Huawei Polska

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 298 ocen.

Huawei Polska
3 298 6 1

Opinie o Huawei Polska

Adrian

lubię eventy Huawei, zawsze lubię wyzwania, żadnej nie przepuszczę:)

aronw

Jako (były) pracownik Huawei mam bardzo negatywne uczucia wobec tej firmy, szczegolnie przez ostatnie 2-3 lata gdy firma ta zamieniła sie w prawdziwy koszmar. nowa kadra zarządzająca wprowadziła atmosferę zamordyzmu - siedzenie w robicie w nadgodzinach aby udowodnić, ze jestes wartościowym pracownikiem. (usunięte przez administratora) przełożonych którzy kompletnie nie respektują i nie przyjmują do wiadomości ze Polska to nie Chiny i w tym kraju obowiązują przepisy KP - potrafia Vie przy tym doskonale zastraszać tak abys nie próbował szukac pomocy na zewnątrz! Ja zebrałem sie i uciekłem i to była jedna z najlepszych decyzji zycia. Oczywiscie wielka firma, prestiż w CV, dostęp do nowoczesnych technologii, mozliwosc podrozy służbowych po EU i do Chin - ale to wszystko nie jest warte atmosfery jaka panuje w większości działów.

paweł

Koordynator regionalny? Jaka kasa-podstawa Jakie premie? Jakie auto służbowe-? Jakieś limity kilometrów? Pojawiło się ogłoszenie na Łódź, jakieś wiadomości o tym rejonie?

Paweł

Specjalista ds promocji marki Nowe stanowisko, czy ktos wie jakie premie Jakie auto sluzbowe itp?

Rafał
@Paweł 01.10.2018 22:05

Żaden samochód. Praca w stałe przydzielonym sklepie/telekomie. Odpowiadasz za raportowanie sprzedaży, wspierasz promotorów, weryfikujesz stany magazynowe sprzętu i dbasz o ekspozycje. Zarobki takie jakie sobie wynegocjujesz, ale w granicach 3000 netto

Rafał
@Rafał 03.10.2018 12:35

Przepraszam, pomyliłem ze specjalistą ds. Sprzedaży. Szczegółów nie znam, ale sąsiad pracuje w Sprzedaży w Huawei i jeździ Hyundaiem i30 w Kombii.

pracaopto@wp.pl

Ludzie , omijajcie tą firmę z DALEKA! Procowałem w ich biurze w Wawie jako sieciowiec na umowę i wyobraźcie sobie że nawet nie zpłacili mi! Szczegóły: pracaopto@wp.pl

Monika

Czy ktoś w tej firmie zajmuje się B2B. I jak z tym molestowaniem?

Radek
@Monika 10.09.2018 14:26

Dzikie orgie są, ale na siłę nikt z nikim tego nie robi. Pan Włajs organizował Bunga Bunga, ale już go zwolnili..

Czestochowa
@Radek 10.09.2018 15:46

Żenada.

Markiza
@Monika 10.09.2018 14:26

Jest B2B.

Grzegorz
@Markiza 21.09.2018 12:00

A czy mógłbym poprosić jakiś telefon do działu B2B byłbym wdzięczny za pomoc:-) gkurek@interia.pl

Aleksandra

Pracuje jako manager od lipca 2018, praca w, której dużo się dzieje, ale tragedii nie ma, powiem więcej jest ok.

Skyline
@Aleksandra 01.05.2018 14:07

Ola z przyszlosci. :)

Gvc
@Skyline 03.05.2018 17:42

Z historii

Ania
@Aleksandra 01.05.2018 14:07

Podpisuje sie.

.
@Aleksandra 01.05.2018 14:07

:)

Pasek

Czy uśmiechnięty regionalny Mateusz dalej pracuje?

Kobyla
@Pasek 15.08.2018 19:17

Tak i ma się znakomicie, jak cały region

Makis
@Pasek 15.08.2018 19:17

Widzę że znowu jest nagonka na uczciwie pracujących osób. Osoba która wypisuje takie komentarze widocznie nie ma co robić, bo jest na bezrobotnym po tym jak została zwolniona kilka lub kilkanaście miesięcy temu.

Książę Biały stik
@Kobyla 20.08.2018 11:57

Dobry menagier, ale Ania jest lepsza

Szlachta Południe
@Pasek 15.08.2018 19:17

I nawet jest sukcesorem aktualnego FFM, ale mam nadzieję że do tego nie dojdzie!!!

Warszawa Siła
@Szlachta Południe 09.09.2018 00:21

Troglodyto nie pisz Tak bo nie masz argumentów

Sylwia
@Warszawa Siła 09.09.2018 00:46

GRZESIEK PONAD WSZYSTKO I TAK POZOSTANIE NIEDOWIARKI

Kwit DM
@Sylwia 09.09.2018 00:57

Niech się Gajdzina uśmiecha dalej.

Ewelina
@Pasek 15.08.2018 19:17

Pracuje

.
@Pasek 15.08.2018 19:17

Tak

Henry

Podpowiedzcie czy warto starać się o pracę w firmie? Potrzebują ludzi?

Rybak
@Henry 14.03.2018 00:48

Na jakie stanowisko?

Waga
@Henry 14.03.2018 00:48

Praca godna polecenia

Łoś z Łosic
@Henry 14.03.2018 00:48

Nie Tak

Baran Białystok
@Łoś z Łosic 09.08.2018 09:21

Ciebie nie. Partaczu.

Michał L.
@Henry 14.03.2018 00:48

Zależy w jakim dziale.

Woodstock

JAK JEST W BIURZE GŁÓWNYM HUAWEI NA DOMANIEWSKIEJ. DYREKTORZY/KAMOWIE? JACY SĄ W STOSUNKU DO PODWŁADNYCH? CZY SĄ ROZMOWY MOTYWACYJNE? PREMIE UZNANIOWE?

Ero
@Woodstock 10.07.2018 20:08

Jak na Woodstock :)

Widshot
@Ero 12.07.2018 20:00

Tam 2 bylo po jednych pieniadzach :) Szybko wyeliminowani juz na 1 szkoleniu wstepnym :)

Makis
@Widshot 13.07.2018 13:41

Oczywiście są rozmowy motywacyjne, bardzo oryginalne, szczególnie dla kobiet. Współpraca międzydziałowa również jest na świetnym poziomie niezależnie od wieku.

Woodstock
@Makis 17.07.2018 17:37

Co znaczy szczególnie dla kobiet?

Nick

Napisze ktoś cos, jak Kamowie?

Happy Chinese New Year!

Szukając pracy właśnie natknąłem się a ten serwis, więc uznałem, że ja coś dodam. Aktualnie jestem nadal pracownikiem, ale czas szukać nowych wyzwań. Pieniądze są OK, narzędzia do pracy też - poza komputerem. Deadliny potrafią być na "za 15minut" więc sprawny i szybki komputer to podstawa, niestety nasze mają ten problem, że od uruchomienia wraz z włączeniem poczty schodzi się ok 10minut :) Komputer firmy Lenovo, nie wiem czemu nie Matebook, może myślą że #lenovolepsze lub uważają że nie zasługujemy na Huawei... Atmosfera w firmie coraz gęstsza, dobrzy pracownicy odchodzą sami lub są zwalniani by na ich miejsce wprowadzać ludzi FF Menagera i jego znajomych. Przez co nawet na imprezach integracyjnych trzeba sie bardzo pilnować co i komu się mówi. Przeważnie nowy nabór to ludzie zwalniani z niebieskiej konkurencji. Jak tworzy się nowe stanowisko na które możnaby "wskoczyć" i dalej się rozwijać, z góry wiadomo kto je dostanie, oczywiście nie za zasługi (przynajmniej nie za zasługi, które można by było tu przytoczyć by wpis nie został usunięty). Często mam wrażenie, że ludzie w biurze mimo, że siedzą box w box ze sobą nie rozmawiają. Duzy chaos informacyjny, dużo wymagań - często z czapki, ale trzeba sobie jakoś radzić. Lepiej nic nie negować. Przełożeni nie mają dobrych argumentów by uzasadnić jakieś działanie. Najczęstszym uzasadnieniem jest: "bo XX tak chce". Regionalni Menagerowei są tylko by przekazywać maila niżej, a i z tym mają problem by zachować terminy (może mają ich za dużo?). Jest trzech RM i rozbieżności w czasie przekazania zadania sięgają nawet do kilku dni - oczywiście w takim wypadku niektórzy mają mniej czasu by zadanie wykonać. Znam przypadek, że RM wysłał specjalnie zadanie do wykonania po terminie dla KR by mieć argument do zwolnienia chłopaka, że ten "nie ogarnia" (jakoś wcześniej ogarniał, ale fakt że ciężko u niego było z dyscypliną). Brak jakościowych szkoleń produktowych, na samym początku przykladano podobno do tego większą uwagę, od kąd ja pracuję niestety jest to robione na odpie**ol. Trenerzy produktowi często nie znają odpowiedzi na zadawane pytania. O wielu rzeczach dowiadywałem się z stron www, od kolegów lun ludzi ktorych ja mam szkolić... Mimo wszystko mogę polecić tę firmę gdyż jest to w sumie fajna praca (poza otoczką), w szczególności dla ludzi bez dużego doświadczenia, najlepiej singli. Ewentualnie dla osób znających "szefów" lub bez kręgosłupa moralnego :)

