Lpp company

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 324 ocen.

Lpp company
2 324 6 1

Opinie o Lpp company

Adek

Cześć wszystkim. Ogólnie bardzo jestem zaskoczony komentarzami o tej firmie bo robią pierwsze dobre wrażenie. Zaskoczyło mnie również to, że przed rozpoczęciem pracy miałbym podpisać umowę o szkolenie + pracować jeszcze dłuższy czas i jeśli się nie wywiązuje z umowy płacę karę. Jak to wygląda już od środka? Czy ktoś z was podpisywał? Boję się trochę zaryzykować dlatego proszę o wasze wypowiedzi jak u was wyglądało.

meduza2008
@Adek 10.10.2018 23:38

Niczego nie podpisuj, za podpisanie umowy o szkolenie zobowiązujesz się do pokrycia 1200 zł w przypadku rezygnacji

katowice_wrzesien2018

Byłem dzisiaj na rozmowie w tej firmie. Od samej rozmowy było dla mnie podejrzane to, że nazwa, która podała mi babka przez telefon, a później w smsmie, czyli "AI" w ogóle nie figurowała w internecie i nie mogłem nic znaleźć na temat tej firmy. W ogłoszeniu na olx nie było żadnych konkretów poza tym, że szukają młodych osób bez doświadczenia do super pracy w centrum Katowic. Po wyjściu z 15 minutowej rozmowy w Katowicach na ul. Kopernika 4 (1 piętro, lokal nr 3, na domofonie napis - admin HR) nadal nic nie wiedziałem. Rozmowa była przeprowadzona w sposób prymitywny: zero konkretów na temat stanowiska pracy, obowiązków, czy formy umowy, a także stawki. Dowiedziałem się natomiast, że współpracują z organizacjami charytatywnymi i że dzisiejsze spotkanie to dopiero 1 etap rekrutacji, na drugi mnie być może zaproszą (zaprosili, dzwonili do mnie parę godzin później) w poniedziałek. No i w ten poniedziałek niby mam sobie zagospodarować 8 godzin czasu na ich dzień próbny. Nie mam zamiaru tam iść, bo w między czasie szukając w necie info na temat tej firmy dotarłem do tego forum oraz kilku podobnych. Na ten trop trafiłem jedynie za pomocą numeru telefonu od tej babki, okazuje się, że na ich stronie (ich, ale pod nazwą innej firmy) sp-org.pl numer ten jest przyporządkowany do biura w Opolu. Tak czy inaczej to wygląda jak jedna wielka ściema. Kto to widział na rozmowie o pracę nie podać żadnych konkretów jak chociażby wysokość stawki, rodzaj umowy oraz zakres obowiązków. Odradzam!

Nimorut
@katowice_wrzesien2018 28.09.2018 18:18

podeslesz ogloszenie na jakie aplikowales?

katowice_wrzesien2018
@Nimorut 02.10.2018 22:32

Linka mi usuwa stąd to wkleję treść: umowa o pracę, centrum Katowic, tytuł "nowy projekt w centrum Katowic" Jesteś młodym, ambitnym człowiekiem natomiast brak Ci doświadczenia? Głowa do góry! Nasza firma daje możliwość zdobycia niezbędnego na rynku pracy doświadczenia, wiedzy i umiejętności. Obecnie pracujemy na kilku projektach marketingowych i promocyjnych dla naszych klientów szukamy ludzi, którzy pomogą nam w codziennych obowiązkach i staną się częścią naszej firmowej rodziny :) Wymagamy dyspozycyjności od poniedziałku do piątku (weekendy wolne), mnóstwo zaangażowania oraz chęci do zdobywania nowych umiejętności i wiedzy. Gwarantujemy: - świetną atmosferę w pracy - sprawiedliwe wynagrodzenia - imprezy, wyjazdy integracyjne - możliwości zdobywania doświadczenia - możliwości awansu i rozwoju zawodowego Aplikuj i przekonaj się, że warto! Czekamy na Twoje CV. Powodzenia!

