HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

Wiesław

21.06.2022 10:37

Witam, mam zamiar wysłać swoje CV do pracy jako komisjoner w Zarrentin am Schaalsee, albo w Coesfeld-Lette, warto czy nie warto, jak atmosfera w pracy i na mieszkaniu?
    Martek

20.06.2022 10:08

Hejo wszystkim, ja pracowalem na Poing a wczesniej w Haldensleben i w sumie i tu i tu bylo fajnie. Super ludzie i podejscie. Kasa nawet tez okej.
    Iwona

19.06.2022 19:20

Witam ???? Chcielibyśmy się dowiedzieć z chłopakiem jak oceniacie pracę na magazynie art. drogeryjnych w Ulm. Jak wygląda praca ,jak zarobki i czy godziny pracy zawsze są od poniedziałku do soboty i jak z dojazdem do pracy? Z góry bardzo dziękujemy ????
    Przemek

16.06.2022 13:34

Witam, byliśmy wraz ze znajomymi na projekcje w firmie BestSecret w miejscowości Poing moje wrażenia są negatywne ponieważ podejście kordynatora jak i podejście managera projektu bardzo nie na miejscu w ogóle nie patrzono na pracownika podejście kordynatora gdy trzeba było pomoc pracownikowi to kordynatora ginoł i nie można było go znaleźć wnioski urlopowe przynosił przez tydzień do menadżera projektu mówiliśmy o urlopie miesiąc wcześniej ponieważ był nam potrzebny na tydzień to menadżer w ostatni dzień powiedział że nie dostaliśmy urlopu nie polecam najgorsza praca w jakiej byłem za granicą
    x

17.06.2022 09:25

Panie Michale dziekujemy za opinie

17.06.2022 14:51

Witaj, dziękuję za podzielenie się Twoją opinią. Bardzo zależy mi na konstruktywnym wyjaśnieniu problemów w naszej firmie, dlatego proszę o bezpośredni kontakt mailowy ze mną pod adresem: [email protected]. Chętnie przyjrzę się opisywanemu przez Ciebie problemowi. Czekam na Twoją wiadomość. Pozdrawiam, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Były Pracownik

16.06.2022 13:42

Właśnie zakończyliśmy współpracę z agencją Hr, byliśmy na projekcie Poing, w Niemczech. Nie polecam nikomu, po 1 dodzwonić się do agencji graniczy z cudem, nie pilnują żadnych umów, wyjeżdżaliśmy na początku roku, dostaliśmy umowę która jednocześnie zaczęła się w tym roku, w kwietniu, a skończyła tego roku w styczniu. Gdy zaczęliśmy pracę, okazał się to obóz pracy. Stawka to najniższa krajowa, a w pracy Ci nic nie wolno, tylko musisz latać jak niewolnik. Do łazienki raz na 8 godzin, bo inaczej dostaniesz pouczenie, gdy ktoś jest chory, nie możesz się zwolnić, bo nie ma tu zwolnień, a równocześnie musisz brzydko mówiąc zapieprzać jak robot. Dużo można by tu pisać. Pan Koordynator, na literę Ł uważa się za Boga, trudno cokolwiek z nim załatwić, przekręca wszystkie fakty. Jego tekst do pracownika "Możesz coś powiedzieć tylko i wyłącznie gdy ja Ci na to pozwolę". Gdy ktoś mu lata nad głową to owszem jest miły, lecz gdy ktoś powie to co myśli to szuka tylko na niego haczyków. Rozpowiada brednie o pracownikach między własnym gronem, Premia +25% jest liczona tak aby jej nie dostać, dopiero po przepracowaniu 2h po godzinie 23 może zostać liczone 25%, z czego nigdy tak się nie stanie. Pracy bardzo często brakuje. Ogólnie totalne dno.

