HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

Ktoś

03.03.2021 09:57

Ostatni raz jestem na tym projekcie, przyjechałem tu po nowym roku totalne bagno się tu zrobiło. Obecny koordynator 0 pomocy totalnie nie ogarnia tego co się dzieje. Mieszkania nie wyposażone tak jak powinny bywa nawet ze na kilkanaście osób jedna lodówka.

03.03.2021 10:04

Dzień dobry. Dziękujemy za zwrócenie uwagi na ten problem. Będziemy bardzo wdzięczni za szersze opisanie sytuacji i wysłanie maila na adres [email protected]. Pozdrawiamy serdecznie.
    Gochna

17.02.2021 11:29

Zaczynając pracę, jaka jest klasa podatkowa?
    xr exp

02.03.2021 14:57

Pierwsza

22.02.2021 01:25

Witam, na stronie jest napisane, że wynagrodzenie netto = {brutto (- 30%)}, czy chodzi tylko o składki, podatki? Czy te (-30%) od wartości (brutto), uwzględniona jest opłata za lokację?

01.03.2021 15:04

Zgadzam się. Jesteśmy któryś raz juz w Ulm i robi się coraz gorzej, na pewno będzie to ostatni raz. .. Pani Ania to wszystko jakoś ogarniała nie to co aktualny 'koordynator' który nie zna niemieckiego.

02.03.2021 09:13

Dzień dobry. Przykro Nam, że nie jesteście Państwo zadowoleni z pracy w miejscowości Ulm. Dziękujemy za zwrócenie uwagi na ten problem - będziemy bardzo wdzięczni, jeżeli napiszecie Państwo maila ze swoimi zastrzeżeniami na adres [email protected]. Pozdrawiamy serdecznie.
    Hmm

28.02.2021 23:55

Proszę mi powiedzieć czy firma organizuje dojazdy do pracy autem służbowym z miejsca pobytu w Niemczech ?

01.03.2021 13:25

Dzień dobry. Nie zapewniamy dojazdu do pracy – każdy pracownik musi zorganizować sobie transport we własnym zakresie. Dotyczy to zarówno dojazdu na projekt, jak i codziennych dojazdów z zakwaterowania do magazynu i z powrotem. Jeżeli pracownik nie posiada własnego środka transportu, zawsze staramy się tak rozplanować zakwaterowania i zmiany, aby umożliwiać dojazdy do pracy z innymi osobami, współdzieląc z nimi koszty paliwa.
    Gochna

01.03.2021 05:39

Ja pracuje od tygodnia . Narazie w pracy jest okej . Ja mam ekipę super .Wiadomo nauki przez pierwsze 2 dni jest sporo ,ale jak ktoś chce to się ogarnie wszystko. Pozdrawiam Panią Marzenkę, wspaniała kobieta. Kwatera tez okej .Narazie jest więcej wolnego niż pracy ,ale to przez zmianę systemu . Mam nadzieje że nic się nie zmieni w pracy jak i z pracodawcą i będzie owocna współpraca. Na koniec dodam że czytając tutaj negatywne opinie nasuwają mi się słowa że jak ktoś przyjechał i szuka milionów to raczej jakiś niezły marzyciel i lewe dłonie do pracy . Pozdrawiam
    Martininka

26.02.2021 11:51

jestem na projekcie Ludwigsfelde. Atmosfera bardzo fajna, zgrana ekipa -każdy jakoś sobie pomaga co jest fajne są normy które bez problemu można wyrobic. Ostatnio jesteśmy odwoływani, ale to tylko przez obecna sytuacje migracyjna systemów lidlu, która jest chwilowa, dla nas ma to swoje plusy jesteśmy blisko granicy więc możemy jechać w odwiedziny do rodziny bez planowania urlopow. Zakwaterowania są w w porządku patrząc na podberlinski region i kosmiczne ceny mieszkań.. Kilka naszych znajomych mieszka w kawalerkach z hr które są do dyspozycji, ale to głównie dla stażowych pracownikow - trzeba czekac