Mati
@Happy Chinese New Year! 21.02.2018 21:49

Ad rem: 1. "dobrzy pracownicy odchodzą sami lub są zwalniani" Prosze podac 1 przyklad dobrej osoby w ciagu ostatnich 7 miesiecy ktora sie zwolnila tudziez zostala zwolniona. Firma rozstaje sie z kretaczami (falszowanie umow/protokolow/naduzycia proceduralne), ewentualnie jak juz ktos wie, domysla sie ze ma grzaski grunt bo i tak zostaniw odpalony to bierze L4, malo tego planuje l4 w systemie z wyprzedzeniem. To sa dobrzy ludzie? Zwalniaja sie bo przykrecona zostala sruba, bynajmniej nie z robota bo jak pracujesz to wiesz ze ilosc wizyt zostala zmniejszona o 30% 2. "Jak tworzy się nowe stanowisko na które możnaby "wskoczyć" i dalej się rozwijać, z góry wiadomo kto je dostanie" Chyba jednak nie pracujesz w HW badz wykazujesz sie skrajnie zla wola. Taki przyklad do przemyslenia ktory nijak ma sie z ta teza. Slask- Trenner/Region Centralny 3. Komputery- potwierdzam. 4. "Brak jakościowych szkoleń produktowych" Bzdura. 05, 06, 08,11,12 2017 (Warsztaty)

Koordynator
@Happy Chinese New Year! 21.02.2018 21:49

Osoba która pisze takie opinie, ewidentnie nie pracuje w Huawei, co najwyżej pracowała, i nie może się pogodzić że swoją słabością. Świadczy to m.in że jest 4 RM, było 3 ale w grudniu. Chyba wszystkie negatywne komentarze pochodzą od byłych dwóch kolegów z jednego miasta.

Happy Chinese New Year!
@Koordynator 25.02.2018 16:20

wszystkie negatywne opinie są z całej Polski od byłych i obecnych pracowników. O firmie warto zapomnieć jak najszybciej i tyle... reszcie współczuć i trzymać kciuki żeby nie wylądowali w PUP.

anonim

(usunięte przez administratora)

Gawron

Cwaniaczku przedstaw się z imienia i nazwiska... ANONIMOWO najłatwiej nie? Tchórzu. Szujo.

Bocian

Czekam na czasy, kiedy takie anonimowe oszczerstwa i brednie będą karane.

Justyna

przytoczę wcześniejszy komentarz Makisa z którym w pełni się zgadzam Makis 22.08.2018 08:59 Widzę że znowu jest nagonka na uczciwie pracujących osób. Osoba która wypisuje takie komentarze widocznie nie ma co robić, bo jest na bezrobotnym po tym jak została zwolniona kilka lub kilkanaście miesięcy temu.

Tomasz

i oto własnie czasy kiedy anonimowa (usunięte przez administratora) bezkarnie może pisać brednie...........

Hubert

Osoba które pisze takie oszczerswa nawet nie zdaje sobie sprawy jaką krzywdę sprawia dla osób wymienionych z imienia i nazwiska. Znam (usunięte przez administratora)osobiście i zapewniam że nigdy do takich czynów nie posunął by się. Pomimo swojego wieku, ma większe doświadczenie a przede wszystkim predyspozycje niż nie jeden wieloletni Manager.

Bobek
@Hubert 12.09.2018 18:43

Wiek tutaj zupełnie nie ma znaczenia, są różne sposoby zarządzania i motywacji zespołu, opinie są mocno podzielone co do tej osoby, ale nigdy nie będzie 100 % zadowolonych. Regionalny (usunięte przez administratora) to profesjonalista, nie musi używać twardych technik w zarządzaniu a efekt idealny, zespół zgrany i wie co ma robić i do czego dążyć.

Fachowiec
@Hubert 12.09.2018 18:43

Czasami jest tak że pomimo wieku menadżer nie potrafi się zmienić i być człowiekiem dla swoich ludzi, presją i zastraszaniem sukces się zbuduje na chwilę. Fakt (usunięte przez administratora)najlepiej wypada na tle regionalnych menadżerów, zarządza fachowo bez lizusostwa i bez uskuteczniania fałszywej polityki.

Przemek
@Fachowiec 12.09.2018 20:40

Trzymanie na siłę i po znajomości Pasonia i pracującego po 2 godziny dziennie Kobylinskiego o tym świadczy. Tu Gajda wykazał sie wielkiem profesjonalizmem (ale w kryciu) Szczyt. Buahaha

Nicola

Fakt ta osoba ma dość twardy styl zarządzania, gdzie na pierwszy rzut oka nie widać tego. Fakt faktem jest osobą skuteczną w swoim działaniu i wydaje mi się ze obecni i byli przełożeni są z niego zadowoleni. Pozdrawiam

Logopeda

Pan Włajs jeszce pracuje? i czy po jego grabiezach w firmie do tej pory odbija się czkawką.. Podobno poprzedni dyrektor dawał mu ciche przyzwolenie na szaber w biały dzień.

MC Fraud
@Logopeda 08.09.2018 23:10

Podziękowali mu a dogadywanie się z firmami zewnętrznymi zostało szybko ukrucone, ale są i kontynuatorzy, którzy nie znają dnia ani godziny.

New Look
@MC Fraud 09.09.2018 12:50

Co za bzdura.

Aneta

@Sz.P, możesz jeszcze napisać czy nadgodziny są dodatkowo płatne czy odbierane jako dni wolne? Jak wygląda kwestia benefitów pozapłacowych? Można w firmie liczyć na rozwój zawodowy i szkolenia podnoszące nasze kwalifikacje? Napisałeś, że pracownicy co chwilę odchodzą lub są zwalniani. Czy dotyczą one konkretnego działu? Według Ciebie co jest głównym powodem rotacji? To informacje, które pewnie ciekawią użytkowników forum, którzy wchodzą na wątek firmy Huawei Polska i myślą o zaaplikowaniu do niej.

Ups..
@Aneta 05.07.2018 10:04

Powodem rotacji jest to ze najpierw zarabiasz 3000zl a potem sukcesywnie ci zwiększają target do 300% lub poprostu do momentu aż go nie wyrobisz abys za duzo przypadkiem nie zarobił jak przez miesiąc pracy bd zarabiać w końcu zamiast 3000zl -1000zl to sam odejdziesz bo cie zacznie już drażnić gowniana wypłata i traktowanie ciebie jak s***cia. Bo jak to się stało ze nie udało ci się wyrobić targetu. Przestałeś się starać. A może jaki masz problem w osiągnięciu celu ? Do tego lojalki jak dostaniesz długopis z logiem HUJWEY i ich bezgustowny mundurek z cichobiegami (3miechy albo oddajesz 1000) + Lojalka ze po zakonczeniu z nimi umowy nie możesz podjąć pracy u konkurencji to warunek aby podjąć prace . Umowa zlecenie przez cały okres pracy. Chyba ze jesteś wybrańcem to może o prace. Śmieszna chińska firma. Co jakiś czas tesciki. Nawet jak wyrobisz target na 300% i nie nauczyłeś się do testu i Pan mondrala przyjdzie i się zapyta to itak ci obetną punkty. I końcowa premie xD takie życie w korpo szczurach. Lizać telefony (usunięte przez administratora) i sprzedawać

antykafar
@Ups.. 06.07.2018 01:28

Można by było uzyskać więcej szczegółów, napisane jest co mozna stracić a co można zyskać, brzmi to trochę subiektywnie i niewiele wnosi dla mnie czyli osoby zainteresowanej pracą w tej firmie, wiem że niektórzy narzekają , ale po to jest ten portal żeby napisać obiektywnie a nie w żalu

Dorota Boom
@antykafar 10.07.2018 11:24

Kolezanko bzdury piszesz... Nie dziwie sie ze zostalas zwolniona. Ja jestem bardzo zadowolna tak z wyplaty jak i tego ze firma dala po 1000/2000 zl na zakup odziezy. Poza tym Dolores bzdur nie pisz.

