Aqvarius Trading WLL

Poznań

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 90 ocen.

Aqvarius Trading WLL
4 90

Opinie o Aqvarius Trading WLL

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aqvarius Trading WLL

Marek

To ty kolego chyba za młody jesteś żeby pamiętać Michała Kurzyka który walił kary po 200 QR za brak okularów. A tak przy okazji znasz kogoś z Kornisza?

   
zgadnij kto
@Marek 17.06.2018 20:42

Oczywiście że znam ŚW pamieci Piotr Zwany Kapral,Amerykanin,Blaszko-rurka,Ostrołeka pozdro... dla Ostrołeki ,Krzysiu, Janek, pozdro dla Szczecinka i tak dalej i tak dalej.... i kto tu jest ,,Młody''?? Pozdrawiam i przypominam że jest zagadka do rozwiązania

   
-zgadnij kto-

Marek odpowiedz podam dopiero w piatek popołudniu chyba że ktoś zgadnie pierwszy .... Marek próbuj dalej nie poddawaj sie:) zapytaj żony, sąsiada zadzwoń do biura Aqvariusa może ci pomogą a może pan Marek Kosmicki zna odpowiedz?? Pozdrowienia dla pana Marka Kosmickiego Forum na temat tej firmy jest bardzoo ciekawe...... .

   
zgadnij kto
@Marek 17.06.2018 19:07

Nie mam fioletowego pojęcia kto zastępuje Michała ,może Złoty? musze sie zapisać na lekcje do Michała bo takie wejscia smoka co on miał to szacun jedna wielka panika aż kartki były na wyjścia do toalety tyle osób miało biegunki po jego wejściu Darek to sie chował do niego..... Tylko Darek umiał sie przebierać dobre to było.... dobra rozwiąż zagadke z powolniakiem Co zrobił Powolniak z komputerem bedąc przez chwile w biurze Aqvariusa...

   
-zgadnij kto-

MARKU..,twoja odpowiedz jest błędna nie zagrał w Sapera próbuj dalej .....

   
Marek
@-zgadnij kto- 17.06.2018 18:09

Powolniak potrafił zgubić paszport w kantorze ale co zrobił z komputerem to nie mam pojęcia.

   
-zgadnij kto-

hello, ja mam pytanie skierowane chyba do pana Marka Kosmickiego mianowicie po morzu Śródziemnym błąka się statek AQVARIUS jest koloru białego a koszulki pracowników w Doha też były koloru białego czy to zbieg okoliczności? Czy ci ciemni panowie na statku to uchodzcy? Czy może 3-cia tura elektryków ? A na koniec mam zagadke dla wszystkich na Forum Co zrobił Powolniak będąc przez chwile przy komputerze w biurze Aqvariusa??

   
Marek
@-zgadnij kto- 17.06.2018 16:00

Zagrał w sapera.

   
-zgadnij kto-

Stara legenda głosi......... żę Złoty jeszcze pływa w basenie....

   
Marek
@-zgadnij kto- 16.06.2018 21:07

Legenda głosi że Złoty straszy w podziemiach metra. Hehe

   
Daniel

Aqvarius Trading WLL to bardzo dobry pracodawca!!

   
Marek
@Daniel 10.06.2018 22:18

A teraz w Katarze jest 23-26 stopni i pada deszcz ;-)

   
-zgadnij kto-

hello rodacy mam pytanie Kto to jest Robercik z Kopydłowa?Widze że ciekawa postać macie ,,Baśke'' ma chociaż fajny biust?? Tak poważnie praca spoko? kaska na czas? istnieje coś takiego jak akord? w sumie jak niejaki ,,Powolniak'' potrafił 4 godziny posiedzieć w toalecie to jest chyba spoko ? Teoretycznie 4h w toalecie ,2h na palarni 2h krecenia sie po budowie i dzień zaliczony.

