Apteka Gemini (Gemini)

Chełm - Gemini
Chojnice - Gemini
Elbląg - Gemini
Ełk - Gemini
Gdańsk - Gemini Polska Sp. z o.o.
Gdynia - Gemini
Pisz - Gemini
Poznań - Gemini
Ruda Śląska - Gemini

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Apteka Gemini (Gemini)

Opinie o Apteka Gemini (Gemini) Gdańsk

Nie przegap nowości o Gemini!

Depresja

19.03.2021 18:11

Nigdzie nie ma tylu pracowników z depresja co tu. Ciągły strach o przyszłość. I jeszxze ta pandemia
Lukas

19.03.2021 12:28

Zwolnić Patrycje. (usunięte przez administratora) Skąd oni biorą tych ludzi.zero szacunku jak do śmieci. Zwolnić go jest coraz gorzej
Patrycja

19.03.2021 12:48

Maooooo, zrób im coś! Chcą mnie zwolnić. Gdzie mnie przyjmą bez szkoły, wiedzy i talentu? Nie chce wracać do zamiatania ulic!
Heh

19.03.2021 14:07

Naprawdę nie wiesz skąd ich biorą? Potomkowie kapo z obozów koncentracyjnych, których po wojnie nie wyłapali. Szczury się pochowaly i namanozyly. Teraz ich potomkowie wypelzli i ich geny wzięły górę - mają władze nad ludźmi w niewoli. Wolność zabrana na 8 godzin pracy, ale wystarczy, by im ujawniły się 'umiejętności' odziedziczone po przodkach. Nic innego nie potrafią, wiec trzymają się kurczowo tego miejsca, bo w każdym innym normalnym miejscu mieliby sprawę o (usunięte przez administratora) a napewno nie utrzymali się dłużej na stanowiskach.
Willy Wonka

19.03.2021 06:54

Ja lubię Moja fabrykę na bysewskiej jest tam słodko dostałem podwyzke na trzy czterysta mila atmosfera przyjemne otoczenie natury kontakt z obcą kultura pozdrawiam Willy Wonka
Szkoda

19.03.2021 10:13

Nie ma czekolady
Olimp

19.03.2021 12:47

A białko jest czekoladowe olimpu
Osoba

19.03.2021 10:15

Hej. Aplikowałem na kokoszki. Wszędzie piszecie że płaca 3100 brutto to dlaczego po dzisiejszej umowie mam 3400 brutto na umowie na start
Rafał

19.03.2021 10:20

A co do hu ja kierownicy niewieście gdzie się zaczyna technologia a gdzie jakość technologi hahaha buraki
Kontrola

19.03.2021 10:16

— Polacy tyrają za darmo na nadgodzinach. W naszych przedsiębiorstwach panuje samowolka.
7 dni

18.03.2021 12:02

O co chodzi z 7 dni?
Szef

18.03.2021 15:18

Pracujesz 7 dni wtedy 2 dni odbierasz w kolejnym miesiącu
Lamusy

18.03.2021 16:11

Chodzi o apteki stacjonarne.
7dni

18.03.2021 15:28

Regulamin pracy mówi o pracy w ruchu ciągłym 7dni. Jedna zmiana od pon do piątku Druga od środy do niedzieli 3 od pt do środy i taka wymianka Jej

18.03.2021 11:03

2.Równe traktowanie w zatrudnieniu oznacza niedyskryminowanie w jakikolwiek sposób, bezpośrednio lub pośrednio, z przyczyn określonych w punkcie 1, chyba, że pracodawca kierował się obiektywnymi powodami. 3.Dyskryminowanie bezpośrednie istnieje wtedy, gdy pracownik z jednej lub z kilku przyczyn określonych w punkcie 1 był, jest lub mógłby być traktowany w porównywalnej sytuacji mniej korzystnie niż inni pracownicy.

