Saviano sp.z o.o

Radom

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 137 ocen.

Opinie o Saviano sp.z o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saviano sp.z o.o

Aneta

Wątek ten dotyczy pracy w firmie Saviano. By uniknąć nieporozumień, wpisy dotyczące innych pracodawców należy zamieszczać w przeznaczonych do tego wątkach. Firma o której wspominacie również ma swój. Znajdziecie go klikając w link: https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1037767

olusienka

Tak podobno w Abriga można złożyć cv osobiście wtedy może łatwiej się dostać i słyszałam że jest fajnie

robot

może i tak jest ale mój znajomy pracuje w abriga radom na ul . staromiejskiej w radomiu podobno nawet spoko jak wszędzie trzeba pracować Ale płacą na czas co miesiąc nie trzeba się prosić praca od 8 do 16 zarobki ok 2 tysiaki plus bonifikaty 8 godzin i do domu od poniedziałku do piątku ja tez tam idę do pracy.

broszka
@robot 12.11.2017 20:40
może i tak jest ale mój znajomy pracuje w abriga radom na ul . staromiejskiej w radomiu podobno nawet spoko jak wszędzie trzeb...

tak w tej abriga w radomiu jest spoko zarobki niezłe jak na radom , też tam aplikuje podobno to nowy oddział no prawda ok 2000 tys

Ona

Cóż, z samym call center niewiele mam wspólnego. pracowałam w biurze. Powiedzieć mogę jedynie że ta firma to banda oszustów, naciągaczy i krętaczy. Umowa zlecenie, na inną niema co liczyć. W klauzuli umowy jest umieszczony punkt o zgodzie na brak roszczeń względem umowy o pracę. Ani jedna, ani druga Pani prezes nie ma pojęcia o handlu ani technikach sprzedaży bezposredniej na którą to jakis czas temu postawiły, Pan Bartosz (asystent, choć wawel to chyba lepsze okreslenie) również . Firma jest niewypłacalna, ja do dnia dzisiejszego nie zobaczyłam pieniędzy za swiadczoną pracę. W moim przypadku sprawa trafia na drogę sądową. Zdecydowanie nie polecam, tej firmy, zarówno pod kontem pracy jak i produktów przez nich oferowanych.

Aneta

Na fanpage'u firmy na portalu społecznościowym można znaleźć relację z konkursów jakie organizuje Saviano dla swoich pracowników. Możecie coś więcej o nich powiedzieć? Często są one organizowane?

Marcin Miller

Witajcie, to ja lider zespołu Boys, twórca wielu wspaniałych hitów, takich jak "Jesteś szalona" czy "Wolność" a także wielu wielu innych

Kkk

Nie polecam tej pracy. Nie wypłacaja pieniędzy, trzeba przychodzic i prosić o własne zarobione pieniądze a i tak na koniec dają ci marne grosze patrząc na ciebie jak na żebraka. żałuję każdej minuty spędzonej tam

flesz

Same popaprance na tej stronie i w tym chlewie nic dodać nic ująć towarzystwo doborowe

wiesiek zakręt

dziendobry sawianczycy

rak

i ja teraz moge wszystkim polecic prace w sawannie. kiedys bylem bardzo zle nastawiony do tej firmy. praca mi nie szla dobrze, nie umialem robic zaproszen szlo mi kiepsko. pewnego dnia timliderka przywolala mnie do swojego stanowiska. zapytala czy wszystko jest ok ja powiedzialem ze tak. ona na to ze niewiezy mi za bardzo i zapytala czy przejmuje sie wynikami i ja krzyknolem na cala sale TAK!!! i wybuchlem placzem. ona mnie bardzo pocieszala powiedziala bym sie nie przejmowal. zrobila mi 3 godzinne szkolenie i teraz co? odbilem sie z dna i teraz moja srednia ilosc zaproszen to 30 zaproszen dziennie!!! wszyscy sa ze mnie dumni i ja sie bardzo tez ciesze. kiedys z nerwow pisalem duzo zlych postow a teraz? kocham ta prace

zupa pomidorowa

nierozumiem ludzi co krytykują savianon ja osobiście bardzo dobrze wspominam tu pracę. zawsze przychodzę tu na wakacje popracować, bo potem musze wyjehac na studia. ja nie moge nic złego na temat saviano powiedzieć

