Fitness Authority

• Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Fitness Authority Sp. z o.o.

Opinie o Fitness Authority Gdańsk

Nie przegap nowości o Fitness Authority Sp. z o.o.!

Rozmowa kwalifikacyjna jaka

09.08.2022 22:38

Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Z kim? Mówią dużo o licznych sukcesach? Czego szukają u pracowników? Jakie zarobki sami proponują? Czy dotrzymują słowa? Czy zarobki są powyżej dziesiec netto?

05.11.2021 09:30

Fitness Authority® Sp. z o.o. ma teraz aktualne oferty pracy w Otomin. Czy ktoś z pracowników może powiedzieć, czy warto tutaj pracować i czego spodziewać się na stracie w temacie warunków pracy?
    Owe

01.08.2022 11:54

Ale jaka pani z HR? Masz na myśli kadry i płace? Chyba że masz na myśli osobę, która umawia na rozmowę kwalifikacyjną, ale to akurat umawia osoba z recepcji, a nie HR. Przy całej mojej niechęci do tej firmy, muszę tutaj akurat podkreślić że każda z wymienionych powyżej osób związanych z rekrutacją jest na wysokim poziomie jesli chodzi o komunikację w języku polskim oraz komunikację OGOLNIE
    Tra

03.08.2022 08:10

"Firma dużo daje pracownikowi, ale też dużo wymaga", "ktoś ma zły humor, bo dany pracownik po raz enty coś (usunięte przez administratora -domyślam się jakie słowo tak się znalazło)". Ci wieloletni, zadowoleni pracownicy to wlasnie często przyczyniają się do dużej rotacji nowych pracowników... bez komentarza :)

26.05.2022 20:24

Czytam te opinie i śmiać mi się chce, żadnych konkretów tylko ogólniki. Zwolnili ludzi bo zapili w pracy, niech się cieszą że dyscyplinarki nie dostali. Go work tylko nakręca ogólne pytania aby podjudzac ludzi. Pracodawca rozpoczyna nowa produkcję to szukają duża ilość osób. Produkcją się opóźniła to zaproponowano mi zajęcie zastępcze póki nie będę mógł rozpocząć pracy na oferowanym stanowisku dają od razu umowę o pracę, benefity, premie, nowoczesne miejsce pracy, zadbane, wymagają zaangażowania bo taka branża nie może być lipy i niedopatrzeń, a obsmarowują ją tylko osoby zwolnione nie zwalnia się nikogo xa minę osoba która to napisała czemu nie poszła do sądu pracy? Bo wie że wina była po jej stronie. Zawsze można się udać do konkurencyjnych firm i pracować non stop na umowie zlecenie. Rekruterka uczciwie wszystko wyjasnila i tak jest, kolega nie przeszedł ale dostał informację. Stawki też są konkurencyjne zarabiam 700 zł więcej niż przez lata Plus premie. Narzeka i krytykuje firmę ten kto chciał się dostać,a się nie udało i ten co został zwolniony i teraz żałuję bo siedzi na zleceniu. Porzuciłem poprzednia pracę dla Fitness i nie żałuję. Jest też nowy kierownik produkcji Pan Piotr złoty człowiek. Tylko polecam.
    nick

20.07.2022 23:21

Widać, że nowy pracownik, który nie ogarnia zupełnie co się dzieje w firmie! Porozmawiamy za jakiś czas. Nowy pracownik ocenia tu nowego pracownika i powtarza plotki...
    Hd

03.08.2022 07:46

Ten kto został zwolniony, bez problemu znajduje sobie lepszą pracę, w lepszej atmosferze i z normalną umową..o co Ci chodzi z tym zleceniem? I to nie problem dostać pracę w tej firmie... ręcę mi opadają, czytając ten komentarz, bo jest zupełnie bez sensu... zgadzam się jedynie z tym, że nowy pracownik produkcji jest OK
    nick

20.07.2022 23:16

Odradzam wszystkim pracę w tej firmie. Niestety wszelkie negatywne opinie napisane na tym portalu to prawda - zaryzykuję nawet stwierdzeniem, że jest jeszcze gorzej. Możliwe, że niektórzy sami muszą się przekonać na własnej skórze i tak jak wiele innych osób zatrudnić się na tydzień-dwa, a później się zwolnić - rotacja jest bardzo duża nie bez powodu.
    Beti

