TMS International Poland

• Pekin
  • Ostrowy
  • Podlesie

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Górnicza
  5. Opinie o TMS International Poland Sp. z o.o.

Opinie o TMS International Poland Dąbrowa Górnicza

Nie przegap nowości o TMS International Poland Sp. z o.o.!

07.11.2025 16:33

Skoro jednych tyrają karzą skakać z maszyny na maszynę to niech się wezmą za operatorów na linii Mrpi siedzą sobie po godzinie na mistrzówce u góry i sobie pierdoły popychają a później biorą się za robotę więc też będziemy spać po kątach sprawdzić monitoring dlacze tak długo maszyny stoją pod mistrzówka na linii niech ktoś w końcu za to weźmie

12.11.2025 12:22

Weź ty sie za siebie i swoją robote a nie oglądaj sie na innych. Płaczesz w tych komentarzach jak dziecko.
    Operator sprzętu ciężkiego

12.11.2025 12:32

Po co komu proszę pana robić jak firma pierwsze 33 dni płaci L4 to się choruje 28 dni przychodzi się do pracy a później znowu to samo bo by człowiek musiał robić badania siedzisz w domu nic nie robisz a tms na konto pieniążki daje a jak będzie źle to się złozy wypowiedzenie i adijos.
    Prawda

22.10.2025 09:18

To co ludzie piszą to jest absolutną prawdą i proszę się wziąć za ludzi odpowiedzialnych za obecności pracowników ponieważ kto ma układy z mistrzami i nie mają urlopów to dzwonią i wpisują im dniówki że są a ich w żeczywistości niema a tms im płaci każdy na zmianach widzi kto jest a kogo niema czas najwyższy skończyć z tym tms powinień wziąść się za to wszystko dlaczego ktoś ma robić na nierobów.Czy prezes tej firmy jest ślepy czy gł..i pytam się ci panowie niech wrócą na swoje stanowiska to my jako koledzy damy im popalić jak oni dają nam po pi...dzie kręcą wały i to równe szczególnie na linii MRPi Dość tego co się tu wyprawia jak będzie trzeba zgłosi się to do prokury i niech się wezmą za to co się wyprawia tu .
    Zaciekawiony

12.11.2025 12:27

Rozumiem że masz wgląd do urlopów innych pracowników i pamiętasz kiedy kto był w pracy i ile urlopu ma każdy na twojej zmianie i nie tylko, czy sobie to gdzieś zapisujesz??? Jak nie to weź nie wypisuj bzdur bo to żałośni.
    Operator

08.11.2025 18:12

Dopóki za zad nie zrobi porządku jak należy z ludźmi dojdzie do zamieszek wobec ludzi bo to zaczyna każdego (usunięte przez administratora) co tu się dzieje

07.11.2025 19:10

Pracownik Tms

08.11.2025 08:00

Wypłata dobrze policzona dostali ci co na linii Mrpi siedzą z mądrymi głowami po godzinie albo i nawet dwie premie im zawyżają więc przyszli się podzielić to samo było z nadgodzinami dopisywali im dniówki gdzie ich nie było a 500 stów czy tysiak był im płacony niech sobie sprawdzą nadgodziny pracowników ile w rzeczywistości byli a ile im zapłocono to samo wejście i wyjście o której się ulotnili z zakładu wszystko przecież wyjdzie bo gdy swoje wyrobili to nagle nadgodzin niema dla innych czekają do nowego roku i znowu się zacznie bo już mają z mistrzami wszystko po załatwiane jedna wielka korupcja panuje po między nimi a zarząd o niczym niewie a pieniądze znikają dla nierobów jednym słowem to jest pzywłaszczenie firmowych pieniędzy a w to wszystko kto pisze panowie Mistrzowie.sprawdzic monitoring to wszystko wyjdzie a zaczeło się to od luty Marzec 2025 roku
    Operator na linii Mrpi

06.11.2025 13:58

Niech ktoś weźmie się za kierowców wozideł ponieważ jedni cały dzień muszą tyrać na linii Mrpi z dołu do góry i podawać materiał na grizliego a oni sobie za halą żelazostopów a dokładnie za żurawiem 6100 który kulą trzaska złom zanim w lasku śpią sobie smacznie bo tam kamer niema więc ich nikt nie widzi jeden wielki bajzel jest na kółkach w tej firmie żygać się chce.

