TMS International Poland

• Pekin
  • Ostrowy
  • Podlesie

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Górnicza
  5. Opinie o TMS International Poland Sp. z o.o.

Opinie o TMS International Poland Dąbrowa Górnicza

Nie przegap nowości o TMS International Poland Sp. z o.o.!

04.07.2023 07:09

Niech ktoś się w końcu weźmie za warsztat za utrzymanie ruchu bo człowiek pisze różne wady maszyn na inspekcjach a oni to lekceważą pracujemy niesprawnymi maszynami które nie powinny być dopuszczone do ruchu chodzą tylko albo siedzą w socjalnym i nic kompletnie nie robią trzeba się o wszystko prosić to jeszcze z ich strony pretensje nie umieją nic dojdzie do tego że każdy odmówi pracy tym sprzętem.
    RT

22.08.2023 20:53

Na szczęście tacy jak Ty trzymają tą firmę w kupię ..nikt nie pracuje oprócz Ciebie. Przyjdź na warsztat jak są dwie osoby na zmianie to pomożesz.
    P.o.

26.08.2023 12:00

Dokładnie tak jest więc oco chodzi robisz na warsztacie do ciebie obowiązek należy robić przy maszyna ch a nie grać w (usunięte przez administratora) widzisz każdy narzeka na wypłaty a przychodzą z powrotem tu pracować przykład Huta Zawiercie bądź firma sob pol siemianowice Śląskie większość z tmesu tam pracuje za 23 złote na godzinę atu narzekają na wszystko fałszywe mordy obrabiają tmes jak tu ciężko się pracuje a sami robią Włodzimierzowi na buciki i spodnie mają otwarte działalności gdy ja się przyjmowałem podpisywałem ze nie mogę prowadzić żadnej działalności a teraz tutaj wielcy biznesmeni a sami ××××× płacą grosze i na czarno zatrudniają ludzi beż odprowadzania podatków ludzie pracują w trasie idą na l4 a robią gdzie indziej na czarno i robią u prywaciarzy taka jest prawda i dlatego niema z kim tu pracować
    Kris

18.08.2023 06:30

Praca coraz cięższa jest maszyny złom nadgodziny dają tylko(usunięte przez administratora)którzy donoszą drugiemu normalnemu człowiekowi nic mało tego dyrekcja nie wie o jednym ale wyślę się anonim do Pana dyrektora i się skończy
    Prezes

16.08.2023 13:11

Brak słów gdyby nie to że tms odprowadza mi składki ZUS prowadząc własną działalność już bym tam nie pracował dawno a tak to dbam o swój interes a oni niech odprowadzają składki.
    ????

11.08.2023 20:22

Pytanie o wynagrodzenie operatora, napisali tu kwotę do 6300 brutto, a potem że są to widełki ze wszystkimi składnikami płacowymi. Wlicza się w to też wartość tych bonów sodexo (30 zł / dzień)? I jeszcze jedna kwestia, czy benefity typu opieka medyczna są w całości finansowane przez firmę czy trzeba samemu też dopłacać z własnej kieszeni?
    Miły

14.08.2023 01:53

Do 6300 brutto zarobisz na 4 brygadówce. Bony sodexo się nie wliczają lecz od każdego bona zabierają Ci 1zł. Oczywiście bony dostajesz po przepracowaniu chyba 3 miesięcy. Opieke medyczną opłaca pracodawca, najtańszy pakiet w medicoverze ( kilku lekarzy) ale zawsze możesz powiększyć pakiet.
    Byczo

13.08.2023 06:41

Bo to zależy ile masz uprawnień na dany sprzęt po drugie 80% procent ludzi w tym zakładzie ma zrobione uprawnienia przez zakład za darmo powtarzam za darmo a człowiek który charował w życiu na wszystko sam zarabia 5000 tysięcy plus bony 600 złotych a tacy oderwani od pługa mają po 6000 bądź jeszcze lepiej kursy zadarmo porobione mają jak to mówią kim on teraz nie jest operator złota rączka
    Ludzie

