HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

21.08.2022 23:44

Hej, czy pracował ktoś na magazynie drogeryjnym w Ulm i mógłby napisac swoją opinię? Jakie zarobki mniej więcej wychodzą, jak mieszkanie itp.?
    Monia

20.08.2022 09:44

Witam , czy jest ktoś kto ma projekt w Ludwigsfelde i chciałby mi coś więcej powiedzieć? Z góry serdecznie dziękuję. [email protected]
    Apyls

12.08.2022 16:57

Porażka. Zero wsparcia koordynatorów, wypłaty z opóźnieniem+ (usunięte przez administratora)na godzinach i stawce
    Bekon

14.08.2022 17:37

Z tego co pamiętam na projektach wymagają konta walutowego, a te 15 sierpnia będą normalnie funkcjonować bo w końcu mówimy tutaj o przelewach euro elixir.
    Ktoś

18.08.2022 19:44

Tylko pomyśl że niektórzy pracują np na Bawari a tutaj 15 sierpnia też było święto zanim zaczniesz pisać mądrości

07.08.2022 23:53

Witam Mam pytanie w związku z praca w magazynie drogeryjnym w Ulm. Gdzieś przewinęło mi się stwierdzenie, że nie wolno pracować w dresach ????więc może pytanie jest głupie ale czy są jakieś specjalnie wymagania co do spodni czy mogą być to np legginsy? Ciekawa również jestem co muszę zrobić, żeby pracując w Niemczech mieć również ubezpieczenie w Polsce ( np gdybym chciała skorzystać z lekarza rodzinnego w Pl) ?

15.08.2022 16:40

My zaczynamy od września a Ty? ;)

18.08.2022 18:20

Połowa sierpnia
    Luiss15

17.08.2022 12:32

Witam, czy ktoś z państwa pracował na magazynie z art. niespozywczymi w Ludwigsfelde i mógłby podzielić się opinią na temat pracy, zakwaterowania oraz zarobków? Pozdrawiam
    ola

18.08.2022 17:12

Pracowałam, warunki mieszkalne są ok, większość par dostaje kawalerki albo hotel z prywatną łazienką zarobki słabe.po odjęciu zakwaterowania wychodzi się koło 1 tyś na ręke. są bardziej opłacalne projekty ale ten jest blisko granicy PL co tez ma swoje plusy praca w zależności od działu, pakowanie jest dość specyficzne, trafiają się cięzkie rzeczy ale pomagają. ogólnie praca do najlżejszych nie należy. bardzooo duzo polaków.
    pati

18.08.2022 17:08

Cześć. czy ktoś z was pracował na projekcie w Ulm i podzieli sie swoją opinią?
    EW

18.08.2022 10:41

Jestem na projekcie w Poing. Praca według mnie bardzo fajna, nic ciężkiego. Atmosfera też przyjazna. Można liczyć w każdym momencie na pomoc koordynatora. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to zawsze wypłacane na czas. Adekwatne wynagrodzenie to tej pracy. Całość oceniam pozytywnie. Polecam.

18.08.2022 13:05

Dzień dobry, bardzo dziękuję za Twój pozytywny komentarz. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    P

15.08.2022 21:58

Witam, dlaczego została nałożona kara za niestawienie się w pracy pomimo poinformowania koordynatora ponad godzinę przed pracą, posiadając urlop i ważny powód? Nie dość że nałożona kara,dodatkowy koszt mieszkania, i zabrany dzień z urlopu który nie został zapłacony? Za dwa dni łącznie ponad 350 euro? Czy tak się okrada pracowników?

