HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

mampytanie

08.08.2019 11:27

Cześć, czy ktoś może powiedzieć gdzie są zlokalizowane magazyny drogeryjne w Ulm ? (dokładny adres). ps. jak wygląda sprawa, kiedy auto nie ma plakietki względem emisji spalin. Wiem, że Ulm należy do miast niskoemisyjnych. Dziękuję za pomoc.

17.08.2019 21:56

Pojedziesz to poda Ci koordynator dokładny adres :) Bez problemu bez naklejki możesz poruszać się po mieście, policja nigdy nic nam nie zrobiła a widziała nie raz nasze auto bez naklejki

09.08.2019 15:21

Siemanko zaczynam prace w Ulm 17, moze ktos tez jedzie z Opolskiego do pracy? I jeszcze chce sie dopytac 1100 to juz po odciagnieciu mieszkania rozumiem tak?

09.08.2019 16:48

Wyslalem wiad

17.08.2019 21:54

Tak po odciągnięciu mieszkania już

13.08.2019 11:28

I czy ktos juz pracowal przy tym rozladunku tira w ulm?Prosilbym o opinie.Pozdrawiam

17.08.2019 21:52

Tir za tirem, zależy czy są cieżkie czy lekkie kartony, nie zawsze jest łatwo ale zabawnie :)
    Dawid

05.08.2019 10:21

Ktoś się wybiera do Ulm na 16 sierpień?

15.08.2019 11:12

I jak jest?

15.08.2019 11:15

Tez mialem propozycje by jutro zaczynac.Ale telefon z biura mialem wczoraj nie bylem wstanie sie wyrobic.
    Paweł

14.08.2019 11:00

Siema wszystkim, jadę 28 sierpnia autem do Ulm z województwa opolskiego, jeżeli ktoś byłby zainteresowany, niech pisze do mnie Paweł Okaj. Pozdro
    Ewelina

13.08.2019 20:52

Witam. Wybieram się do Ulm na magazyn drogeryjny. Ma ktoś może nr. tel. Do koordynatora. Zaczynam pracę 19. A nie mam adresu zakwaterowania ani namiarow na koordynatora.
    Matemas1998

13.08.2019 12:20

Jak jest z zarobkami w Ulm w magazynie i jak wyglada wypłata po odciągnięciu za hotel.Wybieram się w Wrześniu ktoś też?
    Anakin

13.08.2019 14:52

Ponoć 1100 na rękę

13.08.2019 11:25

Czy ktos zaczyna prace 21 przy rozladunku tira w ulm?Jestem bardzo ciekawy ile da sie zarobic?

12.08.2019 08:39

Czy ktos sie wybiera do Ulm na 21 sierpnia rozpoczęcie pracy?Z wielkopolski?
    Beata

07.08.2019 21:12

Ej "Świeżaki z Ulm" z sierpnia i września. Może się poznamy wcześniej. Mail... Fb. Co wy na to?
    Karolcia

08.08.2019 12:27

Beata wyślij na mojego maila link Facebooka - pogadamy :D ([email protected])
    Nova :)

08.08.2019 14:49

Super pomysł. (usunięte przez administratora)l Pisz śmiało :)
    Mika :)

16.07.2019 16:01

Ktoś może pracował na magazynie drogeryjnym w ULM? Wybieram się tam z mężem. Może ktoś coś więcej podpowie:)

07.08.2019 09:04

Kiedy jedziecie? Ja na 14 sierpnia
    Karolcia

07.08.2019 10:38

My jedziemy na 21.08. (usunięte przez administratora)do zobaczenia mam nadzieję :))))
    lolada

06.08.2019 22:59

czy ktoś pracuje na kompletacji w Radeburgu okolice Drezna ?
    Nova:)

01.08.2019 16:16

Witam wszystkich serdecznie. Wybieram się we wrześniu do Ulm. Czy ktoś z Was tam jest obecnie lub jest w trakcie rekrutacji?
    Monika

