HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

Gość

24.10.2019 07:48

Dzięki za odpowiedź. A tak zazwyczaj to ile?bo To 1150€ to chyba nie zawsze jest osiągalne?
    Charlie

07.10.2019 11:29

Cześć! Czy mógłby ktoś wypowiedzieć się na temat pracy w magazynie odzieżowym w Haldensleben? Pozdrawiam

21.10.2019 21:11

co do koordynatorow to mam inne zdanie w niczym mi nie pomogli
    Ktos

23.10.2019 09:35

Pewne zależy na kogo trafisz
    PIOTREK

11.10.2019 07:47

Z perspektywy koordynatora nie polecam tej firmy. Byłem koordynatorem co tydzień przeprowadzany w inne miejsce(usunięte przez administratora)Ktoś chętny na bycie tam koordynatorem proszę to przemyśleć A i chetnie opowiem o pracy na tym stanowisku. Chętnych zapraszam do kontaktu +4915143681841

22.10.2019 14:21

Rzeczywiście zmieniał Pan miejsce zakwaterowania, jednakże tylko dwa razy. Trzecia planowana przeprowadzka wynikała z chęci spełnienia Pana oczekiwań mieszkaniowych. Tak więc przeprowadzki nie miały miejsca co tydzień. Prosimy o niemijanie się z prawdą w dodawanych komentarzach.

22.10.2019 14:22

Kategorycznie nie zgadzamy się z opinią, że oszukujemy ludzi na wypłatach. Rozliczamy pracowników zgodnie z niemieckimi przepisami. Na wypadek jakichkolwiek wątpliwości dotyczących naliczenia wypłaty udostępniliśmy pracownikom specjalny adres mailowy oraz infolinię. Wszelkie reklamacje są rozpatrywane i - jeśli słuszne - oczywiście korygowane. W przeciwnym razie pracownicy tego działu zawsze służą wytłumaczeniem ewentualnych zawiłości przepisów niemieckich i rozbieżności w porównaniu z Polską. Trudno nam się ustosunkować do gruszek na wierzbie, skoro nie podaje Pan konkretnych rozbieżności. Jednakże może się zdarzyć, że pomylił Pan naszą ofertę z ofertami innych agencji. Co do tematu zwolnień pracowników: Powody ewentualnych zwolnień są zawsze indywidualne i są to sporadyczne przypadki. Możemy zapewnić, że w interesie naszej firmy jest jak najdłuższe zatrudnienie pracowników na projekcie.
    Lalala

09.09.2019 18:38

Hej wybieram się z chłopakiem na magazyn z odzieżą, zabawkami oraz książkami do Gernsheim (około 20 km od Darmstadt) czy możecie mi napisać jak tam jest. Czy opłaca się tam jechać pod względem zarobkowym i bardzo nas interesuje jak wyglądają warunki mieszkaniowe.
    Lalala

15.09.2019 20:19

Czyli z mieszkaniem mnie uspokoiłaś ???????? tylko mówisz że średnio z kasą? Po ile godzin tam pracowaliście ? I ile zarabialiście mniej więcej ? Jeżeli można wiedzieć ????

22.10.2019 14:17

Od połowy października do Świąt Bożego Narodzenia na projekcie trwa sezon, w którym pracuje się do 10 godzin dziennie po odliczeniu przerw. W tym okresie można zarobić zdecydowanie więcej niż podana tu kwota 900 euro. Nadgodziny zapisane na koncie czasu pracy wypłacane są wraz z ostatnią wypłatą. A na życzenie pracownika mogą zostać odebrane w formie dodatkowego dnia urlopowego.

10.09.2019 15:35

Hejka! Wraz z narzeczonym dostalismy oferte pracy na magazynie w Gernsheim,tylko że projekt wygasa już 23 grudnia i właśnie mam pytanie czy z tym dniem agencja już rozwiązuje z nami umowę?

