Duijndam international

Opole

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 1657 ocen.

Opinie o Duijndam international

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international

Roman

Biuro to jakieś nieporozumienie. Obiecują pracę przed wyjazdem opowiadają jak to nie jest cudownie. Gdy już się zgodzisz i przyjedziesz do "pracy" jest najwyżej na dwa dni w tygodniu. Chyba tylko po to aby opłacić nocleg który też zostawia wiele do życzenia większość domków jest zaniedbana nie trzeba iść do lasu żeby spotkać grzyby wystarczy się rozejrzeć po pokoju. Transport do pracy pozostawia też wiele do życzenia kierowcy potrafią zostawić pasażera nawet 2 km od noclegu bez żadnego innego środka transportu (polecam jak ktoś lubi spacerować) jeżeli ktoś lubi czekać na kierowcę po pracy z godzinę w górę to będzie miał taką przyjemność dość często. Palenie papierosów w autach służbowych jest na porządku dziennym. Jeżeli jesteś osobą która lubi świecić (usunięte przez administratora) przed przełożonym w pracy to masz szansę na dłuższą współpracę z pracodawcą. Jedyne co zastalem w tym biurze to dno. Strata czasu, nerwów i tęsknoty za bliskimi dla takiego dennego biura. Więc jeżeli masz chęć się rozczarować, przeżyć masę nerwowych sytuacji albo szukasz biura które Ci zapewni parę godzin pracy w tygodniu żebyś miał czas na zwiedzanie to jest to biuro dla Ciebie. Jeżeli jedziesz zarobić i odłożyć pieniądze to lepiej się rozejrzeć za biurem które zna się na swojej pracy i są bardziej zorganizowani. Bo przepraszam ale z taką organizacją to nawet podejrzewam żebyście nie zabili muchy w kiblu. Nie polecam.

Kinli

Jedzie jakas Kobitka z dolnego śląska do Holandii przez Dujindam? Na okres świąteczny?

małgosia
@Kinli 17.11.2017 17:49
Jedzie jakas Kobitka z dolnego śląska do Holandii przez Dujindam? Na okres świąteczny?

ja jadę ze Wschowy do jakiej pracy jedziesz?

Kinli
@małgosia 21.11.2017 21:11
ja jadę ze Wschowy do jakiej pracy jedziesz?

Hey, ja jadę z Głogowa, podaj mail proszę

anonymous

jedzie ktoś w grudniu z tego biura ??

Kinli
@Miśka 19.11.2017 16:50
Ja mam zamiar jechać końcem listopada początkiem grudnia...

a z jakiego regionu Polski jestes?Masz jakiegos maila?

Miśka
@Kinli 20.11.2017 13:08
a z jakiego regionu Polski jestes?Masz jakiegos maila?

Jestem z podkarpacia.

Lolka

Ja mam zamiar jechać , końcem grudnia . Wybiera sie też ktoś ??

Pola

Sporo osób wyjeżdża do pracy ale nie wiem jak jest już na miejscu? Może ktoś był i wie jakie dają mieszkania , jak z dojazdem do pracy bo pewnie też jest? Podpowiedzcie coś dla nowych chętnych? Bardzo proszę.

ozesek
@Pola 04.10.2017 17:57
Sporo osób wyjeżdża do pracy ale nie wiem jak jest już na miejscu? Może ktoś był i wie jakie dają mieszkania , jak z dojazdem d...

domki są i te ok i te bardzo zaniedbane wrecz tragiczne, ja juz nie pojde mieszkac na domek z duijndamu

wprawiony
@Pola 04.10.2017 17:57
Sporo osób wyjeżdża do pracy ale nie wiem jak jest już na miejscu? Może ktoś był i wie jakie dają mieszkania , jak z dojazdem d...

Mieszkam i pracuje w tej chwili przez Duijndam. Mieszkania różne, zależy jak trafisz, najczęstszym problemem są polscy imprezowicze na domkach, non stop impreza, marihuana , zakłócanie ciszy nocnej na porządku dziennym, brak kultury i trzymania czystości. Dojazdy różne, do 10 km pedałujesz na rowerze (śnieg, deszcz, burza, wiatr itp.) z i do pracy. Powyżej 10 km masz transport autem. Teraz na sezon zimowy pracy coraz mniej

M

Tragedia. Dojazd do pracy trwa 2 godziny, powrot z pracy kolejne 2 godziny. Rano wstaje przed 5:00 a wracam grubo po 20:00. Poza tym czesto zmieniaja pasazerow w samochodzie. Biuro nie szanuje pracownikow dajac kary za co sie tylko da. Nawet jesli Nic nie zrobiles I tak mozesz dostac maila z zadaniem zaplaty kary za cos. Wielu moich znajomych tak mialo. Oczywiscie rozmowy z biurem nie maja zadnego sensu.

