Max Power

Bielany Wrocławskie

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 46 ocen.

Opinie o Max Power

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Max Power

Iwona
użytkownik zarejestrowany

Obecnie Max Power poszukuje osób do pracy jako Pracownik produkcji oraz Magazynier. Co możecie powiedzieć o pracy w tych działach firmy osobom, które są zainteresowane aplikacją na którąś z ofert? Czego mogą spodziewać się po przyjściu do pracy?

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@PrawdaTu bardzo chętnie usłyszymy więcej na temat Twojej opinii o warunkach zatrudnienia w firmie.

PrawdaTu

Ale marudzicie, a uczyć nam się nei chcciało to mamy co mamy. Akurat mi firma maxpiwer bardzo pomogła. Koleś w ustroniu daje radę, mooże wy macie z kimś problem, bo ja nie. Wiadomo firmy do których ta firma wrzuca to nierozgarnięte koreańce, ale pieniądz nie śmierdzi...

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@młody dawno pracowałeś w firmie? Może obecnie warunki się zmieniły. Jakie stanowisko zajmowałeś?

Mick
użytkownik zarejestrowany

To będzie nawet trochę więcej niż 2000zł netto, trochę dużo z tego co wiem

Marian

Czyli myślę że netto wyjdę około 2 tys. ...

Marian

Co do zarobków 12zl na godzinę brutto

Marian

A zarobki bo mi mówiła 12zl brutto jak to wychodzi tam miesięcznie jakieś weekendy są? ?

Marian

Ktoś może coś więcej napisać na temat Taneko w Gliwicach mam rozmowę w max power w poniedziałek był bym bardzo wdzięczny

Robert

Z tego co się orientuje to na wózki widłowe i do kontroli jakości trzeba mieć doświadczenie, a mi chodzi o osoby bez doświadczenia, do zwykłej pracy na produkcji.

Robert

Czy mi się wydaje czy straszny zastój z robotą tam mają w Biskupicach?

Edmund

Czy ktoś ma cynka czy Max Power prowadzi teraz jakieś rekrutacje do pracy na produkcji w biskupicach?

maciek

NIE !!!!!!!!

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

zainteresowany

Macku - mozesz mi podac gdzie znalezc ogloszenie o koordynatorze ds personalnych w Ustroniu? Bardzo mi na tym zalezy.

gość

romek@ juz ci piszę wszędzie jest tak samo agencja pracy tymczasowej zatrudnia cię bezpośernio NIE JEST TO POŚREDNICTWO PRACY TYLKO TWOJ GŁOWNY PRACODAWCA TAKZE TLUMACZENIE SIĘ że żekomy pracodawca jaki pracodawca ? TWOIM PRACODAWĆA JESTW TYM MOMENCIE OD PODPISANIA UMOWY MAX POWER nie wiem czy rozrożniasz pośrednictwo pracy od agencji ptracy tymczasowej pamietam że co miesiąc musialm sprawdzać fiszki i zawsze coś było żle i ciągła ich odpowiedz bardzo przepraszamy to wina systemu zle pana rozliczył :) wolę niemyslec ile ludzi wyjeb..... na kase to bada złodzieji

gość

Najgorsze DNO jakie można sobie wyobrazić - agencja zatrudnia najgorsze DNO bo sama to DNO - ludzie nie pracujcie w tej agencji bo to zwykli oszuści i złodzieje - brak pomocy ze strony przedstawicieli MAX POWER poza tym oszukują na wynagrodzeniu.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

biedra

Tam nie składa się CV tam sie tylko dzwoni a oni mówia proszę przyjść jutro do pracy a w MAX POWERZE pracują tylko PAZDZIOCHY SPOD BIEDRONKI :):):)

ola

strasznie niepoważna ta firma, zamieścili ogłoszenie w necie, że szukają pracowników do fabryk w Biskupicach, zadzwoniłam mówią, że tak, że szukają pracowników, wysłałam cv zero odzewu, na drugi dzień dzwoni mój kolega i mówią, że nie robią narazie rekrutacji, czy ci ludzie tam wiedzą jak żyją???