26.07.2023 06:46

Widzę że nadgodziny we firmie są tylko nie dla wszystkich ciekawe czemu tak jest co ma wpływ nato za kadencji wcześniejszego kierownika było inaczej albo były nadgodziny albo był zakaz nadgodzin maszyny niesprawne są pracujemy niesprawnymi sprzetem który zagraża bezpieczeństwu naszemu nikt z tego nic nie robi.
    Igńaś

01.08.2023 07:01

Nie kozakuj gdzie są kartki się pytam gdzie są pieniądze za kwartał co dobrzy operatorzy to charuja na swoich dniówkach a nie stoją i się głupio śmieją drugiemu w oczy albo siedzą na telefonach zamiast pracować więc się nie odzywaj tylko siadaj i pokaz jak się robi a będzie uzdrowiona dusza twoja myślisz że ktoś jest ślepy i nie widzi co się dzieje na zakładzie ślepi są osoby w biurze i tam zagranicą i nie widzą co się wyprawia na hucie i nigdy nie będzie dobrze ludzie są zakłamani dzisiaj tu ci tutają a później telefon w dłoń I sprzedaż gwarantowana jest chcą wejść do (usunięte przez administratora)drugiemu.
    Zarobiony

31.07.2023 11:32

Proszę powiedzieć dlaczego jedni zarabiają 5000tysiecy drudzy po 7000 tysięcy jaka jest różnica ci co mało zarabiają tyrają a ci co po 7000 tysięcy (usunięte przez administratora) robią i chodzą się chwała mistrzowie powinni kazdego docenić bo są takie osoby co naprawdę nic nie robią tylko robią przerwy po godzinie a drugich pilnują zegarkiem w ręku porażka i tyle.
    Biedny

13.07.2023 18:20

Człowiek pracuje tyle tutaj czasu i żeby 5000 tysięcy nie wziaść a drudzy zarabiają po 6000 albo 7000 tysięcy i nic nie robią tylko widać jak sprzęt stoi większość dniówki drudzy mają się zatyrać i się głupio śmieją i chodzą i się chwała że mają nadgodziny a drudzy mają (usunięte przez administratora) jedna wielka porażka i tyle
    Dusia

10.07.2023 13:17

Pracownik utrzymania ruchu realnie może zarobić 4500 - 5500 zł na miesiąc? Takie widełki podała firma. Narzeczony chce aplikować, ale ja już nie wiem, czy mam mu odradzić. Pisza o motywacyjnym systemie wynagrodzeń. Jak to działa? Comiesięczne bony żywieniowe Sodexo dostajecie na to 30 zł?

11.07.2023 14:39

Daj sobie spokój bony dostaniesz po przepracowaniu 3 miesięcy mało tego tam na utrzymaniu ruchu same gamonie pracują zero w głowie mają nie u.ieja odróżnić klucza 10 od 17 stki mało tego jest jak ktoś komu pracę załatwi to po trzech miesiącach dostanie 3 tysiące złotych że polecił człowieka zwykłe ĺapukarstwo a ludziom nie dadzą zarobić a większość to szkoda gadać teraz wybiorę się do zusu trochę opowie niech się za nich wezmą
    MRPI

10.07.2023 15:50

Dlaczego dla jednych nadgodziny są dla drugich niema w czym są lepsi przecież nadgodziny są zabronione jedni dostali porządne wypłaty drugich ograbili
    Nowy

18.06.2023 19:18

Witam,czy polecacie pracę w Waszej firmie?Stanowisko sprzątania wagonów,z góry dziękuję za odpowiedź.
    new

18.06.2023 18:04

Witam.Czytam Wasze opinie,mam zostać przyjęty na stanowisko czyszczenia waginów.Uchylicie mi rąbka tajemnicy jak to wygląda i z czym sie to je?pozdrawiam
    Emeryt

06.06.2023 15:34

Każdy się śmieje że kierownika niema każdego z was to czeka właśnie wróciłem ze Siemianowic Śląskich z firmy Sob-pol każdego jednego firma przyjmie tylko jest jeden problem 23 złote na godzinę płacą więc 200godzin 4600 a tu Każdy z was ma ponad piątkę do tego bony noi 168 godzin w miesiącu w tym odbiórki są jeszcze a Każdy narzeka przedewszystkim ZUS jest od podstawy jaką ma się na umowie a u prywaciarza niema nic mało tego powiedziano ze ludzie dorabiają u niego firmy TMS więc zawsze możecie się przenieś na stałe ja podziękowałem wolę być na emeryturze którą wypracowałem sobie tylko wk..wiadomo człowieka gderanie i narzekanie z was ze Każdy się zwolni a i tak robicie bądź wracają osoby co kiedyś pracowały więc wychodzi NATO ze dobrze się zarabia ale każdemu jest mało i mało.pozdrowienia dla załogi 4 brygad.
    Magazyn