17.06.2022 14:48

Witaj, podobnie jak powyżej poproszę o bezpośredni kontakt mailowy ze mną pod adresem: [email protected], aby móc przyjrzeć się opisywanemu przez Ciebie problemowi. Czekam na Twoją wiadomość. Pozdrawiam, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

16.06.2022 14:06

Właśnie zakończyłam współpracę z agencją Hr, byłam na projekcie w Niemczech. Nie polecam nikomu, po 1 dodzwonić się do agencji graniczy z cudem, nie pilnują żadnych umów, wyjeżdżaliśmy na początku roku, dostaliśmy umowę która jednocześnie zaczęła się w tym roku, w kwietniu, a skończyła tego roku w styczniu. Gdy zaczęliśmy pracę, okazał się to obóz pracy. Stawka to najniższa krajowa, a w pracy Ci nic nie wolno, tylko musisz latać jak niewolnik. Do łazienki raz na 8 godzin, bo inaczej dostaniesz pouczenie, gdy ktoś jest chory, nie możesz się zwolnić, bo nie ma tu zwolnień, a równocześnie musisz brzydko mówiąc zapieprzać jak robot. Dużo można by tu pisać. Pan Koordynator, na litere Ł uważa się za Boga, trudno cokolwiek z nim załatwić, przekręca wszystkie fakty. Jego tekst do pracownika "Możesz coś powiedzieć tylko i wyłącznie gdy ja Ci na to pozwolę". Gdy ktoś mu lata nad głową to owszem jest miły, lecz gdy ktoś powie to co myśli to szuka tylko na niego haczyków. Premia +25% jest liczona tak aby jej nie dostać, dopiero po przepracowaniu 2h po godzinie 23 może zostać liczone 25%, z czego nigdy tak się nie stanie. Ogólnie totalne dno.

17.06.2022 14:47

Witaj, zaniepokoiła mnie Twoja wiadomość. Na wstępie chciałem Ci podziękować za podzielenie się opinią i jednocześnie poprosić o bezpośredni kontakt mailowy ze mną pod adresem: [email protected]. Chętnie przyjrzę się opisywanemu przez Ciebie problemowi - zależy mi na konstruktywnym wyjaśnieniu problemu. Czekam na Twoją wiadomość. Pozdrawiam, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Pytanko

17.06.2022 12:50

Witam, czy ktoś aktualnie przebywa na projekcie w haldensleben? Jak warunki, faktycznie płacą te 13 euro czy jest to 10+premie uznaniowe których nigdy się nie dostaje? Oraz czy faktycznie zakwaterowanie jest darmowe?
    Przemysław Makulski

15.06.2022 16:44

Wszystko ładnie pięknie tak jak powyżej. Wygląda jakby firma sama wystawiała sobie opinie. Pracowałem w Zerrentin w Jysku. Szanowna firma organizuje uprawnienia na wózki bez przeprowadzonego kursu. Art. 271 KK. Firma w taki sposób zmusza pracownika do łamania prawa Art.273 KK, gdyż używanie takich lewych papierów jest rowniez karalne. Ponadto zgłosiłem moja nieobecność w niedzielę 15 maja koordynatorowi, że będę przebywał 2 tyg na zwolnieniu lekarskim. W poniedziałek 16 maja ze Szczecina zostaje wysłany list z wypowiedzeniem umowy argumentowany niestawieniem się w pracy. W umowie nie było słowa o zwalnianiu pracownika z dnia na dzień. Dzisiaj jest godz. 16:40 i pieniędzy nie ma koncie pomimo zapewnienia przez babę z biura, że wczoraj przelewy zostały wykonane. Nie polecam tej agencji i dziękuję za współpracę. Na pewno z przedstawicielami firmy spotkamy się jeszcze w sądzie. Do zobaczenia.
    Ghk

16.06.2022 13:43

Mnie też zwolniono bez powodu bo podobno miałem jakieś wymagania.Taki kaprys miała jedna osoba i mnie zwolniła.
    Dziadzia

16.06.2022 19:03

Dokładne tak jest. Sam tam pracowałem i nie polecam.Pan K i J zero doświadczenia na stanowisku kierownika. Wiedzę maja tylko z książki.A złodziejstwo to u nich podstawa. Żeby tylko okraść pracownika.
    Milych

15.06.2022 18:21

Czy ktoś obecnie pracuje w Peine?
    Marzena

13.06.2022 13:10

Powiedzcie mi coś o pracy w Altenkunstadt? Jaka praca? Jakie wraunki mieszkaniowe? Ile się zarabia? Jaka atmosfera i jacy koordynatorzy? Z góry dzieki za informacje.
    Krystian

