Woobotech Poland Sp. z o.o.

Rybarzowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 640 ocen.

Opinie o Woobotech Poland Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woobotech Poland Sp. z o.o.

Byly pracownik

Pan D zawsze byl przemadzaly. Ja juz tam nie pracuje od momentu przenosin i tak sobie tutaj zagladnelam na forum i z tego co mniemam to zwalnia sie moim zdaniem jeden z najlepszysz gosci w tym zakładzie. O szczegóły jego decyzji nie chce pytać ale jedno mogę powiedziec o Krzysku. Gościu w porządku. Zaczynal pamietam swoje liderowanie troche wystraszony ale potem jak sie juz rozkrecil to kazdy normalny wie jak bylo. Gosciu umial sie przyznac do bledu a jak czegos nie wiedział to sie po prostu przyznal do tego a nie udawał jak co poniektórzy wielkiego znawce(wiadomo o kim mowa). Szkoda bylo z stamtąd odchodzić bo praca fajna i atmosfera naszych liderów (k i a) dawala zapędy do pracy . pozdrawiam wszystkich. Krzychu powodzenia w nowej pracy bo rozumiem ze juz ja zmieniles.

.....
@Byly pracownik 18.01.2018 17:55

Krzychu zostal potraktowany jak ostatni smiec. Nawet nie probowala dyrekcja nic zrobic aby go zatrzymac. Kierowniczek tylko wyzyskiwac potrafil a teraz co wielkie umycie rak. Wazne ze krzysiek ma swoja godnosc i odejsc z podniesiona glowa

Tico
@..... 22.01.2018 11:36

O zwykłych magazynierów sie bili a lidera olali, i to jest naciekawsze w tym wszystkim

777

Oni dużo osób potraktowali tak jak tego Krzyśka,a kierownicy nic nie zrobili dla pracowników bo siedzą w kieszeni u koreancow i tylko im przytakuja.Zero charakteru i honoru .

Abc

Nie pyskujcie tylko zapierniczajcie na Koreanczyków

Lolo

Te lidery w Żorach to jest jakaś totalna porażka i nieporozumienie.....

Bla
@.... 18.01.2018 09:29

aaa, bo myślałem że ten z brodą jak święty mikołaj xD

Rty
@Bla 18.01.2018 12:50

Który lider ma brodę? Bo chyba o czymś nie wiem.....

Zainteresowany

Czy w Żorach obecnie potrzebują kogoś do pracy na stanowisko magazyniera? Mam doświadczenie w tym temacie i zastanawiam się, czy nie złożyć cv, ponoć dobrze płacą tam

Ja

Jak sie nie chce robic to wina lidera jaki to oni nie sa

...

Nie ma zakladu idealnego i nigdy takiego nie stworzono ale to co wyprawialo sie w naszym kochanym woobo to przechodzilo ludzkie pojecie. Masz racje jak byly audyty to szatnie i wc byly pełne bubli. Ale coz przyklad idzie z gory. Oszustwo dokonane na polakach przez pana prezesa i wielkiego Juna pozwalalo na takie rzeczy. O oszukiwaniu na gotowych sztukach wykonanych na assembly gdzie najlepsza zmiana jak nie mogla wyrobic planu to odklejala barkody i naklejala swoje juz nie mówiąc. A pamiętacie jak w zeszlym roku wielki Jun mowil nam ze jak bysmy bardziej dokladali sie na assembly to zmniejszylibysmy ilosc strat a dzieki temu zaklad mogl by nam zafundowac lody. Obłuda.fałsz i zaklamanie. Na polakach oszczedzali a 5 ukraincom codziennie płacą za taksi zeby mieli jak do pracy przyjechac i z rotem.

