Woobotech Poland Sp. z o.o.

Rybarzowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 649 ocen.

Opinie o Woobotech Poland Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woobotech Poland Sp. z o.o.

Najmocniejszy

Prawda taka,kasa jakaś była,choc nie to co się należało,jednosci nie było wśród pracowników,liderzy,mniej i bardziej zaklamani,taka funkcja,kierownictwo,nie wiem jak ująć bez wulgaryzmów,poza dosłownie dwoma osobami,a ten koło od czarnego audi, naprawdę nie skomentuje,bo nie warto ???? na szczęście było trochę normalnych ludzi,jednak jak pisze,niepotrzebnie się dali zastraszyć.

...
@Najmocniejszy 09.04.2018 20:07

A z jakimi liderami miales czy mialas do czynienia ze miwisz o ich zaklamaniu

Najmocniejszy

Nie ma związków,nie istnieje wobo i jest męka,sami daliście ciała dwulicowcy.

anonymous
@Bigo 08.04.2018 21:17

Ortografia.........

Najmocniejszy

Od początku nic nie dawali,by związku nie było,choc na chwilę,nic byście nie zobaczyli.Zreszta,tak zakładanych i fałszywych ludzi jakich tu było całe grono,poprostu nie można doceniać,no chyba,se za obgadywanie i kablowanie.N niestety zbyt wielu takich było.

Kopciuszek

Najlepsi odeszli do firm które ich doceniły ot cała bajka o Kopviuszku

do Kri
@Kri 08.04.2018 10:25

ta na pewno nowa kadra już widze te postępy i super jakosc z wilkiem w tle

...

Nie ma zakladu idealnego i nigdy takiego nie stworzono ale to co wyprawialo sie w naszym kochanym woobo to przechodzilo ludzkie pojecie. Masz racje jak byly audyty to szatnie i wc byly pełne bubli. Ale coz przyklad idzie z gory. Oszustwo dokonane na polakach przez pana prezesa i wielkiego Juna pozwalalo na takie rzeczy. O oszukiwaniu na gotowych sztukach wykonanych na assembly gdzie najlepsza zmiana jak nie mogla wyrobic planu to odklejala barkody i naklejala swoje juz nie mówiąc. A pamiętacie jak w zeszlym roku wielki Jun mowil nam ze jak bysmy bardziej dokladali sie na assembly to zmniejszylibysmy ilosc strat a dzieki temu zaklad mogl by nam zafundowac lody. Obłuda.fałsz i zaklamanie. Na polakach oszczedzali a 5 ukraincom codziennie płacą za taksi zeby mieli jak do pracy przyjechac i z rotem.

Najmocniejszy
@... 14.01.2018 18:55

Rybarzowice,Żory,co za różnica,zaklamana firma,sprytni koreancy,falszywi Polacy,szczegolnie liderzy.Odezwiesz się,odrazu kapus biegnie na górę.Tak było,jest i będzie!Mogły być zwiazki,bylo,by dobrze.Nie jest,bo zachowaliscie się jak Tchórze !Dwulicowe mięczaki.

Satisfaction

I co niedowiarki !? Zamykają Wobo ! Ha ! Najbardziej mnie w ostatnich tygodniach bawiło na tym forum ujadanie ludzi z Żor, że Rybarzowice się mszczą i uprawiają tu propagandę, tymczasem to wszystko była prawda... I teraz Wam pewnie łyso , co nie ? Miesiąc temu odszedłem z Żor, bo potraktowałem na poważnie pogłoski o zamykaniu, zresztą coraz więcej na to wskazywało na zakładzie. I dziś mam satysfakcję, bo dobrze zrobiłem. To prawda - Wobo się zamyka, przenoszą się do innego kraju. Astalawista naiwniacy, którzy tam jeszcze zostali i się pewnego pięknego poranka obudza z ręką w nocniku. Najbardziej tylko żal ludzi, którzy przenieśli swe życie Żor, bo zawierzyli górze że będą pracować tam latami. No ale cóż, człowiek uczy się na błędach całe życie... ;)

anonymous
@Satisfaction 11.03.2018 17:58

NAJBARDZIEJ TO CHYBA CIĘ BAWI TO PISANIE BZDUR O OWYM ZAMYKANIU WOOBO.

Chętna:)

Jak zarobki na produkcji dla kobiet??

Sensei
@Prac. 29.03.2018 18:11

2 k na rękę choć macie?

Anula

Słyszeliscie ze nasz najlepszy lider K. Dostal sie do ASK i pracuje jako kierownik linii. Taki to wie ze nie tylko woobo najwazniejsze.

do anonymouse

Dziku jestem ruda nowy image nowa praca i znowu the best

Nicki

Woobotech pracuje na 2 czy 3 zmiany

anonymous
@Jeszcze obecny pracownik... 21.03.2018 12:47

Tak zwolniłam się i zobaczymy czy dobrze zrobiłam.Dziękuję za informację-hmm myślę ,że to nie plotki.Pozdrawiam serdecznie.

Nowa praca

Witam chcialam spytac jak praca na produkcji i kontroli jakości proszę o jakies opinie .Obecnie pracuje w Adient i warunki jakie tam panują są straszne psycha siada.

Nicki

A jak wygląda praca na kontroli jakości ?

Fajnie :)
@Nicki 21.03.2018 17:48

...

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy warto starać się o prace w firmie?