22.10.2019 14:15

Część pracowników otrzyma ofertę kontynuacji pracy na tym projekcie po Świętach Bożego Narodzenia. Pozostałym zaoferowane zostaną miejsca na innych projektach.
    nijama

18.10.2019 14:45

Wybieram się w listopadzie do Ulm na komisjonowanie artykułów drogeryjnych, poprzez agencję pracy HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.. ze stawką 11 euro brutto. Jeszcze nie podpisałam umowy i tak się orientuje czy warto tam jechać, jakie warunki lokalowe, czy da się zarobić , napiszcie chociaż parę słów , bo 1000 km przejechać na darmo to bez sensu.

21.10.2019 21:07

nie radze masakra zapierdziel slaby hajs koordynatorzy maja wszystko gdzies
    John

21.10.2019 21:39

Przestań(usunięte przez administratora).koordynatorzy nie pomagali tez tam pracowałem i byli Ok widocznie ty człowieku nie wiem jakie wymagania miałeś albo zabawić się przyjechałeś .wszystko było Ok .

01.10.2019 05:44

A czy ktos moze sie eypowiedziec na temat pracy w Gernsheim?Lepiej niz w Ulm??

21.10.2019 18:41

Dzięki piękne, tej agencji mówię zatem NIE :)A możesz polecic może jakieś sprawdzone miejsce pracy, gdzie byłeś zadowolony z zarobków,zakwaterowania???Jeszcze raz dzięki za informacje!

21.10.2019 21:06

masakra wszyscy maja wszystko gdzies ciezko cos sie doprosic
    Miki

17.10.2019 12:36

Pracuje ktos na PRACOWNIk MAGAZYNU / KOMISJONER na działach: Obst&Gemuse/Food/Pflanzen Miejscowość: Lubbenau (130 k Jak tam jest? :trzeba znac jezyk ?

18.10.2019 21:59

Co do tego że trzeba się narobić to zgoda dużo lepiej jest na słoikach lub sprzątaniu ale z tymi wypłatami to trochę pan przesadził , mój kolega tam pracuje ja sam też pracowałem w tym miejscu bardzo długo ale na hali Food i w innej firmie ,co miesiąc zarabiał więcej niż ja o jakieś 300 euro miesięcznie miał coś 1400-1500 euro ale nie był na mieszkaniu firmowym i robił więcej godzin niż ja. Dużo ludzi narodowości Rumuńskiej i Polaków . Kierownicy co chwile nowi , godziny różne ale to raczej wina Kaufl**ndu nie firmy dlatego ,że nigdy nie było wiadomo ile zamówień wrzucą . Stawka na całym magazynie to 11e nieważne jaka firma. Zawsze przyjmują jak jest dużo pracy i jak ktoś nie przeczeka tego cięższego okresu i zwolni się po miesiącu do tego wrzuca połowe mniej niż musi to możliwe ,że 900e dostanie. Mozna długo pracować znałem takich co tam 5 lat siedzą już na mieszkaniach prywatnych z rodzinami . Ogólnie Obsta nie polecam jako pracy i systemu popołudniowego ,każdy tam biega i widać było że można się po jakiś czasie wykończyć ale firma i inne hale w magazynie na plus .

18.10.2019 22:03

Kwiatki rzadko kiedy się robi raczej jest od tego stała ekipa głównie Food na plus a Obst na minus.
    Karolina G

18.10.2019 12:36

Proszę o opinie osób, które pracują w Gernsheim :)
    Tamara

18.10.2019 21:09

Przecież opinii na temat tego jest mnóstwo tutaj, przejrzyj forum

17.10.2019 10:55

K

17.10.2019 11:10

Jest możliwość przejścia bezpośrednio do pracodawcy jeśli będą chcieli.
    K

17.10.2019 16:04

Na czas określony
    Dawidoff

08.10.2019 07:35

A praca w Gernsheim??Ktoś może się wypowiedzieć jak to wygląda w rzeczywistości??Bo praca w Ulm z tego co widzę po komentarzach nie powala..chcieliśmy do świąt wyjechać z dziewczyną.Bede wdzięczny za aktualne informacje:)
    Ja...

10.10.2019 00:12

Do Gersnheim akurat dobry czas, zaraz zaczyna sie sezon a wiec duzo godzin. Praca nie jest wymagajaca, troche nudna. Jesli tragisz na nocki, to wiecej kasy zarobisz :)
    Doktor

11.10.2019 19:25

Praca w Ulm powala... Wszystkich na łopatki :)
    JA.