DB
@Ups.. 06.07.2018 01:28

Sama przez rok bylas tym korpo... Itd. Jezeli myslalas ze czy sie stoi czy sie lezy 2300 sie nalezy plus to dobrze ze tak slabe ogniwo nie przetrwalo czasu proby :)

PL
@Aneta 05.07.2018 10:04

1. Nadgodziny ani płatne ani odbierane jako dni wolne (jest ich sporo). 2. Benefity: mozesz sama wykupić sobie pakiet a'la multisport. Częste wyjazdy i imprezy integracyjne - menago lubi dać sobie w palnik więc szybko odpada z glownej imprezy i zamyka się w pokoju z poplecznikami, więc tez jest luźna atmosfera. 3. Szkolenia często jak wyjazdy - duży plus. 4. Odchodzą bo mają życie prywatne, zwalniani bo albo kręcą lub nie mogą się dostosować.

Marta
@PL 10.07.2018 18:40

1. Placone. 2. Multisport, car allowance i mnostwo innych. WYPLATA!!! 3. Czeste szkolenia - Chiny. 4. Odchodza bo albo nie wytrzymuja cisnienia albo krecili walki

Lukasz
@Aneta 05.07.2018 10:04

Wiem ze jedna Manager ma sprawe o mobbing i jest temat molestowania w biurze.

Pszczoła
@Lukasz 10.07.2018 19:57

Bzdura totalna, z tym molestowaniem, sprawę ma założoną przez kobietę niezrównoważona psychicznie, dla ścisłości ten manager z zarzutami to też kobieta.

Anal-it-yk
@Pszczoła 11.07.2018 09:10

Znowu widze gownoburza spowodowana przez zwolniona osobe. Mozna wyluskac tutaj sezonowosc :D

Ero antyAnal ;p
@Pszczoła 11.07.2018 09:10

I co z tego, że sprawa założona przez kobietę na kobietę? Ma to jakieś znaczenie? Jak facet chciał zgwałcić faceta na jednej z imprez Huawei to gdy przyjechała policja nikt nie mówił że to gwałcony jest niezrównoważony.

Lipton
@Ero antyAnal ;p 12.07.2018 19:59

To z tego, że one pracują.

Sz.P.

Jeżeli masz swoje życie prywatne, pasję, rodzinę - nie aplikuj do Huawei. Nadgodziny gonią kolejne nadgodziny, bo nie wypada wyjść przed swoim szefem. Do tego przymusowa półgodzinna przerwa, a więc czas pracy jeszcze dłuższy. Chińskie, niezrozumiałe procedury oraz brak jasnych zasad oceniania - wszystko jest w tej firmie uznaniowe. Atmosfera gęsta, ludzie co chwilę odchodzą lub są zwalniani. Generalnie nie polecam.

Administrator

Posiadacie jakieś informacje z życia przedsiębiorstwa? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w Huawei Polska. Wasza opinia może pomóc innym użytkownikom.

anonim

(usunięte przez administratora)

KR

Ciężko by osoba pracująca na L4 jeździła taksówką, a nie autem służbowym.

Hetman

Osoby wierzące w Siebie, uczciwe sfocusowane na pracy,ambitne, nie wrzucają negatywnych wpisów. OSOBY KOMBINUJĄCE, będą pisać tutaj elaboraty o swojej ułomności.

Maniek

Jestem osobą z branży i słyszałem o tych historiach że w Huawei niektórzy koordynatorzy pracowali na dwa etaty. Auta służbowe wykorzystywali jako auto dostawcze do swojego interesu :) Śmiech na sali... było to jakis czas temu, więc chyba coś się zmieniło? widząc takie wpisy?

Lolek
@Maniek 23.02.2018 22:25

Jeden to nawet prosiaki wozil w Megance za czasów FFM Agnieszki, jak takie rzeczy przechodziły....

Maniek
@Maniek 23.02.2018 22:25

Czyli nic się nie zmieniło i potwierdzone, a z jakiej części PL był to koordynator ?

HERMAN
@Maniek 24.02.2018 16:54

Polnoc-wschod, Lodz, Poludnie.

Alejandro

Zmiany są wskazane, pracuje od dwóch lat i wiem że różnie bywało a pisze to tylko dlatego że niektórzy Koordynatorzy pracowali dwie godziny dziennie, jestem nauczony pracy i nie wyjeżdżam ze sklepu do momentu aż wszystkiego nie zrobię. Dobrze ze są zmiany, nie żałuję tych co zostali zwolnieni, .Nikt nie widział wcześniej patologii, którą stworzył poprzedni FFM, teraz jest tak jak powinno. Fakt nowy FFM to osoba bardzo wymagająca i wprowadził szybkie tempo pracy, nie wszyscy dają radę. Koordynatorzy na Warszawie maja ostro i pracują do 20.00 i dłużej, ale rozmawiałem z takim małym śmiesznym Koordynatorem z Warszawy i mówi że jest dużo pracy, ale ocenia zmiany na duży plus. Drugi koordynator starszy wiekiem też jest mega zadowolony, pomimo że pracy jest więcej. Ludzie szanujcie swoją pracę, czy w innych firmach jest lżej, tak ale tylko jak Nas tam nie ma.

Gibon
@Alejandro 24.02.2018 22:42

To nie jest Htc Nokia czy LG tu sie zapier... wszystko jest na wczoraj. Decydujac sie na prace w HW musisz miec silne nerwy, i umiejtnosc pracy pod presja czasu.

Kuley
@Gibon 28.02.2018 21:48

To prawda jeżeli ktoś nie potrafi pracować na pełnych obrotach to po czasie się zacznie narzekanie i pisanie jaka to firma Huawei jest straszna. Lekko nie jest ale rozwój wymaga poświęceń.. kiedyś mogli być lepiej ale rozwój to zmiany a Zmiany to opór materi, więc stąd te komentarze.

Były pracownik
@Kuley 28.02.2018 23:42

Szkoda tylko, że nie można dostać odpowiedzi nt realnych powodów zwolnienia. To jest brak informacji zwrotnej. Dla osoby pracującej bądź co bądź w sprzedaży jest to cenna informacja co należy poprawić i nad czym pracować. Szkoda, że regionalny nie zdobył się na szczerość.

Będek z Polski

Czy ta symaptyczna Regionalna chyba Ania, dalej pracuje?

Jeszcze pracuje....
@Będek z Polski 25.02.2018 12:40

Waldek

Będek z Polski
@Będek z Polski 25.02.2018 12:40

Podobno u niej trzeba było być nadwyraz debilem aby zostać zwolnionym. Podobno 10 tysięcy szans miał każdy.

Snapd
@Będek z Polski 25.02.2018 12:55

RM miękkie zarządzanie ludźmi, brak konsekwencji za popełnione błędy itd.., ale czy to jest dobre i rozwojowe dla samego pracownika, chcesz się nauczyć prawdziwej pracy w ogniu walki do zapraszamy do Warszawy.

Nika
@Snapd 25.02.2018 13:01

Czy osoba która tak twierdzi to jest pewna ? Z tego co wiem trochę się zmieniło na jej Północnym regionie. Trochę pozwalniala w swoim regionie (Łódź, Białystok)

El dj
@Snapd 25.02.2018 13:01

Co to za komentarze sami stachanowcy.. nie wierzę że każdy będzie chciał pracować tak dużo.. może tak ale do 20.00 pracować mogę za 7 tys na rękę nie mniej!!!. Pracowałem z Anią i było pięknie, normalne warunki pracy czy się robi czy się leży 4200 się należy 4 godziny w Huawei i mogłem zająć się swoją prywatną działalnością. To jest ważne że za taką kasę nie można się zapracowany. Widzę że tu jacyś fanatycy pracy z Warszawy piszą. Ania RM jakby nie nowy FFM to dalej bym z Tobą pracował, na tych warunkach, żyć nie umierać, parę godzin i do domu a nie jak niektórzy lizusi z Warszawy, którzy wchodzą w tylek nowemu FFM. Ania najlepszy MR Huawei.

