Lpp company

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 288 ocen.

Lpp company
2288

Opinie o Lpp company

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lpp company

Zbity z tropu

Czy ktoś wie coś więcej jak obecnie działa ta firma w Krakowie?

trelemorele

Ahh cóż ja mógłbym dodać? Nie pracuję już tam jakiś okres czasu. Marketing bezpośredni, praca w fundacji bądź w dziale ze sprzedażą energetyczną. Z tego co wiem zmienili zasady, aktualnie jest podstawa+premia. W tej firmie nauczysz się co to znaczy manipulacja ludźmi. Rozwój? Wyniki? Atmosfera? Tym ostatnim Ciebie właśnie zatrzymują wtedy kiedy nie masz wyników. Wpajają Ci, że możesz zostać milionerem. Co prawda - dużo się tutaj nauczyłem, zdobyłem bardzo przydatne doświadczenie lecz dopiero z czasem zrozumiałem że czas na mnie. Umowa nic nie warta (bo po co umowa o pracę skoro za jakiś czas możesz zostać managerem a później zastąpić któregoś z prezesów i mieć miliony monet - ha, logiczne!). Ta praca nie jest dla matek z dziećmi, ludzi którzy muszą się sami utrzymywać i mieć wielkie opłaty np za mieszkanie. Jeden miesiąc jest pewny, drugi natomiast nie. Wiele by pisać... Pozdrawiam wszystkich, wnioski wyciągnijcie sami ;)

Wujek Dobra Rada

O każdym pracodawcy mówi się złe i dobre rzeczy. Ale ku przestrodze - powinna się zapalić lampka kiedy telefonicznie nie jest wprost wyraźnie powiedziana nazwa firmy, kiedy jest problem z dowiedzeniem się szczegółów, wychodząc z rozmowy dalej nic nie wiemy, kiedy jest problem z podaniem strony internetowej czy nawet adresu firmy... Dodatkowo kiedy znajdziemy forum z 10cioma różnymi nazwami tej samej firmy i z połową usuniętych komentarzy. Jeśli taki jest start nie liczmy, że później czeka nas mniej mataczenia :)

Maria

@CZYJŚ Czy jesteś pewny, że chodziło Ci o firmę Lpp company? @NiebieskiLEXUS Przed zamieszczeniem wpisu zapoznaj się z regulaminem forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Regulamin zabrania na przykład podawaniach danych osobowych pracowników w sposób pozwalający na ich identyfikację. Czy ktoś z nowych pracowników firmy Lpp company chciałby napisać coś więcej o firmie? Czy zgadzacie się z opiniami zamieszczonymi dotychczas?

Rozbawiona
@Nick 14.05.2018 22:20

Znowu usunęli niewygodne dla nich komentarze, to jest już zabawne :D

anonim

(usunięte przez administratora)

Eh...
@krajowy 02.03.2018 10:59

Polecam zajrzeć do słownika... Obie formy są poprawne.

Maria

@Zdruzgotany Na forum GoWork.pl usuwane są jedynie komentarze łamiące regulamin. Z jego treścią możesz zapoznać się pod adresem https://www.gowork.pl/regulamin Do usunięcia kwalifikują się na przykład wpisy wulgarne, obraźliwe, atakujące inne osoby, zawierające konkretne dane osobowe. Jak obecnie wyglądają warunki pracy w firmie Lpp company? Kto był ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie i może podzielić się świeżymi informacjami?

SP ORGANIZATION / MPR GROUP
@Maria 17.04.2018 10:16

Obecnie jest tak samo jak było. Niewiele się zmieniło. Czy jest ok? Niech każdy sam sobie odpowie.

