Albedo HR

Francja

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 53 ocen.

Albedo HR
2 53 6 1

Opinie o Albedo HR

Jerzy T

Jerzy T Witam tak dziadowskiej firmy to nigdzie indziej nie znajdziecie . Jesli lubicie przejazdy tam i z powrotem to polecam .W maju pojechalem z tej smiesznej firmy do Tuluzy jako monter wewn inst sanit /mam papiery mistrzowskie /.Francuski pracodawca zrobil wielkie oczy bo i tak mial za duzo ludzi .Popracowalem jeden dzien i zjazd do kraju .Kontrakt na trzy dni zaplacony jeden . W lipcu pojechalem jako glazurnik . Popracowalem jeden dzien /byla to firma uslugowa i szukala ludzi z biegla znajomoscia jezyka francuskiego/.Nastepne dwa dni pracowalem jako zapchaj dziura - monter plyt K/G . Zjazd do kraju wlasnym samochodem . Kontrakt na dwa tygodnie bedzie zaplacone trzy dni . Samochod sam sie teleportowal . W obu przypadkach ja nie naruszylem warunkow kontraktu i powinienem z tego powodu miec co najmniej zaplacone zgodnie z umowa za ten okres prubny jednego i drugiego kontraktu . W najblizszym czasie szczegolowo opisze moje wyjazdy i zwiazane z tym perypetie . Szukam w zwiazku z tym kogos kto zna sie na prawie i pomocna wiedza pomoze mi odzyskac co mi sie prawnie nalezy i przestrzec innych przed ta firma . Jeszcze jedna sprawa w grudniu z tej firmy pojechalem na Martynike ukladac plytki . Zeby nie to ze kolega zna bardzo dobrze francuski to do tej pory bysmy siedzieli na Gladalupie .Nikt w firmie nie wiedzial ze miedzyladowanie bedzie tam .Kolega zadzwonil do tego naszego smiesznego koordynatora co mamy dalej robic a ten odpowiedzial TERAZ JEST NOC I ON NIC NIE BEDZIE ROBIL PO NOCY . Opieka koordynatora to miedzy bajki . Firma DZIADY

koordynator
@Jerzy T 30.07.2018 14:22

Martynika – od strony firmy wszystko bylo zorganizowane- bilet na autobus, hotel, taxi, bilet lotniczy, a to ze byla przesiadka, to trzeba sluchac komunikatow od strony zalogi samolotu (przymusowe ladowania tez sie czasami zdarzaja na ktore nikt nie ma wplywu). A ta ekipa byla formowana specjalnie z jedna osoba ktora mowila po francusku. A wziecie slownika w dlon lub proba dogadania sie za pomoca rak nic nie kosztuje – wystarczy chciec. Roznica czasu miedzy Gwandelupa a Francja to 6 godzin a zaden koordynator to nie maszyna aby pracowac 24h na dobe i 7 dni w tygodniu. Kolejne propozycje pracy – prosze nie zapomniec jak dzwonil Pan co dwa tygonie z zapytaniem czy nie mamy jakiejs oferty pracy. A wracajac do naruszen warunkow pracy, przypominam ze nasza firma pracownikow wysyla na ‘’misje’’ a to tam szef firmy decyduje czy ktos nadaje sie do pracy i czy spelnia jego oczekiwania. Transport- wszystkie koszty za transport zostaly zwrocone, wiec tu nie zostal Pan w jakikolwiek sposob wykorzystany. Wyplata- zostalo Panu zaplacone dokladnie tyle - ile godzin Pan przepracowal.