El dj
@Nika 25.02.2018 16:00

Ja u niej pracowałem, ona sama z siebie nikogo by nie zwolniła. Jeżeli są konsekwencje to musi ktoś ją z góry naciskać. Ania jest dobrą osobą nie jak tych dwóch bezwzględnych z Warszawy, jeden z nich to chyba non stop w pracy co za gość.....

Mati
@El dj 25.02.2018 18:05

Piotrek tymi słowami tylko potwierdziłeś powyższe tezy i wbiłeś jej gwóźdź do...

walter
@El dj 25.02.2018 18:05

"Pracowałem z Anią i było pięknie, normalne warunki pracy czy się robi czy się leży 4200 się należy 4 godziny w Huawei i mogłem zająć się swoją prywatną działalnością" A za ile godzin miałeś płacone? za 4? :( To jest oszustwo i to z premedytacją. Robileś wszystko i dalej robisz aby Twoja była przełożona poniosła konswkwencje. Naprawdę aż taka zła była? :(

Garbi
@walter 25.02.2018 19:53

Ktoś tu robi gównoburzę, większość tych komentarzy napisanych z jednego IP. Prawda, że Ania jest miłą osobą, ale przyczepia się prawie do wszystkiego. Jest chaotyczna to prawda, ale jej prawdziwą słabą stroną jest to, że jest ze "starego układu" i nie ma swobody w działaniu. Widać, że już jest kandydat na jej miejsce i ewidentnie ktoś z premedytacją zaczął ten wątek. Żal.

walter
@Garbi 26.02.2018 08:47

Przecież piszą tak jej współpracownicy. DJ z Łodzi, że pracował 4 godziny za 4200... Chcąc napisać coś dobrego o niej wyszło, Jemu jak zawsze. (tak jak wychodziło w robocie prawopodobnie)

Nik
@Garbi 26.02.2018 08:47

Ps. Jaki stary układ, Regionalną jest od roku... są osoby w Teamie które pracują po lat kilka.

Plaut
@walter 26.02.2018 09:25

Dziwna nagonka na uczciwie pracującego człowieka. Dodatkowo wydaje mi się, że ktoś tu podszywa się pod pewnego DJ. I od razu kolejne posty które wskazują jego imię i miasto - podejrzane. Ktoś tu chce ewidentnie zabłysnąć przed nowym dyrektorem.

Piotr O. dj z Łodzi
@Plaut 26.02.2018 18:06

Witam, Pragnę poinformować, że jakiś niedorozwój podaję się tu za mnie i piszę w moim imieniu jakieś niestworzone historie. Prawdopodobnie jest to osoba chora psychicznie i nie pozostaje mi nic innego jak tylko jej współczuć. Nigdy nie rozpisywałem się w internecie na temat moich byłych pracodawców ale jak ktoś mi powiedział o tej sytuacji muszę to sprostować, bo jestem prawdopodobnie jedynym DJem z Łodzi, który pracował w Huawei. Szanuję każdego kto tam pracował i nigdy bym złego słowa nie napisał w internecie o nikim, bo mam ważniejsze rzeczy do robienia w wolnym czasie. Poza tym nigdy nie wymienialbym ludzi z imienia i nazwiska, po trzecie nie pisałbym o zarobkach, bo to totalny brak profesjonalizmu. Osobiście uważam pracę w Huawei jako dobrze płatną, wymagającą i odszedłem z tej firmy tylko dlatego, że chciałem mieć więcej życia po pracy z racji na moje osobiste cele. Wszelkie wiadomości, które zostały wyżej napisane w moim imieniu, świadomie lub nieświadomie pochodzą od kogoś komu się nudzi. To jest mój pierwszy i ostatni post na Gowork. Pozdr,

Jarek
@Plaut 26.02.2018 18:06

Chyba nie trafiłeś z tym nowym dyrektorem, ponieważ jeżeli ktoś pisze o ludziach z niebieskiej konkurencji to on ich wszystkich zna, kiedyś razem pracowali. Może ktoś z poza ,, niby układu,, chce się podlizac.. Nie wiem o co Wam chodzi, ale to wszystko się całości nie trzyma. Jedna wielka propaganda.., pracuje dwa lata i coś niezwykłego się teraz dzieje ktoś naprawdę nie może pogodzić się z utratą stolka i pisze bzdury a to tylko szkodzi wizerunkowi firmy. Mogę powiedzieć wiele na temat nowych zmian, ale nie szkodzą mi na tyle żeby podzielić się swoimi zalami, zawsze może być lepiej, pomimo że nie do końca nowe decyzje są słuszne..

Plaut
@Jarek 27.02.2018 23:48

Mój post dotyczył jedynie tego, żeby zwrócić uwagę, że ktoś stworzył ten temat tylko po to by zaszkodzić kilku osobom. I wg mnie cały jest prowadzony przez jedną osobę podającą różne nicki (poza dwoma ost. wpisami). Możliwe, że posunąłem się jednak za daleko z interpretacją z jakiego powodu powstał.

Plaut
@Plaut 28.02.2018 13:15

PS. To jest korpo, każdy kto przychodzi tu do pracy powinien zdawać sobie sprawę z czym się zderzy. Żadna praca nie jest lekka. Każdy z postów tu ma w sobie sporo prawdy (i te negatywne i te pozytywne - choć są mocno podkoloryzowane). Ja ze swojej strony wszystkie zastrzeżenia jakie miałem do pracy i umowy omawiałem na bieżąco ze swoimi przełożonymi , nie zawsze się dostaje odpowiedź jaką chce się usłyszeć, ale od tego oni są. Co nie zmienia faktu, że ciężko jest się mi pogodzić z tak perfidnym oczernianiem moich kolegów. Tyle w temacie i mam nadzieję, że będą pojawiać się już tu tylko prawdziwi użytkownicy tej strony.

Checker
@Plaut 28.02.2018 13:15

80% nr.. IP jest z Lodzi. (wcześniejszych tez)

Amerykanin
@Plaut 28.02.2018 13:33

Ameryki nie odkryłeś.

Piotrek
@Będek z Polski 25.02.2018 12:40

pracuje pracuje

Ytr
@Garbi 26.02.2018 08:47

Ania jest dobrą Osobą i pracownikiem, to że miała słabych pracowników i za bardzo im zaufala to inny temat, teraz zarządza stanowczo i bledow ie wybacza

anonymous
@Ytr 03.03.2018 03:43

To że miała krętaczy w regioniw to fakt. Faktem jest również ze juz nie pracują. Niech moc będzie z Anią :)

Tvc
@Plaut 26.02.2018 18:06

Tak Ci o których myślisz nie muszą starać się zabłysnąć, akurat nowy dyrektor zna ich dobrze bo z nimi kiedyś współpracował, wie co układ Jeszce bardziej się umocnił... Ciekaw jestem co Tu jeszcze można a napisać....

Zasmucony
@Tvc 03.03.2018 12:44

Dyskuja na tym forum to szambo. Kazda z osób jest inna, ma inny sposób zarządzania i każda jest dobra w tym co robi.

xd
@Garbi 26.02.2018 08:47

Tak? Skora niby taki z ciebie haker to podaj z jakiego ip. Żałosne.

Rudy
@xd 29.03.2018 09:24

Skorak??? Skad wiesz ze to ja. Przeprosilem :(

Antyfan
@Rudy 30.03.2018 18:14

Artykuł 23,24 i 82 kodeksu cywilnego. Radzę poczytać co ty robisz człowieku.

Rudy
@Antyfan 01.04.2018 11:21

Prawnik z Lincolna sie odezwal... Twoje wypowoedzinwyczerpujanzniamiona art opisanych w 212/216 KK jak juz chcesz sie licytowac...

Informacja IP

Widzę, że kogoś bawi resetowanie routera i dynamiczne IP tak aby wciagu 14h dodać 100 ocen na1* i zmniejszyć tym samy rating firmy z 4* na 2*. Ten portal schodzi całkowicie na psy. Widzę, że to ta sama osoba która ma 50+ pod swoim postem. Człowieku idź się lecz na nogi bo na głowę zdecydowanie za późno.