22.08.2019 23:20

Hej. Mam podjąć pracę od Września w Ulm. Czy te 1200 e to netto czy brutto. Bo przy 11 brutto/h braku nadgodzin to jakoś ciężko wydaje mi się żeby tyle zarobić i to już po odliczeniu mieszkania? Będę wdzięczna za odpowiedź.
    JA.

30.08.2019 07:08

O a na kiedy jedziesz i skąd. To może faktycznie razem mozna by było jechać. Podaję adres @ (usunięte przez administratora)

03.10.2019 18:36

Dokładnie gdzie się Pan wybiera?
    Angela

11.09.2018 21:40

Duzo pytan odnosnie komisjonowania art. drogeryjnych w Ulm. Praca fajna, duzo chodzenia. Jezdzi sie wozkami i zbiera zamowienia, nic ciezkiego :)) Faceci glownie robia na dziale karma/plyny, gdyz dla kobiet jest to poprostu ciężkie :)) kobiety za to zabawki, art szkolne, ksiazki, swieczki itd (lżejsze rzeczy). Pracowałam tam z chlopakiem 5msc, niestety musielismy sie zwolnić bo nie chcieli nam dac urlopu (akurat wszedl sezon, a my musielismy zjechac na wesele przyjaciol). Śmiało moge polecić. Jeśli chodzi o warunki mieszkanie tez bez zarzutu. Dwie zmiany 6-14, 14-22 (nie wiem jak teraz moze weszly nocki) z możliwością przyjścia lub zostania godzinę dłużej. Sama praca ok jednak koordynatorzy zwlaszcza jedna pani 'koordynator' z Nord Ulm dają sporo do zyczenia :)) nie zastanawiac sie, mozna smialo jechac :)) w razie pytan prosze pytac, chętnie odpowiem.
    jack

01.09.2019 14:06

Praca z hp nigdy nie bedzie na stale bo oni prawnie nie moga dac takiej umowy mozesz pracowac max 18miesiecy w niemczech potem zjazd na 3 miesiace.no chyba ze firma niemieca cb przyjmnie to wtedy jest szansa ale to teraz rzadkosc poniewaz polacy zrobili zla opinie o polakach i firmy niemieckie nie chcetnie daja umowy na stale.wiec nie liczcie na stala prace.

03.10.2019 18:33

Kiedy Pani jedzie ?

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

Michal1992

25.09.2019 20:11

Witam jedzie ktoś 02.10 do pracy w ULM?
    Taka tam

26.09.2019 21:13

Powiem tak. Ulm to o (usunięte przez administratora). Polaków traktują jak zło konieczne. Jeśli firma ci obiecała 2 dni urlopu w miesiącu to zapomnij właśnie poblokowali urlopy. Tyrasz od poniedziałku do soboty!!!!

03.10.2019 18:23

Pojechałeś?
    Prawie pracownik

03.10.2019 10:28

Nie polecam! Pani z biura pracy w ogóle nie zorientowana, każda udzielona informacje musi skonsultować z zespołem. Jednego dnia przysyłają umowę do podpisania, złożyłam wypowiedzenie w obecnej pracy, a następnego dnia, nowej pracy już nie ma dla mnie, bo rzekomo pracodawca jednak nie szuka. Może lepiej szukać pracy u innej agencji niz HR Xperience?
    Klakier

30.09.2019 00:11

Ulm zarobki 1100 nie więcej. Lekka praca
    Miśka

30.09.2019 19:55

Bardzo ciekawe.... Jeśli wyrabiasz normę 140% lub nawalisz 180/190 godzin w miesiącu to moze Ci taka wypłata wyjdzie... :)
    Gość

30.09.2019 19:00

W Ulm 11 euro brutto jest przy podpisywaniu umowy w Polsce ,po przyjechaniu podpisywana jest druga umowa na której widnieje stawka 9,49 euro brutto może z dodatkami by było 11 euro brutto ale tak nie jest -jest jakieś 7,30 euro netto z ich 11 brutto.
    Kasia