25.02.2021 11:39

Nie polecam nikomu, pracowałem na projekcie w Lübbenau, to co się tam dzieje to jest wyzysk człowieka i (usunięte przez administratora), mobing również jest tam stosowany, kierownik Jurek wyzywa na głos pracowników od smieci czy bydła a sam nie jest lepszy. Zachoruj a od razu przyjeżdzają z wypowiedzeniem. Nie ma mowy żeby nie przyjść do pracy gdy coś Cię boli czy zle się czujesz, masz przyjść i tyle, zwolnienia od lekarzy nie są uznawane, Stanowczo NIE POLECAM

25.02.2021 19:37

Dodam, ze rekrutacji mówią co innego, obiecują złote góry , a przyjeżdżać jest co innego(usunięte przez administratora)

26.02.2021 10:39

Dzień dobry, przykro nam, że ma Pan takie doświadczenia. Prosimy o przesłanie Pańskich zastrzeżeń na [email protected] - przyjrzymy się tematowi i podejmiemy odpowiednie działania. Pozdrawiamy.
    Lilia

15.02.2021 17:42

Witam jak wygląda sytuacja na magazynie w Sonnefeld? Jak z godzinami pracy i zakwaterowaniem?

24.02.2021 12:24

Oferujemy możliwość skorzystania z bezpłatnego zakwaterowania firmowego. Pracownicy mieszkają w pensjonatach, w pokojach 2-osobowych, oddalonych do 30 km od miejsca pracy. Zakwaterowania są wyposażone m. in. w lodówkę, garnki, sztućce oraz pralkę (opłata za wsad wynosi 2 EUR - w zależności od zakwaterowania, na niektórych jest darmowa). W każdym mieszkaniu jest dostęp do Internetu i łącza radiowo- telewizyjnego.
    Pit40

25.02.2021 11:10

Czyli gdzieś 7.40e netto
    ?

18.02.2021 10:55

Zastanawiam się nad przyjazdem, ale po przeczytaniu komentarzy jestem mocno zniechęcony... Czy to prawda, że zarobki wynoszą 1100-1300e za 160 godzin?

18.02.2021 17:41

Minus zakwaterowanie 250 lub 300 euro zależności od lokalizacji.

24.02.2021 16:07

Dzień dobry. Zarobki zależne są od wielu czynników - lokalizacji, ilości przepracowanych godzin czy klasy podatkowej. Średnie wynagrodzenie można obliczyć korzystając z kalkulatora wynagrodzeń, dostępnego na naszej stronie internetowej - https://hr-xp.com/pl/kalkulator-wynagrodzen.html.
    Michał

15.02.2021 18:54

Witam Mam kilka pytań odnośnie projektu w Ludwigsfelde jako komisjoner. Jakie są warunki pracy i zakwaterowania? Czy praca jest dla dziewczyny czy raczej za ciężko? Jakie są realne zarobki "na rękę"po odliczaniu mieszkania itp? Pozdrawiam

24.02.2021 16:04

Dzień dobry, zachęcamy do kontaktu z Działem Rekrutacji - tel. 91 852 17 41. Odpowiemy Panu na wszystkie pytania dotyczące pracy w miejscowości Ludwigsfelde. Pozdrawiamy!
    Małyczlowiek

19.02.2021 15:12

Witam,czy ktoś może wypowiedzieć się na temat mieszkań i warunków na projekcie w miejscowości Ludwigsfelde? Wiem,ze płaci się 300€ ale chciałabym wiedzieć jak wyglądają warunki w hotelu czy tez na mieszkaniach?

24.02.2021 16:01

Dzień dobry. Pracownicy mieszkają w pensjonatach lub mieszkaniach oddalonych około 30 km od miejsca pracy w pokojach 2-osobowych. Zakwaterowania są wyposażone m. in. w lodówkę, piekarnik, garnki, sztućce oraz pralkę. W każdym mieszkaniu jest dostęp do Internetu i łącza radiowo-telewizyjnego. Jeśli miałaby Pani jeszcze jakiekolwiek pytania dotyczące pracy w miejscowości Ludwigsfelde, zachęcamy do kontaktu z Działem Rekrutacji - tel. 91 852 17 41.
    Przodownik pracy

22.02.2021 17:09

Dostałem karę ponad 200euro nie wiadomo za co, nie mogę się dowiedzieć od hr Expierience już od tygodnia. Pracodawca nie uczciwy.