Kowalski

Nie trochę tylko parę dni popracują..., osoby , które jeszcze pracują i są powiązane ze swoimi nie pracującymi i szkodzącymi firmie osobami(przyjaciółmi)..wiemy o kogo chodzi..No ale to bardzo dobrzy nie pracujący już koledzy skoro szkodzą aktualnie pracującym kolegom..Sami pętle na swoim gardle zawiązali.

Admin

Po numerach IP wiemy z jakiej lokalizacji były posty oraz dzialania związane z obniżeniem ratingu firmy. Powodzenia Hejterzy już niedługo ktoś za to odpowie.

Plaut

Przestań zachowywać sie jak dziecko i jak masz jakiś problem to zadzwoń i go wyjasnij z zainteresowanymi - numer znasz. Jak do tej pory rzucasz oskarzeniami bez podstaw.

xdd
@Admin 09.03.2018 08:59

Tak, pajacu skąd ty możesz to wiedzieć? Do takich danych dostęp ma tylko administrator goworka, a nie ty chojraku :)

Tomek

Czy koordynatorzy mogą liczyć na jakieś zniżki na sprzęt? Plus z jakich telefonów korzystają? czy są to zawsze nowinki od producenta?

Radek 79
@Tomek 19.03.2018 21:39

Znizki nie. Telefony najnowsze... po kilkanaecie urzadzen

paweł

Koordynator regionalny zatrudniony przez Adecco. Jakie auto plus jakie zarobki? jaka premia Czy Huawei zatrudnia też bezpośrednio na to stanowisko? Jeśli tak to gdzie są różnice? Inne Auto? I jakie zarobki?

Radek 79
@paweł 18.03.2018 22:56

Megane Combi 130 KM 2017 3500 netto wzwyz plus bonus. Huawei zatrudnia Merchow tylko przez Addeco. Umowa o prace (tymczasowa).

Pawel
@Radek 79 19.03.2018 13:11

A jak z ilością pracy? Jakie godziny pracy plus ilość wizyt do wykonania dziennie?

Radek 79
@Pawel 19.03.2018 17:44

8 wizyt... reszta to systemy/excel. Zalezy jak sobie poukladasz system pracy.

Paweł
@Radek 79 19.03.2018 17:59

A jak to sie ma w lubelskim? Nikt nie planuje się zwolnić? :D Bo widziałem tylko ogłoszenie na pomorskie

Sales Specialist no Carol

Temat: Prześlij dalej: Zatrudniony jestem aktualnie na umowie o pracę do grudnia pracowałem jako Promotor,ale na Umowie zlecenie. Zarobki są dobre od pięciu miesięcy nie schodzę poniżej 4 tys zł ( podstawa+ premia), prowizja za sprzedaż rozliczana jest na podstawie realizacji Targetu, max 2300, najmniej do 500 zł w zależności od osiągniętego progu. Wcześniej płacili za sztukę ale od 8 miesięcy są Targety i nowe podejście do pracy, wiekszy nacisk na czystość i estetykę ekspozycji. Przełożeni dbają żeby urządzenia na ekspozycjach były czyste, włączone, muszą mieć wgrane wygaszacze, komunikacja marketingowa odpowiednia, więc to już nie tylko sprzedaż lecz też merchandising czyli co dodatkowo do CV. Dużo jest obszarów za które można stracić część wypracowanej premi, ostatnio Promotorów kontrolował tajemniczy klient i Promotorzy część premii w ty ja też.Nowy system (KPI dla Promotorów) ,który wszedł od marca uwzględnia cięcia prowizji za wiedzę produktowa, merchandising plus ocena przełożonego, dlaczego aż takie zmiany to już się dowiedziałem ale i sam przekonałem, ale o tym dalej. Czytając posty ZAWIEDZIONYCH, powiem tak że przez takich byłych Promotorów są te ograniczenia, myśleli o sobie i robili tak jak im wygodnie a przez to uczciwie pracujący Promotorzy ponosili konsekwencje. Pewnego razu mój przełożony wysłał mnie na zastępstwo do sklepu w ,którym pracował ZAWIEDZIONY, hmmmm nie wiem czy jestem w stanie wszystko opisać , ale były Promotor miał niepodłączone telefony do prądu, brudne, brak wygaszaczy, end cup usmariwany jak w wychodku ale teraz Najlepsze, wychodził z pracy kiedy chciał pod pretekstem choroby, oczywiście informował Koordynatora o tym fakcie, zawsze miał wymówkę że czuje się zmęczony , słaby a jak wychodził ze sklepu i spotykał się ze swoim chłopakiem to dostawał powera. Pracownicy w sklepie mówili że stoi w pracy jak by szedł na skazanie, Koordynator palcem musiał mu wszystko pokazać, cały czas te same błędy. Słaba sprzedaż ponieważ pozycja zamknięta i brak podchodzenia do klientów. Promotor ten aplikował na Koordynatora ???? myślę że nawet jak by go ktoś wybrał to po jednym dniu by mu podziękowali, Koordynatorzy w tej firmie pracują do 20-21, kiedyś nawet takich dwóch to o 23 kończyło pracę takie realia były i są son pewnie 16.00 i już by kończył. Dlatego te zmiany dzięki takim ludziom są sankcje i obostrzenia. Imię i nazwisko tego człowieka powinno pojawić się we wszystkich portalach pracy, nie można zatrudniać ludzi z negatywną energią!. Zawiedziony Promotor pracował jako Promotor w Lublinie w innej firmie i też został zwolniony za kombinowanie i oskarżanie przełożonych o wyimaginowane rzeczy . Dlaczego przez takich ludzi konsekwencje ponoszą inni lojalni pracownicy, może warto bardziej weryfikować osoby zatrudniane..

Hobbit
@Sales Specialist no Carol 11.03.2018 18:03

Tak można pracować.... i przez takich ludzi cała załoga Promotorów dostaje po premii, należe również do osób, które cenią sobie tą pracę ale do przełożonych mam pretensje bo oprócz tego że dużo wymagają od Nas to powinni szybciej reagować na tego typu ZAWIEDZIONYCH Promotorów.

Kordian
@Sales Specialist no Carol 11.03.2018 18:03

masakra... zawiść ludzka nie zna granic :(

Hetman
@Kordian 11.03.2018 19:06

Twoja głupota mię ma granic..., ktoś jest zawistny, kabluje, bo nie robi źle tak jak ty czyli nie oszukuje, nie kombinuje

Mou
@Sales Specialist no Carol 11.03.2018 18:03

Testy wiedzy robił na poziomie po izej 50% o twierdził że wszystko wie, poznałem gościa o już na szkoleniu ewidentnie wszytko kwestionowal to dlaczego wtedy nie został zwolniony..?

Kordian
@Hetman 11.03.2018 19:25

Chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Wróć do gimbazy.

Adi
@Kordian 11.03.2018 19:56

To rozwiń żeby wszyscy wiedzieli o co chodzi

Jarosław Kraków

Czy prawdą jest że Ambasadorzy są zatrudnieni na umowę o pracę tymczasową (z L4, nie zlecenie) tak jak Przedstawiciele?

Promotor92
@Jarosław Kraków 01.03.2018 07:57

Tak, ja zostalem przeniesiony z umowy-zlecenia na umowe o prace (tymczasowa ze wszystkimi swidczeniami) muszę tylo wypracować 160 godzin w miesiącu. Premie takie same jak w przypadku zwykłych Promotorów, różnicą jest stała podstawa 3 tysionce brutto plus 3 tysionce brutto premii.(maks)

