Woobotech Poland Sp. z o.o.
3 668 6 1

Opinie o Woobotech Poland Sp. z o.o.

Kriss

Czy ta firma upada jest coraz gorzej nadgodzin nie ma sobót niema umów nie dają wszystko idzie jakby na pól gwizdka co jest o co chodzi

Prac
@Kriss 18.01.2019 19:10

Każdego roku tak jest więc niesiej paniki

Tttt
@Kriss 18.01.2019 19:10

Dymos mało pracuje , w lutym tez nie pracują w piątki ,także nasza produkcja TLE i PDE będzie leżała . W zeszłym roku było podobnie ,także niestety trzeba się przyzwyczaić .

Olo
@Prac 19.01.2019 09:40

Ale nie 3 miechy cos smierdzi

Wtajemniczony
@Olo 20.01.2019 16:15

W zeszłym roku pisałem, że Korea chce się zwinąć z interesem z Polski i niebawem zaczną się zwolnienia i obcinanie godzin. Nikt mi nie wierzył. No to teraz macie. Pozdro

Koko
@Olo 20.01.2019 16:15

Nifko i Sekonx też zmniejszyły produkcję standard jeśli chodzi o początek roku tak ma 70% automotivow

anonim

(usunięte przez administratora)

...

ta firma to się powinna zamienić(usunięte przez administratora)

Boss

Trafione! Hahahaha

Kris

Robi sie (usunięte przez administratora)

Wtajemniczony

Ja tam tylko wiem o romansie obecnego pracownika z byłą pracownicą :D :D :D

Ccc
@Wtajemniczony 16.01.2019 10:49

To mało wiesz.(usunięte przez administratora)

...
@Wtajemniczony 16.01.2019 10:49

Ja myślę że nie ma po co znów tego tematu poruszać..

Ccc
@... 16.01.2019 11:35

A ja myśle żeby wszyscy się dowiedzieli (usunięte przez administratora)

Boss
@Ccc 16.01.2019 12:08

Daj chociaż inicjały hehe warto wiedzieć od kogo się trzymac z daleka

...
@Boss 16.01.2019 13:40

(usunięte przez administratora) od tego czegoś najlepiej się trzymać z daleka .. bo to nie wiadomo do czego jeszcze jest zdolne.

Boss
@... 16.01.2019 14:05

Musisz napisać jeszcze raz bo nie zdążyłem zobaczyć

Zzz
@Boss 16.01.2019 18:25

Przypuszczam ze chodzi o młoda czarna z kontroli..

Boss
@Zzz 16.01.2019 18:26

A o której zmianie mowa ?

Gif

Ja proponuje, niech każdy patrzy na siebie i swoje życie. I niech da sobie na wstrzymanie.

...

Zaczynam mieć wrażenie, że osoby tu piszące chyba żałują, że te oto kobiety się nimi nie interesują...

Www
@... 16.01.2019 21:27

Chyba cieszą się a nie żałują , tu nie ma czego żałować.

....

polecam interesowac się wlasnym życiem... nie zyjemy juz w czasach gdzie ludzie po 20 lat się do siebie nie odzywaja i sa małżeństwem bo nie wypada, co ludzie pomysla... to jest dopiero zalosne... Na ich miejscu mialbym to głęboko w d.. ie... i zyl swoim szczesciem

Zzz
@.... 18.01.2019 04:17

Kolega chyba nie wie co to szczęście, a takie (usunięte przez administratora)właśnie myślą jak ty, ze można wszystko komuś rozwalić bez żadnych konsekwencji byle tylko sobie być szczęśliwym , niestety ale nie tak to działa.

.....
@Zzz 18.01.2019 05:38

tak jestem po rozwodzie... każdy poszedl w swoją stronę... nikt nie ma do nikogo pretensji jak juz emocje opadly... ale Widac niektóre osoby zyja 100 lat za murzynami....

Wwwwwww
@Wtajemniczony 16.01.2019 10:49

Ty wtajemniczony a o kogo chodzi jestem ciekawy jak plotki to plotki

Toska

Ale jazda tam u was ni ma komu pracowac same kierowniki co brakuje ptawdziwych pracusu z rybarzowic trzeba bylo ich docenic az zal czytac Moje sugestie dla Woobotech Poland Sp. z o.o.: Pracownik z polecenia Lubię atmosferę w Woobotech Poland Sp. z o.o. za: Juz nie pracuje

anonim

(usunięte przez administratora)

Dew

wszystkie czy tylko te weekendowe są po takiej stawce?

