HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

Damian

06.07.2021 02:01

Wybiera się ktoś może lipiec/sierpień do Ludwigsfelde do pracy?
    Samanta

13.07.2021 12:33

Ja chce zmienić projekt właśnie do Ludwigsfelde ☺️

13.07.2021 12:44

Prosimy o kontakt z rekrutacją, odpowiemy na wszystkie pytania :) +48 91 852 17 41
    Samanta

13.07.2021 12:29

Hej polecacie projekt w Ludwigsfelde? Mógłby ktoś opowiedzieć mi więcej jak to wyglada bo chciałabym się przenieść ☺️????
    Nikielita

13.07.2021 12:19

Cześć. Czy ktoś może udzielić mi informacji na temat projektu w miejscowości Sachsenheim!
    Mat..

09.07.2021 15:12

Siema ktoś coś wie na temat pracy w magazynie w sonnefeld? Z góry dziękuję ????
    Niwa

09.07.2021 10:26

Dużo godzin na magazynie Hermes ? Wciąż przyjmują tam ?
    Feliks15

07.07.2021 20:17

Witam. Chcemy sie wybrac z dziewczyną do pracy w haldensleben . Jak wyglada sytuacja? Czy są obecnie przyjęcia i mozna dzwonic do agencji ?

08.07.2021 08:27

Dzień dobry. Jeśli jesteście Państwo zainteresowani podjęciem pracy w miejscowości Haldensleben, serdecznie zapraszamy do kontaktu z Działem Rekrutacji. Możecie Państwo wysłać swoje CV na adres [email protected] lub skontaktować się telefonicznie pod numerem 91 852 17 41. Pozdrawiamy i do usłyszenia!
    Kero

07.07.2021 17:42

Czy ktoś pracuje na magazynie Radeberg koło Drezna szukam kontaktu jestem z Zgorzelca.
    Blablabla

06.07.2021 14:43

Dlaczego wyczerpujące opinie na temat projektów są usuwane ?

06.07.2021 15:34

Dzień dobry. Usuwane są tylko te komentarze, które są niezgodne z regulaminem portalu. Bardzo cenimy sobie opinie pracowników - dzięki temu stale możemy udoskonalać warunki na naszych projektach. Pozdrawiamy serdecznie.
    Blablabla