C

Co sie Beda meczyc z takimi nierobami

M...si
@C 14.01.2018 10:15

Tu nie chodzi o nierobow tylko o polityke koreancow. Ukrasc miliony potrafili a podniesc stawki jakie obiecali juz nie. Wylot dyrektora i prezesa swiadczy o jednym. Ale teraz juz za pozno. Zostaja tylko ci ktorzy mysla ze dostana jakies lepsze stolki. Pozdrawiam naiwniakow

xyz
@M...si 14.01.2018 16:02

Nie wiem jak jest w Żorach,ale te audyty to był cyrk na kółkach.Chowalo się felerne sztuki do wc,do szatni ile wlazlo ludzie chodzili sobie po głowach i przeklinali cały świat.Jak się felerne sztuki nie mieścily wystawiali wózki za zakład.Potem jak były luzy buble sie poprawiało i pociskało do sprzedarzy..To była jedna wielka ściema i oszustwo.Utrzymywanie takiej ilości pracowników z Ukrainy mieszkania ,dojazdy,Koreanki bardzo sie nimi przejmowały.Każdy widział że coś jest na rzeczy.Polacy o nic się dla siebie doprosić nie mogli.

Ja

Podobno Basia z Adamem odchodzą tez bedzie wesolo

Arni

Dlaczego ci z wbtrim podpierają stòł nic nie robią czego ludzie z woobo tego nie robią np.ja ...udają że niby coś robią dziwne że firma za to placi

Basia

Tak to prawda to kwestia czasu i korea zwinie interes........co niektóre będę miały za swoje

D....ek
@Basia 11.01.2018 16:38

A kto sie jeszcze zwalnia z liderow oprocz Krzyska? Bo moze bym sie zalapal?

Janek

Podpowiecie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Sporo dobrego o firmie słyszałem.

Xyz
@pr 10.01.2018 12:23

Każdy kto pracował to wie jak to bylo jeden miesiąc przyjmują ,nastepnego ogłaszają likwidacje tam nie ma nic pewnego.Ile umów pozrywali bo to dla nich nic nie znaczyło.Ludzie dlugo im tego nie zapomną jak byli potraktowani.Dziwicie się że wypisują to co jest.Nawet ci co poszli robić do Żor nie potrafią się ze sobą pogodzić Nikt nie wróży przyszłości temu zakladowi.Jak szukacie stabilnej pracy to lepiej gdzie indziej.

Były pracownik
@Xyz 10.01.2018 13:21

Dokładnie tak jak kolega/koleżanka powyżej mówi ;) I nie rozsiewam plotek, tak jak pisałem parę dni temu, byłem bardzo blisko z górą i wiem jak to tam chodzi. Zwinąłem się stamtąd w porę, bo wiedziałem już, że wszystko chyli się ku upadkowi. Zawczasu zacząłem się rozglądać za czymś innym i jak się trafiło to od razu odszedłem. Więc nie bez powodu mówię, że Koreańce się powoli z naszego kraju zbierają - zamknięcie Żor to tylko kwestia czasu, ale nikt z góry tego obecnym pracownikom nie powie, bo po prostu boją się masowych zwolnień i chcą ich dymać do końca ;)

kkk

Pracowałem w tej firmie robota może nie cięzka ale zarobki bardzo marne.

Rybarzowice

A Bartek siedzi w do mu A kartę ma odbita.ciekawe kto jemu ja odbija.

Urzędnik
@Rybarzowice 28.12.2017 17:12

To jest skręt z Rybarzowic, wyprowadza kase furami sie wozi. Ciekaw skąd ma ? Trzeba zgłosic do Urzędu Skarbowego można dostać roczna ulege z podatku jak sie okaże prawdą. Korence nawet nie wiedzą jak ich w kulki starzy pracownicy robia

Kursa

Żyjemy pracujemy i każdego opisujemy......zalosne

Niebieskooka
@Kursa 07.01.2018 01:30

Do tego panuje taka zasada , że ci co u siebie mają najwieksze dziadostwo to się najbardziej plotkami interesują.

S.

Jak można tak sr. ..w swoje gniazdo ludzie opamietajcie się przecież jak wam coś nie pasuje to jest tyle wolnych miejsc pracy zmiencie pracę i tyle,a Ci byli pracownicy zajmijcie się obecną praca jak was interesuje nadal woobotech to trzeba było zostać. Widze ze zapierniczacie w Jelesni i żal (usunięte przez administratora) ściska że tu są luzy.Życzę w Nowym Roku więcej rozsądku i zmian na lepsze.

Zainteresowany
@Były pracownikl 04.01.2018 18:22

Niedługo zwinąć interes? Tzn? Ile dla ciebie znaczy „niedługo” ??