MAX POWER CONSULTING.

MAX POWER to dynamicznie i prężnie rozwijająca się firma dla której na sercu leży dobro pracownika. Jako jedyna agencja pracy w Polsce wynegocjowała najlepsze warunki pracy z LG Electronics dla swoich pracowników. Osoba zatrudniona na stanowisku produkcyjnym otrzymuje 4550 zł brutto za przepracowany miesiąc pracy. Do podstawy wynagrodzenia przyznawana jest premia w wysokości 1250 zł brutto. Pracownicy zatrudnieni przez Max Power mogą liczyć na darmową opiekę medyczną, rozszerzony pakiet Multisport. Każdego roku Max Power funduje wczasy w klimatach Majorki i Teneryfy. Do pracy na powyższych zasadach mogą przystąpić osoby z wyższym wykształceniem z minimum otwartym przewodem doktorskim. Preferowani są doktoranci, którzy zajmują się tematami produkcyjnymi. Znajomość biegle trzech języków obcych jest dodatkowym atutem w ubieganiu się o pracę na wymienionym wyżej stanowisku pracy. Max Power wychodzi z założenia, że skoro dużo płaci to przyszły pracownik musi być tyle wart. Bardzo polecam współpracę z Max Power.

Pracownik
@MAX POWER CONSULTING. 06.05.2015, 00:23
MAX POWER to dynamicznie i prężnie rozwijająca się firma dla której na sercu leży dobro pracownika. Jako jedyna agencja pracy w...

Po co wypisujesz takie glupoty w tym dziale ? Temat ten dotyczy pracownik fizyczny-monter zatrudniony w MAX POWER Ludzie z biur , inzynierowie a tym bardziej doktoranci przyjmowani są bezposrednio na LG !!! Zwykły ROBOL ztrudniony bezpośrednio na LG zarabia w dobrych miesiacach 3500 - 6000 brutto więc co to za fantastyczne warunki dla kogoś po studiach i w trakcie studiów doktoranckich i te trzy języki )))):)

lysy
@Pracownik 06.05.2015, 17:27
Po co wypisujesz takie glupoty w tym dziale ? Temat ten dotyczy pracownik fizyczny-monter zatrudniony w MAX POWER Ludzi...

Co to wogole za brednie . Jest to firma kogucik ktora nie daje umow o o prace, w jakis zasranych firmach ktora nie wie po co tam jest . Masakra nie polecam. Zapierniczam za najniższa krajowa

Pracownik

ŚWIETNA PRACA polecam każdemu chociaz mnie zwolnili bo nie chciałam zostać na nadgodzinach na umowie zleceniu bo na tej umowie nadgodziny nię są liczone jako 50% ale naprawdę POLECAM - praca od rana do wieczora za ( 1286,16zł )trzeba wstAć o 4:00 RANO autobus na 5:00 rano praca z nadgodzinami do godziny 17 OBOWIĄZKOWO bo jak nie to do zwolnienia w domu jestem o godz 19:30 NAPRAWDĘ POLECAM O zwolnieniu dowiadujemy się otrzymujac SMSa - Prosze nie przychodzić jutro do pracy. POLECAM TE AGENCJIE

max wy-power-owany

NIGDY WIĘCEJ MAXPOWERÓW I LG ELECTRONICSÓW. CHOĆBYM MIAŁ GŁODEM PRZYMIERAĆ - NIGDY WIĘCEJ!!! AMEN

pracownik

przecież na zarobki Agencja nie ma wpływu - to jest decyzja firmy dla której pracownik pracuje...warunki pracy też. Agencja to agencja - ma za zadanie zrekrutowanie, przekazanie umowy i naliczenie kasy. Jakies zarzuty są pod tym względem?

gość
@pracownik 29.04.2015, 13:48
przecież na zarobki Agencja nie ma wpływu - to jest decyzja firmy dla której pracownik pracuje...warunki pracy też. Agencja to...

