Tele-Promo

Kielce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 512 ocen.

Tele-Promo
2 512 6 1

Opinie o Tele-Promo

Księgowa

PACA DLA KAŻDEO !!!! " nastawiony na realizacje celów , ambitny , komunikatywny to jesteś idealnym kandydatem ! ogłoszenie z listopada 2018 :) opieka trenera :) kierownik , budowlaniec , bezrobotny , starsza osoba na rencie chcąca dorobić , student , masz ukończone 16lat , hydraulik , ślusarz , kierowca , niania , sprzedawca itp. WEZMĄ WSZYSTKICH ! i 50zł bonus za polecenie osoby dzwoniącej do emerytów.

Monika
@Księgowa 09.11.2018 18:47

Naprawdę żenujący poziom, bardzo dobrze że nie pracujesz u nas.

Księgowa
@Monika 16.11.2018 11:29

Żenujące , poziom "firmy" która zatrudni każdego żeby dzwonił po emerytach i jeszcze płaci za nowego pracownika , aby przebierańcy w garniturach mogli wciskać buble za duże pieniążki . Widać ma Pani bogate CV i doświadczenie . Życzę powodzenia , widać jest Pani ambitna jak w ogłoszeniu tego Przedszkola dla dużych dzieci.

Krzysztof
@Monika 16.11.2018 11:29

Boli prawda.

Iga

Polecam jak ktoś chce przyjść pracować miesiąc i odejść z tego cyrku.

Юлий

Sam pracuje w firmie juz bardzo długo! Mega dobre zarobki! Chcesz zarobic na wczasy? samochód? dorobić w trakcie studjów?! Zapraszamy do nas! Elastyczny grafik, minimum 25h tygodniowo, wiele konkursów i swietna atmosfera!

Artur telepromo
@Юлий 23.10.2018 23:27

Całkowicie się z Tobą zgadzam, pracuję w tej firmie i jestem zadowolony, kumpel mnie namówił do tej pracy i było warto ;D Wcześniej pracowałem na kasie, tutaj jest o wiele lepiej niż użeranie się z upierdliwymi klientami.

Iga
@Юлий 23.10.2018 23:27

50zł za nowego pracownika i wszystko jasne .

Iga
@Юлий 23.10.2018 23:27

50zł za nowego pracownika , porządna firma ciężko się tam dostać mając mgr inż. dr hab.

Monika
@Iga 28.10.2018 14:29

Wiekszość firm płaci za polecenie drugiej osoby do pracy, co w tym złego?

Iga
@Monika 16.11.2018 11:25

To jest pierwsza w której pracujesz tam nie trzeba mieć mózgu żeby się dostać.

Szukasz pracy?

Karol

Monika 17 lat , Super Praca.

!

Zatrudniają dzieci bo łatwo nimi "kręcić", teoretyczne stawki :) nikt tu więcej niż max 13 nie dostaje a jak cudem zrobi dobry wynik to ucinają za nieokreślone błędy.

Karolina_LBN

Przychodząc po raz pierwszy miałam mieszane uczucia co do opinii. Zdziwił mnie fakt że ta firma niby taka najgorsza a ma spore zatrudnienie, dziennie dzwonii ze 100 osob jak nie wiecęj! Obecnie pracuję i dla mnie jest spoko pod wzgledem zarobków!

Monika
@Karolina_LBN 25.10.2018 14:44

Dokładnie, dziwi mnie to bardzo że na gowork jest tyle jadu, a jestem pierwszy na tej stronie. Praca jest w porządku jak i atmosfera która tam panuje. Zatrudnienie jest bardzo duże jak i zarobki :) Polecam jeśli ktoś chce zarabiać!

!
@Monika 16.11.2018 10:25

Wszelką prawdę kasujecie, dla picu zostawiacie z 10% dlatego mimo pozytywnych, widocznych, "opinii" ciagle 2 marne gwiazdki. Jakby było tak ja piszą "różne" osoby to ze 4 byłoby.

K.