LINK
@katowice_wrzesien2018 03.10.2018 13:26

https://www.olx.pl/oferta/nowy-projekt-dla-firmy-w-centrum-katowic-CID4-IDvJsab.html#f2f689cb53

BIAŁYMERCEDES

KOMENTARZ BYŁ USUWANY JUŻ 16 RAZY! NIGDY NIE DAMY ZA WYGRANĄ ;) Pracowałem w tej firmie ponad pół roku, co do samej pracy: - raz w miesiącu wyjeżdża się na pseudo delegacje tzw. tripy, za wszystko płaci się samemu, benzyna, jedzenie i jeśli nie spełnisz narzuconego celu to oddajesz za nocleg. Przez tydzień jesteś w stanie zrobić nawet 50 kilometrów z buta; - Wypłata podzielona jest na dwie części, w slangu tej pseudo firmy, dwie TRANSZE- jedna to 70% faktycznego zarobku a drugą dostajesz jeśli spełniłeś cel narzucony przez biednego managera; - na początku "kariery" każdy uczestnicy w szkoleniu PRIMEN i tam pseudo manager (Dawid F., Piotr W., Michał S., Adam B., Łukasz G., Dawid M. i Mikołaj P.) opowiada jak zarobić milion (!!!) w rok, kiedy sam ma samochód na kredyt albo leasing i w dodatku na LPG; - nowe osoby tzw. NEW STARTERY już na wstępie zostają karmione dawką kłamstw a mianowicie: brak sufitu finansowego (a sami potrafią przez 4 miesiące nie zarabiać pieniędzy), bardzo szybki awans na lidera zespołu, który codziennie dostaje mandat od komunikacji za brak biletu w autobusie. Większość ludzi, pożegnała się z tą firmą, OCZYWIŚCIE NIE BEZ KONSEKWENCJI, ponieważ większość aby wiązać koniec z końcem musiała się zadłużyć. Nie wiem jak osoby, które mają dzieci np. menago Katowice Dawid F., Piotrek W., Michał S., Wrocław Mikołaj P., były menago Rzeszów Bartosz G., nie wypłacają pieniędzy i mają sumienie zostawiać tych ludzi, którzy też mają rodziny bez środków do życia; - brak ubezpieczenia, opieki medycznej też nie ma, chociaż wciskają kit, że jest, za siłownię też trzeba zapłacić sobie samemu, a problem pojawia się dopiero wtedy, kiedy ktoś faktycznie zaczyna chorować to firma traktuje go jak zbędny balast; - kreowanie wizji sukcesu, zmienia się diametralnie w momencie w którym wchodzisz do kuchni a tam: skisłe mleko, kawa z ARO - najtańsza a cukier przynosisz sobie sam. Kiedy chcesz umyć sobie kubek po tej zacnej kawie, po której barista reklamowałby ową markę przez następną dekadę, jesteś zmuszony umyć kubek palcami już poparzonymi, ponieważ łyżeczka jest tylko jedna na całą firmę; - zawsze brakuje: papieru w drukarce, długopisów, mazaków. Na pseudo delegacjach musiałeś drukować sobie sam umowy za własne pieniądze, oczywiście zwrotów w firmie BRAK. Firma nie daje Ci nic tylko wymaga, aczkolwiek daje poczucie, że pseudo wiedza, która jest taka sama w każdej firmie charytatywnej/ energetycznej/ telekomunikacyjnej jest warta tego żebyś musiał się zadłużać; - jeżeli chcesz skutecznie nabawić się wrzodów, wyłysieć jak menago Adam z Krakowa, to zapraszamy do tej zacnej firmy a wszystkie Twoje "marzenia" się spełnią. - we wtorki i czwartki o 8:30 i o 12:00 zdzwaniamy się z całą Polską i słuchamy nowych podpowiedzi jak skutecznie zamykać klienta, jak dbać o swoje nastawienie, jak chodzić po biurze, co mówić a co nie, aby osoba, która przychodzi na dzień otwarty czuła się jakby złapała Pana Boga za nogi; - kiedy zwalniasz się z pracy i dzwonisz w sprawie swoich pieniędzy to najlepiej o nich zapomnij, bo jak brzmi staropolskie przysłowie "zobaczysz je jak świnia niebo", osobiście znam osiem osób, którym pieniądze nie zostały wypłacone a kancelaria szykuje pozew zbiorowy. Po ich wizycie na policji dowiedziałem się, że stróże prawa porównują firmę do Amber Gold a wszystkie dowody w postaci robienia przysiadów bądź pompek za każda minutę spóźnienia, siadania na czyjejś twarzy bo przegrał wyzwanie, klękanie przed kimś i mówienie "wygrałeś! bo jesteś lepszy a ja jestem zwykłym ch**em do bicia", udawanie, że robi się komuś przyjemność ustami, bo też przegrało się wyzwanie, prezesi ładnie to określają "targaniem laski"; - à propos targania laski... Każdy dobrze wie, kto pracował w tej firmie, że w każdym biurze ZAWSZE jest jakiś romans i nie mam do końca na myśli handlowców, ale sytuację w której dziewczyna (niejakiego Pawła Ch. prezesa),( ona też pracuje w MPRach), na każdej imprezie firmowej wpychała język do gardła innemu panu, a Bóg wie co kto jej wpychał i gdzie. Była pewna młoda spotsmenka, która wdziękiem swoich czerwonych ust prawie rozbiła małżeństwo. Wiecznie narzekała na swoje samopoczucie, więc a co drugi pracownik MPRu wnikliwie ją badał - przecież to jest firma miliona pomysłów i tysiąca doświadczeń. Napisałbym więcej, z tym, że widząc jak Prezes Tomasz M., Przemysław M i Paweł Ch., chodzą na wolności a nie są wnikliwie badani przez kolegów z celi, po prostu odechciewa mi się dalej pisać. Cześć czołem jak to mawia prezes Przemysław.

