Lpp company
2 332 6 1

Opinie o Lpp company

Stella

Nie znając podłożą różnych decyzji zarządu nie wiemy dlaczego takie a nie inne decyzje zapadaj!!

Krakers
@Stella 25.11.2018 19:28

Że co? :D

Jacek
@Krakers 26.11.2018 12:03

Również nie bardzo wiem co chciałeś przekazać swoim komentarzem na temat pracy w firmie Lpp company. Czy w ostatnim czasie zarząd podjął jakieś decyzje, które mają wpływ na jakość pracy dla zatrudnionych w tej firmie pracowników? Mógłbyś szczegółowo opisać, co takiego uległo zmianie? Uzupełnij swój wpis tak, aby był bardziej zrozumiały.

nick9
@Jacek 16.12.2018 15:15

jaki zarząd ? skoro firma nie istnieje od dluzszego czasu

Krakersmaster
@Jacek 16.12.2018 15:15

Jacku, Jacku! Już pędzę z wyjaśnieniami. "Że co?" jest zdaniem pytającym, złożonym z dwóch wyrazów. Należy do pospolitej wśród ludzi formy komunikacji. W tym konkretnym przypadku, miało na celu wyrażenie zadziwienia płynącego z próby zrozumienia wpisu użytkownika "Stella". Co do głębszego przekazu, dobrze Jacku że pytasz. W firmie zaszły kolejne zmiany. Kolejne osoby się zwalniają. Teraz wszystko się zgadza? Jacku?

Jacek
@Krakersmaster 21.12.2018 11:18

Rozumiem co oznaczają słowa "że co?" jednak nie zrozumiałem, do czego konkretnie się odnoszą. Mógłbyś napisać, czy informacja, która została podana w tym wątku o rzekomym nieistnieniu firmy Lpp company jest prawdziwa? W internecie nie znalazłem żadnych informacji na ten temat, dlatego mam nadzieję, że odpowiesz na to pytanie.

Zxccv
@Krakersmaster 21.12.2018 11:18

skąd te zwolnienia kolego?

Lar

cześć, posiada ktoś informację czy ta firma znowu powróciła do Krakowa? pod nową nazwą?

ws
@Lar 30.12.2018 01:06

podbijam pytanie

Adek

Cześć wszystkim. Ogólnie bardzo jestem zaskoczony komentarzami o tej firmie bo robią pierwsze dobre wrażenie. Zaskoczyło mnie również to, że przed rozpoczęciem pracy miałbym podpisać umowę o szkolenie + pracować jeszcze dłuższy czas i jeśli się nie wywiązuje z umowy płacę karę. Jak to wygląda już od środka? Czy ktoś z was podpisywał? Boję się trochę zaryzykować dlatego proszę o wasze wypowiedzi jak u was wyglądało.

Sandały

Co do kary to nie ma ona żadnej podstawy prawnej... więc mogą se ja wsadzić nie powiem gdzie. A tak swoją drogą to nic nie podpisuj... bo przy nich będziesz w zimę w sandałach chodził.

anonim

(usunięte przez administratora)

Zólte polo

Święta prawda. Jak czytam ten komentarz po raz 15 to wiem że to co jest napisane to okrutna i bolesna prawda.(usunięte przez administratora) Szkoda że talent osob dobrze rokujacych nie został wykorzystany bo prawda jest jedna poznałem kilka super osób dobrze sprzedających A musiały się zwolnić. Jedni poszli na etat A drudzy w zasadzie jedną babka o której coś wiem od kogos pracuje dla konkurencji i robi tam wyniki że aż trzeszczy. Jedna była w Katowicach może dwie też petardy. Jeden gość w Krakowie pomowiony A wyniki klasa, a klienci zadowoleni że szok. Następnych dwóch z Gdańska a zrobili z niego nastwonego pseudo menago bez kasy a facet super czlowiek i dobry sprzedawca ten drugi chyba się zwolnił. Ogolnie wroclaw kiedys to byla petarda za sprawą dwóch gości... sam pracowalem we wroclawiu i wiem jak to dziala. Sciany cienkie jak papier i wszystko slychac. (usunięte przez administratora) Szkoda że ta ekipa o której mówię powyżej nie ma czegoś swojego bo ludzie by byli zadowoleni a oni pewnie tez. Pozdro

