HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

Mat

06.04.2023 13:52

Jak wygląda praca na magazynie w miejscowości Schwabach czy faktycznie zamówienia w słuchawce mówi po polsku ??? Jak zakwaterowanie i koordynatorzy ktoś coś może napisać
    Jus

12.04.2023 17:22

Jak właśnie jest na magazynie w miejscowości Schwabach, pracował tam ktoś mógłby coś więcej powiedzieć? Jak ze zmianami i dniami roboczymi
    Ola

12.04.2023 08:40

Czesc Wam, jesli chcecie spoko firme to hrka jest naprawde w porzadku.
    Pracuś

12.04.2023 16:31

na jakim projekcie jest tak rewelacyjnie?
    Szymon

26.03.2023 20:17

Witam, wybieram się razem z partnerką na początku kwietnia na projekt w Haldensleben - Hermes. Jak warunki mieszkaniowe , jest wi-fi? czy Ktoś się wybiera w tym terminie?

31.03.2023 18:35

Jak ma ktoś ci odpowiedzieć czy współlokatorzy są ok ? A skąd ktoś wie na kogo trafisz ? Jestem za to pewny że jeśli coś nie tak to koordynatorzy są na prawdę fajni więc na pewno szybko zareagują. My trafiliśmy na jeszcze jedną parkę i są na prawdę spoko ale to loteria.
    Fufu

11.04.2023 17:50

Ja byłem, a moi znajomi są do tej pory mieszkanie zależy jak trafisz , ale ogólnie spoko mieszkałem chwilę w bloku miałem pokój tylko dla siebie , a praca na hermesie też spoko tylko monotonna.
    Kasia

20.02.2023 17:28

Hej Proszę o szczerą odpowiedź jak wygląda praca w tej firmie i zakwaterowanie? Z góry dzięki za odpowiedzi
    Ula

11.04.2023 11:06

Hej, ta firma ma projekty w porzadku. Jedne bardziej dla facetow, drugie dla babeczek :) Ja mialam super zakwaterowania. Moze Tobie tez sie uda :)
    Peine Ona

11.04.2023 11:01

Hej, ja bylam w magazynie w Peine. Bylo troche malo godzin ale w sumie mi sie podobalo. Z firma hr nie bylo zadnego problemu.
    Jasiek

31.03.2023 11:10

Dzien dobry, polecam hr bo sa wyplacalni, nie robia problemow z urlopem i zawsze mozna na nich liczyc.
    Cc

07.04.2023 16:08

O urlopie decyduje firma w której pracujesz, koordynator wysyła zapytanie do firmy i oni muszą to zaakceptować, jeśli nie trzeba składać w innym terminie. Koordynator, również musi wyrazić zgode, ale nigdy nie ma z tym problemu, skoro firma akceptuje urlop ????
    Ela

08.04.2023 15:37

Nie pisz bzdur jak nie masz pojęcia odnośnie urlopów, piszę jak jest , już kilka razy mój urlop był odrzucany ze względu na zbyt duża ilość pracy bądź zbyt dużą ilość osób które juz wcześniej poplanowały sobie urlop w tym samym terminie i nie odrzucał to hr tylko zakład pracy w którym pracuję.
    Zelek95

06.04.2023 23:11

Jakieś aktualne opinie w pracy na magazynie?
    10js

07.04.2023 15:26

Magazyn spoko praca też jeśli chodzi o Hermes
    Kasia

31.03.2023 10:59

Czy ktoś pracuje w Poing i jest może zakwaterowany na hotelu w Munchen? Proszę o opinie jak tam jest
    Nati

04.04.2023 11:32

Hej czy już pojechaliście ? Czy możesz napisać jak warunki pracy na poing? Czy ktoś wie jakie zarobki są tam za 6 dni w tygodniu? Bo zastanawiam nad tą ofertą.
    Zelek95

06.04.2023 23:16

Opisałbyś bardziej np jakie warunki w pracy?
    Mateusz

06.04.2023 06:15

Czy był ktoś na projekcie w Berbersdorf to chyba koło Drezna może coś napisać ogólnie jak warunki mieszkalne jak praca
    Maciek81

