EF EDUCATION FIRST

EF Impact

Wydarzenia

5. Opinie o EF EDUCATION FIRST

Opinie o EF EDUCATION FIRST Warszawa

Nie przegap nowości o EF EDUCATION FIRST!

maemartyna

18.05.2025 13:30

EF Education First w Warszawie oferuje szeroki wybór programów edukacyjnych za granicą, umożliwiających naukę języka w praktyce oraz poznanie nowych kultur. Dzięki profesjonalnej obsłudze i bogatej ofercie, EF stanowi atrakcyjną opcję dla osób planujących rozwój językowy i osobisty poprzez międzynarodowe doświadczenia.
Kasiaa

18.05.2025 12:12

Wyjazd do Monachium z EF to jedna z lepszych przygod jakie przeżyłam. Przyjechałam do Monachium na 3 tyg, mieszkałam u rodziny goszczącej, ktora okazała sie cudowna. Wszyscy szybko sie poznaliśmy i mimo, że każdy z nas mowil w innym języku super się dogadywaliśmy.Jest to świetna okazja do przełamania bariery językowej, szkola nowoczesna w samym centrum, nauczyciele o dużej cierpliwości z indywidualnym podejściem. Jedne z lepszych aktywności to napewno Karaoke Party na które można isc ze znajomymi, ja dobrze zapamiętałam też koncert w Olympiapark. Każdy wyjazd to zdecydowanie niezapomniana przygoda, którą trzeba poprostu przeżyc.
Ania

16.05.2025 14:20

Spędziłam trzy niesamowite tygodnie w San Diego z EF i szczerze mówiąc – to było jedno z najlepszych doświadczeń w moim życiu. Od pierwszego dnia czułam się bardzo swobodnie i mile widziana – zarówno w szkole, jak i w samym mieście. San Diego jest przepiękne – bajeczne plaże, idealna pogoda każdego dnia i mnóstwo ciekawych miejsc do zobaczenia. Uwielbiałam spacerować wzdłuż wybrzeża, odkrywać różne dzielnice i chłonąć tę luźną, kalifornijską atmosferę. Szkoła EF w San Diego była świetnie zorganizowana. Nauczyciele byli bardzo zaangażowani i pomocni, a zajęcia były prowadzone w ciekawy, interaktywny sposób – naprawdę czuć było postęp w nauce języka. Poza lekcjami było mnóstwo aktywności, dzięki którym można było poznać ludzi z całego świata. Bardzo się zżyłam z niektórymi osobami i mam nadzieję, że te znajomości przetrwają długo po zakończeniu wyjazdu. To były trzy tygodnie pełne nauki, śmiechu, przygód i pięknych wspomnień. Gdybym mogła, wróciłabym tam bez wahania. Polecam EF każdemu, kto chce nie tylko poprawić swój angielski, ale też przeżyć coś naprawdę wyjątkowego
Maja Z

16.05.2025 10:06

Jeszcze nie byłam na kursie ale mam go zarezerwowanego i nie mogę się doczekać. Obsługa jest bardzo miła i z niecierpliwością odliczam do wakacji
Weronika

