4.3/5

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o HR Navigator

Opinie o HR Navigator Kraków

Nie przegap nowości o HR Navigator!

Szakal

19.06.2019 12:08

3 dni temu dojechałem na miejsce i jak na razie jest dobrze, kordo wydaje się spoko, kwadrat też na propsie w pracy już byłem i pierwsze wrażenie raczej pozytywnie. Nie rozpisuje się bo nie wiem czy ktoś to w ogóle interesuje ale jakby to może pomoże świeże info
    West

21.06.2019 11:41

Mnie np. interesuje, nie obraziłbym się gdybyś napisał coś więcej. Przede wszystkim daj znać gdzie pojechałeś, bo ja dopiero się zbieram i nie wybrałem jeszcze lokalizacji i zastanawiam się gdzie najlepiej
    Maciejmaciek

01.07.2019 14:00

Hej Mam dwa pytania W jakiej odległości znajdują się mieszkania od miasta Kassel? I jak wyglądają warunki mieszkaniowe, chodzi mi o to czy są do zniesienia. Wiadomo nikt nie oczekuje luksusów
    Zainteresowany

30.06.2019 17:05

Jedzie ktoś do Hesji na magazyn GLS?? Lub jest ktoś i mo napisać jak jest?
    Muniek

17.06.2019 12:38

ja za granicą w pracy byłem trzykrotnie, za każdym razem z innej agencji i muszę powiedzieć, że HR najbardziej się wyróżnił na tle innych (pozytywnie). No nie było zawsze 100% idealnie, jednak to robota, a nie zagraniczna wycieczka na wczasy, wiadomka, ale mimo wszystko wyjazd na plus.
    Muniek

18.06.2019 14:31

no cóż, szkoda, w takim razie mamy różne doświadczenia w tym zakresie. chociaż ja bym nie zarzucał nikomu "niekąpetencji", ale to moje odczucia ;)
    kapeX123

24.06.2019 10:04

ja podobnie jak ty Muniek ale co czlowiek to opinia nie wszysttkim musi pasowac w koncu
    Pan Jeż

22.06.2019 11:50

Nie polecam, komunikacja zerowa, jeszcze nigdy nie spotkałem się z takim podejściem do ludzi. Wydaje mi się, że żyją w jakiejś bajce, gdzie każdy będzie z niecierpliwością czekał na ich odpowiedź. Matko, to nie przedszkole.
    Krakauer

21.06.2019 15:49

Nie da się w ogóle dowiedzieć gdzie jest praca albo zamieszkanie zlewanie w emailu dramat
    kasztan895

13.06.2019 06:36

Witam! Czy pracuje ktoś w bad hersfeld jako magazynier? Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda to z jedzeniem oraz dojazdem? W sensie czy zapewnia to GO WORK czy to jest na własną rękę? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam ;)
    dabek

13.06.2019 14:01

zapytaj na profilu goworka, a nie HR Navigator ;)
    eurekaaa

03.06.2019 17:38

pracował ktoś jako magazynier w Bad Hersfeld? prosiłbym o opinie
    yey

05.06.2019 12:56

Nie zakładaj od razu, że jest fleją i obibokiem...zapytał tylko o opinię...
    gufi

06.06.2019 14:16

może nie było to do końca uprzejme ale no ma rację!
    Elf

29.05.2019 10:30

widzę sporo ogłoszeń w kraju ale konkretnie zainteresowała mnie oferta na rekrutera w krakowie. Co sądzicie o podjęciu tego typu pracy przez agencję pracy?
    Anulka

30.05.2019 09:50

Nie pracowałam jako rekruter konkretnie ale też biuro w kraju i bardzo sobie chwale, bądź co bądź ale był to ważny krok dla rozwoju mojej kariery zawodowej więc bazując na swoim przykładzie mogę Ci poradzić żebyś podjął tu prace albo przynajmniej spróbował. Powodzenia.
    Merigold

04.06.2019 11:39

Bardzo polecam pracę w krakowskim biurze, nie wahaj się i jak spełniasz wymagania, to wysyłaj CV! :)
    Ok

