EF EDUCATION FIRST

EF Impact

Wydarzenia

5. Opinie o EF EDUCATION FIRST

Opinie o EF EDUCATION FIRST Warszawa

Nie przegap nowości o EF EDUCATION FIRST!

Wiktor

30.09.2025 18:55

Jestem po zarezerwowaniu swojego kurs na Hawajach. Nie mogę się doczekać i jestem usatysfakcjonowany obsługą klienta, dostałem odpowiedź na każde pytanie.
Hela

30.09.2025 13:05

Zarezerwowałam swój kurs na maltę! Słyszałam dużo pozytywnych opinii o tym kursie, jestem bardzo podekscytowana na fakt, że mogę dołączyć do tej społeczności.
Zuzia

30.09.2025 10:59

Wspaniała przygoda. EF Malaga, na który pojechałam na 2 tygodnie to z pewnością moje najlepsze 2 tygodnie życia!
Karolina

30.09.2025 07:16

Byłam na 2 tygodnie w Korei I był to zdecydowanie mój najlepszy wyjazd! Zaczynając od samego przylotu i transferu, wszystko było dobrze zorganizowane, a pracownicy było bardzo mili. Sam kurs prowadzony tylko w języku koreańskim bardzo pomógł mi rozwinąć moje umiejętności językowe. Rodzina goszcząca była naprawdę pomocna, i w każdej chwili mogłam ich poprosić o pomoc. Szkoła w Seulu była bardzo nowoczesna i aż z chęcią się tam przychodziło, każdemu polecam!
Laura

29.09.2025 12:24

Jestem mega podekscytowana moim nadchodzącym kursem z EF w Miami – nie mogę się już doczekać! 😊 Pani asystentka, która mi pomagała, jest naprawdę świetna – wszystko wyjaśniła w prosty i sympatyczny sposób. Moja koleżanka była z EF na Malcie rok temu i była absolutnie zachwycona, więc mam pewność, że przede mną też niezapomniana przygoda!
Maciej

29.09.2025 00:15

Jakiś czas temu zarezerwowałem mój pierwszy kurs z EF i jestem bardzo zadowolony z pomocy asystenta. Asystent przedstawił nam szczegóły dotyczące danego kursu. Dzięki tej osobie zdecydowaliśmy się na EF. Polecam!
Zuzia

28.09.2025 23:29

Miałam okazję być na moim pierwszym kursie EF na Malcie w sliemie i było to wspaniałe doświadczenie! Mega atmosfera, super ludzie i dużo nauki w fajny sposób. Już nie mogę się doczekać kolejnego wyjazdu i już szukam kolejnej lokalizacji na następny wyjazd!!
Ola..

27.09.2025 12:25

Bardzo polecam EF! Super kontakt, świetna organizacja, gwarantowane super wrażenia i znajomości na całe życie, na pewno zwiedzę więcej miejsc z ef🫶🏻
Julia

27.09.2025 01:09

Wlasnie zarezerwowalam moj pierwszy wyjazd z EF i jestem bardzo zadowolona. Otrzymalam pomoc i odpowiedz na kazde pytanie i kazda watpliwosc. Bardzo polecam
Ewelina

26.09.2025 21:02

Kontakt w sprawie rezerwacji , odpowiedzi na pytania bardzo szybki i sprawny. Super

09.09.2025 08:15

EF EDUCATION FIRST

11.09.2025 19:06

Dziękujemy za tak szczegółową opinię i opis Państwa doświadczeń. Przykro nam, że proces rezerwacji i zakwaterowania nie spełniły Państwa oczekiwań. Cieszymy się jednak, że sam kurs językowy i nauczyciele w Paryżu zostali dobrze ocenieni, a syn miał okazję poznać rówieśników z różnych stron świata i podszkolić język francuski. Chcielibyśmy podkreślić, że w EF nie oceniamy rodzin goszczących przez pryzmat ich pochodzenia – ważne są dla nas warunki pobytu, które stale monitorujemy. Każda rodzina przechodzi proces weryfikacji i jest regularnie oceniana przez kursantów. Zachęcamy także uczestników do dzielenia się recenzjami, ale nigdy nie sugerujemy ich treści. Dzień orientacyjny to zawsze czas na test językowy, zapoznanie się ze szkołą i zasadami, a także integrację i zwiedzanie miasta – informujemy o tym na spotkaniach przedwyjazdowych. Szkoła codziennie organizuje też aktywności dodatkowe, w których uczestnicy, szczególnie w wieku 16 lat, sami decydują, czy chcą wziąć udział. Dziękujemy za uwagi. Przyjrzymy się im szczegółowo, by dalej usprawniać nasze procedury. Jeśli możemy jeszcze w czymś pomóc, prosimy o kontakt z naszym zespołem Customer Care: 📧 [email protected] 📞 +48 22 829 35 00
uczestnik