Uksz
@M 27.10.2017 14:03
Tragedia. Dojazd do pracy trwa 2 godziny, powrot z pracy kolejne 2 godziny. Rano wstaje przed 5:00 a wracam grubo po 20:00. Poz...

Sądząc po tym co piszesz to pracujesz na wanka. Moja dziewczyna tam obecnie pracuję i jest dokładnie jak piszesz.(usunięte przez administratora) W rozmowach przez Skype mówili nam "stała praca" "duzo" a jak narazie siedzę w domku... 3 tydzień w Holandii przepracowanych 5 dni. Trzyma mnie tutaj już tylko wstyd przed powrotem do Polski...

Ciekawa

A na jakiej firmie pracujesz i w jakim miescie?

M
@Ciekawa 30.10.2017 22:45
A na jakiej firmie pracujesz i w jakim miescie?

Firma nazywa sie Vanka w miejscowosci Hillegom.

Ewelina

Szukam osoby do wspolnego wyjazdu za granicę ktoś coś? :)

dójduj
@Ewelina 02.10.2017 19:08
Szukam osoby do wspolnego wyjazdu za granicę ktoś coś? :)

Szukasz osoby? Ja z obcą osobą W ŻYCIU bym nie pojechał.

Nikol
@Ewelina 02.10.2017 19:08
Szukam osoby do wspolnego wyjazdu za granicę ktoś coś? :)

Hej, też szukam kogoś na wspólny wyjazd. Zostaw jakieś namiary:)

Lipajlomg

Przez tę agencje jestem teraz w Holandii. Pracy nie ma. Poprzedni tydzień to 3 dni pracy. Ten tydzień nic a mamy już wtorek. Nie wiem jak to będzie ale w rozmowach z biurem nie wynikało że pracy nie ma. Obiecane 30-40 godzin w tygodniu to bajka. W umowie jest zapis że mogą Ci zapewnić nawet 0 godzin w tygodniu.

Paweł

Jeśli ktoś godzi się wykonywać dodatkową pracę to powinien zadbać o zapis na umowie i nie byłoby teraz problemu. Niestety to częste zjawisko jak nie czytamy umów!!!

osezek

jesli szukasz zatrudnienia w NL to nie przez to biuro, pracy nie ma a jak jest to na dwa-trzy dni, reszte siedzisz w domku

Dzesika

Witam. Wlasnie jestem w heino na bungaloparku i bede pracowac od jutra na cebulkach, ogolnie z bratem dostalismy kijowy pokoj ale bedziemy pytac o inny.. Domki sa super :)

xyz

Sam jestem ciekaw co mi zaproponują , dostałem dziś telefon i mam umówioną rozmowę przez skype.

Exandros

Wybiera sie ktos w okolice Heino na sortowanie cebulek lub ziemniaków? Lub tez ktoś juz tam jest i wie jak z mieszkaniem? Praca? Kasa?

znachor13
@Exandros 01.10.2017 22:44
Wybiera sie ktos w okolice Heino na sortowanie cebulek lub ziemniaków? Lub tez ktoś juz tam jest i wie jak z mieszkaniem? Praca...

Witam. Ja tez dostałem propozycje wyjazdu na cebulki. Masz jakies info na temat tej pracy ,godzin itp?

Dzesika
@Exandros 01.10.2017 22:44
Wybiera sie ktos w okolice Heino na sortowanie cebulek lub ziemniaków? Lub tez ktoś juz tam jest i wie jak z mieszkaniem? Praca...

No wlasnie jestesmy z bratem na domku numer 71a zwolseweg i od jutra zaczynamy

Paula

Słyszałam sporo dobrego o agencji ale jak widziałam to nie maja w tym momencie zbyt dużo ofert pracy. Może ktoś ma wiedzę o robocie przy kwiatach i mógłby coś wrzucić?

Ewelinaa

Ktoś się orientuje jak tam teraz z pracą ?