13.06.2022 21:55

Pracowałem przez inną agencje w Alkenkunstad w Baur. Zależy gdzie cię dadzą ale przeważnie jest tam że komisjonujesz odzież i obuwie. Co do zakwaterowania to zależy Ja trafiłem na całkiem dobry mieszkanie co ważne byłem cały czas sam na mieszkaniu. Zarobki to zależy ile było godzin w miesiącu. 1280 do 1360 euro. Przynajmniej miałem darmowe mieszkanie. Nie wiem jak jest przez HR Xperience ale polecam pracę w Alkenkunstad. Bo nie jest ciężko.
    Majster

08.06.2022 10:45

Nie polecam tej firmy, osobiście byłem na projekcie magazynu lidla w Ludwigsfelde. Pracy jest beznadziejnie mało, zarobki mieszczą się w granicach 700-1000€ na miesiąc z czego odejdzie na paliwo bo firma kwateruje 20-25km od miejsca pracy, wymaga dojazdu własnym środkiem transportu i na swój koszt. Ja mieszkałem w hotelu w Zossen gdzie firma HR Xperience jako jedyna agencja pobiera koszt 300€ miesięcznego zamieszkania podczas gdy inne zamieszkałe tam agencje pobierają od swoich 225€. Jeśli chodzi o załatwianie jakichkolwiek spraw to jesteście zdani sami na siebie, firma wysyła wam adres gdzie należy pojechać i co załatwić, reszta pozostaje w waszych rękach (dojazd i komunikacja w języku niemieckim). Konstrukcja działania tej agencji stworzona jest przez geniusza zła, po przyjeździe na miejsce dostajecie umowę 20-stronną i na każdej jednej kartce macie się podpisać, sama umowa zezwala bezkarnie orżnąć was niemalże na wszystkim. Ja zostałem (usunięte przez administratora) w taki sposób, że zostałem wysłany na kwarantanne bo na lidlowskim teście za 20zł wyszedł mi raz pozytywny wynik i to skutkowało 10-dniową bezpłatną przerwą od pracy. Dodatkowo za trzy (usunięte przez administratora)koszulki z logiem ich firmy oraz plastikowy bidon pobrali mi opłatę 30€, gdy się zwolniłem tygodniowym okresem wypowiedzenia zauważyłem później opłatę za mieszkanie 80€ wyższą, tu zadziałała magia umowy pełnej kruczków która zawiera iż umowa pracy co innego a umowa kwaterunku co innego a tam okres wypowiedzenia jest już 2-tygodniowy więc pobrali sobie tą dodatkową opłatę. Co do kwaterunku ładne i zadbane pokoje z własną łazienką ale ogromnym minusem jest to że na trzy piętra hotelu przypadają trzy pralki oraz jedna kuchnia na pierwszym piętrze, w skład której wchodzi jedna staroświecka kuchenka elektryczna oraz wolnostojąca dwupalnikowa płyta indukcyjna, na tyle osób co tam mieszka to stanowczo za mało! Szukajcie innej agencji bo w tej nie zarobicie. Pozdrawiam.

10.06.2022 09:02

Dzień dobry, dziękuję za wspierającą nas opinie oraz cieszy nas to, ze jesteś zadowolony z naszego projektu. Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

10.06.2022 10:19

Dzień dobry, myślę, że dobrym pomysłem będzie jak napiszesz do mnie osobiście, gdyż widzę, że poruszasz parę punktów, które należałoby dokładniej wyjaśnić. Firma HR Xperience robi wszystko co w jej mocy, aby każdy pracownik czuł sie dobrze na projekcie, są jednak sprawy, które niekiedy wymagają dalszej konsultacji. Proszę skontaktuj się ze mną. Chętnie pomogę. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Władca

09.06.2022 15:33

Czy warto jechać na projekt do Lubbenau jakie zarobki i praca
    TVS

06.06.2022 19:13

Całkiem serio ,to na wstępie chciałbym podziękować Pani Asi za możliwość pracy przez HR XPERIENCE w Ernsting's Family.Również podziękowania dla Bartłomieja Kmity za wprowadzenie mnie do firmy i początkowe szkolenia a także za jego cierpliwość do mnie i wiarę we mnie????Również dziękuje koordynatorom Kubie Dominikowi Pawłowi Leszkowi Nikoli Ani i Łukaszowi za współpracę ze mną,wspólnie spędzony czas w pracy.Wspomnienia już są nowe i pozostaną w pamięci???????????? Również podziękowania dla osób,które poznałem a których już nie ma jak i dla tych z którymi dane mi było pracować do końca projektu.Podziekowania również składam osobom z którymi mieszkałem i mieszkam jeszcze. Jesteście wszyscy cool????3maycie się i wytrwałości w ukończeniu projektu i do zobaczenia ponownie ????????????