Oszukana

Ja osobiście czuje się oszukana przez ta firmę ... jedna wielka pomyłka !! INACZEJ PISZE W OGŁOSZENIU INACZEJ SIĘ OKAZUJE !

Chyba ty
@Oszukana 19.09.2018 20:26

A gdzie teraz mieści sie siedziba energii w katowicach?

danielos
@Chyba ty 20.09.2018 11:09

na Sienkiewicza 10

KrwawaMary
@Chyba ty 20.09.2018 11:09

Na Wojewódzkiej

Takiatam
@Chyba ty 20.09.2018 11:09

Na Kopernika na pewno i chyba Mariacka

Olololo
@Takiatam 22.09.2018 06:06

To teraz jest kilka lokalizacji w Katowicach?

Ona ona
@Olololo 25.09.2018 22:32

Na pewno są 100 % na wojewódzkiej i Kopernika !!

bezprzecinka
@Oszukana 19.09.2018 20:26

Siedziba jest na pewno na Sienkiewicza byłem na rzozmowie

Strata czasu

Sp org? Haha, jedna wielka ściema! Totalna porażka, podejście managera do pracownika jest jakąś abstrakcją, warunki jakie proponują? A przepraszam.. raczej zatajają żeby pracownika postawić przed faktem dokonanym i dokonać wyboru na ich korzyść. Manipulacja opanowana perfekcyjnie, tego mogę szczerze pogratulować. Na fikcji i kłamstwie daleko nie popłyniecie, kiedyś wasze zarobione „miliony” się skończą. Jaka będzie kolejna nazwa firmy o numerze bodajże 15? Pozdrawiam serdecznie, a wszystkim osobom, które się zastanawiają nad praca tam stanowczo odradzam ;)

nosy

Witam. Po nie przepracowaniu niespełna 1,5roku w wyżej wymienionej firmie do czasu na prawdę było fajnie gdyby nie fakt ze tylko moja osoba się starała o wszystko zamiast pochwal były wieczne wymagania z początku fakt wyjazdów i płatności ze swoich odłożonych pieniędzy wydawał mi się daleki od normalności ale jednak psychologia manipulacyjna była od menagerow na najwyższym poziomie i fakt faktem zostało mi to obojętne bo w sumie racja... potwierdzam wszystko co jest napisane jeżeli chodzi o rozmowy kwalifikacyjne jest tu bardzo dużo prawdy o tej firmie z tym, że jeżeli chodzi o podejście do pracownika w trakcie pracy w trakcie dołu sprzedażowego "góry" jest na prawdę na innym poziomie niż wykładają. Mam wrażenie że większość menagerów/ prezesów nie do końca rozumie to co wykłada i z takim podejściem stracili dużo obiecujących się osób ale cieszę się ze moja osoba zrezygnowała z tej pracy z tego względu że ta miła atmosfera przerodziła się w istne piekło naciskania na wyniki ... co do wypłat dla mnie było na prawdę wszystko w porządku... czy POLECIĆ tą firme ? Zależnie kto co lubi - moja opinia zostaje neutralna poprawić to i owo i szczerość zamiast mydlenia oczu myślę że mogło by się udać ... jednak prezesi zamiast inwestować w ludzi inwestują w dobrą zabawę z domieszką "bardzo dobrej" zabawy. Powodzenia z takim podejście 3majcie się na szczęście to już za mną !