katowice_wrzesien2018

Byłem dzisiaj na rozmowie w tej firmie. Od samej rozmowy było dla mnie podejrzane to, że nazwa, która podała mi babka przez telefon, a później w smsmie, czyli "AI" w ogóle nie figurowała w internecie i nie mogłem nic znaleźć na temat tej firmy. W ogłoszeniu na olx nie było żadnych konkretów poza tym, że szukają młodych osób bez doświadczenia do super pracy w centrum Katowic. Po wyjściu z 15 minutowej rozmowy w Katowicach na ul. Kopernika 4 (1 piętro, lokal nr 3, na domofonie napis - admin HR) nadal nic nie wiedziałem. Rozmowa była przeprowadzona w sposób prymitywny: zero konkretów na temat stanowiska pracy, obowiązków, czy formy umowy, a także stawki. Dowiedziałem się natomiast, że współpracują z organizacjami charytatywnymi i że dzisiejsze spotkanie to dopiero 1 etap rekrutacji, na drugi mnie być może zaproszą (zaprosili, dzwonili do mnie parę godzin później) w poniedziałek. No i w ten poniedziałek niby mam sobie zagospodarować 8 godzin czasu na ich dzień próbny. Nie mam zamiaru tam iść, bo w między czasie szukając w necie info na temat tej firmy dotarłem do tego forum oraz kilku podobnych. (usunięte przez administratora)Kto to widział na rozmowie o pracę nie podać żadnych konkretów jak chociażby wysokość stawki, rodzaj umowy oraz zakres obowiązków. Odradzam!

Nimorut
@katowice_wrzesien2018 28.09.2018 18:18

podeslesz ogloszenie na jakie aplikowales?

katowice_wrzesien2018
@Nimorut 02.10.2018 22:32

Linka mi usuwa stąd to wkleję treść: umowa o pracę, centrum Katowic, tytuł "nowy projekt w centrum Katowic" Jesteś młodym, ambitnym człowiekiem natomiast brak Ci doświadczenia? Głowa do góry! Nasza firma daje możliwość zdobycia niezbędnego na rynku pracy doświadczenia, wiedzy i umiejętności. Obecnie pracujemy na kilku projektach marketingowych i promocyjnych dla naszych klientów szukamy ludzi, którzy pomogą nam w codziennych obowiązkach i staną się częścią naszej firmowej rodziny :) Wymagamy dyspozycyjności od poniedziałku do piątku (weekendy wolne), mnóstwo zaangażowania oraz chęci do zdobywania nowych umiejętności i wiedzy. Gwarantujemy: - świetną atmosferę w pracy - sprawiedliwe wynagrodzenia - imprezy, wyjazdy integracyjne - możliwości zdobywania doświadczenia - możliwości awansu i rozwoju zawodowego Aplikuj i przekonaj się, że warto! Czekamy na Twoje CV. Powodzenia!

anonim

(usunięte przez administratora)

Chyba ty

A gdzie teraz mieści sie siedziba energii w katowicach?

danielos
@Chyba ty 20.09.2018 11:09

na Sienkiewicza 10

KrwawaMary
@Chyba ty 20.09.2018 11:09

Na Wojewódzkiej

Takiatam
@Chyba ty 20.09.2018 11:09

Na Kopernika na pewno i chyba Mariacka

Olololo
@Takiatam 22.09.2018 06:06

To teraz jest kilka lokalizacji w Katowicach?

Ona ona
@Olololo 25.09.2018 22:32

Na pewno są 100 % na wojewódzkiej i Kopernika !!