04.04.2023 12:51

Pracuje dla HR XP od dwóch lat i jestem zadowolony. Wypłatę mam zawsze na czas, mieszkanie jest ok a koordynator pomaga w razie potrzeby. Pracuje na jednym projekcie i po 9 miesiącach zjeżdżam na przerwę do PL a potem wracam w to samo miejsce więc jest spoko. Jeśli ktoś się zastanawia czy warto, warto!
    Jarek

04.04.2023 12:50

Polecam firmę HR Xperience. Praca dobra. Zakwaterowanie i opieka koordynatorów bardzo dobra. Wypłata na czas żadnych problemów. Jeśli ktoś szuka zatrudnienia w niemczech to śmiało może korzystać z usług tej firmy.
    Mariusz121

04.04.2023 12:41

Polecam projekt Edeka Berbersdorf. Praca dobra , koordynatorzy pomocni. Jestem zadowolony z pracy i myślę, że szukający zatrudnienia nie zawiodą się na Hr Xperience.
    Iza

24.03.2023 20:23

Czy na komisjonowaniu jest wymagany niemiecki? Czy jest po polsku?

27.03.2023 13:05

Polski Tobie wystrarczy. Liczebnikow mozesz sie nauczyc. Zawsze sie przyda :)
    slawek

04.04.2023 09:55

Liczebniki jak juz i niektore slowka ale to pikus zeby sie nauczyc

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m

Kaska

04.04.2023 09:52

Ja polecam na pewno projekty z tej agencji. Mozna sobie fajnie dorobic i spotkac super ludzi.
    Bosia1985

15.03.2023 14:07

Jakieś opinie na temat pracy w Hermes w Haldensleben?
    xyz

03.04.2023 18:51

z tym koordynatorem nie do konca sie zgodze, od 3 tygodni ma problem odebrac ode mnie telefon/ oddzwonix/ odczytac wiadomosc, o wszystko sie trzeba prosic odbija sie to echem. Jak tak dalej bedzie to rezygnuję.

04.04.2023 09:51

Dzień dobry, dziękuję za Twoją opinię. Jest mi niezmiernie przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Mam ogromną nadzieję, że wspólnie uda nam się wyciągnąć konstruktywne wnioski. Stąd mam do Ciebie prośbę, abyś skontaktował/a się ze mną osobiście pisząc na adres mailowy [email protected] oraz opisał/a szczegółowo zaistniałą sytuację. Przedstawię Twój problem opiekunowi projektu. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

03.04.2023 18:14

Witam mam pytanie czy w dniach piątek i poniedziałek które są wolę od pracy normalne (święta)est płatne wynagrodzenie tak jakby się było w pracy czy nie ?

04.04.2023 09:04

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Jeśli byłeś/łaś zaplanowany/a tego dnia do pracy to ekwiwalent urlopowy na pewno zostanie wypłacony. Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Anonymus

30.03.2023 16:03

Pracuje ktoś może na magazynie w Poing?Jak z dojazdem do pracy i ile może być godzin w tygodniu/miesiącu?

31.03.2023 18:18

Dojazdy do pracy kolejką miejską lub z innymi pracownikami, którzy mieszkają na tej samej kwaterze. Godzin w miesiącu zależy jaki miesiąc, pracujemy przeważnie 7,5h/ 0,5h przerwy. Zawsze minimum jedna sobota w miesiącu pracująca, inne zależy od zapotrzebowania klienta. Aktualnie najczęściej 2, a nawet i 3 pracujące.
    Bartosz Bart

28.03.2023 12:56

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Polecam firmę HrXp wszystkim, którzy chcą wyjechać do pracy w DE

27.03.2023 13:04

Hejka, ja bylem dwa lata temu na Hermes i raz w miedzy czasie na Edece. Za kazdym razem agencja sie zachowywala profesjonalnie i wiedziala co robi. Nigdy nie mialem problemow z rozliczeniem oraz sama praca. Polecam jak najbardziej.
    Piotr

