Czytając wypowiedzi na tym forum,można odnieść wrażenie ,że za całe zło i upadek Gromady odpowiedzialny jest poprzedni prezes [usunięte przez moderatora]
Tylko dlaczego, przez 2 lata nikt nie przedstawił konkretnych dowodów winy.Nikt nie dostarczył dowodów na przekręty,wyprowadzanie pieniędzy i inne przestępstwa [usunięte przez moderatora] do prokuratury.Przez 2 lata!!!! Czy [usunięte przez moderatora] był tak cwany i mądry,że nie zostawił żadnych śladów,czy w Gromadzie pracują same matoły?Przecież [usunięte przez moderatora] zostali odwołani błyskawicznie ,w 5 minut.Nie mieli czasu na czyszczenie papierów.Jeżeli byli winni, to muszą być gdzieś na to dowody!!!!Chyba ,że obecni rządzący są głupi, nieudolni albo nie chcą tych dowodów ujawnić!!! Wydaje mi się ,że obecnie rządzącym, zależy na wyprzedaży majątku Gromady-budynek na Cichej już zmienił włściciela!!!Czas na wyprzedaż reszty i nabicie własnej kasy przed bankructwem Gromady.Wyprzedaży Gromady przeciwny był [usunięte przez moderatora],więc trzeba było go usunąć.Czy był dobrym czy złym prezesem, nie chcę się wypowiadać,ale w tak opłakanym stanie Gromada nigdy jeszcze nie była.W dwa lata rządy [usunięte przez moderatora] i spółki doprowadziły Gromadę do ruiny!!!!Tego nie potrafił zrobić [usunięte przez moderatora] nawet przez kilkanaście lat rządów.Jeżeli po [usunięte przez moderatora], Gromada była w tak fatalnej kondycji ,to dlaczego jeszcze przez 2 lata funkcjonowała?Dzięki [usunięte przez moderatora]?Panie [usunięte przez moderatora] i spółka, gdzie dowody na przestępstwa [usunięte przez moderatora]?!!!!!Dwa lata szukacie dowodów,które podobno mieliście odwołując [usunięte przez moderatora] !!!!!!!Oskarżacie,oczerniacie medialnie,wskazujecie [usunięte przez moderatora], żeby ukryć swoje oszustwa,kanty,machlojki,wyproawadzanie pieniędzy i to wcale nie w ostatnich 2 latach!!! Pan [usunięte przez moderatora] był już kiedyś prezesem Gromady i nie zążył jej przed 20 laty zniszczyć .Dzisiaj jemu i spółce właśnie się to udaje!!!!! Cóż,nadażyła się ponownie niepowtażalna okazja!!!!!! Brawo Panie [usunięte przez moderatora] i kolesie!!! Dla mnie jesteście mistrzami destrukcji ,kamuflażu,krętactwa!!! [usunięte przez moderatora] mógłby wiele się od was nauczyć!!!!Myślę jednak,że po was pozostaną ślady,dowody waszej \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"zbawczej \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" dla Gromady działaności.