bezprzecinka

Siedziba jest na pewno na Sienkiewicza byłem na rzozmowie

nosy

Witam. Po nie przepracowaniu niespełna 1,5roku w wyżej wymienionej firmie do czasu na prawdę było fajnie gdyby nie fakt ze tylko moja osoba się starała o wszystko zamiast pochwal były wieczne wymagania z początku fakt wyjazdów i płatności ze swoich odłożonych pieniędzy wydawał mi się daleki od normalności ale jednak psychologia manipulacyjna była od menagerow na najwyższym poziomie i fakt faktem zostało mi to obojętne bo w sumie racja... potwierdzam wszystko co jest napisane jeżeli chodzi o rozmowy kwalifikacyjne jest tu bardzo dużo prawdy o tej firmie z tym, że jeżeli chodzi o podejście do pracownika w trakcie pracy w trakcie dołu sprzedażowego "góry" jest na prawdę na innym poziomie niż wykładają. Mam wrażenie że większość menagerów/ prezesów nie do końca rozumie to co wykłada i z takim podejściem stracili dużo obiecujących się osób ale cieszę się ze moja osoba zrezygnowała z tej pracy z tego względu że ta miła atmosfera przerodziła się w istne piekło naciskania na wyniki ... co do wypłat dla mnie było na prawdę wszystko w porządku... czy POLECIĆ tą firme ? Zależnie kto co lubi - moja opinia zostaje neutralna poprawić to i owo i szczerość zamiast mydlenia oczu myślę że mogło by się udać ... jednak prezesi zamiast inwestować w ludzi inwestują w dobrą zabawę z domieszką "bardzo dobrej" zabawy. Powodzenia z takim podejście 3majcie się na szczęście to już za mną !

No więc
@nosy 11.09.2018 23:24

Nie wiem kim jesteś ale pewnie dobrze się znamy i gratuluję podejścia... ta firma to jakieś nieporozumienie.... :)

Makarena

Ja dostałam

nosy
@No więc 16.09.2018 22:47

Z pewnością się znamy :)

Na plus

Pracuje w LPP w dziale teleko od 2 miesięcy, owszem jest to chodzenie od drzwi do drzwi i przedstawienie ludziom warunków współpracy, aczkolwiek firma nie współpracuje z jakąś firmą kogucik a z dużą znaną marką więc nie chodzisz i nie wciskasz ludziom g.. a naprawdę dobrej jakości usługi:) Jeżeli chodzi o wyjazdy o których wcześniej wspomniano, jest ich sporo Kraków, Wrocław, Rzeszów i tak w kółko przejazd jak i nocleg w 100% opłacony i nie ma żadnego odciągania od wypłaty. Godziny pracy tak jak ktoś pisał wyżej suma sumarum wychodzi koło 4 godzinek dziennie bo nie wiem czy siedzenie w biurze żartowanie, śmianie się można nazwać pracą :) Atmosfera w biurze jest świetna, dzięki temu że forma pracy jest jaka jest ludzi którzy są firmie są pozytywni, pełni entuzjazmu i żartobliwi. Ludzi którzy szukają posady w biurze rzeczywiscie się tam nie odnajdą i będą pisali komentarze tego typu które są wyżej ponieważ aby pracować w LPP musisz kochać kontakt z ludzmi i przede wszytskim mieć dystans do siebie

green stick
@Na plus 13.03.2017 09:20

,,Ludzi którzy szukają posady w biurze rzeczywiscie się tam nie odnajdą" Tam nie odnajdą się ludzie, którzy szukają pracy. Natomiast gówniarze na garnuszku rodziców mogą się pobawić w tą śmieszną firmę, gdzie liderem zostaje się po miesiącu pracy. Szkoli się innych klepiąc regułki, w praktyce samemu nie potrafiąc sprzedawać. ,,Top Leaderów" nie stać na piwo i fajki...i idą na tzw. ,,żebry" XDDD

yolo
@Na plus 13.03.2017 09:20

Nie zgodzę się z tym, że noclegi i dojazdy opłaca firma. Mnie wysłali na tripa na drugi koniec polski po czym w drodze na miejsce okazało się, że chłopak, który jest kierowcą wraca dzień wcześniej i trzeba wrócić na własną rękę i własne pieniądze bo panu P.W nie odpowiadało byśmy wrócili kilka godzin wcześniej razem z kierowcą.

Ja
@Na plus 13.03.2017 09:20

Ty chyba dalej wierzysz w te brednie, które Ci wciskają... I jesteś zwyczajnie głupi, że tak się dajesz (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Jjj

Dziękuję za ciepełko na serduszku. Małe, ale jednak pocieszenie, że instrumentalne traktowanie pracowników się w końcu odbiło :-D

Zbity z tropu

Czy ktoś wie coś więcej jak obecnie działa ta firma w Krakowie?

