Fitness Authority

• Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Fitness Authority Sp. z o.o.

Opinie o Fitness Authority Gdańsk

Nie przegap nowości o Fitness Authority Sp. z o.o.!

BYŁY PRACOWNIK

22.09.2023 10:27

(usunięte przez administratora)Problem jest również w organizacji pracy oraz atmosferze, którą stwarzają niektórzy pracownicy. Ciągłe kłótnie między działami. Na (usunięte przez administratora)należy uważać, bo nigdy nie wiadomo w jakim akurat jest humorze. Jeśli chodzi o organizację pracy, to jest brak jakiegokolwiek jasnego podziału między pracownikami, nie wiem, czy w każdym dziale tej firmy tak jest, ale na pewno w moim byłym dziale. Obowiązki ustalane na bieżąco, często dublowane maile i czynności, niejasne polecenia od przełożonej typu "napisz tu, to to i to" ale w jakim celu? Co z tym dalej? Nie wiadomo. Gdy już był odzew na maila to "odpisz cokolwiek, że nie potrzebujemy bo to tylko weryfikacja rynku" Takie bezcelowe zadania, jakby dla zabicia czasu. Jeśli coś jest niewykonane, bądź wykonane błędnie to szukanie winnego, aby się wybielić. Nawiązując do złej atmosfery, mam na myśli głównie przełożonych w kilku działach, natomiast nawiąże konkretnie do przełożonej w moim byłym dziale.(usunięte przez administratora)siebie uważa, za najmądrzejszą osobę na świecie, każdemu narzuca swoje zdanie/opinie na dany temat - nie tak sformułowany mail jakby ona chciała-(usunięte przez administratora)
    BYŁY PRACOWNIK

22.09.2023 10:36

Dodam tylko coś o wynagrodzeniu - podstawa, którą wskazuje się na rozmowie kwalifikacyjnej jest podzielona, tzn. 20% umówionej kwoty wynagrodzenia jest premią, teoretycznie dlatego, by nie brać L4 - gdy ktoś choruje, automatycznie ma podstawę wypłaty pomniejszoną o 20%, a także zabraną premię dodatkową. Natomiast bywają też groźby, że zostanie te 20% podstawy zabrane za np. za nie taką sprzedaż jaka jest wymagana.
    Modna lalaaq

25.09.2023 22:29

Powiedzcie jak jest w dziale eksportu? Kto prowadzi ten dział ? Tu atmosfera jest correct ? Miło?
    Zebert

19.09.2023 10:11

100 stron to mało, żeby opisać jak traktuje się tu pracownika. Więcej, jak traktuje się człowieka, bo trzeba być (usunięte przez administratora), aby nadużycia w takiej skali miały miejsce. (usunięte przez administratora) na porządku dziennym, począwszy od ciągłych pretensji, absurdalnej krytyki, uwag (hałas przy kompletnej ciszy, bałagan przy pustym biurku, niewykonywanie zadań o których nie wiesz i to nie twoja działka...) przez obrażanie, brak kultury, po ciągłe przytyki, złośliwości, naśmiewanie się, a nawet obrażanie w niewybrednych słowach.(usunięte przez administratora) Coś poszło źle? Jesteś winny ty, co z tego, że byłeś np. na urlopie... (usunięte przez administratora) Za to, że kontrahent nie rozumie o co Ci chodzi i tak ty dostajesz (usunięte przez administratora) ;) (usunięte przez administratora)

03.09.2023 10:29

W jaki sposób są weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w Fitness Authority® Sp. z o.o.?