Max Power to tak naprawde KOREAŃSKA firma krzak PREZESEM tej firmy (MAX POWER ) jest koreańczyk dziala na zlecenie LG ELECTRONICS , LG CHEM , INOTEC ,HI LOGISTIC HESSUNG , LG DISPLAY dziala na zlecenie LG by nie zatrudniać bezpośrednio na zakład tylko przez pod firme za najniższą krajową. Po przepracowanych 18 miesiacach mialem otrzymac umowe pod LG ELECTRONICS bo obiecywali mi to w zamian za to zaproponoiwali umowe zlecenia na miesiąc po czym miała mie przejąc kolejna podfirma w MAX POWER - Obejscie przepisów prawa pracy PODZIĘKOWAŁEM :)

max wy-power-owany

Maxpower szuka teraz tańszych niewolników do obozu pracy w Biskupicach Podg. Polacy są już za drodzy z 1250 zł.

s

Czy ktoś się orientuje kiedy ruszy rekrutacja do fabryk w Kobierzycach?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

gość

Wydaje mi sie że jesteś osobą mało rozgarniętą przeczytaj wczesniejsze wpisy a dowiesz sie czemu MAX POWER utrzymuje sie na rynku i czy rzeczywiście dobrze wykonuje swoje obowiązki komentarze w stylu kajtka sa pisane przez pracowników MAX POWERA ODRADZAM pracę u tych złodzieji bo raczej agencją to sie nie da nazwać

gość

Omijać szerokim łukiem!!! Banda oszustów i krętaczy.

gość

Jakie Pozytywy - gdzie ktoś napisał o nich pochlebne opinie ? Max Power to firma ukierunkowana finansowana przez pracodawców zatrudniająca pracowników tymczasowych po najniższej cenie nie mylić z pośrednictwem pracy typu Ramstad czy Adecco choć też niechlubne w Max Powerze zatrudnia się tylko ROBOLI ludzie nie zadawajcie pytań w stylu jakie będą moje obowiązki jakie bedę miał perspektywy rozwoju masz zapierd..... za najniższą krajową a twoim kolegą będzie pan spod biedronki

libia

Jaki czas ma ta agencja na dostarczenie pitu za rok 2014 .Czy to prawda że czas mieli do końca lutego

gość
@libia 04.03.2015, 05:33
Jaki czas ma ta agencja na dostarczenie pitu za rok 2014 .Czy to prawda że czas mieli do końca lutego...

Pity do oni dawali w lutym

gość

ja się wypowiem na podstawie plusów i minusów.: zacznę od minusów - zdarzało się że ludzie nie otrzymali pieniędzy na czas, średni kontakt z przedstawicielem agencji, gdy poinformowano nas że będą zwolnienia 2 tyg przed wypowiedzeniem mojej umowy nie mogłam się z nimi skontaktować, nigdy nie widziałam swojego "pracodawcy", dostałam wypowiedzenie 10 min przed zakończeniem 2 zmiany (godz. 22.50), niskie wynagrodzenie, ponieważ pracownicy innych agencji mieli na rękę 1700 zł a ja 1400 zł. Plusy to np. to że nikt nie kazał mi zostawać po godzinach jak niektórzy twierdzili, miałam zapewniony dojazd, nie robiono mi problemu z zostawieniem fiszki "na ochronie", składki i wszystkie opłaty odprowadzone, z urlopem też nie było problemów, umowę miałam co miesiąc, a nie co tydzień czy co dwa tygodnie. Osobiście bym drugi raz nie chciała u nich pracować głównie ze względu na zarobki - to oczywiste ;)

