Albedo HR

Francja

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 22 ocen.

Opinie o Albedo HR

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Albedo HR

Marcin

Bardzo nie polecam tego pośrednika pracy poniewaź kasa o ponad połowę nisza jak na papierku ,zakwaterowanie w biednej i islamskiej Francji jak w Czarnobylu na Ukrainie a robota jak auswitz-Birkenau ale hasło takie samo "praca czyni wolnym :-)" Wiesniakom i Ukraińców bez znajomości języków obcych moźe i się podobać bo oni nie mają wyboru poza tym wcześniej całe źycie mieszkali w stodole lub w wypadku Ukraińców w pobliźu zepsutego reaktora .ale jak dla mnie to mniej nisz zero

Marcin

Bardzo nie polecam tego pośrednika pracy poniewaź kasa o ponad połowę nisza jak na papierku ,zakwaterowanie w biednej i islamskiej Francji jak w Czarnobylu na Ukrainie a robota jak auswitz-Birkenau ale hasło takie samo "praca czyni wolnym :-)" Wiesniakom i Ukraińców bez znajomości języków obcych moźe i się podobać bo oni nie mają wyboru poza tym wcześniej całe źycie mieszkali w stodole lub w wypadku Ukraińców w pobliźu zepsutego reaktora .ale jak dla mnie to mniej nisz zero

Marcin

Bardzo nie polecam tego pośrednika pracy poniewaź kasa o ponad połowę nisza jak na papierku ,zakwaterowanie w biednej i islamskiej Francji jak w Czarnobylu na Ukrainie a robota jak auswitz-Birkenau ale hasło takie samo "praca czyni wolnym :-)" Wiesniakom i Ukraińców bez znajomości języków obcych moźe i się podobać bo oni nie mają wyboru poza tym wcześniej całe źycie mieszkali w stodole lub w wypadku Ukraińców w pobliźu zepsutego reaktora .ale jak dla mnie to mniej nisz zero

Lidia

@GoodBurning A Ty jakie masz doświadczenia z Albedo HR? Możesz o nich coś odpowiedzieć? Każda dodatkowa informacja może być pomocna dla osób, które obecnie są w trakcie poszukiwania pracy.

Gregor

Mam pytanie, czy dowiem sie coś więcej o ofercie pracy dla stolarza meblowego? Jak długie są wyjazdy i od czego zależą? W jakim stopniu trzeba znać francuski? Jak prowadzą rekrutację? Jakie płacą stawki ?

A.Zborek

Odradzam boto nieuczciwa firma gdysz ucinają wynagrodzie,ucinają godziny,zapomnij o płatnym urlopie bez interwencji adwogata lepiej niezatrudnic sie unich ,zaliczki o wiele zawyźane od tej prawdziwej sumy np . Mi odliczono zaliczek 3oo euro a wziełem 180 euro, oczywiscie moźna dzwonic ale albo nieodbierają albo masz wracac jak cisie niepodoba do Polski ,taka to firmaŁańcuchy

Natalia

Agencja spoko natomiast gorzej z niektórymi ludźmi.

Wqurwiony

Jak dlamnie to albedo hr bardzo źle wykoźystało i niezapłaciło i dotego te zamachy w francji i ciapaci ,

Lidia

Czy po dotarciu na miejsce pracy jest stały kontakt z firmą?

Klik

Super że jest coraz więcej takich firm jak Albedo!!

Wqurwiony
@Klik 07.02.2017 22:49
Super że jest coraz więcej takich firm jak Albedo!!

Hahaha smiechu warte co piszesz ty pracowniku biurowy z albedo hr i okłamujesz pszyszłych pracowników tego kołchozu niedlaciebie tutaj jest miejsce do nabierania ludzi źeby sie uwas pszejechali ,wiem źe musiscie prostowac swoją sytuacje i nikt mondry i zaradny z znajomoscią jenzyków obcych niechce robic i zarabiac 20% jak normalnie dotego macie te zamachy i gwałty w francji ale na głopkach fortuny niezrobicie .