17.06.2023 23:31

Może jacyś maja piątke nie gadaj za ogół bo tak nie jest. Niedługo się zrównamy z najniższa bo im podnoszą a nam mało co a powinno być równo dla wszystkich. Wszyscy się dalej zwalniają nic się nie zmieniło a ty jak odszedłeś na emeryturę to co możesz wiedzieć
    Robol

21.04.2023 16:43

Jak to jest jakieś 8% procent podwyżki tylko tyle co to ma znaczyć a na załatwienie komuś pracy 3tysiace firmę stać żeby dać pracownikowi który poleci pracownika to jest karygodne nie zgodne z kodeksem pracy można to nazwać każdy wie jak jednych traktują a drugich(usunięte przez administratora)
    Robol@

15.05.2023 10:53

Kiedyś był 1tyś za polecenie pracownika który się utrzyma w firmie przynajmniej rok . Czekam na ten tysiąc od 3 lat
    Utr

08.05.2023 13:10

Ta firma niedługo spadnie na psy zatrudniają emerytów i zabierają drugim prace osoby które mają emerytury nie powinny być zatrudniane ponownie zabierają drugim pracę a teraz wracają osoby które same się kiedyś zwolniły bo sadzili ze w (usunięte przez administratora) się pracuje atu proszę sami wracają wszędzie dobrze gdzie nas niema
    Zawiedziony

07.04.2023 19:59

Dlaczego jednym dają przepustki drugim zabierają przepustki miały mieć osoby które pracują na kresach a mają operatorzy wozideł bądź operatorzy ładowarek tak się nie postępuje dlatego będziecie sobie sami robić bądź zatrudnić sobie emerytów.

06.04.2023 16:27

I co wypłaty super 6200 i co bez podwyżek naco komu za taką pracę super jest a każdy tylko mało i mało tylko za kwartał zapłacili a gdzie indziej nie zarobię tych pieniędzy a narobić trzeba sie a tu z tych 8 godzin może że trzy godziny edekwatnej pracy jest

24.02.2023 22:26

Pani W nie mylić z kadrami, zawsze schodzi na magazyn pomimo wyznaczonych godzin pracy na magazynie. Bardzo dziekuje za pomoc pani W.

02.04.2023 23:48

chyba odwrotnie i juz sam nie wiem kto pisze te opinie i na nie odpowiada. chyba kazdy wzajemnie i pod siebie. duzo napewno usuwaja. kadry zawsze pomocne mimo humorow ale rozumiem bo kazdy moze miec zly dzien a zwlaszcza kobiety. nawet jak po bony z opoznieniem przyjde czy jakis wniosek to pomarudza i pomoga, interesuja sie. niestety do Pani Wioli z sekretariatu trudno dotrzec bo zawsze pyskuje. moze zle to pisac ale inaczej sie nie da. nic jej nie pasuje ciagle ma pretensje slychac ja juz na parterze a jak cos potrzeba to nie bo ona ma faktury bo ona ma przepustki bo ona nie ma czasu nawet nie pyta o co chodzi. wiele tu juz bylo sekretarek ale nigdy tak opornej

31.03.2023 17:21

TMS INTERNATIONAL POLAND Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością poszukuje pracownika na Specjalista Ds. Zakupów. Czy stanowisko Specjalista Ds. Zakupów wymaga nadgodzin?
    Aleksandra

01.04.2023 22:10

Jakie wymagania ? Gdzie moge zobaczyć ofertę i wysłać zgłoszenie ?
    STARSZY

20.02.2023 04:11

Od nowego roku płaca minimalna wzrosła dlaczego firma nie podniosła wynagrodzenia jak firma dba o pracowników żeby dalej pracowali w tych warunkach i jeszcze żadnych kursów nie oferuje. Przepisy BHP są tylko na porannej zmianie później już nie ważne.
    Byczo