07.06.2022 08:17

Dzień dobry, bardzo dziękuję za Twój wpis. Cieszy mnie, ze byłeś/aś zadowolony ze współpracy z nami. Zapraszamy do pracy ponownie :) Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    TM

09.06.2022 00:49

Fajna ekipa.

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Zainteresowany

04.06.2022 11:59

Jakie zarobki na rękę na magazynie koli Berlina???szczera odpo

08.06.2022 14:59

Kiepskie. Mąż tam pracował na przełomie lutego i marca i chyba ok.1000 euro wyciągnął za m-c . Praca 4 dni w tygodniu. Praca mu się podobała, ale nie dało się zarobić. Wszystkie soboty były odwoływane, a za mieszkanie trzeba było płacić. Nie wiem jak jest teraz. Lepiej szukać czegoś pewnego, chyba, że chcesz pozwiedzać okolice Berlina. Będziesz mieć na to dużo czasu;-)
    Karla

02.06.2022 21:44

Hejo Na jakie projekty teraz są rekrutacje? Jakis czas temu wysylali na Sonnefeld i chyba Poing czy jakos tak. Który projekt polecacie? Wiadomo przez HR nie zarobi sie gor zlota max 1200 e w lepszym miesiacu,moze na zakonczenie pracy ostatnia wyplata jest spoko bo wyplacaja zeitkonto ale bylam w zeszlym roku na projekcie w lato i bylo spoko jak na dwa trzy miesiace. 3 tys euro idzie odlozyc na 3 miesiace pracy jak zacisnie sie ostro pasa, mogliby pobierac mniej za mieszkanie bo 250 e za miejsce w pokoju 2 na 2 w Schlafwerku to przesada oraz dodatkowo platny transport z ktorym zawszs byl problem. Zalatwcie busy pracownicze to bedziecie miec więcej osob taka prawda. Nie kazdy ma mozliwosc wyjazdu swoim autem a takke akcje jak na projekcie w Breunningerze dostrzegają tylko( brak transportundo pracy, ciagle kombinowanie z kim dojechać itd) to naprawdę rozwiaze duzo problemo wierzcie!
    Paula

09.05.2022 16:39

Może się ktoś wypowiedzieć o projekcie w Coesfeld?
    TM

24.05.2022 18:45

Okropne głupoty niedorzeczność i nieprawdę piszesz,kolego. Zaniedbywałeś swoje obowiązki,nie stosowałeś się do zasad,koordynatorzy są od tego (m.in.)by stać na straży tych standardów . Więc dlatego miałeś poczucie,że ktoś Cię obserwuje. Jeśli pracowałeś w EF,to jestem na 100% przekonany,że nie raz otrzymałeś pomoc od koordynatora. Powodzenia

30.05.2022 05:11

W pełni się zgadzam. Nie wiem co trzeba robić, żeby się narazić na projekcie w Coesfeld. Praca jest wyjątkowo luźna i nikt nie robi nikomu problemów. Więc "narzekacze" to chyba jakieś uparciuszki, nie potrafiący się się dostosować.
    Ola

29.05.2022 10:28

Czy firma wypłaca wakacyjne i kiedy ?
    Angela

24.05.2022 18:51

Witam czy pracował ktoś w Haldensleben jako pracownik magazynu na dziale pakowania? A jeśli tak to jakie ogólnie opinie o pracy?
    ABC

25.05.2022 16:10

Na dużym Hermesie czy na małym?

