Duijndam international

Opole

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 1652 ocen.

Opinie o Duijndam international

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international

Andzia

Podobno praca trwa od piątku. Z Rzeszowa pojechały 4 osoby póki co...

maajk
@Andzia 24.07.2017, 14:41
Podobno praca trwa od piątku. Z Rzeszowa pojechały 4 osoby póki co...

mozemy my tez pojedziemy ????????????

maajk

dzwonili do kogos do pracy w molenaar?

Efka
@maajk 24.07.2017, 12:19
dzwonili do kogos do pracy w molenaar?

Do nas nie a co Cb?

maajk
@Efka 24.07.2017, 13:17
Do nas nie a co Cb?

tez nie...

Pola
użytkownik zarejestrowany

Mogę potwierdzić opinię, że Duijndam to fajna agencja!!!!!

maajk
@Pola 24.07.2017, 11:58
Mogę potwierdzić opinię, że Duijndam to fajna agencja!!!!!

skoro taka fajna agencja to dlaczego ludzie od miesiaca czekaja na telefon z biura do pracy... ? to sie nazywa syf a nie biuro, myslalem ze sie biuro zmienilo a jest dalej to samo, ludzie po kilka tyg czekaja na informacje czy bedzie wyjazd do pracy..

Wąski

Witam po jakim czasie moge wrócić do agencji jesli zostalem zwolniony .I jak najbardziej polecam duijndam.

KOSIOR

Biuro spoko ale jak po prosiłem o wypłatę nadgodzin to otrzymałem informację że do 6tyg wyplacaja nadgodziny co nie jest prawdą bo jakoś innym można było a jak miałem ciężką sytuację to pojawił się problem i sobie czekam dalej. Jak mogą przytrzymać czyjeś pieniądze

Gosc

Pracuję na Molenarze już kilka lat i jeszcze nie było tak że praca rozpoczyna się od sierpnia. Sezon już się zaczął i codziennie dochodzą nowe osoby. Praca jest tylko na kilka tygodni.,a nie jak ktoś tam wyżej napisał że do marca. W wrześniu kończy się sezon letni i zostaje tylko kilka stałych osób. Następny sezon zimowy zaczyna się na początku grudnia i też na kilka tygodni a nie miesięcy. Do końca sezonu zimowego jak i letniego zostaje tylko kilka osób stałych, które już jezdzo kilka lat. Pozdrawiam i życzę powodzenia

pele

Ktos jest na miejscu w moolenar na cebulkach i moglby powiedziec czy jest robota ?

maajk
@pele 22.07.2017, 12:22
Ktos jest na miejscu w moolenar na cebulkach i moglby powiedziec czy jest robota ?

dolaczam sie do pytania..

Niecierpliwa

Czy Dzownili do kogoś z biura w Rzeszowie ? Kiedy wyjazd ? Ponoć wtorek i środa

Anja
@Niecierpliwa 20.07.2017, 10:48
Czy Dzownili do kogoś z biura w Rzeszowie ? Kiedy wyjazd ? Ponoć wtorek i środa

A skąd to info o wtorku i środzie? ;)

Poldek
użytkownik zarejestrowany

Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć coś w temacie tej roboty w Holandii? Jaka to praca? Ile godzin tygodniowo się pracuje? Jakie załatwiają mieszkania? Ogólnie jak to załatwiać taki wyjazd. Po raz pierwszy chce jechać a, że słyszałem sporo dobrego o tej agencji to z nimi chcę.

Andrew3

W umowie jest napisane ze powyzej 38 godzin zmniejsza się pensja. Wie ktoś może czy to tyczy się wszystkich godzin czy tylko tych "nadgodzin" powyżej 38 ?

Olaaaaa

Czy ktoś może wyjeżdża teraz do Wateringen do cebulek kwiatowych? + jeśli ktoś był to proszę o aktualne informację jak to jest na miejscu?

Łukasz1
@Olaaaaa 18.07.2017, 22:46
Czy ktoś może wyjeżdża teraz do Wateringen do cebulek kwiatowych? + jeśli ktoś był to proszę o aktualne informację jak to jest...

