Saviano sp.z o.o

Adres: Marszałkowska 84/92 lok. 117, 00-514 Radom

NIP: 7010446178 KRS: 0000530249

Saviano sp.z o.o
3 152 6 1

Opinie o Saviano sp.z o.o

zainteresowana

Czy możecie podać numery kontaktowe na firmę Saviano i Agencje reklamową K & K?

Ona

Koszmar z Wami !!!! Bezrobocie w Radomiu strasznie , widać że co nie którzy nie mają co robić naprawdę wam się w to chce bawić wyjdźcie na spacer bo ładna pogoda . Osoby które to piszą i komentują widać że nie maja swojego życia .

Uwolniona od niewoli KK
@Ona 17.01.2019 13:25

No nie mam swojego życia bo muszę żyć firma Saviano i "gdybać" kiedy to łaskawie mi pensje wypłaca. Odbjerajcie telefony! To my byli pracownicy saviano, saviani i agencji reklamowej kk! Dzwonimy po pensje!

Uwolniona od niewoli KK
@Ona 17.01.2019 13:25

PS. Bezrobocie to jest u was. A raczej bez-pensjo-robocie. Smutna prawda

Sońka

Przestańcie juz. Jak komuś się nie podoba to niech się zwolni. I niech nie o czernią bez podstawy firmy. Idźcie do innych prac droga wolna

atea
@Sońka 16.01.2019 22:15

wypłacie kase to sobie pójdziemy!!!!

tatki

hahahaha Bartoszek i inni muszą zawozic pracowników na pokazy ale wstyd..... tym razem zawiezli do Józefów......wstyd

franko65
@tatki 16.01.2019 15:17

Co to za głupoty gDasz

tatka
@franko65 16.01.2019 15:21

jechalam tumanie za wami hahahaha

franko65
@tatka 16.01.2019 17:34

Pieprzysz bzdury

Nana
@franko65 16.01.2019 18:11

Potwierdzam :) zastanówcie się czy wy unawiacie pokazy czy na nie jezdzicie. Wstyd saviano. Ciekawe czy to wyjście na pokaz było płatne. Eh.. Co ja gadam. Jasne że nie

franko65

Wszystko mnie boli chyba starość si odzywa

franko65
@franko65 16.01.2019 10:55

Precez młodszy nie jestem tylko coraz starszy

franko65
@franko65 16.01.2019 10:56

Jade do Konstancina jeziornej

franko65
@franko65 16.01.2019 13:07

Jedzie pociąg z daleka! Na nikogo nie czeka! Kąduktorze łaskawy zabierz mnie do Warszawy heja!!!

Prawdziwa

Najgorsza praca w Radomiu? Niee. W całej Polsce!!! Kasy nie płacą, pensja po terminie oj długo długo. Jak się zastanawiam co napisać w tej opinii to liczba znaków by mi nie wystarczyła. Powiem krótko. Ludzie! Trzymajcie się z dala od nich! Chyba że chcecie pracować społecznie.

fompe

Z Tobą być Byś tulił mnie w ramionach Bym była tylko Twoja Pragnieniem mym na zawsze jesteś Ty Zasypiać chcę przy Tobie W mym sercu poczuć ogień Co zrobić mam by zawsze z Tobą być

Programista Wyklęty
@fompe 11.01.2019 08:13

macie żółty ser?

alojzy
@Programista Wyklęty 11.01.2019 08:20

Sońka ma. Sońka pusc modern telking

Sońka
@alojzy 11.01.2019 11:01

Ok puszcze. Ty programista po co ci ser

franko65
@Sońka 11.01.2019 11:56

On sam nie wie na co mu ser. Gada jakieś bzdury ten programista

Programista Wyklęty
@Sońka 11.01.2019 11:56

pizze chciałem robić weź munke i ser, ja wezme ketchup i zrobimy u Was dzamprezę

fompe
@Programista Wyklęty 11.01.2019 15:38

Chociaż ranisz nie raz krople płyną z mych powiek jedno wiem kocham się w Tobie mimo wszystkich Twych wad ja nie pozwolę ci odejść chcę byś wiedział że kocham się w Tobie

Programista Wyklęty
@fompe 11.01.2019 16:51

wokal już jest, ketchup też, munke tylko skręcić i ser...

szczera

firma dno a niektórzy co niby kasy nie dostali dobrze się ustawiają na cudzych plecach świnstwo

Eli
@szczera 11.01.2019 05:08

Uczylismy się od najlepszych

Trener
@szczera 11.01.2019 05:08

śmieszni jesteście co niby kasy nie dostali, że jakby dostali to by się nie ustawiali....... :)

Programista wyklęty

napisałem 1000 opinię i co mi zrobicie? chce za to kanapkę z żółtym serem :P

Hehe

Hehe

alojzy
@Hehe 09.01.2019 14:07

Co się śmiejesz

Eli
@alojzy 09.01.2019 22:02

Śmieje się ze istnieją jeszcze takie firmy dna ale faktycznie ta nie placi

Jes

Firmo SAVIANO oddajcie mi moja pensje sprzed dwóch miesięcy! Nikt nie odbiera telefonów! NIE POLECAM !!!!