25.05.2022 16:01

Witam czy może ktoś mi coś powiedzieć o projekcie w Cosfeld..Głównie chodzi mi o pracę i godziny pracy ?..Z góry dziękuję ..
    Kdfsy12

15.10.2021 10:51

Hej jak wygląda praca w miejscowości Poing jako pracownik magazynu

20.10.2021 10:49

, witaj, jeśli chodzi o naszą pracę możesz zerknąć na film jaki ostatnio opublikowaliśmy:
    Mam nadzieje, że w jakimś stopniu pozwoli Tobie zobrazować na czym ona polega. Pozdrawiamy hrXP Team
    Milena

23.05.2022 16:17

Czy są jalieś normy do wyrobienia?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

Misiapysia

14.05.2022 09:36

Uważajcie na okresy wypowiedzenia mieszkania i pracy!! Mieszkania niby darmowe a na koniec wychodzi byle by tylko agencja zarobiła....

17.05.2022 07:43

Dzień dobry, dziękuję za Twój wpis. Ceny mieszkań oraz okresy wypowiedzenia są jasno określane przy podpisywaniu umowy i pobyt na projekcie nie jest darmowy. Może zaszło tu jakieś nieporozumienie? Bardzo Ciebie proszę abyś napisała do mnie bezpośrednio na maila [email protected] i wyjaśniła dokładnie zaistniałą sytuację. Wierze, że wszystko uda nam sie wyjaśnić. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Martin

02.05.2022 08:50

Pytanie mam co do pracy w weekend czy macie taką żeby były wolne i jak dobieracie osoby w pokoju bo fakt faktem jest że Każdy wolał by być sam lub z kimś kto dba o higienę bo szczerze to syfa można złapać nawet siadając na klopie.

12.05.2022 08:49

Dzień doby, z pracą w weekendy jest bardzo różnie. Wszystko zależy od naszego klienta. Są projekty, na których jest obowiązek pracy w soboty, a są też takie, że można się zgłosić na ochotnika. W naszej rekrutacji znajdują się wszystkie informacje. Osoby są dobierane wg wieku i płci. Wiadome jest jednak to, że preferencje są rożne i dopiero na miejscu poznajemy pracowników, z jakimi będziemy mieli do czynienia. Wtedy wówczas można dokonać poprawek w doborze. W razie dodatkowych pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Piotr

04.05.2022 13:37

Polecam ,wypłaty na czas mieszkanie ładne, dobrze wyposażone.

12.05.2022 08:26

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię na temat naszej firmy. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Piter

10.05.2022 09:39

Witam serdecznie, Jak wygląda sprawa z zakwaterowaniem na projekcie w "Sachsen bei Ansbach? Pozdrawiam

10.05.2022 09:57

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Skontaktuj sie proszę z naszą rekrutacją. Panie tam pracujące posiadają wszystkie informacje, które są na bieżąco aktualizowane. Adres mailowy: [email protected]. Również ja pozostaję do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected] Zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    BylyPracownik

27.04.2022 20:19

Radzę trzymać się z daleka od tej agencji. Śmiało można powiedzieć, że nic nie zgadza się z obietnicami przez telefon, a tym co zastajemy na miejscu. Zaczynając od umowy, którą podpisujemy na 11.50/h mailowo, a na miejscu dostajemy taką za 10,88/h + dodatek, który może być wypłacony ale nie musi. Na pytanie dlaczego jest taka różnica, padła odpowiedź, że tamta umowa to nieważna, to tylko skierowanie. Ale jak przychodzi do zapłaty 1000zł kary, to jednak nadal obowiązuje :) I teraz szereg obietnic, prawie jak na wyborach: NADGODZINY - zgadza się, pod warunkiem, że mamy na myśli nadgodziny spędzone w pokoju hotelowym, bo pracodawca o czymś takim raczej nie słyszał. Wręcz przeciwnie, pracujemy po 7 godzin dziennie, zdarzało się, że z racji braku pracy był wolny dzień - ciekawostka - niepłatny. SOBOTY? no nie, może jedna w miesiącu, oczywiście płatna bez żadnych dodatków. NOCKI? nie ma. PREMIA ZA FREKWENCJĘ - i tu bardzo brzydkie kłamstwo, okazało się, że nic takiego nie ma. Zarzucono mi, że zostały pomylone agencje....może i tak, w takim razie zrobiły to też 4 inne osoby. DODATEK ZA PALIWO - brak :) Jeżeli się zdecydujecie (na własną odpowiedzialność), przygotujcie się na spore wydatki. bluza - 20e, koszulka - 20e, zgubisz kartę do pokoju - 20e, zgubisz kluczyk od szatni - 20e, zgubisz kartę do Zeitkonta - 20e. Tylko kurczę za buty 15 zwracają jak sam kupisz :) Nie wolno Wam zapomnieć o 14-dniowym wypowiedzeniu hotelu. Składasz wypowiedzenie w pracy - obowiązują Cię 2 dni i odchodzisz, w hotelu też Ci już mieszkać nie wolno, ale za 12 pozostałych dni musisz zapłacić. O samej pracy. Nie jest źle, dość łatwe obowiązki, szybko idzie się połapać. Minusem dla mnie była tylko wieczna kontrola. Coś Ci upadło? Zaraz zjawiał się supervisor z pretensją. Zgubiłeś się na magazynie? chwila moment i słyszysz pytanie "co robisz, czemu nic nie pakujesz???" Nie możesz czegoś znaleźć i prosisz o pomoc? ojjj gdyby wzrok mógł zabijać....A spróbuj tylko wyciągnąć telefon, zobaczysz jakie cuda zaczną się dziać :) Szkoda, że agencja nie potrafi zatrzymać pracownika metodą motywacji, tylko zastraszeniem, szantażem i karami za wszystko. Podsumowując, gdyby wszystko było tak, jak mówiła miła Pani przez telefon, człowiek by został i wyszedł na swoje, bo obiecane miał 500e więcej zarobku. Przykrą prawdą okazał się 1000e z małym hakiem...
    Tttt