30.09.2019 15:48

Zaproponowali nam pracę w magazynie w Ulm-stawka 11euro, powiedzcie proszę czy warto do świąt tam pojechać?Bo z tego co czytam to zdania są mocno zróżnicowane.Koordynatorzy wporzadku,ale nie zarobi się?Zakwaterowanie jakie?nam gwarantują dwójkę z chłopakiem.. warto czy nie??
    Kazik

29.09.2019 23:53

Współpracowałem z kilkoma firmami pośrednictwa pracy, jedne były lepsze inne gorsze, zawsze jednak skupiałem się na swojej pracy i wynagrodzeniu za nią. Współpraca z biurem czy koordynatorami ograniczała się do kilku rozmów jeżeli były jakieś niejasności. Porównując to z HR, powiem szczerze że jestem bardzo mile zaskoczony, począwszy od rekrutacji, przez cały dotychczasowy okres zatrudnienia, nie ma nic do czego można się przyczepić, koordynatorzy na miejscu są jak opiekunki, kontakt z biurem też bez zarzutu, wypłaty na czas, wszystko jasne i czytelne. Osobiście jestem zadowolony, oby tak dalej.
    Kazik

29.09.2019 23:18

Czy moglibyście podzielić się opinią dotyczącą pracy w Radeburg w magazynach Lidla? ile godzin tygodniowo pracujecie, jaka jest tam atmosfera i warunki zakwaterowania?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

Ktos

27.09.2019 13:47

Nie polecam zakwaterowania w miejscowości Haldensleben. Po prostu koszmar. Za 520e od pary a takie warunki hr powinien się wstydzić.. Poza tym jeśli nie znacie wgl języka to ciężko będzie wam w pracy
    Dando

27.09.2019 10:56

Ktoś mi powie, jak wygląda praca w Ulm ? I jaka jest płaca oraz zakwaterowanie ?
    Ona

11.09.2019 18:34

12.50 e brutto na godzine 1 klasa podatkowa praca na magazynie 130 godzin ile miesięcznie mogę zarobić mieszkanie 250 e

13.09.2019 14:15

Wydaje mi się ze 700euro
    Adrian

18.09.2019 20:07

Zostanie Ci 1000 z drobniakami :) pozdro.
    Paulaaaa

15.09.2019 00:06

Jeżeli umowa jest do końca grudnia to można wcześniej zrezygnować ? Są jakieś kary za to . Pozdrawiam
    alaa

14.06.2019 09:56

BEZNADZIEJA! HR EXPERIENCE W HALDENSLEBEN TRAGEDIA! Mieszkania to koszmar, nie polecam w takich warunkach zyc, naprawde uciekajcie
    zuzia999

25.07.2019 11:33

A moge wiedziec w jakim miescie jestes pozdrawiam serdecznie
    Bonzo 123

11.09.2019 11:33

A gdzie byłas, na jakim mieszkaniu ? U mnie warunki naprawde ekstra !
    Anna

10.09.2019 15:57

Czy ktoś z was pracuje na magazynie lidla w Radeburg i mógłby podzielić się swoją opinią? Ile na czysto się wychodzi czy też jakie jest zakwaterowanie czy ten język niemiecki jest wymagany tam?

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

03.09.2019 11:38

Nie polecam pracy w Müller w Ulm stawka godzinowa to 9.71 + dodatek 1,29 w którym pracodawca może zawsze go odwołać. Praca to wyścig szczurów. Zero dodatków za dojazd do pracy i za dodatki za prace w godzinach popołudniowych. Chodzież do pracy od poniedziałku do soboty po 8 godzin dziennie i zarabiasz 1200euro miesiecznie. Dramat. Lepiej zostać w kraju i nie dorabiać agencji bo tylko czekają zeby ci urwac z wypłaty. Pod koniec miesiąca zaczyna się kontrola wózków i jeśli masz błąd co się zdrza najlepszym zabierają ci z wypłaty.