Taki

Jest koncepcja mamy gruzinów całkiem wporzo... ukraincy ciągle po kiblach siedzą tu mają wakacje a kasa leci gruzini przyjechali pracowac a ukraincy byle po łebku czas na nowych liderów przynajmniej angielski powinni liznąć

Kris
@Taki 08.12.2018 12:06

Podobno nadgodziny będa do wybrania 13stka zabrana stawki zostają w miejscu nie dobrze się robi

Xyku
@Taki 08.12.2018 12:06

No nie wiem czy tak całkiem wporzo skoro z nimi osobiście nie pracujesz a angielski to prawie każdy zna. A z gruzinami to nawet po angielsku się nie dało znają podstawowe słowa. Ukraina nie może się z nimi dogadać a niby znają ruski. Jak z kimś nie pracujesz osobiście to się nie wypowiadaj. Robic chca ale tylko klepac godizny

pytający

utrzymanie ukrainców nie jest takie tanie darmowy hotel ,przewóz zarobek sredni od nich ok 3 tyś zł i tak kręcą nosem że mało ,,polak na start dostaje 1600zł pytanie czy firma myśli do przodu czy coś się zmieni kiedy ukraincy wyjadą do niemiec bo rynek niemiecki otwiera się na ukrainców po nowym roku hala może byc pusta

Kasia
@pytający 17.11.2018 10:29

Dziwny zaklad ale koreance mogą się obudzić jak będzie za pużno rynek niemiecki dla ukrainców dużo zmieni 3 zaklady blisko woobo to tez minus czas pomysleć nad zarobkami i przyjęciami na lepszych warunkach

Zawiedziony
@pytający 17.11.2018 10:29

Ukraina już ucieka bo myślą że najlepsi zrobią więcej niż tym co się nie chce. Pracuje tylko na 1 zmiany ale to co widze na zmianie M, O, E, M to jakaies jaja zmuszaja ludzi żeby bylo zrbione. Zmuszaja człowieka do pracy ponad sily kiedy inni chodzą po kiblach. A jak się im to mówi to twierdza ze się kabluje. Powoli szukam innej pracy

Kasia
@Zawiedziony 17.11.2018 14:30

No ukraincom można wszystko gadać telefon trzymac chodz polowa z nich to jakby ludzie z kołchozu lub zabitej dechami wsi zadnej kultury. Nowe zaklady się budują a koreance wkrótce sie przejadą na ukraincach bo im ciągle mało a my za 2tys musim żyć

pracownik
@pytający 17.11.2018 10:29

koreanczycy mają inną mentalnośc do innych dobrych firm ciężko się dostać np. jbg2 dali by koreańce 400 zł więcej i by ludzi zatrzymali ale im nie zależy na stałych pracownikach szkoda

Grzegorz
@pracownik 18.11.2018 11:33

Obecnie jest jakieś zapotrzebowanie na nowych pracowników w firmie Woobotech Poland? W wątku poruszacie temat pracowników z Ukrainy, dlatego zastanawia mnie, czy pracodawca w sposób sprawiedliwy docenia zarówno pracowników z Polski, jak i Ukrainy? Do wynagrodzenia są dodawane jakieś nagrody bądź premie? Chciałbym poznać, jak to wygląda.

Były pracownik
@pracownik 18.11.2018 11:33

W JBG nie jest tak fajnie jeśli chodzi o kasę. 14 zł brutto na godzinę jak chcesz to droga wolna. Z jbg też się ludzie zwalniają co pracują po 10 lat.Kiedys to była jedyna firma w okolicy która była najlepsza.

Kimkolwiek

Pożar śmietnika ktoś cos

Bymbum
@Kimkolwiek 28.11.2018 20:36

Ciekawe co dostał w kopercie?

Aaa
@Bymbum 01.12.2018 17:38

Nagrodę hehe

Kiki
@Bymbum 01.12.2018 17:38

50 € przecież się chwalił A nie wiadomo czy przez przypadek sam nie ....

Adik
@Kiki 02.12.2018 06:48

Wypraszam sobie takich komentarzy chcesz o tym pogadać powiedz w twarz a nie się wypowiadasz tutaj anonimku :) jak tak zadrościsz to co było w kopercie to chętnie Ci dam jak chcesz :) tam są kamery i maja potencjalnych podejrzanych. To ze zareagowalem bo inni stali i patrzyli jak ciu... i za to dostałem nagrodę to was zazdrosc zjada ?