14.05.2025 11:34

Wyjazd językowy z organizacją EF (Education First) do San Diego to jedno z najlepszych doświadczeń edukacyjnych, jakie mogłam przeżyć. Program nie tylko pozwolił mi znacząco poprawić znajomość języka angielskiego, ale też poszerzył moje horyzonty kulturowe i dał możliwość poznania ludzi z całego świata. Szkoła EF w San Diego znajduje się w pięknym kampusie, blisko oceanu, co samo w sobie tworzy fantastyczną atmosferę do nauki. Zajęcia prowadzone były przez doświadczonych nauczycieli, którzy wykorzystywali nowoczesne metody dydaktyczne – dużo pracy w grupach, interaktywne ćwiczenia i konwersacje. Lekcje były ciekawe, dostosowane do poziomu uczestników, a postępy w nauce były szybko zauważalne. Poza zajęciami szkoła oferowała mnóstwo atrakcji – wycieczki, warsztaty, imprezy tematyczne i wspólne wyjścia, które pozwalały na integrację i praktyczne wykorzystanie języka. Zwiedziłam m.in. Los Angeles, Las Vegas i oczywiście samo San Diego, które zachwyca swoją pogodą, plażami i przyjazną atmosferą. Zakwaterowanie również stało na wysokim poziomie – mieszkałam u rodziny goszczącej, co było świetną okazją do codziennej praktyki języka i poznania amerykańskiego stylu życia “od kuchni”. Podsumowując – wyjazd z EF do San Diego to niesamowita przygoda, która łączy naukę z zabawą i podróżowaniem. Polecam każdemu, kto chce podnieść swój poziom angielskiego, nawiązać międzynarodowe znajomości i przeżyć coś wyjątkowego.
kavqa

12.05.2025 18:20

To naprawdę bardzo wartościowe i pełne wrażeń wyjazdy, gdzie nie tylko doskonalisz swój poziom języka obcego - przełamujesz bariery językowe, zwiedzasz przepiękne miejsca i poznajesz wielu przyjaciół.
Wojtek

10.05.2025 12:33

Wyjazd do Monachium bardzo poprawił poziom mojego języka Niemieckiego. W klasach uczyliśmy się w grupach 10-15 osobowych, dzięki czemu nauczyciel miał czas dla każdego. Szkoła ładna, odremontowana i z wygodnym dojazdem, znajduje się w samym centrum miasta. Po zajęciach miałem szeroki wybór aktywności pozalekcyjnych - mi najbardziej podobała się wycieczka do Tegernsee i Karaoke Party :) Poznałem również dużo nowych przyjaciół, z częścią z nich mam kontakt do dzisiaj.
Patryk Łuczak

12.04.2025 16:53

Praca w EF to świetne doświadczenie. Firma stawia na rozwój zarówno swoich pracowników, jak i uczestników kursów. Atmosfera w zespole jest bardzo pozytywna, a firma oferuje liczne szkolenia i możliwości rozwoju. Praca w międzynarodowym środowisku to duży plus, dający szansę na naukę i wymianę doświadczeń.
Maja

12.04.2025 13:07

Miałam okazję uczestniczyć już w trzech kursach organizowanych przez EF Education First i za każdym razem moje doświadczenia były fantastyczne! Kursy były świetnie przygotowane – zajęcia miały różną formę, co sprawiało, że nauka była nie tylko przyjemna, ale i bardzo skuteczna. Dzięki codziennym rozmowom, projektom grupowym i ciekawym tematom lekcji czułam realny postęp w moich umiejętnościach językowych. Podczas wyjazdów poznałam wspaniałych ludzi z całego świata, a atmosfera była tak otwarta i przyjazna, że łatwo było nawiązywać nowe znajomości. Ogromnym atutem były także dodatkowe wycieczki i aktywności organizowane na miejscu przez EF – pozwalały lepiej poznać kulturę, zobaczyć niesamowite miejsca i aktywnie spędzać czas poza zajęciami. Wszystko było bardzo dobrze zorganizowane, a opiekunowie EF zawsze służyli pomocą i dbali o nasze bezpieczeństwo. Te wyjazdy dały mi nie tylko ogromny rozwój językowy, ale także dużo pewności siebie i niezapomnianych wspomnień. Z całego serca polecam EF każdemu, kto szuka profesjonalnej nauki języka połączonej z niesamowitą przygodą!
maja

11.04.2025 22:09

Bardzo polecam kursy od ef,można sie wiele nauczyc i poznać wiele znajomych z calego swiata ❤️❤️
AdrianKobzik