No więc
@nosy 11.09.2018 23:24

Nie wiem kim jesteś ale pewnie dobrze się znamy i gratuluję podejścia... ta firma to jakieś nieporozumienie.... :)

Żart
@nosy 11.09.2018 23:24

Zobaczymy czy ta ostatnia wypłatę dostaniesz czy tak jak połowa biura będziesz chodził i się prosił.

Makarena
@Żart 16.09.2018 22:51

Ja dostałam

nosy
@No więc 16.09.2018 22:47

Z pewnością się znamy :)

Na plus

Pracuje w LPP w dziale teleko od 2 miesięcy, owszem jest to chodzenie od drzwi do drzwi i przedstawienie ludziom warunków współpracy, aczkolwiek firma nie współpracuje z jakąś firmą kogucik a z dużą znaną marką więc nie chodzisz i nie wciskasz ludziom g.. a naprawdę dobrej jakości usługi:) Jeżeli chodzi o wyjazdy o których wcześniej wspomniano, jest ich sporo Kraków, Wrocław, Rzeszów i tak w kółko przejazd jak i nocleg w 100% opłacony i nie ma żadnego odciągania od wypłaty. Godziny pracy tak jak ktoś pisał wyżej suma sumarum wychodzi koło 4 godzinek dziennie bo nie wiem czy siedzenie w biurze żartowanie, śmianie się można nazwać pracą :) Atmosfera w biurze jest świetna, dzięki temu że forma pracy jest jaka jest ludzi którzy są firmie są pozytywni, pełni entuzjazmu i żartobliwi. Ludzi którzy szukają posady w biurze rzeczywiscie się tam nie odnajdą i będą pisali komentarze tego typu które są wyżej ponieważ aby pracować w LPP musisz kochać kontakt z ludzmi i przede wszytskim mieć dystans do siebie

green stick
@Na plus 13.03.2017 09:20

,,Ludzi którzy szukają posady w biurze rzeczywiscie się tam nie odnajdą" Tam nie odnajdą się ludzie, którzy szukają pracy. Natomiast gówniarze na garnuszku rodziców mogą się pobawić w tą śmieszną firmę, gdzie liderem zostaje się po miesiącu pracy. Szkoli się innych klepiąc regułki, w praktyce samemu nie potrafiąc sprzedawać. ,,Top Leaderów" nie stać na piwo i fajki...i idą na tzw. ,,żebry" XDDD

yolo
@Na plus 13.03.2017 09:20

Nie zgodzę się z tym, że noclegi i dojazdy opłaca firma. Mnie wysłali na tripa na drugi koniec polski po czym w drodze na miejsce okazało się, że chłopak, który jest kierowcą wraca dzień wcześniej i trzeba wrócić na własną rękę i własne pieniądze bo panu P.W nie odpowiadało byśmy wrócili kilka godzin wcześniej razem z kierowcą.

Ja
@Na plus 13.03.2017 09:20

Ty chyba dalej wierzysz w te brednie, które Ci wciskają... I jesteś zwyczajnie głupi, że tak się dajesz (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Jjj

Dziękuję za ciepełko na serduszku. Małe, ale jednak pocieszenie, że instrumentalne traktowanie pracowników się w końcu odbiło :-D

Zbity z tropu

Czy ktoś wie coś więcej jak obecnie działa ta firma w Krakowie?

Malfustyn
@Zbity z tropu 21.05.2018 22:42

dołączam się do pytania, ma ktoś informacje czy oni dalej sa w Krk?