Malfustyn
@Zbity z tropu 21.05.2018 22:42

dołączam się do pytania, ma ktoś informacje czy oni dalej sa w Krk?

??
@Malfustyn 21.06.2018 23:27

był ktoś na rozmowie w Krakowie u nich ?

ja wiem
@Zbity z tropu 21.05.2018 22:42

kraków zamknięty

kandydatka

Ostatnio zostałam zaproszona na rozmowę do tej firmy. Problem polegal na tym, ze poszlam na rozmowe do firmy, ktorej nazwy nie znalam, ani stanowiska, na ktore aplikowalam. moze sie wam to wydawac smieszne, ale gdy poprosilam pania przez telefon o nazwe, uslyszalam kompletnie cos innego, niz bylo to w rzeczywistosci. na moja prosbe w smsie o powtorzenie nazwy nie bylo reakcji. W swoich aplikacjach nie znalazlam tej firmy. dodatkowo zostal wyslany mi nie adres siedziby, a relacje, jak trafic do tego miejsca. wszystko, zeby nie znalezc jej w internecie. na rozmowie mydlono mi oczy, poniewaz ciagle zapewniano mnie, ze sa szkolenia ktore podnosza kwalifikacje i sa etapy rozwoju zawodowego. niestety wychodzac z rozmowy, nie potrafilam powiedziec, jaki bylby moj zakres obowiazkow. na szczescie nikt nie oddzwonil. przestrzegam was przed ta firma.

Monia
@kandydatka 18.08.2018 17:26

Gdzie byłaś na tej rozmowie? Jak przebiegała?

kandydatka
@Monia 22.08.2018 19:41

W-aw trwala moze 7minut. Pani pytala dlaczego chce zmienic prace, czy wiem jaki marketing bardziej sie "sprzedaje", co jest w pracy dla mnie wazne no i ile bym chciala zarabiac. Na poczatku tez krotka prezentacja swojej osoby.

anonim

(usunięte przez administratora)

Aaaaaaajh

Jesteś w stanie się ze mną skontaktować? Mam problem z ta firma

Sprawiedliwość
@Aaaaaaajh 03.08.2018 08:28

A może napisz jaki? A nie, (ewentualnie)liczysz na głupotę wtawiającego anonimowy wpis ????

BIAŁYMERCEDES
@Aaaaaaajh 03.08.2018 08:28

DAWAJ, ODPOWIEM

anonim

(usunięte przez administratora)

Weryfikator

Ktoś zna NIP, KRS tej firmy? Na stronie nawet zarządu nie ma wyróżnionego...

Piotr

Cześć, interesuje mnie opinia o firmie "sp-org" - to jest ta sama? Czytałem poniższe komentarze i mam złą opinię, ale może ktoś się wypowie kto tam pracował? Jak wygląda praca w tych działach? Dział Energetyczny? Dział Marketingowy? Dział Charytatywny? Ile tam można zarobić, czego można się nauczyć? Czy w ogóle warto tam pracować czy lepiej wybrać inna firmę? Jak wygląda wdrożenie nowego pracownika? Czy są jakieś szkolenia? O co chodzi z tymi płatnymi szkoleniami i komornikami? BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA ODPOWIEDŹ!! ;)

Biały jeleń
@Piotr 04.07.2018 10:25

Pracowałem tam jakiś czas, nie polecam szczerze tej pracy. Niby atmosfera fajna i wszyscy mili ale pieniędzy to z tego nie ma :)

trelemorele

Ahh cóż ja mógłbym dodać? Nie pracuję już tam jakiś okres czasu. Marketing bezpośredni, praca w fundacji bądź w dziale ze sprzedażą energetyczną. Z tego co wiem zmienili zasady, aktualnie jest podstawa+premia. (usunięte przez administratora) Rozwój? Wyniki? Atmosfera? Tym ostatnim Ciebie właśnie zatrzymują wtedy kiedy nie masz wyników. Wpajają Ci, że możesz zostać milionerem. Co prawda - dużo się tutaj nauczyłem, zdobyłem bardzo przydatne doświadczenie lecz dopiero z czasem zrozumiałem że czas na mnie. Umowa nic nie warta (bo po co umowa o pracę skoro za jakiś czas możesz zostać managerem a później zastąpić któregoś z prezesów i mieć miliony monet - ha, logiczne!). Ta praca nie jest dla matek z dziećmi, ludzi którzy muszą się sami utrzymywać i mieć wielkie opłaty np za mieszkanie. Jeden miesiąc jest pewny, drugi natomiast nie. Wiele by pisać... Pozdrawiam wszystkich, wnioski wyciągnijcie sami ;)