03.09.2019 19:18

Tam masz zamówienia na czas, jeśli zrobisz szybciej to masz jakiś tam procent do wypłaty. Po przepracowanym miesiącu liczą ci srednią z wyniku
    Aga

07.09.2019 20:02

Hej ,jakieś nadgodziny są ?piszą o jakimś dodatku za dobrą pracę i dodatek po przepracowaniu całej umowy w grudniu
    Daniel81

06.09.2019 09:44

Witam interesuje mnie praca w Lubbenau. Pracownik utrzymania czystości jakie wynagrodzenie warunki pracy i zakwaterowania dziekuje
    Kamil

02.09.2019 16:04

Zaczynam pracę w ludwiksfelde 23.09, chętnych sie wspólnie zabrać proszę zostawic kontakt do siebie.

02.09.2019 17:38

(usunięte przez administratora)jadę 23.09 do Lidl Ludwiksfelde
    Kasia

05.09.2019 14:02

zaczynam tam prace od 7.10 ... napisz mi proszę jakieś informacje jak zaczniecie prace, jakie warunki, atmosfer, jak praca. [email protected]
    anka

05.09.2019 08:48

Nie polecam szczególnie Ulm gdy dojechaliśmy na miejsce okazało się że musieliśmy czekać 4h na to aby wpuszczono nas do pokoju gdyż rzekomo nie były jeszcze gotowe gdy już weszliśmy na te pokoje okazało sie to jedna wielka tragedia w pokoju żadnej szafy w łazience zepsuty prysznic w kuchni nie działające gniazdka oprócz tego brak gazowki aby ugotować obiad piekarnika też nie było A żeby było Jeszcze ciekawiej pralki też nie było warunki nie nadające się do mieszkania jeżeli chodzi o pracę to praca była w porządku no ale niestety zrezygnowaliśmy ze względu na warunki mieszkalne za co jeszcze grożą nam kara co nie jest normalne ponieważ nikt nie wytrzyma w takich warunkach koszmar....
    Arczi

04.03.2019 16:13

Witam! Mam prośbę do osób,które były lub są na projekcie w Haldensleben,jak tam jest.Konkretnie chodzi mi o zakwaterowanie - jakie warunki i jak daleko do pracy i jaka jest średnio wypłata za miesiąc pracy.Będę bardzo wdzięczny za prawdziwe odpowiedzi.
    duzyczarny

07.04.2019 19:04

Co Ty za glupoty piszesz ludziiom nie jest Ci wstyd
    nikt

04.09.2019 23:51

Bnda zlodzieji ,zeruja na biednych ludziach ,normlnie wstyt oszusci,ludzie obudzcie sie.
    Ankolp

03.09.2019 10:25

Witam, mam wyjechać z partnerem do handesleben na magazyn, czy ktoś może napisać jak wygląda zakwaterowanie, te mieszkania płatne, oraz praca?Czy warto korzystać z tej agencji? Chcemy zarobić pieniądze (jak każdy kto wyjeżdża) lecz nie chcemy się wtopic w umowę bez pokrycia, jest to nasz pierwszy wyjazd. Proszę podzielcie się swoimi przeżyciami o agencji hr xperience gmbH
    P

03.09.2019 17:31

Też się wybieramy na ten magazyn. Na kiedy macie datę wyjazdu?
    Misiek

01.09.2019 16:30

Hej. Wybiera sie ktos moze do pracy do ludwiksfelde od 16.09? Pytam bo we dwojke albo wieksza grupa razniej zawsze ;)
    Jola W

12.06.2019 16:43

Jestem pracownikiem firmy HR XPERIENCE i moge pozytywnie ocenic podejscie firmy do pracownika . Konczac prace w Haldensleben chcę złozyć podziekowania koordynatorom na magazynie Hermes a szczólnie(usunięte przez administratora) . Po raz pierwszy spotkałam sie z osoba tak serdeczna , zyczliwą i pomocną . Kazdego dnia była dostepna i obecna. Pomagala w kazdej sytuacji nawet rozwiazujac osobiste problemy zwiazane z urzedem Niemieckim . Życze wszystkim z całego serca takiej Pani Kordynator .
    Jola W

23.08.2019 18:22

O koordynatorach to nie tylko moja pozytywna opinia i nikt nikomu tu nie zmusza do pisania złych czy dobrych opini Powiem jeszcze, że z przyjemnoscią wróciłam do Haldensleben i na zmiane do tej Pani koordyntor . Wypadało by podac swoje imię jesli pisze sie prawdę . Pozdrawiam
    bobo