??
@Malfustyn 21.06.2018 23:27

był ktoś na rozmowie w Krakowie u nich ?

ja wiem
@Zbity z tropu 21.05.2018 22:42

kraków zamknięty

kandydatka

Ostatnio zostałam zaproszona na rozmowę do tej firmy. Problem polegal na tym, ze poszlam na rozmowe do firmy, ktorej nazwy nie znalam, ani stanowiska, na ktore aplikowalam. moze sie wam to wydawac smieszne, ale gdy poprosilam pania przez telefon o nazwe, uslyszalam kompletnie cos innego, niz bylo to w rzeczywistosci. na moja prosbe w smsie o powtorzenie nazwy nie bylo reakcji. W swoich aplikacjach nie znalazlam tej firmy. dodatkowo zostal wyslany mi nie adres siedziby, a relacje, jak trafic do tego miejsca. wszystko, zeby nie znalezc jej w internecie. na rozmowie mydlono mi oczy, poniewaz ciagle zapewniano mnie, ze sa szkolenia ktore podnosza kwalifikacje i sa etapy rozwoju zawodowego. niestety wychodzac z rozmowy, nie potrafilam powiedziec, jaki bylby moj zakres obowiazkow. na szczescie nikt nie oddzwonil. przestrzegam was przed ta firma.

Monia
@kandydatka 18.08.2018 17:26

Gdzie byłaś na tej rozmowie? Jak przebiegała?

kandydatka
@Monia 22.08.2018 19:41

W-aw trwala moze 7minut. Pani pytala dlaczego chce zmienic prace, czy wiem jaki marketing bardziej sie "sprzedaje", co jest w pracy dla mnie wazne no i ile bym chciala zarabiac. Na poczatku tez krotka prezentacja swojej osoby.

anonim

(usunięte przez administratora)

Aaaaaaajh

Jesteś w stanie się ze mną skontaktować? Mam problem z ta firma

Sprawiedliwość
@Aaaaaaajh 03.08.2018 08:28

A może napisz jaki? A nie, (ewentualnie)liczysz na głupotę wtawiającego anonimowy wpis ????

BIAŁYMERCEDES
@Aaaaaaajh 03.08.2018 08:28

DAWAJ, ODPOWIEM

anonim

(usunięte przez administratora)

Weryfikator

Ktoś zna NIP, KRS tej firmy? Na stronie nawet zarządu nie ma wyróżnionego...

Piotr

Cześć, interesuje mnie opinia o firmie "sp-org" - to jest ta sama? Czytałem poniższe komentarze i mam złą opinię, ale może ktoś się wypowie kto tam pracował? Jak wygląda praca w tych działach? Dział Energetyczny? Dział Marketingowy? Dział Charytatywny? Ile tam można zarobić, czego można się nauczyć? Czy w ogóle warto tam pracować czy lepiej wybrać inna firmę? Jak wygląda wdrożenie nowego pracownika? Czy są jakieś szkolenia? O co chodzi z tymi płatnymi szkoleniami i komornikami? BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA ODPOWIEDŹ!! ;)

Biały jeleń
@Piotr 04.07.2018 10:25

Pracowałem tam jakiś czas, nie polecam szczerze tej pracy. Niby atmosfera fajna i wszyscy mili ale pieniędzy to z tego nie ma :)

trelemorele

Ahh cóż ja mógłbym dodać? Nie pracuję już tam jakiś okres czasu. Marketing bezpośredni, praca w fundacji bądź w dziale ze sprzedażą energetyczną. Z tego co wiem zmienili zasady, aktualnie jest podstawa+premia. (usunięte przez administratora) Rozwój? Wyniki? Atmosfera? Tym ostatnim Ciebie właśnie zatrzymują wtedy kiedy nie masz wyników. Wpajają Ci, że możesz zostać milionerem. Co prawda - dużo się tutaj nauczyłem, zdobyłem bardzo przydatne doświadczenie lecz dopiero z czasem zrozumiałem że czas na mnie. Umowa nic nie warta (bo po co umowa o pracę skoro za jakiś czas możesz zostać managerem a później zastąpić któregoś z prezesów i mieć miliony monet - ha, logiczne!). Ta praca nie jest dla matek z dziećmi, ludzi którzy muszą się sami utrzymywać i mieć wielkie opłaty np za mieszkanie. Jeden miesiąc jest pewny, drugi natomiast nie. Wiele by pisać... Pozdrawiam wszystkich, wnioski wyciągnijcie sami ;)

Dejv
@trelemorele 20.05.2018 22:24

Możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Dzisiaj moja dziewczyna była na rozmowie rekrutacyjnej we Wrocławiu w firmie "sp-org" - wg niej wszystko jest super, ale po waszych opiniach wygląda to źle - nie chce jej zniechęcać, ale też nie chce aby wpakowała się w jakieś (usunięte przez administratora) Czy gdybyś mógł cofnąć czas i jeszcze raz zacząć tam pracę to zdecydowałbyś się czy wybrałbyś inną? Ile zarabiałeś? Czego się nauczyłeś i jakie doświadczenie zdobyłeś?

anonim

(usunięte przez administratora)

tacolaco

co tam w tej fimie się porobiło?

anonim

(usunięte przez administratora)

tacolaco

właśnie o co chodzi z komornikiem?