22.02.2021 18:49

Dzień dobry, proszę o kontakt na [email protected]. Nie znając Pańskiego imienia i nazwiska niestety nie jesteśmy w stanie pomóc. Pozdrawiamy.
    Przodownik pracy

24.02.2021 11:42

Też pisałem, bez odpowiedzi.
    Mozajka

23.02.2021 19:21

Witam, podpisałam umowę. "Umowa o skierowanie do pracy w Niemczech", do dzisiaj brak odpowiedzi. Wyjazd planowany za 6 dni. Co o tym sądzić? Czy jest sens, czekać?

23.02.2021 19:41

Dzień dobry. Bez obaw, wyjazd jest jak najbardziej aktualny. Jeśli mimo to ma Pani jakiekolwiek wątpliwości, zachęcamy do kontaktu telefonicznego z naszym Działem Rekrutacji - tel. 91 852 17 41. Pozdrawiamy!

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

Wózkowy

19.02.2021 16:58

Samą firmę HR XPERIENCE polecam wszystkie formalności odnośnie wyjazdu z Polski udało się ogarnąć w dwa dni a wyjeżdżałem w dobie Covid19 i trzeba było zrobić test a to nie łatwe bo testy można było robić tylko w jednej firmie medycznej a nie w każdym ośrodku zdrowia czy szpitala.Informacje które potrzebowałem otrzymałem na bieżąco tak że proces przebiegł bardzo sprawnie.Mieszkanie to centrum miasta do sklepów bardzo blisko z wypłatą nie miałem problemów a jak poprosiłem o korektę Panie z ,"payroll" było miło i szybko załatwione a więc firmę polecam co do projektu w Lübbenau to długa historia i radzę się mocno zastanowić i dużo zadawać pytań przed wyjazdem odnośnie pracy.
    Lolek

15.02.2021 21:45

Witam jak wygląda sytuacja na magazynie w Sonnefeld i Coesfeld-Lette? Jest praca czy mało godzin ? Jak z zakwaterowaniem? Gdzie lepiej podjąć pracę?
    AgaTa

14.02.2021 21:57

Witam jak wygląda sytuacja z godzinami i zarobkami w Ludwigsfelde ?

15.02.2021 09:59

Dzień dobry. Jeśli chodzi o ofertę pracy w miejscowości Ludwigsfelde, w umowie gwarantujemy 130 godzin pracy w miesiącu. W celu obliczenia średnich zarobków zachęcamy do skorzystania z kalkulatora wynagrodzeń dostępnego na naszej stronie internetowej. Obliczenie wynagrodzenia możliwe jest również za pomocą aplikacji WISO Gehalt.
    Nauczyciel

13.02.2021 11:34

Pojechalismy z znajomymi na projekt z agencji. W trakcie drogi dostalismy informacje że zmieniaja nam zakwaterowanie. Warunki mieszkalne tragedia jak za 250euro miesiecznie od osoby. Najpierw załatwia sie mieszkania a pozniej pracowników. Nie polecam agencji.

15.02.2021 09:53

Dzień dobry. Dziękujemy za podzielenie się opinią dotyczącą zakwaterowań. Mieszkania wynajmowane są na bieżąco, w zależności od tego, ilu pracowników zaczyna pracę w danym terminie. Mamy nadzieję, że zgłosiliście Państwo problem koordynatorowi lub kierownikowi projektu, po czym został on rozwiązany. Prosimy również o napisanie maila ze swoimi zastrzeżeniami na [email protected] - pomoże Nam to uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości. Pozdrawiamy.
    Taki jeden

14.01.2021 21:38

Nie rozumiem narzucanego hejtu na Panią Anie G. Kobieta jest bogu ducha winna, przecież kobieta nie pojedzie na Mullera i nie weźmie tych pieniędzy żeby nam je wysłać ( ona jest również zwykłym pracownikiem i musi czekać )

11.02.2021 22:33

Bo nie mam nic do zarzucenia agencji. To nie muszę, a Ci co narzekają powinni. Byloby wiadomo kto to i za co wyleciał

11.02.2021 22:35

I pisanie dużymi literami nie robi na nikim wrazenia, widocznie masz cos nie tak z deklem. Przyznaj sie ze wyrzucili cie za ogólna niechęć do pracy i nadużywanie

