Huawei Polska

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 27 ocen.

Opinie o Huawei Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Huawei Polska

Zainteresowany

Ktoś mógłby podać jak zarobki na stanowisku koordynatora regionalnego? Ile wynosi możliwa premia?

Aneta

@ciekawy dlaczego uważasz, że to praca tymczasowa? Aktualne oferty w Huawei Polska jednak pojawiają się rzadko, więc istnieje szansa, że można liczyć na stabilne zatrudnienie. Czy ktoś z pracowników może to potwierdzić?

Pracownik
@Aneta 10.08.2017 14:46
@ciekawy dlaczego uważasz, że to praca tymczasowa? Aktualne oferty w Huawei Polska jednak pojawiają się rzadko, więc istnieje s...

Ja pracuje u można liczyć na stabilność zatrudnienia

Gerard

bieda strasza az piszczy

Ciekawy

Dzięki!! A możesz powiedzieć jak zarobki? I cos jeszcze o wadach? Widzę, ze to praca tymczasowa..

Ciekawy

Cześć, Ktoś wie jakie auto służbowe dają regionalnym koordynatorom promotorów? Pozdrawiam

Pracownik
@Ciekawy 14.05.2017 01:35
Cześć, Ktoś wie jakie auto służbowe dają regionalnym koordynatorom promotorów? Pozdrawiam

Renault Megane 4 1.6 dci zen kombi Pracuje w tej firmie na stanowisku regionalym i takim jeżdzę. Praca jest ok, nieszczeólnie stresująca , ale zależy jak sobie ją poukładasz. Czasem są gorące dni że nie wiadomo w co ręce włożyć a czasem jest luźno. MNie prac apasuje bardzo, pozwala na dużą swobod w działaniu i kreatywnośc Z rzeczy na minus to czasem jest chaos informacyjny w mailach.

Crisis
@Ciekawy 14.05.2017 01:35
Cześć, Ktoś wie jakie auto służbowe dają regionalnym koordynatorom promotorów? Pozdrawiam

W tym momencie jeździmy Renault Megane 2017 w kombi

Niesubordynowany

Całkiem niedawno zakonczyłem współpracę z tą pseudofirmą. Chiński [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w duzym skrócie. Pracownik ma być dyspozycyjny najlepiej 24/7. Wynagrodzenie bardzo kiepskie do tego są na tyle bezczelni że potrafią ci obciąć 5 zł wyplaty bo przyjdziesz minutę później albo dwie minuty za szybko sie wylogujesz. Wśród promotorów wiele jest studentów, który w rzeczywistości nie przysługuje wolne. Wzięcie urlopu kończy się zwoknieniem. Same produkty to jedna wielka ściema marketingowa i w rzeczywistości nie dorównują produktom innych firm. Unikać ofert szczególnie przez agencję adecco.

NIgdyWiecej

zdecydowanie nie polecam. Kadra zarzadzajaca projektem jest niekompetentna. Zero podejscia ludzkiego do pracownika. Zakres obowiazkow nie znany nikomu a niby "szefowa" codziennie wydzwania do pracowników z żadaniem wykonania zadania badz pretensjami.

Aneta

Jesteś pracownikiem Huawei Polska? Chętnie poznamy Twoją opinię. Jak oceniasz firmę jako pracodawcę?

pit

Szukają jeleni za małą kasę!

ElDresso

Samochodów służbowych nie było w lutym 2015 roku. Do tej pory taka duża firma nie znalazła czasu na zorganizowanie floty? Dziwny jest ten świat.

Ambitny

Byłem na rozmowie na koordynatora w Addeco i tydzień przed końcem rekrutacji dostałem telefon iż się nie zakwalifikowałem, ale nikogo nie znaleźli bo ukazało się nowe ogłoszenie, no chyba, że znalazł się ktoś za najniższą krajową bo 2 tyś to było dla nich za dużo jakaś porażka niech szukają frajerów najlepiej prosto z Chin.

Był widział ocenił
@Ambitny 22.11.2016 16:39
Byłem na rozmowie na koordynatora w Addeco i tydzień przed końcem rekrutacji dostałem telefon iż się nie zakwalifikowałem, ale...