14.07.2025 18:11

Byłam na wyjeździe na Malcie w maju. Możliwość poznania wspaniałych osób, kultury i przede wszystkim podszkolenie języka. Jedynym minusem całego wyjazdu było zakwaterowanie u rodzin goszczących (zmieniłam w trakcie), ale spośród osób które poznałam, tylko kilka poza mną miało problemy z zakwaterowaniem. Mimo to polecam wyjazd z EF każdemu.
Jana

14.07.2025 12:01

EF to coś więcej niż nauka – to rozwój, podróże i wspomnienia, które zostają na całe życie Z całego serca polecam każdemu, kto chce poznać ludzi z całego świata(ja zaczęłam poznawać nawet przed kursem🫶🏼)!
Zuzaa

12.07.2025 01:36

Wyjazd na kurs EF w Nowym Jorku to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu! Miałam okazję nie tylko uczyć się języka, który uwielbiam, ale też robić to w miejscu, o którym zawsze marzyłam. Moja nauczycielka była cudowna i dalej za nią tęsknię. Poznałam niesamowitych ludzi z całego świata, z którymi do dziś utrzymuję kontakt, a wspólne zwiedzanie Nowego Jorku było spełnieniem marzeń. To był najlepszy wyjazd, na jakim byłam w życiu. Jestem bardzo wdzięczna, że mogłam tego doświadczyć. Polecam każdemu, kto chce połączyć naukę języka z wyjątkowym doświadczeniem!
Zuzi_ef

11.07.2025 17:03

Niedawno skończył się mój pierwszy obóz EF. Miałam okazję pojechać do UK do Uniwersytetu Brookes w Oxfordzie. Cały wyjazd oceniam bardzo pozytywnie. Zostaliśmy podzieleni na grupy językowe, co pozwoliło nam rozwijać angielski we własnym tępie. Mieliśmy okazję poznać ludzi z całego świata, a także zwiedzić Oxford podczas wielu zadań organizowanych w mieście. Poza możliwością poznania miasta mieliśmy pełny grafik, challengami, zajęciami i aktywnościami. A gdyby nie jedzenie to oceniłabym wyjazd na 10/10.
jula

11.07.2025 15:38

Już od małego dziecka podróżuje, a dzięki EF mogłam spełnić swoje marzenie i połączyć moje dwie ulubione czynności czyli nauka języka hiszpańskiego i podróżowanie. Nigdy nie sądziłam, że będę się tak dobrze bawić i poznam mnóstwo ludzi o różnych narodowościach z którymi mam kontakt do dziś. Gorąco polecam każdemu taki wyjazd! 🫶🏻
Kamila

10.07.2025 21:56

Kontakt oraz współpraca z EF to czysta przyjemność. Wszystko jasno wytłumaczone, pełne wsparcie, miła obsługa i zero stresu. Czuję, że jestem w dobrych rękach, a całe doświadczenie będzie nie tylko nauką języka, ale też przygodą życia. Nie mogę doczekać się mojego kursu językowego na Malcie
Natka

10.07.2025 10:33

Właśnie wróciłam z ef Miami! Najlepsze dwa tygodnie mojego życia, nauczyciele super, ludzie z całego świata, jedzenie i porządek na campusie było na dobrym poziomie. Staff zawsze pomocne jak są jakieś problemy, nauczyciele są bardzo fajni i bardzo dobrze prowadzą zajęcia. Samo rezerwowanie wyjazdu z ef przebiegło bez problemu także bardzo polecam. Nic tylko jechać drugi raz!
zuza