16.08.2022 11:25

Dzień dobry, w dniu wczorajszym otrzymał Pan odpowiedź, że zajmujemy się Pana sprawą. Proszę o chwilę cierpliwości. Agencja na pewno nie nadaje kar bez powodu. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Wierzę, że wspólnie uda nam się rozwikłać wszelkie niejasności. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Nikt wazny

16.08.2022 12:52

W takich niejasnych sprawach jakie robią agencje dzwoń poradzić się do inspekcji pracy i oni Ci powiedzą czy ich działania są zgodne z prawem. Mieliśmy jedną agencję też nam groziła karami i inspekcja pracy potwierdziła, że nie mogą tego robić.
    Tomek

16.08.2022 09:55

Wyjeżdżam z HR od roku i do tej pory jest wszystko w porządku. Zawsze mogłem liczyć na pomoc koordynatorów na miejscu. Zakwaterowanie też w porządku, wiadomo też, że dużo zależy z kim się mieszka. Wynagrodzenia na czas i stawki też ok w granicach 13-14 Euro plus dodatki za prace w niedziele. Z czystym sumieniem polecam firmę.

16.08.2022 11:27

Dzień dobry, bardzo dziękuję Tobie za miły komentarz! Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    zaineresowany

15.08.2022 19:54

chciałbym się spytać , jak jest w waszej agencji pracy z zatrudnieniem osób 50 + . nadmieniam ze mam doswiadczenie w komisjonerce i prac na magazynie

16.08.2022 11:19

Dzień dobry, jeśli jest się sprawnym fizycznie, to nie widzimy przeciwskazań do podjęcia pracy. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Wojtek

15.08.2022 21:31

Witam Czy na stanowisku Team Leadera-Brygadzisty jest możliwość kwaterowania, mieszkania z własnym aneksem i ubikacja? Czy tylko wspólne? Czy jest możliwość żeby się dogadać w tym temacie i np pomóc w zorganixowniu innego lokum? Pozdrawiam

16.08.2022 11:17

Dzień dobry, jak najbardziej jest taka możliwość. Więcej szczegółów znajdziesz w naszej rekrutacji lub skontaktuj się proszę ze mną osobiście. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Robi1996

15.08.2022 13:17

Najpierw byłem 9 miechow na projekcie w Sonnenfeld a potem trafiłem na kolejnych 9 do Coesfeld. Praca lekka naprawdę spoko. Tylko w sezonie sporo nadgodzin to było trochę męczące ale przynajmiej wynagrodzenie się zgadzało no i na koniec tez wszystko zostało wypłacone. Fajni koordynatorzy zawsze pomocni. Jak ktoś chce zarobić a się bardzo nie narobić to polecam Coesfeld.
    Przyszły Pracownik

13.08.2022 19:56

Witam. Chciałam się dowiedzieć czy jest taka możliwość aby po jakimś czasie można było np. zamienić zakwaterowanie na inne?

15.08.2022 12:50

Dzień dobry, wszystko jest zależne od projektu, na którym pracujesz. Nie mamy tutaj ścisłych standardów, które mówią o tym, czy można zmienić zakwaterowanie i w jakim czasie. Proszę najlepiej porozmawiac ze swoim koordynatorem lub kierownikiem projektu. Jeśli jednak mógłbym dodatkowo w czymś pomóc, to zapraszam do bezpośredniego kontaktu. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

Kinga

14.08.2022 18:03

Witam. Chciałam się dowiedzieć czy będą mieli Państwo jakieś oferty dla Pary od października czy to na razie jest za odległy termin ? A Jeśli za odległy to mogę dostać informacje ogólnie jakie są projekty dla par ? ???????? I czy mają państwo jakieś oferty na stałe? ????

15.08.2022 12:45

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Sytuacja zmienia sie dość diametralnie, dlatego na pewno nic nie mogę w tej chwili obiecać. Z pewnością jednak znajdzie sie jakiś projekt, na którym będzie prowadzony nabór w październiku. Dobrym pomysłem będzie wysłanie swojego zgłoszenia do naszej rekrutacji. Panie tam pracujące maja wgląd we wszystkie otwarte projekty. Adres e-mail, pod który należy wysłać swoje CV to: [email protected] Umowy są podpisywane na czas określony, niemniej jednak istnieje możliwość przejęcia przez naszego klienta. Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    ciekawy

13.08.2022 11:56

Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat projektu w Verl? Jakie opinie?
    Pawel