07.11.2025 13:45

Kolego , weź się ujawnij ( przedstaw się ), ponieważ wielu by chciało poznać tak ambitnego pracownika .
    Jędrula z Warszawy

07.11.2025 21:22

Dyrektorek, mogę wystawić umówioną fakturkę za 30tys za te usługi informatyczne? Niech tam sobie inni narzekają, kryzys nie ma znaczenia - najważniejsze by nas otulała ciepła pierzynka. Nie kasuj proszę tego wpisu, nie ma się czego wstydzić.
    Rysiek

18.10.2025 08:53

pani W w kadrach ma chyba za zadanie żeby się wszyscy sami zwolnili bo nie da się z nią nic załatwić wystawia zeby na każdego. Pozycja odwaliła do głowy i tyle. Wielka pani kierownik

20.10.2025 22:32

dokładnie! ona sobie przychodzi do pracy po 9 co parę minut wychodzi na fajkę! co tam przychodze to ona na fajce i ploteczki! a ty pprzychodzisz czekasz i ma czelnośc powiedziec nie mam czasu i że zabiegana jestem! i na spotkaniach przy dyrektorze mowi zebyśmy czasu pilnowali wychodzenia! kto jej sprawdza czas???? nie zna się na niczym wszystko pyta nową bo ta przynajmniej kadrowa a nie z łapanki czy z rodzinki
    Żywiciel rodziny

21.10.2025 10:32

Niestety takie życie kolego firma spada na dno jak titanik na dnie Atlantyku leży ale wina jest co wyżej są porobili (usunięte przez administratora)mistrzami i z operatorów kresów też zrobili mistrzami więc do kogo pretensje są maszyny całkowity złom do niczego się nie nadaje jak chce żeby człowiek zginoł wystarczy siąść do tej kupy złomu a pamiętaj mistrz się wyprze a na ciebie zgonił żeby swoje (usunięte przez administratora)uratować to są zwykłe ........ E i tyle czas najwyższy ich zdegradować niech wracają na swoje miejsca pracy za kierowcę bądź (usunięte przez administratora)z tąd za bramę.
    Veritas

02.06.2025 21:50

Asystent AI

Wcześniej była oferta dla Operatora specjalistycznego sprzętu transportu ciężkiego z wynagrodzeniem od 6000 do 7000 PLN brutto na umowie o pracę. Wymagano minimum rocznego doświadczenia przy obsłudze ciężkiego sprzętu i aktualnych uprawnień, np. Ładowarka kl 1 lub żuraw II Ż. Najciekawszy benefit to comiesięczne bony żywieniowe Sodexo 30 zł za dzień przepracowany. Zastanawiam się, czy wymagania na to stanowisko były wygórowane jak za te pieniądze? Może ktoś podzieli się, jak wyglądała praca w systemie czterobrygadowym w tej firmie i czy premie faktycznie się dostawało?
    Kadrowy

12.10.2025 07:14

Jak się w tej firmie kadry spoufalają z niektórymi pracownikami i mają za dlugie języki, pala papieroski, plotkują zamiast realizować swoje zadania to różne ciekawe wiadomosci do ludu wypływają. Niezależnie ludzie mają już dość tego fatalnego zarządzania dyrektorka i jego dziwnych „rodem z kreskówek” pomysłów.
    Dzban z DG

13.10.2025 21:33

Szanowni Koledzy i Koleżanki, czy ktoś wie czym różni się TMS od dywanu. Dywan się pięknie rozwija, a TMS już niestety NIE.
    Białko

06.10.2025 14:20

Jedna wielka banda gno..je swoje godziny wyrobiły samochody pokupowali i teraz nagle nadgodzin niema dla innych człowiek musi dorabiać wykładac towar na regały w sklepach bo w tmesie przekręty porobili dali swoim przydupasom zarobić następny przekręt to ten że złomu pół huty drzewa wywiózł już z tmesie wszystko załatwiaja potajemnie i jeszcze pretensje ma do innych jak by to było jego drzewo niech sobie w tartaku kupi to będzie jego kolejny talent w tym zakładzie
    łobuz

10.10.2025 11:31

też byś kradł drzewo jakbyś zarabiał marne 60tyś neto miesięcznie za tak ciężką pracę jako dyrektor Tyle obowiazkow, ważnych decyzji, problemow do rozwiazania przez tą jedną mądrą głowę
    Forbes_konsulrant

10.10.2025 14:15

Kolego, z wpisów tu zamieszczanych wynika, iż osoba zarządzająca spółką tj. dyrektor zwyczajnie do tego się nie nadaje. Stanowisko piastuje pewnie po koligacjach, a obecnie już chyba tylko przez zasiedzenie. Ruchów brak bo i pewnie wyższy zarząd macie mocno skostniały. Na takiej płaszczyźnie ciężko będzie podjąć jakiekolwiek twórcze i restrukturyzujace działania. Najgorsze w tym wszystkim jest to, iż tego typu osobowości odstraszają od siebie osoby sprawne umysłowo i twórcze, wolą otoczyć się osobami słabszymi by nie zostać zdemaskowanym i móc dalej uprawiać tą „formę zarządzania przez niebyt”. Mimo wszystko z całego serca życzę Całej Załodze powodzenia i sukcesów.
    Huciak

07.10.2025 08:29

Pana mistrza że zmiany (D) pana Roberta powinno się usunać z tej funkcji ponieważ napisał meila i sfałszował to wszystko prawda jest taka że wiedział o tym że oponami jest wszystko rozpalane a zgonił na hutę że były plastiki każdy boks jest oznaczony co w nim jest więc ta sprawa powinna być dalej w toku ktoś za to musi ponieść konsekwencje jakieś proszę się temu przyjrzeć bo już dużo ma na swoim sumieniu
    Pracuś