06.08.2019 17:40

hejka ja z siostrą jedziemy do ulm 11 września przechodzimmy wlasnie rekrutacje czy ktoś jeszcze jedzie w tym terminie pozdrawiamm :)

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

Kwakwa

30.07.2019 18:04

Jedzie ktoś na 5 sierpnia do Magazynu?
    AnNa

02.08.2019 14:10

Do Berbersdorf dwie osoby na 5 .08 jedziemy
    Nova:)

04.08.2019 09:05

Ale jedziecie do Ulm?
    Zoom3

03.08.2019 12:20

Generalnie to wszystko zależy od ludzi na których traficie na mieszkaniu... Ja byłem Niemczech jakieś 2 lata temu.... z tej agencji, praca do ogarnięcia ale kasa za mała i nie warto włóczyć się po Niemczech... Ja kopnąłem się z tamtad bo ludzie z którymi mieszkałem zrobili niezłą libacje alkoholową po ktorej zastałem wymiociny w prysznicu... i potłuczony stolik... o reszcie lepiej sie nie wypowiadać.... żenada....i wstyd....
    Nova

03.08.2019 13:14

To mnie nie pocieszyłeś.Bede jechać kawał drogi tam i mam coraz więcej obiekcji. Ale z tego co czytam o różnych agencjach itp to wszędzie to samo:(Male zarobki a ludzie jeszcze gorsi.
    Bryk

31.07.2019 15:28

Nie polecam pracy w magazynie Lidla. -Pani w biurze zapewniała nas że pracownicy pracują średnio 150h, niestety przez 3 tygodnie przepracowalośmy 70h. -stawka 12,50 Po przyjeździe okazuje się 9,49 +dodatek 3,01(dwa razy odciagany podatek) -brak internetu w mieszkaniu -Brak pomocy koordynatorów
    ZwykłyPracownik

31.07.2019 11:11

Witam czy ktoś zwas wie jak to jest z dojazdami do pracy jesli ktoś nie ma własnego transportu? Bo jesli jest praca i zakwaterowanie to tylko zeby był jakiś dojazd jak tam opinie odnośnie tego dojazdu u was bo wiadomo nikt by nie chcial sie rozczarowac ze nagle transport na wlasna ręke a czytajac komentarze ze biuro nie zorganizowane daje mi do myslenia to ze z tymi dojazdami moze byc roznie
    Kwa

31.07.2019 11:34

Z tego co mówiła nam Pani, oni ogarniają to tak żeby każdy miał transport z innymi osobami
    Angelika

31.07.2019 14:27

Hej, z tego co widzę w ofercie to z transportem jest tak, że dojeżdża się z osobami, które przyjechały swoim samochodem i mają wolne miejsca. Wtedy jest zrzutka na paliwo i jeździ się razem.
    Tobia67

28.07.2019 11:56

Praca lekka, ludzie w pracy pozytywni, Jednak agencja to porażka, brak organizacji, zrozumienia, i dobrej komunikacji... Koordynatorzy do wymiany ????
    Expat

21.07.2019 12:19

Czy firmowe zakwaterowanie jest darmowe?
    Szafran

23.07.2019 12:17

Nie 260e biorą
    Kamil

20.06.2019 18:58

Pracowałem w HR od stycznia tego roku. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Wszystko się zgadzało z zapewnieniami rekruterów. Zakwaterowanie bardzo dobre. Koordynatorzy zawsze służyli pomocą. Nigdy nie odmówili wsparcia. Pieniądze zawsze na czas były na koncie. Nigdy nie było żadnego problemu z wynagrodzeniem. Teraz muszę pilnie wyjechać do Polski, ale jeszcze chętnie podejmę współpracę z tą firmą. Polecam wszystkim.
    Xs

09.07.2019 15:28

Ok niech Ci będzie ; ) To teraz czekam aż zgadniesz kim ja jestem :D
    Jam.