Blu City
@Jarosław Kraków 01.03.2018 07:57

Zgadza siem

zawiedziony

Opiszę pracę w charakterze promotora. Na początku obiecywanie gruszek na wierzbie, z założenia zarobki na poziomie 3-4 tysięcy zł. Elastyczność godzin według własnego planu dnia, szkolenia wewnętrzne, możliwość awansu, super atmosfera pracy. To byłoby na tyle, jeżeli chodzi o różowy obraz tej pracy. Kierownik regionalny zapytany o jakąkolwiek rzecz odnośnie produktu nie potrafił odpowiedzieć, kazał sprawdzić w internecie, bądź kontaktować się z innym promotorem. ZEROWA wiedza produktowa, szkolenia produktowe przez niego prowadzone były na zasadzie - przeczytaj slajdy w aplikacji firmowej. Wizytację, które były przez niego przeprowadzane polegały na wiecznym upominaniu za "wypalcowane" telefony. Dodam tylko, że pracując na jednej z najbardziej uczęszczanych hali w Polsce praca promotora nie polegałaby na sprzedaży i obsłudze klienta, tylko na przecieraniu po każdym kliencie odcisków pozostawionych na telefonach. Zero empatycznego podejścia do pracownika. Kierownik regionalny kazał robić za siebie prezentacje odnośnie porównania produktów HW w porównaniu do konkurencji. Nagle dostał awans. Koordynator się zmienił. Drugi całkowite przeciwieństwo. Miły, pomocny, empatyczny, posiadający wiedzę. Premia uzależniona od sprzedaży, oczywiste w pracy w sprzedaży. Targety sprzedażowe jak na warunki nierealne, ale mimo tego dzięki staraniom promotora, jak i jego dobrych relacji z obsługą sklepu możliwe do zrealizowania. Ciemną stroną pracy są ciągłe wizytacje "z centrali" incognito. No i teraz najważniejsze. Zwolniono mnie na parkingu, w samochodzie. Uprzednio trąbiąc na mnie. Koordynator nie miał odwagi wybrać się do sklepu, aby mi to normalnie oznajmić. Powód również ciekawy. W dzień wolny (plan pracy znany na tydzień przed przez koordynatora) była wizytacja z centrali, Podobno był (usunięte przez administratora) I to był powód zwolnienia. Praca sama w sobie nie jest zła, jeżeli ktoś lubi ciągły stres, smsy od koordynatora o 3 w nocy, żeby coś zrobić na sklepie, brak profesjonalizmu, "szkolenia" produktowe z internetu, dowiadywanie się o charakterze pracy od poprzednich pracowników HW, ogólny chaos w firmie i traktowanie nas z góry.

Rules
@zawiedziony 01.03.2018 18:16

Jednak realne skoro udało się zrealizować ;) Merchandising boli wiadomo ;) no bo jak brać się za ścierę orzy sympatycznej koleżance z Sams.... przeciez to wstyd, gdzie ja... mi nie przystoi. Byłeś słaby i tyle. Premia 2300 netto, godzinowka 12 zl netto. Kilka obowiązków, ale widocznie dla Ciebie to było za dużo... ;)

zawiedziony
@zawiedziony 01.03.2018 18:16

Dodajesz sobie jakieś niestworzone ideologie nie znając realiów. Napisałem, że premia jest możliwa do zrealizowania. Co do czyszczenia telefonów - korona mi nie spadła z głowy, jak to robiłem. Swoją drogą samcu alfa... Nie stanowi to żadnego problemu, ani nie umniejsza męskości trzymanie ściereczki i czyszczenie telefonów, tym bardziej przy płci przeciwnej ;-). Z obowiązków się wywiązywałem w swoich godzinach pracy, a skoro mam wolne i jest kontrola z centrali i są telefony ubrudzone to dlaczego mam za to odpowiadać, gdy zwyczajnie w świecie nie ma mnie w pracy? ;-)

Out
@zawiedziony 01.03.2018 20:39

Pracowałeś jako Promotor w innej firmie i też była klapa, wiedzy nie miałeś i co ważniejsze umiejętności sprzedażowych, jako kierownik sklepu mogę stwierdzić Twój ambiwalentny stosunek do pracy, przykro...

1
@Out 02.03.2018 17:10

Wiedzy o produkcie? Proszę wyłączyć komputer i się nie ośmieszać pisząc bzdury. Zresztą skąd Pan ma taką wiedzę? Przepytywał mnie Pan kiedykolwiek o produkt? Plany sprzedażowe realizowane, sprzedaż HW największa na hali. Co do umiejętności to kwestia subiektywna, każdy ma mieć prawo do swojego zdania. Ale skoro kierownik nie potrafi tego powiedzieć prosto w oczy lub też pomóc, tylko pisze to na tym portalu dobrze świadczy o takim kierowniku i jego kompetencjach? ;-)

2
@1 02.03.2018 17:28

Wysterczy, że klienci sie na Ciebie skarżyli.

Jefferson
@zawiedziony 01.03.2018 18:16

@zawiedziony "ZEROWA wiedza produktowa, szkolenia produktowe przez niego prowadzone były na zasadzie - przeczytaj slajdy w aplikacji firmowej" Czy możesz podać przynajmniej miasto w którym pracowałeś by ograniczyć ilość podejrzanych?

Ciepły

Dajcie spokój człowiekowi, znam go i osobiście sympatyczna i ciepła osoba, Karol ma swoją wizję świata, nie lubi jak mu się coś narzuca, były jego przełożony to współczesny Gebels i zawsze miał do Karola zastrzeżenia, dużo było rozmów, ale do Karola NIC nie trafia, praca promotora nie jest dla niego. Karol jest fajna osobą i proszę nie pisać o chłopaku źle, każdy ma swoje wady

Przedsiębiorca
@Ciepły 03.03.2018 12:19

Jak nie lubi jak mu sie coś narzuca to może powinien pomyśleć o własnej firmie.

Yti
@Przedsiębiorca 03.03.2018 13:11

Chciałbym mu pomóc ale to kolejna praca, którą stracił przez narzekanie i brak zaangażowania. Młode pokolenie to bardzo roszczeniowi ludzie. W jego przypadku własna firma nie jest dobrym rozwiązaniem, chlopak już szuka pracy, 3 mam kciuki za niego.

Tkp
@Yti 03.03.2018 13:36

To może na pocztę znaczki przybijac. Oze tam mu się uda..,ale to i tak by powiedział że przełożony nie miał wiedzy poniewaz nie przekazał mu ze ślina służy do naklejania a on super glue, kleil znaczki. Nie rozumiem dlaczego bronicie takich nieudaczników życiowych.

lol
@Tkp 03.03.2018 13:42

:D

Person
@zawiedziony 01.03.2018 18:16

Poziom wypowiedzi jest okropny. Osoby personalnie atakujące chłopaka i mające mu coś do zarzucenia - dlaczego nie powiecie mu tego prosto w twarz? Magia internetu jest zasmucająca... Miejcie tyle odwagi i powiedzcie mu w 4 oczy, a nie piszecie oszczerstwa w internecie na chłopaka, w dodatku podając jego personalia.... Dno...

Pracownik Huawei
@Person 03.03.2018 14:03

Dokładnie tak. Jesteśmy ludźmi mamy rodziny, żony, dzieci i musimy dawać im przykład, tego typu monologi, konwersacje nic nie wnoszą, odbijają się negatywnie na Naszych bliskich. Zakończcie ten hejt, proszę Was nie wszyscy są na tyle silni żeby to wytrzymać. W tym przypadku,, Zawiedziony,, wywołał temat też w słabym stylu i też w jakiś sposób mógł powiedzieć nieprawdę lub kogoś urazić, co nie zmienia faktu że później nikt nie powinien w taki sposób odpowiadać i reagować . Ludzie jeżeli macie trochę szacunku do samych siebie zakończenie obrażanie siebie na wzajem.

Hahaha
@Pracownik Huawei 04.03.2018 13:47

Piękny pokaz elokwencji osób zatrudnionych na stanowiskach menedżerskich.

Skoory
@Hahaha 04.03.2018 18:58

Prędzej błędów rekrutacyjnych w projektach promotorskich.

Skoory
@Hahaha 04.03.2018 18:58

Wątek rozpoczął zwolniony Promotor (błąd) przypominam.

Hahaha
@zawiedziony 01.03.2018 18:16

Nie ważne kto zaczął watek, sposób odpowiedzi jego przełożonych pozostawia wiele do życzenia. Czym więcej piszą tym bardziej się pogrążają. Myślę sobie, że w Huawei zakaz korzystania z Internetu dla pracowników byłby dobrym pomysłem. Szkoda wizerunku firmy z tak dużym potencjałem.

Mag
@Hahaha 04.03.2018 22:16

Rozumiem że jesteś jasnowidzem twierdząc że to przełożeni piszą, a może to głównie osoby, które zostały zwolnione. Fakt lepiej napisać pięknie o tym żeby skończyć mierne WYPOWIEDZI aniżeli dalej brnąć w nagonke. Po co oskarżać może lepiej skończyć temat. Większość ludzi wchodzi tu to po to żeby komuś ublizyc i pogrążyć tak działa Internet, słabe ale to jest jak rak a pisząc i hejtujac propaguje y ta miernote.

