EF EDUCATION FIRST

EF Impact

Wydarzenia

5. Opinie o EF EDUCATION FIRST

Opinie o EF EDUCATION FIRST Warszawa

Nie przegap nowości o EF EDUCATION FIRST!

Gabriela

22.06.2023 12:14

Za niedługo mój pierwszy wylot na kurs z EF. Zanim zdecydowałam się na wylot miałam bardzo dużo pytań na które zawsze dostałam odpowiedz od dziewczyn z EF. Są bardzo pomocne i w razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości można się z nimi skontaktować. Jak to przed wylotem, dużo stresu i czy napewno wszystko załatwione - ale EF naprawdę pilnuje żebyśmy o niczym ważnym nie zapomnieli, włącznie ze spotkaniem przed wylotowym dzięki któremu czuje się jeszcze pewniej przed wylotem.
zuzuleqq

21.06.2023 16:41

Uwielbiam @Pracodawca a przede wszystkim ich kursy, bo to ile pięknych wspomnień z tych wyjazdów posiadam to nikt mi nie zabierze!! Ludzie pracujący w tych szkołach są przemili i baaardzoo pomocni! Na kursach poznałam wiele wspaniałych osób z różnych części świata, z którymi do dzisiaj utrzymuje regularny kontakt! Ale to co przede wszystkim wyniosłam z kursów językowym z EF to polepszenie znajomości angielskiego! Zajęcia są mega ciekawe i bardzo rozwijające, do tego co tydzień jest coś innego co jest po prostu przesuper! Kocham te kursy za to, że mogę połączyć rozwijanie swoich umiejętności w angielskim z poznaniem wielu cudownych, wartościowych osób i jeszcze pozwiedzać przepiękne miejsce, w którym aktualnie się znajduje! Najlepsze przygody jakich w życiu doświadczyłam to właśnie przygody z EF!!❤️ Polecam z całego serduszka!! W razie pytań tez zawsze chętnie opowiem więcej o swoich super przygodach na moim insta: @zuzuleqq ????
weronika990

21.06.2023 12:23

Hej, jestem właśnie przed wylotem i przed zakupem kursu miałam z tatą bardzo dużo pytań, o organizacje, finanse itp. Na szczęście zarówno jak i w biurze i na infolinii dostałaliśmy wszystkie odpowiedźi jakich oczekiwaliśmy. Biuro wraz z infolinią działa w dogodnych godzinach i widać, że bardzo stara się pomagać zarówno kursantom jak i ich rodzicom. Mega polecam!!
Amelia Szymonek

19.06.2023 19:57

Byłam na kursach z @Pracodawca, powiem tak to ile ludzi poznałam jakie mam znajomosci i jak płynnie mówię po angielsku po kursach to coś niesamowitego! Ilość atrakcji, swobody i niesamowitego podejścia jest super! Nauka angielskiego tutaj to coś innego niż nauka angielskiego w szkole. Na wyjazdach z ef uczysz się angielskiego o wiele szybciej i lepiej, ja w przeciągu tygodnia skoczyłam o poziom do góry. Ciepło polecam
Alicja Szałkowska

18.06.2023 07:56

Byłam rok temu na wyzjezdzie do miami na 4 tygodnie. Powiem jedno było cudownie. Nie mogę powiedzieć złej rzeczy na firmę organizacja bardzo dobra szybie odpowiedzi na pytania. W miami kampus czysty inni kursanci mili przyjaźni otwarci a ef staff uśmiechnięty i zawsze skłonny do pomocy. Serdecznie polecam i liczę ze kiedys będę miała jeszcze raz szanse poleciec z ef.
korni65

17.06.2023 17:13

Rok temu byłam na kursie językowym EF w Miami a dwa lata temu w Nicei. Jest to idealna szansa na poznanie ludzi jednocześnie przełamując barierę językową. Nauczyciele byli świetni, profesjonalni i zabawni. Super wspominam ten czas i na pewno jeszcze kiedyś wyjadę na kurs z EF. Polecam szczerze wszystkim niezależnie od wieku!!
maja