10.07.2025 00:23

Wyjazd z EF do Brighton był jedną z najlepszych decyzji, jakie podjęłam! Organizacja całego pobytu była na najwyższym poziomie — od przylotu, przez zakwaterowanie, aż po zajęcia i czas wolny. Bardzo podobała mi się atmosfera w szkole – nauczyciele byli zaangażowani, przyjaźni i potrafili prowadzić zajęcia w ciekawy sposób, dzięki czemu naprawdę dużo się nauczyłam, a angielski przestał być barierą. 🌊 Samo Brighton to przepiękne, nadmorskie miasteczko z wyjątkowym klimatem — codzienne spacery po molo, zachody słońca na plaży, urocze kawiarnie i świetne sklepy to coś, co na długo zostanie w mojej pamięci. Poznałam ludzi z całego świata, z którymi mam kontakt do dziś. EF zadbało też o bogaty program zajęć dodatkowych, więc nie było mowy o nudzie! Z całego serca polecam ten wyjazd każdemu, kto chce połączyć naukę języka z niezapomnianymi wspomnieniami. ❤️🌍
Hania

09.07.2025 23:48

Niezliczona ilość pozytywnych opinii na temat kursów językowych EF - od rezerwacji, po sam kurs - sprawiła, że sama zdecydowałam się zabookować swój pierwszy kurs i już za 2 tygodnie wylatuję do Barcelony! Specjalna aplikacja EF Connect i stały dostęp do konsultantów, do których mogę się zwrócić z każdym trapiącym mnie pytaniem, sprawiają, że czuję się bardzo dobrze zaopiekowana i poinformowana jako młody kursant. Profesjonalizm kursów EF jest widoczny również na etapie testów językowych, które są wymagane od każdego kursanta jeszcze przed wyjazdem! Polecam z całego serca i mam nadzieję, że widzimy się na kursach EF!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EF EDUCATION FIRST?

Kontakt - EF EDUCATION FIRST

POZNAŃSKA 37 00-689 Warszawa

Amelia

09.07.2025 12:56

Aktualnie podróżuję z EF i zdecydowanie mogę powiedzieć, że jest to niepowtarzalna przygoda życia. Nie istnieje miejsce w którym tak łatwo można przełamać swoją barierę językową, poznać dziesiaątki ludzi z całego świata i wymieniać się z nimi doświadczeniami. Osobiście wybrałam Oksford, ponieważ uważam, że to bardzo przyjazne miejsce dla młodych ludzi i idealne do nauki angielskiego przez swój niepowtarzalny akademicki klimat. Podczas mojego dotychczasowego pobytu zwiedziłam wiele miejsc i odkryłam wiele ciekawostek o Oksfordzie. Co do lekcji w szkole - nie za wiele można powiedzieć. Wszystko zalezy od nauczyciela na jakiego trafisz. Niektórzy są tu z pasji i są bardzo zaangażowani w lekcje, a niektórzy prowadzą je jak w normalnej szkole. Podsumowując to będą zdecydowanie niezapomniane i cudowne 2 tygodnie które tu spędziłam i gdybym miała możliwość zdecydowałabym sie na kolejny wyjazd z firmą EF
Martyna

09.07.2025 11:45

Cudowni ludzie, nauczyciele i opiekunowie! Wszyscy zawszw sa pozytywni i bardzo chetni do pomocy, opiekuja sie nami i zapewniają wszystko czego potrzebujemy! Napewno wroce i to nie raz niewyobrażalnie wspaniale doznanie!!!
cocoz

08.07.2025 17:30

Jeszcze nie byłam na kursach EF ale już sama organizacja na etapie rezerwacji i przygotowań jest świetna.Wszystko jasne, kontakt z biurem bez problemu, dostaję wszystkie potrzebne informacje na czas. Widać, że firma zna się na rzeczy i dba o uczestników. Lecę za dwa tygodnie i nie mogę się doczekać!
nowaja