Pracowałam w Tele promo w Lublinie podczas okresu wakacyjnego i mimo obaw, ze względu na negatywne opinie jakich się naczytałam, mogę śmiało powiedzieć, że byłam zadowolona. Trenerzy mili i pomocni, praca bezstresowa, grafik elastyczny a wypłata się zgadzała co do złotówki. Osobiście polecam osobom, które chcą sobie dorobić przez kilka miesięcy :)

Monika
@K. 16.10.2018 23:30

Czasami niema szału ale póki co to najlepsza praca jaką znalazłam, ze swojej pierwszej wypłaty byłam zadowolona.

PaniK

Tym co tak obrażają firmę życzę powodzenia bo psy wieszacie na korporacji w której są dobre zarobki,projekt też nie jest wcale trudny wystarczą dobre chęci...Tym bardziej,że po ciężkich staraniach szukania innej " lepszej" pracy i tak dziwnym trafem tu wracacie.Ja sama pracowałam w jednym z oddziałów i chwale sobie z nimi współpracę.Także bez porównania z innymi callcenter

Monika
@PaniK 26.09.2018 11:00

haha moja znajoma też wróciła do tele jak ją zwolnili w innej pracy, nie wiem co jej tam naobiecywali! XD pracuję od niedawna i jestem zadowolona!

Konrad W

Nie rozumiem osób które dają negatywne opinie, muszą to być osoby które myślą ze pieniądze leżą na ziemi i nawet nie starają się podjąć pracy tego typu. Ludzie gdzie dostaniecie nawet 20zl na godzinę ? Gdzie dostaniecie elastyczny grafik patrząc na zarobki jakie można osiągnąć ? Gdzie Was przyjmą bez żadnych kompetencji, wyuczą i dadzą możliwość takich zarobków ? TYLKO W TELEPROMO Pracowałem tam, gorąco polecam, super atmosfera, super ludzie. Praca która przyda sie w przyszłości ponieważ jest to doświadczenie podczas rozmowy z klientami.

Dajcie spokój...
@Konrad W 26.09.2018 11:43

Jeśli jest się wiecznym/byłym studentem zajadającym zupki chińskie to rzeczywiście można nie rozumieć, jak praca na umowie śmieciowej, polegająca na czytaniu z kartki i rotacją jak przy roznoszeniu ulotek może nie być wymarzoną posadą. I z pewnością jest wiele innych możliwości wbrew temu, co sugerujesz czytającym to dzieciakom, tylko wystarczy trochę poszukać. Pomijając już fakt, że twoje stwierdzenie o braku kompetencji jest strzałem w kolano. Pozdrawiam.

Andrzej
@Dajcie spokój... 26.09.2018 23:08

Jeśli posiadasz wykształcenie wyższe i masz długi staż pracy w swoim CV to jest wiadome że nie pójdziesz na słuchawkę, lecz zaczniesz pracować w swoim fachu. Pamiętaj też o tym że są też ludzie, którzy potrzebują pracy lub dopiero zaczynają. W dzisiejszych czasach jest ciężko o pracę dla ludzi bez doświadczenia lub dorabiających na studia. Sam zaczynałem i wiem jak dokładnie jest, jakbym miał pracować. Nie lubię pracy fizycznej, więc szczerze wolę słuchawkę - płacą Ci za gadanie.

Joanna

@Dajcie spokój..., możesz powiedzieć jak długo pracujesz w firmie? Zachęcam Ciebie do dłuższego komentarza na temat warunków pracy i umowy w firmie Tele-Promo. Jak przedstawia się kwestia wynagrodzeń, według jakich kryteriów przyznawana jest premia?

Cezary
@Joanna 12.10.2018 12:14

Wszystko dowiesz się na rozmowie rekrutacyjnej, kontakt na stronie tele-promo.pl

Marcin

Pracuję bardzo długo i nie narzekam na zarobki choć mam mało godzin pracy (studia dzienne). Nidy nie miałem żadnych problemów z tą pracą, dlatego mogę polecić ją każdemu szukającemu pracę :)

Rafał
@Marcin 19.10.2018 13:10

Dokładnie!