18.03.2021 11:01

1.Pracownicy mają prawo do jednakowego wynagrodzenia za jednakową pracę lub za pracę o jednakowej wartości. 2.Wynagrodzenie, o którym mowa w punkcie 1, obejmuje wszystkie składniki wynagrodzenia, bez względu na ich nazwę i charakter, a także inne świadczenia związane z pracą, przyznawane pracownikom w formie pieniężnej lub w innej formie niż pieniężna. 3.Pracami o jednakowej wartości są prace, których wykonywanie wymaga od pracowników porównywalnych kwalifikacji zawodowych, potwierdzonych dokumentami przewidzianymi w odrębnych przepisach lub praktyką i doświadczeniem zawo

18.03.2021 11:00

5.Przejawem dyskryminowania w rozumieniu punkcie 2 jest także: a) działanie polegające na zachęcaniu innej osoby do naruszania zasady równego traktowania w zatrudnieniu, b) zachowanie, którego celem lub skutkiem jest naruszenie godności albo poniżenie lub upokorzenie pracownika (molestowanie).
Śmieszny mail hrsys

18.03.2021 10:58

Praca 7 dni w tygodniu? Pożegnacie się w marcu z wieloletnimi pracownikami wyzyskiwacze

17.03.2021 19:40

— Polacy tyrają za darmo na nadgodzinach. ... Owszem, pracodawca ma prawo nakazać pracownikowi zostać „po godzinach ”. i
Inspekcja pracy

17.03.2021 19:44

Jakiś paragraf masz na to, czy bzdurne plotki rozsiewasz?
Prawo

18.03.2021 07:43

Prawo może i ma, ale powinien grzecznie zapytać i poprosić o zostanie. Na obie powyższe nie licz w Gemini. Jeśli pracownik się zgodzi, to pracodawca MUSI za nadgodziny zapłacić.
Polaczki

17.03.2021 16:51

Tak polsza haroszy kraj dobrze płacić a ty (usunięte przez administratora) mieć ledwo żyć my miec hostel za 200zl wy płacić 1500 za wynajem mieszkania
Prawda

17.03.2021 19:50

Zapomniałeś dodać, że my się gnieździc w łóżkach piętrowych po 3 łóżka na pokój. Podziel 1500 przez 12 osób (po sześciu na trzech łóżkach piętrowych w każdym z dwóch pokoi) to ci wyjdzie 200 zł za osobę na mieszkanie plus zużycie mediów.
Uk

18.03.2021 07:37

Ty być zazdrosna bo ty sama wynajmowac pokój za 1200 z obcymi ludzia

17.03.2021 19:37

Wiosna

17.03.2021 19:45

To się nazywa wiosna. Wiesz kiedy jest prawdziwa wiosna?
Misio

17.03.2021 19:44

Jak dobrze, że mnie stać pracować w gemini i mam inne dochody, przychodzę tu odpocząć i nie musze ganiać jak niektóre ameby na psudopremie która jest tylko ochłapem, z której i tak Was skroją bo Wam zaraz coś wymyślą, ale dalej i tak się łudzicie bo gdyby nie ta praca co niektórym uratowała życie to jeżdzilibyście w cyrku na motorze :) 3400 to Ty masz ale jak jeszcze dorobisz w regale przy pomocy kaleson :D
Ubogi luj

17.03.2021 19:42

Gdy praca, którą wykonujesz, nie daje ci radości, a tylko pieniądze, to jesteś śmiertelnie ubogi.
Podwyżki

17.03.2021 18:42

Podwyżki tylko dla odważnych lenie lesery robić za najniższą
Aneks

17.03.2021 18:40

Ja dostalem dzisiaj też aneks ale byłem w kadrach 3400 a wy??

17.03.2021 17:21

WSZYSCY TU ZGINIEMY!!!!!
On

17.03.2021 17:05

On się boi o stołek bo Anglik go wygrysc chce

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Apteka Gemini (Gemini)?

Kontakt - Gemini

17.03.2021 16:57

Ja jestem zolwik i dostałem 3400
England

17.03.2021 16:54

Ja przyjechać z Anglia być dobry kierownik ja chcieć Zostać kierownik magazyna ja się starac uwazaj Patrycja mama nie pomoze
Puszcza

17.03.2021 16:49

Ja dojezdzam z Pruszcza w puszczy starczy mi najniższa krajowa po co mi więcej wolę zeby szef jeździł nowym mercedesem
Lukas

17.03.2021 15:00

Firma dno.jak pracownik który pracuje 5 lat może zarabiać tyle samo co nowy.kierownictwo porażka.odradzam pracy w tej firmie.zero szacunku
Leser

