Albedo HR

Francja

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 48 ocen.

Albedo HR
248

Opinie o Albedo HR

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Albedo HR

Antywiesniak

Do ryb w francji szuka Niewilników bez znajomosci angielskiego z polski wschodniej i zachodniopomorskiego od zawsze bo takich można bezograniczeń płacic połowe i oni nic ztym nierobią bo usiebie na wschodzie zarobili mniej pozatym nieumią sie porozumiec

Lidia

@Antywiesniak, wnioskując po dacie Twojego wpisu, sprawa jest dość swieża. Czy jacyś inni współpracowny również zgłaszali podobne problemy? @A.Łątka, jaki związek z Albedo HR ma wspomiana przez Ciebie firma? Zapraszam do komentowania i przypominam o obowiązującym na Gowork.pl regulaminie ( https://www.gowork.pl/regulamin )

Antywiesniak

Bardzo nieuczciwa firma .bardzo niepolecam roboty w rybach w francji to strata nerwów i zdrowia bo o wypłate bedziesz walczył w sądzie ato trwa a do polski na stopa wracałem bo po 3 miesiącach niedostałem wypłaty mimo tyrania po 12 godzin to taka prawda o albedo hr

Wqurwiony anty wiesniak

Bardzo niżetelna firma i oszukuje na wszystkim ucina godziny .zakwaterowanie o standardzie ukrainskim czyli jak woboże i wokółciebie banda wiesniaków bezżadnych ambicji .aroganska franca zrobi wszystko aby zabrac tobie ile sie da .bardzo niepolecam wsómie zerknijcie na srednią z 50 ocen 2/6 to dla kazdego z działającym muzgiem daje odpowiednią ocene negatywną .

Administrator

Opinie pracowników poruszające kwestie związane z pracą w Albedo HR okazują się być cennymi wskazówkami podczas podejmowania decyzji związanych z zatrudnieniem w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

A.Łątka

Albedo jeszcze jak cie piszę ale TERRA COMPETONSA agencja Francuska to już jest totalne dno i (usunięte przez administratora) względem pracowników.Zero kompetencji i myślenia żyją tylko w swoim świecie nikt nic nie wie kto gdzie robi gdzie mieszka (usunięte przez administratora) i żenada ODRADZAM WSZYSTKIM Nie mozna dkla nicz byc bydłem

Krzysiek

Dzien dobry mozna dowiedziec sie czegos na temat pracy na odlewni we fracji? Pozdrawiam

anty złodziej

Nie polecam agencji mieszkania to zwykła patologia,hamstwo i bieda bo wynagrodzenia to mniej nisz zero !!

MARTA

ta firma ma specjalne miejsce umnie w d.....u...pie

Piotrek zkl

Bardzo kiepska firma ,pracowałem w rybach do 15.07 w francji , warunki miezzkalne bardzo złe ,jak menele na podlogach ,na 8 osób 1 kibel , mieszkanie na 3 osoby nie wiencej , kasy po 3 miesiącach pracy dalej nic niema , w pracy "captain hoat" robilismy my polacy jak najgorsze szmaty takze pszestszegam do wyjazdu na źekomo do pracy w filetowaniu ryb ! Bo zadego filetowania ale zato mycie podług ,dzwiganie na gźbiecie skrzyn z rybami z wielkim tempem ,ja oczywiscie jusz tam niepojade do tego widziałem jusz ogłoszenie ze szukają nastepnych jeleni do tej roboty. Teras chodze po sondach ale im niepopuszcze kasy za 3 miesiące pracy,te całe albedo hr szuka takich co niznają francuskiego i angielskiego aby ich ostro okradac i abys nieposzedł na policje .ODRADZAM MOCNO I NIESŁUCHAJCE CO WAM PIERDZĄ W BIURZE BO KŁAMIĄ ABYS TYLKO TAM POJECHAŁ.BEZ ODBIORU.

Klinton
@Piorek Z. 01.08.2016 14:21

Stary jeba. buraka.Niech jedzie do Belgii poddać się eutanazji.Czytam o tej agencji bo myślę o pracy we Francji na zbrojarce z uprawnieniami MIG/MAG.Mam 5 lat doświadczenia i lubię tę stal szarpać jak małpa gazetę.Bedę wdzieczny,jeżeli trutmiesz coś jeszcze.Mój adres;[email protected]

anty złodziej

to cos to tylko dla wieśniaków bez znajomości j. obcych

A.Zborek

Odradzam boto nieuczciwa firma gdysz ucinają wynagrodzie,ucinają godziny,zapomnij o płatnym urlopie bez interwencji adwogata lepiej niezatrudnic sie unich ,zaliczki o wiele zawyźane od tej prawdziwej sumy np . Mi odliczono zaliczek 3oo euro a wziełem 180 euro, oczywiscie moźna dzwonic ale albo nieodbierają albo masz wracac jak cisie niepodoba do Polski ,taka to firmaŁańcuchy

