Lpp company

Kraków

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 164 ocen.

Opinie o Lpp company

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lpp company

łysy

Teraz się przedstawiają jako jakaś firma SP.. to Ci sami (usunięte przez administratora) bo nie wiem czy iść w poniedziałek na rozmowę

Skarbówka

Dostał ktoś już PITa?

jaciępogrąże
@bezznaczenia 23.01.2018 13:05

A pit-a jak nie było tak nie ma :P

nieważne
@jaciępogrąże 15.02.2018 09:12

@jaciępogrąże 15.02 to chyba jeszcze nie koniec lutego?

Drama

Firma również jest w Bytomiu, prowadzą tam call center, uważajcie! Prowadzi ja pseudo menago MS wraz z „przyjaciółmi” poza firmy.

Niepewny

W Krakowie na Piłsudskiego 40/1a? To ta firma?

Rozwiewam
@Niepewny 13.02.2018 18:09

Tak

Niepewna
@Niepewny 13.02.2018 18:09

Z buta wjeżdżam?

anonim

(usunięte przez administratora)

asia

jaka nazwa firmy ?

Tymoteusz

Myślę, że te "opinie "piszą ludzie już poza firmą. Pewnie za dobrą pracę zostali zwolnieni.

CoSieTu

Co znaczy „bondowana”? Jak mogą zgodnie z prawem nie wypłacić zarobionych pieniędzy, gdzie na kwitach jest nazwisko kto podpisał umowę? To są zarobione pieniądze, które się należą pracownikowi!

Nienormalnetowszystko
@CoSieTu 24.01.2018 15:39

Należą się, ale w umowie masz napisane że w ciągu chyba trzech miesięcy masz napisać 90 poleceń zapłaty. Jeżeli ty się nie wywiązałes z umowy to oni tym bardziej. Zresztą to wszystko jest tak napisane jakby oni ci jeszcze na rękę szli bo mogliby nałożyć na ciebie jakieś kary.

hi

Witam, zostałem zaproszony na rozmowę do firmy Human Resources w Katowicach przy placu Miarki. Czy to właśnie jest firma Lpp?

hi

Dobrze, że znalazłem wieczorem to forum i przeczytałem wszystkie komentarze, co pozwoliło mi zrezygnować z wizyty w tej firmie. Dobrze, że istnieją takie fora i ludzie dzięki, którym można uniknąć (usunięte przez administratora) Pozdrawiam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Sorry
@Curly Hair 12.01.2018 13:18

Zabawne, zbyt wiele ludzi tam było, chyba, że od wczoraj zmienili strategie ;] troche za pozno

Nochybaja
@Curly Hair 12.01.2018 13:18

Od razu widać, że jesteś z MPR i piszesz pod dyktando góry :)

Janusz

Hej , idę na rozmowę kwalifikacyjną i mam pytanie czy jest to ta firma Human international group? Powiedzcie coś o działalności tej firmy?

Unikać.
@Janusz 08.01.2018 20:08

Tak to jest to. Szkoda twojego czasu, chyba że chcesz zarobić 200 zł w grudniu na święta.

Szkoda czasu
@Unikać. 08.01.2018 20:29

Nie idź, będą Ci mydlić oczy super zarobkami i silną pozycją firmy. Przez 3 miesiące mojej pracy zwolniło się 17 osób więc uwierz, ze wiem co mówię.

Frustrat

Kilka słów o Wrocławiu, jakby ktoś pytał o adres to Nabycińska 19 https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,10419

Leonidas

Witam, czy wiecie może gdzie teraz LPP ma siedzibę we Rzeszowie? Ulica ktoś, coś? dzięki z góry ;)

rze
@Leonidas 26.09.2017 20:05

Rzeszów ul. Fredry 4/69

anonymous

Nie rozumiem fenomenu z usuwaniem komentarzy ....

