Tele-Promo

4 Dodaj opinię
Tele-Promo
4 1146 6 1

Opinie o Tele-Promo

Tele-Promo
pracodawca
@ABC 14.01.2019 10:43

Tak , prosimy o kontakt pod numer: 504-902-749 - Białystok 504-902-402 - Lublin 786-840-056 - Kielce 518-314-332 - Rzeszów 510-859-817 - Częstochowa

Aneta_LBN
@Chętny do pracy 03.01.2019 09:56

Cześć, mamy 12,70zł NETTO podstawa + system premiowy do 24,20zł/h NETTO. Zapraszam do mojego zespołu! :) wiecej informacji pod telefonem http://tele-promo.pl/tresci/26-kontakt

Zainteresowana

Wiem, że w Tele-Promo jak i w Poltelu można pracować od godzin popołudniowych do godziny 21:00, czy są jeszcze jakieś Call Center w Lublinie gdzie pracuje się późnymi wieczorami ? Najlepiej też gdyby można było pracować mniej niż 8 godzin dziennie.

Konrad W

Nie rozumiem osób które dają negatywne opinie, muszą to być osoby które myślą ze pieniądze leżą na ziemi i nawet nie starają się podjąć pracy tego typu. Ludzie gdzie dostaniecie nawet 20zl na godzinę ? Gdzie dostaniecie elastyczny grafik patrząc na zarobki jakie można osiągnąć ? Gdzie Was przyjmą bez żadnych kompetencji, wyuczą i dadzą możliwość takich zarobków ? TYLKO W TELEPROMO Pracowałem tam, gorąco polecam, super atmosfera, super ludzie. Praca która przyda sie w przyszłości ponieważ jest to doświadczenie podczas rozmowy z klientami.

Dajcie spokój...
@Konrad W 26.09.2018 11:43

Jeśli jest się wiecznym/byłym studentem zajadającym zupki chińskie to rzeczywiście można nie rozumieć, jak praca na umowie śmieciowej, polegająca na czytaniu z kartki i rotacją jak przy roznoszeniu ulotek może nie być wymarzoną posadą. I z pewnością jest wiele innych możliwości wbrew temu, co sugerujesz czytającym to dzieciakom, tylko wystarczy trochę poszukać. Pomijając już fakt, że twoje stwierdzenie o braku kompetencji jest strzałem w kolano. Pozdrawiam.

Andrzej
@Dajcie spokój... 26.09.2018 23:08

Jeśli posiadasz wykształcenie wyższe i masz długi staż pracy w swoim CV to jest wiadome że nie pójdziesz na słuchawkę, lecz zaczniesz pracować w swoim fachu. Pamiętaj też o tym że są też ludzie, którzy potrzebują pracy lub dopiero zaczynają. W dzisiejszych czasach jest ciężko o pracę dla ludzi bez doświadczenia lub dorabiających na studia. Sam zaczynałem i wiem jak dokładnie jest, jakbym miał pracować. Nie lubię pracy fizycznej, więc szczerze wolę słuchawkę - płacą Ci za gadanie.

Aneta_LBN
@Konrad W 26.09.2018 11:43

W pełni popieram Twoją wypowiedz, wcześniej miałam mieszane uczucia, ale dla mnie praca jest ok. Czasami bywa cieżko ale tylko czasami jak to w życiu już bywa :)

Chętny do pracy
@Aneta_LBN 18.12.2018 12:35

Jakie u was są zarobki ? jestem chętny do pracy! ktoś mi poda jakieś pewne info?

Aneta_LBN
@Chętny do pracy 03.01.2019 09:56

Cześć, mamy 12,70zł NETTO podstawa + system premiowy do 24,20zł/h NETTO. Zapraszam do mojego zespołu! :) wiecej informacji pod telefonem http://tele-promo.pl/tresci/26-kontakt

Konsultantka Telepromo
@Aneta_LBN 03.01.2019 11:51

Właśnie jest teraz znacznie lepiej, a system premiowy zwłaszcza. Większość firm gdzie nie pójdziemy proponują minimalną krajową tutaj jest więcej podstawy.

