Tele-Promo

Kielce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 237 ocen.

Tele-Promo
2 237 6 1

Opinie o Tele-Promo

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Ada

Polecam firmę, wszystko jest w porządku. Nie miałem żadnych nieprzyjemności, więc szczerze mogę polecić

Krystian

SZKODA CZASU. Zmarnowałem niepotrzebnie 2 dni na "szkolenie". Odradzam to nie jest telemarketing tylko cyrk.

zawiedziona

Telepromo Lublin - tam dopiero robi się (usunięte przez administratora) praca ok i pieniądze zawsze na czas a nawet przed czasem ale zrobili tam kierownika z ukrainy i nie da się tam już pracować. Ja jestem tam od prawie roku i było w miarę ale ten człowiek chce tam zrobić jakąś rzeź wołyńską, (usunięte przez administratora) despota i idiota mógłby chociaż nauczyć się polskiego bo tylko kur.a wychodzi mu poprawnie...

Ghj
@zawiedziona 06.09.2018 19:33

Nowy kierownik w lublinie? Co sie stalo z poprzednia kierowniczka???

maleństwo
@zawiedziona 06.09.2018 19:33

Dobra zmiana! Czas zmniejszyć koszty.

Ela
@Ghj 06.09.2018 21:54

Prawie doprowadziła do upadku całą lokalizacje wstawiając swoich niekompetentnych kolegów i koleżanki na różne stanowiska, a pozbywała się ludzi przed którymi czuła respekt i strach. Takim sposobem osłabiła co się dało i uciekła do konkurencji skąd oczernia telepreme :D no i ogólnie kto z nia pracował, to wie, że szpital w Abramowicach miałby trudne zadanie. trzymam kciuki za powodzenie projektu ;)

Paula
@zawiedziona 06.09.2018 19:33

Kto PRACUJE, a nie siedzi licząc na głaskanie po głowie wie, że można zarobić i liczyć na pomoc i wsparcie. Pracuję w Telepromo i z czystym sumieniem polecam - obecnie jest dużo lepiej. Przede wszystkim dużo dobrych zmian z krótkim czasie i na pewno będzie ich jeszcze więcej. Pozdrowienia dla Lublina ;)

Dajcie spokój...
@Ela 07.09.2018 13:57

Czy nie chodzi przypadkiem o Panią J. ? ;-) Akurat opis trochę pasuje.

Ela2
@Ela 07.09.2018 13:57

Pewnie Ela była byś na czele tej grupy w Abramowicach ;)) Czytając komentarze bardzo podoba mi się człowieka dobrej woli : karma wróci ;)))) awwwwww awwww awwww a może bardziej ałuuu ałuuu ałuuu. Pozdrawia były pracownik watahy, tylko tym razem żadnych pieniędzy wam nie dam, a firme pozdrawiam, głownie swoją późniejszą trenerke Paule xd

Były pracownik Telepromo
@zawiedziona 06.09.2018 19:33

Znam tego szefa jeszcze gdy był kierownikiem lokalizacji w Częstochowie. Współczuję bardzo takiego szefa. Zgadzam się w 100% z Twoją opinią. Wielu pracowników straciło telepromo w Czestochowie przez niego bo nie potrafi pracować z ludźmi. Duzo lokalizacja zawdzieczala trenerowi Dawidowi, który awansował na kierownika Rzeszowa. Aż im zazdroszczę takiego szefa. Ja natomiast na pewno z ukraińskim szefem nie chce mieć nic wspólnego. Stanowisko kierownika niestety nie uczy kultury osobistej a tego brakuje temu panu.

Na szczęście były już pracowni
@zawiedziona 06.09.2018 19:33

Tego człowieka zapamięta każdy kto go pozna. Pracowałam w Częstochowie i był powodem mojej rezygnacji. Brak szacunku do drugiego człowieka to jego motto życiowe. Wszystko mówi sytuacja kiedy konsultantce wytłumaczył, że jak będzie rozmawiać z kolegą z boksu a odbierze klient to klient się rozłączy. Jak klient się rozłączy to konsultantka nie zrobi zaproszenia. Brak zaproszenia oznacza brak premii. Brak premii to brak potrzeby trzymania takiego pracownika więc zwolnienie. Uwaga! Uwaga! Podsumowanie było najlepsze więc tu pozwolę sobie zacytować: jak nie będziesz miała pracy to stracisz dom i się rozpijesz. Gratuluję Telepromo za wybór takiej osoby na szefa.