06.07.2021 14:40

Projekt COesfeld Sama praca jak najbardziej okej . Zbierasz produkty, pakujesz je lub przyjmujesz zwroty . Jak juz było gdzies napisane praca bez większego wysiłku umysłowego i fizycznego . Osobiscie nie miałem problemów z niemieckimi przełożonymi czy pracownikami - wystarczyło po prostu coś robić , a nie dyskutować o życiu mrówek i innych pierdołach przez 30 min (wiadomo , że krótkie rozmowy nikomu nie przeszkadzają ) czy siadać na podłodze pod biurem w kółeczku, bo nie ma pracy ( każdy robi jak ale potem są tylko problemy , skargi itd ) . Atmosfera między ludźmi jest różna - jak to za granicą - raz lepiej , raz gorzej , ale tutaj błahe problemy mogą zamienić się w tureckie telenowele , ciągnące się jak moda na sukces bez względu na to czy ma się 20 lat czy jest się ryczącą 50tką . Mieszkania - zależy jak się trafi . Są duże , przestronne i dobrze wyposażone , ale można trafić na gołębnik bez rolet , zasłon , ze słabym wyposażeniem , w którym człowiek się gotuje . Dojazdy po 20 30 km - co po kilku miesiącach jest męczące . Dojazdy busem - zależy od kierowcy - z jednym można się super dogadać , drugi może okazać się starym , niobliczalnym dziadem , wjeżdżającym pod tiry na autostradzie , wymuszającym pierwszeństwo itd ( było to zgłaszane nie raz ) . Zarobki - przez agencje nie zarobi się milionów . Wypłaty są między 1000-1200€ , zawsze na czas . Zaliczki też są bez problemu dawane . Koordynatorzy - PODOBNO z każdym można się dogadać . Podejście do pracowników jest różne . Przydałoby się niektórym przypomnieć , że przede wszystkim są dla ludzi , żeby pomóc jeżeli wymaga tego sytuacja (nie mówie tu o ofiarach potrzebujących pomocy we wszystkich życiowych aspektach, czy wymuszających wizyty lekarskie , hydrauliczne itd ) a nie po to żeby wystawiać upomnienia za które można stracić prace np brak koszulki HR , noszenie legginsów , dresów , "nieprawidłowe" jeżdżenie wózkiem . Podkreśle , że osoby pracujące w Euregio czy Temptonie nie muszą się o takie rzeczy martwić . Koszulki HR - wymagane przez firme , ale to my musimy za to płacić (30€ 2 koszulki i bluza - ma Ci to starczyć na 9 miesięcy ) . W razie potrzeby możwsz dokupić koszulke za 5€ . Oczywiście chińska , słabej jakości bawełna . Jako jedyna firma na hali mamy taki przymus - inni mają na przykład smycze . Oczywiście były osoby , które głośno mówiły , że im to nie pasuje ( z ok 60 osób z początku projektu , zostało do końca 15-20 , więc nic dziwnego , że niewiele się bulwersowało ) , bo po kilku miesiącach koszulki były porozciągane , wyblakłe , dziurawe - co robi za antyreklame , nie dobre wrażenie , tym bardziej że są osoby które ich nie piorą i skutkuje to nieprzyjemnymi zapachami , tym bardziej w upale 30°C ( oczywiście osoby z poza HR chodziły w letnich ubraniach ) . Czy rzeczywiście to taki problem je sobie po jakimś czasie odpuścić ? Na każdym projekcie ludzie są zmuszani i straszeni zwolnieniem za takie coś , mimo że dobrze wykonują swoją prace ? Przykładem (nie)doceniania pracowników może być sytuacja , w której nowo zatrudnione osoby dostają za darmo 150€ za przyjazd i po miesiącu uciekają , a osoby pracujące cały projekt NIC z tego nie mają . Urlopy raczej dawane bez problemu , tylko odpowednio szybko trzeba je zgłosić , płatne czy bezpłatne . L4 ? Lepiej unikać . Jednak nie zostawie jednej sytuacji bez komentarza - próba wymuszenia na osobie urlopu , straszenie brakiem współpracy w przyszłości oraz tekst o tym , że zwolnienia ewwntualnie mogłyby brać osoby z nowotworem , białaczką itd . Jak można użyć takiego argumentu ? Osoba mówiąca to ma sumienie ? Czy kiedykolwiek miała styczność z osobą chorą ? Wie jak to wszystko przebiega ? Jest tak zacofana , że uważa iż osoby śmiertelnie chore traciły by czas na tak żałosne prace ? Osoba na takim stanowisku chyba powinna przemyśleć swoje postępowanie i to co mówi , bo w tej sytuacji okazała brak szacunku i kompetencji . Osobiście uważam to za nadłużycie władzy i głupote za niezgłoszenie tego gdzieś wyżej ???? . Podsumowując projekt tak jak zapowiadał się dobrze , tak ludzi inteligentnych , konkretnych i chcących przede wszystkim pracować - odpycha . Osoby , które mają wobec siebie jakieś wymagania i wiedzą czego chcą od życia i nie dadzą sobie wejść na głowę na pewno stać na coś lepszego .
    Lila

02.07.2021 10:07

Nie zgadzam się na żadne „dobrowolne”, „przymusowe” nadgodziny na projekcie w Coesfeld-Lette. Piątek i sobota miało być po 6 godzin. Nie polecam projektu!

06.07.2021 09:39

Dzień dobry. Bardzo prosimy o zgłoszenie problemu koordynatorowi/kierownikowi projektu. Pozdrawiamy.