02.07.2025 18:41

EF to świetna organizacja oferująca wysokiej jakości kursy językowe i wyjazdy edukacyjne. Programy są dobrze zorganizowane, nauczyciele zaangażowani, a atmosfera międzynarodowa sprzyja szybkiemu postępowi w nauce języka. To doskonała okazja do rozwoju nie tylko językowego, ale też osobistego.
Adrianna

04.06.2025 08:27

Spędziłam trzy tygodnie na kursie językowym z EF w Nowym Jorku i muszę powiedzieć jedno – to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu. Serio. Pojechałam tam z nastawieniem, że podszlifuję angielski, a wróciłam z głową pełną wspomnień, nowymi znajomościami z całego świata i ogromnym uśmiechem na twarzy. Nauka? Świetna. Zajęcia prowadzone były przez genialnych native speakerów, którzy nie tylko wiedzą, co robią, ale też mają rewelacyjne podejście – bez stresu, z humorem, interaktywnie. Codziennie czułam, że uczę się czegoś nowego, a jednocześnie miałam wrażenie, że to wszystko dzieje się „przy okazji”. Angielski sam wchodził do głowy – z lekcji, z życia codziennego, z rozmów z ludźmi. Aż chciało się chodzić na zajęcia (nigdy nie myślałam, że to powiem o szkole!). Po lekcjach – totalna eksplozja wrażeń. Nowy Jork to miasto, które nigdy nie śpi, i ja też raczej nie spałam zbyt wiele. Odwiedziłam chyba wszystkie ikoniczne miejsca – Central Park, Times Square, Brooklyn Bridge, Top of the Rock z widokiem na Manhattan, MET i MoMA. Spacerowałam po dzielnicach jak z filmów – Soho, Greenwich Village, Harlem. Każdy dzień to była przygoda. No i jedzenie… Nie wiem, czy bardziej poprawiał mi się angielski, czy obwód w pasie. Pizza w stylu nowojorskim, bajgle z łososiem, ramen na East Village, cookies z Levain Bakery, klasyczny cheesecake i nawet uliczne hot dogi – wszystko pyszne, wszystko warte grzechu. Nowy Jork to raj dla smakoszy, i ja byłam bardzo posłuszną obywatelką tego raju. Ale największym zaskoczeniem (pozytywnym!) byli ludzie. Atmosfera w EF była niesamowita – wszyscy otwarci, serdeczni, ciekawi siebie nawzajem. Miałam wrażenie, że trafili tam sami fajni, wartościowi ludzie, z którymi można było i pogadać, i poimprezować, i po prostu posiedzieć na trawie w Central Parku. Z wieloma z nich wciąż mam kontakt – i wiem, że to znajomości, które zostaną na długo. Podsumowując – trzy tygodnie w Nowym Jorku z EF dały mi więcej niż niektóre lata w szkole. Lepszy angielski, nowe perspektywy, pełną galerię wspomnień i poczucie, że świat jest o wiele bliżej, niż mi się wydawało. Gdybym mogła, zrobiłabym to jeszcze raz – bez wahania.
Werka

03.06.2025 14:15

Wyjechałam na kurs językowy z EF i to była dosłownie jedna z najlepszych przygód w moim życiu! Od momentu zapisów wszystko było super zorganizowane – serio, nawet się nie stresowałam, bo wiedziałam, że w razie czego mogę zawsze liczyć na pomoc. Szkoła była mega! Zajęcia były ciekawe, nigdy się nie nudziłam, a nauczyciele byli naprawdę fajni i pomocni. Widać było, że zależy im, żeby każdy coś z tego wyniósł. Najlepsze było to, że poznałam ludzi z różnych krajów – teraz mam znajomych z całego świata i cały czas mamy kontakt! Mieszkało mi się wygodnie, a dzięki zajęciom poza lekcjami mogłam lepiej poznać miejsce, w którym byłam. To nie był tylko kurs, to była super przygoda, której nigdy nie zapomnę. Z całego serca polecam EF każdemu, kto chce uczyć się języka, podróżować i poznać masę świetnych ludzi. Serio, warto! ❤️
ela

02.06.2025 23:50

Jestem bardzo zadowolona z pracy tej firmy! Profesjonalna organizacja, świetna atmosfera i naprawdę wartościowe doświadczenie językowe. Serdecznie polecam!
Lena Cendrowska