23.05.2019 21:29

Ktoś coś o sortowni w neuenstein
    pawciu

03.06.2019 14:53

wlasnie, tez jestem ciekawy, jak tam jest, jaka pensja wychodzi na reke?
    xy

23.05.2019 09:46

Gdzie najlepiej jechać?
    xy

27.05.2019 10:25

A jakieś obszerniejsze info? Bo to mi niewiele pomaga
    Merida

03.06.2019 12:40

CBRE? To profil HR navigator a nie CBRE
    MK

26.05.2019 19:13

Podzieli się ktoś jak obecnie wyglądają warunki na pralni w Bonn? Jak mieszkanie, wypłaty, praca. Planuję wyjechać z dziewczyną.
    Tomas

31.05.2019 08:39

Z tego co tu czytałem to o pralni większosć mówi pozytywnie, ze mieszkanie spoko i praca całkiem fajna. Ale ja nie sam byłem, więc jakby ktoś powiedział coś więcej, to byłoby miło
    Winsia

20.05.2019 13:20

Magazynier w sortowni kurierskie Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak wygladaja warunki mieszkalne, czy praca jest bardzo ciężka i jak wyglada?
    Szymon

28.05.2019 17:00

Ja teraz też będę wyjeżdżał. Czy już pracujesz i możesz się podzielić opinią?
    Mania

10.05.2019 12:40

Ja osobiście mogę polecić. Byłam w pralni Bawarii. Praca jest jak najbardziej w porządku, mnie podpasowała i nie tylko tyle, że była "do wytrzymania" jak większość prac wykonywanych za granicą, ale zwyczajnie mi się podobała, wszystko na spokojnie, bez żadnej gonitwy. Zadania, które się wykonuje to sortowanie i składanie prania, załadunek i obsługa maszyn, przygotowanie do prasowania no i oczywiście dbanie o porządek na magazynie. Pracuje się w stałych godzinach. Co do mieszkań, zaskoczyłam się pozytywnie, są na poziomie i w dodatku dwuosobowe, więc jak pojedziesz z dodatkową osobą, to będziecie mieszkać tylko razem. Polecam :)
    Buła

13.05.2019 10:16

właśnie koleżanka była dwukrotnie na pralni i poleciła mi i się zastaawiam poważnie, przez to tu zaglądam. ale mega dobrze to wszystko wygląda, z tego co widzę to z pralni wszyscy zadowoleni :D
    Karina

25.05.2019 09:14

Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda sprawa z godzinami ? Ile się wyrabia tygodniowo i czy jest to praca na zmiany ? Ile udało się Pani zarobić na rękę na miesiąc ? Czy w pobliżu jest jakiś sklep spożywczy ? Jak wygląda sprawa znajomości języka w miejscu pracy ? Z góry dziękuję za odpowiedź :) Pozdrawiam

Oferty pracy - HR Navigator

Magazynier / Operator Wózka Widłowego (m/k/n)

Homberg

WalletIcon

6000 - 8000 PLN / m

Antek

14.05.2019 09:09

Jak tak przeglądam opinie to chyba najsłabszym ogniwem są fleje a poza tym to elegancko
    zazuś

20.05.2019 10:25

Tak też właśnie myślałem. To się nie przejmuję, najwyżej będę się musiał zdobyć na odwagę i powiedzieć komuś co myślę :P
    pepe

22.05.2019 11:12

Na pewno jest to lepsze to wyjście, niż siedzenie cicho a potem żalenie się na goworku
    Adrian

10.05.2019 15:48

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć ile godzin pracy jest na magazynie( przerzucanie paczek) i jak wygląda sprawa z dojazdem do pracy
    sindi

17.05.2019 13:43

to akurat bardzo dobry pomysł z tym płaceniem. zgadzam sie w 100%
    Lukasz

19.05.2019 12:30

Dokładnie tak tylko koordynatorzy są czasami mietkie bolki, bo czają sie aby to egzekwowac. A szkoda bo szybko wszystkich by ustawili.
    Wojtas

25.04.2019 10:42

Można polecić wyjazdy od nich
    pytlon

06.05.2019 11:10

dzięki za informacje :)
    phobos

12.05.2019 08:45

Również dzięki za info
    ?