Wojtek

Nie znam tej firmy,ale zauważyłem, że te posty: Harry 2016-04-12 11:26:20 Anty wiesniak 2016-05-04 12:21:30 Krzysztof K. 2016-05-10 17:22:46 Aldi 2016-05-16 09:56:53 Rafał Molenda sk 2016-05-27 14:40:41 Ulm 2016-06-09 11:13:45 Piotrek zkl 2016-07-17 19:14:52 Aga pl 2016-07-18 10:49:58 Anty pawelec 2016-07-19 12:51:32 Frank 2016-07-20 13:58:44 Anty albedo hr 2016-07-21 12:54:42 Alex 2016-07-21 12:59:17 Piotrek zkl 2016-08-05 18:39:33 zkl. piotrek *** *** *** 2016-08-14 18:08:32 Alex 2016-08-15 12:04:37 Piotrek kołobrzeg 2016-08-16 11:19:00 Piotrek zkl 2016-08-17 11:02:43 Piotrek zkl 2016-08-17 14:56:14 Znty polak 2016-08-24 14:51:28 Piotrek zkl 2016-08-25 13:14:07 Anty wiesniak 2016-09-06 11:19:04 napisała ta sama osoba. Widocznie ktoś ostro pracuje nad tym aby zdyskredytować tę firmę. Tak, że ocena firmy jest neutralna, natomiast ocena tego pisarza zawiera się w kilku słowach. Jakim trzeba być idiotą, aby pisząc pod różnymi nickami popełniać te same błędy językowe. Kto takiego tumana wynajął.

michsł

Ktoś może mi powiedzieć, ile zarabia na godzinę netto murarz, który będzie właśnie rekrutował się do pracy we Francji z ramienia Albedo HR? Będę wdzięczny też za napisanie, ile można najwięcej pracować - po to tam pojadę.

Albedo Hr- Oddział Wrocław

Witam, Proszę wskazać mi firmę francuską, w której pracownicy pracują po 290 godzin? Albedo Hr rekrutuje dla francuskiej agencji na francuskich warunkach pracy. Tydzień francuski wynosi 35h, każda godzina powyżej 35 jest naliczana z dodatkową stawką za nadgodziny wg kodeksu pracy. Kłamstwem jest, że toczą się sprawy sądowe we Francji. Po pierwsze nie toczą się zadne sprawy sądowe, po drugie, gdyby takowe były to Albedo jest spółką polską i jej sąd właściwy znajduje się na terenie polski Jednocześnie informujemy, że zgodnie z art. 190a ust. 2 Kodeksu Karnego karze podlega osoba, która wykorzystuje wizerunek innej osoby lub inne jej dane osobowe w celu wyrządzenia szkody majątkowej lub osobistej. Dalsze podszywanie się pod naszych pracowników oraz udostępnianie ich danych osobistych i numerów telefonów będzie skutkowało zgłoszeniem sprawy na policje

Anty wiesniak

Albedo hr to oszudci i wyzyskiwacze i kłamcy bo obiecują 1500 euro a na wypłate za 290 godzin roboty wpływa niecałe 700 euro netto to jakies 2 euro za godzine z hakiem netto czyli pensja jak w Białorusi , dla pracujących w rybach wiesniaków bez znajomosci j.obcych to itak duźo bo w swojej wsi niezarobią 700 euro ale połowe tego wiec takie debile i peciary robią na te albedo hr i wszyscy są zadowoleni i siedzą cicho ,firma dla smieci z po pgrowskich wsi ,albedo hr tylko takich pszyjmuje ,ja tam odrazu ich albddo hr olałem jak zobaczyłem piewszą wypłate za 290 godzin 689 euro i warunki mieszkaniowe okropne bo w mieskanie dla 3 osób malenkie mieszkałem w 8 osób a raczej 8 buraków z wsi bydło nie ludzie i jeden wc z prysznicem w srodku ,BARDZO NIePOLECAM albdeo hr i niewieszcie jak wam te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z biura albdo hr obiecują 1500 netto to absolutnie nieprawda i dają umowy ale liczą na to źe wiesniak z po pgrowskiej wsi niepujdzie w polsce do sondu ,ja dotej pory walcze o 1000 euro bo tyle zamało dostałem wypłaty ale sprawa tak szybko sie nieskonczy bo albedo hr pszecioga i odraczają sprawe ,tylko Norwegia,Islandia anie jakas bombowo muzumanska francja oczywiscie musisz znac angielski bo matołów bez znajomosci angielskiego to nikt niechce za darmo.