15.06.2023 18:05

Kurs hiszpańskiego w Barcelonie to jedno z najwspanialszych doświadczeń mojego życia. Lekcje prowadzone były w przemiłej atmosferze, poprzez ciekawe ćwiczenia, gry i projekty. Mój poziom hiszpańskiego zdecydowanie się poprawił, przede wszystkim otworzyłam się na mówienie. Podczas pobytu w Hiszpanii poznałam wspaniałych ludzi, miałam możliwość zobaczenia cudownych miejsc. Nigdy nie zapomnę mojego kursu z EF w Barcelonie! Szczerze polecam każdemu!
maja

15.06.2023 18:05

W sierpniu 2022 roku miałam okazję być na kursie hiszpańskiego w EF Barcelona i z czystym sumieniem mogę przyznać, że było to jedno z najlepszych doświadczeń w moim życiu! Wspaniała atmosfera, świetni nauczyciele, ludzie z całego świata i naprawdę dobry poziom nauki! Kurs sprawił ze pozbyłam się bariery językowej i otworzyłam na mówienie. Z całego serca polecam każdemu, kto chce dobrze nauczyć się języka a przy tym przeżyć niezapomnianą przygodę:)
Ola

15.06.2023 15:21

Zupełnie szczerze mogę polecić firmę EF Polska. Byłam już na kursie w Wielkiej Brytanii i napewno się na tym nie skończy, bo w te wakacje planuję już podróż do Nowego Jorku. Wyjazd z EF to jedna z najlepszych przygód. Ludzie tam są otwarci, pomocni i ciekawi świata. Rozmawiając z nimi i zawierając nowe przyjaźnie można w znacznym stopniu podszkolić swój język, jednocześnie nie zarywając nocy nad książkami. Lekcje na kursie są prowadzone w przyjemny dla kursanta spób, gdzie nawet nie czuje, że się uczy. Wzbogacane są one w przeróżne projekty, gry i ćwiczenia, które urozmaicają spędzony tam czas. Gwarantuję, że napewno nie będziecie się tam nudzić!!! Ponad to wszystkie rezerwacje są sprawnie załatwiane przez przemiłych i przekochanych pracowników biura EF Polska, więc nie ma się o co martwić - Jesteście Państwo w dobrych rękach. ☺️????
Zuza_s4

15.06.2023 00:29

Byłam z EF na kursie języka angielskiego na Malcie. Bardzo polecam szkołę, idealna opcja dla osób które lubią poznawać ludzi z całego świata oraz oczywiście chcą podszkolić swój język.Polecam serdecznie!
Dominik

14.06.2023 15:17

Niesamowity profesjonalizm osób pracujących w biurze EF sprawia, że wyjazdy z tą firmą są bardzo przyjemne. Świetny kontakt z całą kadrą, gwarantuje nam poczucie bezpieczeństwa w każdej sytuacji. Serdecznie polecam EF jako miejsce pracy. Jak również współpracę, która może odbywać się na zaufaniu i poleganiu w każdej sprawie.
Asia

14.06.2023 12:18

Kursy z EF są genialne! Byłam już na dwóch w Brighton i na Malcie. Dzięki EF rozwinęłam swój angielski oraz pokonałam barierę językową. Ludzie i atmosfera w Polskich biurach też jest świetna. Wszyscy są naprawdę mili, starają się pomóc najlepiej jak tylko potrafią. Dzięki EF można nawiązać przyjaźnie na lata, przy okazji rozwijając się. Polecam każdemu!!!
jonczykemilia

14.06.2023 11:27

Bardzo polecam!! Profesjonalna kadra pracowników, szybki i bezproblemowy kontakt w razie potrzeby, świetna organizacja kursów ????
Oliwia