06.07.2021 14:01

06.07.2021 13:44

Projekt Cosfeld . Sama praca jak najbardziej okej . Zbierasz produkty, pakujesz je lub przyjmujesz zwroty . Jak juz było gdzies napisane praca bez większego wysiłku umysłowego i fizycznego . Osobiscie nie miałem problemów z niemieckimi przełożonymi czy pracownikami - wystarczyło po prostu coś robić , a nie dyskutować o życiu mrówek i innych pierdołach przez 30 min (wiadomo , że krótkie rozmowy nikomu nie przeszkadzają ) czy siadać na podłodze pod biurem w kółeczku, bo nie ma pracy ( każdy robi jak ale potem są tylko problemy , skargi itd ) . Atmosfera między ludźmi jest różna - jak to za granicą - raz lepiej , raz gorzej , ale tutaj błahe problemy mogą zamienić się w tureckie telenowele , ciągnące się jak moda na sukces bez wzgl względu na to czy ma się 20 lat czy jest się ryczącą 50tką . Mieszkania - zależy jak się trafi . Są duże , przestronne i dobrze wyposażone , ale można trafić na gołębnik bez rolet , zasłon , ze słabym wyposażeniem , w którym człowiek się gotuje . Dojazdy po 20 30 km - co po kilku miesiącach jest męczące . Dojazdy busem - zależy od kierowcy - z jednym można się super dogadać , drugi może okazać się starym , niobliczalnym dziadem , wjeżdżającym pod tiry na autostradzie , wymuszającym pierwszeństwo itd ( było to zgłaszane nie raz ) . Zarobki - przez agencje nie zarobi się milionów . Wypłaty są między 1000-1200€ , zawsze na czas . Zaliczki też są bez problemu dawane . Koordynatorzy - PODOBNO z każdym można się dogadać . Podejście do pracowników jest różne . Przydałoby się niektórym przypomnieć , że przede wszystkim są dla ludzi , żeby pomóc jeżeli wymaga tego sytuacja (nie mówie tu o ofiarach potrzebujących pomocy we wszystkich życiowych aspektach, czy wymuszających wizyty lekarskie , hydrauliczne itd ) a nie po to żeby wystawiać upomnienia za które można stracić prace np brak koszulki HR , noszenie legginsów , dresów , "nieprawidłowe" jeżdżenie wózkiem . Podkreśle , że osoby pracujące w Euregio czy Temptonie nie muszą się o takie rzeczy martwić . Koszulki HR - wymagane przez firme , ale to my musimy za to płacić (30€ 2 koszulki i bluza - ma Ci to starczyć na 9 miesięcy ) . W razie potrzeby możwsz dokupić koszulke za 5€ . Oczywiście chińska , słabej jakości bawełna . Jako jedyna firma na hali mamy taki przymus - inni mają na przykład smycze . Oczywiście były osoby , które głośno mówiły , że im to nie pasuje ( z ok 60 osób z początku projektu , zostało do końca 15-20 , więc nic dziwnego , że niewiele się bulwersowało ) , bo po kilku miesiącach koszulki były porozciągane , wyblakłe , dziurawe - co robi za antyreklame , nie dobre wrażenie , tym bardziej że są osoby które ich nie piorą i skutkuje to nieprzyjemnymi zapachami , tym bardziej w upale 30°C ( oczywiście osoby z poza HR chodziły w letnich ubraniach ) . Czy rzeczywiście to taki problem je sobie po jakimś czasie odpuścić ? Na każdym projekcie ludzie są zmuszani i straszeni zwolnieniem za takie coś , mimo że dobrze wykonują swoją prace ? Przykładem (nie)doceniania pracowników może być sytuacja , w której nowo zatrudnione osoby dostają za darmo 150€ za przyjazd i po miesiącu uciekają , a osoby pracujące cały projekt NIC z tego nie mają . Urlopy raczej dawane bez problemu , tylko odpowednio szybko trzeba je zgłosić , płatne czy bezpłatne . L4 ? Lepiej unikać . Jednak nie zostawie jednej sytuacji bez komentarza - próba wymuszenia na osobie urlopu , straszenie brakiem współpracy w przyszłości oraz tekst o tym , że zwolnienia ewwntualnie mogłyby brać osoby z nowotworem , białaczką itd . Jak można użyć takiego argumentu ? Osoba mówiąca to ma sumienie ? Czy kiedykolwiek miała styczność z osobą chorą ? Wie jak to wszystko przebiega ? Jest tak zacofana , że uważa iż osoby śmiertelnie chore traciły by czas na tak żałosne prace ? Osoba na takim stanowisku chyba powinna przemyśleć swoje postępowanie i to co mówi , bo w tej sytuacji okazała brak szacunku i kompetencji . Osobiście uważam to za nadłużycie władzy i głupote za niezgłoszenie tego gdzieś wyżej :) . Podsumowując projekt tak jak zapowiadał się dobrze , tak ludzi inteligentnych , konkretnych i chcących przede wszystkim pracować - odpycha . Osoby , które mają wobec siebie jakieś wymagania i wiedzą czego chcą od życia i nie dadzą sobie wejść na głowę na pewno stać na coś lepszego .

