaczysz co to pracować w HR Navigator......
    wuj sam

12.12.2018 14:13

pixo jak sobie nie sprzatales to miales chlew, wez nie opowiadaj bzdur

Kontakt - HR Navigator

ul. Kalinowa 96 32-447 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa
    KamilTee

28.11.2018 12:26

Chce wyjechać na paczki w okolice Kassel. Napiszcie czy płacą jak trzeba da się tam pracować normalnie ? Warunki do życia? Dzięki za info
    KRISTOS

06.12.2018 15:44

jak sie chce wersalu to nigdy nie będzie zadowolenia :D Mi jak sie nie podobało to sobie swoje wlasne wynająłem kiedys i po klopocie
    Olaf

07.12.2018 11:43

nie wiem jakiego standardu mieszkania ludzie sie spodziewaja robiac na wyjazdach, widzialem ze sie watek przewijal kilka razy ale powtorze bo sie w stu procentach zgadzam, trzeba po sobie sprzratac a mieszkanie jak mieszkanie, jednemu siadzie drugiemu nie ale nie ma padaki

28.11.2018 09:08

Czy firma pomaga zorganizować wyjazd jeśli ktoś nie ma własnego auta? Z góry dzięki
    Jola

28.11.2018 14:25

Oczywiście że pomoże we wszystkim nikogo nie zostawiają samemu sobie to powazna firma ze wspaniałą i przemila właścicielką polecam pracę w HR NAVIGATOR
    kocur

28.11.2018 20:21

Ile ci płacą za pisanie takich głupot?
    Pakuj walize

13.11.2018 12:07

Ile godz w tyg na tym gls ?? 5 dni w tyg .ile zmian ? Ile na h netto ? Co powiecie o pracy od podszewki? Odbywa sie to przy tasmie? ? I leca paczki czy o co kaman ?? Jakies dodatki za prace w week albo cos ?? I jak kwatery? Jakies motele czy coo ?
    Pawel

15.11.2018 11:57

Tragedia napisz do mnie na FB (usunięte przez administratora) mam zdjęcia dokumenty , szkoda kasy na wyjazd
    Magda

28.11.2018 19:39

mogła bym się czegoś więcej dowiedzieć tu moja poczta [email protected]. Z góry dziękuje za odpowiedź :)
    wowo

23.11.2018 16:32

jak dla mnie spoko
    pracus

26.11.2018 15:21

no dla mnie też
    Zofia

20.11.2018 12:47

Ja chciałam napisać że pracuje w pralni w tej firmie, i ta firma naprawdę wszystko płaci przynajmniej ja i moje koleżanki dostałyśmy wszystko. A warunki mieszkaniowe mamy bardzo dobre.
    Martka

21.11.2018 12:13

kiedys tez pracowalam na pralni (pozneij zalozylam rodzine, pojawil sie dzidzius wiec wyjazdy sie skonczyly:) ale mam podobnedoswiadczenia, troche mnei zaskakuja niektore opinie tutaj. ogolnie polecam wyjazdy od nich, wyplata zawsze byla na czas, bezpiecznie, generalnie wszystko bylo w porzadku

21.11.2018 12:51

Ja również pracowałam w HR NAVIGATOR bardzo uczciwa firma pod każdym względem mam porównanie z innymi firmami jeśli kiedykolwiek wyjade do pracy za granicą i będzie możliwość z HR NAVIGATOR to bez zastanowienia pojadę z tą firmą bo wiem że wszystko będzie ok
    niedowiary

20.11.2018 12:09

jaka afera ale wkoncu kazdy ma swoj rozum, ludzie jezdza wracaja i sa zadowoleni, pewnie dlatego ze jest zle. ludzie sa jacy sa pieprza takie glupoty ze glowa mala tylko zeby zamote zrobic a opiniami na goworku nie ma co sie sugerowac bo wychodzi na to wszedzie patola mobbing wyzysk itd
    Przemysław

20.11.2018 13:55

dokładnie -:)
    Krzych

15.11.2018 23:24

Kierowcy z Navigatora znowu jezdza na placu. Tyle było szumu o to a juz jezdzi dwoch a kolejny zjezdza lub juz zjechal. Niemiaszkom sie odwidzialo. Wiadomo bylo .
    Tomek

19.11.2018 13:38

Spokojnie przyjdzie wiosna i znowu wrócą na hale :D

12.11.2018 08:14

Teza jest taka 9 dni przepracowanych dostałem 470 euro z czego po prawie 3 tyg przerzucania paczek rozładunek gls gdzie niby paczki do 50 kg kilka tysięcy przerzucisz na paczce 3 kg a tu w 3kg na naklejce nie możesz podnieść kłamstwa się roznoszą nie dopisane są norma 550 paczek na pół godziny paczki są paczce nie równe kontener kontenerowi nie równy kordynator mówi ci że zaliczka po 2 tygogodniach z 30 euro z czego 10 odajesz za transport czyli 20 euro masz na życie w hollandi dostaję więcej dalej pytam się o lodówke lodówka na 11 osób wspólna a on mi mówi niech pan sobie kupi jeśli ktoś jedzie na magazyniera w gls to niech się zastanowi i przeczyta to co napisałem

