NS Konsulting Sp. z o.o.
3 38 6 1

Opinie o NS Konsulting Sp. z o.o.

Pracownik z kilkuletnim stażem

Szkoda tylko że opinie są pisane przez osoby które nie miały nic wspólnego z Ns Konsulting sp. o.o. albo była ich to dwutygodniowa przygoda. Najłatwiej napisać "firma krzak" (usunięte przez administratora) a jak jest naprawdę może powiedzieć pracownik który przepracował przynajmniej kilka miesięcy. Jeśli jesteś osobą która chce za siedzenie w pracy 8 godzin otrzymywać wynagrodzenie, które przewyższa średnią w regionie.... to nie jest praca dla Ciebie!! Tak naprawdę nie wymaga się dużo. Po prostu chęci do pracy, i to wystarczy.

No co ty?!
@Pracownik z kilkuletnim stażem 17.09.2018 08:57

pracowniku z kilkuletnim staże, nie ośmieszaj się, może zapytasz tych pracowników z długoletnim stażem którzy odeszli przez politykę firmy nastawioną na ( urzędy do tyłków dobierają się wam w końcu)nachapać się i nara, a ludzi macie w d#.

Stokrotka15

Brak organizacji.. szkolenia miały trwać od marca, jest lipiec a Państwo sobie żarty robią z osób które poszukują pracę! Absolutnie nie polecam!! Lepiej poszukać u siebie w miastach..na pewno są fundacje, które również zajmują się projektami z UE i proponują szkolenia. Kto zna lepiej rynek pracy od miejscowych fundacji? Na pewno nie ta firma.

p123
@Stokrotka15 03.07.2018 16:57

jestem w tej samej sytuacji... zapisana bylam w kwietniu i szkolenia mialy sie zaczac w maju, zaczely sie na koniec lipca... szok... dodam ze staz zaczal sie w sierpniu i do tej pory nie dostalam wyplaty... noszku.... mać. Ps. nie wiem jak pracownicy ogolnie ale osoby ktore zapisuja sie przez posrednikow pracy u nich to są dymane w du....e jak jasny ch.....j

Pedro

Chęci do pracy to jest podstawa, jak tego nie ma to można firme zmienić!

anna

Czy pensja jest wypłacana zgodnie z umową? Chodzi mi o dział księgowości? Jak atmosfera? i na ile umowa? jest szansa pracy na stałe?

anna
@anna 11.10.2018 22:20

chodzi mi czy pensja jest zgodna tym co "na papierze", nie płacona "pod stołem"

Kandydat

Proszę o informację na temat pracy w NS Konsulting na stanowisku specjalisty ds. organizacyjnych, jak wygląda typowy dzień pracy? Czy jest dużo delegacji w ciągu miesiąca? Nadgodzin? Jak atmosfera w pracy między pracownikami oraz kierownictwem? Warto?

Kandydat

To jest dobra firma i jeśli ktoś narzeka to niech ją zmieni a tu przyjdzie inny człowiek!!

Daniel

Rotacje to dziś norma. Młodzi nie wiążą się z firmą na długo!!

Pracownik

Firma ma opinię dobrego pracodawcy. Takie zgadywanie , że może jest coś nie tak!! Wszystko jest ok!!!!

TAK JASNE
@Pracownik 07.02.2018 12:28

tak ok że rotacja non stop, odchodzą zarówno nowi, jak i wieloletni pracownicy. Atmosfera w pracy napięta. Jeśli jest to twoim zdaniem ok , no to rzeczywiście- ok:/

Administrator

Możecie opisać aktualną sytuację NS Konsulting Sp. z o.o.? Przyda się to wielu osobom zainteresowanym pracą tam.

Ola1

Dostalam propozycje pracy w dziale ksiegowosci...przeczytalam kilka opini i teraz juz nie wiem co robić, aż tak zle dzieje się w tej firmie?

Oszukany

Ciekawe czy NS Konsulting Sp. z o.o. to dawny Consultor. Jeśli tak to są to naciągacze i złodzieje, a szefuje im pan Krupa. Radzę trzymać się od tej firmy daleko.

Nick
@Oszukany 02.11.2017 19:47

nie:) ale styl ten sam :)

Fragles

Jestem na stażu prawie 2 miesiąc. Pieniędzy nie wypłacają, bo cytuje: "Wciąż czekamy na pieniądze z Unii". Zwrotu kosztów dojazdów na kurs nie ma od 3 miesięcy. Mało tego. Telefonów nie odbierają. Tylko nawijają makaron na uszy. A jak odbiorą to potrafią powiedzieć "Nie wiem. Nie mam czasu, bo właśnie wychodzę". Mają w (usunięte przez administratora) kursantów/stażystów. To nie staż tylko wolontariat. Wszyscy znajomi z kursu są (usunięte przez administratora) do czerwoności. Kto sprawuje kontrole na tą firmą?

:/
@Fragles 21.10.2017 20:28

to zapraszam do pracy ,a nie na wieczne staże projektowe, a potem zamiast do pracy to siup do kolejnego projektu po "pensje". Staż to nie praca, a to się notorycznie myli niektórym " UCZESTNIKOM PROJEKTÓW".

Nd

Zero profesjonalizmu, wielomiesięczne zaleganie z wypłatą, wybrakowane umowy i totalna głupota połączona z amnezją u pracowników - oto czym jest ta firma !