Chętnych do wyjazdu jest dużo ;p wszyscy czekają na telefon ;d

Krzychu0007
@Olaaaaa 18.07.2017, 22:46
Czy ktoś może wyjeżdża teraz do Wateringen do cebulek kwiatowych? + jeśli ktoś był to proszę o aktualne informację jak to jest...

godzin zero, brak pracy, multum ludzi czeka na robotę, bo firma nie ma zamówień i stoi. Chcesz posiedzieć dwa tygodnie na wakacjach to polecam przyjechać. Piękna okolica. Morze, plaża, ścieżki rowerowe. Bardzo dobre miejsce na odpoczynek

ciamaaa

Ja tez z biura z Rzeszowa czekam na telefon...

Iwash
@ciamaaa 18.07.2017, 16:52
Ja tez z biura z Rzeszowa czekam na telefon...

ktos wyzej napisal "nie martwic sie gdzie spac" no brawo, niech zgadne, jestes którąś z tych nieogarnietych panienek z biura? Piszecie o cebulkach. CZekajcie na telefon to wam powiedzą kiedy zacznie sie praca. No chyba ze wolicie juz zjechac i siedzieć na domku, a i nie za darmo bo potem wam to odciągną od wypłaty. 90e/ tygodniowo

Maajk

Początek sezonu jest od lipca ale oni dopiero wszystko przygotowują , nie ściągają ludzi jak jeszcze nie ma pracy , ja 2 lata temu przyjechalem tam do pracy pierwszy raz 15 lipca , to dopiero od sierpnia zaczalem tam pracę , od lipca biorą ludzi stałych.

Maajk
@Maajk 17.07.2017, 22:51
Początek sezonu jest od lipca ale oni dopiero wszystko przygotowują , nie ściągają ludzi jak jeszcze nie ma pracy , ja 2 lata t...

Cos to macie maila po więcej info michal_dziadosz@interia.pl

Andzia420

@Efka Dawno się zapisywałyście? Ja dzisiaj byłam w biurze i w sumie w dalszym ciągu niczego konkretnego się nie dowiedziałam.. Was tez tak zbywają ?

Efka
@Andzia420 17.07.2017, 22:22
@Efka Dawno się zapisywałyście? Ja dzisiaj byłam w biurze i w sumie w dalszym ciągu niczego konkretnego się nie dowiedziała...

W maju już, napisz na iammee@o2.pl

Andzia420

Czy jest ktoś z Rzeszowa i czeka na telefon z biura na wyjazd do Moolenar na sortowanie cebulek kwiatowych, który miał być początkiem lipca a z tygodnia na tydzień termin sie przesuwa?

Krzychu
@Katia 19.07.2017, 21:36
To nie chcecie zjeżdżać do Pl? ;p

Właśnie to robimy :)

Andzia420
@Krzychu 20.07.2017, 13:46
Właśnie to robimy :)

A czym się tam zajmowałes? i kiedy pojechałes?

Andzia420

@Kara746 wyjazd masz z Rzeszowa? Kiedy do Ciebie dzownili ?

Maajk

Pisałem wyżej i jeszcze raz napisze, ze oni na sezon ludzi zbierają z dużym wyprzedzeniem, taki dobry sezon zaczyna się i ludzi szukają i przyjeżdżają to od końca lipca lub poczatku sierpnia się zaczyna,2 lata temu ja z dzw tak miałem ze wzięli nas wcześniej i musieliśmy na domku siedziec bo nie było jeszcze na tyle pracy i dopiero wzięli nas koniec lipca początek sierpnia, a w tym roku nas poinformowali ze wyjazd będzie koniec lipca mniej więcej , wiec nie denerwujcie sie to takie info dla tych którzy jada pierwszy raz. Pozdro

Ana

A do kogoś z Rzeszowa dzwonili, że wyjazd do pracy na cebulki w czwartek?

Pycior
@Ana 15.07.2017, 13:08
A do kogoś z Rzeszowa dzwonili, że wyjazd do pracy na cebulki w czwartek?