Anty albedo hr2

Firma dla nojgorszych niechcianych wieniaków za 3 euro netto n godzine harówy z petem w mordzie oczywiscie bez zadnej znajomosci angielskiego

Di8nizy

Ta firma od paru lat powina zostac zamknieta bp nie płaci wynagrodzenia .

Anty albedo hr2

Firma dla najgorszych z znajomoscią polskiego i łaciny wiejskiej dla nich ma albedo hr robote w rybach w muzumanskiej i wybuchowej francji .niepolecam bo ma stopa tak jak ja wrucicie .

Sz.Pan Andrzej Szatny ex worker

Ludzie nie jedzcie do ryb z albedo hr to oszusci i kłamcy ,puszczą was w skarpetach po miesiącu pracy bez pieniedzy i to niejest filetowanie ale szorowanie podług i wuźucanie flaków od rub do beczkowozów dotegp antypolscy francuzi .

anonim

(usunięte przez administratora)

Andzej Szatny

Ja nigdy w pl nie pacowałem ale w skandynawi ,islandi i ameryce takze dlamnie to biedna stawka

Piotrek zkl

Odradzam na takich samych warunkach robiłem w francji-bretanii w rybach ,oni preferują tych z samochodem poto abys woziła siebie i 7 inych zazwyczaj chlejących polaków na trasie dom-praca-sklep z alkoholami itd i wsumie bendą tesz chcieli na wycieczki po całej francji i nietylko do tego preferują tych z autem bo dzienki temu zawieziesz tych polaków z polski do francji ja jechałem swoim autem 1970 km i nawet dzienkuje nie usłyszałem a jak samochód sie zepsuje to oczywiscie naprawiasz na własny koszt bo zapomnij ze polak dobrowolnie wyskoczy z kasy , niewierz w takie sumy jak mi obiecali ze 1500 euro netto to brednie bo naprawde za 290 godzin pracy i to w soboty i niedziele tesz dostałem netto 700 euro , ciuchy robocze dają .nie polecam albedo hr

Znty polak

Odradzam na takich samych warunkach robiłem w francji-bretanii w rybach ,oni preferują tych z samochodem poto abys woziła siebie i 7 inych zazwyczaj chlejących polaków na trasie dom-praca-sklep z alkoholami itd i wsumie bendą tesz chcieli na wycieczki po całej francji i nietylko do tego preferują tych z autem bo dzienki temu zawieziesz tych polaków z polski do francji ja jechałem swoim autem 1970 km i nawet dzienkuje nie usłyszałem a jak samochód sie zepsuje to oczywiscie naprawiasz na własny koszt bo zapomnij ze polak dobrowolnie wyskoczy z kasy , niewierz w takie sumy jak mi obiecali ze 1500 euro netto to brednie bo naprawde za 290 godzin pracy i to w soboty i niedziele tesz dostałem netto 700 euro , ciuchy robocze dają .nie polecam albedo hr

Piotrek zkl

Odradzam na takich samych warunkach robiłem w francji-bretanii w rybach ,oni preferują tych z samochodem poto abys woziła siebie i 7 inych zazwyczaj chlejących polaków na trasie dom-praca-sklep z alkoholami itd i wsumie bendą tesz chcieli na wycieczki po całej francji i nietylko do tego preferują tych z autem bo dzienki temu zawieziesz tych polaków z polski do francji ja jechałem swoim autem 1970 km i nawet dzienkuje nie usłyszałem a jak samochód sie zepsuje to oczywiscie naprawiasz na własny koszt bo zapomnij ze polak dobrowolnie wyskoczy z kasy , niewierz w takie sumy jak mi obiecali ze 1500 euro netto to brednie bo naprawde za 290 godzin pracy i to w soboty i niedziele tesz dostałem netto 700 euro , ciuchy robocze dają .nie polecam albedo hr

anonim

(usunięte przez administratora)

Piotrek zkl

Otak ,albedo hr ma zanic umowe bo liczą nato ze jakis wiesniak nie pujdzie do sondu ajak pujdziesz załoźysz sptawe to takie sprawy sie ciongnoł latami (ja z albedo jusz od 26 miesiecy sie sonduje ) pszedstaiają zwolnienia od lekarza ,ajak sąnd 1 istancji zaźodzi wkoncu po 2 sprawach czyli roku czekania kase dlamnie to albedo hr sie odwołuje i sąnd 2 istancji oddali pozew pracownika i tak w kółko ! Taka jest pensja u albedo czyli obiecują 1500 netto a nawypłate popszepracowanym miesiącu dlatych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wpływa zaledwie 700 netto euro za 290 godzin harówy i mieszkaniu jak bydle na podlodze w stajni .Odradzam z dala od tych qutasów !