27.03.2023 06:04

Gadasz bzdury najniższa jest 3490 a każdy w tej firmie zaczyna od 3900 minimum wzwyż do góry aty głupoty wypisujesz jak nie pasuje zrobić miejsce innym po drugie spójrz na świat gdzie połowa ludzi pójdzie do pracy jak nie mają praktyki na innych sprzętach chyba że łopata i taczka też trzeba mieć pojęcie jak równo ozłozyć materiał na niej i wysypać żeby cie nie przeważyła .
    Michał

27.03.2023 13:44

Chyba Ty Byczo nie wiesz co mowisz wyglada zes z tych nowych albo nigdy nie pracowales w tc. starzy pracownicy (usunięte przez administratora)*** maja a jak widzimy ile proponowuja nowym w ofertach gdzie ci sie zwalniaja po kilku dniach to zero szacunku dla starych pracownikow ktorzy za smieszne pieniadze robia latamiu

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TMS International Poland?

Kontakt - TMS International Poland Sp. z o.o.

Koksownicza 8 42-523 Dąbrowa Górnicza

Branża główna: Usługi budowlane
    Luk

11.03.2023 09:21

Przykra sprawa.... Nie polecam współpracy z niektórymi ludźmi w tej firmie.... Panoszą się a zdania dobrze nie umiał napisać. Słoma z butów wychodzi.....

25.03.2023 21:44

ja nie wiem za co placa tam tym ludziom.. za siedzenie i obijanie sie chyba. z nikim nie mozna nic zalatwic w biurze nierobstwo totalne ia ta pseudo (usunięte przez administratora) jako glowna opinia temesu ja bym sie wstydzil
    Operator tmesu

26.03.2023 08:15

Co masz do tych pięknych pań popatrz na zmiany 4 brygagadowe człowieku szczególnie na zmianę (usunięte przez administratora) nic nie robią szczególnie na gorącym z dużych ładowarek stoją ciągle szczególnie kiedy jedzie człowiek się jedzie zatankować to stoją albo na środku hali albo na początku na końcu też człowiek widzi z Lini jak stoją a nas ganiają to auta załadować to sektory wybierać to wszystko odwozić wagony ładować placu jest mało a oni tylko stoją wybiorą dołek i jacy narobieni za chwilę przerwa i wszyscy w kupię a nas jeden na przerwę a drudzy podawać materiał na kratę człowiek to wszystko widzi a mistrz ten wysoki pan w okularach tego nie widzi powinien ich docenić jak pracują jedna wielka ściema to jest trudno tmesu sprawa to jest ale ja mam to na uwadze a ty się czepiasz niewiadomo czego popatrz jak pracują inni nie tych pań co robią ci wypłaty żebyś miał zawsze 10tego na koncie

22.03.2023 10:17

Dlaczego osoby które c nie jeżdżą kresami mają przepustki wjazdowe a drudzy nie zgłoszę ochronie niech sprawdzą to tak nie może być
    Konrad

19.03.2023 15:35

Zakład żenada !!!. (usunięte przez administratora)ze strony przełożonych i starych pracowników z tak zwanego "gorącego" niespotykany !!! Ogłoszenie z przyjęciem do pracy aktywne od ponad roku czasu - rotacja ludzi potężna , miesiąc dwa i następny . Sprzęt na jakim musisz pracować w opłakanym stanie . Płaca na sprzęcie ciężkim w systemie czterobrygadowym na poziomie czwórki...
    Rozmowa

14.03.2023 00:25

Dojazd poniżej standardów dziury błoto. Nie da się dojść do biurowca bez ubrudzenia po pas w błocie brak chodnika

11.03.2023 01:31

K

11.03.2023 19:54

A są jakieś dowody czy to tylko pomówienia?
    Michał

11.03.2023 09:39

W jaki sposób weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Tube City IMS Poland sp. z o.o.? Czy pracodawca zawsze powiadamia o wyniku rekrutacji?

