Tele-Promo

Kielce

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 111 ocen.

Opinie o Tele-Promo

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Promo

Joanna

Pracowałam w Telepromo w Białymstoku, niestety musiałam się zwolnić, bo dodatkowo uczę się w systemie dziennym. Praca bardzo fajna, miła atmosfera, sami młodzi ludzie, można poznać wiele ciekawych osób :) Dodatkowo stawka jest zachęcająca, bo podstawa to 11 zł na rękę + prowizja. Mi spokojnie wychodziło 12,25 /h. Co do kar można ich spokojnie uniknąć, wystarczy nie wysyłać durnych zaproszeń :)

pomoc trenerska

jak to łatwo oczerniać rzeczy o których nie ma się zielonego pojęcia... :) po pierwsze kary nie ''za nic'' tylko za to, że nie ogarnąłeś zasad, które poznałeś już na szkoleniu, swoją drogą...jak zaliczyłeś certyfikat? po drugie 80h zalicza się do uzyskania prowizji, a nie... a jeżeli już to 60h i to w momencie dobrowolnego podjęcia pracy, po trzecie to jako premię widziałeś tylko czekoladę ? haha a to dopiero! :) chyba stracisz swoją wiarygodność jak ktoś odwiedzi fanpage firmy na fb :D praca poniżająca ? skoro zajmujesz ostatnie miejsce w szeregu z racji braku umiejętności, bądź chęci to gratuluję :) telepromo to nazwa handlowa, słyszałeś o czymś takim ? P.S. widocznie nie dostałeś możliwości zatrudnienia skoro nie wiesz w jakiej firmie ''pracowałeś'' :) pozdro!

taki oo

polecam tele w Kielcach, super atmosfera, kasa na czas, mnie ma takiej spiny także jak na słuchawke to spoko :p no i da się niezle zarobić

zakręcooony/zakręconaaa

fajnie jest! fajnie jest! w telepromo być! fajnie jest! fajnie jest! w telepromo być! i obiekcję sobie zbiiiić ! :D

nick

ee tam praca jak praca, ja tam już kilka miesięcy pracuje w lublinie, regulamin widziałem podpisałem, kary zadnej nie dostałem więc chyba nie jest tak zle :) spoko jest to, ze ustalasz sobie grafik jak ci pasuje i tak przychodzisz, a jak nie przychodzisz to nie dziwne ze jakies konsekwencje ponosisz, jak komus zalezy na pracy i kasie to pracuje, a nie.. marudzi i szuka tylko dziury w całym.

Shhaha

Czyżby nie dalo sie dodawać negatywnych opinii?

Ponury

Wytrzymalem tam kilka dni, jak ktos lubi przez kilka godzin klepać to samo to polecam- wychodzac nie mialem ochoty z nikim rozmawiac. Taka prace chyba trzeba po prostu lubic. Atmosfera ok, ale wciskanie ludziom czegos w co i tak nie wierza to nie dla mnie. Ale moze inni znajda tam swoje miejsce na ziemi.

anonim

(usunięte przez administratora)

Były Eks

Skasowali dane kontaktowe łódzkiego oddziału ze strony internetowej i facebookowej. Podejrzewam, że nieprzypadkowo.

Były Eks

Zamknęli łódzki odział?

Xxxyz

Ile trzeba przepracować godzin tygodniowo ?

Ewa
@Xxxyz 23.09.2017 22:37
Ile trzeba przepracować godzin tygodniowo ?

20

Ewa
@Xxxyz 23.09.2017 22:37
Ile trzeba przepracować godzin tygodniowo ?

20 h tygodniowo

jak

polecam u kogo jesteś w grupie

Polecam ;)

Pracuje od miesiąca, stawka to 11zl/h na rękę, atmosfera ok, nie czuję zbyt dużego nacisku ze strony trenera, jedynie miłe rozmowy które motywują. Przerwy są dość fajne bo na 8h jest 2h przerwy, na 4h jest 1h przerwy więc super ;D

jak

czesc dzwonie na nr podany na facebooku w sprawie pracy nikt nie odbiera jak można umowic się na rozmowe

Joanna

@umowa - czy umowa na czas nieokreślony zawierana jest z pracownikiem od razu? Nie obowiązuje okres próbny, podczas którego pracownik wdraża się w obowiązki na danych stanowisku? Jest to bardzo częsta sytuacja, która pozwala pracodawcy w weryfikacji kompetencji osoby zatrudnionej.

zainteresowany

witam, słyszałem o tele w Rzeszowie, podobno bardzo chwalą panujące tam warunki i że kasa dobra, prawda to ?

polecam!

praca super! są wymagający, trzeba robić wyniki ale to chyba normalne w tego typu pracy :) można fajnie zarobić, a jak ci nie idzie to trenerzy pomagają takze polcem !