Artur.A.
@A.Zborek 23.03.2017 15:20

Sprawdziłem ta firma ma wiele spraw w sądzie i niestety nie dam się naciægaczom niechce od nich pracy to tak jak w Hiszpanii kiedyś nawrotek .firmy które żerują na ludzkiej biedzie.

anty złodziej

niepolecam

Wojtek

Nie znam tej firmy,ale zauważyłem, że te posty: Harry 2016-04-12 11:26:20 Anty wiesniak 2016-05-04 12:21:30 Krzysztof K. 2016-05-10 17:22:46 Aldi 2016-05-16 09:56:53 Rafał Molenda sk 2016-05-27 14:40:41 Ulm 2016-06-09 11:13:45 Piotrek zkl 2016-07-17 19:14:52 Aga pl 2016-07-18 10:49:58 Anty pawelec 2016-07-19 12:51:32 Frank 2016-07-20 13:58:44 Anty albedo hr 2016-07-21 12:54:42 Alex 2016-07-21 12:59:17 Piotrek zkl 2016-08-05 18:39:33 zkl. piotrek *** *** *** 2016-08-14 18:08:32 Alex 2016-08-15 12:04:37 Piotrek kołobrzeg 2016-08-16 11:19:00 Piotrek zkl 2016-08-17 11:02:43 Piotrek zkl 2016-08-17 14:56:14 Znty polak 2016-08-24 14:51:28 Piotrek zkl 2016-08-25 13:14:07 Anty wiesniak 2016-09-06 11:19:04 napisała ta sama osoba. Widocznie ktoś ostro pracuje nad tym aby zdyskredytować tę firmę. Tak, że ocena firmy jest neutralna, natomiast ocena tego pisarza zawiera się w kilku słowach. Jakim trzeba być idiotą, aby pisząc pod różnymi nickami popełniać te same błędy językowe. Kto takiego tumana wynajął.

Misztal.
@Wojtek 29.10.2016 19:10

ransztat wespół z adeko

Lidia

@GoodBurning A Ty jakie masz doświadczenia z Albedo HR? Możesz o nich coś odpowiedzieć? Każda dodatkowa informacja może być pomocna dla osób, które obecnie są w trakcie poszukiwania pracy.

Harry

Jedzie kto do pszetwurni ryb do Francji do Lanester w 18.4.16 był kto tam jusz wcześniej?

GoodBurning
@Harry 12.04.2016 11:26

Nałucz sie pisać potem jeć.

Gregor

Mam pytanie, czy dowiem sie coś więcej o ofercie pracy dla stolarza meblowego? Jak długie są wyjazdy i od czego zależą? W jakim stopniu trzeba znać francuski? Jak prowadzą rekrutację? Jakie płacą stawki ?

Natalia

Agencja spoko natomiast gorzej z niektórymi ludźmi.

Wqurwiony

Jak dlamnie to albedo hr bardzo źle wykoźystało i niezapłaciło i dotego te zamachy w francji i ciapaci ,

Lidia

Czy po dotarciu na miejsce pracy jest stały kontakt z firmą?

Klik

Super że jest coraz więcej takich firm jak Albedo!!

Wqurwiony
@Klik 07.02.2017 22:49

Hahaha smiechu warte co piszesz ty pracowniku biurowy z albedo hr i okłamujesz pszyszłych pracowników tego kołchozu niedlaciebie tutaj jest miejsce do nabierania ludzi źeby sie uwas pszejechali ,wiem źe musiscie prostowac swoją sytuacje i nikt mondry i zaradny z znajomoscią jenzyków obcych niechce robic i zarabiac 20% jak normalnie dotego macie te zamachy i gwałty w francji ale na głopkach fortuny niezrobicie .

michsł

Ktoś może mi powiedzieć, ile zarabia na godzinę netto murarz, który będzie właśnie rekrutował się do pracy we Francji z ramienia Albedo HR? Będę wdzięczny też za napisanie, ile można najwięcej pracować - po to tam pojadę.