06.07.2021 13:19

Elżbieta

05.07.2021 15:42

Proszę o odpowiedź, kiedy otrzymamy karty DAK, ludzie pracują z wami od 2 miesięcy a kart nadal nie ma. To już podlega pod zgłoszenie do odpowiednich urzędów i kary dla nierzetelnej agencji.
    Elzbieta

06.07.2021 11:04

Totalny brak kontaktu z kierownikiem projektu, koordynatorzy tez ignorują problem. Nie do pomyślenia jak można tak ignorować ludzi..

06.07.2021 11:14

Pani Elżbieto, bardzo prosimy o opisanie całej sytuacji i wysłanie maila na adres [email protected]. Przyjrzymy się bliżej wskazanemu problemowi i podejmiemy potrzebne działania. Z góry dziękujemy.
    Ann

05.07.2021 12:12

Witam, jakie są warunki mieszkalne w Ulm?
    Komisjoner

05.07.2021 21:28

Zależy... U nas nie było nawet czajnika ani miotły, wszystko trzeba było kupić samemu..

06.07.2021 09:05

Dzień dobry. Dziękujemy za informację, zwrócimy uwagę na ten problem. Mamy nadzieję, że wszystkie braki na zakwaterowaniach były przez Państwa zgłaszane koordynatorowi lub kierownikowi projektu :)

30.06.2020 19:49

alx

24.05.2021 08:07

co to znaczy dla Ciebie warunki mieszkaniowe super? Czy sa to pokoje 1 osobowe? Internet? mieszkanie wyposazone w sprzety np pralke?
    eee

01.07.2021 18:43

Tej pierwszej lokacji nie polecam 10km od pracy internet na dwa mieszkania 16Mb/s 8 osbó i lodówki w pojemnosci skrzynki pocztowej na 4os na mkeszkaniu. Wielokrotnie zgłaszane i zero poprawy
    Patrycja

04.05.2021 08:37

Napiszę ktoś coś więcej o tej firmie?

30.06.2021 16:43

Możesz powiedzieć dlaczego
    alex

01.07.2021 10:34

przyłączam sie do pytania
    Eldzondzo

25.06.2021 13:27

Cześć jak wyglada praca w Gernsheim ktos cos wie chodzi mi o liczbe godzin, zakwaterowania itp

30.06.2021 08:41

Dzień dobry. W przypadku pracy w miejscowości Gernsheim, w umowie gwarantujemy od 30 do 35 godzin tygodniowo. Istnieje możliwość skorzystania z zakwaterowania firmowego, którego koszt wynosi 230 EUR/os. miesięcznie. Pokoje są najczęściej 2 lub 3-osobowe. Pracownicy mieszkają w mieszkaniach prywatnych lub małych pensjonatach. W przypadku dodatkowych pytań, zachęcamy do kontaktu z Działem Rekrutacji. Pozdrawiamy.
    zeno