Rudy
@zawiedziony 01.03.2018 18:16

"Na początku obiecywanie gruszek na wierzbie, z założenia zarobki na poziomie 3-4 tysięcy zł." naprawde? jestes slaby... i sciemnasz... kazdy kto pracuje w projekcie wie ile osob dostaje wyplaty powyzej 3.5 tys. NETTO. Nie odzywaj sie juzkretaczu bo jedyne co masz to zla wola i wrodzone kretactwo...

"Słaby byłeś"
@Mag 05.03.2018 00:11

Przecież pierwsze posty pod tym wątkiem ewidentnie na to wskazywały i dodatkowo opisały chłopaka z imienia. Nie wiem czy to kierownik, supervisor czy jakiś inny operacyjny. Dobrze, że zostały juz one (wpisy) usunięte. Sposób wypowiedzi dno i wodorosty. Nie sądzę by inni pracownicy poza jego przełożonymi wiedzieli o kogo chodzi na podstawie opisanej historii. Chyba, że rozpowiadają na prawo i lewo w jaki sposób radzą sobie z osobami, które potrzebują wsparcia i coachingu. Promotor kojarzy mi się z studentem/uczniem, człowiekiem bez doświadczenia, któremu trzeba pomóc w tym żeby był wartościowym pracownikiem. Każdy ma jakąś mocną stronę i trzeba pokazać takiej osobie jak ma to wykorzystać. OK, rozumiem że można chodzić na skróty, zwolnić człowieka i szukać kolejnego, ale przydałoby się takiej osobie wytłumaczyć decyzję w taki sposób by ta wiedziała co zrobił źle i za co. Z całego wątku wnioskuję, że chłopak do tej pory nie wie za co dostał wypowiedzenie. Bo odciski palców na wyświetlaczach, w takich sklepach to norma i specyfika produktu - chyba że się mylę.

Zakonsternowany szajomista
@"Słaby byłeś" 05.03.2018 11:45

Kolega nieche przejdzie do czolowej konkurencji. Jako kierownik dobrze mu zycze. (przynajmniej wie co to login i gw ext) Wcale nie zycze muuuu aby ja oslabil. (to przyjdzie samo)

Rudy z Huwawei
@zawiedziony 01.03.2018 18:16

Co za pszenno- buraczany poziom wypowiedzi. Sami wybitni sprzedawcy i menadżery. Najlepiej siedzieć przy kompie i udawać chojraka przy ekranie komputera. Może Ci mądrale przed monitorem napiszą kim są z imienia i nazwiska i wtedy informacje zostaną zweryfikowane indywidualnie. Po drugie nikt nie zna sytuacji i jak był powód zwolnienia kolegi wyżej. Znam go osobiście i uważam, że dawał z siebie wiele , żeby godnie reprezentować swojego pracodawce. A Pan "menagier" który go zwolnił na parkingu jest dobrze znany ze swojej "fachowości" i podjeścia do kolegów z firmy. Widzę, że jest sporo też specjalistów od rekrutacji na portalu. Więc taka informacja do was (specjalnie z małej litery). Jak już macie tak rozległą wiedzę i wt ym temacie to może zdacie sobie choć odrobinę sprawę , że to osobą rekrutująca jest odpowiedzialna za znalezienie kompetentnego pracownika na dane stanowisko. A jeśli tego nie potrafi zrobić , to jak widać takie są tego efekty. Kij zawsze ma 2 końce. I należy wysłuchać każdej ze stron , żeby w ogóle się wypowiadać.

limaK
@"Słaby byłeś" 05.03.2018 11:45

Pewnie nie wie ponieważ tacy ludzie nie przyznają się do błędów..myślą że wszystko jest idealnie, mają pretensje do wszystkich ale nie do siebie.Zamknieta postawa, brak chęci nawiązywania kontaktu z klientem , bałagan na ekspozycji, i wieczne agrumentowanie że do sklepu przychodzą ludzie po tanie telefony a to najlepsza hala w mieście. Pracuje od początku projektu aktualnie jestem specjalistą sprzedaży na umowie o pracę i co nie da się..?.Fakt że przełożeni sa wymagający czasami aż za bardzo..ale nie piszcie bzdur.

Mental progres
@Rudy z Huwawei 05.03.2018 20:53

Ta firma to nie jest ośrodek terapeutyczny dla osób z problemami mentalnymi. W końcu nie każdy jest predestynowany do bycia Promotorem i kontaktu z klientami, niektórzy powinni mieć doczynienia wyłącznie z łopatą bądź miotłą nie urągając tym 2 profesjom.

Opal
@Mental progres 06.03.2018 08:00

Dokładnie tak inaczej nie da się tego ująć, ewentualnie na kasę do biedronki, chociaż tam też należy działać szybko i być miłym dla klientów.. kumpel pracuje w Huawei jako menadżer i mówi że w tej pracy naprawdę trzeba mieć mocne nerwy, czyli wytrwają tylko najsilniejsi.

Limak
@Opal 06.03.2018 08:05

Odwaga internetowa prezentująca właśnie problem mentalny.

lol
@Opal 06.03.2018 08:05

ile tutaj jest ludzi sukcesu... hahhaah. Jobs, Buffet, Musk mogą wam pozazdrościć wiedzy o produkcie, o sposobach sprzedaży. Puknijcie się ludzie w głowę, bo prezentujecie INTELEKTUALNE DNo

Kafar
@Mental progres 06.03.2018 08:00

Terapia wskazana... ja zaluje ze juz nie pracuje... :(

Kogi
@Rudy z Huwawei 05.03.2018 20:53

Tak Ty jesteś mega fachowcem i znasz wszystkie powody zwolnienia Siebie, chciałeś zostać koordynatorem a nie dales rady jako Promotor, dobry zawodnik z Ciebie, jak jesteś taki znakomity to za chwilę pójdziesz do innej firmy jako menadżer...Napoleon miał swoje 100 dni ,ale on był wielki a Ty będziesz miał swój jeden dzień a później znowu Ci podziękują..ahhh specjaliści od oceny kompetencji, pewnie masz żal do firmy ale sam do Siebie ?

Fgy
@Rudy z Huwawei 05.03.2018 20:53

Koordynator regionalny który go zwolnił, zrobił to zdecydowanie za późno a wpisy że na parkingu czy że chciał go rozjechac, szkoda że nie dodałeś że chciał Cię wsadzić do bagażnika i wywieźć do lasu, teraz wychodzi jacy ludzie są rekrutowani, na początku pozory, dobry pracownik itd a później obojętny stosunek do klientów, apatyczny, tak jak wyrok by dostał za to że pracuje... Żenada że zatrudniają takich ludzi bo rzutuje to źle na Promotora chyba, którzy dobrze pracują

Rudy z Huwawei
@Kogi 06.03.2018 21:33

Zmień dilera gościu. Same rekiny biznesu. Opal, Kogi - intelektualne dno. A najgorsze, ze takie osobniki się bedą rozmnażać

zawiedziony
@zawiedziony 01.03.2018 18:16

Skomentuję to 3 i ostatni raz. Widzę, że post wywołał ogromną burzę. Fakt, nie jest super sprzedawcą, ciągle się uczę i nie uważam się za osobę wszechwiedzącą, bo po prostu nie mam odpowiedniej wiedzy, doświadczenia w sprzedaży. Co do mojego stosunku do pracy - bywało różnie, ale zawsze chciałem realizować powierzone mi cele, starałem się. Mam nadzieję, że chociaż w niewielkim stopniu moi przełożeni byli ze mnie zadowoleni. Jedno jest pewne. Osoby, który podały tutaj moje dane personalne powinny zwyczajnie się wstydzić. Nie tak osoby dorosłe załatwiają sprawy, tym bardziej że nie podałem miasta w którym miało to miejsce, imienia ani nazwiska żadnej z osób w/w. Podczas rozmowy nt. zakończenia naszej współpracy otrzymałem argumentację odnośnie mojego zwolnienia i nie były to argumenty wobec mojej sprzedaży. Jeżeli ktoś ma coś do mnie osobiście z firmy huawei - znacie do mnie kontakt, proszę śmiało się skontaktować, a nie pisać komentarze obrażające mnie i w dodatku podpisywać się moim imieniem, nazwiskiem czy też zdrobnieniem nazwiska. Nikt nie powiedział mi prosto w twarz niczego złego, a tutaj widać niemiłe, obraźliwe komentarze. Co do wynagrodzenia - jeżeli realizuję się najniższy próg, wypłata wynosi zależnie od godzin około 3000. Post był ostry, za co przepraszam osoby urażone, ale nikogo z Państwa nie wymieniłem z imienia ani nazwiska. Mała prośba - osoby, które pisały delikatnie rzecz ujmując niepochlebne komentarze o mnie - proszę, nie piszcie ich w internecie, a miejcie trochę odwagi i powiedzcie mi to w twarz. Myślę, że mogłoby mi to pomóc, a i dla Was byłaby to terapia pozbycia się negatywnych emocji :) Nie chce, aby ten post brzmiał tez jak tłumaczenie, jest to moja subiektywna opinia odnośnie tego, jak zostałem potraktowany. Osoby, które poczuły się urażone przepraszam, życzę Wam samych sukcesów w życiu osobistym, jak i zawodowym.