Do Nas dzwonili tylko z zapytaniem, czy nadal jestemy zainteresowani. Pan kazal uzbroic sie w cierpliwosc i czekac, to wszystko. Mam nadzieje, ze przyszlu tydzien bedziemy juz w drodze do Holandii ;)

Ana
@Pycior 15.07.2017, 15:16
Do Nas dzwonili tylko z zapytaniem, czy nadal jestemy zainteresowani. Pan kazal uzbroic sie w cierpliwosc i czekac, to wszystko...

To do nas też już ze 3 razy dzwonili czy dalej zainteresowani. Jak coś to trzeba bo nich dzwonić w poniedziałek i tyle Bo właśnie już po połowie lipca.

Kara746

Jestem z okolic Radomia. Dzisiaj dostałam telefon wyjazd w czwartek do Voorhout na cebulki kwiatowe

Kara746
@Mery94 17.07.2017, 11:34
Na Moolenara? Bo ja dalej czekam =D

Tak w czwartek mam wyjazd

Mery94
@Kara746 17.07.2017, 17:40
Tak w czwartek mam wyjazd

To ciekawe czy ja wogóle pojadę ;p

Ana

A wiecie wogóle ile tygodni pracy będzie w Moolenaar co będzie teraz wyjazd?

Maajk
@Ana 14.07.2017, 13:37
A wiecie wogóle ile tygodni pracy będzie w Moolenaar co będzie teraz wyjazd?

Od lipca sie sezon zaczyna ale to sa dopiero przygotowania i inne pierdoly. Taki dobry sezon od sierpnia się zaczyna i trwa niecałe 3 ms, ale później jeszcze jest praca ale mniej do marca.

Lukasz1

Jakbyście mieli juz informacje z biurka kiedy macie wyjazd to dajcie znac :)

Karol
użytkownik zarejestrowany

Duijndam international bardzo podoba mi się jako agencja. Spokojnie i do przodu to chyba ich sposób na działania. Nie ma problemów jak człowiek wyjedzie za granicę. To jest bardzo ważne żeby zająć sie pracą w nowych warunkach a nie martwić się czy mam gdzie spać.

Maajk

Kto z Rzeszowa lub okol jedzie jeszcze na cebulki do molenaar?

Lukasz1

Wy jedziecie pracowac na produkcji, na te cebulki kwiatowe gdzies tam obok hagi ?

Łukasz1
@Efka 13.07.2017, 21:35
Moolenaar to w Voorhout jest czy jakoś tam, tak na cebulki, pewnie pakować czy coś w tym stylu

A macie juz ten nr roboczy? Czy to wasz 1 wyjazd bedzie??

Efka
@Łukasz1 13.07.2017, 21:45
A macie juz ten nr roboczy? Czy to wasz 1 wyjazd bedzie??

Chodzi Ci o sofinummer czy jakiś tam numer w firmie? Ja sofi mam bo byłam w tamtym roku, nic innego nie mam

maajk

pracowalem na molenaar ale to 2 lata temu , ekipa spoko prACA TEZ SPOKO, kierownictwo tej ogarniete, ale niewiem jak jest teraz , moze kto sie podzieli doswiadczeniem ? pozdro

Łukasz

Czym jedziecie ;)?

Maajk

Siemanko, kto jedzie w najbliższym czasie na cebulki do molenaar ?

Maajk
@Efka 13.07.2017, 20:17
Biuro z Rzeszowa, a my z okolic

No to fajnie, pierwszy wyjazd na cebulki?

Efka
@Maajk 13.07.2017, 22:09
No to fajnie, pierwszy wyjazd na cebulki?

Ja pierwszy, koleżanka drugi

CiekawskaAdzia

Witam. Czy ktos wie kiedy bedzie wyjazd do holandii? Dostal ktos juz telefon?

Karola

Witam czy ktoś pracował przy rozach w Aalsmeer? Od jutra zaczynazaczynam i jestem mega ciekawa opin????

exon

wie ktoś kiedy będzie wyjazd w lipcu na sezonowe sortowanie cebulek kwiatowych? oraz jak wygląda praca tam i wymiar godzin ?