11.08.2022 16:33

Pracowalem na Hermes Haldensleben przez 9 miesiecy dostalem oferte kontraktu od Hermesa lecz chalem dalej zwiedzać Kraj niemiecki wiec zdecydowałem sie na dalsza współprace z HR XP. Mega przyjaźni koordynatorzy mieszkania równie dobre

12.08.2022 09:15

Dzień dobry, bardzo dziękuję za Twój pozytywny komentarz. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

12.08.2022 21:15

Witaj, dziękujemy za dodanie milej opinii na temat naszej firmy. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

12.08.2022 10:25

Kiedy można spodziewać się wypłat w tym miesiącu? Czy będą jeszcze dzisiaj Czy dopiero we wtorek 16tego?

12.08.2022 20:18

Dobry wieczór, wypłaty zostały przelane na konta w dniu dzisiejszym. Czy mógłbym jeszcze w czymś pomóc? Jeśli tak, zapraszam do bezpośredniego kontaktu. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Maxym

11.08.2022 21:02

Witam pracuje ktoś na projekcie w Verl? Można prosić o maila do kogoś kto tam pracuje ,mam kilka pytań.
    Krystian M

10.08.2022 14:45

Dzień dobry. Czy w najbliższym czasie będzie praca w Hermesie w Ohrdurf?

11.08.2022 10:25

Dzień dobry, niestety nie będzie póki co prowadzonej rekrutacji w Hermesie Ohrdruf. Wszystkie inne projekty, na które prowadzimy nabór znajdują sie pod tym linkiem: https://hr-xp.com/pl/oferty-pracy.html Polecam obecnie projekt w Osnabrück. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Projekt Ulm

10.08.2022 19:08

Cześć, pracuje ktoś z Was na magazynie w Ulm? Na ile jest pierwsza umowa, godziny pracy i jakie są warunki mieszkaniowe? Pozdrawiam.

11.08.2022 10:21

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. jeśli zaaplikujesz teraz to Twoja umowa będzie podpisana do 31.12.2022. Od 01.01.2023 będą przejęcia przez klienta. Praca jest od poniedziałku do soboty, stąd godzin jest bardzo dużo. Wszystkie zakwaterowania spełniają nasze wewnętrzne standardy. Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

Maxim

10.08.2022 09:32

Dzien dobry, szukam pilnie pracy w okolicy Bielefeld! Czy sa jakies oferty?

10.08.2022 09:35

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Jeśli miejscowość Osnabrück nie znajduje się daleko od Twojego miejsca zamieszkania, to zapraszam Ciebie do aplikacji na ten projekt: https://hr-xp.com/pl/oferta/pracownik-magazynu-odziezowego-osnabruck.html Praca należy do prac bardzo lekkich. Zapraszam! Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Maxim

10.08.2022 09:56

Super. Bardzo dziekuje za szybka reakcje. Rozmawialem juz z paniami z rekrutacji. Pozdrawiam!
    On

08.08.2022 10:39

Kiedys bylem i super byly kwatery. Bede sie wybieral za 3 miesiace do Ulm.

10.08.2022 09:41

Dzień dobry, dziękujemy za Twoją pozytywną opinię :) Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

08.08.2022 10:31

Pozdrawiam z Altenkustadt, praca mega spoko, dużo godzin, mieszkanie ok i za darmo.

08.08.2022 18:34

Co to za praca?

10.08.2022 09:40

Dzień dobry, bardzo dziękuję za Twoją pozytywną opinię! Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Zainteresowany

09.08.2022 11:52

Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem w Sonnefeld. Jak wygląda sytuacja od strony agencji. Mam na myśli zakwaterowania, czy są to domy czy hotele? Po ile osób na lokacje? Czy można liczyć na pomoc koordynatorów czy raczej olewają pracownika i radź sobie sam? Czy wypłaty się zgadzają?