Jerzy T
@koordynator 03.08.2018 21:10

I to bylo wszystko mieso do roboty kasa na konto i biznes sie kreci . Jeszcze tylko smieszny przyjechal do hotelu pozbieral papiery i tyle bylo. Jak to na migi mozna pokazac skad do kad bedzie samolot i kiedy oraz jaki i co z bagazem .TY CZLOWIEKU JESTES CHORY . Dzieki ze mielismy Kamila - no nie -Fajny chlopak rzeczowo ci sie okreslil co z toba by zrobil pociesze cie my tez . Jestes cienki z geografi /chyba ze wszystkiego/ W OKRESIE ZIMOWYM ROZNICA CZASU JEST 5 GODZIN . Tylko jeden raz bylo do ciebie dzwonione -nie chodzilo o brak papieru toaletowego. Nawet nie wiedziales w jakich warunkach zyjemy . Mielismy w umowie zagwarantowany zjazd na swieta -co zrobiles w tym kierunku NIC .Kto to zalatwial Kamil a ty nawet palcem nie kiwnoles w tej sprawie . Ale to w nastepnym wejsciu - opisze wiecej jaka to firma. Dzwonic - oczywiscie dzwonilem i do kilku innych firm tez od was pojechalem raz pomyslalem moze bedzie drugi taki Kamil to sobie poradzimy . Inne firmy wystawilem do wiatru a tu zostalem sam wystawiony . Wtopilem kontakty kase - no i pomyslalem raz to moze byc taki pech drugiego nie bedzie . Go..o prawda byl . Piszesz mi smieszny koordynatorze ze jest wszystko rozliczone nawet tych rzeczy nie wiesz .ROZLICZONE PO WASZEMU BEDZIE 10 08 2018 A MOJE POZNIEJ KIEDY PRZYJDA DO MNIE ROZLICZENIA ZA TEN OSTATNI WYJAZD DALEJ TWIERDZE I OSTRZEGAM -FIRMA DZIADOWSKA Do nastepnych zwierzen z pieknej Martyniki Tuluzy i btakiej malej dziury na koncu swiata Pozdro Jurek

Jerzy T
@Jerzy T 05.08.2018 17:19

To Pani jest teraz koordynatorem , czy on ma problemy z pisaniem a moze sie juz zabral z tej firmy. Same niewiadome . Jeszcze troche i nie bedzie kogo scigac o kaske . Cienko sie tam robi.

Michel PEREZ
@Jerzy T 30.07.2018 14:22

Dzien dobry, TERRA COMPETENCES zatrudnila Pana Jerzy T jako plytkarz-glazurnik na pierwsza trzymiesieczna misje na Martynice, ktora przebiegla pomyslnie. Faktycznie, zostal on oddelegowany do dużej firmy z kolegami i brygadzista, wiec jego umiejętności nie zostaly wiarygodnie ocenione. Następnie, na jego prosbe, staraliśmy się umieścić go ponownie jako plytkarz -glazurnik w malym przedsiebiorstwie. To od tego momentu, wszystko poszło nie tak, klient nie chciał go zachować ze względu na bardzo niską jakość jego pracy i więcej, ze względu na jego bardzo słaba wydajnosc. Widzac jego słaba jakosc podczas kladzenia plytek, zaproponowalismy prace na stanowisku hydraulika, tam podobnie, firma nawet próbowała zaangazowac go jako pomocnika na budowie, ale za wzgledu na jego niekompetencję i brak wydajnosci, nie chcieli go zatrzymac. Dziś, przyznaje, że to mój błąd, biorąc pod uwagę jego niekompetencję, nigdy nie powinniśmy oddzwaniac do Pana Jerzy T po jego katastrofalnej drugiej misji w naszej firmie. Michel PEREZ, szef agencji