LU12345

To nie fejsbuk, który kontrolujecie :) pozytywnych "opinii" i zadowolonych "osób" przybywa a gwiazdki jak były ledwo, ledwo 2 tak są... Nie trzeba być specjalnie inteligentnym, żeby wiedzieć o co "kaman" :) Eco vital to wy. I na nic nawijanie makaronu.

10
@LU12345 26.10.2018 09:13

w 10...

!!!!!
@10 31.10.2018 14:26

tak

Alicja Iwanek
@LU12345 26.10.2018 09:13

Nie muszą niczego kontrolować, pracuję jako konsultantka i powiem że poziom zatrudnienia jest na wysokim poziomie, ciekawe dlaczego? :) A na fejsie ogłaszane są konkursy oraz wstawiane są ludzie którzy wygrywają konkursy za dobre wyniki, sprzęt agd, bony prezentowe itp co w tym złego?

Rafał
@LU12345 26.10.2018 09:13

Fejsbuki czy ten gowork nic nie zmienia, płacą dobry hajs i dobry system premiowy.

Klaudia P.

Polecam oddział w Lublinie, pracowałam wcześniej (musiałam odejść), teraz znów wróciłam i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Bardzo dużo zmian na lepsze. Fajne zarobki, elastyczny grafik, firma czynna praktycznie cały dzień, więc nie ma problemu z wyrobieniem wymaganych godzin. Za poleconą osobę można zgarnąć 50 zł, a dać jak dobrze wiemy sporo osób szuka pracy, wiec można na tym jeszcze zarobić.

kicia
@Klaudia P. 15.10.2018 19:08

2 na 6 i tak tu jest. To nie fb :)

nazwa użytkownika
@kicia 16.10.2018 11:44

Właśnie że jest, pomimo tych negatywnych komentarzy i gwiazdek, mamy bardzo duże zatrudnienie i wciąż rośnie. Czyżby te gwiazdki to tylko fejki? :)

Rafał
@nazwa użytkownika 15.11.2018 13:42

Na 100% to większość z nich, ale jestem przekonany jakby każdy konsultant zagłosował to by wartość wzrosła. Mam gdzieś to w sumie, w tele dobrze płacą i to się liczy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Rafał

Cześć, nie wiem na jakiś świecie żyjesz. Wiele firm praktykuje to aby wzmocnić rekrutacje, wystarczy odrobina wysiłki wklepując w google "Poleć drugiego pracownika a otrzymasz". Poza tym co w tym złego że druga osoba otrzyma dodatkowy hajs i pracuje ze swoim znajomym co? :)

Rencista

Kupię garnki , jako gratis proszę przysłać mi garnitur i mokasyny.

Nutella
@Rencista 11.11.2018 15:53

Dostaniesz batona :)

Martyna
@Nutella 13.11.2018 15:42

Możecie się nabijać, ale pracuję w tej firmie i są bardzo dobre zarobki w porównaniu z konkurencyjnymi firmami. Poziom niektórych komentatorów jest naprawdę na niskim poziomie, co mnie martwi bo mija się z prawdą. Zarobki na chwilę obecną to 11,70zł netto do 20,20zł/h netto. jeśli zrobisz 180h godzin i utrzymasz wynik masz 2500zł netto gwarantowane. elastyczny grafik, min 25 godz w tygodniu - sam dopasowujesz sobie godziny, wypłaty zawsze na czas lub wcześniej 15 dnia każdego miesiąca. wiecej info o kontakt http://tele-promo.pl/tresci/26-kontakt