maarcineek

pracuje tu od kiedy skonczylem pelnoletnosc: teraz mam 20 lat. jest to moja pierwsza praca. balem sie tu pojsc: mama miala niedobre doswiadczenia z roznymi firmami typu: nie wyplacanie pieniedzy, zla atmosfera, klotnie a czasami szarpaniny. zaryzykowalem chociaz mama mnie ostrzegala. naprawde bardzo sie balem podjac prace. ale zrobilem wlasnie ten krok: zatrudnilem sie: i nie zaluje wcale. krotko mowiac: robie pieniadze, pieniadze, pieniadze. a jak mowie ze robie pieniadze to chodzi o grubsze kwoty. powiem tylko, ze 2670 zl to byla moja jedyna najnizsza: tak, najnizsza: wyplata netto. jesli kogos interesuja konkretne pieniadze, a nie zabawa: to naprawde polecam ta prace. make MONEY, not war!

melcia
@maarcineek 08.08.2017 22:06
pracuje tu od kiedy skonczylem pelnoletnosc: teraz mam 20 lat. jest to moja pierwsza praca. balem sie tu pojsc: mama miala nied...

kiedys nym ci nie uwierzyla ale teraz to porwierdzam. tu mozna naprawde dobrze zarobic. moze jedynym mankamentem rej firmy jest wystroj... Kolory scian moglybybyc ladniejsze, mwble ladniejsze... ale wazne sa pieniadze dlatego pracije tu ja moja kolezanka i moja ciocia. pozdrowionka

anonim

(usunięte przez administratora)

henryk baćmaga

z tego co zauważyłem i co mi opowiadano to występujesz pod kilkoma różnymi ksywkami i opowiadasz nie stwożone rzeczy o tej firmie. podobno slyniesz z tego że za kołnież nie wylewasz, nie garniesz sie do pracy, a twoje warunki mieszkaniowe pozostawiają wiele do życzenia i nie zamierzasz nic z tym zrobić. twoim osiedlowym zajęciem jest podobno szukanie różnych nieciekawych rzeczy w , śmietnikach, pracujesz 2 razyw tygodniu w zieleni miejskiej i masz zamiar niedługo rzucić nawet tą prace i korzystac z mopsu. twoje wpisy nie są dla mnie wiarygodne- przykro mi. henryk baćmaga

ania
@henryk baćmaga 03.08.2017 07:37
z tego co zauważyłem i co mi opowiadano to występujesz pod kilkoma różnymi ksywkami i opowiadasz nie stwożone rzeczy o tej firm...

ja to slyszalam rozne opinie nalepiej samemu sprawdzic

anonim

(usunięte przez administratora)

sawianczyk

Siemasz flaszka wpisowego taki u nas zwyczaj Nie wylamuj się i tu trzeba tępić wszystkie opinie ma być tylko nasz grajdol jasne !!! Tak robić aby innych odrzucalo z góry wielkie dzięki sawianczyk

anonim

(usunięte przez administratora)

byla

Tu jest tak zawsze tacy ludzie tam pracują @@@ Jaka firma tacy pracownicy nic ująć nic dodać!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

D u p a

Ty walony lewaku

mussa

Bo taka jest prawda ale kto w tej dziadoskiej firmie może pracować? Tylko polglowki

jolka
@mussa 22.07.2017 21:35
Bo taka jest prawda ale kto w tej dziadoskiej firmie może pracować? Tylko polglowki

ZOBACZ JAK ZMANIEROWANE JEST TO TOWARZYSTWO (KILKA LUB JEDNA /DWIE OSOBY) ROBIA ZASLONE DYMNA!!!!!!! RESZTA BOI SIE ODEZWAC I POWIEDZIEC PRAWDY BO TERROR. JEST PSYCHICZNY!!!! MYSLA ZE PANA BOGA ZA NOGI CHWYCILI A ZARAZ I TAK NA PYSK WYLADUJA!!!!!

mussa

o dennym poziomie tej firmy

anonim

(usunięte przez administratora)

wiesiek zakręt

ale ja mam umowe o prace o co ci chodzi

elyssa

Debata była rzeczowa, konkretna.

Maekintoosh
@elyssa 17.07.2017 12:21
Debata była rzeczowa, konkretna.

Potwierdzam

duomuo
@Maekintoosh 17.07.2017 14:25
Potwierdzam

Ja też sie z tym zgadzam

ela

Tak to prawda nie ma co brać tej pracy bo rozczarowanie będzie zaraz i zdziwienie gatka gatka i ciach po kieszeni wiem pracowałam tam bo blisko miałam ale to porażka szkoda czasu są lepsze miejsca nie będę się podlizywac !!!!!!!!!