Arab
@Bymbum 01.12.2018 17:38

Ponoc 1 tys ale nie wierze koreance to zydy moze tylko 100zeta

Arab
@Adik 02.12.2018 12:23

Pewnie teraz premi nie dostaniesz bo juz dostales wlał wylał

Aaaaa
@Arab 02.12.2018 13:00

Zazdrość ludzi w tej firmie jest nie do przyjęcia. Trochę godności. Gdyby nie on dziś bylibyśmy bez pracy. Mógł nawet dostać 10 tys.. nic was to nie powinno interesować. żaldupeściska. pl

Grzegorz
@Aaaaa 02.12.2018 19:41

Odbiegając od tematu premii, o której dyskutujecie, chciałbym dowiedzieć się, czy z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia firma Woobotech Poland organizuje spotkanie wigilijne ze wszystkimi pracownikami, czy może tego typu wydarzenie nie są świętowane w firmie? Jeżeli jednak są, to chciałbym, abyście przedstawili, jak to dokładnie wygląda. Będę wdzięczny za odpowiedź.

...
@Grzegorz 03.12.2018 11:55

Z okazji świąt jest organizowane spotkanie świąteczne dla wszystkich pracowników. Organizowana jest w lokalu, transport również firma załatwia

Daro

Mnie się dobrze pracuje tutaj jedyny minus to facet co sprząra kible wszystko go wkurza a nic nie robi....praca spoko atmosfera spoko oby tak dalej Lubię atmosferę w Woobotech Poland Sp. z o.o. za: Jest ok

Niebieskooka
Zweryfikowany użytkownik
@Daro 22.11.2018 14:54

Sprzątać też trzeba umieć ,wbrew pozorom.Jak się facet nie nadaje to trzeba go wymienić.Zgłosić komu trzeba do firmy.

Arab
@Daro 22.11.2018 14:54

Facet dostał zawał serca

Xxxx

Jaki pożar o co cho?

ktoś

dlaczego nie ma w firmie 50 procent polak 50 procent ukraina czyżby koreance po trupach byle taniej

Mw

Pytanko czy 12 listopada jest dniem wolnym od pracy czy czy nie

Grzegorz
@Mw 05.11.2018 22:13

Jesteś obecnym pracownikiem firmy Woobotech Poland? Mógłbyś przedstawić, jak obecnie wygląda sytuacja kadrowa w tym miejscu pracy? Są jakieś wolne miejsca, aby móc aplikować? Opisz, proszę, co wiesz na ten temat.

Toto
@Mw 05.11.2018 22:13

pracujemy za 100 % na zapisy

Toto
@Grzegorz 06.11.2018 14:14

75 % to Ukraina , rotacja jest i to bardzo, bo oni maja wize ino na poł roku ... trzeba zostawic cv w budce u ochroniarza, bo nie wiem, , ale jesli dla faceta to na magazyn napewno potrzeba bo mają braki . Praca jest fajna , czasem trzeba sie spocic bo gorąco, atmosfera roznie ( czasem lepiej ,czasem gorzej ) . W lecie dodatkowa przerwa co jest atutem , normalnie jest przerwa o 10 masz 25 min , jest palarnia , stołówka , dobre kanapki . Soboty na zapisy oczywiscie 100% , nadgodziny po pierwszej zmianie 50% (przewaznie ukraincy zostają). KOkosów nie ma ,ale jak zrobisz paredziesiat godzin to nawet 3000tys zarobisz. Pozdrawiam

?
@Mw 05.11.2018 22:13

Wolnym. No chyba że się zapiszesz wtedy za 100%.

Grzegorz
@? 07.11.2018 07:52

Były jakieś osoby, które mimo wszystko zdecydowały się na pracę dzisiaj? Chciałbym zapytać jeszcze, czy pracując w firmie Woobotech Poland są możliwości, aby móc pracować więcej godzin, dzięki czemu będzie można wziąć wyższą pensję, czy tylko w wyjątkowych sytuacjach? Proszę o odpowiedź, ponieważ dla czytelników może to być kluczowa informacja.

johny

no i mówiliście wszyscy ze nie będzie podwyżek itd a tu na razie zaczyna być coraz lepiej. bądźmy dobrej myśli

Wojtek
@johny 26.05.2015 18:10

oczywiście

anonim

(usunięte przez administratora)

Jojo

Nie

Fox

O co kaman???

kici
@Fox 13.10.2018 16:04

stoły pianki

Fox
@kici 13.10.2018 18:12

A dokładnie to kto bo u nas troszke się dzieje

Kici
@Fox 13.10.2018 19:09

wtajemniczeni wiedza

...
@Kici 14.10.2018 06:16

To po co drążyć temat ? Nie chce nic mówić, ale jeśli nie masz racji to komuś możesz zniszczyć życie.