ControlC/ControlV

Witam Serdecznie nie polecam firmy. Znana jest pod wieloma nazwami bo jak tylko forum nabierze rozgłosu to robią "rebranding", żeby nikt się nie połapał. Groźby, wyzwiska, wulgaryzmy ze strony szefostwa na porządku dziennym, a przy tym straszny wyzysk pracowników. Inne znane nazwy: Lpp company MPR Group HR GPS Global Global Group GPS Global People Investments TJ Marketing Job Service Human International Group Human resources Vindo wide job Większość nazw łudząco podobna lub niemal taka sama jak inne znane i raczej dobrze postrzegane firmy. Czym się zajmują: Tzw Marketing Bezpośredni czyli typowa akwizycja i wciskanie. Dla kogo pracują: EDF (ten francuski), UPC, Fortum, Amnesty International, Dorastaj z Nami, Fundacja Dajemy Dzieciom Siłę (dawniej Dzieci Niczyje) i kilka mniej znanych Cokolwiek się o nich nie napisze, zaraz znika z forów a zwłaszcza z gowork. Jak wygląda rekrutacja: 1. Rozmowa przez telefon: zapraszamy Pana/ia na rozmowę kwalifikacyjną. Wybór stanowiska zalezy od Menadżera, aktualnie prowadzimy rekrutację na kilka stanowisk. Jeżeli termin wam nie pasuje to mowia, że zadzwonia innym razem jeżeli rekreacja będzie nadal prowadzona. 100% pewności że będzie bo prowadzą ja cały rok. 2. Rozmowa kwalifikacyjna: składa się z dwóch etapów, najpierw z Tobą rozmawiają, chcą Cię poznać, zobaczyć jaki jesteś a później przydzielają Cię do określonego działu. Od czego to zależy ? Jak im się bardziej spodobasz to zostaniesz przydzielony do działu osoby z którą miałeś rozmowę, jeśli mniej to do innego. Na rozmowie nigdy nie dowiesz się nic konkretnego. Opowiedzą o każdym dziale po trochę. Energia, charytatywność, telekomunikacja,hr,szkolenia dla firm zewnętrznych. Umowa o dzieło jest cały czas i nie ma co liczyć na inna, płacone tylko z prowizji, więc są tygodnie w których nie zarobicie nic, tylko nikt o tym wcześniej nie mówi. Pakiet Luxmed i siłownia, oczywiście będzie jeżeli sobie za to zapłacicie. 3. Dzień otwarty w charity : przychodzicie do biura, opowiadają wam mniej więcej o tym co będziecie robić (zaciekawić a nie wytłumaczyć), tylko po to żebyście stracili trochę czasu, idziecie w teren, pukacie od drzwi do drzwi i opowiadacie o kampanii i zapisujecie do pomocy. 4. Wyjazdy w teren: składacie się na paliwo, więc czasami doplacacie do tego by móc pracować. nowe osoby przez pierwszy tydzień jeżdżą na koszt lidera (Zielona góra to jedyne miasto które na zwrot za dojazd, nie wiedząc dlaczego ) . 5. Wypłaty: w zależności od dywizji. W charity raz w tygodniu, za kwity sprzed dwóch tygodni, wypłacane tylko te które są potwierdzone na telefonie weryfikacyjnym. (40,60 PLN za kwit) 6. Konkursy jednodniowe : żeby was zmotywować do pracy, na prowadzenie biura jak menadżera nie ma, często wcale nie wypłacane Konkursy długoterminowe: na powiększenie biura, zawsze wygrywa zielona góra, więc jak nie jesteście od nich to nie macie się co łudzić. 7. Komentarz ten jest już dodawany chyba 10-ty raz bo zawsze go usuwają 8. Kadra: obrabia tyłek wszystkim na prawo i lewo, nigdy nie mówią niczego prosto w oczy, udają kolegów po to by później mieć o czym plotkować. Śmieją się z ludzi pracujących w Żabce ( drodzy menago tam przynajmniej mają wypłatę) 9. Ciekawostki: każdy ma swojego pupila, chyba im lepiej obciagasz tym dłużej możesz pracować i na więcej sobie pozwalać, ludzie zostają zwolnieni za to że jedna osoba nie potrafi się z innymi porozumieć. ‌Gdzie można ich znaleźć: Kraków Katowice Wrocław Zielona Góra Sopot Opole Rzeszów Bytom Nie traćcie czasu i pozdrawiam serdecznie. :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Kcin

Bo ile by w tym prawdy nie było jest niezgodny z regulaminem :-) To wszystko można ująć w zupełnie inne słowa, zdania itp i nie będzie można usunąć. Jeden komentarz usuwany był non stop. Po kolejnym razie został zedytowany tak, że już nie mogli zdjąć. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

gość

Nabycińska 19.