Jerzy T
@Michel PEREZ 09.08.2018 09:56

Witam wszystkich Teraz jest pokazywany obrazek jak mozna kogos zgnoic za to ze mial czelnosc postawic sie takim jak ta firma . Ale odpisze na te przytoczone brednie . Mianowicie . Czlowieku - to do Michel Perez co ty za bzdury wypisujesz .Ty nie masz zielonego pojecia co ty wypisujesz nie jestes zupelnie w temacie .Nie wiesz co i gdzie mialo miejsce . Wiec ci troche wyjasnie choc nie bedzie to proste dla innych ale sprubuje . Na martynike polecielismy w trzy osoby zadnego brygadzisty nie bylo . Naszym przelozonym i szefem byl caly szef firmy oraz jego brat . Podlegalismy tylko im oni odbierali nasza prace i starali sie nam zapewnic swieta bo firma o nas zapomniala . Jedyne co ich szokowalo to nasze tempo pracy . Na ich budowie bylo stanowczo za wysokie i nie poganial nas zaden BRYGADZISTA ale zeby to wiedziec trzeba by bylo zadzwonic do szefostwa na Martynike . Nastepnie zostalem wyslany jako monter wewn inst sanitarnych . Nikt na tej budowie nie mogl mnie oceniac bo nie pracowalem tam ani minuty. Nawet koledzy z pokoju co wyjechali po mnie na dworzec byli zaskoczeni ze jeszcze jedna osoba jak oni nie maja co robic Wiec o jakiej ocenie mowimy ale ty mozesz napisac na mnie i innych co tylko chcesz .Zobaczymy w sadzie . Kierownik z tej budowy zlitowal sie i na ten dzien znalazl mi robote u swojego kolegi ktory na plytach pod bloki rozciagal peszle przed zalaniem betonem . Wiec to robilismy we dwie osoby . I dopiero potem byl wyjazd jako glazurnik . To dopiero byla porazka . Pojechalem pod adres ktory mialem na kontrakcie - a tu szok prywatne mieszkanie i zszokowana kobieta ktora mowi ze owszem bedzie robila remont ale za trzy tygodnie . Z pod tego mieszkania zabral mnie szef tej firmy na mieszkanie prywatne gdzie z jednym pracownikiem ulozylismy wszystkie plytki co byly i reszta miala byc dokupiona . Ta firma to byla typowo uslugowa i potrzebowala ludzi z biegla znajomoscia francuskiego a nie z podstawa jak ja i dwie inne osoby co zjechaly tydzien wczesniej . I po co wysylales nastepnego czlowiea jak szef tej firmy tlumaczyl ci o jakich ludzi mu chodzi . ale kaska bierze gore . Jak ja czy ci moi poprzednicy znali biegle francuski to takich jak ty i ten szefo od uslug mieli by w D Ale co bede sie rozpisywal przesylaj papiery i do spotkania w sadzie nara

Jerzy T
@koordynator 03.08.2018 21:10

Pisales ze pieniadze wyplaciles wszystkie a tu mamy 17 sierpnia 2018 roku i twojego smiesznego rozliczenia brak . I znowu klamiesz ani rozliczenia ani dokumentow . Ci co byli od ciebie to cie znaja a inni niech szerokim lukiem omijaja . JESTES WIESZ CZYM .

Jerzy T
@Jerzy T 17.08.2018 21:37

KIEDY MNIE (usunięte przez administratora) ROZLICZYSZ I PRZESLESZ PAPIERY ABYM MOGL CIE U.........

Jerzy T
@Jerzy T 22.08.2018 19:51

Nie masz odwagi odpisac mi kiedy mnie rozliczysz i przeslesz papiery czy zakonczyliscie juz ta dzialalnosc aby ponownie pokazac sie pod inna nazwa

janusz5
@Jerzy T 30.07.2018 14:22

Panie Jurku!powie mi Pan coś więcej o Albedo?niby na poniedziałek powinienem być w Rennes na g.k. Ale po opiniach na 99% jestem w czarnej...CZY WARTO MI RYZYKOWAĆ

