Woobotech Poland Sp. z o.o.

Rybarzowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 664 ocen.

Woobotech Poland Sp. z o.o.
3 664 6 1

Opinie o Woobotech Poland Sp. z o.o.

D . ..

Czy są niedzielę robocze w woobotech Żory?

...
@D . .. 05.10.2018 22:43

Rzadko kiedy się zdarzają i też nie na wszystkich stanowiskach pracy. Głównie soboty są pracownicze

D...
@... 06.10.2018 13:56

Ja czy po drugich zmianach można iść w sobotę jak ktoś chętny?

xyz
@D... 06.10.2018 17:58

Człowieku jak żeś taki napalony na robote to idz do kopalni,tam robisz na okragło ale wypłate przynajmniej mosz konkretną nie to co tutaj.

,,,,
@xyz 06.10.2018 19:54

Pytam po prostu poco te złośliwości?

Kopidol
@xyz 06.10.2018 19:54

Do kopalni to chyba na wczasy Praca marzen

...
@D... 06.10.2018 17:58

jest czasem taka możliwość :) też kwestia tego jak z liderem się dogadasz :)

kicia

Słyszeliście o nowym romansie na zakładzie?

Jojo
@kicia 12.10.2018 17:27

Nie

Fox
@kicia 12.10.2018 17:27

O co kaman???

Fox
@Fox 13.10.2018 16:04

Jaki romans?

kici
@Fox 13.10.2018 16:04

stoły pianki

Fox
@kici 13.10.2018 18:12

A dokładnie to kto bo u nas troszke się dzieje

Kici
@Fox 13.10.2018 19:09

wtajemniczeni wiedza

...
@Kici 14.10.2018 06:16

To po co drążyć temat ? Nie chce nic mówić, ale jeśli nie masz racji to komuś możesz zniszczyć życie.

,,,,
@... 14.10.2018 12:16

... raczej nikt tu nikogo z imienia nie wymienia. A sam widziałem jak siedzieli w barze

...
@,,,, 14.10.2018 13:37

no z imienia nikt nie wymienia, to racja ;) Poza tym samo wyjscie do baru nie świadczy o niczym.

blowww

wczoraj było zebranie mam pytanie. Co z osobami które stosuja się do wszystkiego? czy my mamy cierpieć za innych. po co trzymiecie kogos kto pracuje tu jakby za kare. nie mogę tego pojac człowiek sie przykłada bo wie że jest w pracy a jest takich kilku co wszystkich maja gdzies i jeszcze ich nie zwolnili. nawet my to widzimy czy ktos tu jest slepy na takie rzeczy

nowa22

praca jak praca. tylko zadziwia mnie jak ten zakład funkcjonuje. jeśli ktoś chce zarobić to wystarczy zrobić jakies nadgodziny. co do ludzi to polecam mieć własne zdanie na dany temat. Bo nie raz ludzie przekrecaja fakty. jest wiele fałszywych i dwulicowych osób. najlepiej zrobić swoje i iść do domu. bo obok na stole robią takie rzeczy, że jest to jakieś nieporozumienie. kiedy ich ktoś upomni to wielkie halo. ja rozumiem że nie ma ludzi do pracy ale ja taka osobę bym wyrzucił na zbity p. ysk albo zwolnił kogoś dla przykładu, może wtedy by zrozumieli że prace sobie trzeba szanować. ludzie pozjadali wszystkie rozumy, wiecznie na kogos narzekaja, uwazaja się za najlepszych nie widzac tego co sami robia. praca jest ok ale ludzie niekoniecznie

Franek
@nowa22 08.10.2018 17:42

a potem ktps mówi że malo zarabia jak wiecznie podpiera stol lub siedzi w kiblu bo tego nikt nie zabroni, jak robilem przy produkcji wyrobów z plastiku to prędzej się zeszczales w gacie

Max

Zaklad dla desperatow zero profesjonalistow Ludzie wzieci z przypadku , pieniadze kiepskie , zero prspektyw, jesli chcesz wegetowac an nie zyc to zaklad stworzony dla Ciebie .