Andrzej

Witam! Zamierzam zgłosić się do pracy w charakterze konsultanta do Telepromo w Łodzi. Czy ktoś może mi napisać coś na temat tej lokalizacji? Jaka atmosfera, trenerzy i Wasze ogólne odczucia na temat pracy tam?

Ciekawa
@jest fajnie 28.07.2017 11:00
ja pracuje tam juz 2 miesiac i bardzo mi sie dobrze pracuje, wymagaja od nas zaangazowania i dobrych wynikow, ale to jest norma...

Mam pytanie, jak jest z umową? Czy jest na jakis czas określony czy nie? czy soboty Równiez pracujące?

umowa
@Ciekawa 01.08.2017 21:39
Mam pytanie, jak jest z umową? Czy jest na jakis czas określony czy nie? czy soboty Równiez pracujące?...

Umowa na czas nieokreślony. Soboty wymagane są dwie pracują 9-15

Xxxx

A jak z tą pracą na stanowisku trenera? Dobra pensja? Trudne obowiązki?

markus

cześć, Ile średnio można zarobić w tele promo za pierwszy miesiąc pracy?

Anonimek :D
@markus 30.06.2017 22:28
cześć, Ile średnio można zarobić w tele promo za pierwszy miesiąc pracy?

No masz stawke 11zł netto/h . Wiec zależy ile zrobisz godz... Co to za filozofia??

Zainteresowany

Cześć, A jak to jest z tymi karami, za rozwiązanie umowy przed terminem i tą jakąś czarną listą?

Pracownik Rzeszów

Jak na razie jest spoko odważyłem się zmienić call center po ponad roku trener jest ok ludzie doceniają co robię a to że komuś nie pykło to znaczy że nie był zaangażowany a Ci co tu piszą hejty to wydaje mi się że nie mają doświadczenia albo najwyraźniej im nie wyszło ☺

Muahah

Ciśnijcieeeeeeeee ;p

.
@Muahah 14.06.2017 23:19
Ciśnijcieeeeeeeee ;p

czyżby ktoś z Łodzi?

piotrek19856

Czy jak ja bęďę się zwalniał z tele promo to wystawiają zaświadczenie o zakończeniu wspópracy czy nie?

aaaa
@piotrek19856 04.06.2017 22:38
Czy jak ja bęďę się zwalniał z tele promo to wystawiają zaświadczenie o zakończeniu wspópracy czy nie?...

oczywiście, wysyłają Ci pocztą wciągu 2 tyg.

Joanna

@bambam dziękuje za odpowiedź na moje pytania i uzupełnienie odpowiedzi. @kaśkaco masz na myśli? Za co zabierane są pieniądze z wypłaty? Mogłabyś napisać coś więcej o sytuacji, o której wspominasz?

Joanna

@bambamRozumiem, że się nie zgadzasz z opiniami innych. Jednak bardzo proszę o nie obrażanie innych użytkowników. Może zamiast tego napiszesz co Ty myślisz o pracy w Tele-Promo? Jakie są plusy pracy w firmie?

bambam
@Joanna 24.05.2017 09:51
@bambamRozumiem, że się nie zgadzasz z opiniami innych. Jednak bardzo proszę o nie obrażanie innych użytkowników. Może zamiast...

ludzie - to przede wszystkim fajna ekipa pracowników, są tłumy ale jest z kim pogadać czy się pośmiać na przerwach i w czasie pracy, kadra jest spoko, czasem są wkurzeni jak nie idzie ( wszyscy są ) ale można znimi pogadać, czasem się załatwi więcej czasem mniej. grupy są duże a lider jest jeden. no i kasa na plus ja wcześniej pracowałem w innym CC ( Ver...) i źle wspominam, tu oprócz parcia na ten wynik jest inna atmosfera, są wypłacalni i podnieśli stawki gdzie wcześniejszej pracy tego nie zrobili.