12.07.2019 20:37

A po co mi to wiedzieć? :p

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

02.05.2019 14:44

Pracujemy z żoną od stycznia przez HR w my Toys Gernsheim. Oboje jesteśmy zadowoleni. Duzym plusem jest gwarancja godzin. Zarobki moze nie sa kosmiczne ale na start jest ok. Sama praca nie jest ciezka nikt nie goni. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre. Kordynatorzy zawsze pomocni w kazdej sytuacji. Szczerze możemy polecic ta agencje.
    Ania

10.07.2019 16:59

Mogę prosić o kontakt? Zamierzam wyjechać z mężem lada dzień. Właśnie do tej samej lokalizacji. Mail? Lub jakikolwiek inny? Byłabym wdzięczna.
    Michal

12.07.2019 17:05

Cześć możecie napisać ile wychodzicie na rękę? Mój mail (usunięte przez administratora)
    xaxa

07.07.2019 21:11

11euro brutto a dostajesz 7.85 kpina
    Pracownik roku

05.02.2019 11:16

Stanowczo odradzam! Bylem przez nich w Niemczech na szczescie tylko 2 miesiace za kazdy miesiac pobierali 10h na zeitkonto (usunięte przez administratora)jeszcze odtarcili dodatkowo 45e na koniec kontraktu wpisując w pasek ze właścicielka mieszkania naliczyla takie koszty od kazdego za zniszczenia.. jak zostawilismy mieszkanie w lepszym stanie jak zastalismy. Przyjechalismy na miejsce wchodzimy dp domu a tu jakas melina wszyscy nawaleni smierdzi gorzała brud smrod i mogila. Wchodzimy do pokoju (przyjechalem z dziewczyna) mielismy miec ladny pokoj z telewizorem i lozkiem malzenskim a tu.. dwa lozka skrzypiace posciel i poduszki olane moczem walily potem ze przez miesiac wietrzenia nie moglem pozbyc sie tego smordu dobrze ze mialem ze soba swoje.. podloga lepila sie jakby przed chwila skonczyl sie tam melanz i trwal nie wiadomo ile szafki jak we wiezieniu i oczywiscie brak tv a nawet anteny ogolne zero! Za wszystko trzeba bylo zaplacic 250e od osoby lacznie z dziewczyna 500e za jakas spelune.. Juz po przyjechaniu mialem ochote wracac do domu a nie jest to moja pierwsza za granica ale cbyba ostatnia po tym. Wyplata: 1050e miesięcznie po odliczeniu mieszkania przepracowujac 190h z czego zabieraja 10 miesiecznie na zeitkonto i pozniej ich (usunięte przez administratora). praca na dwie zmiany codziennie po 7.5h dojazd do pracy 20km w jedna strone zadnych datkow na paliwo nie ma. Predzdj by zabrali jak dodali.. Jesli chodzi o zalatwianie spraw to po miesiacu dopiero koordynatorki zebraly sie w kincu do nas i nas zameldowaly. Dentysta za wizyte dziewczyna musiala zaplacic 150e nic nie zostalo oddane do dzisiaj. Ubezpieczenie co prawda nas zglosili ale kart nke dostalismy przez tsn okres co tam bylismy. Konczy sie praca wypinaja sie na Ciebie i zalatwiasz wszystko sam nawet jak nie znasz jezyka. Musisz jechac do urzedu wymeldowac sie samemu i pozniej do ubezpieczalni w ktorej sie bylo zarejestrowanym tak samo. Ciekawe za co im sie placi. Na mieszkaniu odbijaja i na wyplacie koncowej do dzisiaj brakuje mi prawie 300e. Pisze do nich juz nie wiem ktory raz i zero odzewu dzwoniac do nich kaza dzwonic do ksiegowej, a jesli sie do niech dodzwoni bo odbiera tylko od 9 do 11 lub do 13 odpowiada ze prosze pisac w tej sprawie na emaila contact... i tak w kolko macieja do dzisiaj mi nikt konkretnie nie odpisal.. Nie polecam omijajcie szerokim łukiem!
    Majka

30.05.2019 09:21

Czy możesz napisać w jakiej miejscowości w Niemczech obecnie pracujesz?Bardzo byłabym wdzięczna:))))
    engeks

04.07.2019 20:45

nie podam tych informacji tu...do wiadomości HR XPERIENCE. nie tędy droga....
    X x

30.06.2019 13:25

Witam. Czy pracował ktoś na magazynie w Grunheide? Jakieś opinie o pracy i warunkach zakwaterowania?
    Ghji

23.06.2019 22:22

11euro brutto a dostajesz 7.85 kpina nie polecam.
    A.H.