14.06.2023 10:41

Wyjeżdżam na kursy EF już od wielu lat, dzięki czemu udało mi się zwiedzić wiele miejsc na świecie i nawiązać nowe przyjaźnie. Do tej pory byłam na kursie na Malcie, w San Diego i Miami oraz wybieram się w tym roku na Hawaje. Świetnie podszkoliłam swój angielski. Zaczynając moja przygodę z EF miałam poziom B1 a w tym momencie mój poziom językowy to C2. Dzięki kursom przełamałam barierę językową oraz poznałam osoby z całego świata. Z każdego kursu przywożę wspaniałe wspomnienia i nowe doświadczenia. Z całego serca polecam każdemu kursy z EF!!!
Fabian

14.06.2023 08:25

Jestem bardzo zadowolony z mojego doświadczenia z biurem EF w Krakowie. Ich profesjonalizm, zaangażowanie i troska o klienta są imponujące. Personel był nie tylko kompetentny, ale także przyjazny i pomocny, zawsze gotowy odpowiedzieć na moje pytania i pomóc w rozwiązaniu ewentualnych problemów.
Olga

14.06.2023 07:56

Od paru lat słyszałam o EF i zastanawiałam się nad pojechaniem na kurs i bardzo żałuje, że dopiero po takim czasie się zdecydowałam na taki wyjazd. W tym roku byłam już na kursie w Londynie i tak mi się spodobało, że lecę w wakacje kolejny raz tyle, że na Maltę. Początkowo się stresowałam, ponieważ był to mój pierwszy wyjazd na tyle czasu za granice, aczkolwiek szybko takie emocje ze mnie zeszły, se względu na cudowną i przyjemną atmosferę i ludzi znajdujących się tam. Personel EF również był bardzo pomocny i jak tylko miałam jakiś problem, mogłam się do nich zwrócić. Byłam zarówno w host rodzinie jak i rezydencji i obie możliwości były super. Ten wyjazd wiele mnie nauczył i na pewno jeszcze nie raz zdecyduje się na takie kursy.
Maria S.

14.06.2023 00:03

Firmę EF poznałam z kilku stron; najpierw jako obserwator wyjazdów i przygód językowych bliskich znajomych, którzy wybrali się na kurs - powiem szczerze, za każdym razem totalnie im zazdrościłam, bo wracali nie tylko nabuzowani dobrymi emocjami, ale też jakby odmienieni; bardziej otwarci, odważni, samodzielni i pewni siebie. Wciąż czaję się na to, żeby znaleźć odpowiedni moment na własny wyjazd z EF. Potem otarłam się o program ambasadorski EF i dorywczo pomagałam w warszawskim biurze, przyglądając się działaniom młodego zespołu na co dzień. Ich podejście do pracy, gościnność i atmosfera na Poznańskiej sprawiają, że ma się ochotę tam posiedzieć choćby przy dobrej kawce, która jest serwowana wszystkim, którzy mają ochotę tam wpaść w dowolnym celu - czy pomóc przy pakowaniu katalogów, czy pogadać o szczegółach swojego wyjazdu czy po prostu dowiedzieć się od zera, czy w ofercie EF jest coś akurat dla ciebie. EF to wielka firma, z oddziałami i szkołami na całym świecie - ale pomimo tego, jest u nich jakoś tak po prostu rodzinnie i szczerze.
Kasia

13.06.2023 22:43

Byłam na kursie z EF w Santa Barbara i w Miami. Uwielbiam te kursy! Zmieniły moją perspektywę na podróżowanie i poznawanie nowych ludzi! Czas na kursach był moim najlepszym czasem w życiu. Zajęcia były ciekawe, a nauczyciele bardzo mili. Mój angielski znacznie się poprawił, a bariera językowa została przełamana. Polecam wszystkim wyjazdy z EF!
Nadia Szymańska

13.06.2023 22:37

Jak narazie jestem bardzo zadowolona z firmy Education First! W tym roku jadę na mój pierwszy kurs do San Francisco i myślę, że na tym się nie skończy. Zespół jest zawsze chętny do pomocy i w każdej chwili można zadzwonić o wycenę kursu. Bardzo podoba mi się opcja, że po opłaceniu kursu można zostać ambasadorem i zbierać punkty na kolejny wyjazd. Nie mogę doczekać się wyjazdu i wiem, że będzie to moja przygoda życia!

