Full Job
2 173 6 1

Opinie o Full Job

Pracownik

Firma nie wypłaca pieniędzy na czas, bardzo słabo.... Nikt nie umie się określić dlaczego tak się stało.... Najgorsze biuro w jakim kolwiek pracowałam

IFAK

Nie polecam Banda krętaczy i nic po za tym, informując ich faktycznym stanie współpracy wpisują jako odmowa. Najlepiej nic nie mówić i robić swoje, moja sprawa będzie miała finał w sądzie :)

ciekawy
@IFAK 31.08.2018 15:30

Przeczytałem kilkakrotnie, starając się zrozumieć o co chodzi w powyższym komentarzu... Czy autor mógłby nam wyjaśnić sens swojej wypowiedzi?

Rama
@ciekawy 01.09.2018 11:00

O co chodzi? Żeby czepić się kogoś, a zazwyczaj niesłusznie.

pracownik

Urszula nie polecam firmy a szczególnie Pani Eweliny Sz!!! Rok temu zatrudniala nas na ten sam sezon tylko przez Menpowera z Lublina. Wiecznie skrzywiona i łaskę robi że ludziom pracę oferuje. wielka pani konsultantka krzyczy na ludzi że telefonu nie odbieraja a dodzwonić się do niej człowieku po 16 to cud! Porazka i całkowity brak szacunku do pracowników. ODRADZAM!!!!

Polecam wyrozumiałość
@pracownik 15.06.2018 00:46

Agencja pracuje 8-16, ciężko żeby pracownicy odbierali od Pani telefony w swoim czasie wolnym po pracy :) A za nadgodziny pracownicy biurowi nie dostają kasy w tej firmie, tylko "do odbioru kiedyś" - nie polecam pracy wgl w tej firmie. A Pani polecam więcej wyrozumiałości, bo jeśli Pani nie odbiera telefonu przed 16, bo Pani pracuje, to rekruterzy też nie odbierają po 16, bo już nie pracują o tej godzinie ;)

Rama
@pracownik 15.06.2018 00:46

wszystkie agencje pracują do 16, ewentualnie 17. Nie wymagajmy od ludzi, żeby poświęcali nam swój czas prywatny.

Gregor

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać? Fałszywymi wpisami można zrobić dużo złego!

Dominika

Witam. Nie polecam pracy przez agencję Full Job. Pani tam pracująca Joanna W. jest osobą kompetentną. Rozsyła umowy z wszelkimi danymi do zupełnie innych osób i nie widzi w tym nic złego. Poza tym jeśli chodzi o stawki godzinowe no cóż co innego jest przez telefon a zupełnie co innego wychodzi po obejrzeniu swojego rachunku. Nie polecam!

Ciekawa
@Dominika 16.08.2018 18:33

Czy mogła by Pani napisać więcej szczegółów?

Filip

Czy wiecie coś o rekrutacji prowadzonej w firmie? Może ktoś podpowie jakie oferują warunki i w ogóle.

Jan
@Filip 01.08.2018 11:09

Lapanka na sztukę. A jak pracy nie ma to wypad.

Student
@Filip 01.08.2018 11:09

Krótko i na temat: Najgorsza agencja pracy w Lublinie

Jan

Nie polecam. Zostałem zwolniony przez agencje bo miałem L4. Zero prawa do chorowania. A chorobowe miałem 1 tydzień w roku.

Urszula

@Aaa, może rozwiniesz swoją wypowiedź i podzielisz się swoim doświadczeniem związanym ze współpracą z Full Job? Jak wyglądało pośrednictwo firmy? Myślę, że Twoja wypowiedź będzie cenną wskazówką dla osób poszukujących pracy.

Aaa

Jednym słowem kłamcy co innego mówili co innego się okazało nie warto zawracać sobie głowy i psuć nerwów

Urszula

@karla, a może rozwiniesz swoją wypowiedź i napiszesz coś na temat współpracy z Full Job? Jak oceniasz pośrednictwo firmy? Czy pomagała na każdym etapie przed podjęciem pracy? Twoja wypowiedź może pomóc osobom zainteresowanym pośrednictwem tej firmy.

karla

Masakra może i się starają ale jak przyjdzie do wypłaty to ja nie wiem kogo mają zatrudnionego w kadrach nawet nie umieją godzin liczyć musisz sobie dobrze upilnować żeby nie oszukali mnie na 400 zł chcieli oszukać ale się nie dałam porażka z nimi nigdy więcej współpracy z nimi.

Urszula

Zachęcam więcej osób, które współpracowały z firmą Full Job do wyrażenia opinii na jej temat. Jak oceniacie jej pośrednictwo? Czy ktoś na chwilę obecną składał swoją aplikację i chciałby podzielić się doświadczeniem związanym z rekrutacją? Odpowiedzi na te pytania będą pomocne dla osób poszukujących pracy tymczasowej.

Dzielny

Agencja spoko, trochę popracowałem w różnych miejscach. Wszystko zależy jaka robota się trafi bo niestety osoby z agencji nie maja wpływu jacy ludzie będą w danym miejscu i jak będą traktować ludzi z agencji. Pieniądze zawsze były, nigdy mnie nie oszukali. Jeśli ktoś szuka pracy tymczasowej i jakiegoś tam doświadczenia to warto.

Urszula

@Zainteresowana, na stronie pracodawcy są wszelkie informacje na temat obecnie prowadzonych rekrutacji: http://www.fulljob.pl/oferty. Full Job jest również aktywny na Facebooku, gdzie stale dodaje aktualne oferty pracy. Jeśli znajdziesz coś dla siebie, opowiedz o swoich wrażeniach. Będą to przydatne informacje dla użytkowników.