02.06.2025 21:22

Wyjechałam na kurs językowy z Education First i było to jedno z lepszych doświadczeń w moim życiu. Wszystko – od momentu zapisów, przez przygotowania, aż po sam pobyt – było świetnie zorganizowane. Czułam, że mogę liczyć na pomoc i wsparcie na każdym etapie. Szkoła, do której uczęszczałam, miała wysoki poziom nauczania. Lekcje były ciekawe, prowadzone w dynamiczny sposób, a nauczyciele naprawdę się starali, żeby każdy zrobił postęp. Bardzo podobała mi się też międzynarodowa atmosfera – poznałam fantastycznych ludzi z różnych stron świata, z którymi nadal mam kontakt. Zakwaterowanie było wygodne, a program zajęć dodatkowych pozwolił mi lepiej poznać kulturę miejsca, w którym mieszkałam. To był nie tylko kurs językowy, ale też świetna przygoda. Zdecydowanie polecam EF każdej osobie, która chce połączyć naukę języka z podróżowaniem i poznawaniem nowych kultur. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z ich oferty.
Helena

02.06.2025 12:03

Wyjechałam na kurs EF na dwa tygodnie do Londynu, było to jednych z najlepszych doświadczeń w moim życiu. Pierwszy raz miałam szansę tak szybko poszerzyć swoją wiedzę z języka angielskiego. Nauczyciele chętnie przekazują wiedzę i zawsze pomogą, stres nie istnieje na lekcjach 😊 Każdy pracownik szkoły jest bardzo pomocny, w jakimkolwiek temacie, nie tylko związanym ze szkołą Zdecydowanie zamierzam wrócić i powtórzyć to doświadczenie
Wiktoria

02.06.2025 09:44

EF to świetna firma i jeśli masz marzenie o podróży na drugi koniec świata masz tą możliwośc z nimi a do tego uczysz się języka. Gdy rezerwowałam kurs dostałam szybką odpowiedź a pracownicy byli bardzo pomocni. Polecam z calego serca❤️
Rozczarowany

31.05.2025 02:56

Cześć, czemu nie wypłacacie zaległej pensji byłemu pracownikowi? Wasze zasłużenie sięga kilku miesięcy. Czy to jakaś nowa polityka firmy?
Alicja Sośniak

29.05.2025 18:47

Gorąco polecam! EF zapewnia świetną współpracę i wsparcie swoich ambasadorów. Otwiera na nowe możliwości oraz zapewnia stały rozwój. Gwarantuje świetną atmosferę w pozytywnym gronie. Praca z EF to czysta przyjemność.
Matylda

29.05.2025 07:50

Byłam już na kilku kurach EF i pewnie jeśli sprawdzacie te opinie to zastanawiacie się czy warto dlatego odrazu mówi WARTO to była najlepsza decyzja mojego życia. Doświadczyłam wielu nowych rzeczy poznałam świetnych ludzi i dobrze się bwaiłam!
Julia

27.05.2025 20:55

Kurs EF w Oksfordzie był niesamowitym przeżyciem! Miasto ma wyjątkowy klimat – pełne historii, inspirujące i idealne do nauki. Zajęcia były ciekawe i angażujące, a nauczyciele naprawdę potrafili zmotywować do działania. Mieszkałam na kampusie EF, co pozwoliło mi lepiej poznać innych uczestników i poczuć prawdziwie międzynarodową atmosferę. Po lekcjach było mnóstwo fajnych aktywności – wycieczki, integracje, wspólne wieczory. To były dwa tygodnie pełne nauki, śmiechu i nowych znajomości. Gorąco polecam każdemu, kto chce połączyć rozwój językowy z przygodą!
Artur Pasieka

27.05.2025 15:19

Serdecznie polecam wyjazd na kurs językowy EF. Dzięki niemu poprawiłem swój język angielski, poznałem ludzi z całego świata oraz doświadczyłem mieszkania za granicą. Jeśli obawiasz się czegoś, to obsługa klienta pomoże Ci ze wszystkim. Nastaw się na super przygodę.
Maja