07.10.2025 07:22

Przekonasz się po nowym roku że te smac....ze co mają zakaz nadgodzin zaraz będą robić nadgodziny i to oni dostaną nagrody ponieważ donoszą wszystko mistrzom nie wszystkim wykluczam pana mistrza że zmiany (B ) broń boże człowiek honoru reszta ta banda gdzie należy ich wymienić bo firma padnie a my zostaniemy bez pracy a oni się nachapaja bądź już nachapali gnoje i złodzi..eje
    Zaniepokojony pracownik

07.10.2025 07:08

Szanowni Państwo, czy informacje dotyczące przyznawania przyszłorocznych podwyżek głównie osobom wykonującym pracę w nadgodzinach są zgodne z prawdą? Ewentualna dysproporcja w wynagrodzeniach budzi poważne wątpliwości.
    Operator kierowca pracownik

15.09.2025 07:05

Pani z BHP niech się weźmie za firmę bo pracując w tych warunkach naraża pani wszystkich nas pracowników na pewną śmierć jak można wozić gorący materiał gdzie wszystko paruje nie mówiąc o kiprowaniu na wysypie jedna wielka bomba zegarowa zamiast siedzieć w domu z rodziną zapraszam na przyjście do pracy i zobaczenia jak pracujemy w ciężkich warunkach i nikt NATO nie zwraca uwagi każdy ma to głeboko w du... Co trzeba zrobić żeby zakład nam zapewnił odpowiednie bezpieczeństwo za nas wszystkich pani jest odpowiedzialna a nic w tym kierunku pani nie robi jest coraz gorzej i nic się nie zapowiada na poprawę sytuacji jaka panuje w tym zakładzie
    Kamil

06.10.2025 19:50

A kadry nie walczą o Wasze prawa? Gdzie nie pracowałem to kadry zawsze się kłóciły żeby pracownicy mieli dobrze
    Kamilek_Aniol Stroz

06.10.2025 21:18

Jakie Kadry? W tej firmie to nieistnieje. Ta nowa pani to jeszcze wiedzę i doświadczenie ma. Pani W to nie tylko wiedzy, wykształcenia a nawet kultury osobistej nie posiada. Słowem dramat. Takie to są Kadry. A walczył to Napoleon, Kadry mogą jedynie czynić działania by poprawić „zgniłą sytuacje lub uleczyć panującego i trawiącego firmę raka” Jednak trzeba umieć i chcieć.
    Złomiarze

05.10.2025 11:17

Belgia niech się weźmie za tych mistzów bo to decyzja jest mistrzów co każą robić nam to robi się czepiacie się nas o byle co a kto każe na piecach wjeżdżać na torowisko na przykład rh gdzie nad maszyną wiszą czerwone rozgrzane cygara rozgrzane do czerwoności kiedyś może się urwać i spaść na kabinę i będzie wypadek a oni spadają zawsze na cztery łapy tak sama ta afera z paleniem opon w szlakarach chłopaki że żelazostopów mają filmiki nagrane jak mała ładowarką wrzucali opony do szlakar gdzie się kopciło przez dwie godziny zato powinni nagana ukarać majstra a także chłopaki z wanien też mają nagrane na kamerce bo nie mogli przejechać bo ładowarka podjezdzał i manewry robiła żeby dostać się do szlakary kogoś powinni zawiesic kto takie decyzje podejmuje
    pracownik_liniowy

01.10.2025 14:32

najgorsze jest to ze huciaki sie z nas śmieją że pracujemy pod takim śmiesznym dyrciem juz wszyscy sie z niego smieja nawet mistrzowie i kierownicy i przez niego nie podpisza nastepnej umowy bo on nie zna sie na niczym i tylko zdjecia śmietnikom robi i wymyśla tylko jakieś swoje głupie pomysły nie naprawi nam maszyn ale nowy samochod sobie kupi!!!!!
    Już tam nie pracuje

02.10.2025 12:38

I czym się przejmujesz niech nie podpisują najgorzej (usunięte przez administratora)będą ci co od początku tu pracują najpierw był Eco gryz później tube city a teraz jest tms ta chołota niech się martwi bo będą w polu robić bo do niczego się nie nadają.Nastepni to ci mistrzowie pierwszy że zmiany (A) człowiek który wszystkiego się boi zero pojęcia ma nie zna się na niczym tylko mądrego pokazuje przed monitorem drugi fachowiec że zmiany (C) strzelał z armaty na Lipowce i donosił na wszystkich że go tu przenieśli na stalownie a trzeci że zmiany (D) biegający za kierownikiem liżący mu rów i doprowadził do tego że kierownika zwolnili a on został agentem Bondem 007 szpiegiem gdzie doniósł na dwóch dobrych pracowników gdzie chłopacy zostali zwolnieni za nic a on się wywinoł gdzie jego powinni zwolnić po przekręcie jakiego dopuscił sie każdy wie co chodzi każdy wie tyle na temat chciałem powiedzieć
    bandyta

03.10.2025 13:30

nam wode zabral i kazal pić techniczną bo oszczednosci a sam sobie fruwa samolotami do stolicy za nasze pieniadze!!!