Aneta

Widzę, że praca w firmie Wam odpowiada i nawet z chęcią się do niej wybieracie. Moglibyście jednak tak w skrócie podsumować, jakie są plusy pracy właśnie w Saviano?

wiesiek zakręt

tak tak do pracy do pracy hej!!!

anita spodzińska

dziendobry!!!! do pracy ludzie do pracy dzis piontek a wiec dajemy z siebie wszystko!!!!

szary

Pocieszne teksty piszecie tam musi być wesoło ??

eńka
@szary 13.07.2017 09:59
Pocieszne teksty piszecie tam musi być wesoło ??

u nas jest mila atmosfera jak chcesz to mozesz do nas przyjsc pracowac

gouyshee-sveekuoo
@eńka 13.07.2017 13:43
u nas jest mila atmosfera jak chcesz to mozesz do nas przyjsc pracowac

Dzień dobry eńka potwierdzam w tej pracy jest genialna atmosfera, ludzie ciepli i mili aż się chce tu przychodzić... Polecam!!!!

szary

Ale modele !!!!! Pracujeciei wtej firmie?????

rivietta
@szary 12.07.2017 23:49
Ale modele !!!!! Pracujeciei wtej firmie?????

ja pracuje wiesiek tez eńka tez anita tez magda tez i inni tez a co

wiesiek zaktet

Sekretarz musi się pofszkolic z oftrgrafi poyrenuje. Patykiem na piahu

wiesiek zakręt

oczywiscie

eńka

aha to nowy kolega nam dojdzie

anonim

(usunięte przez administratora)

eńka

a to swietnie ze sie polubili super jutro do pracy zobaczymy sie znowu po wekendzie

eńka

a dlaczego masz wolne

podwójny facet

Chyba jestes z pisu bo pis tez oszukuje!!!!

podwójny facet

Ja pracy w saviano nie polecam nikomu. Wymagaja nie wiadomo jakiego wyniku gdzie bazy sa takie gdzie ludzie rzucaja telefonami. Zarobki koszmarne no i te umowy bez pełnego zusu poraszka!!!! Dziwie sie ze ten smietnik funkcjonuje nadal. A i jeszcze wam powiem ze za zadow platformy bylo lepiej. Ja nie popieram 500+. Dlaczego biedne dzieci maja dostawac kase a nie ja? Zupelnie tego nie rozumiem!! Place podatki i co z tego mam??? Wielkie jajo!!! Za to moge popatrzec na miesiecznice w telewizji!!!

wiesiek zakrent
@obserwator 07.07.2017 21:44
Co TY PISZESZ!!!! TU SIE WYGRYWA TELEWIZORY KOMPUTERY ZBIOROWE WYJSCIE DO KREGIELNI MOZNA ZA PARE WYPLAT DOM WYBUDOWAC....

Tak tak !! Moszna na zulwia sobie nauzbierc i bendzie jeszcze dobrzej jak bende sekrentazem a bende wszystkie lubieja tu na konpureże mufić

eńka
@wiesiek zakrent 07.07.2017 22:06
Tak tak !! Moszna na zulwia sobie nauzbierc i bendzie jeszcze dobrzej jak bende sekrentazem a bende wszystkie lubi...

i po co sie pod niego potszywasz zazdroscisz mu tego zulwia widze strasznie a ja tez chce tysionc zlotych ale kto mi tyle da

f

Nikt nie chce tysiaca zloty

f
@podwójny facet 08.07.2017 11:26
Jedzenie kupie dla rodziny i ubrania dla dzieci

Rozumiem. Dobrze spotkajmy sie dzisiaj o 13 w parku kosciuszki. Dam naprawde ci te pieniadze

podwójny facet
@f 09.07.2017 08:11
Rozumiem. Dobrze spotkajmy sie dzisiaj o 13 w parku kosciuszki. Dam naprawde ci te pieniadze

Ta napewno! Za darmo dasz mi 1000 zl.

f

Zglosi sie ktos po te tysiac zloty? Ile moge jeszcze czekac?

f

Kto chce tysiac zloty ode mnie kto

f

Mam do oddania tysiac zloty kto chce

f

Kto chce ode mnie tysiac zloty

f

Afryka ameryka chce spac hej!!!!

f

Głodny jestem smutno mi

anonim

(usunięte przez administratora)

ortografia

ty słownik ortograficzny pisze się W PORZĄDKU a nie W POZADKU.