ABC
@Konsultantka Telepromo 08.01.2019 10:35

Szukam pracy, czy wasza oferta jest nadal aktualna?

Tele-Promo
pracodawca
@ABC 14.01.2019 10:43

Tak , prosimy o kontakt pod numer: 504-902-749 - Białystok 504-902-402 - Lublin 786-840-056 - Kielce 518-314-332 - Rzeszów 510-859-817 - Częstochowa

Sante de grande
@Tele-Promo 14.01.2019 11:08

pracuję i się opłaca, polecam wszystkim!

Aneta
@Sante de grande 21.01.2019 12:46

pracuję bardzo długo, polecam

tak
@Aneta_LBN 03.01.2019 11:51

Kłamstwo.

Judasz :)
@tak 09.02.2019 12:34

kadra jołopy , misiewicze lizusy , za 2 srebrniki po 3 letnim studium gastronomicznym albo budowlance z głównym naciągaczem emerytów. GORĄCO POLECAM.

ucinają z wypłat

UCINAJĄ Z WYPŁAT. TYLKO NA FB PICUŚ GLANCUŚ.

yac

Kasują negatywne opinie. Proszę poczytać na portalu Echo dnia co to za (usunięte przez administratora)

ODRADZAM!

ODRADZAM!

Zainteresowana

Wiem, że w Tele-Promo jak i w Poltelu można pracować od godzin popołudniowych do godziny 21:00, czy są jeszcze jakieś Call Center w Lublinie gdzie pracuje się późnymi wieczorami ?

Joanna

Piszecie bardzo ogólnie i takie komentarze nie mówią zbyt wiele osobom szukającym tutaj opinii na temat warunków pracy. Przypominam, że to obszar, w którym powinny znajdować się opinie o pracodawcy. Potencjalni kandydaci poszukują tu merytorycznych informacji na temat zatrudnienia w firmie Tele-Promo. Czy możecie powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia oferowanych przez firmę? Czy pracodawca oferuje stabilne zatrudnienie? Jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzeń. Czy firma organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kwalifikacje. To informacje które pewnie ciekawią użytkowników, którzy wchodzą na wątek firmy i myślą o zaaplikowaniu do niej.

Marlena
@Joanna 11.09.2018 23:13

Co do zatrudnienia to umowa zlecenie, więc wydaje się niestabilna, aczkolwiek są osoby w firmie które pracują już kilka lat - jeśli ktoś wykonuje swoje obowiązki sumiennie to zapewniam, że nikt nikogo nie zwolni. W kwestii benefitów praktycznie codziennie są jakieś konkursy rzeczowe lub pieniężne. Co do szkoleń to konsultanci na bieżąco pracują ze swoimi trenerami, mają różnego rodzaju warsztaty doszkalające, odsłuchy itp. Konsultant jeśli naprawdę będzie chciał pracować i będzie wykonywał swoje obowiązki rzetelnie to uwierzcie że będzie zadowolony. Ja sama bardzo dobrze wspominam telepromo, pracowałam 2,5 roku i sama odeszłam bo po prostu muszę się rozwijać w swojej dziedzinie. Bałam się, że jak złoże wypowiedzenie (mówiłam 3 tyg wcześniej) to mnie już oleją i od razu wyrzucą, jednak zachowali się naprawdę profesjonalnie - pracowałam do ostatniego dnia mojej deklaracji. Szczerze wszystkim polecam, szczególnie osobom młodym bo jest możliwość zarobienia naprawdę dobrych pieniędzy. Polecam wszystkim.