Dejv
@trelemorele 20.05.2018 22:24

Możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Dzisiaj moja dziewczyna była na rozmowie rekrutacyjnej we Wrocławiu w firmie "sp-org" - wg niej wszystko jest super, ale po waszych opiniach wygląda to źle - nie chce jej zniechęcać, ale też nie chce aby wpakowała się w jakieś (usunięte przez administratora) Czy gdybyś mógł cofnąć czas i jeszcze raz zacząć tam pracę to zdecydowałbyś się czy wybrałbyś inną? Ile zarabiałeś? Czego się nauczyłeś i jakie doświadczenie zdobyłeś?

anonim

(usunięte przez administratora)

tacolaco

co tam w tej fimie się porobiło?

anonim

(usunięte przez administratora)

tacolaco

właśnie o co chodzi z komornikiem?

Wrocław

Ktoś wie jak wyglada zespół we Wrocławiu? Ludzie się pozwalaniali?

Białaastra
@Wrocław 12.06.2018 22:56

No nie za ciekawie się tam dzieje :)

Judasz
@Białaastra 18.06.2018 18:28

Żadnych konkretów? Coś więcej?

Wujek Dobra Rada

O każdym pracodawcy mówi się złe i dobre rzeczy. Ale ku przestrodze - powinna się zapalić lampka kiedy telefonicznie nie jest wprost wyraźnie powiedziana nazwa firmy, kiedy jest problem z dowiedzeniem się szczegółów, wychodząc z rozmowy dalej nic nie wiemy, kiedy jest problem z podaniem strony internetowej czy nawet adresu firmy... Dodatkowo kiedy znajdziemy forum z 10cioma różnymi nazwami tej samej firmy i z połową usuniętych komentarzy. Jeśli taki jest start nie liczmy,(usunięte przez administratora)

Maria

@CZYJŚ Czy jesteś pewny, że chodziło Ci o firmę Lpp company? @NiebieskiLEXUS Przed zamieszczeniem wpisu zapoznaj się z regulaminem forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Regulamin zabrania na przykład podawaniach danych osobowych pracowników w sposób pozwalający na ich identyfikację. Czy ktoś z nowych pracowników firmy Lpp company chciałby napisać coś więcej o firmie? Czy zgadzacie się z opiniami zamieszczonymi dotychczas?

wolny wybór

@wyjasnienie i @niebieskilexus wydaje mi się czy tutaj chodzi o umowę o dzieło? naprawdę? Że przez rok na umowie o dzieło? a czy to przypadkiem nie był Twój wybór czy ją podpisujesz czy nie? Jak się nie podobało to dlaczego nie odszedłeś?/nie odeszłaś? Nudne te komentarze które naprawdę nic nie wnoszą...! a propos "gówno-burzy" to Ty ją robisz i to takie śmieszne jest bo rozpruwasz się tylko TY tutaj.

Smiech na sali

A któż taki? Z ciekawości pytam :D

Objaśniepan
@wolny wybór 10.05.2018 14:40

"Przez pierwsze 3 miesiące dajemy zawsze umowę o dzieło - taki okres próbny, a potem robimy rachunek sumienia..." A potem mataczenie i stawianie przed pozornym wyborem ;)

Smiech na sali

Społecznościówka pokazuje inny stan rzeczy. Hmmm

Czyż nie?
@Smiech na sali 11.05.2018 12:03

Trzeba stwarzać pozory przecież

Smiech na sali
@Czyż nie? 11.05.2018 15:32

Ale żeby żadnego zdjęcia przez dziewięć miesięcy? Aż ciężko normalnie w to uwierzyć (choć nie zaprzeczam rzecz jasna)

Rumorysta

Że co? Że jak? XD

Nick
@Rumorysta 11.05.2018 21:59

Wpisz swoją odpowiedź.