Życzliwa
@Max 04.10.2018 20:46

Tam nie ma żadnych perspektyw ani przyszłości,panuje wolna amerykanka.Ludzie siedzą w lazience i godzinami gadają przez telefon ogólny rozgardiasz i balagan.Ci z biur tylko pilnują swoich stołków i nie wiele ich obchodzi co się dzieje.

Prac.
@Życzliwa 04.10.2018 21:16

Praca jest bez żadnych uruchomien mózgu gdyby była inna nikt tyle kilometrów dziennie by nie robił żeby dojechać do pracy .Tyle w temacie więc nie narzekajcie tylko się dalej opierniczajcie bo w normalnie funkcjonującym zakl.produkcyjnym wiele osób po próbnym miesiącu by wyleciało. Ale jeżeli ktoś jest ambitny to nie polecam

nowa

Pracuje tu kilka dni poziom niektórych ludzi mnie przeraża, sama praca nie jest zła. Tylko troche reece bolą, ale sami ludzie zniechecaja do pracy, zamiast robic wychodza lub gadaja i nie robia. W poprzednim zakladzie by to nie przeszlo, a jak ich upominaqja to maja wielki problem ze maja pracowac. jak robie tyle lat to się z takim czyms nie spotkalam

Natalia

@Lejde, w przypadku, kiedy przyjeżdża mniejsza grupa pracowników z Ukrainy do pracy w firmie Woobotech Poland to firma ewentualne braki kadrowe uzupełnia pracownikami z Polski? Czy raczej większa liczba obowiązków przechodzi na osoby, które są już zatrudnione w firmie? Możesz przedstawić, jak to wygląda?

Natalia

@anonymous, dziękuję za odpowiedź. @...., szefostwo firmy próbowało w jakiś sposób rozwiązać sytuację związaną z tym, że pracownicy zbyt dużo czasu poświęcają na korzystanie z telefonu, zamiast skupić się na obowiązkach służbowych w firmie Woobotech Poland? @Lejde, wiesz może, dlaczego wciąż jest aktywna rekrutacja do pracy w firmie Woobotech Poland? Jest to powodem zwolnień pracowników, czy może tak dużego zapotrzebowania produkcyjnego?

Lejde
@Natalia 24.09.2018 14:34

Bardziej chodzi o zapotrzebowanie, bo większa grupa pracowników to Ukraińcy, a oni się często wymieniają i różnie to bywa z wizami itd :) czasami przyjeżdża zbyt mała grupa żeby wypełnić szeregi tak naprawdę :)

Młoda

Witam zastanawiam się nad pracą w tej firmie może ktoś napisać jakie zarobki ile można wyciągnąć, jaki klimat? I czy są przyjęcia? :)

anonymous
@Młoda 21.09.2018 15:46

2600 plus premia

???
@anonymous 22.09.2018 15:18

2600 to brutto czy już na rękę z jakimiś dodatkami ??

Mlodaaa
@anonymous 22.09.2018 15:18

A są przyjęcia? :)

....
@??? 22.09.2018 15:30

bardzo brutto

??
@.... 22.09.2018 22:01

A są przyjęcia??

Miki
@??? 22.09.2018 15:30

2600 ??? Gdzie pracujesz???

Kokos
@??? 22.09.2018 15:30

Od przyszlego roku baddie Pawnee 2750 bo ppdwyszaja najnisza a oni robia tak ze jak rosnie najnisza to wszystkim podwyszaja

Lejde
@?? 22.09.2018 23:30

Ogólnie cały czas rekrutują ludzi, bo im brakowało :) na produkcji po okresie próbnym wraz z premiami wychodzi 3000 zł brutto. Nie jest źle, jak się porobi jeszcze parę nadgodzin to można być zadowolonym.