Wwwwww
@Były pracownikl 04.01.2018 18:22

To jak masz lepszą pracę to powodzenia a to co jest teraz w woobo to skąd mozesz wiedzieć to co tu jest pisane przechodzi ludzkie pojęcie

Blow

Witam. Pracuję tu od niedawna i nie zgadzam się z opiniami jakie są na temat tej firmy. Faktycznie zarobki mogły być lepsze ale za taką pracę nie oczekuje cudów. Rybażowice to już historia i musicie się z tym pogodzić. Czas pokaże. Pozdrawiam.

O

A resztą liderów święta Tak.....

Zdziwiony

Do Jeleśni z wobo dziwi mnie że za tak marna place tyle kilometrow dojezdaja z rybarzowic raczej pogadać i poplotkowac

Rybka

Moim zdaniem 2 stycznia ok 10 ludzi przyjdzie się zwolnić dodając że Ukraińców będzie kilku bo reszta nie wróci to blado to widzę ale nieroby zostaną bo im dobrze nic nie robią a kasa leci koreance są ślepi za dużo kadry na zakładzie

Były pracownik

Jaka jest szansa, że Koreańce zwiną interes w Żorach ?

Byla
@Były pracownik 28.12.2017 08:52

Mówiło się o tym że Żory to będzie nie wypadł , zaklad źle zarządzany,ludzie uciekają z roboty nawet Ukraińcy.Jeśli nie zmienią swojej polityki co do zatrudnianych pracowników to się skończy dla nich katastrofą.

Były pracownik
@Byla 28.12.2017 12:01

To fajnie by było, bo życzę im jak najgorzej ;P

Thuuuu

Krzysiu taki święty A ile wyniósł ile z barkiem przestaje waszym kosztem. Skończyło się to odchodzi

Omega

Nie wrzucajcie wszystkich liderow do jednego worka. Bo z tego co wiem krzysiek taki nie jest. Stara sie po ludzku podejsc do czlowieka chyba ze naprawde ktos przegnie to sobie nie pozwoli. I nie broniac nikogo powinni inni brac zniego przyklad. Ale korea woli oszustow niz prawdziwych normalnych ludzi.

Aldona
@Xxx 24.12.2017 06:37

Ukraińcy co 15 minut idą do kibla i może byc

ada
@Omega 24.12.2017 06:05

To fakt tylko krzysiek jest normalny baba lider to przeklenstwo

.....

To jest kwestia czasu jak ludzie z Rybarzowic zaczna odchodzić. Zaczynając od liderow. A jak Żory dojda do władzy to zobaczymy jak wszystko zacznie sie sypać. Wspomnicie moje słowa

qqqq
@ben 25.12.2017 20:54

za toba szczególnie nikt nie będzie płakał skoro i tak co chwilę cie nie ma w pracy XD

bolo
@qqqq 25.12.2017 21:55

Szkoda mojego czasu zeby na was patrzec czekam na jbg2

Lider

Proszę się podpisać.chętnie przeczytam od człowieka dni i nieroba.lider.

Krzys
@Lider 24.12.2017 18:58

Ja tam wróżę do 15 stycznia potem odejścia tu się nie da

Bolo

Zabierać to do rybarzowic

Kkk
@Bolo 24.12.2017 09:30

Odezwaly sie Żory

Byla
@Bolo 24.12.2017 09:30

W Rybarzowicach robilo się super i admosfera była dobra ,Koreańczycy pozbyli się dobrych pracowników i taraz mają balagan,kłótnię,a wy nawet we wigilię skaczecie sobie do gardła.Chętnie byśmy wam pokazali jak się pracuje bo hala pusta stoi.

.....

Wskazując na kogoś palcem 3 palce wskazują na ciebie

Aldona

Zakład jak zakład tam nie ma normalnego podejścia do pracownika każdy chce być panem a tak się nie da chodzić lub. W szybę się gapić nikt nie potrafi wytłumaczyć normalnie rozmawiać ludzi na krzyki biorą brakuje normalnej komunikacji

Kris

Ela to lubi nagrywać pracowników Basia krzyczeć obie panie pomyliły swoje role koreance widać nie znają się w doborze liderów po nowym roku zwiększona zostanie produkcja czyli plan kosztem mniejszej ilości pracowników czuję że reszta załogi odejdzie nowy zakład obok przejmie ich bo tam zarobki o niebo lepsze beda

Gratuluję.