03.09.2023 12:12

Kwalifikacje są weryfikowane na rozmowie kwalifikacyjnej zgodnie z stanowiskiem na jakie aplikujesz na postawie twojego CV Nie odbiega to od procesów w innych firmach - są pytania i na podstawie odpowiedzi udzielonych przez kandydata Jeśli są wątpliwości proszę aplikować i zobaczyć na żywo jak to wyglada
    Piekne

04.08.2023 00:48

Piękne produkty. Jaka atmosfera? Zarobi dużo jak na Trójmiasto? Co z licznych benefitow na start ?
    Jul

23.07.2023 23:49

Jaka podstawę dostaje nowy pracownik ? Co z benefitami dla młodych? Jakieś gratisy sportowe zajęcia jak tenis ?
    Paula

23.06.2023 14:51

Hej :) Zastanawiam się nad aplikowanie na produkcje. Czy ktoś z Was, mógłby się wypowiedzieć na temat pracy, warunków tam panujących ? Pozdrawiam.
    Zocha

10.07.2023 20:44

Weź go nie słuchaj, pracuje tu od początku i żadnego Patryka nie kojarzę. Praca jak praca, są plusy są minusy. Ludzie jak wszędzie różni. Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz. A kolaga Patryk jak nie ma odwagi podpisać się imieniam i nazwiskiem to niech szczeka gdzie indziej. Pozdrawiam
    Patryk

16.07.2023 18:03

są plusy i minusy zazwyczaj tak jest ale w tej firmie plusów nie dostrzegam jeżeli ty jakies dostrzegasz to moze je wymienisz nawet jak chcesz jakies kilka dni urlopu i mówisz o tym miesiąc wczesniej brygadziscie to do samego konca nie wiesz czy go dostaniesz czy nie (usunięte przez administratora) popatrz sobie na pracuj.pl cały czas ich oferty pracy tam wiszą ta firma to jest niesmieszny żart
    Jan

15.05.2023 22:32

Ludzie piszą różne rzeczy. Jak jest czyli ile dostaje na start brutto pln poszukiwany pionek do działu eksport ? Czy takiemu pionkowi pomimo traktowania opłaca się tu wdeptać?
    oskar

20.03.2023 16:33

Serdecznie nie polecam, zastanówcie się dwa razy nad rozpoczęciem współpracy z ta firma, powinni mieć więcej szacunku dla pracownika.
    Pracownik Super Teda

04.04.2023 21:46

Najprawdopodobniej chodzi o jakiś dział "biurowy". W naszej firmie atmosfera jest tok**czna wiec jeżeli jesteś psychopatą/-ką to idealna praca dla Ciebie, mówiąc w skrócie. Żeby było jasno, nowi pracownicy są nikim. Są starzy wyjadacze, którzy są nietykalni, sprawią że zostaniesz zwolniony/a od tak.

27.04.2023 23:36

Zależy do jakiego działu trafisz. W niektórych są tak zwani kierownicy z przypadku (niestety nie mogę napisać konkretnie o których chodzi) I jeśli odpowiednio ich zbajerujesz, to może się uda i nie będą dla Ciebie aż tak niemili. Jeśli jednak nie podpasujesz energią, to i tak nic już nie zdziałasz. Osoba wyżej napisała prawdę -pracę można stracić w tej firmie z dnia na dzień, ze względu na czyjś brak sympatii do Ciebie. Na każdego coś znajdą, albo zestresują tak, że zaczniesz robić błędy i potem Ci to wypomną.
    Feli

11.04.2023 19:07

Jakie wynagrodzenie brutto podstawy dostaje nowy pracownik plus ile bonusu plus ile premii. Czy dla osoby z Sopotu mgr to potencjalnie atrakcyjna oferta ? Jak na Trójmiasto dużo płacą brutto?
    Cyprian

30.03.2023 00:13

Czy na święta każdy pracownik otrzymuje jednakową duża i wartościowa paczkę?
    Pracownik Fitness Authority

04.04.2023 21:38

Hej, nikt nie dostaje żadnej paczki :)
    Liron

24.03.2023 23:08

Rozwój nieustanny i dynamiczny jest powodem ciągłego poszukiwania nowego najlepszego dostępnego narybka ? Czy za tym idą ekstremalne pieniądze proponowane kandydatom do pracy ?
    Sonia