MARIOLA
@ortografia 23.06.2017 10:23
ty słownik ortograficzny pisze się W PORZĄDKU a nie W POZADKU.

oj dziekuje bardzo.to tyle?

anonim

(usunięte przez administratora)

anita spodzińska

oczywiscie. zgadzam sie rowniez z wami

rivietta

ja takze przylonczam sie do gratulacji

anonim

(usunięte przez administratora)

wiesiek zakręt

tak jestem teraz sekretarkiem bende pomagal karolinie w roznych rzeczach. dzienkuje

anonim

(usunięte przez administratora)

FANKA
@ostrowiec swietokrzyski 17.06.2017 10:46
obserwuje cie od dluzszego czasu i ty chyba bardzo nie szczesliwym czlowiekiem jestes. wszedzie do wszystkich plujesz jadem. na...

Uuu mam obserwatora. Hahaha. Jestem bardzo szczęśliwym człowiekiem zapewniam cię. Nikomu nie niszcze życia, jakbyś zapomniał to przypominam, ta strona jest po to żeby każdy, powtarzam każdy mógł napisać opinie na temat firmy. Nie wątpię że dalej jesteś pracownikiem wiec udajesz obrońcę wiedząc co tam się dzieje..Przykre jest tylko to ze wasza pani kierownik za moving, chamstwo, kłamstwa nie ponosi żadnych konsekwencji. Ale karma wraca pani Izo.

ostrowiec swietokrzyski
@FANKA 17.06.2017 11:34
Uuu mam obserwatora. Hahaha. Jestem bardzo szczęśliwym człowiekiem zapewniam cię. Nikomu nie niszcze życia, jakbyś zapomniał t...

ja juz tu nie pracuje, czytanie ze zrozumieniem widze kuleje. moze zamiast sluchac czyichs opini to przyjdz tu i sam sie prekonaj jak tu jest? bo masz nieprawdziwe informacje na temat firmy

wiesiek zakręt

ja czensto zarabiam 2200 - 2300 zl na renke na czysto i zgarnolem tableta

Nick

Nie mąc w głowie gościowi to czemu takie opinie tu piszą ?? Z palca wyssali ? Gdyby tak słodko było to miejsc by nie było to chyba normalne a tam zawsze przyjęcia są i opinie byle jakie !!!!!!!!

płatek
@Nick 15.06.2017 18:22
Nie mąc w głowie gościowi to czemu takie opinie tu piszą ?? Z palca wyssali ? Gdyby tak słodko było to miejsc by nie było to...

ja tam widze ze tu sa dobre opinie

anonim

(usunięte przez administratora)

marek
@wiesiek zakręt 15.06.2017 13:33
szkolenie ci zrobi timliderka

Bo do rozwożenia pizzy kombinuje

wiesiek zakręt
@marek 15.06.2017 14:34
Bo do rozwożenia pizzy kombinuje

no muwie ze timliderka cie przeszkoli 2 dni. wynagrodzenie solidne jest 11 zl na renke i premie i nagrody

anonim

(usunięte przez administratora)

FANKA

Ależ ty głupi jesteś. Słownik by ci się do pisania postów przydał, hahaha.

anonim

(usunięte przez administratora)

FANKA

ZGADZAM SIE TO SA WYKOZYSTYWACZE LUDZI CHCIELI BYM PRZYCHODZILA DO PRACY OD PONIEDZIALKU DO PIONTKU ALE SIE NIE DALAM PRZEKONAC I ZA TO MNIE WYZUCILI NIE ROZUMIEJOM ZE CHCE PRACOWAC TYLKO 2 DNI PO 4 GODZINY!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

eńka

uspokuj sie co ci jest

anonim

(usunięte przez administratora)

MAŁA

NIE BO SIE BOJE

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownica

Ale jesteś słaba w każdej pracy ktoś co wymaga jak ci się nie chce to siedź w domu tam nie musisz nic robić leniwa głupia kretynko zawsze możesz otworzyć firmę i ciekawe czy pozwolisz sobie na to żeby twoi pracownicy mieli takie podejście do pracy a ty będziesz im za darmo płacić

eńka
@pracownica 09.06.2017 10:55
Ale jesteś słaba w każdej pracy ktoś co wymaga jak ci się nie chce to siedź w domu tam nie musisz nic robić leniwa głupia kre...

prawda w 100%

anonim

(usunięte przez administratora)

karolina czarna

Jeżeli jesteś pracownikiem, to serdecznie zapraszam na debatę

anonim

(usunięte przez administratora)

karolina czarna

Przyjdź do nas i się przekonaj

Zostaw opinię o Saviano sp.z o.o - Radom

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saviano sp.z o.o