Olek

Więcej opinii na temat agencji Duijndam znajdziesz na stronie https://bpwh.pl Bezpieczna praca w Holandii Ranking Agencji Pracy w Holandii

Dwdss

Połowa sukcesu to pracodawca. Od kwietnia aż do dzisiaj pracuję u jednego pracodawcy i tydzien w tydzien zarabiam powyzej 300e na rękę. Na palcach jednej ręki mogę wyliczyc dni w których nie bylo pracy i co warte uwagi miałem wtedy propozycję jednorazowych wyjazdow do pracy gdzie indziej, ale myślę, że decydowal tutaj fakt, że jestem kierowcą. Teraz zauwarzylem, że dla osob które przyjechaly niedawno o prace i godziny zdecydowanie trudniej niż to mialo miejsce np. w lipcu co nie oznacza że pracy brak i nie mozna sie zalapac. Reasumujac mozna trafic i pracowac jak holender w normalnych godzinach i warunkach za 280-340e tygodniowo ale i mozna nie miec szczescia i trafic do kolchozu czując sie jak Tania sila robocza. Pozdrawiam i powodzonka

mm

Pracował ktos przy pakowaniu ziemniakow Noordwijk , jaka praca ?

M.
@mm 14.09.2017 18:43
Pracował ktos przy pakowaniu ziemniakow Noordwijk , jaka praca ?

Praca nudna jak cholera przerzucasz worki zienniakow caly dzien albo sortujesz je na tasmie. Zaczynalismy prace o 6 rano nieraz do 20 czasem niektorzy zostawali do 23 a jest to dokładnie w miejscowości Hillegom. Pozdrawiam.

Iza

@Johnyy - a czy możesz napisać nieco więcej o swoich doświadczeniach związanych ze współpracą w Duijndam international? Z Twojego wpisu wnioskuję, że nie jesteś z niej zadowolony - mógłbyś zatem powiedzieć coś więcej na temat tego, co sprawia, że masz negatywną opinię o Agencji? Konkretne informacje będą najbardziej cenne. Warto też zauważyć, że to co Tobie w firmie nie odpowiadało, dla innej osoby może nie mieć aż takiego znaczenia. Mam nadzieję, że będziesz mógł uzupełnić swoją wypowiedź

Pracujący z nimi

Duijndam international to agencja godna polecenia.

Farggggo

Długo czekaliście na jakąś ofertę po rozmowie Skype? Mi obiecali że w ciągu 3-4 dni powinno już coś się znaleźć.

Mateusz

Krotko zwiezle i na temat: Firma jest bogata i wyglada na godna zaufania. W praktyce nie odrozniam tej firmy zupelnie od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u Soltyka w Krk. Wiem , ze majac pieniadze mozna sobie wiele kupic, ale dobrze ze nie mozecie sobie kupic mojego wypowiedzenia sie w tym temacie.

Pola

Mam informacje, że Duijndam international to świetna agencja.

Johnyy
@Pola 25.08.2017 09:24
Mam informacje, że Duijndam international to świetna agencja.

To masz zla informacje

Kolo

@Laura i Sandra Reklamować można ale nie na tym forum. To jest super agencja drogie Panie

Laura i Sandra

Nie czekajcie na oferty z tej nieudolne agencji dzwoncie do tns group z Opola firma ma dużo ofert pracy prezent cały sezon firma z ponad 10 letnim doświadczeniem dzwonić rekrutowax wyjezdzać.

Iza

W sieci pojawiła się oferta pracy na stanowisko Koordynatoar ds. Rekrutacji - czy ktoś się orientuje, jakie są oferowane przez Duijndam International warunki zatrudnienia na tym stanowisku? Jakie dodatkowe benefity zapewnia pracodawca? Te informacje będą cenne dla osób, które są zainteresowane tą konkretną ofertą pracy.

milena

Witam,dostałam dzisiaj telefon w sprawie wyjazdu do Alsmeer, firma DRC czy ktoś może podzielić się opinią jak z godzinami i praca dzieki

kurczak

Pozdrawiam najlepszego koordynatora pod calym sloncem pana Daniela ! pracowalm w duijndam od 2015 do 2016 po czym zwolnił mnie ponieważ chorowałam i jeszcze dał czerwony wpis że nie bylam zdatna do pracy czy że opuszczałam godziny pracy . kiedy chorowalam i potrzebowałam pilni jechac do szpitala łatwo odpowiadalam a to taksówke sobie zamow ! szczyt chamstwa ! biuro samo w sobie nie jest złe ale przez takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo inaczej tego nie idzie nazwać , ma co raz gorsze opinie

Piotrek

Słyszałem o Duijndam dobre opinie i jestem zaskoczony niektórymi opiniami na forum. Właśnie mam informacje o wyjeździe do Holandii i mam nadzieję, że po powrocie napiszę dobrą opinię. Nie trzeba z każdego drobiazgu robić problemu i zaraz wrzucać na forum!