Mlodaaaa
@Lejde 23.09.2018 19:34

Dziękuję bardzo za konkretne odpowiedzi :) pozdrawiam :))

Lejde
@Mlodaaaa 24.09.2018 05:08

Proszę bardzo :) nie jestem pewna jak to wychodzi na okresie próbnym, ale bodajże z 2700 brutto jest. Ale te 3 miesiące lecą szybko :) poza tym atmosfera jest fajna :)

Natalia

@Miki, dużo osób zgłasza się na dobrowolne pracujące niedziele i święta w firmie Woobotech Poland? Czy raczej są to sporadyczne przypadki, aby pracownicy sami z własnej woli zgłaszali się na te dodatkowe dni? @Kris, możesz przedstawić wydarzenia, które potwierdzają, że takie sytuacje mają miejsce w firmie Woobotech Poland? Szefostwo pozwala na to, aby można było w taki sposób podchodzić do wykonywania swoich obowiązków? Nikt tego nie kontroluje?

anonymous
@Natalia 18.09.2018 12:25

Większość ludzi chce przyjść do pracy w wolne dni .Bardzo dużo osób chciałoby robić nawet nadgodziny.Miło by było gdyby osoby siedzące w biurze zoreintowaly się na pracy liderów! Niestety to osoby które zniechecaja do pracy ;(

....
@anonymous 18.09.2018 23:24

mam wrażenie że nie dosc że ludzia nie chce się ribic to jeszcze nawet przy korei gapia się w telefon i zapominaja ze są w pracy, jak ich lider upomni to jeszcze maja pretensje do całego swiata. dziwie się ze tacy ludzie tu jeszcze robia. W poprzednim miejscu gdzie się robilo za takie cos by wyrzucili. przerwa trwala 15 minut

Kris

zauważyliście jak ludzie nie szanują sobie pracy robią co chca a przy okazji robią wszystko żeby nie robić nic i udają że robia. a ja zamiaru nie mam za kogos tyrac, w innym zakładzie to za straty się placilo a tu nic ci nie zrobia,ukrainie mozna wszystko a jeszcze im zle

Aaa
@Kris 12.09.2018 18:10

Co jak co ale w Rybarzowicach od razu zwalniali a tu robią co chca i zero odpowiedzialności

Natalia

@Katrina,@..., dlaczego interesuje Was praca akurat w firmie Woobotech Poland? Czy jest to miejsce pracy, które znajduje się blisko Waszego miejsca zamieszkania? A może przychylne opinie znajomych sprawiły, że rozważacie podjęcie zatrudnienia w tej firmie? Przedstawcie, dlaczego akurat ta firma jest obiektem Waszego zainteresowania.

Katrina
@Natalia 31.08.2018 12:09

Odpowiedź jest prosta, szukam pracy blisko miejsca zamieszkania na max 2 zmiany i bez obowiązkowych weekendów. Praca np. 2 soboty w m-cu nie jest problemem ale bez przymusu z góry byłoby super. Kiedyś pracowałam praktycznie non stop w handlu, więc szukam lepszej alternatywy.

pracownica
@Katrina 01.09.2018 15:07

A jak będziesz musiała iść do pracy w polskie święta kościelne i nie tylko,tak jak ostatnio 15 sierpień.Sklepy są wtedy zamknięte,a tu robią bo u nich się to nie liczy.Nie liczy się Polska kultura, nasza religia,ani zwyczaje.Premie zabierają za samo pójście na urlop.Jak nie spasujesz liderowi to po 3 miesiącach za 1500 z groszmi szukaj sobie nowej roboty.Koreańczycy nie dawno sami wyrzucili swój zarząd,który był wcześniej bo miał nadużycia i nie udolnie kierował zakładem.Mieć blisko do roboty fajnie jest,a jak się migasz od przychodzenia w dodatkowe dni to wiadomo jak na to patrzą.Ogólnie nie złośliwie tylko po prawdzie,tam nie ma przyszłości bo nie wiadomo ile Koreańczycy jeszcze pociągną,a wy zostaniecie oszukani tak jak ludzie z byłego zakładu.