anonim

(usunięte przez administratora)

....

pewnie od razu w depresje wszyscy wpadaja.... kurcze telepromo sie na psychologow nie wyplaci... wy jako konsultanci powinniscie w zbroi chodzic skoro jestescie az tak zastraszeni

anonim

(usunięte przez administratora)

....
@sdfg 18.05.2017 14:23
człowieku chyba na łeb upadłeś.. gratuluje bujnej wyobraźni ;)

kazdy mysli ze trenerzy nie maja nic do roboty niz pisac na go worku

bambam

heh heh heh brawo brawo brawo... podziw dla Twojego pustego rozumku. nie wiem czemu w tobie tyle nienawiści... nie umiesz pracować, zostałaś/łeś zwolniony w któreś z lokalizacji, coś Ci się nie spodobało zostaw to dla siebie, nie wymyślaj niestworzonych rzeczy. Ta firma na pewno ma mocnych prawników więc sobie daruj, miej na tyle godności. Nie zachowuj się jak szuja. mają ostatnio najlepszą ofertę na rynku więc ludzie i tak przyjdą i przekonają się na własnej skórze. A ty siedząc w swoim domku jesteś żałosny/ na pisząc jakieś bzdury. HA HA HA HA jeszcze raz.... A i nie jestem nikim z kadry ;) Pozdro!

anonim

(usunięte przez administratora)

..

w tej firmie pracuja tylko uczciwi ludzie

.......

nikt w to nie uwierzy

anonim

(usunięte przez administratora)

.

Kasia bardzo dobrze ze pracuje, jest dobra dusza telepromo i pomaga kazdemu konsultantowi.

Milena

Tu Milena , jeśli 5 lat doświadczenia w Call Center jako Trener Telemaretingu uważasz za układzik, to życzę Ci powodzenia. Z narkotykami nie mam nic wspólnego,ale jeśli Ty myślisz inaczej , i masz do tego dostęp to życzę Ci smacznego :) Pozdrawiam :) Ps. Miej na tyle honor żeby powiedzieć mi to w twarz :)

anonim

(usunięte przez administratora)

.......

Boże a co was obchodzi ta trenerka, najwazniejsze ze dziewczyna ma duze doswiadczenie

wojciu1960

Mam takie pytanie Czy jak na przykład będę się zwalniał z telepromo to otrzymam zaświadczenie o rozwiązaniu stosunku pracy czy nie? Jak to jest w przypadku wypowiedzenia?

anonim

(usunięte przez administratora)

.......

nie ma zadnych ukladow wszysycy sa na rowni, jedna wielka rodzina

anonim

(usunięte przez administratora)

....
@Gdhdbd 12.05.2017 12:48
Oczywiście mówię o pani Kasi

Kasia akurat jest osoba która pomaga i na którą zawsze moge liczyc, nawet w dzieńn wolny wspiera mnie jako trenera

....

nikt nie placze

konsultantka z Łodzi

Łódź! Osobiście polecam to miejsce. Jeśli masz choć odrobinę chęci - to możesz wyciągnąć na koniec miesiąca pokaźną sumę pieniędzy. Co do majówki.. Nie zgodzę się, ponieważ jeśli ktoś powiedział Nie, to po prostu Nie. nie było nakazu. Trenerzy? To też ludzie, zawsze można z Nimi się dogadać. Jeśli ktoś przychodzi do pracy posiedzieć na statusach i pauzach - to co się dziwić że jest narzekanie na wypłaty. A więc pozdrawiam wszystkich tych którzy chodzą do pracy odpocząć! :P

.........
@konsultantka z Łodzi 01.05.2017 18:44
Łódź! Osobiście polecam to miejsce. Jeśli masz choć odrobinę chęci - to możesz wyciągnąć na koniec miesiąca pokaźną sumę pien...

zgadzam sie

anonim

(usunięte przez administratora)

....