25.09.2025 16:35

Pracownik tej firmy

01.10.2025 10:59

Panowie niech sobie grzebie najważniejsze że ten pięć stoi i leżymy a wypłata się należy nam a co do mistrzów wymienić na nowych że zmiany ( A C D ) Jedyny mistrz któremu szacun się należy to Pan że zmiany ( B ) jest reszta to krętacze kombinatorzy kręcą firmę a najlepiej sami niech się przyjrzą im
    Pracownik z brygady C

01.10.2025 12:07

Kolego, dyrektor robi to co zaobserwował w przeszłości i czego się wyuczył, ima się roboty jak stolarz drewna. Robi to co potrafi by sie zwyczajnie nie zanudzić. A że nie rozumie co do jego zakresu obowiązków należy grzebie tam gdzie grzebie. Słowem taki Grzebcio.
    $$$$_

17.09.2025 11:37

Maszyny w tym zakładzie nie nadają się do dalszej eksploatacji że żurawi się olej leje gorzej jakby baba miała okres nikt nie reaguje NATO wszystko jest robione pod górke mistrzowie nie zwracają NATO uwagi wręcz przeciwnie wiedzą że sprzęt jest nie sprawny każą nam pracować zmuszają nas na siłe bo się boją o własne (usunięte przez administratora) człowiek idąc na stanowisko pracy po maszynę może się połamać niema wyznaczonych ścieżek idziesz przez plac gdzie ciężkie maszyny pracują kiedyś może ktoś kogoś przejechać każdy ma to głeboko gdzieś niema kto się tym zająć pani z BHP wszystko zamiata pod dywan niczym się nie interesuje chodzi tylko(usunięte przez administratora)jakieś bzdury na radiu zamiast się wsiąść za kary porządkowe wobec innych ludzie tutaj to zakłamane osoby fałszywe okropne miechce się nawet rozmawiać robią każdemu pod górke każdy kierowca powinien zzjechać wozidłem o godzinie 13 tej 21 szej bądź o 5 nad ranem o tej godzinie to każdy już jest dawno odswieżony bądź nawet w domu już jest nikt nad niczym niema tu kontroli niema do kogo iść i porozmawiać po prostu jedna wielką tragedią jest i panuje tu.
    Fred_swiadomy

17.09.2025 15:41

Panowie, obowiązkiem każdego z nas jest odmówić pracy jeżeli jest ona zagrożeniem dla naszego zdrowia, a tym bardziej życia. Wtedy osoba zarządzająca przedsiębiorstwem w tym przypadku dyrektor ma obowiązek doprowadzić sprzęt do stanu „sprawności” i oddać go nam sprawnym. Jeżeli natomiast my świadomie podejmujemy sie pracy na niesprawnym sprzęcie, bierzemy ryzyko na siebie. W razie wypadku dyrektor sie wybroni, obwinia nas. Niestety tak to działa.
    Pracownik firmy

15.09.2025 20:14

Pan dyrektor to ma za słabe szkła w tych oprawkach i nie widzi nic bądź udaje Jasia fasolę po drugie banda przekretów która jest w zmowie telefonicznej z Mistrzami i robią nadgodziny gdzie jest kolejny przekręt robiony i podpisywany przez Mistrzów zmian ludzie pracują po 16 godzin a na drugi dzień im to rozpisują dla tego jest pismo napisane do państwowej inspekcji pracy żeby się temu przyjrzeli niech sobie to sprawdza a przy okazji wezmą się za panią z BHP oraz za stan maszyn w jakich jest stanie oraz za to jak panowie mistrzowie zaniżają premie pracowniką a mają swoich krasnali przydu....pasów gdzie im nasze pieniądze rozdają powinien zmienić się dyrektor oraz powinni zmienić mistrzów na nowych może by się wtedy sytuacja zmieniła póki co to jest jedna wielka zorganizowana grupa teesemowska gdzie wszyscy siedzą w jednym bagnie cicho udając że nic się nie dzieje miejmy nadzieję że ktoś się weźmie za nich i skończy się ten cały proceder i pożegnamy całe towarzystwo za bramą. I nie będziemy więcej ich już ogladać i każdy będzie miał spokój i swobodnie będzie mogł spokojnie pracować
    Robotnik