26.05.2025 12:40

Właśnie wróciłam z kursu z Monachium i wszystko przebiegło perfekcyjnie! Wszyscy nauczyciele na miejscu byli bardzo zaangażowani i pełni pasji. Moja rodzina goszcząca była przekochana i bardzo chętnie wrócę jeszcze na kurs do Monachium.
Marysia

26.05.2025 11:35

Udział w kursie EF w Miami był dla mnie niesamowitym doświadczeniem – zarówno pod względem nauki, jak i życia codziennego! Zajęcia były prowadzone przez świetnie przygotowanych i zaangażowanych nauczycieli, którzy potrafili stworzyć atmosferę sprzyjającą nauce i motywacji. Ale to, co wyróżnia ten kurs, to także wszystko poza salą lekcyjną. Akademik EF położony był zaledwie kilka kroków od plaży – możliwość wyjścia na spacer czy kąpiel w oceanie tuż po zajęciach to coś wyjątkowego, co trudno opisać słowami. Dodatkowo szkoła regularnie organizowała różnorodne wyjścia i wydarzenia – od wspólnych kolacji i wycieczek po Miami, po imprezy tematyczne czy gry integracyjne w akademiku. Dzięki temu codziennie działo się coś ciekawego, a nauka angielskiego była naturalną częścią codziennego życia. Poznałam wspaniałych ludzi z całego świata, z którymi do dziś utrzymuję kontakt. To był czas pełen radości, rozwoju i niezapomnianych wspomnień. Gorąco polecam kurs EF w Miami każdemu, kto chce połączyć naukę języka z niesamowitą przygodą!
Lena Cendrowska

23.05.2025 21:02

Miałem bardzo pozytywne doświadczenie z EF. Organizacja kursu językowego za granicą przebiegła sprawnie – od momentu rejestracji po powrót do domu. Pracownicy byli pomocni i dobrze przygotowani, a materiały dydaktyczne nowoczesne i dostosowane do poziomu uczestników. Szczególnie ceniłem sobie możliwość nauki języka w naturalnym środowisku – codzienny kontakt z językiem, zarówno na zajęciach, jak i poza nimi, znacznie przyspieszył moje postępy. Zakwaterowanie u rodziny goszczącej było komfortowe, a atmosfera bardzo przyjazna. Poznałem wiele osób z różnych krajów, co nie tylko pomogło mi w nauce, ale również poszerzyło horyzonty kulturowe.
Kamil

21.05.2025 23:34

EF organizuje fenomenalne kursy językowe i przy okazji gromadzi że sobą ludzi, którzy są bardzo mili, sympatyczni i pomocni. Podczas rezerwacji obylo się bez żadnych problemów, a kiedy pojawiały się pytania to mogłem liczyć na prawie natychmiastowa odpowiedź. Pracownicy EF mają bardzo dobrą relacje z klientami. Czasami nawet można odnieść wrażenie jakby rozmawiało się z dobrym znajomym. Dla tych co nie mieli okazji spróbować - z czystym sumieniem polecam.
Soniaaaa

21.05.2025 14:11

Moje dotychczasowe doświadczenia są bardzo pozytywne – od pierwszego kontaktu czułam się zaopiekowana i odpowiednio pokierowana. Konsultanci są nie tylko uprzejmi, ale też bardzo kompetentni – potrafią odpowiedzieć na każde pytanie, rozwiać wszelkie wątpliwości i pomóc dobrać idealny program dopasowany do indywidualnych potrzeb. Szczególnie doceniam profesjonalizm i zaangażowanie zespołu – kontakt mailowy i telefoniczny przebiega sprawnie, a wszystkie informacje dotyczące wyjazdu są przekazywane jasno i z wyprzedzeniem. Biuro EF w Warszawie to miejsce, gdzie naprawdę czuć pasję do edukacji i troskę o ucznia. Z niecierpliwością czekam na mój wakacyjny wyjazd i wiem, że dzięki wsparciu zespołu EF będzie to doświadczenie nie tylko językowe, ale też kulturowe i życiowe. Z pełnym przekonaniem polecam EF Education First każdemu, kto szuka profesjonalnej i kompleksowej obsługi w planowaniu nauki za granicą!!

Zostaw merytoryczną opinię o EF EDUCATION FIRST