30.06.2021 08:38

Jak chcesz się przyjąć do pracy, to powiedzą Ci wszystko, żebyś tylko przyjechał. Później, to już tylko jest gorzej, o mieszkaniach oddalonych 40 km od pracy można długo pisać. Parkingu pod domem brak, w związku z czym auto zostawiasz 3-4 km dalej.(usunięte przez administratora)Ludzie przyjmowani bez języka potrzebują pomocy w pracy , a takiej nie otrzymują .Za to mają płacone koordynatorzy, w dodatku byli zdziwieni, że na zmianie nie ma koordynatora. Opisanie sytuacji patologicznych zajęłoby mi tu cały dzień. Ludzie w związku z tym pracują po 2 miesiące i odchodzą do innych firm, w których ich się szanuje i w których nie kłamią. I tak pewnie ta opinia zostanie usunięta, ale tym, co zdążą przeczytać, ZDECYDOWANIE ODRADZAM WSZELKIE KONTAKTY Z TA FIRMĄ.
    Czy???

28.06.2021 21:38

Może ktoś dać jakieś info o pracy w magazynie w Strrulendorf i o mieszkaniach ? Ile godzin w mcu? Jaka odleglosc i stan mieszkań?

30.06.2021 08:31

Dzień dobry, w przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących pracy w miejscowości Strullendorf, zachęcamy do kontaktu z Działem Rekrutacji - z pewnością odpowiemy na wszystkie pytania i rozwiejemy wszelkie wątpliwości. Pozdrawiamy.
    Klaudia

28.06.2021 07:47

Czesc ,czy wie ktoś może cos na temat lokalizacji zamieszkania WOLMIRSTEDTER CHAUSSEE 58, 39179 MEITZENDORF? Będę wdzieczna za jakiekolwiek info .Pozdrawiam

30.06.2021 08:29

Dzień dobry Pani Elżbieto. Dziękujemy za podzielenie się opinią dotyczącą zakwaterowania. Mamy nadzieję, że wszystkie wymienione przez Panią usterki zostały zgłoszone koordynatorowi. Pozdrawiamy serdecznie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

Cov19

25.06.2021 16:21

Witam. Czy jest ktos z projektu coesfeld i mógłby powiedzieć czy stawka jako uczeń wynosi rzeczywiście 11.50 E i ile da sie zarobić? Wybieram sie tam niedługo i chciałbym sie dowiedzieć.

29.06.2021 18:54

Pewnie te 6 euro to Ci wyszło po odliczeniu kosztów za mieszkanie i za miesiąc życia w Niemczech, no chyba że pracujesz tylko po 100 godzin w miesiącu.

30.06.2021 08:21

Dzień dobry, w przypadku jakichkolwiek wątpliwości związanymi z zarobkami, zachęcamy do kontaktu z Działem Rekrutacji - tel. 91 852 17 41. Pozdrawiamy.
    Wwa

20.06.2021 09:39

Witam. Projekt Coesfeld , bardzo fajne miejsce, praca lekka bez większych wymagań umysłowych i fizycznych. Zakwaterowanie super. Pieniądze zawsze na czas , zaliczki również. Natomiast jeden z koordynatorów- kompletnie źle dobrane dla niego stanowisko. Zdecydowałam się zakończyć współpracę , ponieważ nastąpił problem z dniem wolnym , dokładnie na LEKARZA. Człowiek obsadzony na tym stanowisku odmówił mi dnia wolnego , tłumacząc że muszę wypisać wniosek urlopowy dwa tygodnie wcześniej żeby dostać to wolne. Najlepiej wogóle jak termin u lekarza będzie poza godzinami pracy. Natomiast parę dni wcześniej nie miał problemu z chwili na chwilę, dać wolnego koledze który nie przyszedł do pracy z powodu" kaca". Kolesiostwo wygrało. Poza tym obgadywanie pracowników którzy się zwolnili, lub czytanie wszystkich wiadomości prywatnych które dostaje się od pracownika. Tacy ludzie którzy nazywają się koordynatorami ,kompletnie nie mają do tego kompetencji. Polecam miejsce , natomiast agencję przestrzegam przed mianowaniem ludzi na wyższe stanowiska. Niestety brak kompetencji . O czym świadczy chociażby to że firma ersting potrafiła zwolnić 2 koordynatorów Polskich w ciągu 1 dnia.
    Wwa

