Albedo HR

Francja

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 53 ocen.

Albedo HR
2 53 6 1

Opinie o Albedo HR

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Jerzy T

Jerzy T Witam tak dziadowskiej firmy to nigdzie indziej nie znajdziecie . Jesli lubicie przejazdy tam i z powrotem to polecam .W maju pojechalem z tej smiesznej firmy do Tuluzy jako monter wewn inst sanit /mam papiery mistrzowskie /.Francuski pracodawca zrobil wielkie oczy bo i tak mial za duzo ludzi .Popracowalem jeden dzien i zjazd do kraju .Kontrakt na trzy dni zaplacony jeden . W lipcu pojechalem jako glazurnik . Popracowalem jeden dzien /byla to firma uslugowa i szukala ludzi z biegla znajomoscia jezyka francuskiego/.Nastepne dwa dni pracowalem jako zapchaj dziura - monter plyt K/G . Zjazd do kraju wlasnym samochodem . Kontrakt na dwa tygodnie bedzie zaplacone trzy dni . Samochod sam sie teleportowal . W obu przypadkach ja nie naruszylem warunkow kontraktu i powinienem z tego powodu miec co najmniej zaplacone zgodnie z umowa za ten okres prubny jednego i drugiego kontraktu . W najblizszym czasie szczegolowo opisze moje wyjazdy i zwiazane z tym perypetie . Szukam w zwiazku z tym kogos kto zna sie na prawie i pomocna wiedza pomoze mi odzyskac co mi sie prawnie nalezy i przestrzec innych przed ta firma . Jeszcze jedna sprawa w grudniu z tej firmy pojechalem na Martynike ukladac plytki . Zeby nie to ze kolega zna bardzo dobrze francuski to do tej pory bysmy siedzieli na Gladalupie .Nikt w firmie nie wiedzial ze miedzyladowanie bedzie tam .Kolega zadzwonil do tego naszego smiesznego koordynatora co mamy dalej robic a ten odpowiedzial TERAZ JEST NOC I ON NIC NIE BEDZIE ROBIL PO NOCY . Opieka koordynatora to miedzy bajki . Firma DZIADY

Jerzy T
@koordynator 03.08.2018 21:10

Pisales ze pieniadze wyplaciles wszystkie a tu mamy 17 sierpnia 2018 roku i twojego smiesznego rozliczenia brak . I znowu klamiesz ani rozliczenia ani dokumentow . Ci co byli od ciebie to cie znaja a inni niech szerokim lukiem omijaja . JESTES WIESZ CZYM .

Albedo Hr- Oddział Wrocław

Witam, Proszę wskazać mi firmę francuską, w której pracownicy pracują po 290 godzin? Albedo Hr rekrutuje dla francuskiej agencji na francuskich warunkach pracy. Tydzień francuski wynosi 35h, każda godzina powyżej 35 jest naliczana z dodatkową stawką za nadgodziny wg kodeksu pracy. Kłamstwem jest, że toczą się sprawy sądowe we Francji. Po pierwsze nie toczą się zadne sprawy sądowe, po drugie, gdyby takowe były to Albedo jest spółką polską i jej sąd właściwy znajduje się na terenie polski Jednocześnie informujemy, że zgodnie z art. 190a ust. 2 Kodeksu Karnego karze podlega osoba, która wykorzystuje wizerunek innej osoby lub inne jej dane osobowe w celu wyrządzenia szkody majątkowej lub osobistej. Dalsze podszywanie się pod naszych pracowników oraz udostępnianie ich danych osobistych i numerów telefonów będzie skutkowało zgłoszeniem sprawy na policje

administracja
@Maciej exworker 29.05.2018 08:25

Skoro cos zostalo zle wypalcone dlaczego Pan tego nie zglaszal w biurze ? Wszystkie godziny sa rozpisywane dniami przez zaklad w ktorym sie pracuje, wszystko mozna dokladnie sprawdzic - gdzie brakuje godzin. Ponadto liczba przepracowanych godzin, stawka, podatki, itd sa dokladnie zanotowane na pasku z wyplaty, wystarczy dokladnie go przeanalizowac

anka dlamnie jestes O

omijac szerokim łukiem

anty złodziej

Asolutnie odradzam wyjazdu do francji do ryb przez tę nieżetelną agencie . Bardzo odradzam

Andrzejek

Asolutnie odradzam wyjazdu do francji do ryb przez tę nieżetelną agencie . Bardzo odradzam

anty złodziej

Asolutnie odradzam wyjazdu do francji do ryb przez tę nieżetelną agencie . Bardzo odradzam

Lidia

@Maciej exworker czy Ty osobiście miałeś problem z uzyskaniem wynagrodzenia od Albedo HR? Jakie są Twoje doświadczenia z firmą? @Antywiesniak czy zgłosiłeś gdzieś sprawę niewypłacenia wynagrodzenia przez Albedo HR?