08.03.2023 23:15

Czy poszukują pracownika do eksportu? A czemu ? Czy dodatkowo także head hunterzy szukają do pracy w eksporcie ? Tak jest od dawna ?
    Ktoś

05.03.2023 01:45

W tej firmie pracownik jest niedoceniany. Od pierwszego dnia oczekuje się wyników. Pomino ze pracownik stara się w 100% to i tak czuje presję że nie zrobił więcej. Czegoś takiego jak procesu wdrożenia w tej firmie nie ma. Wszystkiego trzeba się nauczyć samemu. Zero organizacji każdy obwinia każdego o wszystko. Główny zarządca firmy sieje nie miła amforę. To nie są lata 90 aby w ten sposób zarządzać firmą. W tych czasach trzeba doceniać i szanować pracownika. Więcej empatii a nie srogie postrzegania wszystkich i wszystkiego. Jeśli pracownik będzie nie zadowolony to nie będzie dawał z siebie wszystkiego i prędzej czy później, pewnie w tym przypadku prędzej opuści firmę….każdy zadowolony pracownik zrobi więcej dobrego dla firmy niż w tym przypadku. Fundamenty firmy są dobre jednak tak zwane zgniłe korzenie które zasiedliły się w tej firmie psują wszystko. Ogólnie pracownicy są super lecz problem leży wyżej.
    Sy

11.02.2023 08:12

Piękne produkty one się powinny wszystkim podobać przyciągać klientów same, raczej ? Po co więc jacyś sprzedawcy ? Jest tych sprzedawców dużo?
    Funi

05.02.2023 14:23

Poszukuje się kandydatow do pracy w dziale eksport? To mają być podrzędne stanowiska? Czy ktoś już jest i zarządza tym eksportem? Jakieś kierownik eksportu? Dyrektor tego eksportu?
    Janka

17.01.2023 13:49

Piękne produkty. Jakie dodatki dostaje nowy pracownik ?
    Mario

13.01.2023 15:47

Co wam się tu szczególnie podoba?
    Marcelo

11.01.2023 21:55

Poszukują pracownika przez agencje headhunteska?
    A

11.01.2023 10:45

Czy firma jest firmą prywatną?
    Krystian

15.12.2022 23:50

Jakie benefity na start ? Jaka atmosfera? Dress code? Kadra młoda? Cool? Czy raczej nic z tych rzeczy ?
    Jasiu

26.12.2022 10:43

benefit na start to w morde mozesz dostac. A ty na start co robisz dodatkowo? Przez caly tydzien przychodzisz godz wczesniej zeby pozamiatac plac?
    Xyx

29.12.2022 01:22

Jeśli na co dzień również jesteś takim burakiem, to rzeczywiście tam idealnie pasujesz :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Fitness Authority?

Kontakt - Fitness Authority Sp. z o.o.

Konna 40 80-174 Gdańsk

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
    Jasiu

26.12.2022 10:41

Bardzo dobra praca, wynagrodzenie adekwatne do obowiazkow. Wystarczy tylko chciec, nie spozniac sie i pracowac. Do lajzy z 09.06.2020 do pracy sie przychodzi z usmiechem na twarzy a nie za kare nie pasuje to (usunięte przez administratora)i pijaku a nie wyrzucili z 4 prac i nagle gorzkie zale na internecie bo tu tez nie pasowalo a jednak nie tak latwo znalezc fajna prace.
    Helmut

26.12.2022 14:27

Jak pracujesz tak samo, jak piszesz, to nie zazdroszczę twojemu szefowi.
    Michalek

01.12.2022 20:06

Imprezy integracyjne bywają? Coś typu wigilia firmowa?
    Obiektywnie

13.11.2022 21:14

Od kiedy zmieniłam firmę - odetchnęłam. Szanujmy swój czas, ludzie. Pół życia spędzamy w pracy. Jak szukałam pracy, nie powiedziałam ani jednego złego słowa na FA, a na rekrutacjach ludzie kojarzyli co to za firma - cytat: no, słyszałem właśnie, ze tam tak... dziwnie Opinię każdy wyrabia sobie sam
    Bnefity