23.06.2021 21:16

Brawo! Typowe , nic dodać nic ująć.
    Kole

26.06.2021 16:26

Zgadzam się. Wiem o kim tu mowa i potwierdzam ze na to stanowisko nie nadaje sie ta osoba! Bylo kiedys 4 koordynatorów i powinni zostawić tego ktory sie nadawal a wywalic wlasnie ta osobe o której aktualnie piszesz. Rowniez mialem z nim problem. Na szczescie trafil sie najlepszy z najlepszych ktorego niestety z nami niema - mowa o krystianie ktory wiedzial na czym polega praca z ludzmi
    Kapo

25.06.2021 11:51

Ma ktoś opinie na temat pracy w Gernsheim ? Jak atmosfera, mieszkanie ?
    Justyna

26.06.2021 15:31

Również bym się czegoś dowiedziała ????
    elo elo

25.06.2021 14:14

Cześć mam jechać na projekt Haldensleben czy są osoby które powiedzą jak wygląda tam praca?
    Studenciak

26.06.2021 10:06

Właśnie też się zastanawiam jak jest na umowie studenckiej/uczniowskiej. Bo złożyliśmy w 4 osoby CV do rekrutacji. Jakbyś wiedział coś więcej możesz napisać.
    Gość

24.06.2021 19:21

Skoro jest tak pięknie to dlaczego jest taki przemiał ludzi projekt Kaufland lubbenau

25.06.2021 13:37

Bo trzeba pracować, a nie obijać się!!!
    coesfeld praca

15.06.2021 09:52

Witam, jak oceniacie projekt w coesfeld? Idzie wyciągnąć 1200 euro po odjęciu mieszkania?
    Uxx

22.06.2021 18:59

Tak, ale nie mozesz wychodzić na przerwy papierosowe i odbijać sie 15 minut przed przyjściem do pracy

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

14.06.2021 21:58

Witam. Dostałem ofertę pracownik magazynu Coesfeld-Lette . Mógłby mi ktoś opisać jak wygląda praca i jak z godzinami pracy ( w ogłoszeniu jest napisane poniedziałek - sobota po 8 godzin i 11,50e) czy faktycznie tak jest? Jak +/- wygląda wypłata i przy ilu godzinach? Jak ktoś kto tam był imógł się odezwać do mnie na email [email protected] będę wdzięczny Pozdrawiam,
    Mil

15.06.2021 11:19

Poszukaj dobrze, juz sa opinie na temat pracy na tym projekcie. Za okolo 190 godzin masz 1250 euro. Sa teraz nadgodziny mozliwe do zrobienia wiec mozesz zarobić wiecej. Praca w normalnych godzinach to od pon do czw po 8 godzin a w pt i sb po 6. Mieszkania dobry standard max po 6 osob na mieszkaniu
    Uxx

22.06.2021 18:53

Ja przy 170 dostalam 1205, wiec nie wiem kto dostaje 1250 za az 20h wiecej. Na reke wychodzi 8.28 za godzine, bo 28% podatku. Praca lekka, duzo chodzenia, ale nie ma na co narzekac, sa inne działy na ktore mozna pojsc i pracowa, wiec to zawsze jakies urozmaicenie. Ale praca nie jest na dlugo. Raczej szybko sie nudzi.
    Ania

16.06.2021 21:35

Czesc ,mam pytanie czy może ktoś napisać cos więcej na temat projektu na magazynie w Heldensleben ? Będę wdzięczna ,ponieważ na dniach mam wyjazd .z gory Dziękuje i pozdrawiam serdecznie
    ....

19.06.2021 21:01

Podobno nowe mieszkanie jest. Z tego co mówili w pobliżu.