Milionek

Po części zgadzam się z przedmówcami , ale interesują mnie umowy na tydzień a w związku z tym ubezpieczenie... jak to wygląda ... jak to się ma do zatrudnienia bezrobotnego z UP .... czy może ktoś się orientuje? Zostajemy zatrudnieni przez Max Power dają nam tygodniową umowę góra 10 dni... jak to się ma do ubezpieczenia ... jeśli np osoba pracowała tylko jeden niepełny dzień , powiedzmy 3 godziny. Co wtedy staje się z umową i ubezpieczeniem... czy Max Power zgłasza zaraz tego samego dnia że nowy pracownik już nie pracuje... i automatycznie gaśnie ubezpieczenie? co wtedy? Jeśli mogę prosić o pomoc?

Pom
@Milionek 15.02.2015, 15:29
Po części zgadzam się z przedmówcami , ale interesują mnie umowy na tydzień a w związku z tym ubezpieczenie... jak to wygląda...

Pierwsza umowa to umowa zlecenie na 2 tygodnie następna też w zasadzie dopiero po 2 umowie wysyłają cię na badania i dostajesz umowę o pracę tymczasową na 2 tygodnie - a na umowie zlecenie nie masz odprowadzanych składek emerytalnych / zdrowotnych nie przysługuje ci także płatne L4 a także w okresie tych umów nie nabywasz prawa do urlopu.

Pracownik
@Milionek 15.02.2015, 15:29
Po części zgadzam się z przedmówcami , ale interesują mnie umowy na tydzień a w związku z tym ubezpieczenie... jak to wygląda...

Jeśi chce Pan przyjść tylko, żeby mieć ubezpieczenie, to lepiej odrazu zgłosić się jako bezrobotny i zostac na zasiłku.

Arek

Dzis juz 12 stycznia a wciaz nie mam wyplaty na koncie Max Power wali z nami w wala czesc ludzi pobralo wyplaty a czesc nie a jak dzwonie do dzialu kadr to odkladaja sluchawke a juz ponad 8 miesiecy ta agencja zarabia na mnie ale nigdy wczesniej nie bylo problemow z wyplatami

ewq

Ta firma to Koreańska firma krzak mająca na celu oszukiwanie polaków a tłumaczenie że firma jest jedynie pośrednikiem to Wielka Ściemą prezes tej firmy to koreańczyk który jest powiązany z grupa LG - wydymać polaczka to wszystko i po najniższej cenie.

ktos

Gdzie jest wyplata zlodzieje. To co robicie z ludzmi zostanie opisane w gazecie ogolnopolskiej. Jestescie banda zlodzieji

Ancia

Po przepracowanych 6 miesiącach a dokładnie chyba po około 650 godzin przepracowanych w MAX POWER i pozytywnej opinii przełożonego możesz przejść pod LG z definicji 1 na 10 podpisuje taką umowę dużo zależy od mistrza i zależy tez gdzie trafisz - nawet w MAX POWERZE nie widzą kto klepie te umowy polak czy żółty a tak generalnie zamówienia spadają to wylatujesz rosną to zatrudniają bydło i patologie. Ale spróbować możesz co ci szkodzi

wercia

A czy jest szansa że przejdziesz na LG bezpośrednio? I jeśli tak to po jakim czasie? Czy raczej wyżynają cie jak magiel a potem wynocha, następny proszę...

Lipa

Lipa po całości to nie PRACA lecz zwykła Śmieciówka z tego nie da się wyżywić nawet jednej osoby - ale jeżeli dla kogoś kto chce zarabiać 1240 zł na rękę po 8 godzinnym dniu pracy to proszę bardzo informując że 8 godzin bo mowa tu o LG Electronics to tak naprawdę 12 godz bo dla znacznej większości osób tam pracujących dojazd zajmuje prawie 2 godziny w jedną stronę no i ta premia za wszystkie obecności od Listopada 200 zł premi brutto :)

Karola

Siema ja pracuje w heesungu przez max power i nie jest może rewelacyjnie bo umowę mamy co dwa tygodnie ale kasę mam zawsze na czas podstawę plus premie i nadgodziny też fiszki itp

nina

mysle ze jak nie spróbujemy to sie sami nie przekonamy różne sa opinie na temat tej agencji a moze akurat bedzie dobrze

nina

Czy ktos moze sie wypowiedziec o agencji maxpower we wrocławiu?