Kontakt - EF EDUCATION FIRST

POZNAŃSKA 37 00-689 Warszawa

zuzka

13.06.2023 22:29

Czekam na kurs do Korei od kilku miesiecy i jak na razie moje doswiadczenie z ef jest cudowne! Zawsze zostaje udzielona mi pomoc, jest latwy kontakt telefoniczny i meilowy, a po zarezerwowaniu jest dostep do super pomocnej aplikacji. Dodatkowo obserwuje kilka profili na instagramie, w tym ef seoul, wiec wiem czego moge sie spodziewac jak wyjade i posluchac o doswiadczeniach innych osob w Seulu, co pomaga mi sie troche zrelaksowac. Osoby z infolinii sa mile i znaja sie na swojej pracy, znaly odpowiedziec na kazde pytanie ktore im zadalam!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EF EDUCATION FIRST?

Kursantka

13.06.2023 19:28

Byłam już na 4 kursach z firmą EF, a w te wakacje szykuje się kolejny. Po latach styczności z firmą jestem w stanie polecić ją w 100%. Organizacja wyjazdu od początku do końca na wyskokim poziomie. Kursy dają możliwość rozwoju w kierunku językowym, a także pozwalają odkryć siebie na nowo.
ws123

13.06.2023 19:24

Kursy EF to absolutnie najlepsze kursy językowe. Byłam na trzech w całej Europie i opanowałam biegłość językową. Poznałam wiele znajomych i mam teraz przyjaciół z całego świata. Całkowicie polecam!
Rose

13.06.2023 18:39

Serdecznie polecam! Wyjeżdżam na kursy EF już od wielu lat, dzięki czemu udało mi się zwiedzić wiele miejsc na świecie i nawiązać nowe znajomości. EF zdecydowanie umożliwił mi spełnienie moich marzeń związanych z podróżami. Cała organizacja kursu od rezerwacji po powrót do Polski zawsze przebiegała bez problemu i nigdy się nie zawiodłam. Pracownicy są profesjonalni, chętni do pomocy i w razie jakichkolwiek wątpliwości czy pytań bez problemu można skontaktować się z biurem. Proces rezerwacji, płatności oraz sam wyjazd zawsze przebiega bez najmniejszych problemów. Bardzo podoba mi się kontakt z klientem - podczas rezerwacji mojego pierwszego kursu przydzielono mi opiekunkę, która była wcześniej w tym samym miejscu (Miami) przez co udzieliła mi wyczerpujących odpowiedzi z "pierwszej ręki` na wszelkie moje pytania odnośnie wyjazdu. Bardzo podoba mi się przejrzystość oraz dostęp do wszystkich potrzebnych informacji związanych z wyjazdem, ponieważ, oprócz kontaktu mailowego, kursant otrzymuje dostęp do aplikacji EF Connect, gdzie zebrane są wszystkie niezbędne informacji dotyczące wybranej destynacji. Super jest również program ambasadorki, który daje w późniejszym czasie możliwości współpracy z EF oraz darmowych kursów. Polecam!
Agnieszka Lechman

13.06.2023 18:36

Byłam na 2 kursach z EF i mogę powiedzieć że jest to najszybszy i najskuteczniejszy sposób nauki języka. Malta to piękne i słoneczne miejsce gdzie naukę angielskiego można połączyć z wypoczynkiem i windsurfingiem. Z kolei Londyn to zapierająca dech w piersiach metropolia gdzie również możesz zdobywać kompetencje językowe ze szkołą EF. Bardzo polecam
Kornel Zwierzchaczewski