Byly pracownik
@Jes 07.01.2019 18:07

I mnie również oddajcie zaległe pensje. Nie polecam firma dno

Hehe

Hehe

Hehe
@Hehe 05.01.2019 00:13

Ma ktoś mąke

Programista Wyklęty
@Hehe 05.01.2019 00:51

a co chcesz upiec?

Hehe
@Programista Wyklęty 05.01.2019 05:51

Do pierogów by mi się przydało. Po tych świętach mam ciągle ochotę na pierogi

Programista Wyklęty
@Hehe 05.01.2019 11:20

idź kup sobie na wagę koło urzędu miejskiego mają dobre, ewentualnie w Halach Mięsnych

Hehe
@Programista Wyklęty 05.01.2019 17:24

Kupne to nie jak własne robione

Programista Wyklęty
@Hehe 06.01.2019 00:04

ja tam wole kupne, mniej roboty, wiesz ja leniwy jak te kluseczki

Sońka
@Programista Wyklęty 06.01.2019 07:50

Sawiano!!!! Co wy na to!!!!! Proponuję jutro w czasie pracy wlonczyc muzykę podczas dzwonienia!!! Przez twe oczy zielone!!!! Życie to są chwile!!! Jesteś szalona!!!! Miała matka syna!!! Czerwone I bure!!!!! I inne chity dyskopolo!!!! Co wy na to???

Hehe
@Sońka 06.01.2019 10:32

Fajjny pomysł!

alojzy
@Hehe 06.01.2019 11:34

azbym se potanczyl jak tak zaspiewalas sonka

franko65

A ja mam tera przerwę i jem bułkę!!!!

Sońka

Szxzensliwego nowego roku ludzie!!! Wysokich premii w sawianno!!! To pierwszy post w nowym roku!!! 2019 achoj!!!!

Pracownik
@Sońka 01.01.2019 00:58

Nie chcemy premie oddajcie nam nasze pensje

PRASZEK

Hapi niu jer jak to muwiom za granico!!!!

Sońka
@PRASZEK 01.01.2019 08:48

Hapi niu jer hapi niu jer!!!

alojzy
@Sońka 01.01.2019 10:18

Super że jest nowy rok

Sońka
@alojzy 01.01.2019 14:30

Ja też się bardo cieszę że jest nowy jer hehehehe

alojzy
@Sońka 01.01.2019 22:47

Co tam robicie

Sońka
@alojzy 02.01.2019 00:12

Dzwonimy!!! He he

Fikmik
@Sońka 02.01.2019 10:40

Ja też dzwonię i myślę o Alvaro solier co był na sylwester gral

alojzy
@Fikmik 02.01.2019 13:12

Ładnie śpiewał alwaro

Sońka

Cicho spokuj!!!

Programista Wyklęty
@Sońka 30.12.2018 10:59

teraz to spokój, tak?

Sońka
@Programista Wyklęty 30.12.2018 16:58

Tak, cicho bądź

Programista Wyklęty
@Sońka 30.12.2018 22:46

No wiesz co... Wytoczyliście przeciwko mnie ciężkie działa w postaci wierszyków, moje okazały się mocniejsze, a teraz cicho... Nie pójdzie Wam tak gładko Możemy negocjować warunki rozejmu... Na początek domagam się, by wybrana przeze mnie pracownica Saviano zrobiła mi kanapkę z żółtym serem :)

Sońka
@Programista Wyklęty 31.12.2018 06:41

Gupi jesteś czy co? Sam se zrub kanapkę z zultym serem!!!