   
Robert
@-zgadnij kto- 10.06.2018 14:44

Baska to jak dla mnie Taki powiem Ci praktykant. Lata po magazynach, pod..... ludzi, nic nie robi bo nie umi, kierownictwo nazywa go SUPERVIZOR, smieszna firemka za pare groszy

   
Romek ele, chętny na wyjazd.

A jak "kierownicy" na innych obiektach? Tylko Baśka tam jest i ogarnia wszystko? To ma chłop kupę roboty podobno jest tam kilka inwestycji do obsadzenia.

   
Ok

Co wy chcecie od Baśk?i lepszego kierownika nie miałem:)

   
Marcin
@Ok 07.06.2018 05:11

Jaki kierownik, taka firma:(, NO COMMENT. Nie wie co to " roznicowka", prawdziwa Barbara smiech:(

   
kokos

Witam, widzę że są oferty dla elektryków. Pytanie czy wyjazd jest na minimum 3 miesiące? Czy nie jest możliwy krótszy wyjazd trwający 1,5- 2 miesiące? Dziękuję.

   
Robrt
@kokos 05.06.2018 20:36

Przeczytaj inne posty ten temat był już poruszany wiele razy.

   
Kandydat

Ile macie tam teraz stopni? W miejscu pracy jest działająca klima albo chociaż wiatraczek?

   
Marek Kosmicki - Aqvarius
@Kandydat 04.06.2018 18:13

@Kandydat Nie ma co ściemniać , jest gorąco ..między 37-45 Stopni (ostatni tydzień był wyjątkowo gorący) Na większości stacji działają już klimatyzacje ( w pełni lub polowicznie), oprócz tego wspomagamy się wiatrakami przemysłowymi. Inshallah, od 15stego czerwca klimatyzacje mają działać już na wszystkich stacjach. Oczywiście podejmujemy dodatkowe kroki celem schładzania (saturatory do zimnej wody pitnej tylko do naszej ekipy) oraz od 15-stego będziemy wydawać sole mineralne do wody celem ochrony organizmu przed nadmierną temperaturą. @Jaroslaw Kret - bardzo mi się podoba ten wpis :D

   
Swierzak

Zacząłem prace Ok 1-1,5 miesiąca temu ... widziałem wcześniej opinie na forum wiec lekko się obawiałem ale przekonałem sie po rozmowie z Panem Markiem. Póki co jest dobrze ... nawet bardzo dobrze. Godziny są długie i jest gorąco ale w końcu to bliski wschód nie norge. Zakres prac nie jest wielce skomplikowany , kierownicy pomocni , wypłata była na czas a warunki w mieszkaniu lepsze niż się spodziewałem. Ludzie na kontrakcie są bardzo różni ale generalnie spoko ... Ramadan nie przeszkadza w życiu. Napisze jak by coś miało się zmienić ale póki co jestem zadowolony z decyzji. Pozdrawiam cała ekipę z stacji bidda !

   
Swierzak
@Tomasz 28.05.2018 14:56

No pewnie tyle lat stażu w AA jak ty nie mam

   
Sandra

to kobiety tesz tam pżyimują to my z Vanesą tesz chcemy

   
Konik
@Sandra 24.05.2018 17:54

Biorą od razu na superwizorow :)

   
Daria

Słyszałem, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy! Czy aktualnie rekrutuje?

   
Marek Kosmicki - Aqvarius
@Konik 24.05.2018 12:17

Panie Konik... czy widział Pan abyśmy kiedykolwiek rekrutowali na gowork ??? Jak widać po prawej stronie paska na tym portalu głównie rekrutuje się opiekunów i innych pracowników sezonowych do Niemiec.. ani kierunek ani zawód nie pokrywa się z naszym profilem... Co do warunków i formy zatrudnienia, odsyłam do jednego z wpisów poniżej w którym jest dokładnie skopiowany JOB OFFER na entry-level pozycje w naszej firmie, lub do kontaktu bezpośredniego.