31.07.2022 20:15

Ile czasu około pracuje nowy pracownik? Czy jest ta rotacja? Czy to ogromny rozwój I dlatego są ogłoszenia i potrzeba nowych pracowników?
    Owe

01.08.2022 11:31

Za mojej kadencji bardzo dużo się tych osób przewinęło... rekordem była osoba, która pracowala tylko 2 dni. Byli tacy, co po roku-półtorej, ale od dobrych kilku miesięcy wcześniej narzekali i chcieli się zwolnić. Jest kilka osób nie do ruszenia i kilka osób, którym obojętnie (że nerwowo, że na niego krzyczą, czy zaczepiają). Jeśli chodzi o rozwój, uważam że stanowczo nie! Wprawdzie nie ma monotonii, ale nie ma też mowy o dobrym wdrożeniu, czy szkoleniach. Sam musisz sobie poradzić. Rozpytując innych. Jeśli ktoś Cię nie polubi to masz problem, bo niektórzy wiedzą, ale nie powiedzą i później specjalnie wypomną Ci, że czegoś nie wiesz. Może mogłabyś rozwinąć się w sztuce przetrwania w chaosie.
    Herausforderung meinbhugtedjkk

30.05.2022 01:06

Czy robi ktoś z niemiec o polskich korzeniach ? To ma sens finansowo? Zarobki oferowane lepsze jak w Niemczech na analogicznym stanowisku?
    Huma

03.05.2022 22:32

Dlaczego osoby, na które poszukuje się kandydatow odeszły z tych roli ?
    Karlik

19.05.2022 22:58

Znalazły lepsza pracę z normalną atmosferą.
    Biurowa robota

09.02.2022 23:43

Robota w biurze to powtarzalne monotonne zajęcie? Trzeba się angażować jakoś specjalnie? Czy tylko po minimum swoje odbębnić by dostać kaskę? Wysokie zarobki ?
    Aretha

07.04.2022 22:48

Że przepraszam? Nie wiem, może w budżetówce trzeba "odbębnić swoje, wypić kawę i do domciu". Nie wyobrażam sobie nie angażować się w swoją pracę. Abstrakt totalny. Wysokie zarobki do minimum zaangażowania to w ogóle jakiś śmiech na sali. Niemniej, jak nie masz nerwów, zdrowia lub chęci to lepiej odpuścić. O Szefie można dużo powiedzieć, ale zawsze będę wspominać ciepło tę pracę. Poza tym, nie taki diabeł straszny, jak go malują ;) Akcja za akcją, pożar za pożarem, ale jak ktoś lubi gdy dużo się dzieje to się w tym odnajdzie.
    Wasyl

05.04.2022 00:20

Czy z rosyjskim jest robota dobrze płatna?
    Selekcjoner

04.11.2021 23:45

Witam, jak przebiega selekcja potencjalnych kandydatów? Jak wygląda rekrutacja ? Z kim jest rozmowa o pracę? Ile rozmów ? Czy są tu osoby, które długo pracują? Czy to jest tylko robota na moment ?

16.11.2021 22:30

Witam, Potencjalni Kandydaci są wybierani na podstawie CV, następnie Pani Sekretarka umawia rozmowę kwalifikacyjną, która jest przeprowadzana przez Panią Dyrektor lub Pana Dyrektora, zależy jaki dział/ stanowisko. Praca nie jest tymczasowa, poszukiwani są Kandydaci ambitni, pracowici, z doświadczeniem oraz chcący pracować i rozwijać się. Pozdrawiam
    Karol

03.04.2022 17:41

szkoda tylko, że nie mogą liczyć na jakikolwiek feed back, jeżeli ich ambicje wiedza i doświadczenie nie zyskają w oczach rzeczonego pana dyrektora.