10.09.2025 15:39

Wypłata (usunięte przez administratora)warta 5700 złotych nadgodzin niema mówia dla nas dla operatorów wozideł ale dla pana że zmiany (D) na wozidło ciągle są nadgodziny w miesiąc w miesiąc wali więc jak to jest jedni mają już zakaz do końca roku dla drugich niema bo twierdzą że mają całą obsadę na każdych zmianach oszukują bo robią po 16 godzin a dniówki nadgodzin są rozpisywane na inne dni po 4 godziny to jest jedno oszustwo robione ze strony kadr należy to zgłosic do odpowiednich instytucji żeby się temu przyjrzeli co będzie jeżeli ktoś sobie w czasie wolnym i będzie w domu coś sobie zrób a w tym czasie przełożeni brygad rozpiszą 4 godziny nadgodzin do 18 tej że powinien być w tym czasie na zakładzie pracy a w żeczywistosci go tam niema tylko jest w domu machlojek krętactwo z każdej strony jest.
    Robotnik

11.09.2025 17:38

Poco skoro lepiej się wychodzi na L4 jak cały miesiąc robić w tym (usunięte przez administratora) i uzerać się z matołami co zero pojęcia mają nie umieją rządzić tylko słuchać muzykę potrafią jak się wejdzie na mistrzówke zamiast linii pilnować i wytopów to żrą palą papierosy i gadu gadu więc każdy ma to głeboko gdzieś trzeba się kitrać gdzieś w kątach i patrzeć jak dniówka zleci tyle w temacie
    Szok i niedowierzanie_odp

12.09.2025 05:54

Ja natomiast proponuję panie zarządzający spożytkować działania na uczciwym i rzetelnym podejściu do zdrowia pracowników i próbie poprawy obecnego bardzo kiepskiego stanu. Po to ludzie do Ciebie piszą. Pojmij to wreszcie. Udzielona odpowiedź jest żenująca. Udzielona odpowiedź świadczy, iż osoba zarządzająca nie rozumie co należy do jej zadań i kompetencji.
    ?????

06.09.2025 14:38

Panie Dyrektorze dlaczego pan nie weźmie się za operatorów wozideł za opuszczanie stanowiska pracy wcześniej dlaczego my operatorzy kresów mamy pracować do dzwona do końca jest to w dzień w dzień jeżeli sytuacja ta nie ulegnie poprawy dojdzie do konfliktu pomiędzy ludźmi a przełożonymi za to jest kodeks 108 kodeksu pracy za dobrowolne opuszczenie pracy pracodawca ma prawo ukarać taką osobę naganną bądź zwolnić dyscyplinarnie taka osobę a firma tego nie przestrzega zwolniliscie kierownika więc najwyższy czas zwolnić dla przykładów też innych za wychodzenie wcześniejsze co jeśli komuś coś się stanie gdy powinien być jeszcze w pracy pytam się kto beknie za to pan czy mistrz zmiany pytam się proszę odpowiedzieć czy być może ktoś odpowiedzialny za BHP pozdrawiam
    Pracujący w tej firmie

03.09.2025 20:15

Czy pani z BHP może wziąć się za to gdzie operatorzy mają stawiać sprzęt miejsce parkingowe jest przy warsztatach a nie przy mistrzówce to nie jest parking dla wozideł czy ładowarek czy kresów gdzie są ścieżki wyznaczone do przejścia na warsztat dlaczego w szatni pracownicy trzymają buty i inne rzeczy na szafkach przecież może komuś coś spaść na głowe i kogo będzie wina się pytam zacząć karać to się może nauczą dbać o bezpieczeństwo drugich osób druga sprawa jest taka dlaczego lalusie którzy wyrobili normę swoich nadgodzin teraz się śmieją z drugich a dla innych niema nadgodzin inni też chcą zarobić dobrze że można dorobić sobie jeżdżąc pod uberem jako taxi tam się jeździ kiedy chcesz chcesz przyjmujesz zlecenie i jedziesz bo tutaj we firmie to jest jedna wielka szajka panującą która maja układy między Soba swoich mają wyrobili co mieli wyrobić zarobili po 30 40 tysięcy złotych z nadgodzin że weszli już wyższy pułap podatkowy i mają zakazy pracowania już do końca roku a drugich w (usunięte przez administratora) mają
    Kamil

04.09.2025 15:56

Kurcze to dość poważne pytania ale szczerze to nie wiem czy ktoś Ci tutaj odpowie ( z firmy). Nie macie do kogo zwrócić się z takimi pytaniami?
    BHP swiadomy

04.09.2025 19:51

Panowie, jeżeli rzeczywiście pracujecie w tej firmie sami wiecie na co ją stać od strony BHP, czegokolwiek byśmy nie pisali na tym portalu, wiemy jak to wszystko wygląda. Jest bardzo kiepsko i nic się nie zanosi na jakakolwiek poprawę. Akcje typu STOP AUTHORITY są iluzją równie dobra jak ta robiona kiedyś przez Davida Copperfielda. Pytanie tylko jak długo jeszcze będzie się nam szczęścić i udawać.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TMS International Poland?

Kontakt - TMS International Poland Sp. z o.o.