11.04.2025 12:40

Współpraca korzystna dla obu stron
natasza

10.04.2025 22:49

Dopiero w wakacje jadę na kurs EF do Berlina, jednak mnie teraz jestem zachwycona ich podejściem do klienta!!! Razem z koleżanką poszłyśmy do biura aby dowiedzieć się coś więcej o kursie i obsługa była naprawdę pomocna. Pokazali nam dokładnie jakie są opcje kursów i zakwaterowania a do tego poinformowano nas o zniżce dla znajomych dzięki czemu każda z nas oszczędziła 300zl:) Naprawdę polecam i nie mogę się doczekać kursu!!!
Nessa

09.04.2025 18:09

Bardzo komunikatywny zespół jeżeli czegoś potrzebuje zawsze wiem z kim się skontaktować.
Kalina_ef

09.04.2025 16:08

Mimo że jeszcze nie byłam na kursie z Ef, jadę dopiero w te wakacje to mogę z całego serca polecić organizacje, wszystko jest super zaplanowane.
Daniel

09.04.2025 07:26

Bardzo miła obsługa, która potrafi szybko rozwiązanych problemy i bardzo dobrze doradzić !!
maria.barlak

08.04.2025 14:15

mam super wspomnienia z mojego kursu w oxfordzie, nauczyłam się bardzo dużo, zobaczyłam niesamowite rzeczy i poznałam wiele nowych znajomych ????????????
natalia

08.04.2025 10:28

Bylam na kursie w San Diego bardzo mi sie podobalo, jedzienie bylo bardzo dobre, jak czegosc mi brakowalo lub czegos potrzebowalam odrazu otrzymywalam pomoc. Ludzie bardzo otwarci nie mialam zadnych nieprzyjemnych sytuacji. Bardzo polecam????
Nadia

06.04.2025 19:37

Byłam już z Ef na 2 kursach jednym w Miami drugim na Hawajach i w te wakacje jadę na 3 do san diego uwielbiam te wyjazdy ponieważ przez nie poznaję przyjaciół z całego świata oraz mam możliwość szkolić swój angielski serdecznie polecam każdemu !
Sara

03.04.2025 13:25

Jestem bardzo zadowolona z kursów Ef. Byłam już 4 razy, na malcie, w Miami, San Diego i Barcelonie. Za każdym razem była to świetna przygoda. Super nauczyciele, dużo czasu wolnego. Zdecydowanie polecam :))
Prinksa

04.04.2025 21:25

Hej wspominasz Maltę mam właśnie wykupiony tam kurs na co mam zwrócić uwagę itd jakieś rady?
Kamila_ef

02.04.2025 11:33

Mój wyjazd z EF do Nicei był niesamowitym i niezwykle rozwijającym doświadczeniem! To idealne połączenie nauki języka z odkrywaniem nowych miejsc, kultur i stylu życia. Zajęcia w szkole były angażujące, a wolny czas pełen ciekawych aktywności, które pozwalały jeszcze lepiej poznać miasto i jego atmosferę. Największym atutem tego wyjazdu była możliwość nawiązania przyjaźni z ludźmi z całego świata – wspólne lekcje, wycieczki i spotkania sprawiały, że każdy dzień był pełen inspirujących rozmów i nowych znajomości. To niezapomniana przygoda, którą polecam każdemu, kto chce rozwijać swoje umiejętności językowe w międzynarodowym środowisku i jednocześnie przeżyć coś wyjątkowego! Ogromne podziękowania należą się biuru EF w Warszawie – ich pracownicy wspierali mnie na każdym etapie rezerwacji i przygotowań, dzięki czemu cały proces przebiegł bezproblemowo. Zdecydowanie polecam EF każdemu, kto marzy o połączeniu nauki języka z niezapomnianą przygodą!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EF EDUCATION FIRST?