09.11.2022 06:34

Jakie benefity dostaje nowy pracownik ? Są paczki świąteczne?
    DILLIGAF

09.09.2022 00:55

Jestem pracownikiem od dłuższego czasu i powiem jak jest naprawdę. Szef nieraz bywa srogi ale zawsze sprawiedliwy. Docenia pracowników którzy wykazują się solidną pracą i zaangażowaniem. Jak chcesz pracować od 8 do 16 byle zaliczyć kolejny dzień i nie masz żadnych ambicji i chęci rozwoju to nie jest to praca dla Ciebie. Szef jest cierpliwy dla pracowników, daje dużo szans na wykazanie się, aż nieraz mu się dziwię bo poziom niekompetencji niektórych osób jest naprawdę przerażający. Niektórzy mają za duże ego, a za mało zdolności żeby je poprzeć. To teraz minusy bo chcę pisać bezstronnie. Niektóre pomysły i zadania są nie do końca przeanalizowane i utrudniają pracę przez co nieraz chce się rozłożyć ręce z bezradności i ochotę poddać.Nieraz bywa że ogrom pracy przerasta niejednego ale jak masz zaparcie i siłę wojownika to brniesz dalej i nieraz (oczywiście po czasie) jesteś dumny z tego co dokonałeś. Często słyszę z innych działów jak ktoś się żali że za to że wykonał jakieś zadanie szybciej lub dodał coś więcej od siebie to powinien dostać dużą podwyżkę i może jeszcze dodatkowo medal ;P. Szef zauważa jak ktoś się stara i pomaga w rozwoju firmy - naprawdę szczodrze wynagradza za solidną pracę ale jakiej by premii nie dał to niektórym zawsze mało. Podsumowując: Jak jesteś lemingiem który wyobraża sobie miliony za przeciętną robotę to lepiej idź robić z siebie głupka na tiktok-u. Jeżeli jednak nie chcesz być kolejną cegłą w ścianie i być dumny ze swojej pracy i swoich dokonań to zapraszamy. Większość z nas jest pozytywnie zakręconych. Nawet po burzliwych sporach między działami na koniec dnia uśmiechamy się do siebie wiedząc że co by się nie działo to zawsze będziemy się wspierać. Jedyne czego nam potrzeba do lepszego rozwoju to więcej spotkań i wyjazdów integracyjnych :) pozdrawiam serdecznie moich wszystkich przyjaciół z FA :*
    Aha

22.10.2022 15:52

Piszesz "Jeśli chcesz pracować od 8 do 16 byle zaliczyć kolejny dzień i nie masz żadnych ambicji i chęci rozwoju...." a po kilku zdaniach dodajesz "niektóre pomysły i zadania nie są do końca przeanalizowane (...) bywa że ogrom pracy przerasta niejednego, ale jak masz zaparcie i siłę wojownika to brniesz dalej". Śmiechu warte. Uważasz się za wojownika dlatego, że (usunięte przez administratora) po godzinach za darmo i jakoś dajesz radę? Tak bardzo masz wyprany mózg, że pracę od 8 do 16 uważasz za brak ambicji? Ludzie. Gdzie tu logika.
    Dota

01.10.2022 13:45

Dzień dobry wszystkim. Przyznam, że czytałam te opinie zanim zdecowałam się na pracę w FA i sprawiły, że zaczęłam z rezerwą. A potem poznałam firmę od środka i... Jestem zairoczona. Pensję miałam na koncie 30- tego zanim wysyłam do pracy, premię dzień po tym jak się dowiedzieliśmy, że Szef zdecydował się nagrodzić Nas po targach. Mam świetną ekipę i.. na pewno mam co robić. Z mojej perspektywy FA nie tylko wywiązuje się ze zobowiązań, ale zdecydowanie przewyższa standardy. Jeśli szukacie pracy w której będziecie mieli co robić na jasnych warunkach... Polecam.
    Lol