Gołąbek

Przyjmują tam kompletna patologie ludzi którzy kompletnie nie przeszli by testów czy jakichkolwiek badań -( usunięte przez administratora ) mówi to każdemu kto ubiega się o prace jako operator.

sara
@Gołąbek 28.10.2014, 18:23
Przyjmują tam kompletna patologie ludzi którzy kompletnie nie przeszli by testów czy jakichkolwiek badań -( usunięte przez admi...

(Gołąbek)-mówisz o agencji maxpower we wrocławiu czy gdzies indziej??

ICE CUB

KOMPLETNY ZAKŁAMANY ŚMIETNIK.ZROBIŁEM PSYCHOTESTY I BADANIA NA OPERATORA WÓZKÓW WIDŁ.NA MAGAZYN.PONIOSŁEM KOSZTY,A POSTAWIONO MNIE NA LINKE.PRZERWY PO 10 MINUT CAŁY DZIEŃ NIC NIE JADŁEM...BO NIE BYŁO NA TO CZASU.LUDZIE NIE DECYDUJCIE SIĘ NA PRACĘ PRZEZ max power DLA lg PRALKI LODÓWKI CZY TELEWIZORY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A PRZECZYTANE WYŻEJ KOMENTARZE NEGATYWNE SĄ JAK NAJ BARDZIEJ PRAWDZIWE.

niezadowolony

Jedno wielkie DNO !!! Trzeba sprawdzać fiszki bo ciągle się mylą a to nie policzą nadgodzin lub zle policzą.

żenujące

Do mnie zadzwoniła Pani z ofertą pracy na magazynie, najniższa krajowa czyli 10 zł brutto, niby pięknie, fajnie praca od poniedziałku do piątku,ale zastanowiło mnie jedno: Umowa przedłużana co dwa tygodnie. To jest bardzo dziwne i NIGDY się z tym nie spotkałem.Czyli po dwóch tygodniach jak coś się komuś nie spodoba możesz wylecieć. Czyli praca w żaden sposób nie stabilna(wiem ,że o taką ciężką w tych czasach,ale nie przesadzajmy).Jednego dnia pracujesz,drugiego możesz się dowiedzieć ,że nie przedłużą z tobą umowy.Cóż...Żenujące.Pracowałem w agencji pracy kiedyś ,ale wszystko było na czas i nie miałem kompletnie żadnych problemów.Normalne umowy itd.Coś mi tu śmierdzi , a czytając Wasze komentarze upewniam się ,że lepiej nie tracić czasu na nich.W tym czasie może trafić się coś lepszego.Pozdrawiam. PS: Oferta dotyczy Śląska,konkretnie Gliwic.

gość

Jest to agencja oszustow którzy nie przelewają na czas wypłaty pracownikom.LUDZIE CZEKAJĄ NA WYPŁATĘ A AGENCJA PRZYGRAŁA SOBIE W CH.... TAK SIĘ NIE ROBI.NIEMOŻNA SIĘ DO NICH DODZWONIC!!!!!!!!!!!!!!!

jeluki

Zgadzam sie z przedmówcą - (usunięte przez administratora)gdzie jest wypłata !!!

pearls

spozniaja sie w wyplata [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie juz dawno powinna być

omijać z daleka!!!