Albedo Hr- Oddział Wrocław

Witam, Proszę wskazać mi firmę francuską, w której pracownicy pracują po 290 godzin? Albedo Hr rekrutuje dla francuskiej agencji na francuskich warunkach pracy. Tydzień francuski wynosi 35h, każda godzina powyżej 35 jest naliczana z dodatkową stawką za nadgodziny wg kodeksu pracy. Kłamstwem jest, że toczą się sprawy sądowe we Francji. Po pierwsze nie toczą się zadne sprawy sądowe, po drugie, gdyby takowe były to Albedo jest spółką polską i jej sąd właściwy znajduje się na terenie polski Jednocześnie informujemy, że zgodnie z art. 190a ust. 2 Kodeksu Karnego karze podlega osoba, która wykorzystuje wizerunek innej osoby lub inne jej dane osobowe w celu wyrządzenia szkody majątkowej lub osobistej. Dalsze podszywanie się pod naszych pracowników oraz udostępnianie ich danych osobistych i numerów telefonów będzie skutkowało zgłoszeniem sprawy na policje

Anty wiesniak

Albedo hr to oszudci i wyzyskiwacze i kłamcy bo obiecują 1500 euro a na wypłate za 290 godzin roboty wpływa niecałe 700 euro netto to jakies 2 euro za godzine z hakiem netto czyli pensja jak w Białorusi , dla pracujących w rybach wiesniaków bez znajomosci j.obcych to itak duźo bo w swojej wsi niezarobią 700 euro ale połowe tego wiec takie debile i peciary robią na te albedo hr i wszyscy są zadowoleni i siedzą cicho ,firma dla smieci z po pgrowskich wsi ,albedo hr tylko takich pszyjmuje ,ja tam odrazu ich albddo hr olałem jak zobaczyłem piewszą wypłate za 290 godzin 689 euro i warunki mieszkaniowe okropne bo w mieskanie dla 3 osób malenkie mieszkałem w 8 osób a raczej 8 buraków z wsi bydło nie ludzie i jeden wc z prysznicem w srodku ,BARDZO NIePOLECAM albdeo hr i niewieszcie jak wam te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z biura albdo hr obiecują 1500 netto to absolutnie nieprawda i dają umowy ale liczą na to źe wiesniak z po pgrowskiej wsi niepujdzie w polsce do sondu ,ja dotej pory walcze o 1000 euro bo tyle zamało dostałem wypłaty ale sprawa tak szybko sie nieskonczy bo albedo hr pszecioga i odraczają sprawe ,tylko Norwegia,Islandia anie jakas bombowo muzumanska francja oczywiscie musisz znac angielski bo matołów bez znajomosci angielskiego to nikt niechce za darmo.

Anty albedo hr2

Firma dla nojgorszych niechcianych wieniaków za 3 euro netto n godzine harówy z petem w mordzie oczywiscie bez zadnej znajomosci angielskiego

Di8nizy

Ta firma od paru lat powina zostac zamknieta bp nie płaci wynagrodzenia .

Anty albedo hr2

Firma dla najgorszych z znajomoscią polskiego i łaciny wiejskiej dla nich ma albedo hr robote w rybach w muzumanskiej i wybuchowej francji .niepolecam bo ma stopa tak jak ja wrucicie .

Sz.Pan Andrzej Szatny ex worker

Ludzie nie jedzcie do ryb z albedo hr to oszusci i kłamcy ,puszczą was w skarpetach po miesiącu pracy bez pieniedzy i to niejest filetowanie ale szorowanie podług i wuźucanie flaków od rub do beczkowozów dotegp antypolscy francuzi .

anonim

(usunięte przez administratora)

Andzej Szatny

Ja nigdy w pl nie pacowałem ale w skandynawi ,islandi i ameryce takze dlamnie to biedna stawka

Piotrek zkl

Odradzam na takich samych warunkach robiłem w francji-bretanii w rybach ,oni preferują tych z samochodem poto abys woziła siebie i 7 inych zazwyczaj chlejących polaków na trasie dom-praca-sklep z alkoholami itd i wsumie bendą tesz chcieli na wycieczki po całej francji i nietylko do tego preferują tych z autem bo dzienki temu zawieziesz tych polaków z polski do francji ja jechałem swoim autem 1970 km i nawet dzienkuje nie usłyszałem a jak samochód sie zepsuje to oczywiscie naprawiasz na własny koszt bo zapomnij ze polak dobrowolnie wyskoczy z kasy , niewierz w takie sumy jak mi obiecali ze 1500 euro netto to brednie bo naprawde za 290 godzin pracy i to w soboty i niedziele tesz dostałem netto 700 euro , ciuchy robocze dają .nie polecam albedo hr

Zostaw opinię o Albedo HR - Francja

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Albedo HR