Haha miałem podobnie. Dzisiaj do mnie dzwonili. Najpierw bajera że 3500 że telefon samochód Ale.najpierw swój bo nie mają jeszcze floty potem zapraszamy do Warszawy odezwiemy sie,. Szkoda tylko że za paliwo nie zwrócili.

Zniesmaczony zachowaniem firmy

Firma totalnie niepoważna. Ogłasza rekrutację, przeprowadza 1 etap rekrutacji i na chwilę przed 2 etapem anuluje rekrutację. Huawei nie szanuje ludzi, pracowników i kandydatów na pracowników. Robią sobie jaja z ludzi... Szczerze nie polecam tej firmy chyba, że lubicie jak się wami pomiata.

Xyz
@Zniesmaczony zachowaniem firmy 07.11.2016 09:48
Firma totalnie niepoważna. Ogłasza rekrutację, przeprowadza 1 etap rekrutacji i na chwilę przed 2 etapem anuluje rekrutację. Hu...

A na co startowales?

qwerty
@Xyz 07.11.2016 13:16
A na co startowales?

Koordynator regionalny - najśmieszniejsze jest to, że ogłoszenie właśnie pojawiło się ponownie :D

deska

W koncu taki regionak manager ma jakieś premie do benefitów.

qwerty

Witam, Co powiedziecie o pracy dla nich na stanowisku "Regionalny Koordynator Promotorów Marki Huawei"(zatrudnienie przez adecco, umowa o pracę, dają auto i narzędzia). Jakieś nowe opinie dot. Poznania?

Domin21
@qwerty 19.10.2016 15:26
Witam, Co powiedziecie o pracy dla nich na stanowisku "Regionalny Koordynator Promotorów Marki Huawei"(zatrudnienie...

Auta nie dostaniesz napewno, jeśli lubisz pracę w stresie, gdzie zarządzanie polega na chamskim traktowaniu pracownika to polecam pracę na tym stanowisku.

Były pracownik

Z 12 osób zatrudnionych w zeszłym roku na stanowisku Mobilny Doradca w Huawei zwolniono 10 osób mimo iż target na 2015r wynosił 10% udziału w polskim rynku a zespół wykręcił ponad 20% :) Znacie inną firmę , która tak traktuje swoich pracowników ? W ich miejsce zatrudniono kilka osób po znajomości , za mniejszą kasę i których obecnie też zwalniają albo niebawem zwolnią. Odzywki przełożonej w stylu ''Ty nie myśl bo Ty nie jesteś od myślenia'' to standard w Huawei. Potwierdzam też to co pisali poprzednicy. Chińczycy Polaków nazywają ''Białymi małpami''to niezaprzeczalny fakt. Szefową zespołu przedstawicieli została pani w średnim wieku , której dotychczasowym osiągnięciem zawodowym było stanowisko kierownika w salonie jednego z operatorów GSM . No więc jak dostała pracę w Huawei to tak zachłysnęła się władzą , że wszelkie hamulce puściły . Poziom zarządzania żenujący , fatalny , totalnie nieprofesjonalny . Zarządzanie poprzez zastraszanie i chamstwo. NIE POLECAM.

Adam
@Były pracownik 16.04.2016 15:50
Z 12 osób zatrudnionych w zeszłym roku na stanowisku Mobilny Doradca w Huawei zwolniono 10 osób mimo iż target na 2015r wynosił...

O przepraszam, jeden zwolnił się sam, chociaż szukano na Niego "haka" :) Popieram i zgadzam się z tym co napisałeś/aś, Jeżeli priorytetem firmy jest zwalnianie ludzi, to coś jest na rzeczy. Zachowanie poniżej krytyki. Powinno zostać to zgłoszone odpowiednim organom. Nie polecam pracy jako mobilny Doradca Klienta dla Huawei.

xXx
@Adam 17.04.2016 22:41
O przepraszam, jeden zwolnił się sam, chociaż szukano na Niego "haka" :) Popieram i zgadzam się z tym co napisałeś/aś...

a ten siwy ściemniacz Robert W. dalej tam pracuje, co go wyrzucili z Samsunga ?