IIo
@exon 04.07.2017, 17:57
wie ktoś kiedy będzie wyjazd w lipcu na sezonowe sortowanie cebulek kwiatowych? oraz jak wygląda praca tam i wymiar godzin ?...

Wyjazd z tego co wiem ma być 26 lipca (środa)

Katia
@IIo 19.07.2017, 21:13
Wyjazd z tego co wiem ma być 26 lipca (środa)

Skąd wiesz? Tak w biurze mówili?

Pańcia
użytkownik zarejestrowany

Widziałam ofertę pracy przy cebulkach w Holandii. Czy mógłby ktoś dodać więcej szczegółów o tej robocie? Czy opłaca się jechać? Jakie warunki mieszkaniowe zapewniają? Troszkę zmartwiłam się po lekturze niektórych wpisów. Jak można się zabezpieczyć przed wyruszeniem z kraju?

Piotrek
użytkownik zarejestrowany

Opinię o Duijndam international trzeba wypośrodkować.

Kolosek
użytkownik zarejestrowany

Duijndam international to moja najlepsza agencja z jaką przyszło mi pracować. Pełna profeska w każdym temacie. Nie ma niedociągnięć ani fuszerki. Niech się tylko nie zepsują, bo jak widzę wiele osób ich chwali.

Klaudia

Wybiera się ktoś moze teraz ?

Ewka
@Klaudia 20.06.2017, 16:29
Wybiera się ktoś moze teraz ?

My z koleżanką jedziemy ;) na Moolenara tak?

olek

cebulki ok,są godziny,jest wypłacalność,zakwaterowanie zależy jak trafisz,ja mam ok,

Pycior

Witam serdecznie :) Mam pytanie: czy pracowal moze ktos z panstwa w firmie Moolenaar w Holnadii? Chodzi o prace przy ceblukach. Bardzo bym prosil o opinie. Z gory dziekuje i pozdrawiam !

Tadek
@Pycior 16.06.2017, 12:12
Witam serdecznie :) Mam pytanie: czy pracowal moze ktos z panstwa w firmie Moolenaar w Holnadii? Chodzi o prace przy ceblukach....

pracowałem tam jesienią,praca tempo wysokie (usunięte przez administratora)

taratuta

Super sa te opinie ,chyba nigdy tyle pozytywów nie przeczytalam o zadnym biurze wiec postanowilam podjac wspolprace. Panie w biurze bardzo życzliwe , rejestracja przebiegla sprawnie , odpowiedzieli mi na wszystkie pytania. Mam nadzieje ze bede zadowolona ☺Sprawdzali nawet w jakim stopniu komunikuje sie w j. Niderlandzkim i angielskim wiec pelna profeska ☺

erwin

Cześć, Czy ktoś wie coś na temat pracy w zieleni miejskiej przez Duijndam??oraz zamieszaknu na parku Heino???będę wdzięczny za wszelkie info,dostałem propozycję

Zawor

Byłem i nie polecam. Praca 2-3 dni w tygodniu, pewnie tylko po to żeby za domki mieli z czego ściągnąć. Warunki mieszkalne powiedZIałbym, że dobre, ale nie jedzie się tam, żeby siedziec w nich całe dnie.

znawca

Lola123 Jak miałem godziny rzędu 45-50 tygodniowo to około 300e zostawało na czysto po odjęciu ubezpieczenia i mieszkania ale pod warunkiem że są godziny, oczywiście takie pieniądze możesz także dostać jak podajesz przy komplecie godzin ale wtedy zapewne masz wiekówkę i małą stawkę więc mogło by się zgadzać

Lola123

W ofercie pracy jest tabelka np. 192-220 euro tygodniowo się zarabia. Moje pytanie jest takie czy z tego zabierają za mieszkanie ?

Lola123

W ofercie pracy jest tabelka np. 192-220 euro tygodniowo się zarabia. Moje pytanie jest takie czy z tego zabierają za mieszkanie ?