Liderko B wesołych Świąt pustku hahahahaha

Rrk...
@Gratuluję. 22.12.2017 20:48

Każda osoba na zakładzie wie kto to pisze, ty to musisz mieć male ego i mnóstwo zazdrosci w sobie. Tak sie pocisz a B nawet tego pewno nie czyta. Tylko czlowiek z kompleksami pisze takie pustte opinie. Ty sie zastaanow co soba reprezentujesz zasiadajac do wigilijnego stołu

....
@Gratuluję. 22.12.2017 20:48

Żałosne

Gratuluję.

Pustaku miało być hahahaj

olaf

W tym zakładzie ludzią zawsze nic nie pasowało.Przychodzę robie swoje,idę do domu Mam spokój bo patrze swojej roboty. Pracujemy w koreańkiej firmie. Jest tak a nie inaczej. A jak widzę,ze liderka was upomina bo nie chce się wam robić to myślę,że pracuje w przedszkolu. Wy przychodzicie pracować? Większość udaje,że coś robi. A jak widzi koreańca to tak szybko robi i udaje,że aż żal patrzeć. Przy okazji dostaliście trochę pieniędzy i już was nie ma w pracy. Wy młodzi nie macie szacunku do niczego. Zero dyscypliny i odpowiedzialności. Ja się dziwie,że liderka jeszcze nie zwolniła tego łysego co wiecznie do niej skacze. On dopiero ma siano w głowie. A czasem mam wrażenie,że coś brał. Liderko jak to czytasz to powiem Ci,że on potrafi robić jeden wózek 3 godziny. Co to za czas nastały.

...
@olaf 21.12.2017 16:31

Proponuje zająć się własna praca i ja wykonywać a nie patrzeć na innych :)

An
@... 22.12.2017 18:57

Właśnie zacznijcie patrzeć na siebie. Bo rzecz jasna wszyscy tu piszący,obrabiajacy (usunięte przez administratora) innym są pracownikami roku. Chodzą i pracują jak roboty. Brawo,brawo. Koreancy sa dumni z waszego lenistwa. Brak słów.

Bolo

Załoga w wobo to starsze panie i Ukraińcy 80 procent a i oni uciekają liderka Baśka do wymiany ogulnie dużo ludzi co nie robią nic tylko chodzą z zagłówkiem z miejsca a do miejsca b żeby pogadać i znowu z powrotem i tak im dniówka leci i kasiore biorą jak otworzą jbg2 to nie wiem kto im tam będzie robił powinni już liderów do roboty zagonić

js
@Bolo 22.12.2017 19:12

w tym zakładzie wszyscy są do wymiany, szczególnie ci z biura, oni dopiero maja zero pojecia o niczym na produkcji. to jest dopiero porazka...

js
@Bolo 22.12.2017 19:12

te starsze Panie pracują lepiej niż nie jeden młody. to mnie boli,tego nie zrobie, mama mi to ugotowała, racja przedszkole z bolo na czele

Bolo

Nie polecam pracy w sobotę w Żorach płaca niska liderzy to jakas pomyłka czasy średniowiecza nie mają pojęcia o co do nich należy w zamian za to wyżywają się na pracownikach pracowałem w kilku zakładach lider normalnie pracuje jak każdy a tu chodzi i ludzi stresuje zachowanie żenujące i odpychające potem zdziwienie że ludzie się zwalniają

Walidupa

Tak jedni sie dokladaja do pracy a inni oszukuja i to jest najlepsze. Koreancy to akceptuja i toleruja bo najlepsze to tylko oszukiwac i sie (usunięte przez administratora) A innym noz w plecy wbijaja. I jak przychodzi co do czego to potem ratunku.

Prac.

W tej firmie połowa ludzi zlewa robotę i nie tylko na montażu obcinanie i klejenie to jest dopiero produkcja bubli i siedlisko plotek

Byla
@Prac. 21.12.2017 08:47

Tam zawsze tak bylo kobiety z obcinania żyły tylko plotkami glupie usmiechy każdy mial metke przylepiona.Plotki co nic wspólnego z prawdą nie mialy.Dno i patologia.