Najgorsza agencja pracy w jakiej pracowałem!! a przerobiłem już kilka. Umowa na 2 tyg. 1600 brutto plus 250zł brutto premii obecnosciowej. Za premie obecnosciową nie zaplacono mi bo powiedziano mi że umowa była od 3 dnia miesiąca wiec nie pełne 30 dni także się nie należy, za nadgodziny też mi nie zapłacono ( robiłem 2 setki (8h) i jedną 50% (12h) po miesiącu 1200 netto z tymi nadgodzinami. Po zakonczeniu wspólpracy nie wypłacono mi ekwiwalentu za niewykorzystany urlop (4dni!!) pofatygowałem się do nich do biura aby wyjaśnić to to usłyszałem "jeśli się pan w czymś nie zgadza zawsze może pan pójść do sądu pracy" !! SKANDAL!!! najwieksze złodziejstwo wsród agencji w regionie!!! w innych agencjach płacą chociaż za nadgodziny i za niewykorzystany urlop!!

bant

Umowy krótkoterminowe, czasami zlecenia kończą się z dnia na dzień i zostajesz bez pracy. Pierwszy dzień w pracy... stajesz na linii i po prostu pracujesz bez żadnych szkoleń. Pod koniec dnia pada pytanie, będzie Pan/Pani jutro? Stawka ok. 7zł netto zlecenie z ubezpieczeniem. Pracownicy max powera zapychają luki w linkach niestety. Idziesz tam, gdzie ktoś zapił/zachorował/gdzie jest za ciężko w porównaniu do innych stanowisk na linii. Zrezygnowałem sam po bezpłatnym postojowym przed świętami.

młody
@mufi 18.02.2017, 14:45
Witaj ja tak samo miałem w lg electronic a zapewniali stałe stanowisko i bylem co dzień a każdym innym stanowisku i się w końc...

Witam . Pracowałem 4 mc i zadnych szkolen ani badan nie miałem a wypłata nie była na czas i paru nad godz na niej nie bylo jak ktos byl kumaty to z ich smiesznej fiszki napisanej malutkim druczkiem to se policzył . A co do nad godz to jak chciałes wyjsc o godz 15 to ci muwili ze nie masz juz co jutro przychodzic bo bd zwolniony czesto tak bylo ze soboty sa przy musowe i Nawet weekend ze psuja zamiast z rodzina spedzić po tygodniowej charówce Wgl nie ma kontaktu z pracodawcą nie odbierał tel . Nie kompetentna firma

ksg w-ch
@młody 18.02.2017, 15:34
Witam . Pracowałem 4 mc i zadnych szkolen ani badan nie miałem a wypłata nie była na czas i paru nad godz na niej nie bylo jak...

(MŁODY) zgadzam się z tobą w 100% . Pozdrawiam

ja

MAX POWER dewiza wykorzystać !Szczególnie praca u Koreańczyków.. telewizory , pralki etc . Umowa na cztery dni ( 99 % ) , kto ma szczęście dostanie na tydzień lub dwa tygodnie ( 1 % ). Co cztery dni nowa umowa , albo sms z podziękowaniem za współpracę. max 10 zł brutto za godzinę. Czyli zapieprzasz jak w chinach za miskę ryżu..., ale co tam człowiek !. Wyrobiona norma się liczy. Koreańczycy praktycznie siedzą człowiekowi na głowie ( tylko bata brakuje ). Głównie na rannej zmianie. Nie zapominajmy , że dojazd do domu i powrót zajmuje kilka godzin. Praca stojąca praktycznie na akord !. Jak się pomylisz... - wylatujesz. A co !. Przecież frajerów nie brakuje.

fanx

Jeden wielki bajzel,traktowanie czlowieka jak rzecz,brak organizacji,zwalniaja pracownikow jak im sie podoba juz po 2 tygodniach a to za sprawa umow smieciowych!!!!Najgorsze to ze brak zwiazkow zawodowych w pracy!Dotyczy tozakladu w Strzelcach Opolskich,,MaxPower,,

?

Max power to max dno i 2 metry mułu. Nie radze pracować w tej agenturze. Są tam lepsze agencje,które zatrudniają pracowników na terenie lg.

Zostaw opinię o Max Power - Bielany Wrocławskie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Max Power