Aleksandra
@Na szczęście były już pracowni 10.09.2018 21:37

Śmiech poprostu, raczej przychodzi się do pracy żeby pracować a nie rozmawiać z kolegą.. dla tego są przerwy i czas wolny od pracy... kobieto - troche myslenia, ogarnij się, bo widzę że brak inteligencji i szacunku do ludźi to jest twoim: "motto" życiowym ... jakbyś była dobrym pracownikiem to nikt by ci ani słowa nie powiedział, pracuje w telepromo od lat - są same plusy i bez różnicy kto jest kierownikiem! Powodem twojej rezygnacji to jest tylko i wylącznie twoja wina.

ardnaskela
@Aleksandra 11.09.2018 10:58

PO PROSTU naucz się pisać i szanuj LUDZI :P przestań kłamać.

Monia
@zawiedziona 06.09.2018 19:33

Oj widzę jak się nie podoba pracować, najlepej siedzieć na (usunięte przez administratora) i nic nie robić. Przychodźi nowy kierownik i wymaga wyników i dostosowania się do standardów firmy... oooo jaki despot... a najbardziej wstyd za dyskryminacje, bo jak my wyjeżdzamy do Anglii, Niemiec i odrazu perfekcyjna znajomość języka ! Znam tego czlowieka od tego czasu jak jeszcze zaczynał konsultantem, jest mega pracowity, nie ukrywam że wymagający ale sprawiedliwy. Polecam pracę w Telepromo, przedstawia dużo możliwości, elastyczny grafik, wypłata na czas, atrakcyjne premie, cały czas jakieś konkursy! Warto przyjść i sprobować ;)

Aleksandra
@ardnaskela 11.09.2018 11:14

Przepraszam za błędy... Pisać to ja umiem!!!! Widzę że prawda zabolała!!!

^**^
@Aleksandra 11.09.2018 11:36

Głośniej :) "Pisać to ja umiem" fakt, że z błędami inna sprawa :))) Jaki pan taki kram...

Ewa
@Monia 11.09.2018 11:24

Pierwszy raz coś takie słyszę ale ustawka

Ola

Nie mam czasu teraz ale kiedyś napiszę tu obiektywną opinię

Magda

Odradzam. Wytrwałam miesiąc. To nie telemarketing tylko zwykła łobuzerka. Trenerzy to jakieś nieporozumienie. Nie masz wyników to nie wyrabiasz godzin.

Seba

Widać bardzo przejrzyście, że nie które osoby są tu tylko po to aby wrzucać pozytywne jak i negatywne opinie i oceny, chcę aby to było odebrane merytorycznie bo przecież każdy ma swój rozum. Nie chcę być złośliwy ale jest to bynajmniej żałosne i nie kompetentne.HAH NOSIĘ CÓŻ IDIOCI.:)

Przypadek?

Kupa śmiechu z tymi pochwalnymi opiniami i tyle. Tyle ich jest a marne 2 na 6 wciąż. Przypadek? Nie sądzę :) Nie wierzcie w żadne słowo. To jest dramat. Im gorzej tym więcej tych "zadowolonych osób." "Łowców głów" wysyłają pod biura konkurencji :)

Rafi

Ja tam nie narzekam, siedzisz przed kompem i gadasz z ludźmi. Czasami trochę się trzeba poużerać z ludźmi ale przed 15 stan konta się zgadza :) Ja żadnych problemów nigdy nie miałem, a dziś np mam wolne - zawsze można dogadać się w tej kwestii, ważne aby było minimum 25h przepracowanych w tygodniu. Fajna jest opcja poleceń - dają 50 zł za przyprowadzenie kogoś do pracy, można na tym dobrze dorobić.