2 maja to nie jest ustawowy dzień wolny od pracy

Gość

1 i 3 też nie był wolny, choć to są dni ustawowo wolne. Czy nie ma na to podstawy prawnej?

anonim

(usunięte przez administratora)

dfsw

trenerka która tam już nie pracuje źle poinformowała niektórych dlatego takie niejasności

anonim

(usunięte przez administratora)

wefer

a co jesteś jej pracownikiem??? znasz ją????? jedyny dobry trener w łodzi

anonim

(usunięte przez administratora)

fefvb

nie ma żadnej rotacji

biedny student

HAhahaha śmieszna jesteś.. Od środy miałam wolne bo studiuje i nie było mnie 1,5 tygodnia ;) i z tego wiem to większość mojego zespołu tak miała.

anonim

(usunięte przez administratora)

dqw

na zleceniu co takiego oczekujesz?!

.......
@dqw 03.05.2017 14:21
na zleceniu co takiego oczekujesz?!

na zleceniu przypomninam ze nie jest tak zle trzeba tylko wiedziec jak pracowac i o jakie skladki sie upomniec

anonim

(usunięte przez administratora)

adf

to nie jest eco vital

strzelec Białystok

Jedyne co jest tam spoko to stawka, ogólnie nie polecam

Nowa

11.20 jest dla studenta, w takim razie jeśli jestem w klasie maturalnej i chce zatrudnić się w telepromo zaraz po maturze to jaka będę miała płacona stawkę?? Wie ktoś może?

Hahaha
@wypłata 19.04.2017 10:32
według strony http://www.podatki.czest.pl/cgi-bin/brnet dla studentów jest 11 zł netto i to się zgadza. Dla osób nie studiując...

Nom, a potem doje_bia tysiąc kar z byle powodu. Nie polecam bardzo :/

ty ciołku

co Ty pier... jakich kar ? człowieku... Wrzuć na luz. W każdej pracy masz regulamin i jak go złamiesz są wyciągane konsekwencje. Trzeba bardzo przegiąć żeby dostać karę. Weźcie wyjdźcie z tymi złymi komentarzami, jak nie umiesz pracować to siedź w domu...

Ade

Ja pracowałam w Tele Promo w Lublinie i wspominam bardzo dobrze współpracę z trenerem Karolem mimo że nie był moim trenerem zawsze miał czas dla mnie jak i innych konsultantów. Nigdy nie bylo problemu żeby odsłuchał rozmowę czy też pomógł w dylemacie czy wysłać zaproszenie czy też nie. Z każdą wątpliwością można było do niego przyjść nawet gdy juz kończył pracę więc nie wiem po co wy tak przeżywacie tych trenerów którzy nie mają czasu czy olewają was. Na kazdej z lokalizacji znajdzie się ktoś kto pomoże i doradzi a także wesprze i jest z kadry więc szukajcie pozytywów a nie użalajcie się nad sobą. I nie róbcie zamieszania na temat nieswojego zwolnienia! Piąteczka ;)

żenada

Zdecydowanie nie polecam, prawie nikt nie realizuje wymaganego przez oddział wyniku a trenerzy tylko chodzą i się przyczepiają , gdyby jeszcze mogli jakoś pomóc albo odpowiednio przeszkolić i dopiero później wymagać....

Najlepsi
@żenada 13.04.2017 17:43
Zdecydowanie nie polecam, prawie nikt nie realizuje wymaganego przez oddział wyniku a trenerzy tylko chodzą i się przyczepiają...

Mój zespół zawsze realizuje cele =) a oddzial Lubelski zawsze jest pierwszy!

buziak

do czasu ;)

kasa

Widzę, że większość osób, które się tu wypowiadają nie pracowały nigdy w tej firmie. Kara za nieobecność ? Co w tym złego jeżeli nie poinformowałeś, że cie nie ma.. Na umowie o pracę jakbyś nie poinformował, że cie nie ma, zwolnili by cie dyscyplinarnie. Wiec się ogarnijcie z jakimś durnym komentarzem.. widocznie nie macie poczucia obowiązku i jesteście niepoważni załatwiając coś przez internet. pracuje tam moja dziewczyna i nie miała nigdy problemu z karami czy z wolnym i zawsze dostaje tyle wolnego ile potrzebuje. Zarabia więcej ode mnie, ponad 13 zł za godzine

kasa
@Hfg 13.04.2017 17:25
Skad możesz wiedzieć skoro tam nie pracujesz? XD I po co tak bronisz firmy e które pracuje twoja dziewczyna a nie ty? XD...