Koksownicza 8 42-523 Dąbrowa Górnicza

Branża główna: Usługi budowlane

30.08.2025 08:10

Szok brak słów ludzie którzy wyrobili normę swoich nadgodzin to sobie teraz chorują bądź biorą urlopy i do pracy nie chodzą a odbiórki im zostawiają bo przyjdzie kwartał i im pieniądze wypłaca powinni teraz pierw odbiórki wybierać a potem urlopy wszystko mają dogadane cwaniaki pod każdym pozorem kroją firmę a firma im płaci

27.08.2025 16:09

Co to za BHP jest w tej firmie i co za mistrzowie żądza wysyłaja ludzi na sprzątania albo pod piece z takimi detektorami co kalibracji nie mają bo się skonczyły proszę 3 grudnia 2024 ważne do 21 czerwca 2025 i takimi detektorami człowiek ma jezdzić po hucie i wydziałach tu się kłania państwowa inspekcja pracy a mistzöw za (usunięte przez administratora) powinni wziąćsć a później wypadki są

06.08.2025 16:43

Chciałbym się dowiedziec jak to jest miało być po 4 godziny pracy pracując nadgodziny a nie 8 godzin a widzę że robią po 8 godzin a może jest tak że rozpisują na drugi dzień że ktoś w pracy jest a ma wolne a zrobił dzień wcześniej 8 godzin co i dzieła to na dwa dni i rozpisywane jest po 4 godziny człowiek niema żadnych nadgodzin a drudzy w miesiąc w miesiąc robią po 100 godzin w miesiącu jak nie lepiej nadgodzin a was w biurze ładuja i to równo a wy wypłacacie im kolosalne pieniądze jedna wielka szajka panuje proszę sobie wszystkie nadgodziny sprawdzić osób z przyjściem i wyjściem z pracy
    Operator Żurawia

19.08.2025 14:51

Może ktoś mi powie czemu wszyscy musimy pracuować po 4h w nadgodzinach a na SLY walą po 16h I śmieją się w twarz,Łącznie z mistrzami!!! to jakiś wyjątkowy obszar? Czy pupilki dyrcia?
    Qqqq

25.08.2025 11:44

Zgłoś sprawę do państwowej inspekcji pracy i opis co dzieje się na zakładzie zrób listę i wskaż osoby które tak pracują na nadgodzinach poproś o kontrolę i oco chodzi dokładnie a oni się temu przyjrzą się temu tu masz adres Katowice ul owocowa6/6a a najlepiej dobrze by było żebyś kogoś też miał za swiadków

25.07.2025 23:40

Jak to jest zabieracie premie za to że ktoś klina nie podłozył a operatorzy kresów na gorącym w nocy jeżdżą bez właczonych swiateł i stoją w lukach gdzie nie powinni w razie jakieś awarii jak dojechać powinni z boku stać i oczekiwać po to są radia i komunikacja już tego nikt nie widzi tylko zabrać umieją wszystko jest w brew procedur i nikt się do tego nie stosuje każdy robi jak chce
    Edyta

26.07.2025 09:42

No a ciekawe, czy jak podpisywałeś umowę to nie było mowy o tym jak działa system kar i nagród u nich. Takie rzeczy powinno się ustalać wcześniej.

26.07.2025 10:29

Właśnie za kliny umieją karać ale za to że ochrona łapie na bramie pijanych to firma nic nikomu nic nie robi stać ich płacić takie wysokie kwoty więc jak będę miał zamiar odejść to przyjść nawalonym i niech sobie za to płaca później haha
    Carloss

18.07.2025 14:16

Znakomita współpraca, duża ilość godzin pracy w miesiącu. Polecam!
    Edyta

19.07.2025 00:45

To jest zaleta że masz kupę nadgodzin? 😂 No niezłe podejście , pewnie bez tego nie da rady zarobić czy jak
    Don kichot

19.07.2025 17:03

Dokładnie tak jak mówisz nieda się zarobić narmalna wypłata wychodzi 5 tysięcy złotych ale są osoby co biorą od 10 tysięcy do góry nawet koło 14 tysięcy wzięli bo mają podstawę wysoką a zapłacili im za odbiórki i jeszcze robili nadgodziny a drugich niema nic jeszcze Kazika wybierać odbiórki bądź sami cię wyrzuca na wolne przekreństwo na każdym kroku jest mają swoich ludzi zapisanych w swoich głowach a za byłego kierownika by tak nie było ludzi nie było i robota była zrobiona
    Pracownik TMS

18.01.2025 12:50

Jak to jest w tym zakładzie jedni już mają od początku stycznia 10 dni nadgodzin tak jak jeden pan że zmiany (C) a drudzy od października 2024 nie mają nic bo wpajają do głowy że nadgodzin niema a tu tylko jedna i ta sama osoba pracuje napisałem pismo do państwowej inspekcji pracy o z kontrolowanie firmy tylko zastanawiam się czy wysłać drogą papierowa czy elektroniczną niech się przyjrzą firmie jaka atmosfera panuje i co się wyprawia na firmie jakie układy panują pomiędzy niektórymi osobami a kierownictwo NATO pozwala wiedząc co się dzieje i nic nie reagują nato my też chcemy zarobić nie tylko wybrance ciągle pracują i się krakus chodzi i cieszy że już ma tyle dni nadgodzin pozdrowienia dla firmy przesyłam
    ChętnieOdpowiem