Jerzy T
@janusz5 19.09.2018 18:06

Witam jeśli znasz język to miejsce w D tą firmę . Prawdopodobnie trafisz na ciapatego a po drugie miejsce to jest bardzo kiepskie wszędzie daleko i często padają deszcze .jednak nie znasz jezyka to ty decydujesz ale to czarna dupa.Zostaniesz sam ze wszystkimi problemami i brak pomocy .Ja powiem tak jeśli znasz się na robocie to te pieniądze zarobisz w kraju.Zaczna sie komentarze że to nieprawda tak zgadzam się ale 6tys mozesz zarobic i byc chociarz na niedziele w domu. Ja z ta banda nic nie chce miec wspolnego oprucz sprawy sadowej .Do tej pory nie rozliczyli mnie ale im nie odpuszcze. Decyzja nalezy do Ciebie.(usunięte przez administratora)

Jerzy T
@Jerzy T 21.09.2018 18:56

A i jeszcze jedno będziesz miał potrącenia za to i tamto i jeszcze nie wiadomo za co . Na początku zanim wyjedziesz to jest super a potem jesteś zwykłym robiłem jak kiepsko trafisz to licz na cztery lub więcej przeprowadzki . To są Z.....e

nick
@Jerzy T 05.08.2018 17:19

'' Inne firmy wystawilem do wiatru a tu zostalem sam wystawiony . '' dobrze sie czujesz ?

Jerzy T
@nick 26.09.2018 19:46

Choodzilo mi o to że innym firmom odmówiłem współpracy w ostatnich chwilach a zaufałem tej dziadowskiej .Do tej pory milczą z......je .Tym gorzej dla nich . Drogę korespondencyjną podjąłem ale kombinują milcząc

janusz5

Witam.czy ktoś pracował zALBEDO w RENNES?jakie są faktycznie zarobki z francuskiej agencji terra ..bo teoretycznie 10.25 a na konto?

Wqurwiony anty wiesniak

Bardzo niżetelna firma i oszukuje na wszystkim ucina godziny .zakwaterowanie o standardzie ukrainskim czyli jak woboże i wokółciebie banda wiesniaków bezżadnych ambicji .aroganska franca zrobi wszystko aby zabrac tobie ile sie da .bardzo niepolecam wsómie zerknijcie na srednią z 50 ocen 2/6 to dla kazdego z działającym muzgiem daje odpowiednią ocene negatywną .

janusz5
@Wqurwiony anty wiesniak 12.05.2018 08:35

Wybieram się z Albedo do Rennes jako plakista.czy możesz mi doradzić CZY WARTO?bo opinie mają "SUPER"bo ja przy ok.39 godz tyg. We Francji poniżej 1600€ do RĘKI jeszcze nie zarabiałem

janusz5

Mam zamiar wyjechać jako plakista z tą agencją do Rennes.i mam pytanie czy warto?bo opinie są tragiczne.a swoją drogą jeśli jest nie tak,dlaczego nie zgłosiliście do żandarmerii

Albedo Hr- Oddział Wrocław

Witam, Proszę wskazać mi firmę francuską, w której pracownicy pracują po 290 godzin? Albedo Hr rekrutuje dla francuskiej agencji na francuskich warunkach pracy. Tydzień francuski wynosi 35h, każda godzina powyżej 35 jest naliczana z dodatkową stawką za nadgodziny wg kodeksu pracy. Kłamstwem jest, że toczą się sprawy sądowe we Francji. Po pierwsze nie toczą się zadne sprawy sądowe, po drugie, gdyby takowe były to Albedo jest spółką polską i jej sąd właściwy znajduje się na terenie polski Jednocześnie informujemy, że zgodnie z art. 190a ust. 2 Kodeksu Karnego karze podlega osoba, która wykorzystuje wizerunek innej osoby lub inne jej dane osobowe w celu wyrządzenia szkody majątkowej lub osobistej. Dalsze podszywanie się pod naszych pracowników oraz udostępnianie ich danych osobistych i numerów telefonów będzie skutkowało zgłoszeniem sprawy na policje