Adi
@zawiedziony 06.03.2018 23:19

Trzeba było tak od razu.Brawo .

DT
@zawiedziony 06.03.2018 23:19

i to konczy temat. Sukcesow i powodzenia.

Kowalski
@DT 07.03.2018 14:48

Powodzenia i nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Rudy z Motorola
@Rudy z Huwawei 06.03.2018 22:14

Ty rekinie Ciebie już dawno powinni wykastrowac, jak się Ciebie patrzy to wyglądasz na typowego konfiture.

Były pracownik

Z 12 osób zatrudnionych w zeszłym roku na stanowisku Mobilny Doradca w Huawei zwolniono 10 osób mimo iż target na 2015r wynosił 10% udziału w polskim rynku a zespół wykręcił ponad 20% :) Znacie inną firmę , która tak traktuje swoich pracowników ? W ich miejsce zatrudniono kilka osób po znajomości , za mniejszą kasę i których obecnie też zwalniają albo niebawem zwolnią. Odzywki przełożonej w stylu ''Ty nie myśl bo Ty nie jesteś od myślenia'' to standard w Huawei. Potwierdzam też to co pisali poprzednicy. Chińczycy Polaków nazywają ''Białymi małpami''to niezaprzeczalny fakt. Szefową zespołu przedstawicieli została pani w średnim wieku , której dotychczasowym osiągnięciem zawodowym było stanowisko kierownika w salonie jednego z operatorów GSM . No więc jak dostała pracę w Huawei to tak zachłysnęła się władzą , że wszelkie hamulce puściły . Poziom zarządzania żenujący , fatalny , totalnie nieprofesjonalny . Zarządzanie poprzez zastraszanie i chamstwo. NIE POLECAM.

Adam
@Były pracownik 16.04.2016 15:50

O przepraszam, jeden zwolnił się sam, chociaż szukano na Niego "haka" :) Popieram i zgadzam się z tym co napisałeś/aś, Jeżeli priorytetem firmy jest zwalnianie ludzi, to coś jest na rzeczy. Zachowanie poniżej krytyki. Powinno zostać to zgłoszone odpowiednim organom. Nie polecam pracy jako mobilny Doradca Klienta dla Huawei.

xXx
@Adam 17.04.2016 22:41

a ten siwy ściemniacz Robert W. dalej tam pracuje, co go wyrzucili z Samsunga ?

Xyz

Anonimowo kazdy jest odwazny. Troszke wiecej cywilnej odwagi, szczegolnie przy wycieczkach personalnych.

anonymous
@Xyz 17.02.2018 08:28

Czy za wycieczkę personalną uważasz stwierdzenie, że jest siwy , czy też to, że jest sciemniaczem...? To, że go wywalili chyba nie podlega dyskusji ( oczywiscie forma zwolnienia za porozuieniem stron też pod to podlega - taki uklon w stronę pracownika ), po tym co wyprawial w MSHP we Wrocku.

XYZ
@anonymous 28.02.2018 21:11

A tak wogóle to co Cię to obchodzi? Jaki ma to związek z HW? Może przedstawisz się i zaczniemy prześwietlać Twoje "sukcesy zawodowe" ;) Napewno będziesz miał się czym pochwalić :D ps. Nieobecni głosu nie mają a obrzucić błotem Anonimowo jest bardzo łatwo... obroninic sie przed tym jest niemożliwością.

xXx
@XYZ 28.02.2018 22:07

I na dodatek słabo jeździ na nartach... :D

anonim

(usunięte przez administratora)

PROMOTOR

"trochę obowiązków"? Co to oznacza?

Malwina Poznan

Dzien dobry, czy w najbliższym czasie będę prowadzone rekrutacje na Przedstawicieli, w woj. wielkopolskim? Cztery lata w Play, wczesniej LG/Sony. Prosze o kontakt. Chetnie zaprezenowalbym sie na rozmowie. malwina19862@gmail.com

Ad hock88
@Malwina Poznan 22.02.2018 05:34

Już się Pani zaprezentowała ;)

Michał z Poznania
@Malwina Poznan 22.02.2018 05:34

Widziałem ogłoszenie że szukają specjalistów-promtorow na ten teren. Z tego co wiem łatwo nie jest się dostać sie do producenta na stanowisko przedstawiciela. Więc warto aplikować i się zaczepic. Sam pracowałem jakiś czas temu, i nawet dobrze płacili (ok 4-5 netto na rękę/mc).

Rudy Rydz
@Michał z Poznania 23.02.2018 22:13

I dalej bdobrze placa 2300 netto plus godzinowka. (11 net) 1 z Promotorow wylatuje do Honkongu (jakos za tydzien) za sprzedaz- konkurs. Malo tego jako nieliczni Promotorzy posiadamy sluzbowe Mate 10 z kartami Sim. Tylko strasznie czepiaja sie czystosci na strefach. Zatrudnienie przez Addeco ale jest o 180 st lepiej niz bylo jakies 8 miesiecy temu.

Michał z Poznania
@Michał z Poznania 23.02.2018 22:13

Czyli trend się utrzymał. Niedługo przeprowadzam się z Poznania do Warszawy i moze ktoś wie z kim się mógłbym skontaktować w sprawie pracy, byłbym zainteresowany pracą na stanowisku specjalisty/promotora.

Rudy Rydz
@Michał z Poznania 24.02.2018 09:23

Skontaktuj sie z bylym przelozonym KR) aby dal namiary na Regionalnego Managera lub F. Trenera.

Bezrobotny

Prosze o odpowiedz, czy zarobki Account Mng (Nie Trade Mkt Mng) sa powyzej 9000 zl Netto? Jakie sa bonusy? Czy prawda jest za premie polroczne oscyluja w okolicach 3 x zarobkow? Pytam o zatrudnienie w Huawei nie w HRO. (znamy roznice) dziekuje.

Mustang
@Bezrobotny 16.02.2018 08:09

Tak, chociaz nie ma juz takich bonusow jak kiedys.

Bezrobotny
@Mustang 17.02.2018 08:15

Dziekuje.

DEE

Obserwuję profil i widzę, że wiele nieprzyjemnych opinii o Adecco i Huawei zostało usunięte. Szkoda, że admin zarządza w ten sposób tym profilem - traci na obiektywności.

Obecny pracownik

Dla mnie Huawei Polska to świetne miejsce do pracy. Lubię to co robię i sądzę, że z tego wynika moje zadowolenie. Dobrzy pracownicy zawsze mogą liczyć na stabilną pracę.

Zniesmaczona
@Obecny pracownik 06.12.2017 12:13

Swietne miejsce do pracy? Chyba ze masz nentalnosc niewolnika ewentualnie Chinczyk obiecal wysoki bonus (az sie zdziwisz ile dostaniesz). Dobry pracownik to taki co zasuwa po parenascie godzin, rowniez w weekendy, a na koniec dnia dostaje uscisk dloni i ewentualnie statuetkę warta 15pln z grawerem. Jesli nie jestes key accountem co ma stycznosc z klientem to to co piszesz to jakis smieszny PR. A moze swiezynka co dostala pierwsza prace w korpo i sie cieszy ze ma karte z wizerunkiem i numerkiem, mozesz sie pochwalic przed rodzina ze razem z Lewandowskim jestes w team Huawei. Moze nie chcesz widziec jak Cie Chińczyk traktuje, predzej czy pozniej zobaczysz prawdziwy swiat.

CEE
@Zniesmaczona 08.12.2017 12:09

Kwestia indywidualna- brak asertywności i słaba organizacja własnej pracy, jeżeli pracowałaś we weekend'y. Chyba ze było to stanowisko promotorskie ;)

Zostaw opinię o Huawei Polska - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Huawei Polska