anonim

(usunięte przez administratora)

Piotrek kołobrzeg

Kordynatorze i pracowniku albedo hr niewolno sie tutaj wypowiadac i prostowac opini tego oswiecimia albedo hr na jakiego grzyba sie wyp7sujesz tutaj ci niewolno wypad zacznijcie płacic tak jak obiecujecie a ludzie uwas tak jak to jest w Norwegii bendą rencami i nogami sie tszymac pajace zaphl8na raus z tej strony kazdy kto pracował uwas wie ze 8kradacie i płacicie połowe tego co obiecujecie tak jak mi oboecaliscie 1500 netto a dostałem niecałe 700 netto i to za 290 godzin w francji w rybach w bretani ,smoecie i cwele jestescie .chociasz niekłamcie

Piotrek zkl

Kordynatorze pracowniku niewolno sie tutaj tobie wypowiadac i pfostowac firmie reputacji takimi kłamstwami ,z ponad 20 spraw co albedo hr ma w sądzie wszystkie są dla albedo hr przegrane i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] da takie prostowanie opini skoro w sądzie albedo hr tylko przegrywa i niema tygodnia aby w sądzie niebyło sprawy przeciwk8 albedo hr [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

anonim

(usunięte przez administratora)

Alex

Odradzam na takich samych warunkach robiłem w francji-bretanii w rybach ,oni preferują tych z samochodem poto abys woziła siebie i 7 7nych zazwyczaj chlejących polaków na trasie dom-praca-sklep z alk8holami itd i wsumie bendą tesz chcieli na wycieczki po całej francji i nietylko do tego preferują tych z autem bo dzienki temu zawieziesz tych polaków z polski do francji ja jechałem swoim autem 1970 km i nawet dzienkuje nie usłyszałem a jak samochód sie zepsuje to oczywiscie naprawiasz na własny koszt bo zapomnij ze polak dobrowolnie wyskoczy z kasy , niewierz w takie sumy jak mi obiecali ze 1500 euro netto to brednie bo naprawde za 290 godzin pracy i to w soboty i niedziele tesz dostałem netto 700 euro , ciuchy robocze dają .nie polecam albedo hr

zkl. piotrek 794 983 893

Zlodzieje i oszusci niewieszcie jak wam obiecują prace za 1500 netto bo to klamstwo na łape dostaniecie maxymalnie 700 € netto za 290 godzin jak ja w bretani w rybach , olejcie ich do Danii,Norwegii,Islandii,Grenlandii potrzeba oczywiscie tszeba znac dobrze angielski apłacą od 20 euro na godzine wiec najwiencej płacą i praca pszy filetowaniu bo w albedo was wyslą nie do filetowania oni kłamią tak naprawde wszystko anie filetowanie toznaczy :ładowanie smieci,mycie scian,podłóg,dzwiganie skrzyn z odpadami,czysczenie basenów z sciekami , anty polscy brygadzisci nienawidzący polaków a oprucz mnie wyjechali tesz amatorzy . Same dziadostwo wjejskie po 50 lat i niestety wiesniaki z zachodniopomorskiego i jedna parówa gruba z źylakami z wsi redzikowo oczywiscie kazdy z znajomoscią tylko polskiego i łaciny wiejsko-obornej ,nieradze sie do ryb wybierac pszez albedo hr zasrane oszusci tel kom do mnie wrazie info +48 794 983 893

Piotrek Znyk
@zkl. piotrek 794 983 893 14.08.2016 18:08
Zlodzieje i oszusci niewieszcie jak wam obiecują prace za 1500 netto bo to klamstwo na łape dostaniecie maxymalnie 700 € nett...