09.08.2022 12:58

Dzień dobry, zakwaterowania, które posiadamy są zgodne z naszymi wewnętrznymi standardami. W naszym interesie leży dobro pracownika zapewniając przy tym godne warunki do odpoczynku po pracy. Posiadamy mieszkania, domy wolnostojące oraz hotele. Koordynatorzy robią co mogą, aby każdego z pracowników wesprzeć, niemniej jednak trzeba pamiętać, że mają oni rownież swoje życie i czas wolny od pracy. Wypłaty są oczywiście zgodne z podpisaną umową. Nie możemy sobie tu pozwolić na jakiekolwiek nieścisłości. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania pozostaję do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Patryk

09.08.2022 09:58

Dzien dobry, ja chcialbym sie podzielic swoimi odczuciami zwiazanymi z praca na komisjonowaniu w Edece Berbersdorf. Co prawda balem sie tej pracy ale okazuje sie, ze spokojnie moge wyrobic norme. Moj kolega dojechal do mnie na projekt i dzielimy wspolnie pokoj. Pieniadze sie zgadzaja. Urlopy rowniez dostajemy od czasu do czasu, takze spokojnie mozemy jezdzic do Polski. My jestesmy bardzo zadowoleni. Moze czasem bywa tak, ze nie kazdy koordynator jest w 100 % przeszkolony ale widac, ze ludzie sie staraja, a to jest najwazniejsze.

09.08.2022 10:05

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za podzielenie sie Twoimi wrażeniami z projektu Edeka Berbersdorf. Projekt ten posiada bardzo dobrą opinie wsród naszych pracownikow i właśnie potwierdza to Pana komentarz. Bardzo nam milo! Życzę udanego dnia! Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Andżelika

08.08.2022 10:02

Dzień dobry, poszukuje pracy wraz z chłopakiem. Niestety nie znamy języka,posiadamy własny samochód na ewentualne dojazdy do pracy i interesują nas oferty z zakwaterowaniem. Posiadamy doświadczenie na stanowisku komisjoner W miarę możliwości chcielibyśmy pracować z razem,nie jest to jednak konieczności Jeśli chodzi o kwestie zakwaterowania interesuje nas liczba osób na wspólną łazienkę i kuchnie. Jeśli są hotele pracownicze to jak to wygląda ? ????

08.08.2022 14:21

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. W pracy na naszych projektach nie ma potrzeby komunikowania się w języku niemieckim. Chyba, że są to specjalne projekty, gdzie takowe wymagania stawia nasz klient. Zawsze organizujemy zakwaterowania, starając się przy tym zapewnić dobry komfort pracowników w Niemczech. Proszę zadzwoń pod numer telefonu +48 91 852 17 41 i zapytaj o aktualne oferty pracy. Możesz rownież wysłać mail na [email protected] W razie jakichkolwiek pytań możesz się również ze mną kontaktować bezpośrednio: [email protected] Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

08.08.2022 10:09

Ja polecam!

07.08.2022 10:15

Dzień dobry czy pracował ktoś Pracownik magazynu z zabawkami - Gernsheim ? może coś opowiedzieć o tej pracy ? jest możliwość wynajęcia pokoju jednoosobowego ? język niemiecki wymagany ? dziękuje

08.08.2022 09:33

Dzień dobry, na projekcie w Gernsheim nie ma możliwości wynajęcia pokoju jednoosobowego. Praca nie jest trudna, polega na komisjonowaniu na dziale zwrotów, są to zazwyczaj zwykłe czynności magazynowe. Niemiecki nie jest wymagany. Bez doświadczenia można sobie dobrze poradzić. Pozostaję do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Lukaniu

02.08.2022 14:46

Witam interesuje mnie praca w Grunheide w magazynie spożywczym ,chciałbym się dowiedzieć trochę na temat pracy i zakwaterowania na tym projekcie .Mianowicie jakie śa normy dla pickerow i czy ciężko je wyrobić ,jakie są warunki premiowania i najważniejsze ile realnie można tam zarobić.Odnosnie zakwaterowania interesuje mnie standard ,czy są to mieszkania czy hotel,czy w pobliżu są sklepy ,czy jest czysto na lokacjach itp. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam

08.08.2022 08:38

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Praca w Grünheide jaką mamy w ofercie dotyczy dwóch działów. Można podjąć zatrudnienie na dziale Frische (komisjonowanie produktów żywnościowych w szczególności nabiał) lub na dziale Obst&Gemüse (komisjonowanie owoców i warzyw). Warunkiem podjęcia zatrudnienia jest znajomość liczebników w języku niemieckim. Nasi pracownicy objęci są systemem premiowym, w zależności od norm jakie wykonają. Co do zakwaterowań to oferujemy pokoje dwuosobowe w hotelach lub mieszkaniach. Kwatery położone są blisko sklepów spożywczych. Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Dariusz

04.08.2022 18:22

Dzień dobry, czy macie Państwo jakieś oferty pracy dla pary, gdzie jest zorganizowany dojazd do pracy? Mam na myśli komunikacje miejską, bądź busy pracownicze?

05.08.2022 09:55

Dzień dobry, tak, posiadamy projekty, na których klient przyjmuje pary oraz mamy tam zorganizowane dojazdy. Są to np.: Projekt w Poing Projekt w Sachsenheim Projekt w Ulm Projekt w Osnabrück Projekt w Verl Więcej informacji znajdziesz w naszej rekrutacji: Numer telefonu: +48 91 852 17 41 Mail: [email protected] Pozostaję do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

08.08.2022 07:47

Dzień dobry, leży to na pewno w naszym interesie. Wszystko zależy od dostępności kwater na dany moment. Proszę porozmawiać z naszą rekrutacją, a na pewno dowiecie się Państwo więcej na ten temat. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

07.08.2022 23:54

Czy jest tutaj ktoś ( nie mam na myśli koordynatorów), kto mógłby wypowiedzieć się na temat pracy w Ulm oraz warunków mieszkalnych? :)
    Cezary

03.08.2022 16:51

Dzień dobry, Kiedy rozpoczyna się projekt w Verl? Czy nadal prowadzona jest rekrutacja na stanowisko magazyniera? Pozdrawiam, Cezary

04.08.2022 12:03

Dzień dobry, projekt Verl rozpoczął się we wtorek w tym tygodniu. Tak, nadal jest prowadzony nabór. Prosimy o kontakt z naszą rekrutacją: Numer telefonu: +48 91 852 17 41 E-Mail: [email protected] W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Gabi

04.08.2022 10:27

Witam jakieś oferty pracy dla pary przy granicy ? Komisjonowanie, produkcja. Z nie drogim zakwaterowaniem i fajną stawką.

04.08.2022 11:46

Dzień dobry, dziękuję za Twoje zapytanie. Najlepiej jest zgłosić się do naszej rekrutacji. Prowadzimy obecnie nabór na wiele projektów. Pary przyjmujemy w Lidlu w Ludwigsfelde. Niemniej jednak proszę w rekrutacji dowiedzieć się dokładnie jaki jest koszt zakwaterowania. Są to okolice Berlina, stąd stawka za mieszkanie jest na pewno wyższa. Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Ola

03.08.2022 08:46

Witam pracuje ktoś na projekcie w verl? Jak zakwaterowanie/dojazd/atmosfera?

03.08.2022 09:22

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Projekt w Verl wystartował w dniu wczorajszym. Pracownicy są bardzo zadowoleni. Zakwaterowanie nie jest daleko od miejsca pracy. Także póki co mogę pisać w samych superlatywach :) Pozostaję do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Marta

02.08.2022 08:57

Dzien dobry, czy posiadacie Panstwo prace w okolicy Darmstadt?

02.08.2022 11:46

Dzień dobry, tak, obecnie poszukujemy pracowników do magazynu z zabawkami w miejscowości Gernsheim. Więcej informacji znajdziesz w poniższym linku: https://hr-xp.com/pl/oferta/pracownik-magazynu-z-zabawkami-m-f-gernsheim.html Jeśli mógłbym jeszcze w czymś pomóc zapraszam do bezpośredniego kontaktu. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Misiek

02.08.2022 06:39

Dzien dobry, ja polecam i to bardzo bo kasa dobra i opieka koordynatorow rowniez.
    Misiek

02.08.2022 07:10

Breuninger Sachsenheim:)
    Radian

28.07.2022 15:36

Witam czy są dostępne jakieś oferty dla studentów wyjazd byłby możliwy tylko na sierpień i wrzesień?