Rozbawiona
@Nick 14.05.2018 22:20

Znowu usunęli niewygodne dla nich komentarze, to jest już zabawne :D

anonim

(usunięte przez administratora)

krajowy

nie otwarli, a otworzyli ;) i chyba masz błędne info! i od kiedy on ma przyjaciół?

Eh...
@krajowy 02.03.2018 10:59

Polecam zajrzeć do słownika... Obie formy są poprawne.

Maria

@Zdruzgotany Na forum GoWork.pl usuwane są jedynie komentarze łamiące regulamin. Z jego treścią możesz zapoznać się pod adresem https://www.gowork.pl/regulamin Do usunięcia kwalifikują się na przykład wpisy wulgarne, obraźliwe, atakujące inne osoby, zawierające konkretne dane osobowe. Jak obecnie wyglądają warunki pracy w firmie Lpp company? Kto był ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie i może podzielić się świeżymi informacjami?

anonim

(usunięte przez administratora)

Possible solution

W regulaminiach jest info, że można post wysłać na maila do administracji gowork z wpisem jak jest usuwany często. Może warto napisać i się dogadać. Ewentualnie do tego ubrać ładniej w słowa; przeredagować niektóre słowa na mniej wulgarne i oczywiste. Może nie ruszą wtedy. (I dodać wszystkie nazwy firmy).

#usunięte przez administratora

Hahahahaha. Nowy rekord :)

anonim

(usunięte przez administratora)

3xtak

wszystko się zgadza

Kickic

nudy nudy nudy! chyba jesteś zakompleksiony i sfrustrowany, boli cie bardzo widać ;) płaczesz w nocy w poduszkę?

anonim

(usunięte przez administratora)

prorok

koniec kariery, awansów, rozwoju i zdobywania świata, eh

Zaskoczenie

Trochę nawet jest mi ich żal, Kaśka na biuletynach, pożal się Boże, zawsze była i ciach.

bezwyrazu

@taaaaaa chyba nie jesteś odpowiednią osobą do oceniania

energiczny
@Zaskoczenie 27.02.2018 19:42

w biznesie nie tylko biuletyn się liczy ;]

anonim

(usunięte przez administratora)

taa..

ciekawe ile z tych pieniędzy trafia do "fundacji"...

Nieważny

Będąc na rozmowie powiedziano mi że to 10zł na rękę, tak też było w ogłoszeniu napisane

Prezesita

ja pierdykam.. że Wam się chce!!! (usunięte przez administratora) burza jak zwykle o nic. Trzeba było się uczyć i samemu zostać prezesem!!!

Była

To prawda, że w Krakowie zostały tylko trzy osoby w energii??

ta
@Była 23.02.2018 19:36

prawda prawda

Ciekawa
@ta 26.02.2018 22:11

Na nowo budują biuro? :O

Skarbówka

Dostał ktoś już PITa?

jaciępogrąże
@Skarbówka 18.01.2018 23:41

Nie i szczerze mówiąc nawet na to nie liczę

bezznaczenia
@Skarbówka 18.01.2018 23:41

droga "skarbówko" - PIT jest wysyłany do końca lutego, może jeszcze chwila cierpliwości ?

Skarbówka
@bezznaczenia 23.01.2018 13:05

Czekam i dosłownie nie mogę się doczekać.

jaciępogrąże
@bezznaczenia 23.01.2018 13:05

A pit-a jak nie było tak nie ma :P

nieważne
@jaciępogrąże 15.02.2018 09:12

@jaciępogrąże 15.02 to chyba jeszcze nie koniec lutego?

acomitam
@Skarbówka 18.01.2018 23:41

Ja już mam

jaciępogrąże
@nieważne 15.02.2018 11:00

Jutro ostatni dzień lutego a pit-a nie ma :D

ZdecydowanieByły
@Skarbówka 18.01.2018 23:41

Ja już mam

anonim

(usunięte przez administratora)

asia

jaka nazwa firmy ?

Niepewny

W Krakowie na Piłsudskiego 40/1a? To ta firma?

Rozwiewam
@Niepewny 13.02.2018 18:09

Tak

Zostaw opinię o Lpp company - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lpp company