Aneta LBN
@Marlena 12.09.2018 09:14

Mogę dokładnie powiedzieć to samo, myślę że popracuję jeszcze rok, ponieważ kończę magisterkę i szukam pracy w zawodzie. Pomimo tego będę wspominała pracę w Telepromo bardzo dobrze, bo nieraz ta praca uratowała mi skórę, gdy miałam ciężki okres na uczelni dostawałam wolne bez problemu czy też wypuszczali mnie na kolosy w środku dnia. - wystarczyło być szczerą osobą. Pieniądze to niestety w moim przypadku pierwszorzędna sprawa i na nie narzekam. Polecam każdemu szukającemu pracy!

Sylwia
@Aneta LBN 12.12.2018 17:13

Pracuję w Telepromo w Kielcach od niedawna, byłam zdziwiona pozytywnie że w pracy może być tak dobra atmosfera. W poprzedniej pracy spotkałam się z mobbingiem i presją czasu. Zwolniłam się z stamtąd jak tylko koleżanka mi poleciła nową pracę. O zarobkach się nie wypowiem, ale z tego co wiem jest obecnie 11,70 za godz + spore premie. O wynik też nie jest cieżko, tylko trzeba mieć trochę w sobie samozaparcia :)

ABC
@Sylwia 13.12.2018 15:32

Właśnie jestem umówiony na rozmowę rekrutacyjną, widzę że stawka się zmieniła na 12,70... :D

Sante de grande
@ABC 14.01.2019 11:14

Polecam firmę! :)

Aneta
@ABC 14.01.2019 11:14

12,70 zł to tylko podstawa a można znacznie więcej zarobić az do 24,20zł h/ netto a to już wystarczy tylko chcieć.

K.

Pracowałam w Tele promo w Lublinie podczas okresu wakacyjnego i mimo obaw, ze względu na negatywne opinie jakich się naczytałam, mogę śmiało powiedzieć, że byłam zadowolona. Trenerzy mili i pomocni, praca bezstresowa, grafik elastyczny a wypłata się zgadzała co do złotówki. Osobiście polecam osobom, które chcą sobie dorobić przez kilka miesięcy :)

Monika
@K. 16.10.2018 23:30

Czasami niema szału ale póki co to najlepsza praca jaką znalazłam, ze swojej pierwszej wypłaty byłam zadowolona.

ASCII_ART
@K. 16.10.2018 23:30

Również pracowałem w wakacje ale w tym miesiącu zamierzam wrócić, myślałem że ze studiami nie dam rady, za dużo czasu a zawsze można zarobić.

Klaudia
@K. 16.10.2018 23:30

Polecam również! nie pracuję zbyt długo aby się wypowiedzieć dogłębnie ale zarobki i atmosfera w pracy jest ok, co tu dużo gadać.

Nie wiem
@ASCII_ART 29.11.2018 15:04

Planuje zlozyc cv, ale po przeczytaniu opinii mam mieszane uczucia. Jak cos to mozna z dnia na dzień odejsc np wysylajac smsa bez otrzymania kary?

ASCII_ART
@Nie wiem 31.12.2018 09:04

Nie ma żadnej kary, to umowa zlecenie możesz nawet nie przyjść do pracy bez poinformowania - zarobisz tyle ile przepracowałeś godzin + premia. Jest tylko jedno ALE, warto abyś poinformował swojego przełożonego że chcesz się zwolnić w ramach grzeczności, będzie to o Tobie dobrze świadczyć i w przyszłości np gdybyś chciał do nas wrócić. Nie ma co palić za sobą mostów, Pozdrawiam!

miś
@Nie wiem 31.12.2018 09:04

Nie, musisz przepracować 2 miesiące... inaczej kara.

ASCII_ART
@miś 02.01.2019 15:54

Nie ma żadnej kary! przestań tutaj tworzyć zamieszanie.