01.08.2022 09:00

Dzień dobry, niestety nie posiadamy obecnie żadnych ofert dla studentów. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Nora

20.07.2022 10:02

A czy szukacie Panstwo jeszcze do Ulm?
    Dam

30.07.2022 15:16

Witam, jakie są średnie zarobki netto na magazynie w Ulm po odjęciu kosztów mieszkania? Pozdrawiam.

01.08.2022 08:56

Dzień dobry, bardzo ciężko jest ocenić średnią zarobkową na tym projekcie. Widełki są dość szeroko rozstawione. Jeśli wyrobimy normę to mamy również możliwość zarobienia więcej pieniędzy. W razie dodatkowych pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Bywalec

23.07.2022 10:48

Projekt Müller w Ulm, to jakiś bangladesz a nie magazyn normalny, nie polecam. Chyba że ktoś lubi ładować lub rozładowywać auta w (usunięte przez administratora) w kilku stopniach w zimie bez dodatków za pracę jak na chłodni, albo przy zamkniętych oknach bez klimy w lato komisjonować towar na piętrach gdzie 2 litry wody na zmianę nie wystarcza od gorąca i duchoty. Warunki łamiące prawa pracownicze, ale klient nasz pan, agencja nic nie poradzi na to. Przerwa jedna 30 min, przerw na papierosa nie ma, chyba że sobie główną przerwę skracałem, także nie dla palących klimat. Mobbing się zdarza, zależy od zmiany o wydziału.

25.07.2022 10:47

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz z uwagami nt. pracy w Müller Ulm. Projekt ten cieszy się na ogół dużym uznaniem wsród naszych pracowników. Nasza agencja wspólpracuje z tym klientem od bardzo dawna i do tej pory nie otrzymywaliśmy komentarzy tego typu. Jeśli pojawiają się jakiekolwiek uwagi ze strony pracowników staramy się je jak najszybciej omówić wspólnie z klientem oraz wprowadzać stopniowo zmiany, gdyż zależy nam na Waszym komforcie pracy. Chciałbym dokładnie przyjrzeć się wyżej wymienionym punktom , dlatego bardzo Cię proszę, abyś skontaktował się ze mną osobiście. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Pracownik Müller

29.07.2022 09:24

Bzdury wypisujesz przyjechałeś do pracy czy papieroski palić?Myślałeś że przerwy będziesz miał co godzinkę??hahaha Skąd tacy ludzie się biorą??!!Żaden z Ciebie pracownik masakra!!!
    jasiek

15.07.2022 00:26

Panie Macieju interesuje mnie projekt w Ulm na kosmetykach, chce jechac ze swoja dziewczyna ale nie moge dodzwonic sie do was. ile kosztuje mieszkanie i czy jest bus do pracy czy za busa trzeba placic i jezeli tak to ile

15.07.2022 10:02

Dzień dobry, dziękuję za Twoje zapytanie. Czy dzwonisz na pewno na dobry numer? +48 91 852 17 41 Panie w rekrutacji są codziennie w godzinach 8:00 - 16:00 dostępne dla naszych kandydatów. Może sie zdarzyć, że prowadzone jest wiele rozmów i trzeba spróbować o innej porze dnia. Niemniej jednak najlepiej jest wysłać swoje dokumenty na [email protected]. Panie skontaktują się z Wami najszybciej jak to możliwe. Jeśli macie dodatkowe pytania skontaktujcie się proszę ze mną osobiście. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Pracownik Müller

28.07.2022 11:51

Hej potrzebują do pracy na cito są problemy z urlopami dla nas bo brakuje ludzi z hr Kontaktuj się telefonicznie i przez fb Marta Gruszka zajmuje się projektem w Ulm

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.