30.04.2022 21:42

Jak zaniepokoił? Tak wlasnie jest. Co innego przez telefen i meil a na miejscu jsdnoe Wielkie rozczarowanie od dnia poprzedzającego przyjazd nic się nie zgadza ani jeden warunek ustalen i umowy chyba że tylko okres 9 miesięcy prscy to fakt to się zgadza jako jedyne. Poza tym praca w atmosferze kolonii szkolnej. Kto to widział że płacisz za mieszkanie a wchodzić do pokoju może do niego koordynator może kiedy chce bez Informaowania ciebie o tym?? Cyrk
    Ghk

10.05.2022 02:15

Popieram.Właśnie widać jak się niepokoją.Jak tylko powiesz coś nie tak to jesteś zwolniony.
    Zofia

05.05.2022 23:42

Witam, Czy jest możliwość przeniesienia się z projektu na projekt? Czy w tym momencie trwa rekrutacja do Sachsenheim?

06.05.2022 10:14

Dzień dobry, taka możliwość zawsze istnieje, niemniej jednak wszystko zależy od obecnej sytuacji na projektach oraz musimy wiedzieć z jakiego powodu chciałabyś się przenieść. Przyznam, że są to u nas wyjątki, dlatego nie chciałbym nic obiecać. Mam do Ciebie prośbę, abyś skontaktowała się ze mną osobiście pisząc na adres mailowy [email protected] i opisała szczegółowo zaistniałą sytuację. Mam nadzieję, że wspólnie znajdziemy rozwiązanie. Pozdrawiam serdecznie oraz życzę miłego dnia, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

Laura

05.05.2022 15:08

Witam czy jedzie ktoś może do Miejscowość: 14974 Ludwigsfelde (okolice Berlina) Jako Pracownik Magazynu ? Jakieś opinie ?
    hds28 Poing

03.02.2022 19:00

Witam czy ktoś wybiera się w lutym do Poing lub był wcześniej jak tam jest jak kwatery praca itd... z góry dziękuję za każde info

14.03.2022 12:05

Dzień dobry, dziękuję za Pani komentarz. Zgłosiłem sprawę do osoby odpowiadającej za projekt. Jeżeli ma Pani jeszcze jakiekolwiek uwagi lub spostrzeżenia, zapraszam najlepiej do bezpośredniego kontaktu. Czekam na Pani wiadomość pod adresem mailowym: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

01.05.2022 18:18

To dobrze że co tydzień się ktoś bije i piję a nie codziennie....
    Marzena

09.03.2022 19:16

Mam pytanie do osób pracujących w Coesfeld-Lette. Czy jadąc do tej pracy musieliście mieć swoją odzież roboczą? Jeżeli tak, to jaką?
    Viki