   
Masakra

Panie Mareczku jak pan ładnie poprosi, to panu wyśle moje IP, nawet się przedstawię z nazwiska, proszę nie straszyć, bo tylko Pan Mareczk pogorszy wizerunek firmy i tak już dość natszarpniety dzięki polityce zatrudniania

   
Marek Kosmicki - Aqvarius
@Roger 22.05.2018 14:43

...Panie Roger .. My prowadzimy firmę .. nie grozimy ludziom, nie straszymy..etc. nie na tym polega prowadzenie działalności ... Natomiast niektórzy tu Panowie tak ubliżają konkretnym osobom że pewnie nie jedna osoba miała by problem utrzymać wodze ..prosze poczytac ponizej jakimi inwektywami obrzucają się tu ludzie...

   
EL POLAKO

Cześć Wam, jestem pracownikiem Aqvariusa od połowy grudnia 2017 roku ,czyli od około pół roku, wcześniej praowałem jako elektryk na różnych projekatach w Norwegii, Holandii, Niemczech czy na Islandii zarówno w grupach Polaków jak i obcokrajowócw – Słowaków, Litwinów, Rumunów itd. Przez co chciałbym tutaj rzucić najtrzeżwiejsze spojrzenie na firmę Aqvarius jakie tylko wg mnie jest możliwe. Opinie o Aqvariusue nie róznią się specjalnie od opnii o moich wcześniejszych pracowadcach – wszędzie polacy są oszukiwani, szef jest (usunięte przez administratora) superwizorzy podpier..... a firma nie wywiozuje się z umowy słowem nie tak jak miało być... pare lat temu pracowałem w fabryce autobsów we Wrocławiu Volvo Polska ostatnio z ciekawosci chciałem zobaczyć czy wzrosły tam zarobki i generalnie co się dzieje i z opnii naszych rodaków wyłania się taki sam obraz ... sami podpier... wyzyskiwacze...kolesie, alkoholicy i cpuny ... Moja siostra pracuje w PwC pracodawcy roku 2016 – proszę sobie poczytać komentarze o tej firmie na tej samej stronie na ktorej ja stawiam swój komentarz... Pisżę to wszystko nie dla tego, że zależy mi specjalnie na dobrej opinii o firmie Aqvarius, bo i ja się któregoś dnia stad zawinę, ale rzyg.m już przebywaniem z naszymi rodakami – dla Polaka wszedzie jest źle – pewnie w Norwegii, Holandii, Niemczech też było źle i oszukiwali i firmy były do d.....skoro widzać umówe na 10 - 12 tys riali miesiecznie „ porezygnowali” z prac w tamtych krajach i przyjechali tutaj...... Wszyscy którzy piszemy na tym forum znamy się lepiej lub gorzej może przytoczmy tutaj historie paru pracowitych, uczciwych i wyśmienitych elektryków z Polski, którzy się przewineli się przez tą firmę: 1) Amerykanin – człowiek, który wg jego opowiesci ma dom na Florydzie, potrafil obraźić się na kolegów i wysiaść z auta na czerwonym swietle i zaginąć na 2 dni – bo nie potrtafi pracować z Polakami – w dniu zwolenia płakał, że chce jeszcze zostać do maja. 2) Powolniak – człowiek, który zgubił wszystko co tylko było możliwe ( kluczyki od auta, elekrtonarzedzia itd ) a w toalecie przebywał minmum 4h dziennie. 3) Pan R. – Który przyleciawszy do kataru bardziej zainteresowany był zdobyciem alkoholu niż planem dnia nastepnego. 4) Pan Z. Który przez 3 miesiace po pracy wskakiwał do basenu – co zastępowało mu wieczorną kąpiel. 5) A może Pan D. Który siedział na telefonie cały dzień, ale gdy kupił do mieszkania nową patelnie – przeżywał, że firma nie chce mu zwrócić 25 riali 6) A może drugi Pan D. Który potrafił wydać na alkohol 500 riali w weeked porozmawiać w klubie z Filipinkami czy Kenijkami po angielsku a na drugi dzień na kacu dzwonić z domu i z niecerpliwieniem oczekiwać kierowcy z tłumaczem – bo mu cisnienie skoczyło i musi do szpitala ???? 7) Czy nie ma wsród nas wielkich polskich elekrtyków – którzy przy piwku opowiadali ze do Aqvariusa wysyłali zwałowane CV a z elektryką mieli tylko styk jak wkrecali żarówki u babci w kuchni ????? Drodzy rodacy mam pare pytań : 1) Czy kiedykolwiek nie dostalismy wypłaty lub diety w kwocie opisanej w kontrakcie ? 2) Czy kiedykolwiek ktoś musiał zapłacić za rozbite auto I(a było ich sporo ) ? Oczywiscie polscy elekrtycy sa wysmienitymi kierowcami – winna zawsze po stronie Ciapka albo Filipinca. 3) Czemu nikt nigdy nie pofatygował się do polskiej ambasady ze skarga na firme która jest 700 metrów od siedziby firmy ? 4) Czemu wracaja tutaj „oszukani” ludzie z mojego pierwszego kontraktu 5) Jak to jest, że majać 1000 riali na klub nie ma się, na leki w razie przeziebienia, ktore nastepnie były zakupowane przez firmę a potem i tak w większosci umarzane.. 6) Czemu zwolnieni zostali opisani niżej supervizorzy - krzykacze i prymitywy Darek i Michał – przecież to wg co niektórych rodzina z właścicielem ????? Przecież to kolesie ... Dziwnie złe nastawienie do Roberta, który ma padaczkę ..dlaczego ? Bo jest superwiozorem ? Takie rzeczy tylko wsród naszych kochanych rodaków..