xyz

Cześć wszystkim! Czytam te komentarze od dłuższego czasu. Stwierdzam, że i ja dodam parę słów od siebie. Jeśli chodzi o etapy rekrutacji - owszem, odbywają się identycznie tak jak opisujecie. Z tym że nie każdy przechodzi na drugi etap. Tak, jest to praca w terenie. Gdyby ktoś mi już na początku opisał na czym ta praca polega - nie przyszedłbym. Z racji, że nie dowiedziałem się i przyszedłem na dzień obserwacyjny zatrudniłem się. Trochę tutaj przepracowałem. Nie zdradzę ile z racji, że wolę być anonimowy :) To nie jest praca dla ludzi, którzy marzą o 8h siedzenia przy biurku i spadam. To praca której trzeba się poświęcić. Trzeba ją również polubić. Ogólnie potencjalna osoba powinna być osobą otwartą, lubić kontakt z ludźmi. Atmosfera? Super. Nigdy nikt nie robił problemu o wolne, z każdym problemem mogłem się zgłosić. Pieniądze? Nigdy nie zdarzyło się, że czegoś mi nie wypłacili. Wiadomo - będziesz dla nich dobrym pracownikiem jeśli będą wyniki. Jeśli firma nie zarabia na tobie - trudno. Najlepiej to hejtować :) Nie jestem ani za ani przeciw. Jestem na neutralnym gruncie, patrzę na to z normalnej perspektywy. Hajs za paliwo? Czasami zrzutka, czasami oddawali. Godziny pracy? Idzie się przyzwyczaić, aczkolwiek jeśli ktoś ma dzieci, szkołę, studia - wtedy jest ciężko. Nagabywanie ludzi? Rozmawia się z ludźmi z którymi CHCE SIĘ rozmawiać! Jeśli ktoś nie potrafił dobrze skawalifikować to masz babo placek i wrednych ludzi! Pieniądze - dostajesz tyle ile podpiszesz umów/PZ. Czyli stawki prowizyjne. Jeśli piszesz po 7,8 tygodniowo PZ jesteś w stanie się utrzymać. Jeśli nie potrafisz pisać po jednej dziennie bo "się wypaliłeś" to nie dziwie sie że nie jest się człowiek w stanie utrzymać. I wtedy najlepiej hejtować. Dostajesz wszystko na tacy - system, który działa. Ludzi, którzy zawsze Ci pomogą idąc w teren razem z tobą. W Internecie osoby, które hejtują są to w większości osoby które są sfrustrowane bądź po prostu im nie wyszło! Wypromowanie się na Menagera? Oczywiście, że jest to możliwe ale tylko wtedy kiedy będziesz potrafić poświęcić się w 100% tej pracy, będziesz zatrudniać obserwacje, będziesz mieć wyniki! Później ktoś pod tobą będzie na ciebie zarabiać. Bo póki co ty zarabiasz na to, żeby ludziom którzy są wyżej było dobrze w tyłek. Napisałem tutaj tylko i wyłącznie dlatego że czuję strasznie wielki jad od większości. I nie, nie pracuję w LPP czy jak im tam na dzień dzisiejszy. Zwolniłłem się sam. Dużo się nauczyłem. Ta praca ma swoje minusy i swoje plusy. Cześć i czołem!

Zyx
@xyz 13.09.2017 19:01

Okrągłe ZERO - "0" wypromowanych managerów którzy mają (jak to się pięknie mówi) SWOJE biuro i czysty dochód. I to od początku powstania firmy. Jedynie z nazwy. Ewentualne starzy koledzy właścicieli z konkurencji Appco (i to jescze na innyh zasadach - Zielona Góra podstawa za prowadzenie i hajs za przekroczony próg umów!!!). Atmosfera? A gdzie wspominasz o mobbingu ze strony jedego z właścicieli, którego nikt nie lubi i który dla wtajemniczonych miał już swoje 5 minut w Internecie?? Gdzie jest wzmianka o obrażaniu filarów firmy którymi są ludzie dopóki dają sobie mydlić oczy (a teraz chociaż chcą się wyżalić na forum)? A może porozmawiamy o tzw "coachingu", czyli magii i znachorstwie XXI w (który jest oczywiście niczym innym jak biznesem i produktem który się wciska szarej acz ambitnej masie)?