20.05.2025 11:50

To jest tak że jak ktoś jest nieogarniętym pracownikiem be umiejętności i strach go zostawić samego to taki pracownik nie zostaje na nadgodziny bo to zmniejsza prawdopodobieństwo że coś popsuje i w dodatku żali się w internecie to nikt z takimi ludźmi niechce współpracować. Proszę.....
    Python

06.07.2025 19:44

Nieogarnietym to jesteś ty jak się liże dupska i czyści rowy ludziom gdzie kiedyś byli takimi pracownikami jak my wszyscy i się im kapuje wszystko więc jest jak jest szkoda tylko że ktoś taki jak ty jest na tym świecie i dlatego atmosfera na zakładzie jest jaka jest i nigdy się nie zmieni ponieważ pracują tam same dobroduszne osoby co wszystko donoszą regularnie na innych a nie umieją patrzeć na siebie a dyrekcja niech w końcu otworzy oczy czy osoby pracujące nadgodziny rzeczywiście mają tyle dniówek wpisanych przez przełożonych i czy byli tyle w pracy i godzin przerobili i popatrzy w kamery sobie o której ten pokład opuszczają samochodami z parkingu do domu. Aty dzbanie zamknij ta padaczkę bo jesteś pierwszy który nic nie robi a dużo śpiewasz na innych i pięknie lizesz dupska innym.

01.07.2025 15:17

Firma skandal nie potrafią dać po 1000 złotych podwyżki bo twierdzą że niema z czego ale za odbiórki potrafią płacić i za nadgodziny ludziom i to nie wszystkim drugim odrazy malują odbiórke zamiast urlop wpisać i dlatego gdy kwartał się kończy tak jak teraz będzie 10tego to wybrani wezmą 3 wypłaty w miesiącu a drugi za ochłapy pracuje machlojek na każdym miejscu robią ale to się skończy odpowiednie słuzby niech się wezmą za ten cyrk co sięwyprawia i proszę sobie sprawdzić i to dobrze czy obecności tych odbiórerk zgadzają się z obecnością pracowników czy zeczywiscie byli tyle razy w pracy co im wpisują.
    Pis

24.06.2025 11:01

Szukacie ludzi do sprzątania na linii 3 dni w tygodniu to weźcie sobie tych co ciągle robią nadgodziny pomachają trochę łopatami to im się odechce spać później na swoich zmianach poczują w rękach robotę w końcu oo wtedy będzie im się pensja należała co do ich wypełnionych zadań

10.06.2025 08:26

Nie podoba mi się system premiowania przez mistrzów a ten gość że zmiany(C) to już całkowicie na głowe upadł dali mu trochę większej władzy i zaczyna bić mu w dekiel jak pracował na lipówce nie potrafił cofać wozidłem człowiek musiał mu powiedzieć że ma kamerę tylna wielki kierowca a teraz wielki Boss się z niego zrobił na lipówce kradł kulki wynosił pełne plecaki a tu uczciwy obywatel gdzie donosi na wszystkich jednym zaniża premie a drugim rozdaje i daje większe pieniądze ludziom co nic nie robią na dodatek widzę o której schodzą z nad godzin do domu a on im pisze pełne 8 godzin mijałem się na bramie wchodząc na autobus a ten wyjezdzał samochodem przed godziną taka że do końca zmiany było jeszcze jakieś 1.5 tora godziny do końca dniówki
    Stefan

20.05.2025 12:19

Czy człowiek zarobi 8k w tej firmie aby godnie żyć?
    garcia

27.05.2025 05:59

powiedz mi jedno. te osoby co której pracują ale więcej zarabiają robią też w praktyce więcej? szkoda ze nie patrzą na staż ale może doceniaja dokładnie to co kto robi chociaż tyle

27.05.2025 07:09

Nic nie robią po kręcą się trochę żeby było że jeżdżą a jak już przyjdą na nadgodziny to już wogóle ambafatima umęczeni tacy jak niedźwiedzie które miały zapasć w sen zimowy a dniówki im liczą po 500zlotych jak nie lepiej za 8 godzin nic nie robiaç a drugi na lini MRpi ma się zesrać tyrać od dzwona do dzwona po zabierać przepustki wjazdowe autobusy jeżdżą każdy z dąży bądź każdy za piętnaście zejdzie z dąży się wykąpać i swobodnie na bramę zajedzie i wtedy będzie sprawiedliwie dla każdego.ale nie bo z góry nikt nic nie widzi i pozwalają NATO wszystko
    Zazenowany

09.05.2025 14:57

Czy w tej firmie ktoś kontroluje godziny pracy pracowników biura? Mam wrażenie że każdy pracuje jak chce. Rano nikogo nie można zastać w biurze popołudniu nikt nie pracuje! I tak ciągle i na hucie i Lipowce Tak się nie da współpracować z nimi
    Nielubiepodpierdalaczy