Miki
@Katrina 01.09.2018 15:07

Nie słuchaj głupot! Nikt nie zmusza w woobo do pracy w święta czy soboty ! Jeżeli niby podpadniesz liderowi i niby nie dostajesz premii idziesz do kierownika .Praca jest spoko A narzekają tylko Ci co albo zazdroszczą takiej pracy albo Ci co są kompletnymi nierobami!

moc
@pracownica 01.09.2018 19:39

praca jak praca , głównie dla kobiet bo nie jest ciężka no i dobrze płata też nie jest:D. pracuje się w Woobo w Polskie święta z jednego prostego powodu bo Hyundai w Czechach i Kia na Słowacji też w tedy pracują jak oni stają to i Woobo też, to automotiw a teraz się tak robi że nie ma magazynów więc produkcja musi iść na bieżąco. Woobo pracuje się na dwie zmiany i czasem w soboty i Polskie święta ale z reguły ludzie chcą przyjść bo są większe luzy niż w normalne dni i są 100% płatne. Woobo nie padnie za dużo w tą firmę zainwestowali i nadal inwestują. A co do przenosin z Rybarzowic do żor to rzeczywiście Korea szczeliła sobie w stopę w Rybarzowicach mieli wszystko kadre i zgranych pracowników , zaplecze a teraz znalezienie jakiś w miare normalnych ludzi graniczy z cudem rynek jest strasznie mały i wyjałowiony, szkoda ale ja już się z tym pogodziłem i znalazłem sobie lepszą prace w Bielsku, szkoda mi tylko ludzi z Rybarzowic bo firma mogła inaczej to wszystko zrobić i wybudować fabrykę nie opodal a nie 60 km dalej. Koreańczycy nie liczą się z pracownikami ale Polscy pracodawcy tak samo nie są lepsi

Niebieskooka
@moc 01.09.2018 20:48

Masz rację zgrana byla ekipa ,dobrze się robilo.Remontuja droge po wielu latach,a może i na hali przy bielskiej się kiedy coś ruszy.Pozdrowieni dla bylych pracowników.

Doris
@Natalia 31.08.2018 12:09

Coś mi się wydaje, że zamieszanie na tym forum tworzą byli pracownicy. Często koloryzując nieprawdziwe informacje... Nie rozumiem co Wam to daje i co w ten sposób chcecie osiągnąć. Ludzie tu pracowali, pracują i będą pracować. Amen.

Xxx
@Miki 01.09.2018 20:39

Najwięcej do powiedzenia maja nieroby i (usunięte przez administratora)

Byly pracownik
@Doris 02.09.2018 14:04

Na forum każdy ma prawo się wypowiadać,a byli pracownicy mają często wiele większą wiedze o tym zakladzie niż obecni.

Natalia

@Katrina, dziękuję za sprecyzowanie swoich chęci zatrudnienia w firmie Woobotech Poland. @pracownica, widzę, że posiadasz jakąś wiedzę na temat pracy w firmie Woobotech Poland, która może być pomocna dla czytelników tego wątku. Przedstaw, jak konkretnie wyglądają kwestie związane z otrzymaniem ewentualnej premii za pracę? Czy, aby ją otrzymać należy mieć 100% frekwencję? Może inne czynniki na to wpływają? Chciałabym, abyś opisał, jak to wygląda. @Miki, Twoja opinia różni się od tego, co napisał poprzedni użytkownik, dlatego, czy możesz bardziej szczegółowo uzasadnić kwestie, które były omawiane w poprzednim komentarzu? Zdarzały Ci się osobiście sytuacje, że musiałeś pracować w niedziele bądź święta? @moc, wspominasz o niskich zarobkach, jednak nie przedstawiłeś ich, jak konkretnie wyglądają, czy możesz napisać ile można zarobić pracując w firmie Woobotech Poland? Uzupełnij swój komentarz o tą kwestię. @Xxx, w Twoim komentarzu nie potrzebnie pojawił się wulgaryzm, który łamie zasady forum publicznego, dlatego na przyszłość pamiętaj, aby takich słów nie używać.

Miki
@Natalia 07.09.2018 14:05

Napisałam że nikt nie zmusza do pracy w niedzielę i święta są to dni 100% płatne i idą tyle te osoby które chcą:)

...

Jak wyglada atmosfera? Czy praca jest ciężka i trudna jeżeli chodzi o nową osobę, żeby mogła to ogarnąć. Czy jest pomoc od starszych pracowników, jakieś szkolenia.

szymon
@... 28.08.2018 22:40

Atmosfera jest super,pracuje miesiąc i wszystkiego na spokojnie mnie nauczyli polecam ;)

Katrina

Hej, czy aktualnie są przyjęcia?