22.10.2022 15:44

Aż strach pomyśleć gdzie pracowałaś wcześniej, skoro FA na tym tle wypada lepiej...
    Jolka

12.10.2022 23:48

Czy wg was oferowane możliwości są atrakcyjne jak na Trójmiasto? Zarobki brutto podstawa są dobre? Warunki premie ? Dodatki? Bonusy? Auto służbowe?
    O

22.10.2022 15:42

W Trójmieście beż żadnego problemu znajdziesz firmę z atrakcyjniejszymi warunkami.
    Normalka

06.09.2022 06:24

Czy norma jest praca z domu? Home office ?

24.09.2022 07:29

Nie.
    O

22.10.2022 15:40

To znaczy, że dotyczy to tylko pracowników z długim stażem i tylko w wyjątkowych przypadkach. Z tego co kojarzę są od tego jeden albo dwa wyjątki, ale z założenia nie jest to norma.
    Zainteresowany

08.07.2022 09:25

Witam. Przeczytałem tutaj sporo mieszanych opinii, chciałbym zapytać czy oferowane warunki w nowym zakładzie są takie jak podawane są w ogłoszeniu? Czy podstawa wynagrodzenia wynosi 5000 zł netto, czy są premie? Jeżeli ktoś chce wyrazić swoją opinię to bardzo chętnie przeczytam.
    Keira

11.10.2022 11:20

Nijak ma się ta podstawa do rzeczywistości. Dopiero na rozmowie dowiadujesz się ze dostają ja nieliczni i negocjujesz sobie stawkę. A to ze obiecują po 3 mc stawke podana w ogłoszeniu i jej nie otrzymasz to inna kwestia. Firma w Otominie wygląda super jeśli chodzi o wyposażenie. W Rusocinie nie ma nawet mikrofali do podgrzania posiłku ale jest zmywarka :)
    Kris

17.10.2022 12:01

stawki w ogłoszeniach wirtualne są po to aby zwabić ludzi to tak jak promocja w biedronce
    Przyczaj cicha

23.09.2022 22:53

Hey. Czy będąc studentka zaoczna, dopiero zacięte studia można swobodnie uczyć się w godzinach pracy, przygotowywać do ćwiczeń? To jest light robota, śmiało można w godzinach się uczyć i troszkę tylko przy okazji popracować? Nie wymaga ta robota dużego zaangażowania?
    Vuunk

20.09.2022 05:58

Jak można zapunktować? Jak się podlizywać? By awansować
    lipton

22.09.2022 17:39

Do jakiego stanowiska się odnosisz? Czy na każdym dziale jest tak samo? Widzę tutaj oferty pracy na wiele stanowisk, nawet na sekretarkę-recepcjonistkę, czy faktycznie jest tak tragicznie, że nawet pani z tego stanowiska chce uciec? Po tak negatywnych opiniach, nawet nie chce się przychodzić na rozmowę rekrutacyjną. Mam kilka ofert do rozpatrzenia i zastanawiam się czy FA brać w ogóle pod uwagę.

23.09.2022 08:50

Nie polecam. Moim zdaniem każda firma jest lepsza niż ta i osoby piszące pozytywne komentarze to tylko te faworyzowane ze względu na swoje kontakty/głośne usposobienie. Przewracam tylko oczami, jak widzę że niby jak się ciężko pracuje to jest się docenianym i inne bla bla bla. Potem człowiek odchodzi do innej firmy i dziwi się, że jednak może być normalnie. Szkoda czasu
    pytanie

22.09.2022 13:39

Jakie są godziny pracy w tej firmie? 8-16 ?
    Matylda

25.04.2022 22:32

Witam, czy ktoś naświetli sprawę dlaczego jest cały czas ogłoszenie na pracownika do działu EXPORT ? Czy można pracować z UK? Zarobki podstawa powyżej 3 000 £ + premie ?