13.06.2023 18:27

Wraz z EF byłem na kursie języka angielskiego na Malcie. Początkowo wybierałem się do Londynu, ale przez obostrzenia związane z pandemią zdecydowałem się na zmianę kierunku. I nie żałuję! Pojechałem tam sam (co było jedną z moich obaw, bo była to pierwsza moja samotna podróż), ale nic nie straciłem, a wręcz zyskałem. Poznałem tam wielu wspaniałych ludzi z całego świata, z którymi cały czas jestem w kontakcie. Bardzo poprawiła mi się płynność w angielskim. Mimo tego ze znałem świetnie gramatykę to zawsze problematyczne było rozmawianie z innymi. Pod koniec kursu czułem się tak pewnie, że rozmawiając z koleżanką ze Stanów Zjednoczonych zostałem zapytany czy jestem z USA albo czy tam mieszkałem, bo mówię jak native speaker. Serdecznie polecam, jest to wspaniała przygoda i doświadczenie, które na pewno zapamiętacie na całe życie.
Marta

13.06.2023 18:20

Moje doświadczenie z EF jest bardzo pozytywne. Dzięki wyjazdowi na kurs poznałam niesamowitych ludzi, z którymi cały czas utrzymuje kontakt. Organizacja była bardzo dobra i miło wspominam ten czas. Jeśli miałam jakieś zapytania dotyczące mojego pobytu na kursie, pracownicy EF dawali szybką odpowiedź. Bardzo polecam!
Pola

13.06.2023 18:15

Jestem zadowolona z firmy Ef. Na kursach z nimi można się wiele nauczyć a atmosfera jest cudowna. Sama bałam się jadąc tam pierwszy raz ale szybko zrozumiałam, że nie ma czego. Ef pomoże ci doszlifować język. Polecam wszystkim z całego serca.
Nabazgrane

13.06.2023 17:43

Chciałabym serdecznie wszystkim polecić kurs języka włoskiego! Mieszkam u rodziny goszczącej, która została dobrana niesamowicie, również z rozmów z rówieśnikami wynika że oni też trafili do świetnych domów, jedna osoba ma jako host tatę szefa kuchni, który co wieczór przygotowuje wyśmienitą kolację:)) Oprócz tego sam kurs jak i szkoła jest otwarta na osoby początkujące jak i te które mają już doświadczenie, nauka jest przyjemna, podręczniki dobrze dobrane. Kontakt z EF przed kursem również był utrzymany, przed wyjazdem zostało zorganizowane spotkanie, więc wszystkie wątpliwości zostały rozwiane przed wyjazdem, dzięki czemu na miejscu czułam się pewnie i komfortowo. Szkoła przygotowuje również popołudniowe aktywności, w których często biorę udział, są przygotowane i dostosowane do naszych zainteresowań. Gorąco polecam każdej osobie, która chciałaby zacząć przygodę z językiem włoskim, lekcje są prowadzone naprzemiennie, dzięki czemu nie są nudne. Dzięki EF jestem niesamowicie zmotywowana do dalszej nauki, która na pewno będę kontynuowała z EF
Wiktoria Puchalska

13.06.2023 16:29

Jestem bardzo zadowolona z firmy Education First! Na mój pierwszy kurs językowy pojechałam w sierpniu 2021 do Miami na 3 tygodnie i na tym się nie kończyło. Już rok poźniej poleciałam z EF na najlepsze 3 tygodnie w moim życiu na Hawaje, a już za blisko miesiąc na miesiąc do Kostaryki! Wszystko od mojego pierwszego, aż po trzeci kurs szło bez jakichkolwiek problemów. Zespół z Krakowa jak i z Warszawy zawsze jest chętny do odpowiedzenia na moje pytania i stara się szybko pomóc. Przed moim pierwszym kursem dostałam kontakty do osób, które już były (również pracownicy ;) ) jak i które się wybierają ze mną na kurs. Nieraz zdażyło mi się zawitać do biura w Krakowie i pomoc aż się rwała :D W każdej chwili można zadzwonić i poprosić o wycenę danego kursu ze WSZYSTKIM, a mail przychodzi dosłownie chwilkę później. Przed wyjazdem przychodzi paczuszka z akcesoriami przedwyjazdowymi takimi jak stopery do uszu, opaska do spania, długopisy, zeszyt itp. Po opłaceniu kursu już można zostać ambassadorem oraz swoją kreatywną pracą zbierać punkty na na przyład kolejny, wymarzony kurs językowy z EF! EF otworzył mi oczy na świat i zmienił moje życie! Bardzo polecam, bo każdy powinien przeżyć taką przygodę życia!
Lena