Łukasz1

pracował ktoś w firmie Metazet???

lo

wczoraj dostalam info, ze moge wyjechac na cebulki, wiec chyba nie taki full ;)

mmmm
@lo 02.08.2017 06:14
wczoraj dostalam info, ze moge wyjechac na cebulki, wiec chyba nie taki full ;)

bo mialas farta, do mnie tez dzwonili i tez proponowala mi wyjazd, mowila mi ze sa 2 wolne miejsca to zadzwonila do cb.. i tak bedziesz siedziec na domku bo pracy nie bedzie. pozdro

Pańcia

Jeśli oferty znikają szybko to nic dziwnego, że jest cisza. Duijndam sprawdził się w wielu przypadkach i ludzie chcą wyjeżdżać na robotę od nich. Trochę szkoda bo ciężko jest trafić na dobrą ofertę.!

młoda

Agencja wiele obiecuje, nie wiem w jakim celu informują o tym, że praca będzie, że mają miejsca na cebulki, a później nawet cisza i na tym się kończy. Szczerze mówiąc, wyczekiwałam na telefon i się nie doczekałam... Owszem, Pani przy rozmowie rekrutacyjnej informuje o wszystkim, dodatkowych kosztach, typu kaucja 100 euro za rower, co oceniam na plus. W innych agencjach trzeba samemu wyciągać wszelkie informacje. Jednak jeśli ktoś spodziewa się telefonu od agencji... to niech lepiej szuka dodatkowo pracy w innych, bo przypadkiem tutaj może się nie doczekać :)

imhet
@młoda 31.07.2017 10:45
Agencja wiele obiecuje, nie wiem w jakim celu informują o tym, że praca będzie, że mają miejsca na cebulki, a później nawet cis...

cebulki juz sie rozpoczely bo robi tam moj znajomy, a ludzi jest full

marcin

Jest ktoś na cebulkach, moglby powiedziec jak to wyglada na miejscu?

Łukasz1

Jedzie ktoś jutro na szklarnie ??

Łukasz1
@Mateusz 28.07.2017 20:03
Ja z bratem jutro z Rzeszowa jadę.

Ja z Płocka ruszam, a gdzie na mieszkanie was kierują ? Na Maasdijk ?

Mateusz
@Łukasz1 29.07.2017 00:44
Ja z Płocka ruszam, a gdzie na mieszkanie was kierują ? Na Maasdijk ?

W Berkel będziemy

andrwe

ktos jest na miejscu i moglby powiedziec jak wyglada sprawa z robota i zakwaterowaniem?

Olek

Duijndam to najlepsza agencja i nie dziwi, że nie maja roboty.

lalala

Dzwoniłam dziś do biura w Bydgoszczy i powiedzieli, że sami czekają na informację z Holandii i że skoro do tej pory nikt z Holandii się nie odezwał to znaczy, że najprawdopodobniej nie potrzebują już ludzi.... chodzi mi o ofertę cebulek w Moolenie

Pele

Czy do kogoś dzwonili dzisiaj/wczoraj i ma jakieś info o sytuacji na miejscu?

Monika

Mnie spławili w jeszcze ciekawszy sposób. Na rozmowie rekrutacyjnej (w czerwcu) padło standardowe pytanie o prawo jazdy. Mam. Następne pytanie, czy nie będzie problemów z prowadzeniem samochodu. Odpowiedziałam, że nie, dlaczego. Po prostu będę musiała się przestawić, przyzwyczaić. Nie zwróciłam nawet na tę kwestię większej uwagi. 14 lipca zadzwonił pan i powiedział, że aktualnie pracy nie ma, bo pracodawca nie dostał wystarczającej ilości cebulek, żeby zapewnić nam cały etat. A na 2-3 godziny dziennie się nie opłaca, wiadomo. Po kilku dniach dzwoni pani i mówi, uwaga, że praca była owszem, ale około 20-30 km od miejsca zakwaterowania, a ponieważ nie podałam dyspozycyjności do prowadzenia samochodu (!) to niestety, ale mają full i proszą o cierpliwość. Dodatkowo zapytała, czy jesteśmy zainteresowane inną pracą też przez ich agencję. Byłyśmy, ale konkretów brak. Dzisiaj już 26 lipca i po prostu ten wyjazd nie wyjdzie mnie finansowo lepiej, niż praca w Polsce. Chociażby ze względu na czekanie na numer Sofii, czy koszty biletów z Polski do Holandii. Oczywiście w międzyczasie dzwoniłyśmy do agencji, ale nie mieli informacji i prosili o cierpliwość. Jestem bardzo zawiedziona postawą agencji. Rozumiem, że pracy mogło nie być i to niekoniecznie z ich winy. Szkoda tylko, że wcześniej nie wspomnieli o tym nieszczęsnym samochodzie, bo mieli wieeele okazji ku temu.