07.08.2022 21:23

Dzien dobry, Firma oferuje bardzo dobre wynagrodzenie plus premie uznaniowe oraz dodatkowe nagrody.Pracownicy otrzymują równiez dodatkowe benefity w postaci: karty Multisport, pakietu medycznego. Umowa o pracę jest standardem.

27.08.2022 22:25

Ciekawe, co to za "pracownik" postanowil komentować wszystkie negatywne komentarze i pisać nieprawdziwe komentarze. Bardzo ciekawe.

06.07.2022 09:09

07.08.2022 21:41

Takie jest zycie :) Swoją frustrację wylewają ludzie, którzy wymagają, a nic nie robią... Firma stale się rozwija, aktualnie otworzyła nowy zakład produkcyjny, wchodzi na nowe rynki ... Ludzie w tej firmie cięzko pracują, ale są za to doceniani. Fakt, są wymagania wobec Pracowników, ale jest to wyrównywane dobrą pensją i dodatkami w roznej formie ... Pracuje w FA kilka lat, kilka dobrych lat. Zreszta .... nie jestem jedynym Pracownikiem z wieloletnim stazem, jest nas tu wielu :)

27.08.2022 22:23

Takie komentarze piszą najczęściej osoby, które uprzykrzają życie innym w tej firmie. Drodzy kandydaci - uważajcie! Takie komentarze nijak się mają do tego, jak pracuje się w tej firmie. Jak nie będziecie umieli podizywać się odpowiednim osobom, długo w tej firmie nie popracujecie.
    Obiektywnie

27.08.2022 22:17

Szkoda życia na tą firmę. Nie warto.

27.08.2022 22:19

Zgadzam się
    Jacek

14.04.2022 07:36

Jakieś dziwne opinie tu są. Czy jest w tym trochę prawdy?

27.08.2022 22:02

Jacek, ciekawe to co mówisz, a Ty jesteś pracownikiem z długim stażem? Oczekujący wiele za siedzenie i patrzenie w monitor? Śmieszny jesteś.
    Owe

27.08.2022 22:13

DOKŁADNIE.
    Marta

05.07.2022 20:37

Dlaczego jest poszukiwany kandydat do pracy w dziale eksport ? Czy to jest pierwszy raz jak poszukuje się pracownika do eksportu ?

07.08.2022 21:27

Dzień dobry, jest duzo pracy w dziale eksport, jest to związane z ciągłym poszerzaniem oferty przez FA, stałą ekspansją na rynki zagraniczne. Lepiej jest zatrudnić więcej osób niz zarzucać obowiązkami juz zatrudnionych.

27.08.2022 22:10

"Pracownik" Ci na to nie odpowie, bo nie wie. Nie zna zupełnie standardów pracujących w tej firmie I widać to na kilometr.
    wstyd

09.06.2020 16:34

Niestety, ale muszę dołączyć kolejną negatywną opinię. Opartą na doświadczeniu. Jeśli chcesz porzucić swoją dotychczasową pracę, to powtarzam po innych - nie rób tego. Jeśli już tam trafisz to przygotuj się, że możesz być zwolniony w każdej chwili, pod byle pretekstem. Po roku, jednym dniu, dwóch miesiącach, 4 godzinach. Wystarczy, że masz nie taką minę. Ty się nie liczysz. Przykro, że w Polsce wciąż nie wykształciła się business kultura. Mobbing i dyskryminacja ze względów zależnych od humorów jest wszechobecny. W tej firmie ludzie są fajni lecz niestety traktowani jak pionki na szachownicy. Moim zdaniem to wstyd dla młodej polskiej gospodarki. Oby inni przedsiębiorcy nie brali przykładu.
    Jasio

26.11.2021 15:06

To są bzdury ?