Cezary

@Arek Sam dobrze wiesz, skąd piszesz i kto Ci to zlecił, byście się wstydzili. Jesteście na tyle bezczelni że nawet przychodzicie pod naszą firmę i błagacie ludzi aby do was przyszli, gorszej żenady HR nie widziałem. Trolujcie dalej ludzi i twórzcie dalej o sobie mega opinię na waszym profilu, piszcie dalej fejkowe komentarze na obu frontach. Powiem wam tyle że jak ktoś szuka pracy to ją znajdzie i podejmie właściwą decyzję bez waszej pomocy. @Martyna zgadzam się z Tobą w 100%

zdziwienie
@Cezary 15.11.2018 11:46

ooooo to w której lokalizacji się takie praktyki preferuje :-)

Emilia

Pracuję w telepromo i jest spoko, nie wiem czego więcej chcieć! Zarobki są bardzo korzystne no i praca z ludzmi bardzo pozytywna. Polecam pracę każdemu kto szuka pracę!

nazwa użytkownika
@Emilia 22.10.2018 17:02

@Emilia dokładnie, dla mnie to info potwierdzone, bo pracuję. W której lokalizacji pracujesz? Rzeszów z tej strony :)

BYŁY

Setki pozytywnych "opinii" a 2 na 6 ledwo co... Kto myśli, ten wie :)

hihi
@BYŁY 16.10.2018 09:19

Dokładnie :)

...
@BYŁY 16.10.2018 09:19

i wszystko jasne...

Marcin
@BYŁY 16.10.2018 09:19

nie zgadzam się,

nazwa użytkownika
@BYŁY 16.10.2018 09:19

Kto używa myślenia to pójdzie i sam sprawdzi. Tutaj te gwiazdki nie mają znaczenia, przyjdziesz do pracy to sam się dowiesz, pracuje to sam wiem najlepiej i radzę to innym osobom poszukującym pracy.

Martyna

Pracuję i jest spoko, nie rozumiem skąd ta burza :) zarobki są dobre, nie miałem nigdy problemu.

Artur
@Martyna 14.11.2018 10:19

@Martyna Dobrze mówisz, pracuję od kilku miesięcy i nie narzekam na zarobki oraz pracę. Na początku miałem opory ale było warto i pracuję kiedy tylko mogę, tak naprawdę to dla mnie duża ulga.. Nie raz musiałem pilnie pojechać na uczelnię lub wypadły mi inne sprawy, zawsze mogłem liczyć na zrozumienie.

Trenerka była

Szkoda czasu , brak perspektyw , praca dla ludzi jako trener którzy biegają po stadionach poubierani w mokasynki lbn , ogry pilnujące dzieci.

taka
@Trenerka była 06.11.2018 17:50

Taka jest rzeczywistość.

Mała

Stres i nerwy. O wynik średnią błedy. Mozna zarobic pod warunkiem ze wyrabiasz normy i nie masz błędów. Kadra masakra. Odradzam.

Koyo
@Mała 09.09.2018 09:21

Otóż to ..

Maciek Pomian
@Mała 09.09.2018 09:21

Jaki stres i nerwy? pracuję w tele i jest spoko, dlaczego ja daję radę bez problemu wyrabiać wyniki ponad normę? :)

Adrian_96

Telepromo jest b dobre pod względem zarobków, o czym radzę się przekonać na własną rękę. Sporo znajomych tam poznałem :) jest dobra atmosfera i to się liczy!

Marek z chłopaków do wzięcia

Mam garnitur po komuni za rok zdaje maturę podobno można u Pastwa dostać się do pracy jako trener ,proszę o info , znam dużo sąsiadów na rencie bądź emeryturze , lubię rozmawiać przez telefon:) pracę poleciła mi koleżanka podobno odkąd pracuje zamiast ziemniaków gotóje kiwi a zamiast kotlecika grześki i albo snikersy . Dziekuje:)

Człowiek Dobrej Woli

Bardzo miło, że ktoś tak namiętnie interesuje się moim wpisem i próbuje go podważać - jestem byłym, a zarówno obecnym pracownikiem firmy. Powróciłem ze względu na lepsze warunki, które mi zaoferowano, poza tym nie jestem anonimowy, podpisałem się jako Trener i zawsze możesz do mnie podejść i te niuanse omówić. W Firmie funkcjonuje tak zwany Gwarant - za przepracowane 180h dostajesz na rączke 2500 i żadnego kłamstwa w tym nie ma - wystarczy te pare h przepracować. Do tego za każdego poleconego człowieka dostajesz bonus w wysokości (usunięte przez administratora)zł, co też jest ewenementem.(usunięte przez administratora)