Konsultantka Telepromo
@miś 02.01.2019 15:54

Nie ma żadnej kary, głupoty większej nie słyszałam, jeśli komuś coś wypadnie i chce się zwolnić informuje o tym przełożonego i właściwie tyle. Musiałam się zwolnić w czasie sesji, ale zaproponowali mi po prostu dłuższy urlop bo i tak miałam w planach wrócić po wszystkich egzaminach. NA UMOWIE ZLECENIE NIEMA CZEGOŚ TAKIEGO JAK DNI WYPOWIEDZENIA - TYLKO UMOWA O PRACĘ.

Paweł
@Konsultantka Telepromo 08.01.2019 10:44

Nowi pracownicy dostają tylko umowy zlecenie, czy po jakimś czasie można starać się o kontrakt długoterminowy? Poprzednicy pisali o pracy w wakacje. Czy są przyjmowani pracownicy tylko na sezon letni i jakie warunki pracy są wtedy oferowane? Dodajcie informacje na ten temat.

Konsultantka Telepromo
@Paweł 08.01.2019 11:12

Cześć, Każdy ma umowę zlecenie. W tej firmie jest elastyczny grafik, sam ustalasz z przełożonym ile chcesz pracować okres pracy bez limitu nie tylko na sezon. Jeśli szukasz więcej informacji, możesz zadzwonić bezposrednio i wszystkiego się dowiesz. Aneta_LBN 03.01.2019 11:51 @Chętny do pracy 03.01.2019 09:56 Cześć, mamy 12,70zł NETTO podstawa + system premiowy do 24,20zł/h NETTO. Zapraszam do mojego zespołu! :) wiecej informacji pod telefonem http://tele-promo.pl/tresci/26-kontakt

???
@Konsultantka Telepromo 08.01.2019 11:55

cześć, jeśli skonczyłam 16 lat to muszę przynosić jakieś zaświadczenie od rodziców?

Tele-Promo
pracodawca
@??? 10.01.2019 09:58

tak, potrzebna jest pisemna zgoda rodziców.

???
@Tele-Promo 10.01.2019 10:02

dziękuję za odpowiedź!

Sante de grande
@??? 11.01.2019 13:47

praca jest w porządku

Aneta
@Sante de grande 21.01.2019 12:48

Popieram!

XxxJoannaxxX

Wykorzystywanie naiwności ludzi szczególnie starszych nic więcej. Moje sugestie dla Tele-Promo: Zajmijcie się czymś innym pozdrawiam

Marek z chłopaków do wzięcia

Mam garnitur po komuni za rok zdaje maturę podobno można u Pastwa dostać się do pracy jako trener ,proszę o info , znam dużo sąsiadów na rencie bądź emeryturze , lubię rozmawiać przez telefon:) pracę poleciła mi koleżanka podobno odkąd pracuje zamiast ziemniaków gotóje kiwi a zamiast kotlecika grześki i albo snikersy . Dziekuje:)

Dzban Bobel
@Marek z chłopaków do wzięcia 03.11.2018 19:13

Tutaj jest tak super robota dla mało inteligentnych dlatego mi sie udało.

TAK JEST!
@Marek z chłopaków do wzięcia 03.11.2018 19:13

:)

miodzio
@Marek z chłopaków do wzięcia 03.11.2018 19:13

prawda :)

Zainteresowana

Jakie są godziny otwarcia?

Marcelina
@Zainteresowana 24.01.2019 20:31

Cześć, pracujemy: pn -pt : 8:00 - 21:00 sb 9:00-16:00 nd 10:00 -15:00 Najlepiej zadzwonić do konkretnego oddziału w mieście w którym chcesz pracować, ponieważ godziny mogą się różnić.

Юлий

Sam pracuje w firmie juz bardzo długo! Mega dobre zarobki! Chcesz zarobic na wczasy? samochód? dorobić w trakcie studjów?! Zapraszamy do nas! Elastyczny grafik, minimum 25h tygodniowo, wiele konkursów i swietna atmosfera!