   
Nie zawsze cichy
@EL POLAKO 17.05.2018 13:49

Nie odpowiadam nikomu kto nie jest wiarygodnym partnerem do rozmowy. Jesteś z metra cięty ale też gadka drętwa więc szukaj kompana do dywagacji w innym przedziale. Jasne tępawy człowieczku?

   
Jan Kowalski

Wszyscy, którzy podpisują się tutaj z tym „forum” z imienia i z nazwiska to są dla mnie jak Chiqita, cała reszta to zwykłe banany.

   
Jan Nowak
@Jan Kowalski 22.05.2018 08:28

A ty to napisałeś prawdziwe nazwisko, brawo.

   
Wacław

A ja tam byłem i mi się nie podobało, nie wracam.

   
www.ripe.net

Do Wszystkich kontraktowych O#[email protected]Ł&ÓW", Zamiast interesować się kto, gdzie i za ile buduje osiedla. Zamist interesować się czy ktoś ma restaurację w Londynie czy nie. Proszę się zabarać do roboty! Z tego miejsca chciałbym również Wam przypomnieć, że nikt! Podkreślam NIKT nie jest anonimowy w internecie!!!! Jeżeli Wasze ptasie móżdzki nie czają bazy to polecam sobie przeczytać na internecie jak łatwo można namierzyć IP adres!. Znając IP znam adres, Adres jest mi w stanie powiedzieć dostawcę a dostawca właściciela komputera lub mobilnego urządzenia! Jeżeli myślicie, że to ściema to jesteście w WIELKIM BŁEDZIE Ludzie te wszystkie Wasze opinie, to opluwanie, to obrażanie jednego i drugiego można bardzo łatwo przykrócić i ktoś kiedyś może się naprawdę zdziwić !!!! Ludzie jeszcze raz nadmieniam, jeżeli ktoś mi nie wierzy proszę poczytać na internecie " Czy moje opinie są anonimowe" Przypominam co zrobił znany Polski dziennikarz Filip Hajzer !!!!! Myślę, że granica dobrego smaku została już tutaj przekroczona i cierpliwość niektórych ludzi sięgnęła zanietu!!! Proszę o normalne wyrażanie swopich opini. A tutaj w podpisie przesyłam Ciekawą stronkę, która natychmiast ustala dostawcę.... i jak już wcześniej wspomniałem dostawca ma obowiązek !!! OBOWIĄZEK udzielenia szczegółowych informacji czy to są Chiny, Bangladesz czy Polska Internet jest jeden a prawo takie samo