11.02.2022 12:52

Udałam się na rozmowę rekrutacyjna wierząc, że nie warto sugerować się opiniami w internecie, ale niestety wszystkie moje obawy się potwierdziły. Strata czasu.
    Idz pod wiatr

16.02.2022 23:59

W myśl tej zasady postępować? Nie słuchać tych negatywów o których piszą? A może coś w tym jest ? Przecież nie pisaliby takich samych minusów? Jest potwornie ? Jest nieciekawie? Dlaczego niewarto iść na rozmowę? Warunki oferowane brutto pln są kiepskie ?
    Klaudi

18.03.2022 21:49

Czym jesteś zawiedziona ?
    Bogdan

10.03.2022 21:38

Czy dla pracowników są wynajmowane mieszkania służbowe ?
    Maryśka

10.03.2022 21:44

Oczywiście :) elegancko
    M.... M. M

24.02.2022 17:07

Chciałabym się dowiedzieć jakie sa mniej więcej stawki na dzień dobry, chodzi o produkcję
    HR

12.03.2021 07:39

Jak wygląda strategia HR?
    Faktyczny

18.11.2021 21:41

Jeśli tak jest to proszę podać twarde dane. Imię? To jest narzędzie dla weryfikacji. Dla potencjalnych pracowników. Nie w celach innych.
    Alf

03.02.2022 19:47

Czyli 6letni oszołomiona hehe
    Halina

28.01.2022 04:38

Musi to być rewelacyjnie rozwijajaca się skoro ponownie szukają ludzi i w związku z tym chcą ogarnąć cały świat? Non stop nowy i nowy pracownik chyba świadczy o tym, że dbają niesłychanie o klienta? Że klient jest dopieszczany? Dyrektorzy nowi też są poszukiwani?
    Nowy portowy julek

21.12.2021 01:50

Jeśli ktoś się nie spóźnia, słucha się poleceń i jest zaradny, dostaje awans i jest wporzo ?
    Elomelo

19.08.2021 13:53

Miałem kupic wasza odżywkę Izolat bialka gold whey i szukałem opinii, ale gdy zobaczyłem jak dużo jest tutaj negatywnych opinii gdzie nie szanujecie pracowników to w zasadzie kupie inny produkt i nie dam wam zarobić...
    bkdjns

07.12.2021 23:29

skoro jest tgaki hejt pracowników to znaczy że dbają o klientów.. wymagają od pracowników i jest zgrzyt. Tak to działa niestety
    Jaka to koncepja

09.12.2021 16:46

Jaka to koncepcja. Jakas nowa teoria ? W jakiej szkole tak ucza ?
    Pietro

26.11.2021 08:17

Jest nowe ogłoszenie o pracę? Jest taki ogromny wzrost, że są potrzebne nowe osoby ?
    Miro

24.11.2021 06:33

Czy uważacie, że warto przenieść się z okolic Olsztyna tu ? Czy jest możliwa tu stabilizacja? Rozwój przez szkolenia i awanse?
    Julian

28.10.2021 07:27

Czy to jest ta firma, która szuka od kilku lat pracownika do działu eksport? Ogłoszenie jest publikowane przez cały czas? I dodatkowo szuka kandydata dla nich spółka head hunterska? Czy tak jest? Czy to tylko jakieś tam opinie ludzi pracowników lub złośliwej konkurencji ?
    Eksport eksport

19.10.2021 08:38

Czy bez przerwy poszukują pracowników do działu eksport? Tak jest od kilku lat? Te rekrutacje były nieskuteczne? Nikt się nie nadawał?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Fitness Authority?

Kontakt - Fitness Authority Sp. z o.o.

Konna 40 80-174 Gdańsk

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
    Mazurskiradentyhjiin

14.08.2021 03:15

Czy jest faktem, że panuje tu ogromna rotacja? Czym to jest spowodowane ?
    Wybier

22.09.2021 20:25

Wybrali takiego kandydata czyli nie umieją wybrać????? Czy nikt do nich nie będzie pasować?
    Wind

15.10.2021 22:15

No po prostu, ktoś się nie nadaje i już.
    Fru

10.04.2021 00:49

Jakie auta sluzbowe maja pracownicy ? Marka? Poziom?

10.07.2021 22:50

Ma bo go stać,a wodę akurat mamy
    Lucy

05.10.2021 22:09

Celem każdego podmiotu jest maksymalizacja zysku. Jeśli pracownik tego nie rozumie, to coś nie tak. Wypasione fury ma prawo mieć. Jachty, zamki to jest to coś z innej Ligii, do której należy dążyć
    Kacper

02.10.2021 23:39

W zasadzie teraz poszukiwany jest kolejny kandydat przez head huntera ?