Wtajemniczony
@Zyx 06.11.2017 22:34

A i tylko wspomnę, że właściciele potrafią umiejętnie zarządzać ludźmi w teamach pracowników wyższych szczebi tak aby jak najmniejsza liczba osób była w jednym (bo wtedy wg. "ZASAD" nie masz prawa do procentu z nich). A potem zasłaniają się oczywiście rozwojem firmy, pseudolukratywnymi "dealami" itp. Koniec końców nie ma ani jednego człowieka po za współwłaścicielami/akcjonariuszami spółki kto by zarabiał jak się mówi na prawo i lewo. Do tego ludzie ktorzy pracują od 8:00 do 23:00, a chodzą w garniakach za 100 pln i nie mają na obiad (a oni są promowani jako wielcy managerowie)... Szkoda gadać... Przypomina mi to autrytety tego "coachingu" w Polsce. Jeden leczył ludzi z chorób "wiarą w siebie" (poważnie!), a drugi dorobił się na wyzwiskach i nie płaceniu swoim ludziom w firmach... Na ludzkiej naiwności, zaufaniu i ambicji najłatwiej żerować.

nieznajomy

Witam, czy ktoś może wie gdzie ta firma jest we Wrocławiu ? Pozdrawiam

nabycińska 19
@nieznajomy 19.10.2017 13:37

Nie

anonim

(usunięte przez administratora)

Kaka

No i? Nie ma nic od Ciebie ????

anonim

(usunięte przez administratora)

Pit

Ja dostałam Pita

Andrew

Nie polecam, obiecują gruszki na wierzbie. Z pozoru wygląda to bardzo dobrze, plan miesięcznego szkolenia jest spójny i logiczny, wykonanie już nie. Chaos, (usunięte przez administratora). Wiele osób odkuwa się po 2/3 miesiącu.

anonim

(usunięte przez administratora)

Wut?

W jakim sensie? Jak nie ma?

Ja

Siema Przemek :)

Nikt

Nauczycie się w końcu pisać komentarze tak, żeby nie było widać, że to sami sobie piszecie ? Boże Święty co za brak ogarnięcia ... Na kilometr widać tu rękę kogoś z firmy ... Że też wam się jeszcze chce...

anonim

(usunięte przez administratora)

Kiedy

Popieram

gdziejajestem

Teraz chyba kombinują też coś z adresem w Katowicach Pani zadzwoniła, podała mi adres, znam troche te okolice, ale mysle sobie "dobra, moze o czyms zapomniałam, moze numeracje pozmieniali itd" i dla pewnosci poszłam wiec wczesniej poszukac tej firmy. Ale oprocz klubu i biur adwokackich na domofonie, nic w okolicy nie znalazłam. A już napewno w ciagu kamienic nie ma nigdzie takiej z numerem podanym przez te panią...xD Na rozmowe juz nie dotarłam - bo jak dotrzec pod adres ktorego nie ma?! :D Wiec jesli ktos dostanie zaproszenie na Katowice pod nr 6a niech solidnie sprawdzi - dla mnie jest podejrzane że ani w mapach ani nawet w Panoramie Firm nie widnieje nic pod takim adresem... Jest nr6 ale 6a...? Tego juz nie uraczysz :D.

Narobilosie

Również niedawno rekrutowałam na stanowisko w tej firmie. Poszukując pracy aplikowałam w różne miejsca. Dostaje telefon z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną, już w trakcie rozmowy było dla mnie niezrozumiałe jaka firma i gdzie... w końcu dostałam wiadomość, nie mogłam kompletnie skojarzyć nazwy firmy... wiec pojechałam w przed dzień sprawdzić miejsce, bo w necie nic a nic. Na drzwiach była kartka, a ja w dalszym ciągu nie wiedziałam gdzie idę na rozmowę. W końcu poszłam. Wszystko odbyło się tak jak wspominaliscie w komentarzach, pomyślałam w końcu trafiłam na miła atmosferę... jednak w trakcie rozmowy zaczęły pojawiać się mi w głowie czerwone lampki. Firma mająca tyle działów? Średnio to mnie przekonywało. Zapytania o stronę internetowa wymijające. I konkretność stanowiska także. Umowa niby na pełny etat, ale o zarobkach ani mru mru. Miałam dostać odp za pare dni, ale w tym samym dniu dostałam tel do przejścia na drugi etap. Ucieszyłam się nie powiem, ale coś mnie tknęło żeby poszukać jakieś info, weszłam najpierw na Facebook i tam 1 sze wrażenia? Negatywne. Ci ludzie, te imprezy wyjazdy itd. Nie moje klimaty. Zaczęło mi się to niepodoba wtedy zaczęłam szukać opinii i trafiłam na to forum. Dzięki Wam potwierdziły się moje przypuszczenia ze coś jest nie tak, a na dzień obserwacyjny już nie poszłam. Takie sprawy powinny być nagłaśniane żeby przestrzec innych. Ja Wam za to dziękuje ????????