Masz rację nie pracuje tam ale widzę te komentarze i mnie to bardzo śmieszy. Komuś bardzo zależy żeby zaszkodzić. Ludzie nie są tacy głupi i jak będą szukali pracy to pójdą i sami się przekonają że jest zupełnie inaczej. W tej firmie pracuje mnóstwo ludzi i gdyby było tak źle nikt by nie pracował, a tym czasem firma się rozwija. Pisząc negatywne i bezpodstawne komentarze nie myślicie, nie znając jak tam jest i jakie mają stawki, nie macie żadnych faktów. Moją dziewczynę nigdy nie spotkało nic złego ze strony tej firmy. Osoby, które chcą zaszkodzić niech lepiej tam się przejdą i powiedzą im to w oczy, na pewno im ulży. Pisanie obraźliwych komentarzy z nadzieją, że ktoś w to uwierzy jest niedojrzałe i bardzo komiczne.

kasa

Szukasz swoich 13 groszy na forum w internecie < śmiech > nie masz języka? odezwij się do pracodawcy... Jak tak dobrze jesteś obeznany w ustawach to na pewno cie wysłuchają... Jeżeli jesteś pracownikiem to tym bardziej nie powinieneś tutaj załatwiać swoich spraw. Przekroczenie granic dozwolonej krytyki może stanowić przyczynę uzasadniającą rozwiązanie umowy o pracę bez wypowiedzenia z winy pracownika. Aż chce się bić brawo dla twojej kultury i głupoty oraz poszanowania dla pracodawcy. nie pasuje ci wynagrodzenie? odejdź do innego Call Center.. Jest ich dużo. I na pewno nie będziesz zarabiał tyle co w tej firmie ;)

Co tu się dzieje ?!

Po przeczytaniu tylu komentarzy mam gotowe scenariusze dla trudnych spraw :D Wypłaty zawsze miałem na czas wiec jeśli ktoś napisał o tygodniowych opóźnieniach to pewnie nawet nigdy w telepromo nie pracował. Z tego co wiem otwierają się w kolejnych miastach więc prawnie jest raczej ok. Jest masa call center które nadal płacą po 8 zł za godzinę. Nie chcesz 11 zł to leć tam zobaczymy jak szybko wrócisz. Szybko palicie mosty a nigdy nie wiecie jak się życie potoczy.

Hshaja
@Co tu się dzieje ?! 13.04.2017 12:55
Po przeczytaniu tylu komentarzy mam gotowe scenariusze dla trudnych spraw :D Wypłaty zawsze miałem na czas wiec jeśli ktoś na...

Nie mogą płacić 8zl studentom USTAWOWO

wypłata

wie ktoś jak będzie z wypłatą? jedno to co mówią (będzie na sto procent 15 xDDD ALE 15 TO SOBOTA) a a drugie jak będzie. czy raczej spodziewać się wypłaty po świętach?

Ela
@rew 14.04.2017 17:45
w lublinie tez nie. jest z gory nakaz, po podpisaniu umowy informują o tym, 60 za słuchawki xD

Co ty piszesz? Jestem studentka,przychodze wieczorami i przez pierwszy miesiac zawsze dostawalam sluchawki od trenerki. Po miesiacu zaproponowali mi sluzbowe sluchawki ale przyniosłam sobie z domu, bo mam takie i bez spiny nikt niczego mi nie wciskal.

really?
@uhugfyes 14.04.2017 14:38
normalna jesteś?! kazdy ma zapewnione u nas w Łodzi

Nie musisz kupować, możesz używać swoich, a nie wiem czy wiesz, ale jeżeli zepsują się firmowe to idziesz z pudełkiem i dają ci nowe za darmo - czyli masz za 60zł słuchawki do końca pracy tak na prawdę. Jeżeli przyniesiesz swoje i ci się zepsują oni za to nie odpowiadają :)) Popracuj dłużej niż kilka dni to się dowiesz . Poza tym nie płacisz za nie na wejściu, tylko pobierają ci 60zł z pierwszej wypłaty ( bądź po 30zł z dwóch ).

Joanna

@Ewciaka co było Twoim głównym powodem zmiany pracy? Co uważasz, że warto by w firmie zmienić?

Zostaw opinię o Tele-Promo - Kielce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Promo