Leonardo

Łał to ja się tak zastanawiam po co im hala za tyle milionów? A o nowych projektach nie wspomnę. Podsumowując na hali nikt nic nie robi. W nocy szczury zapier.... ja. Ludzi zwalniają. A hala zostanie pozostawiona szczura. Ale wyobraźnia. A mówią że koreance maja źle w głowach

Prac.
@Papets 17.03.2018 10:07

No fakt nie napisałem precyzyjnie dwie pierwsze linijki do Ciebie reszta do znanej wszystkim osoby co się tu udziela

Buzi

Do lekarza nieroby

były pracownik

To firma to masakra. Pracowników pracujących za granicą (na terenie Hyundai Dymos) taktują jako "równych" i "równiejszych". Jedni powiedzą tylko słowo a już we wszystko im wierzą, a inni mogą rozmawiać, prosić itp. a i tak traktowani są jak zło konieczne którego trzeba się pozbyć. Zero zrozumienia w tej firmie o czyimś błędzie (z góry) tylko za wszelką cenę ukaranie niewinnego

Mikus
@były pracownik 11.03.2018 11:43

Więzieniu są sami niewinni wy tam w Czechach macie się jak pączki w maśle a jeszcze narzekacie

Prac.

Wymyslacie bajki firma ma się dobrze i pracujący ludzie też jeżeli ktoś dostał wypowiedzenie to znaczy że walil ścieme i nadaje się

były pracownik
@Prac. 07.03.2018 18:50

To firma to masakra. Pracowników pracujących za granicą (na terenie Hyundai Dymos) taktują jako "równych" i "równiejszych". Jedni powiedzą tylko słowo a już we wszystko im wierzą, a inni mogą rozmawiać, prosić itp. a i tak traktowani są jak zło konieczne którego trzeba się pozbyć. Zero zrozumienia w tej firmie o czyimś błędzie (z góry) tylko za wszelką cenę ukaranie niewinnego

Angry

Jestem od tygodnia na wypowiedzeniu i nie tylko ja. Pierwsze czystki już się zaczęły i wszystko zmierza ku końcowi działalności tej "zacnej" firmy w Żorach. Ale to jak zostałem potraktowany na sam koniec po tych miesiącach zapier......a, upokorzeń i wyzysku woła o pomstę do nieba. Życzę tym poje.anym Koreańcom, aby w przyszłości nimi też tak ktoś pomiatał, jak oni pomiatali nami ! Dobrze, że się ten cały (usunięte przez administratora) w końcu zamyka na amen, ta firma to pomyłka bez względu na to gdzie działa, czy w Rybarzowicach czy w Żorach...

Mister T
@Byla 07.03.2018 20:42

Zobaczymy w czerwcu

Master

Tak jest Rybarzowice tylko to forum wam zostało :D ale jesteście Żałośni

MIEJSCOWY 1
@Miejscowy 06.03.2018 18:40

a mi się tam Woobotech podoba

Lolo

Te lidery w Żorach to jest jakaś totalna porażka i nieporozumienie.....

...

A co zanetka narobila

Ten ktoś
@Lila 09.02.2018 08:50

na pewno nie ty :D

ona była jak Jang

ta firma nie będzie istniała bez Janga

Ela
@Życzliwa 24.02.2018 13:17

wole robić orła w gnoju

... I

I co mondralr daliscie e wypowiedzenia w poniedzialek jak straszyliscie

...

Jeden bedzie dojezdzal na telewizorze a jeden na swoich łańcuchach he he he

Byly pracownik
@..... 18.02.2018 19:55

Jeśli masz coś do lidera to nie radze mówić mu tego w twarz idziecie w ślady zakladu na Rybarzowicach a powrzechnie wiadomo jak się to skonczylo.Współczuję Pani Zanecie nie znam jej ale dla mnie to zwyczajny obrzydliwy mobbing jest.Z doświadczenia wiem że jak sobie kogoś upatrza to niestworzone rzeczy potrafią wypisywać.Ogólnie cieszcie się że macie robote bo chyba nie zadlugo to potrwa.

karolek

idziemy się zwolnić w poniedziałek niech robią co chcą

Pracownik

Najlepsza tam jest Zanetka najpierw z Jeka czekamy kto będzie następny dobra aparatka ???? Plotki szybko się rozchodzą

anonymous
@Pracownik 03.02.2018 22:21

Następny hmmm może wezmę się za jakiegoś studenta :d pozdrawiam !

L.

Witam, również traktowałem te pogłoski tutaj o rzekomym zamykaniu zakładu w Żorach w przymrużeniem oka, jednak muszę potwierdzić, że to niestety prawda. Korea przenosi zakład do innego kraju, jeszcze nie mówią gdzie, ale to pewnie kwestia czasu, zanim wszystko wyjdzie na jaw. Póki co góra trzyma gębę na kłódkę, bo nie chcą stracić ludzi na produkcji i linii magazynowej, tylko cisnąć nas do samego końca. Tak czy siak ja już szukam roboty.

...
@L. 11.02.2018 14:25

Jeden lidet bedzie dojezdzal do nowej siedziby na telewizorze ha ha ha

Miki

Skąd wy macie ludzie takie informacje??? Normalnie włosy na głowie stają co wy tu wypisujecie !!!

Załamany

A jednak to prawda..... Żory zamykają się we wrześniu :(:(:(:(:(;(;(;(

Byly pracownik
@pracownik 10.02.2018 18:01

Zamykanie zakladu przerabialiśmy na wlasnej skórze.

ala

I dobrze niech zamykaja i tak nikt tam nie chce robic masakra

Dddd
@Tico 09.02.2018 18:47

W tej firmie nikt nic nie robi. No ja nie wiem jak to wszystko jest zrobione, chyba szczury w nocy zapier... ja

777

Oni zrobią dokladnie to samo co z pracownikami w Rybarzowicach ale tym razem robote stracą wszyscy. Powinni zorganizować olmpiade glupoty a nie ze sportu wtedy Korae miala by mistrzostwo świata.

Zostaw opinię o Woobotech Poland Sp. z o.o. - Rybarzowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woobotech Poland Sp. z o.o.