Kontakt - EF EDUCATION FIRST

POZNAŃSKA 37 00-689 Warszawa

dominika

02.04.2025 11:26

EF jest super dla oób, które chcą nauczyć się nowego języka albo poprawić poziom. Bardzo miła obsługa. Dobra okazja na poznanie. nowych ludzi i poszerzenie horyzontów.
nowicki_ef_

01.04.2025 17:35

EF Education First to świetny wybór dla osób, które chcą uczyć się języków poprzez praktykę. Oferują kursy za granicą, gdzie można nie tylko uczyć się, ale też poznać nowych ludzi i ich kulturę. Programy są elastyczne, a nauczyciele dobrze przygotowani. Nauka jest ciekawa i skuteczna, bo łączy teorię z codziennym używaniem języka. To świetne połączenie edukacji i przygody. Dodatkowo, EF daje możliwość podróżowania i zdobywania nowych doświadczeń, co sprawia, że nauka nie jest nudna. Dzięki praktycznemu podejściu szybko można zauważyć postępy. To świetna opcja dla osób, które chcą rozwijać się w międzynarodowym środowisku i dobrze się przy tym bawić.
Klaudia

01.04.2025 10:13

Pracownicy EF Education First to prawdziwi profesjonaliści – zawsze pomocni, uprzejmi i zaangażowani w swoją pracę. Służą wsparciem na każdym etapie, dbając o komfort i potrzeby uczniów. Dzięki ich pozytywnemu podejściu i fachowej wiedzy nauka przebiega w świetnej atmosferze. To zespół, na który zawsze można liczyć!

28.03.2025 18:36

Konsultanci są żetelni i bardzo pomocni. Odpowiedzą na każde pytanie i wyjaśnią każdą kwestie dotyczącą wyjazdu. Załatwianie kursu to czysta przyjemność.
Alex

27.03.2025 09:30

Moje doświadczenie z EF było naprawdę niesamowite! Kursy są bardzo dobrze przygotowane, a nauczyciele profesjonalni i pełni zaangażowania. Zajęcia są interaktywne i motywujące, co sprawia, że nauka staje się przyjemnością. Dodatkowo, możliwość nauki w międzynarodowym środowisku daje szansę na doskonalenie nie tylko języka, ale także umiejętności komunikacyjnych. Polecam z całego serca
dolores

27.03.2025 08:32

Cześć! Ef to nie tylko międzynarodowa firma, to również grupa osób która spełnia marzenia! Każdy kogo znam nie narzekał na nich. Ja mogę się pod tym podpisać. Organizacja jest świetna. Nie zapomnicie o niczym, ponieważ asystenci EF szybko wam o tym przypomną za pomocy maila lub aplikacji.
Tosia

25.03.2025 18:59

EF Education First to firma, która stawia na rozwój, innowacyjność i świetną atmosferę w pracy. Współpraca z EF to czysta przyjemność dynamiczne środowisko, międzynarodowy zespół i możliwość zdobywania cennego doświadczenia w branży edukacyjnej. Pracodawca dba o swoich pracowników, oferując liczne szkolenia, wsparcie w rozwoju kariery oraz atrakcyjne benefity. EF to idealne miejsce dla osób ambitnych, które cenią sobie pracę w inspirującym, globalnym środowisku. Polecam każdemu, kto szuka firmy, w której można się rozwijać i realizować swoje zawodowe pasje!
Misia EF

23.03.2025 16:22

Każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od długości wyjazdu. Można poznać wspaniałych ludzi. Bardzo polecam
Basia

22.03.2025 10:46

Bardzo polecam, na pewno znajdziesz coś dla siebie, niezależnie od tego czy chcesz wybrać się za granicę na cały rok, czy też może na dwa tygodnie.
Gosia

16.03.2025 22:51

Mam pytanko był ktoś na kursie 2 tygodniowym w Barcelonie? Większość opinii jest pozytywna, ale zdażają się mocno negatywne i to mnie trochę martwi. A myślę o takim wyjeździe. Będe wdzięczna za informacje
prinks

21.03.2025 10:44

@Karolina czemu uważasz ze na 2 tygodnie nie ma sensu, ja właśnie wykupiłem kurs na taki okres gdyz wiecej mi nie pozwala praca zawodowa
D.