Natalia

@zagłówek, na przyszłość chcę, abyś swoje komentarze wyrażała w sposób bardziej kulturalny i zgodny z panującym regulaminem forum https://www.gowork.pl/regulamin Zabrania się używania słów wulgarnych oraz obelżywych. Rozumiem, że chcesz przekazać, iż osoba, która zostaje świeżo zatrudniona w firmie Woobotech Poland nie może liczyć na wsparcie innych zatrudnionych pracowników? Pracodawca po przyjęciu pracownika organizuje jakieś szkolenie, które wprowadza go w życie firmy i zakres jego obowiązków?

zagłówek

Ela wykancza ludzi psychicznie. jak znajdzje sobie ofiare to juz jest koniec. wyplata minimalna i brak szacunku z gory. koreaniec bedzie mial do Ciebie lepsze podejscie niz kadry czy lider od siedmiu bolesci. omijac ten szit szerokim łukiem. Każdy (usunięte przez administratora) obrabia a jesli czegos nie wiesz to nie licz na pomoc innych tylko na (usunięte przez administratora) od eli bo wedlug tej pi**y jak przychodzisz to wszystko musisz umiec a nikt Cie nie nauczy bo nie ma czasu. ela chyba daje (usunięte przez administratora) koreancowi ze jest liderka bo takiej tempoty drugiej tam nie ma. DOMINIK WRACAJ :(

...
@zagłówek 07.08.2018 08:45

No chyba to dominik pisał. Smieszne stwierdzenie na koniec dominik wracaj ha ha ha. Adaś góra jedziesz

full
@zagłówek 07.08.2018 08:45

Dajcie już spokój chłopu od dawna tu nie pracuje a ma już inna robotę

Dominik S.

Ja teraz pracuje z nowym teściem , sprzedaje kury ????

Szukam pracy

Witam, gdzie można złożyć CV?

Aaa
@Szukam pracy 27.06.2018 19:07

CV można podać ochroniarzowi przy bramie na parking:) on zniesie do kadr;)

Olek

A podobno Dominika zwolnili a nie ze sam sie zwolnil. Jak sie ma za duze mniemanie o sobie to tak sie dzieje. Krzysiek nic nie wskural z podwyzkami i sie zwolnil sam. A on myslal ze sie mu uda. Czyzby rafalek mu nie pomogl nic zalatwic

ajajaj
@Olek 30.05.2018 11:58

K uczciwość się opłaciła opinia sie u Nas liczy i rekomendacja a panu D jej nie dam nigdy był u nas na rozmowie nie zaproponowano mu konkretów

nie
@ajajaj 30.05.2018 22:15

przecenił swoje żądania to nie woobo to italia

Szukam pracy

Witam, szukam pracy. Proszę o udzielenie informacji na temat pracy. Jaka umowa, działy, czy jest sie przyjętym bezpośrednio pod firmą czy agencją, nadgodziny, soboty, na ile zmian trzeba pracować ? Pozdrawiam.

Mmm
@Szukam pracy 26.05.2018 14:19

Jeśli chodzi o zakład woobotech w Żorach to fajna praca jest produkcja elementów samochodowych umowa o pracę przez firmę są soboty są nadgodziny i można zarobić polecam

...

Nie ma zakladu idealnego i nigdy takiego nie stworzono ale to co wyprawialo sie w naszym kochanym woobo to przechodzilo ludzkie pojecie. Masz racje jak byly audyty to szatnie i wc byly pełne bubli. Ale coz przyklad idzie z gory. Oszustwo dokonane na polakach przez pana prezesa i wielkiego Juna pozwalalo na takie rzeczy. O oszukiwaniu na gotowych sztukach wykonanych na assembly gdzie najlepsza zmiana jak nie mogla wyrobic planu to odklejala barkody i naklejala swoje juz nie mówiąc. A pamiętacie jak w zeszlym roku wielki Jun mowil nam ze jak bysmy bardziej dokladali sie na assembly to zmniejszylibysmy ilosc strat a dzieki temu zaklad mogl by nam zafundowac lody. Obłuda.fałsz i zaklamanie. Na polakach oszczedzali a 5 ukraincom codziennie płacą za taksi zeby mieli jak do pracy przyjechac i z rotem.