Poldek
użytkownik zarejestrowany

Czy Duijndam international ma jakieś nowe oferty pracy w Holandii? Bardzo dobrze mi się z nimi pracowało.

znawca tematu

cyt. : Mamy 19 lat i pytanko czy jest tam przestrzegana wiekówka i jakie warunki i stawka ? - Jeżeli wylądujecie na szklarni to nie ma wiekówki masz 9e z gorszami, w pozostałych sektorach wiekówka obowiązuje i przy wieku 19 lat masz coś 6e z hakiem z każdym rokiem ta stawka idzie minimalnie w górę. cyt.: Gdyby było źle to jak można wrócić? - Czymkolwiek... zamawiasz busa, samolot, bla bla cara, co Tobie się podoba cyt.: ale jeśli ktoś nie jest na wiekówce to ma zapewnione godziny i te 38 będzie tak? Nigdy nie masz nic zapewnionego.. jeżeli jest sezon i jest robota to godziny każdy ma, a jak jest lipa bo sezon się skończył to i godzin mniej, poza tym jak nie stwarzasz problemów i dobrze żyjesz z kierownictwem to większa szansa że będziesz regularnie chodzić do pracy a nie pokutować na domku. cyt.: witam, zastanawiam się nad wyjazdem do pracy przy produkcji bukietów bandowych w Aalsmeer. ktoś wie jak to wygląda, głównie chodzi mi o mieszkania (jak warunki, hotel? bungal), jak praca? są te godziny? w ogłoszeniu niby napisane 2 zmiany po 11 godzin, można wywnioskować że pracy jest dosć dużo, ale jak to wygląda w rzeczywistości? -Warunki mieszkalne są różne naprawdę. Loteria gdzie wylądujesz. W Aalsmeer zazwyczaj domki lub mieszkania, dużo zależy z kim będziesz mieszkać, czy z normalnymi ludźmi co przyjechali pracować i mieszkać czy z małoletnimi cwaniakami, alkoholikami i ćpunami którzy non stop będą imprezować na chacie i nie dadzą odpocząć po robocie. Praca lekka ale szybka. Godziny w sezonie jak najbardziej są,40, 50 i więcej zależy jaka firma i ile mają zamówień.

Bolo
użytkownik zarejestrowany

@Olafo88 Myślałeś , że pojedziesz i będziesz zwiedzał świat? Robota za graniąa jest ciężka ale wiesz za ile pracujesz.

Olafo88

Trzeba harowac wiec kazdy kto tutaj planuje przyjechac musi soe liczyc z ciężką pracą. Trzeba przyzwyczaic sie do mieszkania z patologią ktora nie szanuje nikogo i niczego

Poldek
użytkownik zarejestrowany

Duijndam international to bardzo dobra firma. Profesjonalnie organizują robotę za granicą, ale zauważyłem jedną prawidłowość na tym forum. Jak tylko pokazały się pozytywne opinie o firmie to natychmiast pojawił się na forum wpis bardzo odradzający prace.

Maciej

Chciałem wyjechać do pracy przez tą agencje razem z dziewczyna. Mamy 19 lat i pytanko czy jest tam przestrzegana wiekówka i jakie warunki i stawka ?

Emi

Jeżeli chodzi o prace przy pomidorkach w Tinte to naprawdę świetna praca ! :)

Polonia
użytkownik zarejestrowany

Jk firma jest dobra to miło czyta się komentarze, są porady dla innych, super. Ja słyszałam o agencji sporo dobrych opinii i mam wielka chęć spróbować wyjazdu. Trochę się boję ale jak czytam opinie to raczej zdecyduję się. Gdyby było źle to jak można wrócić?

monikka
@Polonia 09.05.2017, 13:13
Jk firma jest dobra to miło czyta się komentarze, są porady dla innych, super. Ja słyszałam o agencji sporo dobrych opinii i ma...

TEz chce jechać.. a kiedy planujesz wyjechać?

Zostaw opinię o Duijndam international - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international