22.03.2025 10:28

Wysyp pozytywnych opinii da się zaobserwować w okresie zwiększonych rezerwacji ponieważ za pozytywne opinie są dodatkowe punkty które można wykorzystać na rabaty. U nas po dwukrotnym wyjeździe z EF ( GB super, NY tragedia) w tym roku lecimy do GB ale nie z EF. Będziemy mogli porównać czy EF nie jest przereklamowany.
Antonina

22.03.2025 00:27

EF Education First to organizacja oferująca wysokiej jakości kursy językowe na całym świecie. Dzięki nowoczesnym metodom nauczania, międzynarodowemu środowisku i szerokiej ofercie kursów, EF pozwala efektywnie uczyć się języka i jednocześnie poznawać nowe kultury. To świetny wybór dla osób, które chcą połączyć naukę z podróżowaniem i niezapomnianymi doświadczeniami. Szczerze polecam.
Igor

18.03.2025 12:42

Education first to niesamowita firma działająca w naprawdę cudowny sposób. Organizowanie wyjazdów za granicę po całym świecie pozwala odkryć zarówno ,,drugi koniec świata” jak i poznać często wcześniej nie znany język. Polecam każdemu kto chce poznać świat i inne kultury, plus uwielbia naukę nowych języków.

17.03.2025 16:46

Wyjazdy z EF to pełen profesjonalizm. Wszystko przemyślane i dostosowane do potrzeb uczestnika. Przygoda życia!
Zuzaaa

16.03.2025 23:06

Najlepszy organizator kursów językowych. Niezapomniane wspomnienia międzynarodowe przyjaźnie i wspaniałe doświadczenie. Polecam z całego serca.

15.03.2025 10:32

Naprawdę super przygoda nowe znajomości i możliwość samorozwoju i szkolenie języka serdecznie polecam
Madzia

14.03.2025 15:54

EF Education First to świetna organizacja dla osób, które chcą uczyć się języków i jednocześnie podróżować! W tym roku wybieram się z nimi do Honolulu i już na etapie przygotowań wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Kontakt z doradcami był szybki i profesjonalny – otrzymałam wszystkie potrzebne informacje, a proces rejestracji i organizacji wyjazdu był naprawdę dobrze zorganizowany. EF oferuje nie tylko naukę języka, ale także niezapomniane doświadczenia kulturowe, dlatego nie mogę się doczekać tej przygody. Jeśli ktoś szuka sprawdzonej szkoły językowej z międzynarodowym podejściem, to zdecydowanie polecam!
Aleksandra

12.03.2025 13:14

W tym roku lecę do Miami z ef. Myślałam że to wszystko będzie ciężkie do załatwienia ale kontakt jest bardzo prosty, nie było żadnych problemów. Polecam bardzo
Ewa

11.03.2025 21:20

W kwietniu lecę na swój pierwszy kurs ef. Na początku bardzo stresowałam się całą procedurą rekrutacyjną. Okazało się jednak, że pracownicy byli bardzo pomocni i w krótkim czasie udało się załatwić wszystkie formalności.
Alicja

06.03.2025 10:41

Byłam na kursie 2 tygodniowym z EF w Bristolu, była to świetna przygoda! Na kursie poznałam wiele osób z całego świata, przede wszystkim poprawiłam swój angielski i czuję się pewniej rozmawiając w tym języku. Odwiedziłam przy okazji pobytu także Londyn i Oksford! Bardzo polecam EF, na pewno w przyszłości znowu się wybiorę :)
marysia

05.03.2025 13:12

Nigdy nie zapomnę obozu do NYC z ef!! Poznałam świetnych ludzi, zobaczyłam niesamowite miejsca i naprawdę podszkoliłam swój angielski. To była przygoda której nie zapomnę do końca życia. Gdybym miała okazję to bym pojechała jeszcze raz bez zastanowienia!

Zostaw merytoryczną opinię o EF EDUCATION FIRST