Na plus

Pracuje w LPP w dziale teleko od 2 miesięcy, owszem jest to chodzenie od drzwi do drzwi i przedstawienie ludziom warunków współpracy, aczkolwiek firma nie współpracuje z jakąś firmą kogucik a z dużą znaną marką więc nie chodzisz i nie wciskasz ludziom g.. a naprawdę dobrej jakości usługi:) Jeżeli chodzi o wyjazdy o których wcześniej wspomniano, jest ich sporo Kraków, Wrocław, Rzeszów i tak w kółko przejazd jak i nocleg w 100% opłacony i nie ma żadnego odciągania od wypłaty. Godziny pracy tak jak ktoś pisał wyżej suma sumarum wychodzi koło 4 godzinek dziennie bo nie wiem czy siedzenie w biurze żartowanie, śmianie się można nazwać pracą :) Atmosfera w biurze jest świetna, dzięki temu że forma pracy jest jaka jest ludzi którzy są firmie są pozytywni, pełni entuzjazmu i żartobliwi. Ludzi którzy szukają posady w biurze rzeczywiscie się tam nie odnajdą i będą pisali komentarze tego typu które są wyżej ponieważ aby pracować w LPP musisz kochać kontakt z ludzmi i przede wszytskim mieć dystans do siebie

yolo
@Na plus 13.03.2017 09:20

Nie zgodzę się z tym, że noclegi i dojazdy opłaca firma. Mnie wysłali na tripa na drugi koniec polski po czym w drodze na miejsce okazało się, że chłopak, który jest kierowcą wraca dzień wcześniej i trzeba wrócić na własną rękę i własne pieniądze bo panu P.W nie odpowiadało byśmy wrócili kilka godzin wcześniej razem z kierowcą.

anonim

(usunięte przez administratora)

#usunięte przez administratora

Hahahahaha. Nowy rekord :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Kickic

nudy nudy nudy! chyba jesteś zakompleksiony i sfrustrowany, boli cie bardzo widać ;) płaczesz w nocy w poduszkę?

anonim

(usunięte przez administratora)

energiczny
@Zaskoczenie 27.02.2018 19:42

w biznesie nie tylko biuletyn się liczy ;]

anonim

(usunięte przez administratora)

Prezesita

ja pierdykam.. że Wam się chce!!! (usunięte przez administratora) burza jak zwykle o nic. Trzeba było się uczyć i samemu zostać prezesem!!!

Była

To prawda, że w Krakowie zostały tylko trzy osoby w energii??

Ciekawa
@ta 26.02.2018 22:11

Na nowo budują biuro? :O

Skarbówka

Dostał ktoś już PITa?

ZdecydowanieByły
@Skarbówka 18.01.2018 23:41

Ja już mam

anonim

(usunięte przez administratora)

asia

jaka nazwa firmy ?

Niepewny

W Krakowie na Piłsudskiego 40/1a? To ta firma?

Rozwiewam
@Niepewny 13.02.2018 18:09

Tak

Tymoteusz

Myślę, że te "opinie "piszą ludzie już poza firmą. Pewnie za dobrą pracę zostali zwolnieni.

Nienormalnetowszystko
@CoSieTu 24.01.2018 15:39

Należą się, ale w umowie masz napisane że w ciągu chyba trzech miesięcy masz napisać 90 poleceń zapłaty. Jeżeli ty się nie wywiązałes z umowy to oni tym bardziej. Zresztą to wszystko jest tak napisane jakby oni ci jeszcze na rękę szli bo mogliby nałożyć na ciebie jakieś kary.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nochybaja
@Curly Hair 12.01.2018 13:18

Od razu widać, że jesteś z MPR i piszesz pod dyktando góry :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Szkoda czasu
@Unikać. 08.01.2018 20:29

Nie idź, będą Ci mydlić oczy super zarobkami i silną pozycją firmy. Przez 3 miesiące mojej pracy zwolniło się 17 osób więc uwierz, ze wiem co mówię.

anonymous

Nie rozumiem fenomenu z usuwaniem komentarzy ....

anonim

(usunięte przez administratora)

Kcin

Bo ile by w tym prawdy nie było jest niezgodny z regulaminem :-) To wszystko można ująć w zupełnie inne słowa, zdania itp i nie będzie można usunąć. Jeden komentarz usuwany był non stop. Po kolejnym razie został zedytowany tak, że już nie mogli zdjąć. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

gość

Nabycińska 19.