Najmocniejszy
@... 14.01.2018 18:55

Rybarzowice,Żory,co za różnica,zaklamana firma,sprytni koreancy,falszywi Polacy,szczegolnie liderzy.Odezwiesz się,odrazu kapus biegnie na górę.Tak było,jest i będzie!Mogły być zwiazki,bylo,by dobrze.Nie jest,bo zachowaliscie się jak Tchórze !Dwulicowe mięczaki.

mw
@Najmocniejszy 07.04.2018 15:38

pytanie jak wyglada rozmowa o prace czy trzeba od razu pracowac

Życzliwa
@... 14.01.2018 18:55

Ciekawe czy dalej Ukraina rządzi i pośrednicy co nadskakiwali Koreanczyka.Może się nauczyli wreszcie coś po Polsku bo jak się mowilo dzień dobry to ani be ani me.Tylko wymagali żeby ludzie znali angielski.Krzyki pana Prezesa i Janga po koreansku to bylo slychac aż na zewnątrz zakladu.Podobno powymieniali ludzi nie wiem jak tam teraz jest,ale pewnie nie wiele się zmienilo.

Zireael
@Życzliwa 07.05.2018 21:20

Teraz tu w Żorach jest jeszcze większy dramat, niż był w Rybarzowicach...

Życzliwa
@Zireael 11.05.2018 16:31

Wierze

Benek
@Zireael 11.05.2018 16:31

ludzie maja gdzies robotę robia co chca a jeszcze narzekaja na wyplaty. w robocie sa kiedy chva

anastazja
@Benek 12.05.2018 07:06

wobotech trzymie kazdego bo nie maja ludzi za takie stawki. Mogą sobie pozwolić na wszystko a i tak ich nie zwolnia

nie
@anastazja 13.05.2018 12:07

na poczatku tak nie było zwalniali nierobów

Pracowita 556

Dominik sie zwolnil?

anonymous
@Pracowita 556 11.05.2018 12:46

Tak

Hnzo
@anonymous 11.05.2018 14:09

Gdzie poszedl?

...
@Hnzo 14.05.2018 16:05

Walic scieme w innym zakladzie

nie
@Pracowita 556 11.05.2018 12:46

rzucił im l4 bo mu nie dali podwyżki jakiej zarządał

Byly pracownik
@nie 14.05.2018 23:08

Największy skandalista w historii zakladu,byli ludzie,ktorzy się naprawde starali i nadawli ,a Koreanczycy ich olali.

nie
@Byly pracownik 15.05.2018 09:32

to my ich olaliśmy i mają teraz wielkie bumm w ŻORACH to było do przewidzenia najlepsi sami odeszli

Zireael
@nie 15.05.2018 23:15

Dokładnie. BUUM !!! Jak dobrze, że się ten (usunięte przez administratora) w końcu zamyka

Miki
@Zireael 16.05.2018 11:18

No chyba jednak Nie;) BUM!!!

Zireael
@Miki 16.05.2018 11:49

No chyba jednak tak :]

Abuum
@Zireael 17.05.2018 10:59

Czyzby kawa wygryzl dominika? Jednak sie mu udalo!!!

były
@Abuum 17.05.2018 12:04

fipki...mu sie raz odpłaciły pięknym za nadobne

Bylo minelo

D. Myslal ze dyrektorem zostanie. Czlowiek naiwny to tak ma. Tylko nie liczni potrafili odejsc z podniesiona glowa jak K. I lepiej na tym wyszli bo wiekszosc za nim tesknilo. A w szczegolnosci jeden koreainczyn.

Miki
@Bylo minelo 17.05.2018 12:02

Za kim za Krzyśkiem????Nie rób sobie jaj!