16.06.2019 14:32

Cześć. Miałem okazję współpracować z tą firmą od końca sierpnia do połowy grudnia 2018. Pracowałem w Nord Ulm. Z mojego punktu widzenia było super. Warunki mieszkaniowe też były ok. Relacje z koordynatorem bardzo dobre. Teraz do tych co narzekają. Podpisujecie umowę o pracę, więc pracodawca powierza Wam jakiś zakres obowiązków (czyli pracę) , z których musicie się wywiązać. Nie jedziecie na wczasy , tylko do pracy. Zakwaterowanie , czy Wy sobie wyobrażacie ,że będziecie mieszkać w Ritzu lub Hotel President Wilson? Czy w Polsce mieszkacie w lokalach/mieszkaniach o takich standardach jak wcześniej wymieniłem? Koordynatorzy to też ludzie nie maszyny nie będą was prowadzić za rączkę przez 24h na dobę. Też muszą odpocząć , zająć się swoimi sprawami itd. Ja akurat miałem okazję współpracować tylko z jednym , był nim(usunięte przez administratora) Super relacje , zawsze pomocny , bardzo dobry kontakt. Nie zdarzyło się nigdy by nie odebrał telefonu ,nie oddzwonił lub odpisał. Ja nie żałuję wyjazdu. Szkoda tylko ,że moje sprawy tak się potoczyły ,że nie mogłem wrócić w styczniu ponownie do pracy w Ulm. PS Piotrze pozdrawiam Cię serdecznie.

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

Praca

15.06.2019 14:03

Cześć chcę wyjechać do pracy ale nie sama Jak jakaś dziewczyna chętna to niech napisze [email protected]
    xxx

10.06.2019 18:07

Jedzie ktos do Ulm ??? czy jest teraz praca ??? chodzi mi o godziny
    Hrfvddf

22.05.2019 09:51

(usunięte przez administratora) Robią sobie z ludzi jaja. Nie polecam tej firmy. Pracowałem w myToys przez tą agencje. Kary są za wszystko a premi nie ma za nic. Nigdzie za granicą tak mało jeszcze nie zarabialem. Nie wyplacaja pieniędzy z zeitkonta. Nie pakujcie się w (usunięte przez administratora) jadąc do pracy przez tą agencje
    Xyz

28.05.2019 11:31

No bez jaj, pracuję tam już pół roku i nigdy żadnej kary nie dostałem, nawet za nieobecność w pracy. Jak ktoś pije na kwaterze i burdy robi to bardzo dobrze, że kary dają. Premia tez była. Polecam agencję. Jest bezpiecznie i w porządku :)
    Michallll

26.05.2019 10:18

Witam pracuje ktoś w Rodeburg? Jako komisjoner? Jakieś opinie na temat pracy, zakwaterowania? Pozdrawiam
    Onaa

24.05.2019 16:01

Czy ktoś z was pracuje w Radeburg na magazynie? Przez HR? Mógłby się podzielić opinią?
    Mateusz

02.05.2019 18:20

Ktoś wybiera się 6.05 do pracy Haldensleben? Posiadam samochód! 2 miejsca. Pisać [email protected]
    Ma

16.05.2019 22:27

Nie polecam. Wynagrodzenie śmiech na sali, bo mało godzin, a chaty drogie .. Praca lekka, ale jak uda Ci się dostać (usunięte przez administratora)e na rękę to dziękuj niebiosom
    marry