Nd

Zero profesjonalizmu, wielomiesięczne zaleganie z wypłatą, wybrakowane umowy i totalna głupota połączona z amnezją u pracowników - oto czym jest ta firma !

Taki

Stanowczo nie polecam ! Banda nieprofesjonalnych oszustów pod płaszczykiem "firmy".

yuuki

Ja pracuję już trzeci miesiąc i jest OK, wiec pewnie zależy od człowieka i podejścia do tematu. Fajna atmosfera, ludzie sobie nawzajem pomagają. Dużo się można nauczyć jak chce się pracować. Wynagrodzenie na czas. Jak nie spróbujesz, to się nie przekonasz.

Ona

Dział księgowości do wymiany!!! Z Panią MG na czele. Nigdy nie zdarzyło mi się "obcować" z bardziej nieprzystępną, tępą i nieogarniętą babą. Zamiast ułatwiać życie i sobie i UP wymyśla kolejne powody, by musieli latać za niedorzecznymi papierkami albo dosyłali coś na 15 razy bo twierdzi, że nie otrzymała (a zdarzało się, ze zgubiła). Nie polecam współpracy na żadnym polu! Jako uczestnik projektu zjadłam tyle nerwów przez tą firmę, że wystarczy na kilka lat. Współczuję koordynatorom, bo ich współpraca z działem księgowości właściwie nie istnieje, nie mają żadnego wpływu na to, co tamten dział wyprawia, nie mogą wpłynąć na decyzje księgowej, nawet jeśli nie jest ona zgodna z regulaminem projektu... Koszmar!!!

Corleone

Szczerze nie polecam, mobbing, wykorzystywanie pracowników na porządku dziennym. Brak szacunku do człowieka, niskie wynagrodzenie w stosunku do obowiązków. Brak prawidłowego zarządzania ze strony kierowników, rozkazy i wymagania - brak wstępnego szkolenia. Jeśli chcesz poczuć się jak śmieć i zostać wyciśnięty jak cytryna - to odpowiednie miejsce dla Ciebie.

qwert

Jak ktoś jest ogarnięty i cokolwiek wie o projektach to polecam. Pracy jest zależnie od dnia i etapu na jakim jest projekt, raz dużo, raz mało. Po okresie próbnym jest realna szansa na podwyżkę.

krzysztof

W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sobie wsadźcie tą cenzure. Oddajcie nasze pieniądze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak nie potraficie organizować szkoleń zmieńcie branżę zacznijcie lepiej szkolić psy bo do pracy z ludzmi sie nie nadajecie. Nie pozdrawiam.

mariola

To nie jest kariera jak ładnie reklamują się na stronie tylko WOLONTARIAT!!! Nie chcesz zarabiac - to miejsce dla ciebie

Stażysta

Bylam w ksiegowosci na stazu. Sortowanie korespondencji, przyklejanie znaczkow i roznoszenie paczek po trzech biurach mialy niewiele wspolnego z ksiegowaniem. Jeden raz w miesiacu dali mi faktury do zaksięgowania: tu masz faktury, znajdz jak bylo zrobione w poprzednim miesiacu i zaksieguj. Potem pretensje ''szeptane na ucho glownej ksiegowej'' ze robie zle. Dalam sobie spokoj.

Kamil
@Stażysta 28.04.2017 08:32

w jakiej miejscowości byłaś na tym stażu? bo również zaproszono mnie na rozmowę i mam teraz wątpliwości

Jaga

Jako uczestnik projektu bardzo żałuje pensja spóźnia sie 2 miesiąc i zero informacji ciagle przekładają date wypłaty wymyślając coraz to glupsze powody

hehehe
@Jaga 27.04.2017 10:53

"pensja" dla uczestników projektu ? a to ciekawe, pani raczy żartować.... uczestnicy to też oszuści.. twierdzą że chcą do pracy, a jak im wypłacą ostatnią "pensję " to zwijaja tobołki i jazda do innych projektów po nową "pensję":D

romek

ZERO kompetencji, ZERO szacunku do uczestników! Organizacja kuleje na każdym etapie realizacji.Nigdy więcej nie chcę mieć styczności z tą firmą. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

basia

Czy ktoś może jeszcze coś powiedzieć o tej firmie? Zaproponowano mi tam pracę, ale po przeczytaniu kilku opinii, zaczynam się zastanawiać czy ta firma jest tak nieuczciwa?

haahjshjhd

Także nie polecam !!!!

baltazar

Nie polecam oszusci !

no-one

pracowałem tam na szczescie juz nie pracuje ze zlych rzeczy to to ze roboty jest az nadto jezdzisz w delegacje na caly dzien daja ci za to 30 zl diety jesli 12 godzin jestes poza firma ale za godziny poza tymi 8 za ktore wpaca ci w pensji nie mozesz ani odebrac ani nikt za to nie zaplaci a jak masz projekt np w slaskim to sam czas podrozy to 8 godzin i delegacji tez wiele, wspolpracownicy ok ale kadra kierownikow projektu masakra oczywiscie zdarzaja sie wyjatki masz problem radz sobie sam praca stresujaca rotacja ludzi w firmie olbrzymia z dobrych rzeczy pensja jest wyplacana na czas

Robert

również, nie polecam

abc

Nie polecam

Zostaw opinię o NS Konsulting Sp. z o.o. - Lublin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NS Konsulting Sp. z o.o.