07.05.2019 12:39

Szybkie pytanie - pralnia w Bonn. Był ktoś?
    Dzięki

08.05.2019 11:05

Super, fajnie się to wszystko prezentuje z tego co mówisz, dzięki wielkie!
    Piaff

10.05.2019 12:29

Zgadzam się z @Gocha
    dziadusz mpk

13.03.2019 21:41

zacznijmy od minusów: Umowa- podpisana po przyjeździe,wszystko expresowo i do pracy. Kwaterunek: moja ocena nie chcę tu być, choć "można przywyknąć". Dojazdy do miejsca pracy: wybierajcie raczej własnym autem, jak brak takiego- pytajcie kto ma miejsce. Współlokatorzy: dramat.... (usunięte przez administratora) pijaństwo, narkotyki, imprezy, POLIZEI co wieczór pod hostelem. Z 30 spotkałem 2 osoby naprawdę OK. Praca: dość ciężka, nie ważne czy trafisz na "starą hale" czy "nową", tak czy siak praca jest dość wymagająca fizycznie. Płaca: w rozmowie "rekrutacyjnej" pytałem o możliwość nadgodzin, w praktyce takich nie było (okres czerwiec- wrzesień). W rozmowie "rekrutacyjnej" pytano mnie o kwalifikacje na wózek jezdniowy-nie wiem po co.... . Język: jest koordynator, z nim pomocne będzie załatwienie meldunku. W moim przypadku koordynator był pracujący- nie zawsze dostępny. Język angielski w Niemczech nie wszędzie jest respektowany ( w GLS raczej nie). czas na plusy: na początek- dostałem nową pościel (na zaszczany materac) w miejscu zakwaterowania. zaliczka- jest, wypisujesz kwit i masz na koncie. Minusy: serio? nie wystarczy? Mój epizod chcę opowiedzieć krótko, bez zbędnych historii- kto pracował za granicą wie, jakich ofert ma unikać.... Dla mnie podpisywanie umowy, po za miejscem zamieszkania jest chore, po co pytać o uprawnienia, jak wiadomo ,że nie będą potrzebne. Dla mnie to był szok, aczkolwiek praca. Nie znam niemieckiego- ten mógłby się przydać, ten kto nie zna, będzie miał po prostu delikatny problem.
    Antek

14.03.2019 11:07

Ano już kilka razy sie przewijal ten watek z mieszkaniami i ich lokatorami... to jest loteria niestety nic na to nie poradzisz i zaryzykuje powiedzeniem ze ''wszedzie'' tak mozesz trafic. Praca ano ciezka kazdy to mowi ale generalnie takie jest skojarzenie pracy za granica sluszne zrezsta. z plusami sie zgodze w pelni to ze oni nigdy w ch nie leca tylko kasa jest i git jako agencja sa zwyczajnie uczicwi. Z koordynatorem mam inne doswiadczenia bo mialem akurat spoko goscia zawsze byl jak trzeba bylo
    On

10.05.2019 10:42

Nie wiem gdzie dokładnie mieszkałeś ale ja tutaj jestem już parę tygodni i jeszcze nie zdarzylo się żeby jakąkolwiek policja była pod mieszkaniem, ludzie w porządku, praca też w porządku chociaż jest ciężko czasem ale jeżeli ktoś chce pracować to będzie pracował.
    Rea

09.05.2019 10:41

Odp dla ? to tak byłam i jest spoko
    Igor

07.05.2019 11:08

macie bardzo ładne biuro w krakowie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR Navigator?

ziutek

17.04.2019 11:28

wróciłem niedawno i na pewno bede sie wybieral ponownie bo bylem nawet zadolowony mowiac szczerze najgorzej bylo przed samym wyjazdem bo strach ma wielkie oczy ale nie ma sie co bac koniec koncow uwazam ze dobrze trafilem
    Karlitos

23.04.2019 11:18

ja się będę właśnie wybierał, mój pierwszy wyjazd i w dodatku samemu ale mówicie, ze nie ma co dygać?
    witus