   
Marek Kosmicki - Aqvarius
@Zalosne 21.05.2018 09:14

A niech sobie piszą , niech dają upust fantazjom.. choć krew mnie zalewa że jacyś zakompleksieni Panowie pozwalają sobie na to by innym ubliżać po nazwisku, jednocześnie sami ukrywają się pod płaszczykiem anonimowości,ale no cóż to już najczęściej więcej mówi o piszącym niż o osobie opisywanej. Liczę również na to iż osoby na poziomie których nie brakuje potrafią dokładnie spojrzeć na te opinie przez ten pryzmat (stylu , sposobu wypowiedzi, rodem z pod sklepu monopolowego) widząc iż te "wypociny" najczęściej nie mają wiele wspólnego z realiami pracy na kontraktach. A de-facto, odpowiedzialność za wpisy które godzą w imię osób prywatnych jak i dobre imię firmy, jest wdg prawa odpowiedzialnością serwisu -w tym wypadku tego wspaniałego forum/serwisu gowork. Dziękuje natomiast za przywołanie do porządku i przypomnienie uczestnikom tego forum zasad działania i dostępu do informacji w sieci www. Pozdrawiam !

   
Tymtym

Kontrakty trochę za długie....

   
Marek Kosmicki - Aqvarius
@Tymtym 16.05.2018 16:55

Niestety dystans duży, więc długość kontraktu musi być adekwatnie dłuższa by pokryć realne koszta przelotów, utrzymania etc.Naomiast długie i stabilne kontrakty to może być zaleta .. zamiast zmieniać co 2- miesiące miejsce, firmę można u Nas "zagrzać" miejsce na dłużej w ten sposób jednym ciągiem u jednego pracodawcy zarobić konkretną kasę w ciągu pół-roku, roku..etc. Pozdrawiam

   
się ma koledzy

Wiecie może kto jest na miejsce Michała K. ? Kiedyś był taki cwaniaczek Marcin ale nie wiem czy jeszcze się utrzymał. A Toudi to na pewno nie wróci do Kataru, nie będzie miał tam życia nawet jak ktoś go nie znał to ma zdanie wyrobienie takich skur... cwe... kure... sie nie zapomina.

   
robin
@Szczere prawda 16.05.2018 14:17

Co ty gadasz jak to bylo ze mu psy wjechaly na chate, ale gnoj, uciekl lol ?

   
M.Wiesz.

Witam wszystkich ludzi pracujących w firmie Aqvarius ,byłych i przyszłych pracowników .Firma jest rzetelna ,uczciwa , wypłacalna nigdy nie zalegała z wypłatami ,dietami.Firma godna polecenia przyszłym pracownikom.Osoby ,które wyrażają się negatywnie o firmie to pomylili pojęcia przyjeżdżając tutaj -praca to nie wczasy .W Polsce zarabiali kilkaset złotych a tutaj kilka tysięcy i co niektórym odbiła woda sodowa do głowy .Przyjezdzajac tutaj do pracy nie interesują cię opłaty za mieszkanie ,przeloty z i do Polski a nawet dojazdy do pracy-masz firmowy samochód .Gdzie w Europie masz takie warunki.Owszem w Europie można zarobić więcej, ale koszty utrzymania są większe a co za tym idzie mniej można odłożyć a tutaj tak naprawdę co zarobisz to masz w kieszeni .Polecam