anonim

(usunięte przez administratora)

anakonda

Brawo Michałku !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Łłłłłłł

Imiona 5 przy#"&$, którzy nie mają co robić, czytają to forum i włamują się ludziom na konta na fb, aby poczytać co się o nich mówi. Najciekawsze informacje i tak wychodzą na rozmowach telefonicznych. Cześć Ł. :*

anonim

(usunięte przez administratora)

Hahahahhahaha

No to dyktuj a Ja notuje :)

zdezorientowana

Zamieniam się w słuch, chętnie poczytam i kogo typujesz, że ktoś pisał ze starego lpp z Wrocławia?

Hahahahhahaha

Aktualnie chyba nie macie czym szastać bo ludzi coraz mniej :)

Przemiszczowski przesmiewca

W jeden wieczór usuneliscie ponad 40 komentarzy ... Nie szkoda wam pieniędzy ?

Haha

Co tu sie stało, że tak pusto ?;o

Ktomnietamwie

Umowa o dzieło. Nigdy nie dostaniesz o pracę. Przykro mi.

anonim

(usunięte przez administratora)

Wut

To w takim razie kto kłamie? W ogloszeniu jest napisane że umowa o pracę a tutaj że umowa o dzieło oraz nie 8h pracy tylko zdecydowanie więcej

BULWERS

Skoro tyle negatywnych opinii nt pracodawcy to coś w tym musi być, prawda?

BYŁOMINEŁO
@BULWERS 17.08.2017 18:48

Firma daje szanse ale nie każdy to docenia. Nie widzę tu komentarzy na temat pracowników którzy polecieli w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a a powinny być ich mnóstwo. Większość ludzi którzy wypisują takie komentarze to os którym nie chciało się pracować a oczekiwało że firma zapewni im i tak wynagrodzenie mimo iż pewnie nawet przez szkolenie nie przeszli. Pozdrawiam serdecznie oby na kasie w tesco było Wam lepiej.

Cotusie
@BYŁOMINEŁO 17.08.2017 19:10

Drodzy hejterzy i obrońcy. Ta rozmowa prowadzi do nikąd. Każdy na tym traci

Były obecny przyszły

Czyli jednak "ktoś" zarabia w tej "beznadziejnej" firmie. Pytam się zatem kto marudzi że nie zarabia skoro są przykłady że jednak się da!

Gallanonim
@Były obecny przyszły 14.08.2017 14:09

Skoro nie masz problemów z tym że zarabiasz mniej niż Ci obiecali to sobie tam siedz. Szkoda tylko, że nie pojawiały się wcześniej pozytywne komentarze do póki dyskusja się nie rozrosła. Wolne dzisiaj macie to śledzicie wszystko cały czas.

SueSue
@Były obecny przyszły 14.08.2017 14:09

Szczerze więcej się wydało na tą pracę niż zarobiło. Jedynie jakieś doświadczenie, trochę jakby zapłacić za takie kursy. Jeden miesiąc mi wystarczył. Dziękuję, szczerze nie polecam.

Gallanonim

Zarabiać,zarabia tylko nie tyle co było mu obiecane. Porozmawiajcie z nim szczerze to się więcej dowiecie

Wszyscysatacysami

Czyli co p. M.S nie zarabia na na prowadzeniu biur? Wydaje mi się ze utrzymanie pracowników, koszty placówek to chyba nie małe pieniądze. @Gallanonim straszny jad z Twoich wypowiedzi czuć.

anonim

Naiwna, dała się pewnie nabrać na dużą kasę i karierę

Gallanonim

Pewnie tak. Nieźle musiał jej oczy zmyślić bajkami bo na wygląd to ona na pewno nie poleciała.

Gallanonim

To czy koniec czy nie wyjdzie w praniu. Tego że chodzi wk@#$ony to pracownicy też tego widzieć nie mogą. A z tą kobietą, to dość ciekawe :) kto go tam chce ?