24.04.2019 10:18

jak łeb masz na karku to "na czilu" jak to napisał @Dino ale jak łajza jestes to juz inna sprawa ale skoro podjales kroki w sprawie wyjazdu to raczej łajza z ciebie nie jest :p
    edek

12.04.2019 12:02

widziałem oferte na piekarza, czy ktoś stąd był i może cos opowiedzieć, jak było itd? dużo się szprecha? bo niemiecki znam ale dawno nie używałem więc chciałbym wiedziec czego sie spodziewac i czy musze jakoś bardzo szlifować przed wyjazdem
    dojcze

16.04.2019 10:43

no podstawy musisz znac, zeby sie dogadac, lepiej sobie odswiezyc, jak dawno nie uzywałes. ale jak kiedys sie uczyles, to raczej z gorki to pojdzie
    chyba sie do was wybiore

20.02.2019 16:31

Witam co jaki czas mozna zjechac do polski? i jest ktos w stanie opisac jak wygladaja warunki mieszkaniowe?
    racuch

10.04.2019 11:39

dokladnie ja to sobie tego nie wyobrazam bez agencji, niby wszystko spoko w teorii ale w praktyce to bym sie chyba zagubil na amen w ogarnianiu tego wszystkiego
    Bobo

13.04.2019 09:16

Nie masz ciągłości ubezpieczenia czytaj umowę dokładnie do emerytury nic Ci się nie liczy
    Big

18.02.2019 10:51

Witam czy na magazynie w kassel rzeczywiście da sie zarobić 1300 do 1500 euro na rękę?
    magneto

08.04.2019 11:07

podpinam sie pod pytanie
    Duzy

13.03.2019 11:57

Bebra na pierwszy wyjazd za granice to dobry pomysl?
    wyjadacz

13.03.2019 14:06

Jak jestes taki duży i nie boisz sie pracowac to jedz smialo ze storny HR wszystko jest ok
    Rafał P.

03.04.2019 21:02

Odnośnie zakwaterowania - to pokoje są 2-3 osobowe (to czy dostaniesz jedynkę czy dwójkę to kwestia tego po kim zwolni się miejsce ;) a jeżeli chodzi o pracę to wszystko zależy od cb czy przyjechałeś tu zarobić czy żyć :) możesz sprawdzić się pracując z HR'em a następnie po jakimś czasie złożyć papiery bezpośrednio do pracodawcy co wiąże się z tym ,że musisz sobie wynająć mieszkanie i opłacać je z własnej kieszeni.

01.04.2019 21:50

@Damian 01/04/2019 Stary jak dobrze ze do nas nie dojechales takich oszolomow jest u nas juz wystarczajaco duzo. straszna jest twoja historiai widac,ze mocno zostales skrzywdzony. nie dostales kasy, nie dostales skierowania na badania, ... dziwna sprawa z tymi badaniami. bo caly czas przyjezdzaja nowi i jakos nie chce mi sie wierzyc,ze panienka cie obslugiwala i robila to po to aby nie dac ci tej roboty. o kase po dniu sie upominasz a o skierowanie do pracy nie walczyles, nie prosiles, ...... nie przypominales sie. w tej twojej strasznej historiiiii wiele sie jednak nie spina. ciezzko to kupic bidulo. nie dostales niby na czas kasy i od 28 lacznie z wikendem juz zdazyles ich straszyc, wzywac i pewnie odniesiesz sukces. a wiesz dlaczego,bo oni dotrzymuja slowa i pilnuja kwitow. pewnie cos spieprzyles i tak jak nie potrafiles znalezc w mailu skierowania to pewnie w banku przelewu nie mozesz znalezc. albo brakuje jakigos kwita od ciebie. takZePrzestan pieprzyc i siac zamet. navigatorze dziekujemy,ze nie m go z nami.

02.04.2019 22:38

Nie uważam sieza lepszego dlatego wlasnie (usunięte przez administratora) a niepieprze glupoty. jakby ci na robocie zalezalo to bys u byl z nami. Jedz tam gdzie ci lepiej i nie siej zametu. powodzenia

02.04.2019 22:42

i jeszcze, wyglada na to,ze rafi jechał tak jak ty i panienka go wyslala a ciebie jakos nie chciala. Stary to ty nie chcesz robic i taka jest prawda, a dowody masz w swoich komentarżach.