Czarny DG

Porażka !!! Ciągłe opóźnienia w wypłatach

Martyna
@Czarny DG 15.05.2018 21:27

bez przesady. Pracuję od 2 lat i jeśli są jakieś opóźnienia, to wyłącznie spowodowane niedostarczeniem raportów godzinowych na czas.

Zainteresowana

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutację? Na jaką umowę można liczyć na początek?

jedynarozsądna

Nie rozumiem tych negatywnych opinii. Po dopełnieniu wszystkich formalności pieniądze są zawsze na czas, grafiki elastyczne i wszyscy w biurze robią tak, żeby każdy był zadowolony. -> do napinaczy smarujących komentarze o rozliczeniach- w umowie pisze jak byk, że PITa przesyłają na maila. Czytanie ze zrozumieniem się kłania XD

Czarek

Idealnych firm nie ma. Zawsze może zdarzyć się cos nieprawidłowego.

koleżanka

Nie polecam, nie można się z nimi skontaktować, dzwoniłam na kazdy możliwy numer tel i nikt nie odbiera. Robią problem żeby wysłać rozliczenie pocztą, gdzie każdy pracodawca tak robi. Nie pchajcie się w to (usunięte przez administratora)

Gość

Witam serdecznie Wypowiem się krótko, ta Agnacja jest bardzo nie rzetelna ponieważ są problem wysłanie dokumentów na e-maila potem muszę je sobie sam drukować i podpisać i wysłać spowrotem a dwa zawsze bark podpisów od główny osób nie informowanie pracownika i zero dokumentacji jeśli komornik zajął wynagrodzenie inne agencje pod które się podlega są bardziej rzetelne niż ta agencja dwa nie wywiązywanie się z umów zlecenie kwestii wypłat gdzie jest wrzenie napisane że do 10 a wypłat albo są mocno spóźnione oraz czasem nawet ich brak w świetle prawa jest to nie wywiązywanie się z umów oraz łamanie prawa. I nawet ciężko się do dzwonić albo wogóle nie odbierają miałem taka sytuacje w zeszłym roku ze dzwoniłem cały tydzień i nikt nie odebrał albo odrzucali albo odkładali pewnie słuchawkę. I są nie słowni a jak już się uda jakimś cudem do dzwonić to mi powiedzieli ze sprawdza i od dzwonią a pilnie potrzebowałem dokutemu by coś załatwić to sam znów musiałem dzwonić i powtórka z rozrywki bo nie umieli od dzwonić. Szczerzę nie polecam !!!

Henryk

Jak się tu pracuje? Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Ja.M.

Z firmą współpracuję ponad rok i jestem bardzo zadowolona. Pracowałam w jednym z hipermarketów jako kasjerka, czasem na jakimś innym dziale. Obecnie zaczęłam pracę w firmie na Małgiewskiej. Wypłata zawsze na czas, czasem nawet wcześniej. Kasa się zgadzała. Do tego łatwy kontakt i zawsze wszystko potrafią wyjaśnić. Elastyczne grafiki w sam raz dla osób uczących się. Jak dla mnie spoko.

eddy

na stanowisku magazyniera jest stawka godzinowa @lukas,a poza tym na początek możesz liczyć jedynie na umowę o pracę tymczasową, Jednak jak podają w ogłoszeniu jest szansa na nawiązanie długotrwałej współpracy.

gośka

no ja już w tej branży trochę tkwię i jednak nie zamierzam wracać znowu na stanowisko szeregowego pracownika na produkcję więc jednak najbardziej interesuje mnie możliwośc pójścia chociaż trochę wyżej więc napiszcie jakie w Full Job są realna szanse na takie zawodowe zjawisko nadprzyrodzone, podrawiam cieplutko

jarosla-45

Jeśli was to interesuje to firma Full Job ogłasza nowe rekrutacje. Zajrzyjcie na forum i zobaczcie świeże stanowiska do wzięcia. Pozdrawiam PILNIE POSZUKUJEMY PRACOWNIKÓW OD ZARAZ Praca w markecie  na terenie Gliwic Wymagania: aktualna książeczka... http://www.gowork.pl/praca_podglad,5736401?keywords=&region=

cisz

HMM sprawdzajac opinie o full jobie tutaj myslalem ze jak w rescie tematow przeczytam same narzekania tak z dnia na dzien dodawane nowe, a tutaj ostatni wpis jest z maja... hmm moze to przez to ze w firie teraz jest clakiem w porzadku. no coz mam ostatnio wrazenie ze poprawia sie w tej polsce i nie ma juz co tak narzekac na wszystko

nowy

Jakie są firmy na mełgiewskiej 7-9 Interesuje mnie praca fizyczna

daremni prowokatorzy

jak w terminie zdajesz raport godzinowy, podpisujesz rachunek, to i kasa w terminie,pracuje prawie od roku przez nich i jest ok, grafik elastyczny i

anonim

Dostałam kase i to nawet szybciej niż myślalam, bo od razu po 20 także nie ma źle:) i kasy też dostałam tyle ile powinnam

anonim

kurcze a wyplacili Wam pieniadze z jakim opoźnieniem? bo ja jeszcze mam czas na wyplate ale po przeczytaniu opini boje sie ze nie dostane kasy wcale albo po 3 miechac co wtedy robic?

Zostaw opinię o Full Job - Lublin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Full Job