Wrocław

Ktoś wie jak wyglada zespół we Wrocławiu? Ludzie się pozwalaniali?

Białaastra
@Wrocław 12.06.2018 22:56

No nie za ciekawie się tam dzieje :)

Judasz
@Białaastra 18.06.2018 18:28

Żadnych konkretów? Coś więcej?

Wujek Dobra Rada

O każdym pracodawcy mówi się złe i dobre rzeczy. Ale ku przestrodze - powinna się zapalić lampka kiedy telefonicznie nie jest wprost wyraźnie powiedziana nazwa firmy, kiedy jest problem z dowiedzeniem się szczegółów, wychodząc z rozmowy dalej nic nie wiemy, kiedy jest problem z podaniem strony internetowej czy nawet adresu firmy... Dodatkowo kiedy znajdziemy forum z 10cioma różnymi nazwami tej samej firmy i z połową usuniętych komentarzy. Jeśli taki jest start nie liczmy,(usunięte przez administratora)

Maria

@CZYJŚ Czy jesteś pewny, że chodziło Ci o firmę Lpp company? @NiebieskiLEXUS Przed zamieszczeniem wpisu zapoznaj się z regulaminem forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Regulamin zabrania na przykład podawaniach danych osobowych pracowników w sposób pozwalający na ich identyfikację. Czy ktoś z nowych pracowników firmy Lpp company chciałby napisać coś więcej o firmie? Czy zgadzacie się z opiniami zamieszczonymi dotychczas?

wolny wybór

@wyjasnienie i @niebieskilexus wydaje mi się czy tutaj chodzi o umowę o dzieło? naprawdę? Że przez rok na umowie o dzieło? a czy to przypadkiem nie był Twój wybór czy ją podpisujesz czy nie? Jak się nie podobało to dlaczego nie odszedłeś?/nie odeszłaś? Nudne te komentarze które naprawdę nic nie wnoszą...! a propos "gówno-burzy" to Ty ją robisz i to takie śmieszne jest bo rozpruwasz się tylko TY tutaj.

Smiech na sali

A któż taki? Z ciekawości pytam :D

Objaśniepan
@wolny wybór 10.05.2018 14:40

"Przez pierwsze 3 miesiące dajemy zawsze umowę o dzieło - taki okres próbny, a potem robimy rachunek sumienia..." A potem mataczenie i stawianie przed pozornym wyborem ;)

Smiech na sali

Społecznościówka pokazuje inny stan rzeczy. Hmmm

Czyż nie?
@Smiech na sali 11.05.2018 12:03

Trzeba stwarzać pozory przecież

Smiech na sali
@Czyż nie? 11.05.2018 15:32

Ale żeby żadnego zdjęcia przez dziewięć miesięcy? Aż ciężko normalnie w to uwierzyć (choć nie zaprzeczam rzecz jasna)

Rumorysta

Że co? Że jak? XD

Nick
@Rumorysta 11.05.2018 21:59

Wpisz swoją odpowiedź.

Rozbawiona
@Nick 14.05.2018 22:20

Znowu usunęli niewygodne dla nich komentarze, to jest już zabawne :D

anonim

(usunięte przez administratora)

krajowy

nie otwarli, a otworzyli ;) i chyba masz błędne info! i od kiedy on ma przyjaciół?

Eh...
@krajowy 02.03.2018 10:59

Polecam zajrzeć do słownika... Obie formy są poprawne.

Maria

@Zdruzgotany Na forum GoWork.pl usuwane są jedynie komentarze łamiące regulamin. Z jego treścią możesz zapoznać się pod adresem https://www.gowork.pl/regulamin Do usunięcia kwalifikują się na przykład wpisy wulgarne, obraźliwe, atakujące inne osoby, zawierające konkretne dane osobowe. Jak obecnie wyglądają warunki pracy w firmie Lpp company? Kto był ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie i może podzielić się świeżymi informacjami?

anonim

(usunięte przez administratora)

Possible solution

W regulaminiach jest info, że można post wysłać na maila do administracji gowork z wpisem jak jest usuwany często. Może warto napisać i się dogadać. Ewentualnie do tego ubrać ładniej w słowa; przeredagować niektóre słowa na mniej wulgarne i oczywiste. Może nie ruszą wtedy. (I dodać wszystkie nazwy firmy).