   
Chyba z Kopydłowa jestes
@M.Wiesz. 15.05.2018 09:38

Bez komentarza

   
Masakra

Tacy "fachowcy", w Aqvarius ze prowadzacym prace elektryczne jest "Baska", czlowiek z radia pipidowki:), Tak, Tak z radia, To pokazuje ze firma jest niepowazna. A kierownik M. Broni go jak ognia, smiech

   
wal się w ryj cioto
@Nobody 15.05.2018 17:59

Robercik nie musisz już ściemniać bo to że jesteś z "Kopydłowa" to już większość wie. Nie bój się dalej lizać rowa bo język Ci się nie zetrze :-) a tak nawiasem to Urząd Skarbowy i tak wyssie z Ciebie to co tam zarobisz. Długi trzeba spłacać! Ty a może dasz przeczyścić sobie komin jako Baśka i licznik się wyzeruje? ... nie licz na to jeśli znasz chociaż trochę matematyki.

   
marek

Pozdro dla kierownika Piotra "kaprala" którego wyrzucili bo dbał o ludzi i szanował swoich pracowników. A wymagał przede wszystkim MYŚLENIA. Piotr wielki szacunek dla Ciebie. Ty wiesz że u swoich pracowników awansiwłeś z kaprala na generała.

   
Marek Kosmicki - Aqvarius
@marek 15.05.2018 10:32

Panie Marku, ...dziękuje za choć jedną dobrą opinie o jednym kierowniku (nawet jeśli już byłym). Pan Piotr faktycznie był dobrym kierownikiem który z wojskowym duchem trzymał porządek na budowie. Nie rozstaliśmy się bo dbał o pracowników, lecz z powodów o których wiemy My i Pan Piotr. Gdziekolwiek jest Pan Piotr życzę mu samych sukcesów, powodzenia ! Dziękujemy za współpracę !

   
Do P. Marka

Witam Czy Aquarius posiada obecnie kontrakty budowlane w zakresie infrastruktury drogowej oraz związanych z nimi robót branżowych czy tylko kontrakty na roboty branżowe w zakresie kubatury.

   
Marek Kosmicki - Aqvarius
@Do P. Marka 15.05.2018 14:00

Witam, Prosilbym o kontakt na maila ( [email protected] ) oddzwonie i porozmawiamy. Projekty infra , drogowe wykonujemy tylko w zakresie dostarczania kadry inżynierskiej, więc jeśli jest pan osobą na takie stanowisko ( inzynier,supervisor,manager, geodeta) to jest pole do rozmów lub współpracy. Niestety "prac" przy budowie dróg nie prowadzimy - też będe w stanie telefonicznie już wytłumaczyć dlaczego, by nie urazić żadnego drogowego patrioty ;) Pozdrawiam

   
Hulk

3 miesiące w pracy na ile w domu?

   
Marek Kosmicki - Aqvarius
@Cała prawda 12.05.2018 13:58

.. a Czy w innych firmach ktoś Panu opłacał mandaty ? .. Kerownik mogł Pana postraszyć, ale czy na pewno ktoś Panu odciągnął za to siedzenie.. i po 10 godzinach, chyba trochę Pan przesadza... 3 Dniówki to kara za przyjście do pracy pod wpływem ( na kacu najczęściej ale jeszcze z woniom i promilami w wydychanym) .. zakładam że w innych firmach dają za to nagrody, myśle że jednak na ogół wyrzucają dyscyplinarnie, z tym że tu pan nie wsiądzie do PKSu....W ekstremalnych przypadkach, panowie którzy notorycznie przedłużali sobie weekend o dodatkowy dzień wolny, faktycznie dostawali 2 dni kary, choć jeśli ( a były takie przypadki) później odrobili zaufanie kierowników i pracowali rzetelnie też było to umarzane... Prawda wszyscy się nie uwzieli na tą firmę, też mieliśmy niedociągnięcia.. natomiast Cala prawda, Masakra, Antek ( razem z 30 opini w 3 osoby) chyba naprawde się uwzieli , a jest to zaledwie 3 z ok 150 osób które zaczęly i zakończyły lub kontynuują z nami pracę. PAnie CAla Prawda, Życzę w przyszłości pracodawcy który zapłaci Pana mandaty, przywiezie jajecznice do łóżeczka kiedy leczy pan kaca i nie informuje o nieobecności w pracy, a na budowe dostarczy wygodne krzesło by mógł Pan odpocząć... Ale na serio, to życzę wszystkiego dobrego , spełnienia ambicji znalezienia wymarzonego miejsca pracy !