Mona
@Miki 17.05.2018 23:01

Mario daj sobie spokój

elo
@Mona 18.05.2018 12:07

zdejmij Miki ten łańcuch i zacznij myśleć przyłączyliście się obaj do zwolnienia wielu dobrych pracowników a być może wielu tak jak mnie nie udało wam się pozbyć pamiętaj że zło podwójnie odpłaca a K jako nowy robi zawrotną karie

Ona

No coz to nirmalne ze pamieta sie ludzi zyczliwych i takich którzy po ludzku traktowali drugiego. A oan D no coz kazdy wiej jak to z nim bylo czy tez jest

Kristal

Czy zna ktoś tą firmę?

Ja

To sie ,Dominik zwolnił pracownik roku :-)

oooooooooooooooo
@Ja 28.04.2018 10:05

jak go tylko zobaczę to składam wypowiedzenie

anonymous

Co tak cicho nikt nic nie obgaduje ,jestem w szoku.

Ja
@anonymous 27.04.2018 09:37

Pracownik roku sie zwolnił i taka cisza tu jest

Jo
@anonymous 27.04.2018 09:37

Jak woobo zdycha to o czym tu pisać ?

anonymous
@Ja 27.04.2018 20:59

O proszę a tak miało być pięknie....podobno tam już nie ma komu pracować bo dużo się pozwalniało a ukraińce wyjechały,i pikuś.

...

A po co ktos ma pisac na temat pracownika roku skoro nikt go nie szanowal tak zreszta jak on nie szanowal innych i jeszcze wykorzystywal wiedze innych dla zdobycia wlasnej pozycji. Coz widać nie dawal sobie rade juz . a moze ktos sie na nim przekonal i sami mu podziekowali. Ciekawe gdzie tetaz bedzie czarowal i ogruwal innych.

Najmocniejszy

Nie ma związków,nie istnieje wobo i jest męka,sami daliście ciała dwulicowcy.

Bigo
@Najmocniejszy 07.04.2018 15:42

Odkąd niema związków są karty na Wielkanoc i Boże Narodzenia oraz trzynastka, woobo idzie do przodu i się rozwija i to was boli, że bez was jest tu lepiej.

Byly pracownik
@Bigo 08.04.2018 10:23

Na pewno jesteś osobą siedzącą na stolku w biurze bo inaczej nie pisal byś takich bzdur.Podcieracie tyłki koreanczykom,a swojego by sprzedal za 5 zlotych.Nie mówię że wszyscy tacy są ale lizusow nie brakowalo kiedy tam pracowalem.Kiedyś i wam przyjdzie szukać pracy ,a opinia zostanie.

Bigo
@Byly pracownik 08.04.2018 13:29

Związki dbaly tylko o własne interesy nic dla pracowników nie wywalczyli , mam nadzieję "Były pracownik " znalazłeś już gdzie indziej pracę żeby poza tym forum pokazać swoje wspaniałe talenty, chyba że tylko potrafisz narzekać jak Cię to oszukani.

Byly pracownik
@Bigo 08.04.2018 14:02

Nikt mnie nie oszukal ,a ze znalezieniem pracy nie ma teraz problemów.Co powiecie tym, którzy wam zaufali ,takie kilometry tam dojezdzali.Nowi przyjdą i znowu popracuja ,któryś miesiąc.Dobrych pracowników się pozbyli dla tego ten zaklad nie ma przyszłości.Z nikim się nie liczą tylko wciskają ludziom kartki na święta jako zapomoge.No cóż żałosne to wszysko pozdrawiam zaloge z bylego zakladu powodzenia wszyskim.

Bigo
@Byly pracownik 08.04.2018 17:32

Żałosny to jesteś Ty i twoje gorzkie żale , daj sobie już spokuj , normalny człowiek już by dawno dał sobie spokuj

anonymous
@Bigo 08.04.2018 21:17

Ortografia.........

Nicoooo
@Bigo 08.04.2018 10:23

Ty rozumiesz co jest napisane karty świąteczne i trzynastki może i są ale jak według ciebie woobo idzie do przodu i się rozwija to ty chyba żyjesz w innym świecie ,ludzi nie ma do pracy a jak ktoś chce urlop to już mają problem bezsens

Zostaw opinię o Woobotech Poland Sp. z o.o. - Rybarzowice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woobotech Poland Sp. z o.o.