Antywiesniak

Asolutnie odradzam wyjazdu do francji do ryb przez tę nieżetelną agencie . Bardzo odradzam

Misiek

Asolutnie odradzam wyjazdu do francji do ryb przez tę nieżetelną agencie . Bardzo odradzam

Antywiesniak

Antywiesniak 22.05.2018 08:04 Do ryb w francji szuka Niewilników bez znajomosci angielskiego z polski wschodniej i zachodniopomorskiego od zawsze bo takich można bezograniczeń płacic połowe i oni nic ztym nierobią bo usiebie na wschodzie zarobili mniej pozatym nieumią sie porozumiec

Antywiesniak

Do ryb w francji szuka Niewilników bez znajomosci angielskiego z polski wschodniej i zachodniopomorskiego od zawsze bo takich można bezograniczeń płacic połowe i oni nic ztym nierobią bo usiebie na wschodzie zarobili mniej pozatym nieumią sie porozumiec

Lidia

@Antywiesniak, wnioskując po dacie Twojego wpisu, sprawa jest dość swieża. Czy jacyś inni współpracowny również zgłaszali podobne problemy? @A.Łątka, jaki związek z Albedo HR ma wspomiana przez Ciebie firma? Zapraszam do komentowania i przypominam o obowiązującym na Gowork.pl regulaminie ( https://www.gowork.pl/regulamin )

Antywiesniak

Bardzo nieuczciwa firma .bardzo niepolecam roboty w rybach w francji to strata nerwów i zdrowia bo o wypłate bedziesz walczył w sądzie ato trwa a do polski na stopa wracałem bo po 3 miesiącach niedostałem wypłaty mimo tyrania po 12 godzin to taka prawda o albedo hr

Wqurwiony anty wiesniak

Bardzo niżetelna firma i oszukuje na wszystkim ucina godziny .zakwaterowanie o standardzie ukrainskim czyli jak woboże i wokółciebie banda wiesniaków bezżadnych ambicji .aroganska franca zrobi wszystko aby zabrac tobie ile sie da .bardzo niepolecam wsómie zerknijcie na srednią z 50 ocen 2/6 to dla kazdego z działającym muzgiem daje odpowiednią ocene negatywną .

Administrator

Opinie pracowników poruszające kwestie związane z pracą w Albedo HR okazują się być cennymi wskazówkami podczas podejmowania decyzji związanych z zatrudnieniem w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

A.Łątka

Albedo jeszcze jak cie piszę ale TERRA COMPETONSA agencja Francuska to już jest totalne dno i (usunięte przez administratora) względem pracowników.Zero kompetencji i myślenia żyją tylko w swoim świecie nikt nic nie wie kto gdzie robi gdzie mieszka (usunięte przez administratora) i żenada ODRADZAM WSZYSTKIM Nie mozna dkla nicz byc bydłem

Krzysiek

Dzien dobry mozna dowiedziec sie czegos na temat pracy na odlewni we fracji? Pozdrawiam

anty złodziej

Nie polecam agencji mieszkania to zwykła patologia,hamstwo i bieda bo wynagrodzenia to mniej nisz zero !!

MARTA

ta firma ma specjalne miejsce umnie w d.....u...pie

Piotrek zkl

Bardzo kiepska firma ,pracowałem w rybach do 15.07 w francji , warunki miezzkalne bardzo złe ,jak menele na podlogach ,na 8 osób 1 kibel , mieszkanie na 3 osoby nie wiencej , kasy po 3 miesiącach pracy dalej nic niema , w pracy "captain hoat" robilismy my polacy jak najgorsze szmaty takze pszestszegam do wyjazdu na źekomo do pracy w filetowaniu ryb ! Bo zadego filetowania ale zato mycie podług ,dzwiganie na gźbiecie skrzyn z rybami z wielkim tempem ,ja oczywiscie jusz tam niepojade do tego widziałem jusz ogłoszenie ze szukają nastepnych jeleni do tej roboty. Teras chodze po sondach ale im niepopuszcze kasy za 3 miesiące pracy,te całe albedo hr szuka takich co niznają francuskiego i angielskiego aby ich ostro okradac i abys nieposzedł na policje .ODRADZAM MOCNO I NIESŁUCHAJCE CO WAM PIERDZĄ W BIURZE BO KŁAMIĄ ABYS TYLKO TAM POJECHAŁ.BEZ ODBIORU.