   
Gizmo

Da się pracować w takich temperaturach jakie tam panują??

   
Marek Kosmicki - Aqvarius
@Gizmo 10.05.2018 15:04

Do końca maja wentylacje na wszystkich stacjach mają już działać, a pracujemy w 99% wewnątrz stacji. Area fabrykacyjna kanałów went zostanie albo przeniesiona na peron lub zostanie "zaizolowana" i zamontujemy klime typu split. w najgorętszych okresach od polowy czerwca do wrzesnia praca na zewnątrz w godzinach dziennych jest surowo zabroniona

   
Elek

Witam , Panie Marku czy potrzebują Państwo jeszcze elektryków?

   
Marek Kosmicki - Aqvarius
@Elek 10.05.2018 20:44

Witam, Proszę o kontakt mailowy do mnie ([email protected]) lub Pana Marcina ([email protected]) akurat rozpoczynamy 3-cią juz ture i potrezbujemy dodatkowych elektryków na metro ! Pozdrawiam

   
Cała prawda

Napewno wszyscy słyszeli opowieści ile to szefostwo ma kasy. Wystarczy poszukać w necie i obrazu się wyjaśni że nikt nie buduje osiedla w Poznaniu, nie kupił apartamentów w Warszawie, nie ma sieci restauracji w Londynie To jest tylko mydlenie oczu żebyś pracowniku robił i się zachwycał zamiast zadawać niewygodne pytania.

   
Marek Kosmicki - Aqvarius
@Cała prawda 12.05.2018 14:03

... Wow ! Brak komentarza , czysty odlot.

   
Antek

Porażką jest pracować za 31QAR i proszę nie porównywać zarobków naszych do Ciapkowa, tylko do montera bez doświadczenia w każdym innym rejonie świata!!!!!

   
Marek Kosmicki - Aqvarius
@Antek 14.05.2018 12:49

Panie Antku, ludzie wykonują różne prace za różne stawki.. porównywać do lokalnych pracowników Hindusów, Arabów, Pakistańczyków..oczywiście nie można różnic jest bardzo dużo począwszy od kosztu, przez jakość, a także jeśli chodzi o problemy osobisto-emocjonalne, na motywacji kończąc....co do zarobków koniec końców zawsze na koniec miesiąca te 7-7.5 tys złotych idzie na "czysto" odłożyć a można i więcej jak się chwile popracuje i dostanie lepszą stawkę, Do tego nie śpi się w baraku pod budową tylko w miłym mieszkaniu i to nie w komunie 4 osób na pokój, Nie jeździ na stopa lub busem, tylko wynajętą osobówką do i po pracy, i oczywiście dochodzi jeszcze dieta 65 dziennie ( z tąd też piszę iż 7-7.5 można odłożyć) którą dostaje się pierwszego dnia, więc można bez żadnego wkładu przyjechać i zarabiać... oczywiście rachunek zrobis obie każdy sam. Mam nadzieje że obecnie zarabia Pan satysfakcjonujące Pana pieniądze, a firma w której Pan pracuje traktuje Pana z szacunkiem na jaki Pan zasługuje ! Pozdrawiam, i życzę powodzenia

   

Zostaw opinię o Aqvarius Trading WLL - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aqvarius Trading WLL