22.06.2021 13:10

Dzień dobry. Jeśli ma Pan jakiekolwiek wątpliwości dotyczące wyjazdu do pracy, zachęcamy do kontaktu z Działem Rekrutacji - z pewnością wszystko Panu wyjaśnimy i rozwiejemy wszelkie obawy :)

15.06.2021 09:35

Witam pracowałem od lutego w tej podfirmie i nie polecam współpracy. Co prawda w firmie której pracowałem warunki były bardzo dobre a mieszkania całkiem fajne, HR cięła pieniądze z każdej strony w dni świąteczne miały być płacone a nie były oszukiwali w liczeniu godzin ucinali po kilka godzin w miesiącu i zamiast dostac pełna wypłatę przychodziły grosze na kartę ubezpieczeniową bylo trzeba czekać tygodniami. Jedynie z kim było można się dogadać to kordynatorzy którzy współpracowali z nami I patrzyli na ludzi a nie jak na zwykłych pachołków roboczych bez serca. HR obiecałem pracę tylko na nocki po kilka godzin a liczone miało być 7H wszystko to jedno wielkie (usunięte przez administratora) wyplaty miało być 1300 euro a było ledwo 1000 euro. NIE POLECAM TEJ POD FIRMY (usunięte przez administratora)
    Parobek 1

16.06.2021 11:38

Brzmi jak cyrk na świetnym projekcie Hermes-Ohrdruf

16.06.2021 12:11

Dzień dobry. Dziękujemy za opisanie sytuacji. Jeśli zauważył Pan jakiekolwiek błędy w rozliczeniu, takie jak brak dodatku za pracę w święta lub za pracę w godzinach nocnych, prosimy o kontakt z Działem Finansowym. Dyżur telefoniczny: od poniedziałku do piątku w godz. 9:00 - 14:00 pod numerem +49 30 992 762 60. Kontakt e-mail: [email protected].

15.06.2021 20:44

Projekt Ohrdruf Praca dobra, są stanowiska lżejsze i są cięższe, atmosfera w pracy okej Koordynatorzy nie są idealni, są tylko ludźmi, każdemu kończą się czasem zasoby sił, ale można z nimi coś załatwić jak potrzeba Mieszkania zależy jak się trafi, nie byłem na najgorszych chyba z tego co słyszę wśród pracowników Jedynym problemem jest wypłata. U każdego inaczej liczona. Pomijając to, polecam

16.06.2021 08:54

Dzień dobry. Dziękujemy za podzielenie się opinią dotyczącą pracy na projekcie w Ohrdruf. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości związanych z wysokością wynagrodzenia, zachęcamy do kontaktu z Działem Finansowym. Dyżur telefoniczny: od poniedziałku do piątku w godz. 9:00 - 14:00 pod numerem +49 30 992 762 60. Kontakt e-mail: [email protected].
    Mnbvc

14.06.2021 22:24

Jakie warunki mieszkania Coesfeld-Lette? Jak z wypłatą (podobno 11,50e na godzine) i po ile godzin wychodzi w tygodniu ( w ogłoszeniu pon-sob po 8 godzin)
    Mil

15.06.2021 11:20

Poszukaj dobrze, juz sa opinie na temat pracy na tym projekcie. Za okolo 190 godzin masz 1250 euro na czysto. Sa teraz nadgodziny mozliwe do zrobienia wiec mozesz zarobić wiecej. Praca w normalnych godzinach to od pon do czw po 8 godzin a w pt i sb po 6. Mieszkania dobry standard max po 6 osob na mieszkaniu
    Arek

10.06.2021 12:37

Hej, czy pracował ktoś na projekcie w Strullendorf? Prosiłbym o jakieś informacje.
    Ern

15.06.2021 10:56

Podpinam się
    Mila

14.06.2021 17:42

Czy ktoś wyjeżdża do Coesfeld-Lette na ubrania na ten weekend? Szukam towarzystwa.
    MARCIN

27.05.2021 14:10

Witam Pracuje ktoś obecnie w ludwigsfelde Lidl ? Na jakie wynagrodzenie netto mogę liczyć ?
    Praca

13.06.2021 20:45

Robiłem tam przez dłuższy czas , nie polecam .Godziny pracy ustalają sobie jak chcą grafik się ciągle zmienia z dnia na dzień, nie ma pracy ludzi wyrzucają,atmosfera w pracy też kiepska są lepsze projekty i lepiej płatne.