19.11.2018 09:12

Dokładnie 63,08 godziny z czego 38,58 w tych tzw godzinach nocnych są bardzo szczegółowi o to ile przepracowałeś to za okres od 19 października do 31 października a jak ktoś nie wierzy jak tam jest niech jedzie ale ostrzegam niech sobie załatwi od razu kase na powrót

19.11.2018 09:46

A i jeszcze jedno zbliża się okres świąteczny więc będzie w cholere roboty więc będą pisać ściemniać że jak tam dobrze że kasa jest na czas itd więc uważajcie
    Damian

16.11.2018 22:30

Uważajcie na oszołoma, który pojawił si eu nas. Próbowal zrobić zamieszanie ale mu sie nie udalo. Nakrecil jakis filmik w piwnicy w jakiejs norze i teraz sieje menty. Nawet dnia nie przepracował. Kolejny oszołom, który chce odstraszyć normalnych aby do na s przyjeżdżali. Gosciu postrzelony i Nie do pracy. Jak ma umowy to bierzcie bo to tylko potwierdza, ze robota na legalu. Na pełnym legalu za rozsądna kase.
    mirek

18.11.2018 23:41

NO I ??? normalnie sie zapytał czy miał ktoś problem z internettem w play, oszołom to Ty jesteś albo pracownik navigatora, ze tak prześwietlasz profil :D
    mirek

18.11.2018 23:54

a kwity widziałem, jest jak woł 16,5 euro, kilkanascie osob już w sieci o tym mówiło, wiec sory chyba sie tam musisz wypinac, ze wszyscy maja taki zapis a Ty nie :) sory mialem jechać , dziekuje sa inne oferty
    Sztygar

17.11.2018 06:42

1300 euro miesięcznie? To w kamieniołomach zarabiają więcej. Przyjęcia od zaraz. I to w Polsce. Ktoś zainteresowany?
    oszukany

17.11.2018 10:47

jakie 1300 , byłem miesiac i dostałem 1000 euro, policz sobie 9,49 brutto x 140, a praca traedia, byłem poganiany , musiałem przerzucic ok 3 tony na godzine
    Igor

18.11.2018 23:05

Napewno z 500plus za 3 dzieci, zasilkiem z gminy i bezrobotnym zonki plus trzy koła na reke z kamieniołomów. To jak dobrze poleci dobijesz do 1300 euro miesięcznie. Byl tez taki co za lezenie w lozku miał 1500 euro. Zgłos sie do niego bedziesz mial lepiej.
    Kamil

22.10.2018 21:44

Hej mam do was pytanie mam 19 lat o chce jechać do kassel do gls przez firmę hr nawigator z tego co wiem to będę robił na taśmie i chciałem się dowiedzieć jak wyglądają warunki ,mieszkanie,i wypłaty bardzo proszę o szczere opinie

16.11.2018 22:34

Wlasnie tak jest, kasa pewna. ja tez wole na legalu robic i miec pewna prace na dlugo. Nie chce sie zastanawiac czy kase dostane i kiedy, atak mialem jak robilem u prywaciarza w PL. :(
    Szanujcie sie

16.11.2018 23:08

Z jednej strony was szanuje a z drugiej strony gardze ze potulnie sie zgadzacie na takie tyranie za tak smieszne pieniadze i nieadekwatne do tej nieludzkiej pracy ;)
    Tomus

09.11.2018 15:10

ja jestem. Wlasnie kase dostałem i jest dobrze. przepracowale caly październik i dostałem 1507 euro. Za tydzien września bylo jakos mało i byłem wydygany. dobrze, ze poczekałem i pracowałem.

15.11.2018 22:55

W pazdzierniku bylo fajnie bo duzo dni pracy bylo. Ja na dniowkach mialem1438€.
    janko

06.11.2018 09:08

Osobiscie moge polecic wyjazdy zHR Navi. Czynnikow czy jest dobrze czy zle jest sporo, ludzi sie nie przewidzi ale wyplata nieporownywalna jak w kraju. Ja trafialem na ogarnietych koordynatorow, mieszkania tez nie najgorsze, może nie hotel 5 gwiazdek ale za zarobione mozna sobie pozwolic na wczasy w 5gwiazdkowym:D

15.11.2018 22:44

Ja wole ciezko pracowac i być nazywanym frajerem niz krasc czy sie mondrowac.

15.11.2018 22:48

To lewusy,kombinatorzy i sciemniacze powyjezdzali. Dokladnie tak jest. Pracujesz w kofrze normalnie z kims kto nie sciemnia i nie musisz (usunięte przez administratora) za lewusow.
    Tolek

13.11.2018 15:12

Niedawno wróciłem i jestem zadowolony

Zostaw merytoryczną opinię o HR Navigator