Człowiek Dobrej Woli

Okej, ale jeżeli przepracujesz 180 stawka automatycznie jest zwiększona do 2500zł - przyjdz, a sie przekonasz :)

Paula

Mamy Gwarant, dzięki któremu pracując 180h w skali miesiąca, masz możliwość otrzymać aż 2500zł, czyli na godzinę już nie 11,70zł a 13,89zł (w zaokrągleniu) :)

DT
@Paula 07.09.2018 14:31

Karol przestań się wygłupiać :)

tstrd

i zwalamy na tych co ich nie ma bo ich nie ma

Koyo
@Człowiek Dobrej Woli 07.09.2018 13:25

2,5kola za 180h plus wyrobioną średnia nie zapominaj o tym bo to najważniejsze

Trener WF
@Człowiek Dobrej Woli 07.09.2018 14:30

Zbijasz obiekcje :) to czemu macie tak ogromną rotacje wśród kadry i pracowników że musicie płacić za nowego pracownika ?

Ala
@Człowiek Dobrej Woli 07.09.2018 13:25

focus-telecom czy telepromo?

Elektryk

Tyle miodu i słodyczy a 2 na 6 ledwo, ledwo :))))

Kaśka

Polecam firmę, kasa na czas, fajna atmosfera, dużo młodych ludzi, za poleconą osobę 50 zł do wypłaty.

Magda
@Kaśka 24.09.2018 13:57

Kasiu widać jesteś młodą ambitną osobą. 50zł potrzebne na dyskotekę. Polecam wszystkim.

Patrycja

Pracuję już bardzo długo w Telepromo (około 2 lata) bardzo dużo rzeczy się pozmieniało. Zaczęłam gdy miałam 17 lat i nie mogłam znaleźć pracy ze względu na brak doświadczenia - teraz jestem jedną z osób która robi najlepsze wyniki. Od niedawna zaczął się rok akademicki i dalej pracuję! wolę być niezależna i mieć własny hajs można? można! Pozdrawiam Patrycja!

Prawdziwek
@Patrycja 18.10.2018 11:58

Ale bajki xD

Patrycja
@Prawdziwek 19.10.2018 08:24

Bajki to inni tutaj opowiadają i właśnie to mnie zmotywowało aby napisać co myślę i jak naprawdę jest.

?

Kiedy zmieniacie nazwę i przenosicie się na Ukrainę?

Marcin
@? 23.10.2018 13:53

Jestem konsultantem, nazwa firmy Telepromo nie była zmieniana odkąd powstała, a oddziały w Polsce mają się dobrze. Firma całkiem dobrze się rozwija, zarobki są bardzo dobre i szybko rośnie poziom zatrudnienia z dnia na dzień. Pisze to bo pracuję w tej firmie bardzo długo razem z moją dziewczyną, jest spoko :)

Przemek

Pracowałem w różnych firmach, akurat w Telepromo pracuję najdłużej, nie ma mobbingu i traktuję Cię jak człowieka, poza tym praca ta ma sporo plusów jak zarobki do 2,5-3k+ zależy to głownie ile godzin pracy no i elastyczny grafik(minimum 25 godz tyg) Gdyby ktoś miał pytania pytać :)

hihi

Dobsze sie tu pracóje smaczne batony i fajne trenery.

ja wolę marsy
@hihi 16.10.2018 12:45

A jakie te batony? :) Marsy czy pawełki? :)

;D
@hihi 16.10.2018 12:45

Na fejsbuku jest czad widać szczęśliwych ludzi!!! Wiele dzieci umazanych czekoladą normalnie szał ciał :D

Bunia7556

Najlepsza praca

Zostaw opinię o Tele-Promo - Kielce

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Promo