15.03.2022 19:54

Mi zwrócili

01.05.2022 18:13

Od kiedy nie jest obowiązkowe i że nie będziesz chodzić w koszulce firmowej i polarze to dostaniesz upomnienie jak będziesz miała za dużo upomnień to nawet karę finansową więc tak czy siak na pasku pojawi się to odliczenia a wy będziecie musieli nosić te koszulki polary
    Ania

05.04.2022 11:37

Pracowałam przez 5 miesięcy na projekcie w Sachsenheim i jestem zadowolona. Pracowałam na dziale komisjonowania, praca jest lekka i nie ma nic ciężkiego do dźwigania. Jeśli chodzi o agencje HR XPERIENCE GROUP też nie mogę nic złego powiedzieć. Pieniądze zawsze na czas, paski z wypłat również, fakt na początku nie było kolorowo z powodu złych warunków mieszkalnych i częstych przeprowadzek, ale po zmianie koordynatora wszystko się zmieniło na lepsze. Koordynatorzy bardzo pomocni a zwłaszcza Dawid i Grzegorz . Jeśli jest się w porządku i rozmawia się z nimi jak człowiek a nie jak ktoś komu się wszystko należy i ma o wszystko problem to wszystko da się załatwić wystarczy tylko rozmowa jak człowiek z człowiekiem. Jeśli ktoś rzetelnie chodzi do pracy i wykonuje swoje obowiązki to nie ma powodów martwić się o pracę i szacunek. Dużo jest tutaj komentarzy negatywnych z którymi się nie zgodzę. Piszą to osoby zazwyczaj, które przyjechały do pracy a myślały, że to wakacje i często nie było ich w tej pracy, lub myślały, że wszystko im się należy. Jeżeli wyjadę jeszcze kiedykolwiek do pracy w Niemczech to tylko przez tą agencję. Współpraca z nimi to czysta przyjemność. Jestem bardzo zadowolona i pozytywnie zaskoczona:)

05.04.2022 12:04

Witaj, bardzo nas to cieszy, że byłaś zadowolona ze współpracy z nami. Daje nam to jeszcze więcej siły do działania oraz ulepszania naszych procesów. Polecamy się na przyszłość :) Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

01.05.2022 18:07

Anka chyba żartujesz jesteś obłudna
    Fabian

24.04.2022 11:50

Witam mam takie nietypowe pytanie trzeba brać własną pościel czy jest na miejscu zapewnion,poduszke? Pytam bo trochę miejsca to zajmuje a niepotrzebnie brać jak jest na miejscu

25.04.2022 10:43

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Kołdry oraz poduszki znajdują się na miejscu, jednak swoja pościel jest już we własnym zakresie. W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań możesz się ze mną kontaktować bezpośrednio: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Tttt

30.04.2022 21:47

Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd!!! Rekruterzy kłamią. Tylko po to byś wyjechał za ich pośrednictwem
    Viki88

29.04.2022 21:07

Ktoś może pracował na projekcie w Poing i może coś więcej powiedzieć. Może wypowiedzieć o zakwaterowaniu : stawcei ile wynosi najkrótszy i nadłuższy okre zatrudnienia . Chciałabym też dowiedzieć się gdzie najbardziej polecacię prace przy czym i w jakiej miejcowość i. Chodzi mi o atmosfere i podejście do pracownika . Najbardziej chodzi o ten szacunek i pomoc w razie problemu. ile mniej więcej wynosi płaca za h po wyliczeniu. W danym miejscu pracy oraz stanowisku.
    Jjj

15.04.2022 01:33

Czy ktoś pracuje na projekcie w Coesled?? Opowiedzcie coś...

20.04.2022 10:19

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Wszystko jest zależne od projektu, na którym będziesz pracować. Nasz zespół rekrutacyjny stara sie dobierać grupy dojazdowe już podczas naboru na projekty, tak aby każdy miał możliwość dojazdu do pracy. Są to zazwyczaj grupy w samochodach lub naszych busach. W razie dodatkowych pytań możesz się ze mną kontaktować bezpośrednio: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

27.04.2022 19:17

Tak. Bus albo z kimś z mieszkania w zaleznosci od lokalizacji. Nigdy nie zostaniesz na lodzie.
    Wera

26.04.2022 20:24

Czy możecie wyrazić swoją opinię o projekcie w Ludwigsfelde? Jak praca? I czy można tam liczyć na koordynatorów? Oraz jak z mieszkaniami? Byłam już na jednym projekcie z HR i niestety koordynatorów i zakwaterowania wspominam bardzo źle, dlatego mam teraz obawy
    Mariola

25.04.2022 17:56

Dużo jest formalności przed załatwianiem pracy przez waszą agencję? Co trzeba zrobić ? Pozdrawiam.