Za podszywanie sie pode mnie i udostepnianie mojego numeru telefonu na forum bez mojej zgody bedziesz mial lipe wiesniaku niedouczony

anonim

(usunięte przez administratora)

Andzej Szatny

To kordynatorzy sie reklamują i opinie prostują bo równiedobrze napiszą ze zarobk8 jak w norwegi ale nie filetownie ryb ale sprint pszez pole minowe i codzieny akord 20 km ,, to oszysci bardzo odradzam szukają głupkós, wiesniaków aby płacic 1/3 i kwayerowac jak meneli .bez odbipru

Piotrek zkl

To jest zlodziejska firma , pracowałem dlanich w rybach w bretani i obiecywali 1500 euro netto co sie okazało na wypłate źe dostałem niecałe 700 euro netto za 290 godzin wtym soboty i niedziele i wogule nie filetowanie ryb ale szorowanie podłog ,dzwiganie skrzyn z lodem,dzwiganie ryb i resztek rybnych, poprostu najgorsza z najgorszych praca i wogule niechcą rozmawiac aby wypłacic zaległe pieniądze i sami z albedo hr zapraszają z usmiechem do sondu , i jedyne wyjscie to załoźyc sprawe w sondzie i adwokata wynając za poźyczone pkeniądze dotego po wygranej sprawie ten naganiacz albedo hr sie odwołuje lub pszedstawiają zwolnienia chorobowe itak wkółko ,bardzo odradzam pracy a raczej roboty dlatych oszustów,naciogaczy,hamów i anty polaków,warunki mieszkalne tragedia na maxa jak bydło na podłogach. Bez jakich kolwiek łuźek na 8 osób 1 wc , tragedia a połowy wypłat jakniebyło tak niema ,zatrudniają takich bez znajomosci j.angielskiego źeby sie czasem ktos nieposkarźył w firmie i wiesniaków z wsi abys niegrymasił ze mieszkasz jak swinia .albedo hr to najgorsze bagno nawet dla wiesniaków co w polsce zarabiają 999 zł netto

Alex

Kula w łeb dla kazdego pracownika tego naganiacza ,dewiza firmy to wykoźystac,zwolnic,wywalic za drzwi ,niezapłacic i tak z kazdym, matoły posrane ,smiedzące ,zle zrobione,cwele

anonim

(usunięte przez administratora)

Anty albedo hr

Praca oczywiscie u nich jest ale bez wypłat :-) jak ktos chce byc dla albedo hr sponosrem to idealnie trafił,olac francje teras w europie to tylko Norwegia,Dania,Szwajcaria jest godna emigracji oczywiscie tylko dlatych co znają angielski !!!!

Pracownik Albedo HR
@Anty albedo hr 21.07.2016 12:54
Praca oczywiscie u nich jest ale bez wypłat :-) jak ktos chce byc dla albedo hr sponosrem to idealnie trafił,olac francje ter...

Pozdrawiamy konkurencje :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Frank

Zamilcz kordynatorze , ja mam adwokata pracowniku albedo hr on zamnie wszystko pha do pszodu ,parówo

Anty pawelec

Co ztego ze sie podpisuje legalną umowe jak albedo ma wysrane na to i oszukuje takdługo jak sie da i niekaźdy idzie do sondu bo jak trafią na wiesniaka bez j.obcego to wszystko z niego wyrwią.pawelec wyglondasz mi na wiesniaka i kordynatorzy i pracownicy albedo niemogą sie tutaj rospisywac .bez odbioru

Aga pl

Mojemu tacie tesz pieniedzy nie wypłacili i mama wnerwach źyje a tata sie z nimi sonduje .tata mówi ze te albedo hr to najgorsza w całej francji i ma wiele spraw sondzie i ladadzien bedzie zamknieta na dobre .olac ich

Pracownik Albedo HR
@Aga pl 18.07.2016 10:49
Mojemu tacie tesz pieniedzy nie wypłacili i mama wnerwach źyje a tata sie z nimi sonduje .tata mówi ze te albedo hr to najgor...

Albedo najgorsza we Francji? Albedo jest agencją polską i jeżeli miały by się toczyć jakieś rozprawy to na terenie Polski

Piotrek zkl

Bardzo kiepska firma ,pracowałem w rybach do 15.07 w francji , warunki miezzkalne bardzo złe ,jak menele na podlogach ,na 8 osób 1 kibel , mieszkanie na 3 osoby nie wiencej , kasy po 3 miesiącach pracy dalej nic niema , w pracy "captain hoat" robilismy my polacy jak najgorsze szmaty takze pszestszegam do wyjazdu na źekomo do pracy w filetowaniu ryb ! Bo zadego filetowania ale zato mycie podług ,dzwiganie na gźbiecie skrzyn z rybami z wielkim tempem ,ja oczywiscie jusz tam niepojade do tego widziałem jusz ogłoszenie ze szukają nastepnych jeleni do tej roboty. Teras chodze po sondach ale im niepopuszcze kasy za 3 miesiące pracy,te całe albedo hr szuka takich co niznają francuskiego i angielskiego aby ich ostro okradac i abys nieposzedł na policje .ODRADZAM MOCNO I NIESŁUCHAJCE CO WAM PIERDZĄ W BIURZE BO KŁAMIĄ ABYS TYLKO TAM POJECHAŁ.BEZ ODBIORU.