Programista Wyklęty
@Sońka 31.12.2018 22:36

W takim razie jedziemy dalej... chciał zatrudnić pracodawca po taniości musiał zatrudnić mniej umiejących gości nie stać na mnie pracodawcy niech sobie robią sami szubrawcy nie pochwali się wynikiem zleca wierszyk pod publikę wszyscy równi jak za komuny odebrało im rozumy kiepsko płaci komunista on chce wszystkich wykorzystać teraz to on da po równo każdy z was dostanie (usunięte przez administratora) da jak najmniej, przyoszczędzi pracuj dla niego za garść żołędzi przez was z Radomia w Polsce jest polewa a przecież by się dogadać, tak niewiele było trzeba pracodawca jednak chciał pokazać kto tu rządzi miastu szkodę tym wyrządził się rozeszło po rejonach że pracodawcy IT z Radomia się nie znają na stronach nie potrzeba marketingu klienta się przekona flaszką na meetingu przecież nie pojedziesz z flaszką do Szczecina kupi więc od wyklętego a tobie zrzednie mina kto Cię uczył ekonomii? brak wiedzy Ci wypomni z większego miasta konkurencja mieszkać tu nas zniechęcasz coraz więcej emigracji do miast hołdujących demokracji nie kolesiom, nie układom kto kumaty wykłada na to idź więc walnij flaszkę po staremu i nie pytaj czemu nie chcą pracować dla ciebie kompetentni i nie pisz więcej bredni

anonim

(usunięte przez administratora)

Programista Wyklęty

jestem wyklęty programista radomski humanista myśli jak mnie wykorzystać jak tu podejść, bym zrobił darmo jednak ma skuteczność marną według komuszków wszyscy równi ja unikam jednak kłótni każdy klient ma swój rozum nie muszę nikogo przekonywać na forum wciąż się uczę, wciąż się szkolę nie pracuje więc w grajdole mam klientów na całym globie możesz tutaj pisać sobie możesz wybrać konkurencje życie da Ci jednak lekcję kto poznał jak się pracuje w cywilizacji przyzna mi choć trochę racji szczwany lisek pracodawca chce zarobić na swych hasłach pisze hasła, epitety zakląć rzeczywistość nie udało się niestety kto jest mądry ten wybierze kto nie wie, odda się aferze nakręconej przez kierownika kto jest mądry głębiej wnika za klientem biegać nie mam czasu kto rozumie, ten skuma od razu w saviano bazują na emocjach stosując czary mary jesteś młody, stary chcesz to kupuj ich te gary nie każdy musi kupować jakość zawsze możesz żyć jakoś jeden coś osiągnie drugi za sobą krzyż swój ciągnie grunt to dostarczać wartość dodaną nie każdy pracuje tak samo może zrobią Cię w bambuko wtedy u wyklętego kupisz stronę drugą chyba, że jakość niepotrzebna wtedy kupuj wnet u Heńka kup u Krysi, u Janusza nikt dobrej jakości kupować nie zmusza :D

fompe

Czerwone i Bure i bure Chodź ze mno na gure na gure Dam ci klucz od bramy Tam się pokochamy

Programista wyklęty

Jestem pełen podziwu... dawno nic mi tak nie poprawiło humoru jak czytanie tego tutaj... masakra... wierszyki, rymowanki, laurek brakowało, wyzwiska, pomawianie, dzwonienie na policje. Pełen komplet Dziękuje serdecznie, wpisy z Grudnia są rewela. Podrzucilibyście ten film o Savannie, który krąży gdzieś tam, bo nawet taki haker jak ja nie znalazł... musi być głęboko w deep web :P Pozdro

Sońka
@Programista wyklęty 28.12.2018 09:22

Programista ty powruciles??

Nora
@Programista wyklęty 28.12.2018 09:22

Bo z ciebie żaden haker bartus

Programista Wyklęty
@Sońka 28.12.2018 09:47

wpadłem na chwilkę... co trzeba wpisać wujkowi google, żeby znalazł tajemniczy filmik z interwencji ?

Sońka
@Programista Wyklęty 28.12.2018 18:29

Wynos się stont

Programista Wyklęty
@Sońka 28.12.2018 20:21

czemu? przecież jeszcze Wam nawet nie pojechałem

Francja

Bardzo się sobie podobam

Francja

Wyglądam jak bajka

Francja

Wyglądam zadziwiająco dobrze

Francja

Pięknie wyglądam

Kimiko

Prawdziwa miłość

była

trenerzy robią co mogą pozytywy piszą a co zrobili do ostatniej chwili trzymali ludzi z kasą pan B. olewa kazdego młody człowiek bez szacunku do kogokolwiek

Leokadia
@była 28.12.2018 06:16

Idź spać człowieku a nie o 6 rano głupoty walisz

Bob
@Leokadia 28.12.2018 08:29

To jest święta prawda nie ma bardziej kłamliwe osoby od pana Bartosza wredną klamliwy i obrzydliwy osobnik

fompe

Nasze kochane Sawiano Od miesiency tu dyskryminowano Zli ludzie tu przychodzili Naszym szczensciem sie dławili Dzis to juz na szczenscie przeszłość Narazili sie na śmieszność Nastalo w firmie oczyszczenie skonczylo sie glupie chrzanienie Teraz panuje tu szczenscie, radość A w zawistnych ludziach zazdrość Nie udalo wam sie firmy zniszczyć choć chcieliście w tym posredniczyć Teraz tu jest dobrze, spokój idz czlowieku gdzies indziej prowokuj Nadajesz sie tylko do szamba zbierania I do glupot wmawiania Moja rada: nie sluchajcie Do Sawiano przybywajcie!!!