Artur telepromo
@Юлий 23.10.2018 23:27

Całkowicie się z Tobą zgadzam, pracuję w tej firmie i jestem zadowolony, kumpel mnie namówił do tej pracy i było warto ;D Wcześniej pracowałem na kasie, tutaj jest o wiele lepiej niż użeranie się z upierdliwymi klientami.

Iga
@Юлий 23.10.2018 23:27

50zł za nowego pracownika i wszystko jasne .

Iga
@Юлий 23.10.2018 23:27

50zł za nowego pracownika , porządna firma ciężko się tam dostać mając mgr inż. dr hab.

Monika
@Iga 28.10.2018 14:29

Wiekszość firm płaci za polecenie drugiej osoby do pracy, co w tym złego?

Iga
@Monika 16.11.2018 11:25

Np. jakie??????????????????????????????

Monika
@Iga 18.11.2018 12:13

Wpisz w google "poleć drugiego pracownika a otrzymasz" jest tego pełno, nie będę tutaj specjalnie linków wklejała. Nie rozumiem co Cię tak gryzie że ludzie dostają dodatkowe pieniądze z polecenia, poza tym praca ze znajomym czy partnerem jest dodatkową korzyścią. Sama pracuję z chłopakiem i mam go pod kontrolą ;)

Iga
@Monika 20.11.2018 15:26

Dobrej zabawy.

Nick
@Iga 21.12.2018 19:15

Pracuję tutaj od 3 miesięcy, praca mi odpowiada jak najbardziej! Polecam wszystkim!

Klaudia

Super foto na fb , Misiewicz i jego osły. haha. merry christmas od emerytów.

TAK JEST!
@Klaudia 22.12.2018 17:26

TAK JEST.

nie kasować

Firma, która przynosi wstyd całej branży.

TAK JEST!
@nie kasować 09.01.2019 14:44

Tak jest!!!!!

xyz

Praca nie jest trudna, mili, pomocni i doświadczeni trenerzy przecież też kiedyś byli konsultantami tak więc wiedzą o czym mówią. Kasa zawsze na czas. mogę polecić każdemu. Nie wiem skąd złe opinie bo nie ma w nich ani trochę prawdy

tak

ecovital=telepromo i to wystarczy by nie chcieć tu pracować

Ja

Praca fajna dla studentów ,Polecam

Kasperek Pustak

"jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą"

Danuta

Solidna firma pieniądze na czas atmosfera fajna wymagania jak w kazdej pracy dodatkowy system premiowy polecam Danuta

anonim

(usunięte przez administratora)

Trener

DOKŁADNIE TAK.

Aneta

Jakie 25 min przerwy? na 8 godz (jeden etat) pracy przepada 35 min przerwy, podzielone 3 na 10, 15,10 min. To jest obowiązek każdego pracodawcy, gdzie byś nie pracował tak musi być. Za spóźnienie jeszcze nikt nie dostał żadnej kary, no chyba że było to już naganne kilkukrotne i ta osoba ma to w głęboko w swoim poważaniu. Jeśli dojeżdża to jest to brane pod uwagę, jesteśmy ludźmi.

ha
@Aneta 27.12.2018 09:10

Ha ha ha

Kielczanka

Pracowałam w Telepromo w Kielcach. Na początku na umawianiu klientów na spotkania, natomiast później przeszła na dział potwierdzania spotkań. Praca łatwa, siedzisz w cieple, wygodne przerwy a co najważniejsze pieniądze na czas. Atmosfera też ok, nigdy nie miałam z nikim problemu. Polecam jak najbardziej i pozdrawiam oddział w Kielcach :)

Agata
@Kielczanka 04.12.2018 15:21

na co umawiałaś klientów na spotkania? zastanawiam się nad podjęciem pracy w jednym z oddziałów.

Aneta LBN
@Agata 06.12.2018 13:29

Hej, praca polega na zapraszaniu ludzi na spotkania, praca jest o tyle łatwa że jest to projekt nie sprzedażowy. Z doświadczeniem czy bez szybko można się wyedukować w temacie i pracować bez trudu.