31.01.2021 08:13

Pracowalam z ta Firma na kilku projektach i rowniez ceny mieszkan wachaly sie od darmowego i od 240 do 300 w zaleznosci na jakim projecie ale warunki byly wporzadku .Wyplaty byly na czas i sie zgadzaly . Czasem Koordynatorzy na danych projektach to jedna wielka pomylka i dlatego jestesmy zniecheceni .Ale ogolnie Firma ok . Ja Polecam szczegolnie jesli jestescie u Piotrka W (koordynator pracujacy ) a menagerowie Radek ,Andrzej ,Piotr (zalezy jaki projekt) Ja polecam
    man

11.02.2021 15:16

NIE POLECAM !!! PO PIERWSZE (usunięte przez administratora)WAS NA MIESZKANIACH , 300E NA MIESIAC I PIECIU W BLOKU , TO MASZ RAZEM 1500 MIESIECZNIE . A JA WYNAJMUJE TAKIE SAME MIESZKANIE W BLOKU W NIEMCZECH I Z OPLATAMI PLACE 550E I O WIELE LEPSZE WARUNKI OD NICH!!!! POLACY NIE BADZIE NAIWNI NIE DAJCIE SIE OSZUKAC!!!!
    Arci

11.02.2021 13:19

Czy ktoś jedzie na magazyn w Ludwigsfelde i można się z nim zabrać?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

08.02.2021 22:33

Witam, czy w Coesfeld-Lette, zarobki przekraczają chociaż 1100€ (po odciągnięciu ubezpieczenia, i zakwaterowania)?

09.02.2021 12:06

Dzień dobry Panie Kamilu. W celu obliczenia średnich zarobków zachęcamy do skorzystania z kalkulatora wynagrodzeń dostępnego na naszej stronie internetowej. Obliczenie wynagrodzenia możliwe jest również za pomocą aplikacji WISO Gehalt. W razie wątpliwości prosimy o kontakt z Działem Rekrutacji - tel. 91 852 17 41.
    Kacper

09.02.2021 19:23

Jeżeli będą nadgodziny to tak jeżeli nie będzie to wypłata sięga tysiaka, i przy czym pracuje się 6 dni w tygodniu przez cały miesiac
    Gość

09.02.2021 11:56

Witam. Jakieś informacje na temat pracy w Sonnefeld?

09.02.2021 12:00

Dzień dobry. Jeśli jest Pan/Pani zainteresowany/a ofertą pracy w miejscowości Sonnefeld, zachęcamy do kontaktu z Działem Rekrutacji - tel. 91 852 17 41. Odpowiemy na wszystkie pytania i przybliżymy charakterystykę pracy w tej miejscowości. Pozdrawiamy!
    przemo

08.02.2021 13:17

witam, czy ktos pracowal na magazynie w miejscowości Lubbenau?
    Alan

09.02.2021 01:52

Zdecydowanie nie polecam najgorszy projekt jaki ta firma ma jeśli chcesz stracić czas i pieniądze to polecam .

02.02.2021 17:01

Kiedy będą pity za poprzedni rok?
    Tatatata

07.02.2021 16:12

Chyba od tego jest ta strona

08.02.2021 11:33

Dzień dobry. W związku z Pana zapytaniem prosimy o kontakt z Działem Finansowym. Dyżur telefoniczny: od poniedziałku do piątku w godz. 9:00 - 11:00 oraz 14:00 - 16:00 pod numerem +49 30 992 762 60. Kontakt e-mail: [email protected].

04.02.2021 00:31

Czytając opinie o firmie odnoszę wrażenie, że kondycja finansowa firmy jest kiepska (nieładnie że pracownicy musza czekać na swoje wynagrodzenie). Planowałam wyjazd ale jednak zrezygnuję
    Ewelina

07.02.2021 15:22

A co za problem było skontaktować się z biurem, że wypłatę chcieli Państwo 15go? Nie rozumiem o co to całe zamieszanie, toć to były tylko 2 dni różnicy.. trzeba było nie brać zaliczek i wydawać na głupoty to by pieniędzy starczyło.