17.03.2021 16:44

Jesteś leser robisz 5 lat a jakies ukraince więcej maja na godzinę niż ty Olek jeździ Audi A6 a ty?
Liderka tapeciara

17.03.2021 16:42

Ja pracuje tylko po to żeby zarobić na kosmetyki bo dużo się maluje trochę to ukrywa moja date
Świeżak

17.03.2021 16:41

Ja też mam 3400 plus za wozki a ty ile macie luje?
Typ

17.03.2021 15:59

Według ten burzy co ma pedofilski wąsik nie do końca jest normalny. Zakłada kamery gdzie naagazynie już mało produktów zostało nawet jeśli to jak on stwierdzi że ktoś ukradł produkt po kamerach haha jak na to musi mieć dowód. Kolejne pytanie gdzie on żyje w stanach czy w Polsce? O stanach na Wikipedii się naczytał i opowiada dalej farmazony. Główny kierownik. Firma marzenie
X

17.03.2021 06:35

Znowu zgrzyty. Dajcie kase bo się zagryziemy. Ludzie wredni knuja, robią innym swinstwa a wszystko przez brak nadziei

17.03.2021 06:04

Jedna wielka (usunięte przez administratora), (usunięte przez administratora) ludzi mają za nic, traktują jak kartkę na kalendarzu, wyrwać to następny będzie, młodzi kierownicy się noszą jak by mnieli 20 lat stażu,masakra, zdala od tej firmy, porostu jesteś NIKIM. Ich motto. Robić, robić, robić. Na premie nie masz co liczyć, jeden wielki wałek. Miłego czytania.

16.03.2021 18:55

Zbok

16.03.2021 20:50

Moze pomysł, ze jakiś były komuś zrobił na złość. Nie pierwszy i nie ostatni raz ktoś jest f.. Nie ma to jak komuś życie próbować zatruć
Nowy

16.03.2021 15:53

Mam 3400 plus 300 za wozki premii
Pracownik magazynowy

16.03.2021 14:55

Ja latam Mietem AMG te dwa dwieście mi wystarczy na paliwo spokojnie mysle
Nowa

16.03.2021 12:27

Hej Dostałam 3400.trzeba walczyć o swoje
F.

16.03.2021 12:22

Przecież 3100 brutto dobra stawka.ja nie potrzebuje więcej.
Nowa

16.03.2021 08:25

Ja też mam 3400 zatrudnilam się na dniach polecam tą firme jest super
Ja jestem z ukrainy

16.03.2021 08:22

Ja z Ukrainą jeżdżę audi A6 zarabiam pieniądze a o was firma nie dba? To nie haraszo
Pan Patrycja

04.03.2021 16:25

Dzień dobry Państwu. Codziennie jestem dla Państwa dyspozycji, przechadzam nieraz po magazynie. dlaczego nikt nie podejdzie do mnie i nie zapyta o aneks itp sprawy? Pozdrawiam Pan Patrycja
Iza s .

15.03.2021 18:23

Też byłam ale HR i poprawili na 3400 aneks .dzięki za podpowiedź.nie słuchajcie tego co pisze wyżej pewnie specjalnie tak pisze żebyście nie szli

15.03.2021 18:29

Firma daje 3400 nowym i starym ale trzeba trochę chęci iść do kadr po aneks.ale najlepiej narzekać na GoWork że to ściema !!!!
Porazka

14.03.2021 20:20

Odgadywanie Spiski Chamskie odzywki Znęcanie się liderów którzy nie dadzą Ci wyrobić premii bo wysyłają do czynności nieopomiarowanych a postawisz się i ładujesz na dywaniku kierownika To przepraszam bardzo po co ta premia dalej istnieje Nic mnie tu nie trzyma już

14.03.2021 20:20

Obodryci

14.03.2021 20:11

My Obodryci na 22 zaraz do roboty cieszymy się
Porazka

14.03.2021 20:16

Ja jestem w trakcie zmiany pracy. Firma zrobiła się dnem . 3100 brutto (usunięte przez administratora) 3 zmiany Zła lokalizacja 0 nadgodzin 0 dodatków Kontrola liderów i groźby szantaże o wyniki

Zostaw merytoryczną opinię o Gemini