13.06.2023 16:15

Nie mogę podzielić się opinią dotyczącą kursu bo jeszcze na nim nie byłam, mam zarezerwowany kurs hiszpańskiego w Maladze i nie mogę się doczekać ale mam dużo znajomych którzy byli i polecają. Mogę śmiało powiedzieć, że obsługa klienta i zarząd świetnie działa, w razie problemów, chociażby z lotem zawsze można zwrócić się o pomoc. Będzie to moja pierwsza przygoda z EF ale jestem świetnej myśli patrząc jak wszystko jest zorganizowane (:
ML

13.06.2023 15:36

Niestety nie mogę jeszcze podzielić się swoją opinią dotyczącą kursu, ponieważ na nim nie byłam. Jednakże to niedługo się zmieni ! Mam zarezerwowany kurs w Brighton, UK. Chciałabym więc podzielić się moimi spostrzeżeniami dotyczącymi organizacji. Osobiście bardzo polecam firmę EF i wyjazd z nimi na kursy ! Przejście przez wszystkie formalności było proste i przyjemne. EF dba o to aby osoba rezerwująca kurs pamietała o nadchodzących płatnościach wysyłając link do faktury. Również dostawałam zawsze link do spotkań przedwyjazdowych na które się zapisałam (EF również informuje o możliwości uczestnictwa w danym spotkaniu). Zawsze w razie jakichkolwiek pytań mogłam skontaktować się z biurem przez co osoby tam pracujące rozwiewały moje wszelkie wątpliwości. Również zakup transferu w obie strony był bardzo prosty - po prostu mając już bilety lotnicze zadzwoniłam do biura i po paru minutach transfer był już dodany. Dostałam także wszystkie informacje dotyczące mojej szkoły przez co stres jest mniejszy. Już nie mogę doczekać się mojego wyjazdu na kurs do Brighton !
Mati

13.06.2023 15:31

Szybką organizacja i miła obsługa. Jeżeli idzie o wyjazdy językowe, to nie ma lepszej opcji do wyboru, niż EF!
Kursantka

13.06.2023 15:02

Z usług firmy EF korzystałam już kilka razy. Pracownicy zawsze bardzo mili i pomocni. Przed wyjazdem dostałam wszystkie potrzebne informacje zarówno dotyczące szkoły, lekcji jak i w kwestiach dotyczących wiz, czy innych formalności. Szczególnie przed pierwszym wyjazdem miałam wiele pytań, ale kontakt z biurem był sprawny i uniknęłam niepotrzebnego stresu. W razie jakichkolwiek wątpliwości wiedziałam, że mogę się skontaktować i rozwiązać daną sytuacje. Ogromnie polecam firmę jak i ich ofertę, w której mają wiele miejsc i języków!!!
Julia

13.06.2023 15:00

Z EF byłam na dwóch kursach jezykowych. Mój pierwszy kurs był na Malcie w 2021 ! Super doświadczenie pierwszy wyjazd bardziej samodzielny. Spędziłam niezapomniane tygodnie w EF Beach Club oraz na lekcjach w cudownej grupie. Na drugim kursie byłam w San Diego w 2022. To był jeszcze lepszy wyjazd gdyż poleciałam tam sama. Niesamowicie było zwiedzać USA łącząc z lekcjami w szkole oraz SPIN-y! Lekcje tematyczne były fajne dlatego ze wtedy pierwszy raz zrozumiałam co to znaczy grać w frisbee!
mika