Kontakt - HR Navigator

ul. Kalinowa 96 32-447 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa
    Danka

01.04.2019 20:52

a ja pacuje z HR dlugo i polecam. jestem zadowolona
    Iza

02.04.2019 13:01

tak samo
    Damian

01.04.2019 12:22

Cześć. Podziele się moimi odczuciami na temat HR Navigator. W lutym br. aplikowałem na stanowisko magazyniera w Soltau ( Niemcy). Otóż oddzwoniono do mnie z ofertą, wszystko ładnie, pięknie, dopóki nie pojawił się pierwszy problem. Nie posiadałem okresu 30 - dniowego ubezpieczenia. Pani, która ze mną rozmawiała zaproponowała rozwieszenie 5 plakatów ( na umowę zlecenie, aby był udokumentowany okres 30 - dniowy ubezpieczenia). Po wykonaniu tego zlecenia, miałem dostać następnie na maila skierowanie do lekarza medycyny pracy wystawione przez HR Navigator, następnie wyjechać do pracy ( do 2 - tygodni od wykonania umowy zlecenia). Dostałem zapewnienie, iż niezwłocznie po rozmowie dostanę skierowanie na maila, i tak mija tydzień, drugi, trzeci, miesiąc, półtorej miesiąca i nic, żadnej odpowiedzi, maila, pracy... Dodatkowo robią jakieś dziwne numery z wypłaceniem wynagrodzenia przypadającego z umowy zlecenia ( 100 zł brutto, śmieszny pieniądz), ale w okolicznościach, które wytworzył HR Navigator, trzeba walczyć o swoje. Stówę brutto powinienem dostać najpóźniej 28 marca, kilka dni wcześniej przed 28 dostałem informację, iż napewno do końca tygodnia przelew będzie zrobiony ( czyli 31.03, kilka dni po przewidzianym w umowie terminie). Dziś mamy prima aprilis ( to co piszę nie jest żartem, niestety) a pieniędzy dalej nie ma. Dzwonię do nich, słyszę odpowiedź iż były jakieś problemy z przelewami, czekają na odpowiedź z zarządu i dopiero wówczas puszczą przelew, bla bla bla, nieustanne mijanie się z prawdą, etc. Przykre jest to, iż w XXI wieku spotyka się tak nieprofesjonalne agencje. Przecież skoro ja aplikuję do pracy przez agencję pracy to oni zarabiają na tym pieniądze ( wbrew pozorom niemałe, jak komuś może się wydawać), a w zamian nie gwarantują nawet minimum przyzwoitości. Więc, aby otrzymać ( w pełni należne, umowa zlecenia została należycie wykonana) 100 zł brutto trzeba się posuwać do wysyłania wezwań do zapłaty oraz poinformować właściwy organ o tej nie rzetelnej ,,agencji". Meritum sprawy.... Cieszę się, iż taka sytuacja mnie spotkała przy takiej błahostce, kiedy byłem jeszcze w Polsce, a nie już tam na miejscu. Równie dobrze mogłoby się to zdarzyć za naszą granicą, gdzie sytuacja byłaby podobna, jednakże stawka nie wynosiła by 100 zł br., a np. wypłata lub jej cześć (w euro). Liczę na to, iż moje doświadczenie ,,współpracy" z HR Navigator będzie przydatne dla potencjalnych pracowników, aby zbyt pochopnie nie rozpoczynali współpracy z HR Navigator.
    Fioł

01.04.2019 15:39

ty tak na poważnie?
    Zszokowany

16.03.2019 12:40

Wyjeżdżając do pracy wszystko wygląda w porządku schody zaczynają się dopiero na miejscu . Lokatorów można spotkać różnych osobiście nie narzekałem bardzo pomocni i mili ludzie. Koordynator pomógł w meldunku , jednakże cały czas poganiał w kwestii czytania i podpisania umowy. Jeżeli jesteś silny fizycznie możesz spróbować pracy tam jednak jest tragicznie , wyższe stanowiska obstawione przez Niemców (rzecz oczywista ) ty robisz jak mały samochodzik ( Ukraińcy w Polsce mają jak w ziemi obiecanej) kwatery? To wszystkiego można się przyzwyczaić obiecany tv nie działał (usunięte przez administratora) Ogólnie troszkę można nawiązać do przedwiośnia , obiecane szklane domy a tak na prawde jestem usatysfakcjonowany, że wróciłem że zmiany w jednym kawałku (usunięte przez administratora)
    Michał 7