Piotrek zkl

Bardzo kiepska firma ,pracowałem w rybach do 15.07 w francji , warunki miezzkalne bardzo złe ,jak menele na podlogach ,na 8 osób 1 kibel , mieszkanie na 3 osoby nie wiencej , kasy po 3 miesiącach pracy dalej nic niema , w pracy "captain hoat" robilismy my polacy jak najgorsze szmaty takze pszestszegam do wyjazdu na źekomo do pracy w filetowaniu ryb ! Bo zadego filetowania ale zato mycie podług ,dzwiganie na gźbiecie skrzyn z rybami z wielkim tempem ,ja oczywiscie jusz tam niepojade do tego widziałem jusz ogłoszenie ze szukają nastepnych jeleni do tej roboty. Teras chodze po sondach ale im niepopuszcze kasy za 3 miesiące pracy,te całe albedo hr szuka takich co niznają francuskiego i angielskiego aby ich ostro okradac i abys nieposzedł na policje .ODRADZAM MOCNO I NIESŁUCHAJCE CO WAM PIERDZĄ W BIURZE BO KŁAMIĄ ABYS TYLKO TAM POJECHAŁ.BEZ ODBIORU.

Piorek Z.
@Piotrek zkl 17.07.2016 19:14
Bardzo kiepska firma ,pracowałem w rybach do 15.07 w francji , warunki miezzkalne bardzo złe ,jak menele na podlogach ,na 8...

Zapraszam z powrotem do podstawowki aby nauczyc sie poprawnej ortografii jezyka polskiego drogi kolego. Nie wiem z jakiej agencji wyjechales do pracy ale na pewno nie z tej ktora opisujesz.Nawiazujac do Twojej wypowiedzi na temat sadzenia sie z nimi.Wrociles 15.07,post piszesz 17.07 i juz sie sadzisz?dobre. Sprostuje Twoje falszywe oskarzenia dotyczace tej firmy gdyz jak jeden z wielu mi znanych osob ktore mialy przyjemnosc tam pracowac jestem jak najbardziej zadowolony z pracy tam biorac pod uwage wszystkie jej aspekty.Praca sama w sobie byla adekwatna do zarobkow.Pojechalem jako fileter ryb i taka prace tam wykonywalem a razem ze mna 6 innych osob.Pieniadze na czas i w takich kwotach jakie byly ustalone.Mycie podlog o ktorych piszesz ze rzekomo je myles zamiast filetowac ryb....moze na takie stanowisko wlasnie startowales bo o ile sobie przypominam to od porzadku na hali w ktorej pracowalem byla ekipa sprzatajaca i to francuska.Dzwigania skrzynek juz nie skomentuje.....szkoda po prostu tego komentowac. Co do warunkow mieszkalnych...ciekawe to co piszesz na ten temat bo jak sie okazuje po raz kolejny klamiesz w swojej wypowiedzi oczerniajac bezpodstawnie rzeczami wyssanymi z palca.Warunki mieszkalne byly tak dobre ze na wejsciu nie bylismy pewni czy faktycznie pod dobry adres trafilismy.Mielismy do swojej dyspozycji caly dom z ogrodkiem wynajety przez agencje w ktorym byly pokoje 2 i 1 osobowe a w ktorych mogloby sie zmiescic spokojnie 5 osob.Same lozka mialy niezly metraz.Reszta wygladala podobnie. Tak wiec drogi kolego najpierw to podszkol sie w ojczystym jezyku a potem wypowiadaj sie na forach publicznie bo takie osoby jak ty zanizaja inteligencje polakow. Pozdrawiam firme ALBEDO HR