01.03.2019 10:16

zaproponowali prace, przeszłam proces rekrutacji. podpisałam umowę i po odesłaniu, kazda próba z biurem w Polsce jest nieudana.. jeszcze nie wyjechałam a nie mam kontaktu.. wiec co będzie później? w umowie info zs skoro podpisalam a sie nie stawię to kara 100o zl. wiec zaryzykuje.. jak zaczne współpracę dam znac jak na kwaterze i jak z kasa.. trzymajcie kciuki
    E-mail

28.04.2019 19:09

[email protected]
    Majka

16.05.2019 12:28

Witam. Ja napisałam kilka wiadomości meila i zero odpowiedzi.
    WRC

08.05.2019 14:11

Serdecznie polecam tą firmę, świetna atmosfera. Pracuje już pół roku na projekcie i do tej pory jest super. Koordynatorzy kompromisowi i sympatyczni, zakwaterowania ocenić mogę śmiało na 4+. Praca idealna dla ludzi młodych chcących spróbować swoich sił za granicą.

08.05.2019 09:48

Witam czy ktoś pracował krótko z ta firma i się rozlicza lub nie rozlicza z PIT? Pracowałam tylko z ta firma w 2016 6 tygodni czy muszę się rozliczać z tego czy jak to wyglada bi firma nawet żadnych dokumentów mi nie wysłała
    pit20

29.04.2019 11:05

Czy ktoś się wybiera do pracy do Moenchengladbach koło Duseldorfu?
    Artek

28.04.2019 15:09

Witam, moim zdaniem firma to porażka, niestety to powoli staje się norma w tej branży... mieszkania przeważnie przytłoczone o wątpliwym standardzie. Jak w jednym już się człowiek zadomowi to zaraz każą się przeprowadzać. Nie rzadko dalej od pracy i w gorsze warunki. Mimo zapewnień często brakuje internetu. Zwalają to na chwilowe problemy ale pracownicy, którzy przyjechali wcześniej potwierdzają, ze trwa to już długo. Pralki często płatne co jest trochę nie do pomyślenia przy obłożeniu mieszkań. Nie zdziwcie się jak pojawi się pleśń na mieszkaniach i zostaniecie przez to obciążeni z powodu rzekomego „braku wietrzenia” te mieszkania nie maja żadnej wentylacji i nawet wietrzenie tu nie pomaga. I najważniejsze pilnujcie wniosków ARD. (usunięte przez administratora)
    pit 206

09.04.2019 14:28

Czy ktoś się wybiera przez tą agencje do Altenkunstadt 20 km od Kulmbach do pracy na magazyn z odzieżą?
    Syls

17.04.2019 06:46

Ja jadę na ten magazyn odzieżowy, też ciekawa jestem jak tam będzie.
    Artek

28.04.2019 15:00

Witam, ta gwarancja nie wiele daje bo zazwyczaj jest to około 130h m, i jest przeliczane przez ilość godzin z poprzednich dwóch czy trzech miesięcy. Jeżeli wcześniej nie było godzin lub dopiero się zaczęło prace to można się niezle zdziwić po wypłacie bo nagle się okazuje, ze tej gwarantowanej liczby godzin w rzeczywistości nie ma...
    Luska

20.04.2019 16:07

Bartek, czy mógłbyś podać maila do Ciebie? Odezwała bym się od Razu z pytaniem. :)

21.04.2019 13:08

[email protected] moj e mail pisz smialo :)

21.04.2019 15:50

Podaj mi swój e mail to napisze do Ciebie bo mój chyba się nie dodał w odpowiedzi :)
    Lusia

17.04.2019 10:12

Sonneberg Straße 16, 96268 Mitwitz, czy wiecie coś na temat tej lokacji? Jadę pierwszy raz chciałabym wiedzieć jak wygląda

21.04.2019 13:17

[email protected] moj e mail pisz smialo :)

21.04.2019 14:03

[email protected] moj e mail nie wiem czy dodalo wczesniejsze odp :)

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.