Maciej exworker
@Albedo Hr- Oddział Wrocław 18.10.2016 11:10

Winny sie tłumaczy .macie dużo niezapłaconych wynagrodzen i jedyny co wam zostało to łapac wiesniaków od wideł z znakomoscią tylko polskiego i łaciny wiejskiej i takim obiecywac złote góry

administracja
@Maciej exworker 29.05.2018 08:25

Skoro cos zostalo zle wypalcone dlaczego Pan tego nie zglaszal w biurze ? Wszystkie godziny sa rozpisywane dniami przez zaklad w ktorym sie pracuje, wszystko mozna dokladnie sprawdzic - gdzie brakuje godzin. Ponadto liczba przepracowanych godzin, stawka, podatki, itd sa dokladnie zanotowane na pasku z wyplaty, wystarczy dokladnie go przeanalizowac

anka dlamnie jestes O

omijac szerokim łukiem

anty złodziej

Asolutnie odradzam wyjazdu do francji do ryb przez tę nieżetelną agencie . Bardzo odradzam

Andrzejek

Asolutnie odradzam wyjazdu do francji do ryb przez tę nieżetelną agencie . Bardzo odradzam

anty złodziej

Asolutnie odradzam wyjazdu do francji do ryb przez tę nieżetelną agencie . Bardzo odradzam

Lidia

@Maciej exworker czy Ty osobiście miałeś problem z uzyskaniem wynagrodzenia od Albedo HR? Jakie są Twoje doświadczenia z firmą? @Antywiesniak czy zgłosiłeś gdzieś sprawę niewypłacenia wynagrodzenia przez Albedo HR?

Antywiesniak

Asolutnie odradzam wyjazdu do francji do ryb przez tę nieżetelną agencie . Bardzo odradzam

Misiek

Asolutnie odradzam wyjazdu do francji do ryb przez tę nieżetelną agencie . Bardzo odradzam

Antywiesniak

Antywiesniak 22.05.2018 08:04 Do ryb w francji szuka Niewilników bez znajomosci angielskiego z polski wschodniej i zachodniopomorskiego od zawsze bo takich można bezograniczeń płacic połowe i oni nic ztym nierobią bo usiebie na wschodzie zarobili mniej pozatym nieumią sie porozumiec

Antywiesniak

Do ryb w francji szuka Niewilników bez znajomosci angielskiego z polski wschodniej i zachodniopomorskiego od zawsze bo takich można bezograniczeń płacic połowe i oni nic ztym nierobią bo usiebie na wschodzie zarobili mniej pozatym nieumią sie porozumiec

Lidia

@Antywiesniak, wnioskując po dacie Twojego wpisu, sprawa jest dość swieża. Czy jacyś inni współpracowny również zgłaszali podobne problemy? @A.Łątka, jaki związek z Albedo HR ma wspomiana przez Ciebie firma? Zapraszam do komentowania i przypominam o obowiązującym na Gowork.pl regulaminie ( https://www.gowork.pl/regulamin )

Antywiesniak

Bardzo nieuczciwa firma .bardzo niepolecam roboty w rybach w francji to strata nerwów i zdrowia bo o wypłate bedziesz walczył w sądzie ato trwa a do polski na stopa wracałem bo po 3 miesiącach niedostałem wypłaty mimo tyrania po 12 godzin to taka prawda o albedo hr

Administrator

Opinie pracowników poruszające kwestie związane z pracą w Albedo HR okazują się być cennymi wskazówkami podczas podejmowania decyzji związanych z zatrudnieniem w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

A.Łątka

Albedo jeszcze jak cie piszę ale TERRA COMPETONSA agencja Francuska to już jest totalne dno i (usunięte przez administratora) względem pracowników.Zero kompetencji i myślenia żyją tylko w swoim świecie nikt nic nie wie kto gdzie robi gdzie mieszka (usunięte przez administratora) i żenada ODRADZAM WSZYSTKIM Nie mozna dkla nicz byc bydłem

Krzysiek

Dzien dobry mozna dowiedziec sie czegos na temat pracy na odlewni we fracji? Pozdrawiam

anty złodziej

Nie polecam agencji mieszkania to zwykła patologia,hamstwo i bieda bo wynagrodzenia to mniej nisz zero !!