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik Albedo

Wszyscy nasi pracownicy wyjeżdżają na legalnej umowie o pracę i chroni ich kodeks pracy. Nie ma możliwości, że któryś z pracowników nie dostał wynagrodzenia, a sytuacja o której mowa nigdy nie miała miejsca. Pracownika, który czuje się niesłusznie poszkodowany zachęcam do kontaktu z agencją z Wrocławia (71 3432206) w celu wyjaśnienia sytuacji.

pracownk Albedo

Przypominam Panowie, że mieszkanie służbowe jest do dyspozycji na czas trwania kontraktu. Po ustaniu kontraktu wg umowy pracownik powinien opuścić mieszkanie w ciągu 48 godzin. Niestety firma nie utrzymuję pracowników i nie sponsoruję noclegu w momencie kiedy pracownik z powodu np. nadużycia alkoholu nie pojawia się przez kilka dnia na stanowisku pracy.

Ulm

Ta ala firma z francji po miesiącu pracy w rybach niewypłacając mi zadnych pieniedzy wyźuciła mnie z zakwaterowania i kazała niewracac ,,musiałem dzwonic do rodziny aby ta kupiła mi bilet do polski a pieniedzy do tejpory za pszepracowany miesiąc niema ,najgorsza moja firma albedo

Rafał Molenda sk

Teras bardzo nieładnie albedo robi jak Francuzi strajkują bo nie dość ze mało było godzin pracy maksymalnie 3 dni pracy w tygodniu tak teras kupują bilety za twoje i kaźą wracać do Polski i za miesiąc twoja pszepracowana wypłata .to się nadaje do prokuratury a jak niewyprowadzisz się to wzywają policję .

anonim

(usunięte przez administratora)

Aldi

Niejeden im uwieźył i do tej pory ani kasy ani pracy porobisz 2 dni puzniej 5 wolnego i nikt mondry znajomoscià francuskiego albo angielskiego długo tak niewytszyma i przejdzie do lepszej firmy

Leszek kaluźny
@Aldi 16.05.2016 09:56
Niejeden im uwieźył i do tej pory ani kasy ani pracy porobisz 2 dni puzniej 5 wolnego i nikt mondry znajomoscià francuskiego al...

Umnie było jeszcze gorzej 1 dzie w pracy i 6 dni wolnych na wypłatę zero czegokolwiek musiałem kras w supermarketach bo nie miałem na jedzenie kordynatorzy warci tyle co Polak za granicą prawdziwy ,, lepiej zarobisz w polsce .

Krzysztof K.

Niejedzcie do ryb do Francji, wyzysk,,robota pod presją antypolska ,żadne filetowanie ,własnie uciekłem z tego obozu odradzam ,w pracy zagranicą na internecie potszeba do fileowania ryb w Norwegii,Danii,Angli i płacą wiencej

Rafał kałuźniak

Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia

Pracownik Albedo HR
@Rafał kałuźniak 06.05.2016 13:28
Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia

A Pan Panie Rafale to chyba dla nas nigdy nie pracował?

Miastowy

Do kitu firma ,bardzo okradają rodaków

Anty wiesniak

Zdala od nich ,pszez lata dorobiłem się unich garba ,a jak miałem wypadek w pracy Tak niedostałem odszkodowania bo nie byłem ubezpieczony i musiałem zapłacić 4000 euro za pobyt w francuskim szpitalu i o żadnej rencie niema mowy ,tylko się powiesić i te firmę

Anty hammi

Praca w rybach w bretani/ francji CAPITAN HOART do kitu warunki,żadne filetowanie ale dźwignie skrzyń z rybami ,robota w głodni - 28 a itak pot po dupie leci,praca wśród wieśniaków z polskich wsi,bardzo niepolecam szerokim łukiem te firmę omijajacie

Harry

Jedzie kto do pszetwurni ryb do Francji do Lanester w 18.4.16 był kto tam jusz wcześniej?

GoodBurning
@Harry 12.04.2016 11:26
Jedzie kto do pszetwurni ryb do Francji do Lanester w 18.4.16 był kto tam jusz wcześniej?

Nałucz sie pisać potem jeć.

władek bagietka

Witam Albedo HR Sp.zoo to nowe dziecko starej Akcji Job . To nowa spółka , potrzebujesz opini wejdz na Akcja Job (Wrocław ) lub (Rzeszów)

Zostaw opinię o Albedo HR - Francja

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Albedo HR