Adam

Odradzam wszystkim pracę jako Mobilny Doradca dla Huawei. Praca w stresie, wiele niewiadomych, brak narzędzi takich jak np. auto oraz marne wynagrodzenie. Kierowniczka Doradców w Huawei wyrzuca niczym strzelec wyborowy- kto nie pasuje- wylatuje. Kto się postawi- wylatuje. Nie polecam.

PM

@Dorota. Ja nie piszę o marce Huawei, tylko o warunkach pracy i o pracodawcy. Zwolnienia będą, bo mistrzowie biznesu z Państwa Środka musieli mieć wzrost w 2015 więc wliczyli do przychodów wszystko co się dało z 2016 i częściowo z 2017 roku. To tajemnica Poliszynela, że Chińczycy bardzo swobodnie manipulują danymi finansowymi firmy. Premie wypłacone, kto miał awansować ten awansował i polskich roboli można zwolnić, żeby nie denerwować HQ stratą... Jak ktoś się dobrze czuje w takich klimatach, to firma z Shenzen jest dla niego...

PM

@Dingo Wręcz przeciwnie. Będą zwolnienia. Na sprzedaży smartfonów Huawei zarabia w Polsce grosze - to nie jest główne żródło dochodów. Więc nie piszcie głodnych kawałków, bo to portal, na którym mamy dzielić się opinią o pracodawcy a nie sprzedawać HR'ową papkę dla dzieciaków po licencjacie.

PM

@om Ogłoszenie jest aktualne. praca w biurze w Łodzi i we Wrocławiu a także w Pcimiu Dolnym, Hajnówce, Łebie, Krasnymstawie i na wyspie Wolin. Średnie zarobki bardzo wysokie: 1500 złotych netto (po przeliczeniu na 8 godzin pracy w praktyce pracujesz 16 godzin dziennie za 3000 złotych). Huawei zaprasza do budowania Chińskiej Republiki Ludowej. :) PS. Dlaczego nie ma tutaj żadnego moderatora, który będzie usuwał wpisy umieszczane przez Huawei?

anonim

(usunięte przez administratora)

PM

@artur Podasz adresy biur Huawei w Łodzi, Katowicach i Wrocławiu? @artur @ninja To nie jest miejsce na wypowiedzi osób podstawionych przez pracodawcę.

PM

Biuro warszawskie jest przez Chińczyków bardzo pożądanym miejscem pracy w Europie. Efektem jest szklany sufit (od dyr. depart. tylko Chińczycy) i głupawe gierki Chińczyków aby wyciągnąć jak największe premie z pracy białego niewolnika. Podejście do pracownika żałosne. Poziom merytoryczny pracowników chińskich bardzo niski. Zupełnie niehumanitarna kultura pracy.

jacek

witam mam pytanko gdzie mają swoje magazyny w polsce ? chodzi mi o pracę

rob

Chcesz się przekonać idź i popracuj dla Chińczyków (dosłownie dla nich, co by nie powiedzieć za nich!). Barany straszne, organizacja dosłownie pod każdym względem kulawa. Jak już cię wyeksploatują to cię szybko wymienią na nowy model "Białej Małpy: :).

Stefan

Pracowałem i podzielam zdanie "Byłego", porażka a Chinoli powinno się wysłać do domu! Chińczycy to idioci, nie boję się użyć tego stwierdzenia...

byly

Pracowalem i powiem ze nigdy wiecej to jest jakis azjatycki kierat z debilnymi szfami i przerosnieta biurokracja. A ie jest to moje pierwsze doswiadczenie z ta kultura, powinno sie ich wypierdzielic z europy jak najszybciej.

pracownik

Hahaha :) Jaasne. Jeden z dwóch komentarzy, które nie dość że są prawie identyczne, to wyglądają jak żywcem skopiowane z google translate. Możliwe, że Chińczycy w Huawei tyle zarabiają, ale nie Polacy.

zadowolona

Ja pracuję w Huawei na stanowisku PO specjalista, jestem bardzo zadowolona, szczególnie z kasy zarabiam 4500 ( cztery tysiące pięćset zł) NETTO - na rękę miesięcznie . Super kasa :)

Zostaw opinię o Huawei Polska - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Huawei Polska