21.03.2019 11:35

Witam :) ktoś może obiektywnie opowiedzieć o swoim zarobkach tam na miejscu? I ile godzin dziennie się pracuje? Pozdrawiam serdecznie Michał
    daro

22.03.2019 15:22

uroki i blaski pracy za granicą ale wróciłeś cały i zdrowy więc chyba do przeżycia. Taka konkluzja bystra :D
    wojtekkrk

22.02.2019 14:33

Siema. Zamierzam od 1 kwietnia podjąć się pracy w GLS. Pracowałem 1,5 roku w sortowni paczek w Krakowie w DPD, więc ta praca nie jest mi obca. Czytam różne opinie, ale o dziwo jest sporo takich dość pozytywnych i mam nadzieję, że to nie sami koordynatorzy je piszą. Czy mogliby ludzie, którzy teraz realnie tam przebywają, czy krótko czy długo opisać jak to tam faktycznie teraz jest ?? Praca wiem, że jest ciężka i wymaga szybkich ruchów i wielu oleje tę pracę po kilku dniach, ja się tej pracy nie boję, bo pamiętam jaki mordor bywał w dpd, a jak atmosfera w pracy ?? dobry kontakt z brygadzistami i koordynatorami ??? mieszkania faktycznie znośne ?? podeśle mi ktoś zdjęcia jak wyglądają ?? [email protected] jak ludzie na mieszkaniach ?? młodzi i starsi, dogadują się w miarę ?? czy dużo patoli, (usunięte przez administratora) brudasów ?? noi jak z tymi pensjami, bo widzę np. w kwietniu wychodzą 22 dni robocze ?? faktycznie jest ogólnie między 1300-1500 euro ?? podobno można też niemieckie konto sobie założyć do przelewów, prawda ?? Prosiłbym o odpowiedź, z góry dzięki
    Bobo

18.03.2019 19:54

Masakra jednym słowem
    Urlih

20.03.2019 12:21

oo GRELAAAA znowu ty??!! :D wychodzi więcej tylko frekwencja w pracy musi być nie mówiąc już o nockach
    Zdegustowany

16.03.2019 11:32

Jeśli chcecie sobie jechać zniszczyć zdrowie droga wolna. Koordynator robi wszystko z wielką łaską. Zaszczane materace, w pokojach zimno, mi się trafił grzyb na oknie, jest dekoder ale w większości pokojów nie ma tv, ogólnie (usunięte przez administratora) Współlokatorzy to kwestia losowa, można trafić dobrze a można trafić źle, ale większość osób jest w porządku i pomagają w pierwszych dniach. Wracając do pracy, jest to dramat, liderzy którzy stoją nad tobą z „batem”, paczki po 50 kg owszem są ale większość jest powyżej tego. Idealne miejsce aby zniszczyć sobie zdrowie. Ogólnie BARDZO nie polecam, 70% tego co mówią przy rekrutacji to bejaeczki, a jak chcesz zerwać umowę a będą mieli zły dzień możesz dostać karę z 300/400€.
    W gotowości do Bebry

01.03.2019 16:16

Witam, właśnie planuje ze znajomym jechać do GLS do Bebry i chciałbym spytać jak wyglądają tam warunki bo obiektywną opinie ciężko tu dość znaleźć.
    Rex

12.03.2019 13:16

Bo z godzinami była kich w tym miesiącu. Luty był krótki i ludzie pracowali max 130 godzin.
    Colega