30.09.2021 07:33

Witam wszystkich, czy ktoś może coś powiedzieć na temat pracy w dziale dokumentowania produktu oraz zapewnienia jakości?
    Tom

29.09.2021 00:40

Patrz. Czy to prawda? Ciągle, bez przerwy poszukiwany jest pracownik ?
    Prowincjonalny

24.09.2021 23:39

Czy po maturze można zostać prezesem?
    MajaRacjeNon Stop Zawsze

21.09.2021 20:31

Dlaczego w kółko non stop, od dawna poszukują pracowników na to samo stanowisko do działu export ?
    Polecajoncy

03.09.2021 00:14

Jest kolejne ogłoszenie. To ogłoszenie ma to samo stanowisko. To ogłoszenie jest cyklicznie publikowane. Czy nie ma chętnych ? Czy warunki są słabe? Czy wybrani kandydaci mają dość? Czy nie lepiej wybrać giganta kandydata zapłacić mu odpowiednio ? Może płacenie dobrej kasy świetnemu kandydatowi byłoby optymalniejsze niż non stop poszukiwanie nowych osób?
    Doskonali

30.07.2021 00:27

Doskonali ciągle się pną do góry, idą naprzód, poszukują stale najlepszych z najlepszych. Czy tak tu jest ? I dlatego są ciągle poszukiwani nowi pracownicy i to są tylko najlepsi z najlepszych za doskonałe pieniądze?

19.06.2021 23:48

Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Kto zaprasza ? Kto prowadzi ? Poziom pytań? Rzeczowość? Czas rozmowy? Konkretność? Co obiecują? Jak jest potem w praktyce?
    Konkretnie

17.06.2021 08:01

Czego można się spodziewać po tej firmie ? Atmosfera ? Styl zarządzania? Narzędzia? Zarobki? Awans?
    Czerwcowa

15.06.2021 14:01

Dzien dobry Może ktoś coś pozytywnego opowie, czy same negatywy naprawdę. Zastanawiam się nad tą firmą.
    Łukasz

15.04.2021 22:47

Pracownik przyszedł wyszedl po co się tym przejmować Nie ten to inny. Po co tyle tu negatywnych info Jest masa innych propozycji Gdynia Sopot Gdańsk Ludzie wybiorą to co dla nich najlepsze
    do Łukasza

11.06.2021 09:09

Po to się pisze opinie, żeby eliminować tak fatalne dla pracowników firmy. Dzielenie się opinią i faktami jest bardzo korzystne z punktu widzenia szukającego. A ty po co zrobiłeś wpis i czytasz opinie??? Trochę logiki nie zaszkodzi :)
    Konkurencja

01.06.2021 22:48

Czy przejmują ludzi z konkurencji ? Czy warto tu wejść, by potem przejść do konkurencji ?
    Czzzz

29.05.2021 23:06

Czy ktoś tu mówi po angielsku ?
    Xedor

26.05.2021 23:20

Coś nie tak musi być z firmą ktora notorycznie wystawia oferty pracy do tego samego działu. No ale przecież szukają profesjonalistów;).
    Rotacja

24.05.2021 22:37

Czy tu jest rotacja ? Czy mówią na rozmowie o tym?
    Ciekawa

31.01.2021 22:35

Widzę ponownie ogłoszenia na stanowiska kupiec/ planista, te same ogłoszenia były trzy miesiace temu. Czyżby rzeczywiście to aż tak specyficzna firma? Byłam zainteresowana aplikowaniem ale skoro rotacja jest aż tak duza...
    Brawo

13.04.2021 23:47

Wielki wybitny cudny najlepszy jedyny nieoceniony słuchajcie bo warto

13.05.2021 21:16

Bardzo odradzam. Pracowałem w tej firmie i niestety chaos, zmiana decyzji, brak strategii i ręczne sterowanie nie pozwalają utrzymać się dobrym pracownikom, stad rotacja i ciagle zwolnienia/ odejścia. Potwierdzam wszystkie poprzednie negatywne opinie.
    Czy warto ??????

21.04.2021 20:24

Hej czy polecacie firmę? Atmosfera? Zarobki?
    Pozytywy

13.04.2021 00:21

Co tu jest pozytywnego!?

Zostaw merytoryczną opinię o Fitness Authority Sp. z o.o.