27.03.2023 13:41

A jak z zakwaterowaniem od Hr XP?
    10js

27.03.2023 20:16

Jeśli chodzi o Hermes to Darmowe kwatera i zależy gdzie trafisz nie które są spoko a nie które tragedia

25.03.2023 01:04

Zła dusza

25.03.2023 14:50

A co konkretnie?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

Qqqq

21.03.2023 11:37

Nie polecam, sama praca Ok ale kwatery beznadzieja w Sachsen… 3 osoby na obiekcie i jedna musi spać w salonie… na miejscu okazuje się że jest zeitkonto, gdzie wcześniej było zapewniane, że jest więcej godzin.

21.03.2023 15:26

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Jest mi niezmiernie przykro z powodu zaistniałej sytuacji, która na pewno jest stanem przejściowym. Być może nastąpiło tu jakieś nieporozumienie z wynajmującym. Mam do Ciebie prośbę, abyś skontaktował/a się ze mną osobiście pisząc na adres mailowy [email protected] i opisał/a szczegółowo zaistniałą sytuację. Na pewno postaram się pomóc. Zeitkonto funkcjonuje u nas od zawsze oraz daje gwarancję stabilności, kiedy to klient nie może zapewnić wystarczającej ilości godzin w danym miesiącu. Czekam na Twoją wiadomość i z góry dziękuję za wyrozumiałość. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

25.03.2023 09:18

Nic się nie okazało,bo w ofercie pracy jest wyraźnie napisane,że stosują zeitkonto.
    awzn

20.03.2023 20:25

Hej, wie ktoś czy aktualna jest oferta na Haldensleben albo Ludwigsfelde?
    Jacek

21.03.2023 22:06

Od czasu do czasu pojawiaja sie pojedyncze wolne wakaty. Trzeba probowac.
    Jacek

21.03.2023 22:04

Jak jechac za granice to tylko z HRką. Polecam
    M

21.03.2023 19:33

Witam jest ktoś teraz na Coesfeld? Jest pracy ? Jak wyglada wypłacanie pieniędzy oraz zakwaterowanie?
    Kasiula

27.03.2023 13:06

Hellooo, praca jest bardzo fajna w Coesfeld, pieniadze zawsze sa wtedy, kiedy trzeba i zakwaterowanie rowniez wzorowe. Ja Ci polecam.
    MT

13.03.2023 17:31

Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć jak ze znajomością języka na projektach od experience? Czy wymagają znajomości niemieckiego lub angielskiego?
    Mila

21.03.2023 12:08

Wszystko po polsku, nie mysisz znać niemieckiego.
    Ola

20.03.2023 14:05

Witam czy pracuje ktoś na komisjonowaniu spożywki w Radeburg? Czy voice speak jest tylko w języku niemieckim? I czy dla dziewczyny jest to ciężka praca?

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

17.03.2023 17:34

Współpracuje z agencją bardzo długo, wynagrodzenie zawsze na czas. Nie spotkałem się nigdy z nieprawidłowościami ze strony firmy. Polecam!!!

20.03.2023 13:21

Dzień dobry, bardzo Ci dziękuję za pozytywną opinię :) Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

20.03.2023 12:47

Jak wygląda tutaj załatwianie meldunku na zakwaterowaniu ? Czy jest ktoś kto się tym zajmuje czy mieszka się bez zameldowania ?

20.03.2023 13:17

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Meldunek można wykonać na własną rękę, natomiast jeśli pracownik potrzebuje pomocy, to koordynator służy pomocą. Należy się wówczas do niego osobiście zgłosić. Jeśli jednak masz jeszcze więcej pytań dotyczących tego tematu zapraszam do bezpośredniego kontaktu ze mną. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

20.03.2023 12:45

Razem z narzeczoną byliśmy w pracy bez języka. Praca w miarę ok ale zero zapewnienia tłumacza. Koleżanka narzeczonej miała problem i musiała sama z tłumaczem w telefonie sobie radzić. Koordynatorka która miała zapewnić nam wsparcie oraz pomoc w załatwieniu dokumentów u niemieckiego pracodawcy totalnie zbagatelizowała sprawę. Pieniądze przelane na konto na czas