13.06.2023 14:45

Bardzo polecam kursy ef . W zeszłym roku byłam na swoim 1 kursie na Malcie i muszę powiedzieć ze były to najlepsze 2 tygodnie w moim życiu poznałam niesamowitych ludzi z całego świate zwiedziłam prawie cała Malte i nauczyłam się więcej angielskiego niż przez cała naukę w szkole . Już niemoge doczekać się mojego kursu w te wakacje
@inne

13.06.2023 14:43

Z EF mam same pozytywne doświadczenia. Od momentu rezerwacji kursu czułam się zaopiekowana. Dostawałam maile przypominające o sprawdzeniu wszystkich niezbędnych dokumentów, link do spotkania organizacyjnego, paczkę z akcesoriami mogącymi przydać się podczas podróży (min. długopis, check lista, przypinka do walizki) w razie potrzeby mogłam zadzwonić do biura i uzyskać profesjonalną pomoc. Pracownicy EF posiadają bardzo szczegółową wiedzę na temat miejsc, w których odbywają się kursy - dowiedziałam jak wyglądają kampusy, co warto zobaczyć a nawet doradzono mi zabranie na Kostarykę wtyczki do kontaktu abym nie miała problemu z niepasującą ładowarką! EF daje tez możliwość skontaktowania się z ludźmi, którzy już na kursie byli i chętnie podzielą się swoimi wrażeniami. Nie poznałam jednak tej firmy tylko od strony klienta, ale i od strony ambasadora pomagającego czasem w biurze oraz podczas różnego rodzaju eventów. Atmosfera w EF była cudowna a pracujący tam ludzie są zawsze wspierający, wyrozumiali i cierpliwi. Kontakt z biurem jest płynny oraz w mojej opinii bezproblemowy. Wszyscy są otwarci na nowe pomysły - nawet pomysły nastoletnich ambasadorów bez doświadczenia są brane pod uwagę i traktowane poważnie. Wszyscy są zachęceni do wyrażania swojej opinii oraz do podejmowania kreatywnych działań. Według mnie dzięki EF można nie tylko poprawić umiejętności językowe i spędzić miło czas na kursie, ale także zdobyć doświadczenie pomagając w biurze, nauczyć się odpowiedzialności i pracy w zespole oraz zobaczyć jak wygląda praca w międzynarodowej firmie
Maks

13.06.2023 14:32

Bardzo mila obsluga i wyrazajaca chec to pomocy, pomaga zalatwic wszelkie dokumenty i formalnosci. Przed jak i po zakupie kursu odpowiada sprawnie na pytania.
edgf

12.06.2023 09:11

tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przed zakupem kursu wszytsko fajnie, milo, po wplaceniu pelnej kwoty, nagle zaczely sie komplikacje z noclegiem. Nie warte takie pieniadze tej szkoly

17.04.2020 15:44

EF jako ogromna międzynarodowa firma w przeciągu kilku dni od ogłoszenia COVID 19 zwolniła ogromną ilość pracowników. Ci którzy byli na jakiejkolwiek innej umowie niż UoP, już tam nie pracują (oprócz pupilka i kierownictwa oczywiście). Co to za marka, która po tak krótkim czasie przestoju już nie radzi sobie z wypłatą pensji, nie potrafią utrzymać swoich oddanych pracowników, nie mówiąc o jakimkolwiek nagradzaniu za ponadprzeciętną pracę dla tych, którzy przez ostatnie miesiące zarabiali dla nich dziesiątki tysięcy złotych! Szkoda mi również tych co zostali, ale na nich na pewno też znajdą sposób. Poczekamy, zobaczymy. Niesamowity pokaz braku profesjonalizmu. Żenada.

13.10.2020 14:01

Firma doskonale radzi sobie z wypłatą pensji, nawet są bonusy i różne dodatkowe profity. Jako obecny pracownik nie zgadzam się z powyższą opinią, najwidoczniej osoba, która to pisała nie była związana z firmą i nie ma wiedzy na temat tego kto był zwolniony.

Zostaw merytoryczną opinię o EF EDUCATION FIRST