Niewiemwiecpowiem

A to nie jest tak ze prawdziwi Menagerowie to tylko T.M P.Ch P.M Ł.B M.S M.S P. W ? Reszta tacy jak p. Kamil, Ginter w Rzeszowie, Adam w Krakowie, Marek w Opolu, Ola i Dawid w Katowicach, czy caly Wroclaw i Sopot to sa osoby które nie maja jeszcze dzialalnosci? Jesli dobrze zrozumiałem jak tam pracowałem na wakacjach to ze dopiero po spelnieniu kryteri sa jakies profity z prowadzenia takich placówek. Czepianie sie przyszłych menagerow ze nie maja chajsu jest jak czepianie sie studenta prawa ze nie zarabia jak prawnik.

Gallanonim
@Niewiemwiecpowiem 14.08.2017 12:01

Drogi pracowniku wakacyjny :) Skoro pracowałeś w wakacje a wakacji minął dopiero miesiąc, powiedz gdzie zdarzyles się dowiedzieć tyle o firmie? Kiedy poznałeś wszystkich menadżerow ? Biorąc pod uwage, że były organizowane rt, nie było większych zjazdów teraz. Więc pytanie czy faktycznie pracowałeś tylko miesiąc w wakacje czy nudzi Was się w MPR i chcecie się jakoś wybronic ?

więcejtamniewróce

Dziwie się, że próbują jak zawsze ratować wszystko po trupach. Chociaż zgadzam się z @Gallanonim - ,, każdy ma swojego pupila, chyba im lepiej obciagasz tym dłużej możesz pracować i na więcej sobie pozwalać" - temat Rzeszów, temat rzeka :D Myślę, że tu wszyscy są wku*wieni na ta firmę ;) - ciekawe dlaczego.. :P Każdy to się zwolnił były komentarze typu : ,, o ten to przestraszył się za szybkiego rozwoju''; ,, o a ten chce isc pracowac na kasie za 1800brutto'' xD szkoda, ze tam menagerowie nie mają na fajki ani piwo ;D

Anonimon

Z drugiej strony Pan M.S nie wyglądał na załamanego całą "sytuacją". Czyżby to jeszcze nie koniec? :P

Przemiszczowski przesmiewca

Gówno a nie doświadczenie. Jakby poszli teraz w teren to albo by nic nie napisali albo by jakieś wałki cisnęli , żeby tylko napisać .

Gallanonim

Jeszcze trochę to dwie dywizje odejdą w sina dal a Panowie P.M., T.M., i P.CH będą musieli iść w teren sami.

ANonim
@Gallanonim 14.08.2017 08:41

Dadzą sobie radę bo mają takie ,,doswiadczenie" :)

ANonim
@Gallanonim 14.08.2017 08:41

Chociaż powiem Ci, że tak kombinują, takie robią wałki, że ich chyba nic nie zatopi

Przemiszczowski przesmiewca

Hej. Nie ukrywam , że chętnie z Wami pogadam. Sam tam pracowałem . Wiem , że nikt się tu nie ujawni. Jak się zgadamy ?

ANonim
@Przemiszczowski przesmiewca 14.08.2017 00:35

Raczej nie ma na to szans :) chociaz temat M.S ciekawy że takie rzeczy się odwalały, że przekrety itp i sposób jak to wyszło, że UPC zerwalo kontrakt

Gallanonim

Zapytaj o szczegóły M.S. choć nie sądzę by chciał o tym rozmawiać, trochę się chłopak ostatnio denerwuje. A to czy pracuje czy nie, nie ma aktualnie większego znaczenia.

Gallanonim

Tak, tam są robione największe przekręty. Dziwne że nikt się tym wcześniej nie zainteresował. Milion zarejestrowanych umów w jednym mieszkaniu.

więcejtamniewróce
@Gallanonim 13.08.2017 23:53

Z tego co wiem, było to od osoby, która była czlonkiem lpp ale bytom był od lutego prowadzony przez M.S a teraz został przyłączony do lpp, dlaczego? Pracujesz tam dalej?

anonim

(usunięte przez administratora)

więcejtamniewróce
@Gallanonim 13.08.2017 18:38

Hej, pracowałam tam jakiś czas. Skąd masz takie info? Bo teoretycznie Bytom nalezał do jednego z pracowników i był jednostką niezależną.

Pracazadarmo
@więcejtamniewróce 13.08.2017 23:13

Z plotek słyszałem, ze podobno biuro w Bytomiu to był jeden wielki przekręt i z wypłatami i ze wszystkim.

Zostaw opinię o Lpp company - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lpp company