05.03.2023 20:12

Pracowałem przez kilka lat. Odeszłam że względu na mistrza i kierownika. Pracowałem na slag yard-zie.tzw na gorącym. Wybieranie dołów żużlowych ładowarka, wozidlo. Współpracownicy do ogarnięcia. Problematyczny jest (usunięte przez administratora). Człowiek który pozjadał wszystkie rozumy a nie zna się na branży hutniczej. Jego irracjonalne wymysły i zalecenia są nie adekwatne do sytuacji. Jakakolwiek dyskusja z (usunięte przez administratora) kończy się zabraniem premii pracownikowi i straszeniem kadrami co jest równoznaczne ze zwolnieniem. Firma jest ok, ale praca pod (usunięte przez administratora) na gorącym to wielka udręka. Przyjście do pracy nie powinno zaprzątać głowy czy dziś nie wydarzy się coś co nie spodoba się (usunięte przez administratora)i nie zostanę ukarany za bzdury np. Nie zapięty podbródek w kasku, nie trzymanie się barierki rękami przy wchodzeniu po schodach, najechanie na gorące kołem ładowarką lub wozidlem, każdy powód jest dobry. Zamontowane kamery przekłamują obraz który dociera do kierownictwa. Zupełności który, jest w rzeczywistości szary lub czarny na wizji u mistrzów i kierowników wygląda jak biały lub bardzo gorący , najedziesz to już musisz się tłumaczyć że swojego postępowania. Sprzęt już też nie jest pierwszej nowości, przydałaby się wymiana na nowszy. Ludzie przychodzą do pracy bo chcą pracować, ale po zetknięciu się z pracą na gorącym pod (usunięte przez administratora) szybko szukają nowej i odchodzą. Bardzo dużo bardzo dobrych fachowców z ładowarek wozideł ,żurawi odeszło z tej pracy z powodu nie ludzkiego traktowania i pogardliwego podejścia (usunięte przez administratora) do pracowników. Z tym typem bo muszę już tak napisać, nie ma żadnego dialogu. Dziwię się że tak prężnie działająca i duża firma nic z tym nie robi... Do wszystkich zainteresowanych,: puki jest (usunięte przez administratora) to dajcie sobie spokój z tą pracą przynajmniej na wydziale przerobu i odbioru żużla.

03.03.2023 19:31

Yard

04.03.2023 10:35

Problematyczny może byłeś ty nie kierownik mas swoją funkcję i musi ja wykonywać zato mu płacą gdyby nie kamery nic by już nie było na tym zakładzie tms rozpłynął by się w oczach natomiast operatorzy to nie niechluje śmierdzi w maszynach brudno wszędzie nie umieją posprzątać po sobie a w kabinach brakuje (usunięte przez administratora)dlatego poszedłem gdzie indziej bo ja nie jestem w brudzie robić zarobki dobre jak na te warunki noi kartki sodexo też są tylko jeden problem wszyscy co pracują to jeden drugiego wciągnął do pracy jedna wielka (usunięte przez administratora) żużlową dlatego niech sobie pracują sami

05.03.2023 20:11

Oczywiście że każdy ma swoją funkcję. Operatorzy są różni i nie można mierzyć wszystkich jedną miarą. Jedni są lepsi inni gorsi a nawet niechluje, takich też nigdzie nie brakuje. Podstawą jest fachowa kadra która ma jakieś pojęcie o procesach w danym zakładzie. To ludzie obejmujący stanowiska powinni dawać przykład samym sobą dla innych. Problematycznego pracownika to się robi z tego który nie da się poniżyć przed innymi którzy nie mają pojęcia o wykonywanej pracy. Zastanów się co piszesz bo chyba nie pracowałeś w tym zakładzie i nie wiesz jak to wygląda z tej strony.