12.03.2019 14:50

Co racja to prawda, w marcu mozna już pocisnąc bardziej
    Lechp

11.03.2019 14:02

Może ktoś pracował jako Piekarz przez tą firmę w okolicach Ulm i może mi napisać jak tam było bo w tamtym roku non stop były ogłoszenia o pracę w Ulm i w tym roku znów się pojawiaja
    Michael

01.12.2018 21:14

Witam,planuje wlasnie wyjechac do pracy w gls przez HR Nawigator,i po tym co czytalem sa rozne opinie o nich.polecacie ich czy dac sobie spokoj

18.02.2019 10:50

Człowieku to z twojej pensji ściągają za kwatere jakie za darmo, hr ściąga prawie drugie tyle jak nie lepiej za pracownika heh ale jak na za prace za granicą bez wykształcenia to sie nawet opłaca tylko trzeba myśleć i pracować.
    Cichy

01.03.2019 23:07

Jesli naprawde robiles czy robisz to nie pieprz glupot. Nikt za mieszkanie nie ściąga zadnej kasy. Zobacz na pasku wynagrodzen i bedziesz widzial a nie popelinę siejesz.

18.02.2019 10:44

Witam, miałem przyjemność pracować w firmie hr i uważam że ta firma traktuje ludzi nieodpowiednio. Chodzi mi o koordynatorów firmy; nie mili, (usunięte przez administratora) i nie polecam tej firmy chociaż by za to(usunięte przez administratora)siedzialem tam na glsie 2,5 miecha i uwazam ze troche za malo płacą jak na takie warunki i za te prace. Powodów jest mnóstwo zresztą jak zawsze. Chcesz sprawdź da sie przeżyć ale nie pojechal bym drugi raz. Pozdrawiam
    Baz Astral

22.02.2019 09:11

może coś źle rozumiem ale ogarniają ubezpieczenie ze wrazie wu można sie położyc w szpitalu ale płacą za przepracowany czas

27.02.2019 15:33

dokladnie tak. jesteś ubezpieczony i jak polozysz si edo szpitala to masz normalnie płacone chorobowe. a placa za kazda przepracowana godzine.
    Siema

20.02.2019 14:24

Siema jest ktos moze z Zabrza ?Mial bym pare pytan
    Bb

20.02.2019 09:06

Kto jedzie do pralni? Ja chyba znowu pojade bo dobrze wspominam
    krol artur

19.02.2019 13:12

witam własnie planuje wyjehcac chcialbym zapytac czy jest mozliwosc robienia nadgodzin ?
    Bb

20.02.2019 09:03

A gdzie planujesz wyjechac? ja bylam w tamtym roku na pralni to nadgodziny +25% standardowo i wszystko bylo uczciwie wyplacane. Teraz też znowu pojade
    Zastanawiam się

15.01.2019 10:51

Widzę, że opinie różne, ale tragedii nie ma. Napiszcie proszę coś więcej o zakwaterowaniu. Pokój z lokatorem z tego co wyczytałem. A ile pokoi jest w mieszkaniu? Z iloma osobami dzielona jest kuchnia i łazienka? Jak z atmosfera w mieszkaniu? Czy da sie spokojnie wypocząć, czy panują nocne hałasy w mieszkaniu? Czy agencja puszcza do PL na urlop po przepracowanym miesiącu lub dwóch? No i niestety jak dla mnie istotne. Czy mozna na hale wnosić wyroby tytoniowe i w trakcie przerwy wyjść na (usunięte przez administratora) Zastanawiam się nad wyjazdem lecz wcześniej chętnie bym poznał odpowiedzi na moje pytania.

18.02.2019 11:00

Potwierdzam, warunki pracownicze czyli wszystko ...... brudne . Ale da sie zrobic jesc umyc sie i zarobic cos
    bang

18.02.2019 13:36

naucz się gościu czytać ze zrozumieniem bo tym komentarzem trochę się nie wstrzeliłeś. Warunki normalne tylko co jakiś czas się fleja frafi
    Bob

15.02.2019 12:44

Pewna firma! Nie bać się tylko jechać. Narzekacie na zakwaterowanie ale pamietajcie ze jest ZA DARMO a jak sie trafi na dobrych ludzi to nie ma tragedii

Zostaw merytoryczną opinię o HR Navigator