01.09.2019 13:58

Nie podam swojego imienia bo gdy bede pracowal w tej firmie a pod inna koordynator to moze byc dziwna sytuacja(usunięte przez administratora)a teraz krotko i na temat.praca w haldensleben jezeli chcesz tam pracowac to ok ale nie zarobisz kasy by odlozyc.nie w tej firmie.(usunięte przez administratora)jolu pracowalem tam dluzej niz ty a nawet powiem ci ze cb wprowadzalem do tej pracy.ale to szczegol.(usunięte przez administratora)zero pomocy z jej strony no chyba ze bedzie jej to pasowac ze na tym zarobi badz pojedzie do domu.do lekarza to mnie wozila pol roku i do tej pory tam nie bylem.poraz kolejny pisze do cb pisz prawde bo wczesniej czy pozniej ona wyjdzie na jaw.a ty poczyjesz sie jak kto wtedy?a po trzeci pracowalem w haldensleben zanim pani (usunięte przez administratora) tam podjela prace wiec znam ja lepiej niz ty.nie wiesz co piszesz (usunięte przez administratora)
    praca niemcy

19.08.2019 14:38

Witam. Czy ktoś pracuje przy projekcie w Haldensleben? Jak warunki pracy i zakwaterowanie? Może ktoś się tam wybiera w najbliższym czasie?
    Krzy

29.08.2019 22:38

Którego Września sie wybieracie ?
    Michal

01.09.2019 11:53

Nie polecam,wyzysk i obiecanie pracowałem tam ,miała byc praca na dłuzej po dwóch miesiącach nagle wypowiedzenie ,oszusci tak można to ująć ,zarobki 150 godzin 800 euro .Nie polecam z całego serca.
    Girl12

30.08.2019 16:35

No to super. Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku i damy radę.,????????
    Girl12

29.08.2019 18:29

Cześć. Wraz z chłopakiem będziemy pracować w Ulm od początku września. Może chce ktoś powiedzieć jak wygląda praca oraz mieszkanie?
    Berni

30.08.2019 00:28

Mieszkania są różne. Teraz trafiły sie osobą domki ze słabszym standardem ale podobno maja szukać nowych miejsc i sukcesywnie przenosić ludzi. Ile w tym prawdy nie wiadomo. Praca wydaje mi sie w porządku. Trzeba sie nalatac i potrzeba kilka dni na ogarnięcie co i jak.
    Pframor

30.08.2019 06:13

To w takim razie prawdopodobnie widzimy się we wrześniu, też się tam wybieram..
    Paulina

27.08.2019 14:35

Wybieramy sie z chłopakiem na magazyn Haldensleben. Ktoś rówież sie wybiera bądź juz tam pracuje?
    Adrian

21.08.2019 08:58

Cześć z czystym sumieniem mogę polecić tą agencje pracy zwłaszcza projekt w Ulm, dobre warunki pracy, wypłaty zawsze na czas, zakwaterowanie na wysokim poziomie, koordynatorzy którzy znają się na tym co robią zwłaszcza dobrze wspominam Nadine do której zawsze mogłem się zwrócić z problemem i zawsze ten problem był rozwiązany jak należy. Moim zdaniem warto nawiązać z nimi współpracę :)
    Zadowolony z Ulm

21.06.2019 11:44

Polecam pracę w Ulm. Koordynatorzy na miejscu bardzo pomocni, wypłaty zawsze były na czas. Trafiłem na super warunki mieszkalne. Praca po 7,5h dziennie, 6dni w tygodniu, lekka i przyjemna. Wypłaty po odjęciu kosztów mieszkania to 1050-1200e, wszystko w zależności czy bierzecie wolne w środku tygodnia do czego macie prawo tylko trzeba wczesniej zgloscić. Polecam agencję
    Chmiela

16.07.2019 19:21

Witam przy jakiej stawce i przy ilu godzinach można zarobić 1200 chce wyjechac
    Zadowolona

17.08.2019 22:00

1200e- 1300e jeśli masz dobre procenty w pracy i pracujesz cały miesiąc Nagodziny rzadko, a jak są to np. 1h dziennie dłużej można zostać lub przyjść wcześniej

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.