20.03.2023 13:11

Dzień dobry, dziękuję za Twoją opinię. Jest mi niezmiernie przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Mam ogromną nadzieję, że dzięki Twojej uwadze uda nam się wyciągnąć konstruktywne wnioski. Stąd mam do Ciebie prośbę, abyś skontaktował się ze mną osobiście pisząc na adres mailowy [email protected] i opisał szczegółowo zaistniałą sytuację. Czekam na Twoją wiadomość i z góry dziękuję za wyrozumiałość. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Kapibara

18.03.2023 18:10

Witam, polecam projekt Hermes w Haldensleben, praca jest naprawdę w porządku, przyjazna, luźna atmosfera, sama praca jest lekka. Koordynatorzy są sympatyczni i konkretni a mieszkania są całkiem fajne jak na standardy pracownicze.
    Pozytywy

17.03.2023 18:11

Super agencja, płynny kontakt z szefostwem i nie rozumiem niepoprawnych opinii.
    j

20.02.2023 17:09

czesc, opowie ktos o warunkach mieszkania? czy to melina, czy raczej wporzadku pokoje z ludzkimi warunkami? wyjezdzam w przyszlym tygodniu i sie zastanwiam co mogę zastac..
    Obecny

17.03.2023 17:36

Pracodawca dba o warunki zakwaterowania, wiem z doświadczenia.
    Nowy xd

17.03.2023 08:13

Czy firma hr Xperience ma oferty pracy na komisjonowanie w Ulm i wolne terminy ???

17.03.2023 14:06

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Od czasu do czasu pojawiają się pojedyncze miejsca do obsadzenia. Proszę najlepiej zapytać w naszej rekrutacji, tam na bieżąco są aktualizowane oferty. Numer telefonu: +48 91 852 17 41, Mail: [email protected] W razie dodatkowych pytań możesz się ze mną kontaktować bezpośrednio: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Nowa

14.03.2023 12:05

Jakie buty obowiązują w pracy w Haldensleben? Czy muszą być do kostki ? Czy muszą mieć stalowe noski czy mogą być plastikowe ?

14.03.2023 12:09

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Na magazynie w Haldensleben nie na każdym dziale jest noszone obuwie ochronne. Jak już jest taka potrzeba, to wystarczą buty z plastikowymi noskami. W razie dodatkowych pytań możesz się ze mną kontaktować bezpośrednio: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Ala

17.03.2023 10:23

My jestesmy na dziale, gdzie nie trzeba nosic butow Moze tez na taki trafisz :)
    ...

15.03.2023 17:20

Czy agencja melduje swoich pracowników ? Czy raczej nie ma nawet co liczyć na meldunek ?
    Konrad

17.03.2023 10:22

Hej, tak, melduje zawsze.
    Monika

17.03.2023 10:20

Cześć Czy pracuje ktoś w poing ? Jakie tam są zakwaterowania,zarobki miesięczne? Czy są godziny do wyrobienia?
    Nowy xd

16.03.2023 10:01

Czy jest ktoś na projekcie w Ulm lub wybiera się tam ktoś w nie długim czasie .?

14.03.2023 09:14

Jasiu

15.03.2023 21:15

Tak
    Anna

15.03.2023 11:52

Witam. Jak długo po zaaplikowaniu czekaliście na ofertę pracy ?
    Kaja

15.03.2023 19:00

Czekam od 1 marca, kontaktuję się raz w tygodniu i dalej nic jak narazie.
    Willi

15.03.2023 08:44

Od samego poczatku czutem duze zainteresowanie i wsparcie ze strony pracownikow firmy. Mogiem liczyé na pomoc na kazdym kroku - zarówno na etapie rekrutacji, jak i organizacji wyjazdu oraz wdrazania w obowiazki na miejscu. Polecam

15.03.2023 09:51

Dzień dobry, dziękuję za Twój pozytywny komentarz :) Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.