Ala

Witam. Jestem osobą nienormalna. Mam żółte papiery. Biorę jednak tabletki. Proszę nie czytajcie moich wpisów często mi się je zdarza pisać podczas napadów psychicznych. Pozdrawiam

Ala
@Ala 27.12.2018 19:23

Battis wreszcie prawdę o sobie napisałeś jestem z ciebie dumna

Ala
@Ala 27.12.2018 19:23

Wreszcie prawdę Bartek osobie napisałeś jestem z ciebie dumna

Sońka

Przestań już gadać marny człowieka

Jan
@Sońka 27.12.2018 12:55

Człowieku zacznij pisać prawdę o tej zlodziejskiej firmie a nie wychfalasz firmę w której my pracujemy i wiemy jak jest nie ma tu żadnej premie pensje płacone na raty odtracane dnioeki za brak limitów o jakim laptopie w nagrodę ty piszesz uważasz ze my czyta nie umiemy nie wstyd ci jest wigilię za swoje pieniądze robiliśmy bo nigdy by jej nie było panie Bartku przecież pan doskonale o tym wie to jest firma dno

Wiola
@Jan 27.12.2018 16:36

Chyba o czym ty piszesz? Puknij się w głowę! Gdyby nie było płacone to by nikogo tu nie było zastanów się!!!

Ala
@Wiola 27.12.2018 17:32

No 6 osób na pierwszej zmianie brawo panu panie Bartku

Ala
@Ala 27.12.2018 18:39

I jeszcze jedno byliśmy bo mieliśmy nadzieje ze doplacicie nasze pensje

Hehe

Co robicie

alojzy
@Hehe 23.12.2018 19:14

Oglodam telewizje jutro jade po prezenty bo zapo miałem kupić jutro ostatni dzwonek stres

franko65
@alojzy 23.12.2018 21:28

Ja jem pączka

Katerina
@franko65 24.12.2018 10:40

ja pije kawe ale jeszcze mam durzo roboty gdzie spedzacie swieta

Hehe
@Katerina 24.12.2018 12:31

Ja w domu spędzam. Ale fajna mieliśmy wigilię w pracy co nie dużo jedzenia pysznego drogiego no i te premię na święta super firma pomyślała

Leokadia
@Hehe 24.12.2018 13:53

Fajne premie fajne I duże całe święta można było wyprawic a co dostaliście na święta ja dostałam od rodziny nowy toster 5 czekolad nowa kurtkę zimowo nowy zestaw talezy super prezenty a wy co macie

Katerina
@Leokadia 24.12.2018 16:50

Lał super ja dostałam kilogram ciastek na wagę 5 paczek gum do rzucia 10 jabłek i 5 pomidorów też fajnie co nie heheheheheh

Maniek
@Hehe 24.12.2018 13:53

Jasne wypladzcie drugiej zmianie pensje a premie ci się chyba przysnily

Maniek
@Hehe 24.12.2018 13:53

Jak sobie sami przynieśliśmy jedzenie to i bylo

Ali
@alojzy 23.12.2018 21:28

Komentarze pozytywne wpisuje kadra ta która pozostała Bartosz i serdelku Ewelina żaden pracownik nie wpisze pozytywu

bartek3105
@Ali 26.12.2018 05:33

Ej halo tu opinie są o firmie a nie o waszych kulinariach!!!

Nora
@franko65 24.12.2018 10:40

Żeby ci tyłek ni urósł od tego jedzenia serdelku

fompe

Sawiano jest super

Ali
@fompe 25.12.2018 14:09

Firma porażka oglądała filmik który krąży w internecie to jest masakra syn kilka i mogila

Wiola
@Ali 26.12.2018 05:21

Jaki filmik gdzie ten filmik jest?

Mala
@Wiola 26.12.2018 09:15

Na internecie (usunięte przez administratora)

bartek3105
@Mala 26.12.2018 18:31

A jak znalesc ten film

Nora
@fompe 25.12.2018 14:09

No super nie dlugo będziesz sam tam pracował Bartek kłamczuchę tak jest super ze masz10 osob

Zostaw opinię o Saviano sp.z o.o - Radom

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saviano sp.z o.o