nieznajomy

Witam, czy ktoś może wie gdzie ta firma jest we Wrocławiu ? Pozdrawiam

nabycińska 19
@nieznajomy 19.10.2017 13:37

Nie

xyz

Cześć wszystkim! Czytam te komentarze od dłuższego czasu. Stwierdzam, że i ja dodam parę słów od siebie. Jeśli chodzi o etapy rekrutacji - owszem, odbywają się identycznie tak jak opisujecie. Z tym że nie każdy przechodzi na drugi etap. Tak, jest to praca w terenie. Gdyby ktoś mi już na początku opisał na czym ta praca polega - nie przyszedłbym. Z racji, że nie dowiedziałem się i przyszedłem na dzień obserwacyjny zatrudniłem się. Trochę tutaj przepracowałem. Nie zdradzę ile z racji, że wolę być anonimowy :) To nie jest praca dla ludzi, którzy marzą o 8h siedzenia przy biurku i spadam. To praca której trzeba się poświęcić. Trzeba ją również polubić. Ogólnie potencjalna osoba powinna być osobą otwartą, lubić kontakt z ludźmi. Atmosfera? Super. Nigdy nikt nie robił problemu o wolne, z każdym problemem mogłem się zgłosić. Pieniądze? Nigdy nie zdarzyło się, że czegoś mi nie wypłacili. Wiadomo - będziesz dla nich dobrym pracownikiem jeśli będą wyniki. Jeśli firma nie zarabia na tobie - trudno. Najlepiej to hejtować :) Nie jestem ani za ani przeciw. Jestem na neutralnym gruncie, patrzę na to z normalnej perspektywy. Hajs za paliwo? Czasami zrzutka, czasami oddawali. Godziny pracy? Idzie się przyzwyczaić, aczkolwiek jeśli ktoś ma dzieci, szkołę, studia - wtedy jest ciężko. Nagabywanie ludzi? Rozmawia się z ludźmi z którymi CHCE SIĘ rozmawiać! Jeśli ktoś nie potrafił dobrze skawalifikować to masz babo placek i wrednych ludzi! Pieniądze - dostajesz tyle ile podpiszesz umów/PZ. Czyli stawki prowizyjne. Jeśli piszesz po 7,8 tygodniowo PZ jesteś w stanie się utrzymać. Jeśli nie potrafisz pisać po jednej dziennie bo "się wypaliłeś" to nie dziwie sie że nie jest się człowiek w stanie utrzymać. I wtedy najlepiej hejtować. Dostajesz wszystko na tacy - system, który działa. Ludzi, którzy zawsze Ci pomogą idąc w teren razem z tobą. W Internecie osoby, które hejtują są to w większości osoby które są sfrustrowane bądź po prostu im nie wyszło! Wypromowanie się na Menagera? Oczywiście, że jest to możliwe ale tylko wtedy kiedy będziesz potrafić poświęcić się w 100% tej pracy, będziesz zatrudniać obserwacje, będziesz mieć wyniki! Później ktoś pod tobą będzie na ciebie zarabiać. Bo póki co ty zarabiasz na to, żeby ludziom którzy są wyżej było dobrze w tyłek. Napisałem tutaj tylko i wyłącznie dlatego że czuję strasznie wielki jad od większości. I nie, nie pracuję w LPP czy jak im tam na dzień dzisiejszy. Zwolniłłem się sam. Dużo się nauczyłem. Ta praca ma swoje minusy i swoje plusy. Cześć i czołem!

ewka
@xyz 13.09.2017 19:01

Typowa gadka ludzi którzy tam pracują! Pracowałam tam we Wrocławiu... I serio jest to banda oszustów! Ludzie pracują tam miesiąc - dwa i odchodzą.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kaka

No i? Nie ma nic od Ciebie ????

anonim

(usunięte przez administratora)

Pit

Ja dostałam Pita

Andrew

Nie polecam, obiecują gruszki na wierzbie. Z pozoru wygląda to bardzo dobrze, plan miesięcznego szkolenia jest spójny i logiczny, wykonanie już nie. Chaos, (usunięte przez administratora). Wiele osób odkuwa się po 2/3 miesiącu.

Leonidas

Witam, czy wiecie może gdzie teraz LPP ma siedzibę we Rzeszowie? Ulica ktoś, coś? dzięki z góry ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

Wut?

W jakim sensie? Jak nie ma?

Ja

Siema Przemek :)

Nikt

Nauczycie się w końcu pisać komentarze tak, żeby nie było widać, że to sami sobie piszecie ? Boże Święty co za brak ogarnięcia ... Na kilometr widać tu rękę kogoś z firmy ... Że też wam się jeszcze chce...

Zostaw opinię o Lpp company - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lpp company