Sebastian_P
@Kielczanka 04.12.2018 15:21

Cześć, jestem zainteresowany u was pracą? mogę do was jakiś namiar? tel? strona cokolwiek? Mam spore doświadczenie w sprzedaży, pracowałem wcześniej jako konsultant w firmie związaną z sieciami komórkowymi.

Aneta LBN
@Sebastian_P 13.12.2018 15:36

Cześć, akurat u nas jest na tyle dobrze że nie prowadzimy żadnej sprzedaży, umawiasz klientów i właściwie tyle. Jeśli chcesz informacje znajdziesz na stronie tele-promo.pl w zakładce kontakt lub na fejsie.

Sebastian_P
@Aneta LBN 14.12.2018 10:23

Dzięki za info ale udało mi się znaleźć numer na waszej stronie, w czwartek miałem szkolenie i dziś zaczynam drugą zmianę. Miałem okazję podzwonić i od razu mogę powiedzieć że praca jest o wiele prostsza niż w call center sprzedażowym. Zarobki zapowiadają się spoko, jak mawiają inni ludzie pracujący, których poznałem na miejscu. Póki co praca mi odpowiada.

Aneta_LBN
@Sebastian_P 17.12.2018 08:17

Witamy na pokładzie! :)

Koyo
@Sebastian_P 17.12.2018 08:17

Współczuję..

Agata
@Aneta LBN 12.12.2018 16:55

hahaha ty jesteś wyedukowana hahha.Powodzenia

Anonim

Mam pytanie odnośnie tej firmy, planuję zlozyc cv. Czy daja umowy zlecenie ze skladkami zus czy zatrudniaja tylko studentow? Jaki jest okres wypowiedzenia?

Pracownik
@Anonim 15.12.2018 17:47

Zlecenie ze wszystkimi składkami. Okres wypowiedzenia to minimum tydzień.

Koyo
@Pracownik 17.12.2018 08:37

Nie ściemniaj tam nie ma żadnego wypowiedzenia.. informujesz ich następnego dnia już możesz nie pracować...żadnego dokumentu o wypowiedzeniu też się nie dostaje

Aneta
@Koyo 23.12.2018 00:29

owszem, według prawa możesz następnego dnia, ale jeśli nie chcesz palić za sobą mosty lepiej poinformować pracodawcę wcześniej. Każdy pracodawca by Ci to powiedział.

Pracownik

Banda patałachów, grunt że 15 wypłata do rączki

Oliwia

Podobno w euro zaczynają płacić za nowego pracownika.

Konsultantka Telepromo
@Oliwia 17.12.2018 19:13

Co w tym złego że konsultanci dostają pieniądze za polecenie nowego pracownika? większość firm tak robi których na to stać :) Poza tym dla firm korzystniejsze są osoby zaufane, a konsultanci pracują ze swoimi znajomymi. Pozdro600

PaniK

Tym co tak obrażają firmę życzę powodzenia bo psy wieszacie na korporacji w której są dobre zarobki,projekt też nie jest wcale trudny wystarczą dobre chęci...Tym bardziej,że po ciężkich staraniach szukania innej " lepszej" pracy i tak dziwnym trafem tu wracacie.Ja sama pracowałam w jednym z oddziałów i chwale sobie z nimi współpracę.Także bez porównania z innymi callcenter

Monika
@PaniK 26.09.2018 11:00

haha moja znajoma też wróciła do tele jak ją zwolnili w innej pracy, nie wiem co jej tam naobiecywali! XD pracuję od niedawna i jestem zadowolona!

Konsultant
@PaniK 26.09.2018 11:00

dobrze powiedziane!