08.02.2021 11:32

Dzień dobry. Bardzo dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią. Cieszymy się, że jest Pan/Pani zadowolony/a ze współpracy z naszą agencją. Pozdrawiamy!
    Qwe

30.01.2021 11:44

Jak wyglada sytuacja godzinowa i mieszkalna na projekcie w Ludwigsfelde?

04.02.2021 09:05

Dzień dobry Panie Kamilu. Nasza firma ma przyjęte określone standardy jeśli chodzi o zakwaterowania i w miarę możliwości staramy się je realizować. Niestety, rynek nieruchomości w okolicach projektów jest ograniczony i kwatery mogą się od siebie nieznacznie różnić. Niemniej jednak czystość jest dla nas bardzo ważnym aspektem, a powyższe sytuacje nie powinny mieć miejsca. Podjęliśmy już odpowiednie kroki, aby zapobiegać podobnym problemom w przyszłości. Co do Pańskiego drugiego pytania - nasz proces rekrutacji pracowników jest rozbudowany i obejmuje m.in. wideorozmowę, dzięki czemu mamy możliwość odpowiednio zweryfikować kandydata przed zatrudnieniem. Mamy nadzieję, że dzięki temu na projekt trafiają same odpowiedzialne i sympatyczne osoby :)

04.02.2021 21:23

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Duży Plus dla Was, że wymagacie Zaświadczenia o Niekaralności. To dużo robi, w atmosferze pomiędzy pracownikami, bo nikt przecież nie chce pracować pomiędzy kryminalistami. Pozdrawiam miło!!! I jeszcze raz dziękuję!!!

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

Xx

04.02.2021 21:02

Agencja jest wypłacalna. Proszę nie brać do siebie takich komentarzy. Wyplata zawsze na czas. Pozdrawiam.

04.02.2021 08:56

Dzień dobry. Rozliczenia pojawią się do końca lutego na internetowym koncie pracownika w zakładce "Lohnsteuerbescheinigung". Pozdrawiamy

04.02.2021 08:11

Dzień dobry. W związku z Pana pytaniem, prosimy o kontakt z Działem Finansowym. Dyżur telefoniczny: od poniedziałku do piątku w godz. 9:00 - 11:00 oraz 14:00 - 16:00 pod numerem +49 30 992 762 60. Kontakt e-mail: [email protected].

04.02.2021 06:40

13.01.2021 15:51

Firma opóźnia się z wypłatą wynagrodzenia za pracę na magazynie w Ulm! Pani Ania G. wstrzymuje wypłatę pod pretekstem niższego podatku, jeśli pensja będzie wypłacona razem z premią, którą dostaną tylko niektórzy pracownicy. Dlaczego zatem wszyscy mają być pokrzywdzeni i czekać dłużej na wypłatę, która im się należy. Doskonale wiemy, że nie chodzi tu o żaden niższy podatek tylko o to, że ta premia jest tak niska, że lepiej ją uwzględnić w jednym dużym przelewie, aby nie rzucało się to w oczy. Firma niestety nie traktuje pracowników poważnie.
    Andrzej

28.01.2021 21:40

HR jesteście w miarę spoko agencją, ale nie bądźcie hipokrytami :) Na rynku są agencje, którą biorą w leasing służbówki i pracownicy mają darmowe dojazdy do pracy. Mało tego, są agencje, w których można pewną ilość kilometrów wykorzystać do celów prywatnych. Z tym krojeniem za dojazdy do lekarza to przesadziliście. No, ale jak ktoś choruje to firma nie zarabia... Jak komuś się coś poważnego stanie to też kasujecie 60 centów za kilometr do szpitala?
    dark

29.01.2021 09:31

a jakie to agencje o których wspominasz ????
    Krystian M

22.01.2021 13:57

Witam. Moje pytania do HR Xperience. 1) Czy firma przesyła na adres zamieszkania w Polsce rozliczenie z PIT jeśli pracowałem w Niemczech przez firmę HR Xperience? 2) Dlaczego nikt się oddzwania choć obiecano mi że ktoś z firmy HR Xperience się odezwie do mnie po Nowym Roku ponieważ w grudniu Pani Paulina pytała się mnie czy jestem zainteresowany współpracą z firmą HR Xperience i zaproponowała mi nowy projekt lecz nadal jak do tej pory nie ma kontaktu z firmą.
    Justyna