Magda

Pomimo wielu negatywnych opinii sprawdziłam firmę, poszłam na rozmowę i jestem ponad 3 tygodnie po szkoleniu. Dziwią mnie niektóre opinię bo jestem bardzo zadowolona, wypłata była tak jak w regulaminie, grafik elastyczny (dogadałam się i pracuję 22-23h w tygodniu zamiast 25h), z trenerami da się dogadać - normalni ludzie. Nie wiem kto ma jakie wymagania ale niektóre opinie są bardzo dużą przesadą. Tak jak tu wspominają niektórzy - polecam przyjść i samemu sprawdzić, jeśli komuś nie będzie odpowiadać to się zwolni.. przecież to umowa zlecenie, więc można odejść w każdej chwili :)

Anka

Fajna opcja pracy, lubię rozmawiać z ludźmi i jeszcze mi za to płacą :) polecam

antek

Rzeczywistość to nie zmanipulowany "fejsbuczek" :) odradzam.

Darek

Polecam firmę, brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Lekka praca - dobra kasa !

Damian Thorn

Wiem jedno. Zostałem zrobiony w balona nie przez Verone czy innego pierona tylko przez Eco vital czyli tele promo. Nie interesuja mnie jakies pobocza. Tylko fakty. Wątpię, zeby obie firmy laczylo cos poza niektorymi pracownikami przechodzacymi tu lub tam. Tak to jest w tej branży. Wlascicielami sa inne osoby. Mnie w bambuko zaladowal ten z ecovitaltelepromo.

Prawda
@Damian Thorn 07.09.2018 22:11

Pracowałeś w firmach które oszukują ludzi- za głupotę trzeba płacić!!!

Kaśka
@Damian Thorn 07.09.2018 22:11

Również pracowałam w eco vital i "dzięki" temu nigdy więcej nie chcę w telemarketingu. Po prostu strach (o zarobione pieniądze, stres o wyniki) nie jest to dobre call center co tylko nazwę zmieniło a kilkaset osób na bruk.

ardnaskela

Dwoją się troją w tych kłamstwach. A prawda jest tak jak ilość gwiazdek, naciągane 2 na 6. Zabrakło IP. hehe

tak
@ardnaskela 11.09.2018 12:21

otóż to

Dajcie spokoj...
@ardnaskela 11.09.2018 12:21

Zeby jeszcze bylo te 2/6 - ich ocena to 1,5 gwiazdki xD

Kamila

Polecam firmę - kasa zawsze na czas, miła atmosfera, elastyczny grafik. Wszystkim niezdecydowanym polecam przyjść i dowiedzieć się jak wygląda to od środka, a nie czytać mało wiarygodne komentarze.

Lord
@IMPERATOR 12.09.2018 13:04

Cudownie to podsumowałeś, brawo! Życzę tylko powodzenia tym, którzy mają takie zdania! Bo pisać takie bajki to jeszcze trzeba umieć ;₽

Dajcie spokój...
@Lord 11.09.2018 15:06

Teorie spiskowe o konkurencji przelewają już czarę goryczy, standardowo nie mają sobie nic do zarzucenia, tylko wszyscy winni dookoła a zwłaszcza pracownicy i konkurencja. Verona Consulting/Telemedic to nie jest dla żadna konkurencja, tylko ta sama firma-klon z umową śmieciową, tymi samymi ludźmi, robiąca to samo czyli zapraszająca znudzonych dziadków z alzheimerem na zbawienne badania albo wciskając masażery, garnki, patelnie, żelazka, czajniki i całą resztę chińskich gadżetów a praca polega na czytaniu z kartki. Przecież ludzie nie są bandą idiotów i wszyscy o tym wiedzą, no heloł!

nie jestem zombi

Pozytywne wypociny wkleja 1/2 osoby. Mogą pomóc jak nieboszczykowi kadzidło albo makijaż, może niektórzy się skuszą...

100%
@nie jestem zombi 12.09.2018 15:20

Hehehe na 100%

shotgun

Szczyt żenady żeby stać pod byłą firmą i nagabywać ludzi na przejście do konkurencji... Karol, skoro jesteś takim dobrym trenerem to weź się ze swoim kierownikiem za uczciwą rekrutację...

jajo
@shotgun 11.09.2018 17:23

Tak robili? Cienko z nimi :))

Madzia

Pieniądze to nie wszystko. Dlatego zrezygnowałam. Nie będę się prostytuować dla nich. Nerwy i ta ciagła niepewność. Ludzie rzucający słuchawką i wyzywający od najgorszych. Kadra dodatkowo podkręcająca i tak napiętą sytuację. Jesteś dla pracodawcy nikim, zatrudniają nawet 16 letnie dzieci. Ukraiński kierownik nosi (usunięte przez administratora) wyżej niż sra. Tak jest prawda. Lizusostwo w cenie. Żadne pieniądze nie są warte tego jak się po kilku godzinach czujesz.

xd
@Madzia 10.09.2018 10:30

Potwierdzam, niestety.

ardnaskela
@Madzia 10.09.2018 10:30

Dzieciaków tam dużo. To fakt. Od małego kłamstwa się uczą bo praca to nie jest!