20.05.2025 11:19

(usunięte przez administratora). Idź sie w kościele wyżalić bo pewnie nikogo bliższego nie masz bo tacy jak ty są samotni i dlatego (usunięte przez administratora)ą innych bo ich nikt nie lubi. Tacy jak ty nawet sami siebie nie lubią
    Kochanowski

07.05.2025 18:55

Kto decyduje o nadgodzinach? Dużo można dorobić?
    Linia

07.05.2025 18:02

A co to się stało z najlepszym operatorem Tmsu ?
    Operator

14.04.2025 08:24

Coraz ciężej się pracuje mniej się zarabia mobbing stosowany jest wobec niektórych pracowników jedni robią do dzwona a dródzy opuszczają xakład już po godzinę wcześniej przed skończona pracą nikt NATO nie zwraca uwagi więc zrobię jeszcze sobie kurs i zaraz się zwolnię
    Pracownik762

21.04.2025 08:34

To dlaczego też nie wychodzisz wcześniej?
    Kościuszko

22.04.2025 06:31

Bo mnie toby odrazu naganne dali na piśmie a drugim nic nie robią zobacz sobie jak popędzają ludzi ze co pan operator zrobił z ładowarką i co i nic mu nie zrobią powinni zaczać zabierać premie na przynajmniej pół roku nauczyli by się pracować i szanować sprzęt a tak to będzie zawsze i zawsze jeszcze gorzej bo nikt nie zwraca na to uwagi więc skutki są jakie są więc trzeba teraz remontować szkoda tylko że sam tego nie będzie robił nawet niema co teraz wziasć chodzby na linie wybierać sektor niema czym pracować w maszynach śmierdzi brudno pełno butelek się wala nikt nad tym niema jakiejkolwiek kontroli oraz papieru pełno tragedia jednym słowem jest
    Tracker

09.04.2025 06:08

Niech dyrekcja tmesu weźmie się za kierowców kresów bo tak przejeżdżają przez tory w nocy koło wag z dużą prędkością że materiał się z kadzi ulewa i zapaliła mi się w samochodzie ciężarowym opona teren do kiprowania na boksach jest nierówny pochyły będę pisał pismo a przełożony tych kierowców kresów nie widzi jak szybko jezdzą z tymi pełnymi kadziami kiedy pryska z nich jak jadą nie będę go szukał pismo pójdzie do huty
    Baron

09.04.2025 10:34

Jak to ? Wszyscy wiedzą? To nie dopuszczalne tak nie pracujemy, bhp przedewszystkim, ludzi nie ma??? To jakieś niedorzeczne pomówienia.

10.04.2025 16:40

W tej firmie niema BHP był pan z BHP niestety zwolnił się niedał rady tu wszystko było łamane i jest tu jest potrzebna państwowa inspekcja pracy ponieważ kombinują na każdym kroku nawet z nadgodzinami pracują a mówia że niema i rozpisują na paskach tak żeby nie było widać że ktoś robił jakieś nadgodziny a biorą wypłaty po 10tysiecy albo i nawet lepiej jeszcze za nie wybrane odbiórki im płacą szwingiel na każdym miejscu jest robiony a drugi nawet 5tysiecy nie może zarobić
    W@ies

01.12.2024 23:28

Czy jesteście zadowoleni z zarobków?
    Jozek

09.04.2025 12:10

W jakiej kwocie są bony żywieniowe?
    Wiesiek

09.04.2025 12:52

No co Ci mam powiedzieć... zawsze zarobki mogłyby być większe eh

09.04.2025 12:36

Nie podoba mi się wypłata jest stanowczo zaniżona ucięta premia może pieniądze ktoś komuś ucina a drugim daje chorobowe nie policzone i do tego kazują odbiórki wybierać a drugim za kwartał zapłacili gdzie jest podwyżka
    UR

14.03.2025 06:38

Naprawde firma popiera ludzi którzy wyzywają innych od (usunięte przez administratora) i innych ? Naprawde ? Ludzie odchodza przez 1 osobe a góra ślepa
    PRACOWNIK

01.03.2025 12:24

Do TMS dołączyłem już jakiś czas temu i przyznaję, że to dobre miejsce do pracy. Firma zapewniła wsparcie doświadczonych osób w celu wdrożenia do pracy, które powiedziały mi na, co zwracać uwagę. Po okresie szkolenia czuć było wsparcie kolegów w pracy, którzy nie zostawili mnie samego sobie. Proces rekrutacji sprawny i klarowny. Luźna i miła atmosfera,nie czuć kompletnie niezdrowej rywalizacji. Pieniądze adekwatne do posiadanych uprawnień i wykonywanej pracy.
    Gienek

06.02.2025 22:07

Czy firma dostarcza jakieś kalendarze bo z tego co widzę to tylko zabierają bo nie pasuje lub są "zbyt wyzywające" a sami od siebie nic nie dadzą.

Zostaw merytoryczną opinię o TMS International Poland Sp. z o.o.