26.01.2021 09:23

PIT do rozliczenia dostaniesz na adres mailowy. W tamtym roku było to jakoś początkiem lutego :)
    man

11.02.2021 15:23

WIDZISZ JAK CHCESZ COS ZALATWIC W SPRAWIE SWOJEJ PRACY U NICH TO MASZ DZWONIC DO NIEMCA , NIE WAZNE CZY SIE DOGADASZ CZY NIE ICH TO NIE INTERESUJE!!! ALE JAK CHCESZ PODJAC U NICH PRACE TO TYLKO PO POLSKU NIE MUSISZ WTEDY ZNAC NIEMIECKIEGO !! ZOSTANIESZ (usunięte przez administratora) MUSISZ SIE SADZIC W NIEMCZECH CHOCIAZ JESTES KIEROWANY Z POLSKI . MAJA TAK UMOWY BSKONSTRUOWANE ZE Z NIMI NIE WYGRASZ !!! (usunięte przez administratora)
    Zlotko

24.01.2021 08:46

PANI ANNa Grabowska super babeczka! W Hermesie byla kiedyś moją koordynatorka

24.01.2021 15:54

Jak wygląda sytuacja w Hermesie z godzinami? Da rady zarobić więcej, niż gwarant ?
    Kierownik

16.01.2021 15:40

Witam czy komuś jeszcze odtracili jakiś Abschlag z ostatniej wypłaty? Chodzi o projekt w ulm. Koordynatorzy nie odbierają telefonu

20.01.2021 15:47

Dzień dobry, w celu wyjaśnienia tej sytuacji prosimy o kontakt Działem Finansowym pod numerem +49 30 992 762 60. Kontakt e-mail: [email protected].

21.01.2021 09:50

To masz jak brales zaliczke, zaznaczyli tam tez wyplate tego dodatku covidowego. Doliczone masz do wypłaty i pozniej odjęte, a nie zabrane z wypracowanych godzin. Poprostu musieli to jakoś uwzględnić
    Pablo

15.01.2021 18:22

Cześć! Czy ktoś w tym tyg zaczynał pracę na magazynie w Haldensleben? Pozdrawiam
    Grazynka

11.01.2021 22:40

Witam, chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca w Coesfeld? Ile rzeczywiście jest godzin oraz jak zakwaterowanie?
    Kacper

13.01.2021 20:50

Grażynko obecnie jest strasznie z godzinami, pracujemy po 5 godzin do tego jeszcze dni wolne na tygodniu.. Sklepy zamknięte więc i pracy nie ma :( tutaj nie da rady zarobić :/
    Andrzej

14.01.2021 12:03

Cześć Grażynka, praca w Coesfeld jest prosta i bardzo lekka, nie ma normy, polega na komisjonowaniu głównie rzeczy ( skarpetki, kurtki, spodnie itp) na wózek . Jeżeli chodzi o godziny to zawsze są ponad godziny gwarantowane , często jest też możliwość robienia nadgodzin. W styczniu teraz jest chwilowo mniej zamowień ponieważ jest sytuacja na świecie jaka jest i na innych projektach jest jeszcze gorzej, dlatego mamy troszkę mniej godzin, ale od lutego powinno wszystko wrócić ponad norme. Osobiście uważam że i tak jest super z godzinami. Zakwaterowania tutaj w okolicy są w pełni wyposażone , na każdym mieszkaniu jest internet. Jako pracownik polecam ten projekt ;)

13.01.2021 15:48

Firma opóźnia się z wypłatą wynagrodzenia za pracę na magazynie w Ulm! Pani Ania wstrzymuje wypłatę pod pretekstem niższego podatku, jeśli pensja będzie wypłacona razem z premią, którą dostaną tylko niektórzy pracownicy. Dlaczego zatem wszyscy mają być pokrzywdzeni i czekać dłużej na wypłatę, która im się należy. Doskonale wiemy, że nie chodzi tu o żaden niższy podatek tylko o to, że ta premia jest tak niska, że lepiej ją uwzględnić w jednym dużym przelewie, aby nie rzucało się to w oczy. Firma niestety nie traktuje pracowników poważnie.

13.01.2021 15:34

13.01.2021 15:24

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.