Klaudia
@Madzia 10.09.2018 10:30

Sama prawda! Można zarobić... Tylko za jaką cenę???

Joanna

Piszecie bardzo ogólnie i takie komentarze nie mówią zbyt wiele osobom szukającym tutaj opinii na temat warunków pracy. Przypominam, że to obszar, w którym powinny znajdować się opinie o pracodawcy. Potencjalni kandydaci poszukują tu merytorycznych informacji na temat zatrudnienia w firmie Tele-Promo. Czy możecie powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia oferowanych przez firmę? Czy pracodawca oferuje stabilne zatrudnienie? Jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzeń. Czy firma organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kwalifikacje. To informacje które pewnie ciekawią użytkowników, którzy wchodzą na wątek firmy i myślą o zaaplikowaniu do niej.

Marlena
@Joanna 11.09.2018 23:13

Co do zatrudnienia to umowa zlecenie, więc wydaje się niestabilna, aczkolwiek są osoby w firmie które pracują już kilka lat - jeśli ktoś wykonuje swoje obowiązki sumiennie to zapewniam, że nikt nikogo nie zwolni. W kwestii benefitów praktycznie codziennie są jakieś konkursy rzeczowe lub pieniężne. Co do szkoleń to konsultanci na bieżąco pracują ze swoimi trenerami, mają różnego rodzaju warsztaty doszkalające, odsłuchy itp. Konsultant jeśli naprawdę będzie chciał pracować i będzie wykonywał swoje obowiązki rzetelnie to uwierzcie że będzie zadowolony. Ja sama bardzo dobrze wspominam telepromo, pracowałam 2,5 roku i sama odeszłam bo po prostu muszę się rozwijać w swojej dziedzinie. Bałam się, że jak złoże wypowiedzenie (mówiłam 3 tyg wcześniej) to mnie już oleją i od razu wyrzucą, jednak zachowali się naprawdę profesjonalnie - pracowałam do ostatniego dnia mojej deklaracji. Szczerze wszystkim polecam, szczególnie osobom młodym bo jest możliwość zarobienia naprawdę dobrych pieniędzy. Polecam wszystkim.

Polska mafia

Dla mnie wiekszosc komentarzy jest bez sensu-zamiast zamieszczac normalne informacje na temat pracy, wiecej jest jakichs pomowien i rzeczy pisanych nie na temat, ze trudno sie czegokolwiek dowiedziec. Zamiast opisac warunki pracy, czy zarobki ludzie tutaj chyba zajmuja sie pisaniem bajek. I wez sie tu czlowieku dowiedz czegos o pracy. Nie pozdrawiam

Ruska mafia

Ciekawe czy kierownik wie ze trener z Lublina ma powiazania z grupami przestepczymi I pseudokibicowskimi

Polska mafia
@Ruska mafia 11.09.2018 18:24

osoba piszaca takie rzeczy powinna sie troche zastanowic, bo to juz zakrawa o pomowienia a to jest portal do tego, zeby wyrazic opinie na temat PRACY a nie jakies domysly czy plotki.

Kielce

Jak ktos chce robic i gadac glupoty przez telefon na nich to prosze bardzo. Bo dadza janka za 20zl. Albo kilka jankow. Nie dosc ze ludzie nie chca chodzic na te spotkania to jeszcze dadza janki. Tylko jakos tym starym babka nie dadza tylko mlodym

xxx
@Kielce 11.09.2018 14:43

Kary nie dostaje się za nic. Wyślesz zaproszenie, którego nie mogłeś, to otrzymujesz karę. Nie wysyłaj janków, to nie będziesz mieć kary. Pracuję w Telepromo już ponad rok i nigdy nie złapałem kary.

Gość

warto aplikować i to bez zastanowienia, firma jest naprawde solidna i porządna. Warunki pracy są idealne, lokal klimatyzowany. praca lekka łatwa i przyjemna. grafik elastyczny, atmosfera super. organizuja ciekawe konkursy. ogólnie polecam spróbować :)

Agata D.