Nick1

Najwidoczniej ludzie mają powód do pisania pewnych faktów. Nic bez przyczyny się nie dzieje...

anonim

(usunięte przez administratora)

an

chyba się łysy odezwał......

Ja
@Brrrrr. 20.12.2017 20:34

A wy macie szacunek.wpierw zacznijcie od Ciebie.masakra co tu sie czyta .do pracy sie chodzi pracowac a nie na plotki.mowicie miedzy soba a potem to piszecie .kazdy wie kto to pisze wszystko.

Gr....

Na miejscu Pani B bym się nie przejmował takimi bzudarami. Ludzie idą święta. Dajcie na wstrzymanie i cieszcie się tym,że będzie trochę wolnego. Zastanówcie się trochę nad sobą i swoim zachowaniem. A jak wam coś nie pasuje to jej to powiedzcie. Ale chyba nie macie na to odwagi.

Gratuluję.

Nikomu nie polecam tej pracy.Nie warto.

anonim

(usunięte przez administratora)

xxx

a byłeś na zmianie Elki? ta to dopiero potrafi (usunięte przez administratora) człowieka

Rrr...

Zmień prace. Tyle w tym temacie.

Pracownik

Wiadomo kiedy będzie wakacyjny postój w 2018?

.mn.
@Pracownik 14.12.2017 18:38

W tym zakladzie nic nie jest wiadome

Ble

Jutro.

Astor

Podobno hale na Rybarzowicach dalej opłacają choć nie jest im do niczego potrzebna a ludziom kasy na wyplaty żałują to jest polityka.

.mnie.
@Astor 12.12.2017 22:47

Tak to prawda opłacają dalej. A wiecie co ma tam być siedziba waszego jadu .

Astor
@.mnie. 13.12.2017 20:06

Nie pomyliłeś się oni mają tam graciarnie bo nie tak latwo jest się wykręcić od podpisanych umów i wszysko trzeba robić z głową,a kto chytry to się nie da wykiwac

jjjj

Nie polecam pracować w tej firmie.Wynagrodzenia najniższe jak mogą dać.Pani lider krzyczy po pracownikach nie ma szcunku do pracujących ludzi.

jjjj
@.m.m. 11.12.2017 19:17

Liderka E. Tam się nawet odezwać nie można. A o wyjściu do wc można zapomnieć,

Jja
@jjjj 10.12.2017 21:04

A wy macie szasunek do liderow.tak tu ich opisujecie. A bo taki a bo taka.jak sie wam nie podoba to innej pracy isc .to nie więzienie przeciez .

xxx

ludzie skoro jest wam tak żle to zmieńcie pracę. jedyne co umiecie robić to wiecznie narzekać, obwiniać o swoje niepowodzenia każdego tylko nie siebie. trzeba było odejść w Rybarzowicach jak my. przynajmniej mamy coś z tego. a praca zawsze się znajdzie tylko trzeba chcieć znaleść inną. widać jest wam tam idealnie. w Rybarzowicach chodziłem w kratkę do roboty to i tak mnie nie zwolnili. a i tak dostałem odprawe.

Wwwww

Liderom obiecali podwyżki a gdzie są pracownicy my się nie liczymy my mamy robić nie odzyskać się nie prosić o nic ile dostaniemy to dostaniemy jeszcze nam potrącają gdzie tu jest ucziciwość

.mn.

Oddajcie moje premie.

M

Nie wiecie co z tym socjalem

.....

A slyszeliscie ze najlepszy lider ma zamiar odesc z firmy? Ciekawe co sie stalo?

I......m
@..... 04.12.2017 09:26

Bo podobno obiecali im podwyzki a nic im nie zaoferowali. Oszukali. Chcieli chyba rozruszac firme ich kosztem. Naiwniacy. Mysleli ze im rzuca gore pieniedzy. Znajac zycie jak odejdzie k.... To inni tez pojda. Bo to sensu nie ma.

Zostaw opinię o Woobotech Poland Sp. z o.o. - Rybarzowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woobotech Poland Sp. z o.o.