14.06.2021 08:51

Dzień dobry. Dziękujemy za podzielenie się opinią dotycząca pracy w miejscowości Ludwigsfelde. Bardzo prosimy o napisanie maila ze wszystkimi zastrzeżeniami i wysłanie go na adres [email protected]. Przyjrzymy się wskazanym problemom i spróbujemy wdrożyć nowe rozwiązania. Pozdrawiamy serdecznie.
    Marecki

13.06.2021 18:48

Witam jak wygląda praca w Ludwigsfeld Jakie zarobki na miesiąc
    GENIO

11.06.2021 19:27

Czy pracował ktoś przez tę agencje na magazynie w Haldensleben mam możliwośc wyjazdu prosze o opinie

12.06.2021 08:08

Masz poniżej bardzo dużo opinii na temat pracy w Haldensleben, więc możesz sobie to wszystko jakoś wypośrodkować.
    XYZ

09.06.2021 22:34

Zdecydowanie odradzam pracę w Magdeburgu z wielu powodów. Główna przyczyna, to koordynatorzy,którzy podobno mają działać na korzyść firmy, w związku z czym notorycznie kłamią, unikają kontaktów, nie załatwiają żadnych spraw, gubią dokumenty, przykłady można mnożyć. Stąd duża rotacja, ludzie pracują po 2 -3 miesiące i wyjeżdżają. W Magdeburgu brak parkingu, sprawa wyjaśniana jest od miesiąca, trzeba ponosić koszty 3 eu dziennie. Rekrutacja w ogóle nie jest przeprowadzana, trafiają tu wszyscy, "jak leci", w związku z czym w mieszkaniach jest różnie. Zdarza się (usunięte przez administratora), narkotyki, alkohol. To tylko wierzchołek góry lodowej. Szczerze odradzam pracę w tej firmie.

10.06.2021 14:27

Ja słyszałem że jest fajna praca w Magdeburgu od wielu znajomych Ja tam nie wiem bo nie miałem okazji tam jeszcze pracować. A jeśli koordynatorzy są tacy jak opisujesz to jest jeszcze kierownik projektu to do nie go zgłaszać sprawy i skargi na koordynatorów. A alkohol i narkotyki zawsze były i będą niestety to jest Polską patologia.

10.06.2021 18:15

Dzień dobry. Jeśli na projekcie pojawiają się jakiekolwiek problemy, również dotyczące pracy naszych koordynatorów, zachęcamy do podjęcia rozmowy z kierownikiem projektu, z pewnością sprawa zostanie wyjaśniona. W Magdeburgu znajduje się darmowy parking, oddalony od zakwaterowania o około 10-15 minut drogi - za korzystanie z niego nie trzeba ponosić żadnych kosztów. Pragniemy również zauważyć, że cały proces rekrutacji przeprowadzany jest z każdym z naszych kandydatów, bez wyjątków. Dodatkowo, każdy kandydat musi przedstawić aktualne zaświadczenie o niekaralności. Mimo wszystko dziękujemy za wszelkie uwagi i mamy nadzieję, że każdy z tych problemów był na bieżąco zgłaszany :)
    XYZ

10.06.2021 11:54

Zdecydowanie odradzam pracę w Magdeburgu z wielu powodów. Główna przyczyna, to koordynatorzy,którzy podobno mają działać na korzyść firmy, w związku z czym notorycznie kłamią, unikają kontaktów, nie załatwiają żadnych spraw, gubią dokumenty, przykłady można mnożyć. Stąd duża rotacja, ludzie pracują po 2 -3 miesiące i wyjeżdżają. W Magdeburgu brak parkingu, sprawa wyjaśniana jest od miesiąca, trzeba ponosić koszty 3 eu dziennie. Rekrutacja w ogóle nie jest przeprowadzana, trafiają tu wszyscy, "jak leci", w związku z czym w mieszkaniach jest różnie. Zdarza się patologia, narkotyki, alkohol. To tylko wierzchołek góry lodowej. Szczerze odradzam pracę w tej firmie.

09.06.2021 16:31

rodzynki46

08.06.2021 08:55

Może się, ktoś tutaj wypowiedzieć o projekcie Ohrdruf - jak praca i mieszkania?

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m