MARTA

ta firma ma specjalne miejsce umnie w d.....u...pie

Piotrek zkl

Bardzo kiepska firma ,pracowałem w rybach do 15.07 w francji , warunki miezzkalne bardzo złe ,jak menele na podlogach ,na 8 osób 1 kibel , mieszkanie na 3 osoby nie wiencej , kasy po 3 miesiącach pracy dalej nic niema , w pracy "captain hoat" robilismy my polacy jak najgorsze szmaty takze pszestszegam do wyjazdu na źekomo do pracy w filetowaniu ryb ! Bo zadego filetowania ale zato mycie podług ,dzwiganie na gźbiecie skrzyn z rybami z wielkim tempem ,ja oczywiscie jusz tam niepojade do tego widziałem jusz ogłoszenie ze szukają nastepnych jeleni do tej roboty. Teras chodze po sondach ale im niepopuszcze kasy za 3 miesiące pracy,te całe albedo hr szuka takich co niznają francuskiego i angielskiego aby ich ostro okradac i abys nieposzedł na policje .ODRADZAM MOCNO I NIESŁUCHAJCE CO WAM PIERDZĄ W BIURZE BO KŁAMIĄ ABYS TYLKO TAM POJECHAŁ.BEZ ODBIORU.

Piorek Z.
@Piotrek zkl 17.07.2016 19:14

Zapraszam z powrotem do podstawowki aby nauczyc sie poprawnej ortografii jezyka polskiego drogi kolego. Nie wiem z jakiej agencji wyjechales do pracy ale na pewno nie z tej ktora opisujesz.Nawiazujac do Twojej wypowiedzi na temat sadzenia sie z nimi.Wrociles 15.07,post piszesz 17.07 i juz sie sadzisz?dobre. Sprostuje Twoje falszywe oskarzenia dotyczace tej firmy gdyz jak jeden z wielu mi znanych osob ktore mialy przyjemnosc tam pracowac jestem jak najbardziej zadowolony z pracy tam biorac pod uwage wszystkie jej aspekty.Praca sama w sobie byla adekwatna do zarobkow.Pojechalem jako fileter ryb i taka prace tam wykonywalem a razem ze mna 6 innych osob.Pieniadze na czas i w takich kwotach jakie byly ustalone.Mycie podlog o ktorych piszesz ze rzekomo je myles zamiast filetowac ryb....moze na takie stanowisko wlasnie startowales bo o ile sobie przypominam to od porzadku na hali w ktorej pracowalem byla ekipa sprzatajaca i to francuska.Dzwigania skrzynek juz nie skomentuje.....szkoda po prostu tego komentowac. Co do warunkow mieszkalnych...ciekawe to co piszesz na ten temat bo jak sie okazuje po raz kolejny klamiesz w swojej wypowiedzi oczerniajac bezpodstawnie rzeczami wyssanymi z palca.Warunki mieszkalne byly tak dobre ze na wejsciu nie bylismy pewni czy faktycznie pod dobry adres trafilismy.Mielismy do swojej dyspozycji caly dom z ogrodkiem wynajety przez agencje w ktorym byly pokoje 2 i 1 osobowe a w ktorych mogloby sie zmiescic spokojnie 5 osob.Same lozka mialy niezly metraz.Reszta wygladala podobnie. Tak wiec drogi kolego najpierw to podszkol sie w ojczystym jezyku a potem wypowiadaj sie na forach publicznie bo takie osoby jak ty zanizaja inteligencje polakow. Pozdrawiam firme ALBEDO HR