26.04.2022 15:16

Dzień dobry, zależy co masz na myśli. Jeśli proces rekrutacyjny, to jest prowadzona rozmowa w sprawie pracy, następnie jest przez nas wysyłana oferta, jeśli zdecydujesz się na pracę podpisujemy z Tobą umowę. Jeśli chodzi o samo przygotowanie się do wyjazdu, to potrzebujemy zaświadczenie o niekaralności, buty magazynowe oraz niezbędne jest założenie konta walutowego. Jeśli masz wiecej pytań, zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    MALINA

26.04.2022 01:32

Witam, jakie zarobki na magazynie w Haldensleben? Netto za miesiąc.
    Bartek

25.04.2022 13:06

Dzien dobry przymierzam się do pracy przez państwa agencję mam pytanka czy przyjmujecie osoby bez samochodu (mam prawko) zapewniając im dojazdy z miejsca zakwaterowania do miejsca pracy czy nie bardzo ? Czy jednak jest obowiązek posiadania samochodu aby się dostać do pracy ?

25.04.2022 13:41

Dzień dobry, nie, nie ma obowiązku posiadania własnego środka transportu. Nasz team dobiera grupy dojazdowe już na poziome rekrutacji. W razie dodatkowych pytań możesz się ze mną kontaktować bezpośrednio: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

24.04.2022 12:00

Witam coś się zmieniło w sprawie testów w pracy wszędzie są wymagane czy już zdjęte?

25.04.2022 11:10

Dzień dobry, dziękuję za Twoje zapytanie. Na wielu projektach testy zostały zniesione, na niektórych zaś tylko niezaszczepieni są testowani. Obostrzenia te jednak zmieniają się z dnia na dzień, dlatego też aby uniknąć nieporozumień polecam dokładnie ustalić to z naszym teamem rekrutacyjnym przed wyjazdem na dany projekt. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

25.04.2022 11:49

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Wnioski wyciągamy zawsze z każdej zaistniałej sytuacji, bo zależy nam na ciągłym doskonaleniu. Dlatego feedback naszych pracowników jest nieodzowną częścią naszej pracy. Proszę jednak pamiętać, że nie każdy wpis to 100% prawdy. Zawsze są dwie strony konfliktu. Niemniej jednak wyjaśniamy każdy temat osobiście i z należytym szacunkiem podchodzimy do wszelakich problemów, z którymi borykają się nasi pracownicy. Koordynator zawsze pomoże w języku niemieckim, pracują u nas również managerowie projektów, którzy wspierają na miejscu lub zdalnie naszych pracowników. Nikt nie jest pozostawiony sam sobie. Co do projektu w Ulm, to maseczki są jeszcze wymagane, certyfikaty sprawdzane wyrywkowo. Na razie nikt nie jest testowany. Ale proszę pamiętać, że obostrzenia mogą powrócić. Zakwaterowania są w różnych miejscach i w tym wypadku należy rozmawiać z rekrutacją lub napisać bezpośrednio do mnie. Pozostaję do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Kamila

24.04.2022 12:03

Przed przyjazdem osoba niezaszczepiona musi zronic test żeby ją wpuscili na mieszkanie czy nie potrzeba?

25.04.2022 10:58

Dzień dobry, przyznam, że na każdym projekcie panują nieco inne ustalenia. Najlepiej przed wyjazdem do pracy wyjaśnić to z naszą rekrutacją. Tam znajdują się najświeższe informacje. Pozostaję do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    KORA

22.04.2022 09:35

Witam interesuje mnie wyjazd na projekt do miejscowości Ulm ! Czy może ktoś przekazać opinię e o realnych warunkach jakie panuj a np. godz pracy ile jest gwarantowanych i czy są możliwe jakieś nadgodziny ,, jak zakwaterowanie i czy daleko sa umieszczone od miejsca pracy Z góry dziękuję i pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.