Klinton
@Piorek Z. 01.08.2016 14:21

Stary jeba. buraka.Niech jedzie do Belgii poddać się eutanazji.Czytam o tej agencji bo myślę o pracy we Francji na zbrojarce z uprawnieniami MIG/MAG.Mam 5 lat doświadczenia i lubię tę stal szarpać jak małpa gazetę.Bedę wdzieczny,jeżeli trutmiesz coś jeszcze.Mój adres;Klinton313@wp.pl

anty złodziej

to cos to tylko dla wieśniaków bez znajomości j. obcych

A.Zborek

Odradzam boto nieuczciwa firma gdysz ucinają wynagrodzie,ucinają godziny,zapomnij o płatnym urlopie bez interwencji adwogata lepiej niezatrudnic sie unich ,zaliczki o wiele zawyźane od tej prawdziwej sumy np . Mi odliczono zaliczek 3oo euro a wziełem 180 euro, oczywiscie moźna dzwonic ale albo nieodbierają albo masz wracac jak cisie niepodoba do Polski ,taka to firmaŁańcuchy

Artur.A.
@A.Zborek 23.03.2017 15:20

Sprawdziłem ta firma ma wiele spraw w sądzie i niestety nie dam się naciægaczom niechce od nich pracy to tak jak w Hiszpanii kiedyś nawrotek .firmy które żerują na ludzkiej biedzie.

anty złodziej

niepolecam

Wojtek

Nie znam tej firmy,ale zauważyłem, że te posty: Harry 2016-04-12 11:26:20 Anty wiesniak 2016-05-04 12:21:30 Krzysztof K. 2016-05-10 17:22:46 Aldi 2016-05-16 09:56:53 Rafał Molenda sk 2016-05-27 14:40:41 Ulm 2016-06-09 11:13:45 Piotrek zkl 2016-07-17 19:14:52 Aga pl 2016-07-18 10:49:58 Anty pawelec 2016-07-19 12:51:32 Frank 2016-07-20 13:58:44 Anty albedo hr 2016-07-21 12:54:42 Alex 2016-07-21 12:59:17 Piotrek zkl 2016-08-05 18:39:33 zkl. piotrek *** *** *** 2016-08-14 18:08:32 Alex 2016-08-15 12:04:37 Piotrek kołobrzeg 2016-08-16 11:19:00 Piotrek zkl 2016-08-17 11:02:43 Piotrek zkl 2016-08-17 14:56:14 Znty polak 2016-08-24 14:51:28 Piotrek zkl 2016-08-25 13:14:07 Anty wiesniak 2016-09-06 11:19:04 napisała ta sama osoba. Widocznie ktoś ostro pracuje nad tym aby zdyskredytować tę firmę. Tak, że ocena firmy jest neutralna, natomiast ocena tego pisarza zawiera się w kilku słowach. Jakim trzeba być idiotą, aby pisząc pod różnymi nickami popełniać te same błędy językowe. Kto takiego tumana wynajął.

Misztal.
@Wojtek 29.10.2016 19:10

ransztat wespół z adeko

Lidia

@GoodBurning A Ty jakie masz doświadczenia z Albedo HR? Możesz o nich coś odpowiedzieć? Każda dodatkowa informacja może być pomocna dla osób, które obecnie są w trakcie poszukiwania pracy.

Harry

Jedzie kto do pszetwurni ryb do Francji do Lanester w 18.4.16 był kto tam jusz wcześniej?

GoodBurning
@Harry 12.04.2016 11:26

Nałucz sie pisać potem jeć.

Gregor

Mam pytanie, czy dowiem sie coś więcej o ofercie pracy dla stolarza meblowego? Jak długie są wyjazdy i od czego zależą? W jakim stopniu trzeba znać francuski? Jak prowadzą rekrutację? Jakie płacą stawki ?

Natalia

Agencja spoko natomiast gorzej z niektórymi ludźmi.

Wqurwiony

Jak dlamnie to albedo hr bardzo źle wykoźystało i niezapłaciło i dotego te zamachy w francji i ciapaci ,

Lidia

Czy po dotarciu na miejsce pracy jest stały kontakt z firmą?

Zostaw opinię o Albedo HR - Francja

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Albedo HR