Klinton
@Piorek Z. 01.08.2016 14:21

Stary jeba. buraka.Niech jedzie do Belgii poddać się eutanazji.Czytam o tej agencji bo myślę o pracy we Francji na zbrojarce z uprawnieniami MIG/MAG.Mam 5 lat doświadczenia i lubię tę stal szarpać jak małpa gazetę.Bedę wdzieczny,jeżeli trutmiesz coś jeszcze.Mój adres;Klinton313@wp.pl

anty złodziej

to cos to tylko dla wieśniaków bez znajomości j. obcych

A.Zborek

Odradzam boto nieuczciwa firma gdysz ucinają wynagrodzie,ucinają godziny,zapomnij o płatnym urlopie bez interwencji adwogata lepiej niezatrudnic sie unich ,zaliczki o wiele zawyźane od tej prawdziwej sumy np . Mi odliczono zaliczek 3oo euro a wziełem 180 euro, oczywiscie moźna dzwonic ale albo nieodbierają albo masz wracac jak cisie niepodoba do Polski ,taka to firmaŁańcuchy

Artur.A.
@A.Zborek 23.03.2017 15:20

Sprawdziłem ta firma ma wiele spraw w sądzie i niestety nie dam się naciægaczom niechce od nich pracy to tak jak w Hiszpanii kiedyś nawrotek .firmy które żerują na ludzkiej biedzie.

anty złodziej

niepolecam

Wojtek

Nie znam tej firmy,ale zauważyłem, że te posty: Harry 2016-04-12 11:26:20 Anty wiesniak 2016-05-04 12:21:30 Krzysztof K. 2016-05-10 17:22:46 Aldi 2016-05-16 09:56:53 Rafał Molenda sk 2016-05-27 14:40:41 Ulm 2016-06-09 11:13:45 Piotrek zkl 2016-07-17 19:14:52 Aga pl 2016-07-18 10:49:58 Anty pawelec 2016-07-19 12:51:32 Frank 2016-07-20 13:58:44 Anty albedo hr 2016-07-21 12:54:42 Alex 2016-07-21 12:59:17 Piotrek zkl 2016-08-05 18:39:33 zkl. piotrek *** *** *** 2016-08-14 18:08:32 Alex 2016-08-15 12:04:37 Piotrek kołobrzeg 2016-08-16 11:19:00 Piotrek zkl 2016-08-17 11:02:43 Piotrek zkl 2016-08-17 14:56:14 Znty polak 2016-08-24 14:51:28 Piotrek zkl 2016-08-25 13:14:07 Anty wiesniak 2016-09-06 11:19:04 napisała ta sama osoba. Widocznie ktoś ostro pracuje nad tym aby zdyskredytować tę firmę. Tak, że ocena firmy jest neutralna, natomiast ocena tego pisarza zawiera się w kilku słowach. Jakim trzeba być idiotą, aby pisząc pod różnymi nickami popełniać te same błędy językowe. Kto takiego tumana wynajął.

Misztal.
@Wojtek 29.10.2016 19:10

ransztat wespół z adeko

Lidia

@GoodBurning A Ty jakie masz doświadczenia z Albedo HR? Możesz o nich coś odpowiedzieć? Każda dodatkowa informacja może być pomocna dla osób, które obecnie są w trakcie poszukiwania pracy.

Harry

Jedzie kto do pszetwurni ryb do Francji do Lanester w 18.4.16 był kto tam jusz wcześniej?

GoodBurning
@Harry 12.04.2016 11:26

Nałucz sie pisać potem jeć.

Gregor

Mam pytanie, czy dowiem sie coś więcej o ofercie pracy dla stolarza meblowego? Jak długie są wyjazdy i od czego zależą? W jakim stopniu trzeba znać francuski? Jak prowadzą rekrutację? Jakie płacą stawki ?

Natalia

Agencja spoko natomiast gorzej z niektórymi ludźmi.

Zostaw opinię o Albedo HR - Francja

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Albedo HR