Olek
@PaniK 26.09.2018 11:00

Wiesz, byłem na początku na tej stronie, ale jak widzę niema co zwracać uwagi na durne komentarze dzieciarni. Stwierdziłem że przyjdę zobaczę sam co i jak. Pracuję od niedawna ze swoją dziewczyną, oboje studiujemy z czego jestem zadowolony. Z góry mogę polecić tę firmę osobom, którzy szukają pracy.

Rafi

Ja tam nie narzekam, siedzisz przed kompem i gadasz z ludźmi. Czasami trochę się trzeba poużerać z ludźmi ale przed 15 stan konta się zgadza :) Ja żadnych problemów nigdy nie miałem, a dziś np mam wolne - zawsze można dogadać się w tej kwestii, ważne aby było minimum 25h przepracowanych w tygodniu. Fajna jest opcja poleceń - dają 50 zł za przyprowadzenie kogoś do pracy, można na tym dobrze dorobić.

Broker
@Rafi 14.09.2018 13:48

Dobrze powiedziane!

Olek
@Rafi 14.09.2018 13:48

Praca jak praca lecz na początek jest spoko przynajmniej na studia, bez problemu można dobrać sobie godziny pracy w zależności jak nam potrzeba, np przychodzę rano potem idę na zajęcia i wracam do pracy. Niestety ale większość pracodawców wymaga pełnego etatu, tutaj tego niema.

Interere

Ooo skad tyle gwizdek? Ostatnio bylo 2

generał
@Interere 12.12.2018 19:01

Sasza ciśnie :)

generał 2
@generał 13.12.2018 09:37

(usunięte przez administratora) , przyjechał żeby się wykazać .

REDA
@Interere 12.12.2018 19:01

rzeszów dawid?

generał 3
@generał 13.12.2018 09:37

Praca szuka człowieka.

Wygadana

(usunięte przez administratora) Najgorsze call center w mieście. To było moim 4 i ostatnim.

ukraiński wojak
@Wygadana 24.09.2018 09:26

A dla mnie najlepsze bo w innych nikt by mnie nie przyjął, mam ujemne IQ

spasiba
@ukraiński wojak 12.12.2018 12:59

To ja podziękuje :)

Mateusz

Praca w porządku pracuję 2 lata, wszystko idzie w doskonałym kierunku wraz z zarobkami.

Dobra rada
@Mateusz 29.11.2018 17:22

Nie kłam, bo nie idzie w dobrym kierunku... W Lublinie jest bałagan jakiego jeszcze nigdy dotąd nie było. Kierownik żyje swoim swiatem, kompletnie nie nadaje się na to stanowisko, dziwię się że główne kierownictwo na takie coś pozwala. Co poniektórzy ludzie chcą normalnie pracować a niestety po prostu się nie dam. Radzę uważać.

Konsultant
@Dobra rada 30.11.2018 00:35

Chętnie to bym uważał na ludzi takich jak Ty, podejrzewam że nawet u nas nie pracowałeś.

Aneta LBN
@Konsultant 30.11.2018 08:56

Pracuję i nikt tu nikogo nie kłamie, chyba pomyliłeś firmy :)) Zarobki są korzystne jak i warunki. Przyjdź i najlepiej sprawdź, pracuje u nas dużo osób, w tym długim stażem w każdej lokalizacji. Chyba nie dlatego że im jest tam źle? mają z tego korzyści. Dlatego nie mieszaj ludziom w głowach...

nie świruj

Jak chcesz to zrobię ci z powrotem dwie gwiazdki...

Broker
@nie świruj 11.12.2018 13:27

No i wszystko jasne skąd tyle jadu i nienawiści bierze się na tym profilu - robicie to po prostu celowo. Powiem szczerze że praca tu czy tam nie wiele się różni i każdy oddział TP czy firm konkurencyjnych na dobrą sprawę pomieściłby każdego bez tej chorej przepychanki o każdą chętną osobę.

X
@Broker 12.12.2018 15:24

Dobra znowu zaczynasz... Jak sobie życzysz.

Zostaw opinię o Tele-Promo - Kielce

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Promo