27.08.2022 22:00

Tak

02.08.2022 12:23

Witam serdecznie. Z góry zaznaczę, że o tej firmie mam bardzo złą opinię (z bardzo wielu powodów). Chciałabym jednak zacząć od tego, że badzo dobrze wspominam współpracę z większością osób w tej firmie (z wyjątkiem około 5 osób) i uważam że pracują tam ciekawi i wartościowi ludzie - piszę tu zarówno o osobach, z którymi współpracowałam jak i osobach postronnych, np.kadry czy dziewczyna z recepcji. Nawet sam właściciel firmy wzbudza moją sympatię. Szkoda tylko, że to te pozostałe osoby skutecznie utrudniły mi pracę w tej firmie... Chciałabym tylko napisać, że tak na dobrą sprawę to już od pierwszego dnia w tej firmie wiedziałam, że nie jest to miejsce, w którym docelowo chciałabym pracować, ze względu na to że panująca atmosfera była zwyczajni "kwaśna". Ze względu na chęć zdobycia doświadczenia zawodowego związanego ze studiami, postanowiłam dać tej firmie szansę i uznałam, że jakoś sobie poradzę z co niektórymi krzykaczkami i niesamowitym chaosem. Samo doświadczenie w firmie uważam za ciekawe z perspektywy obserwatora, bo w pewnym sensie byłam pod wrażeniem tego, że zarządzana w ten sposób firma jakoś funkcjonuje - brak wdrożenia, ciągła rotacja, straszna nerwówka... a jednak jakoś to wszystko toczy się do przodu. Po kilku miesiącach uznałam, że dosyć tego cyrku i (usunięte przez administratora) komentarzy w moją stronę od wspomnianej garstki osób i znalazłam inną pracę. - po rozmowie z członkiem zarządu i probą rozwiązania pewnych kwestii, ostatecznie w tej firmie zostałam i uznaję to za jedną z gorszych decyzji, jakie podjęłam w całym życiu:). Robiłam o wiele więcej, niż było ustalone i niż wskazywało by na to stanowisko . Mimo braku komunikacji ze strony kierowniczki i bardzo mocno okazywanej niechęci w moją stronę, na każdym kroku starałam się zająć się po kolei wszystkim co jest do zrobienia. Starałam się jak moglam mimo tego, że na każdym kroku starała się obrócić kota ogonem i zmanipulować fakty tak, aby wyszło, jakbym siedziała i nic nie robiła, co było niesamowicie irytujące i w moim odczuciu zwyczajnie przeszkadzała mi pracować. Ze względu na tą relację, pracę straciłam w tej firmie z dnia na dzień, bez podania przyczyny - na moje pytanie o co chodzi, dostałam odpowiedź że 'nie muszę podawać przyczyny i więcej od pani oczekiwaliśmy' bez żadnych konkretów, co uważam za zwykłe chamstwo i brak klasy. Te osoby wiedzą, że to je mam na myśli i wiem dobrze ze wiedzą, kto napisał ten komentarz i że jest on prawdziwy, ale nie sądzę aby zrobiły sobie rachunek sumienia. Bardzo się cieszę, że nie pracuję już w tej firmie, ale mimo wszystko - wszystkiego najlepszego i powodzenia. Polecan produkty.
    Sama prawda

22.08.2022 17:18

Twoje doświadczenie potwierdza panujący "standard" tej firmy w zakresie szacunku do pracownika. Nieważne jak się starasz - (usunięte przez administratora) Szkoda czasu na ten zakład. Poważnie - znajdźcie lepszego pracodawcę.
    Dojazd zwrot kosztow

11.08.2022 23:41

Siemano Zwraca się koszty dojazdu do roboty ? Lub jest auto służbowe na dojazdy ? Lub home office?

Zostaw merytoryczną opinię o Fitness Authority Sp. z o.o.