Uczę się jeszcze w liceum, więc ciężko pracować gdzieś na pełny etat... Telepromo w tej kwestii naprawdę cenie bo mogę ustalić grafik jak tylko chcę - ważne aby było 25h w tygodniu a w same weekendy można zrobić z tego połowę. Kasa zawsze na czas, pracuje tu od początku wakacji i nigdy nie było z tym problemów. Co do kadry to z każdym się da dogadać, nie wiem skąd takie negatywne opinie... jak się robi swoje to nie ma żadnych problemów. Szczerze polecam wszystkim

Krzysztof

Najgorsza firma pod słońcem. (usunięte przez administratora)

Tede
@Krzysztof 10.09.2018 12:29

Jak oceniacie lokalizacje w Rzeszowie ? Praca jest ponoć bardzo łatwa i można zarobić spoko kasę. Ponoć zmienił się kierownik i jest super atmosfera czy to prawda ?

sdfsfsdfsfg
@Tede 10.09.2018 13:33

@natalia opowie

sdfvgs
@Tede 10.09.2018 13:33

kompletnie nic sie nie zmieniło jesli o to pytasz :-)

tak
@Krzysztof 10.09.2018 12:29

Tak jest.

Konrad B.

Witam, Jeżeli ktoś Lubi rozmawiać i kontakt z ludźmi to praca w sam raz dla niego. Hejty są zawsze i zawsze będą, ale ja nie miałem żadnych problemów z ludźmi tam pracującymi. Atmosfera MEGA, ludzie też, wypłata przed czasem, konkursy atrakcyjne, ekspres do kawy,blendery,bilety na różne eventy ! Zawsze można liczyć na ich pomoc i to nie tylko w pracy a luźny grafik to coś w sam raz dla wszystkich którzy traktują prace dodatkowo. Super rozwój i fajne warsztaty na wiele tematów . Gorąco POLECAM !!!

różne eventy
@Konrad B. 10.09.2018 20:02

yhyyy i frytki do tego nie?

Aleksandra

Byłam, sprawdziłam i zostałam :) Dla ucznia praca akurat.

XD
@Aleksandra 10.09.2018 14:22

Dziewczynko a ile masz latek? 13?

Aleksandra
@XD 10.09.2018 14:50

"Dziewczynko"...wystarczająco żebym mogła rozpocząć pracę ;)

ponawiam na wierzchu

To przykre karolu że piszesz tak o swojej bylej kierowniczce, ale to standard w tej firmie. na poludniu jest tezz lokalizacja gdzie dziewczyna z biura hejtowala na portalach bylych trenerow. wszystko podsycane przez gore. jak gora taka madra niech sama pohejtuje nie swoich pacholkow wysyla zeby z siebie kretynow robili. a i zapomnialo mi sie dodać. Pozniej na spotkaniach proszą konsultantow zeby bronili dobrego imienia firmy. Panie A.S. skoro pan taki cwany sam sie wypowiedz z imienia i nazwiska nie wyreczasz sie, co pan taki bojazliwy czy jak. nie umiecie sie pozegnac z honorem tylko takie cyrki. ale jak ktos dobrze skomentowal wszycscy zli na okolo tylko wy nie.

Nick
@ponawiam na wierzchu 07.09.2018 20:10

a i winni ci co ich już nie ma

mmmmm
@ponawiam na wierzchu 07.09.2018 20:10

Sławek musisz w końcu pogodzić się z tym, że już nie pracujesz. Minął rok, a Ty dalej swoje? Jedyne co potrafiłeś robić, to wydzierać się na konsultantów i ich prześladować. Wnosiłeś coś więcej do lokalizacji w Rzeszowie niż terror? Decyzja kierownictwa o Twoim zwolnieniu była jedną z ich najlepszych decyzji.

Mała

Stres i nerwy. O wynik średnią błedy. Mozna zarobic pod warunkiem ze wyrabiasz normy i nie masz błędów. Kadra masakra. Odradzam.

Ty

Odradzam. Krzyki i wrzaski. Trudno się dogadac z kadrą. Praca stresująca.

Zostaw opinię o Tele-Promo - Kielce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Promo