#usunięte przez administratora

Hahahahaha. Nowy rekord :)

anonim

(usunięte przez administratora)

3xtak

wszystko się zgadza

Kickic

nudy nudy nudy! chyba jesteś zakompleksiony i sfrustrowany, boli cie bardzo widać ;) płaczesz w nocy w poduszkę?

anonim

(usunięte przez administratora)

prorok

koniec kariery, awansów, rozwoju i zdobywania świata, eh

Zaskoczenie

Trochę nawet jest mi ich żal, Kaśka na biuletynach, pożal się Boże, zawsze była i ciach.

bezwyrazu

@taaaaaa chyba nie jesteś odpowiednią osobą do oceniania

energiczny
@Zaskoczenie 27.02.2018 19:42

w biznesie nie tylko biuletyn się liczy ;]

anonim

(usunięte przez administratora)

taa..

ciekawe ile z tych pieniędzy trafia do "fundacji"...

Nieważny

Będąc na rozmowie powiedziano mi że to 10zł na rękę, tak też było w ogłoszeniu napisane

Prezesita

ja pierdykam.. że Wam się chce!!! (usunięte przez administratora) burza jak zwykle o nic. Trzeba było się uczyć i samemu zostać prezesem!!!

Była

To prawda, że w Krakowie zostały tylko trzy osoby w energii??

ta
@Była 23.02.2018 19:36

prawda prawda

Ciekawa
@ta 26.02.2018 22:11

Na nowo budują biuro? :O

Skarbówka

Dostał ktoś już PITa?

jaciępogrąże
@Skarbówka 18.01.2018 23:41

Nie i szczerze mówiąc nawet na to nie liczę

bezznaczenia
@Skarbówka 18.01.2018 23:41

droga "skarbówko" - PIT jest wysyłany do końca lutego, może jeszcze chwila cierpliwości ?

Skarbówka
@bezznaczenia 23.01.2018 13:05

Czekam i dosłownie nie mogę się doczekać.

jaciępogrąże
@bezznaczenia 23.01.2018 13:05

A pit-a jak nie było tak nie ma :P

nieważne
@jaciępogrąże 15.02.2018 09:12

@jaciępogrąże 15.02 to chyba jeszcze nie koniec lutego?

acomitam
@Skarbówka 18.01.2018 23:41

Ja już mam

jaciępogrąże
@nieważne 15.02.2018 11:00

Jutro ostatni dzień lutego a pit-a nie ma :D

ZdecydowanieByły
@Skarbówka 18.01.2018 23:41

Ja już mam

anonim

(usunięte przez administratora)

asia

jaka nazwa firmy ?

Niepewny

W Krakowie na Piłsudskiego 40/1a? To ta firma?

Rozwiewam
@Niepewny 13.02.2018 18:09

Tak

Tymoteusz

Myślę, że te "opinie "piszą ludzie już poza firmą. Pewnie za dobrą pracę zostali zwolnieni.

KtoWie
@Tymoteusz 16.01.2018 17:59

Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że mimo tego iż zwolniłem się sam w firmie było mówione, że to "oni się ze mną POŻEGNALI", dowiedziałem się tego od osób, które zostały w firmie. Oczywiście nie dostałem pieniędzy za ostatni miesiąc pracy.

CoSieTu

Co znaczy „bondowana”? Jak mogą zgodnie z prawem nie wypłacić zarobionych pieniędzy, gdzie na kwitach jest nazwisko kto podpisał umowę? To są zarobione pieniądze, które się należą pracownikowi!

Nienormalnetowszystko
@CoSieTu 24.01.2018 15:39

Należą się, ale w umowie masz napisane że w ciągu chyba trzech miesięcy masz napisać 90 poleceń zapłaty. Jeżeli ty się nie wywiązałes z umowy to oni tym bardziej. Zresztą to wszystko jest tak napisane jakby oni ci jeszcze na rękę szli bo mogliby nałożyć na ciebie jakieś kary.

Zostaw opinię o Lpp company - Kraków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lpp company