Michał

Ktoś jest w holandii i ma iść do pracy w moolenar . Dzwonili do was kiedy macie iść do pracy , bo w sumie czekam 2 dzień i trochę się już zaczynam niepokoić kiedy to ruszy .

Andzia

Szukaj innej roboty. Byłam wczoraj w biurze, raczej nie maja miejsc na zakwaterowanie i pełny skład w moolenar.

pele

ktos cos dzisiaj/wczoraj, jakies informacje? ktos tam dzwonil? czy juz szukac innej roboty?

Lucas

Marzena byla koordynatorka jak mozna ja tak nazwac tapeciere jest idiotka jakich malo.Biuro tez ma problem bo sa dziadami i jak masz wypadek to na momecie cie wyrzucaja z domku i klamia na firmach!Nie polecam zwlaszcza pracy na flora.Stawki biora nie wiem skad 8.80 to na szklarniach wiecej sie zarabia a pracujesz na logistyce!To sa debile i nic wiecej.Umowe zrywaja po kazdym zjezdzie na urlop hahahhaha czyli caly czas faza A no chyba ze ktos nie zjedzie przez 3 lata,ale i tak wroci na faze A.Tepe laski w biurze pracuja nic nie ogarniaja.

konrad

gdzie jeszcze mozna celowac na sezonowa prace na 5-6 tyg ?

Andiza

nie liczyłabym na to. Wszysycy jedtesmy w tej samej sytuacji. Lepiej udezaj na inne biura bo z tego sa małe szanse na wyjazd. Maja fulla na domkach

Artek
@Andiza 25.07.2017 16:16
nie liczyłabym na to. Wszysycy jedtesmy w tej samej sytuacji. Lepiej udezaj na inne biura bo z tego sa małe szanse na wyjazd. M...

z tego co wiem na cebulki było więcej chętnych niż miejsc, zapisywali wszystkich chętnych, a później brali pokoleji z listy jak pracodawca chciał ludzi, wiec mogli miec 100 na liscie, a miesc 40 i czesc osob zostaje bez pracy :( wiecie w pl jak idziecie na rozmowę też nie macie pewności, że was zatrudnią. Dzwoniłem po innych agencjach i wszystcy mają pełne domki i każą czekać

Wnerwiona
@Artek 25.07.2017 16:36
z tego co wiem na cebulki było więcej chętnych niż miejsc, zapisywali wszystkich chętnych, a później brali pokoleji z listy ja...

No napewno nie po kolejności zapisu bo ja się z koleżanką w maju zapisałam, Andzia w czerwcu a np taka jedna dziewczyna z forum w lipcu i na drugi dzień już do niej dzwonili ze ma wyjazd na cebulki. Więc polecieli w kulki z nami. Zrobili nas na zielono i tyle w temacie. Zapewniali ze praca będzie Napewno tylko w połowie lipca. A jak do nich się dzwoniło to mówili ze praca będzie. A to po co oni do nas dzwonili i opowiadali o pracy, zarobki jakie to wysokie itd.... Oszukali nas. I za co ma teraz student przeżyć cały rok na studiach? ????

pele

no ale moze za pare dni bedzie wiecej roboty, wieksze zapotrzebowanie....? przeciez ja teraz zostaje na lodzie bo nawet za innymi ofertami pracy sie nie rozgladalem. naprawde wykonali 3 telefony czy jestem dalej zainteresowany po to zeby teraz bez odzewu po prostu mnie olać? dla mnie kpina

Andzia

Nie i już raczej nie zadzwonią. Powiedzieli ze dzownili i pytali cZy potrzeba więcej osób tam na miejscu i nikogo już nie potrzebują. Maja stałych pracowników. Pytałam o inne oferty to pani owijała w bawełnę i zmieniła temat dodała ze maja ju tule osób ze sa problemy z zakwaterowaniem. Nie polecam nikomu takiego oszustwa.

mag

dzwonili do kogos dzisiaj?

Zostaw opinię o Duijndam international - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duijndam international