05.03.2023 17:39

03.03.2023 19:23

Pracowałem przez kilka lat. Odeszłam że względu na mistrza i kierownika. Pracowałem na slag yard-zie.tzw na gorącym. Wybieranie dołów żużlowych ładowarka, wozidlo. Współpracownicy do ogarnięcia. Problematyczny jest (usunięte przez administratora). Człowiek który pozjadał wszystkie rozumy a nie zna się na branży hutniczej. Jego irracjonalne wymysły i zalecenia są nie adekwatne do sytuacji. Jakakolwiek dyskusja z (usunięte przez administratora) kończy się zabraniem premii pracownikowi i straszeniem kadrami co jest równoznaczne ze zwolnieniem. Firma jest ok, ale praca pod (usunięte przez administratora) na gorącym to wielka udręka. Przyjście do pracy nie powinno zaprzątać głowy czy dziś nie wydarzy się coś co nie spodoba się (usunięte przez administratora)i nie zostanę ukarany za bzdury np. Nie zapięty podbródek w kasku, nie trzymanie się barierki rękami przy wchodzeniu po schodach, najechanie na gorące kołem ładowarką lub wozidlem, każdy powód jest dobry. Zamontowane kamery przekłamują obraz który dociera do kierownictwa. Zupełności który, jest w rzeczywistości szary lub czarny na wizji u mistrzów i kierowników wygląda jak biały lub bardzo gorący , najedziesz to już musisz się tłumaczyć że swojego postępowania. Sprzęt już też nie jest pierwszej nowości, przydałaby się wymiana na nowszy. Ludzie przychodzą do pracy bo chcą pracować, ale po zetknięciu się z pracą na gorącym pod (usunięte przez administratora) szybko szukają nowej i odchodzą. Bardzo dużo bardzo dobrych fachowców z ładowarek wozideł ,żurawi odeszło z tej pracy z powodu nie ludzkiego traktowania i pogardliwego podejścia (usunięte przez administratora) do pracowników. Z tym typem bo muszę już tak napisać, nie ma żadnego dialogu. Dziwię się że tak prężnie działająca i duża firma nic z tym nie robi... Do wszystkich zainteresowanych,: puki jest (usunięte przez administratora)to dajcie sobie spokój z tą pracą przynajmniej na wydziale przerobu i odbioru żużla.
    Obcy

26.02.2023 08:50

Wczoraj z waszej firmy był pracownik który twierdząc że robi na koparce samojezdnej nie potrafił korytować i załadować samochodu najpierw zróbcie piaskownice żeby potrenował i ruchy jak chce pracę zmienić na lepszą Dziękuję bardzo i zastanówcie się na czym kto umie robić najadłem się wstydu kurs powtórny się kłania
    Dostawca

10.02.2023 19:30

Amerykańska flaga wisi a sekretarki nie ma, chociaz podobno jakaś tam pracuje, ale co z tego jak dodzwonić się miesiącami nie da. Nie odbiera nie oddzwania. Żenada taka wizytówka firmy. Ani przepustki załatwić ani oferty przedstawić już od października
    Spychacz

17.02.2023 11:04

Jak wam się nudzi proszę zgłosić się do Mistrza zmianowego on wam jakiś zajęcie znajdzie do pracy jak wam się nudzi a po drugie nie pasuje złożyć wypowiedzenie przyjdą drudzy i będą pracować nikt nikogo na siłę nie trzyma
    koparka

23.02.2023 18:54

Specjalistka od fejsbuka i innych głupot. do magazynu nie zejdzie przepustek nie załatwi ale stoi na dole i głupoty gadać i oglądać ma czas. Co zajdę to ona w kuchni Tego się nie widzi co oni robią a na zakładzie człowiek przerwę zrobi 5 minut i zaraz upomnienia
    Linia

02.02.2023 07:12

Jak to jest jednym pozwalają pracować nadgodziny a drugim nie można my na linii MRPI też chcemy nadgodziny każdy ma swoje potrzeby i pieniądze każdemu są potrzebne a tu widzę że mają swoich wyróżnionych pracowników nie ładnie zakład postępuje z ludźmi tak się nie robi albo nadgodziny są albo ich niema wszyscy mamy prawo zarobić. Też jesteśmy ludźmi i mamy rodziny do wyżywienia
    Jasiu

19.02.2023 13:24

Kolego,każdy ma możliwość jeśli takie wystąpią przyjść na SLY i wspomóż operatorów, tylko z tego co kojarzę, gdy padła propozycja szkolenia się na sprzęcie pracujacym na gorącym, operatorzy linni, każdy bez wyjątku kwitował że nie ma stawki z SLY i ma to (usunięte przez administratora) Więc do kogo masz pretensje. Praca Na SLY to nie załadunek wagonów tudzież podawanie na kratę, trzeba uzyskać doświadczenie, by móc bezpiecznie dla siebie i innych pracować. Więc pamiętaj żeby coś osiągnąć trzeba dać coś od siebie, a nie tylko płakać i narzekać.
    dostawca

10.02.2023 21:53

Amerykańska flaga widzi a sekretarki brak. Jest tam jakaś zatrudniona ale co z tego ? Nie odbiera telefonów miesiącami, nie oddzwania. Nic się nie da załatwić. Ludzie nie maja przepustek bo zapomniała, bo nie ma czasu a potem już nie odbiera Wstyd i żenada. To wizytówka firmy
    Paweł

11.02.2023 23:55

Dokładnie. Ja już nawet nie dzwonię do tej pani tylko do innych osób w tmsie. Ile można próbować kontaktu, prosić, oferować ……. Dramat. Współpracuje od lat i nigdy nie było takiego problemu z sekretarka mimo częstych zmian ………..

07.10.2022 10:49

Proszę bardzo narzekacie na zarobki w tmesie właśnie wróciłem z firmy harsco bo byłem na rozmowie mówią że przyjęć niema są 4000 mi zapraponowali i co dalej żadnych kartek niema gdzie dojazd kiedy miałbym 60 km do pracy to wolę tutaj siedzieć większe pieniądze są jak tam tak dobrze zarabiają a na zlecenie robią w tmesie żenada
    czakers

07.02.2023 23:27

...ale i tak malo placa , bo jak jezdzilem swego czasu dorabiac na ciezki sprzet, to pamietama, jak kadrowa zachecala mnie mowiac: " no, u nas az 25 zł/h" okazalo sie,ze niedosc,ze wyszlo mi niecale 20zł/h, to jeszcze firma nie odprowadzila skladek do panstwa owszem , mozna w czasie wolnym ( po pracy, w weekendy) dorobic,ale nie za niecale 20zl/h,ale za 30-35zl/h

10.02.2023 22:30

Nie płaca składek ? Czyli można sobie dorobic lepiej bez umowy ?
    dostawca

10.02.2023 19:14

Amerykańska flaga wisi a sekretarki nie ma, chociaz podobno jakaś tam pracuje, ale co z tego jak dodzwonić się miesiącami nie da. Nie odbiera nie oddzwania. Żenada i wstyd taka wizytówka firmy. Nic sie nie da załatwić
    Krecik

10.01.2023 00:36

5800 wypłaty gdzie lepiej szukać + bony żywnościowe 600zlotych daje zatem 6400 wypłaty gdzie lepiej szukać a każdy narzeka ciekawe naco ja jestem w siódmym niebie 8 h i do domu w jakim zakładzie tyle się zarobi.
    Jaro

05.01.2023 14:49

Chcę się przyjąć na operatora, ktoś chętny na polecenie?

20.12.2022 11:17

Przez tych pracowników co mają wysokie podstawy dostaliśmy (usunięte przez administratora) na święta bo ciągle im mało jest i narzekają powinni im uciąć i wyrównać drugim toby zobaczyli jakie życie jest okrutne a nie upominać się kiedy podwyżka będzie
    Tms 2

27.12.2022 22:30

To daj znać z tą Majorką , też bym chętnie się tam wybrał zamiast w tym pyle robić .

03.01.2023 20:27

Dlatego że zmieniam pracę niemoge już poprostu patrzeć na ludzi gdzie ciągle tylko narzekają i donoszą jedno wielkie koleżeństwo w tym zakładzie jeden drugiemu załatwia pracę bo dostają wtedy tysiac złotych za polecenie pracownika a to wszystko jedna banda jest która nie potrafi nic jedynie obgadywać drugich tu ładnie tutaja a za chwilę telefon w ruch i jesteś na celowniku tacy ludzie pracują co do zakładu jest okey idzie zarobić tylko ludzie to zwykłe świ..ie.

02.01.2023 17:15

Dlaczego operatorzy z linii MRPI nie smarują wozideł przykładem jest wozidło numer T163. Może nie wiedzą że maszynę trzeba przesmarować proszę im pokazać punkty smarowania bo następnym razem odmówię pracy.

Zostaw merytoryczną opinię o TMS International Poland Sp. z o.o.