,,,,
@... 14.10.2018 12:16

... raczej nikt tu nikogo z imienia nie wymienia. A sam widziałem jak siedzieli w barze

...
@,,,, 14.10.2018 13:37

no z imienia nikt nie wymienia, to racja ;) Poza tym samo wyjscie do baru nie świadczy o niczym.

Natalia

Ewentualne romanse i inne wydarzenia z życia pracowników zatrudnionych w firmie Woobotech Poland nie mają żadnego związku z postrzeganiem firmy jako miejsca pracy, dlatego takie dyskusje nie powinny być prowadzone na forum publicznym. Są to prywatne kwestie osób, które tam pracują, dlatego proszę, abyśmy wypowiadali się tylko i wyłącznie o pracy w tej firmie.

,,,, $$$
@Natalia 16.10.2018 18:09

ludzie z woobotech uwielbiają plotki i gorące informacje

...
@,,,, $$$ 20.10.2018 17:17

Co prawda to prawda. Tylko szkoda, że potem inni mają lub mogą mieć nieprzyjemności z tego powodu.

Lech
@... 21.10.2018 11:53

czy w tej firmie ktoś widzial uczciwa osobę? bo ja nie. jeden na drugiego. każdy knuje za plecami, jest mnóstwo fałszywych ludzi, w jednej chwili ktoś ci wchodzi do d*py a za 5 minut ja obrabia

Wtajmniczony

Hmm, ja tam tylko wiem o romansie obecnego pracownika z byłą pracownicą...

aaaaa
@Wtajmniczony 26.10.2018 00:22

Czemu byłą pracownicą?

tajemny
@aaaaa 27.10.2018 17:19

teraz romeo tesknu za jego klacza buhahaha

aaaaa
@tajemny 28.10.2018 04:40

co ty gadasz czemu ty gadasz na kogoś temat ja nie wiesz co jest i skąd wiesz że to ja.Ja poprostu nie lubię plotek jak nie wiesz o co chodzi to się nie odzywaj teraz ja mogę się z ciebie śmiać bo głupoty gadasz buhahahahahaha

''''
@tajemny 28.10.2018 04:40

Ja tu nie widzę nic śmiesznego, prócz waszych wypowiedzi. Jeszcze rozumiem gdyby były jakieś niezbite dowody na to, że ktokolwiek ma romans. Poza tym jak ktoś wyżej napisał, życie prywatne pracowników raczej nie powinno być poruszane na forach publicznych. Jakby nie patrzeć każdy ma swoje życie, więc może czas najwyższy aby każdy z was zainteresował się własnym, a nie stwarzał problemy innym.

Wtajmniczony
@Wtajmniczony 26.10.2018 00:22

Z.K. i A.S.

Elo

Jakie działy tam macie?i co produkujecie?

Neti
@Elo 22.10.2018 21:34

Tylko nie idź do elki na zmianę tam istnieje jedna zasada terror

...
@Elo 22.10.2018 21:34

Ogólnie produkcja zagłówków i podłokietników:) tak jak poniżej, działów jest kilka. Ale nie ma źle:)

...
@Neti 23.10.2018 18:58

(usunięte przez administratora) nie szanuje sobie pracowników niesamowicie,myśli że krzykiem dużo załatwi ale tak nie jest. Ogólnie zmiana, na której(usunięte przez administratora), jest w porządku.

Grzegorz
@... 23.10.2018 21:29

Po czym stwierdzasz, że nie szanuje się pracowników, którzy pracują w firmie Woobotech Poland? Mógłbyś podać jakieś konkretne przykłady, które potwierdzałyby to, co napisałeś? Ciekawi mnie też, jak wygląda atmosfera, która panuje w tym miejscu pracy. Przedstaw poruszone kwestie na podstawie swoich doświadczeń.

Aneta
@Grzegorz 24.10.2018 12:59

Ludzia nie chce się pracowac to jest najwiekszy problem, ja sie dziwie jak ci liderzy wytrzymuja z tymi ludzmi, niektore osoby pracuja jak za kare a potem maja najwiecej do powiedzenia. najlepiej by chcieli duzo pieniedzy a nic nie robili i tak zleci 8 godzin. widze to na obu zmianach ale na jednej zmianie bardziej szanuja człowieka, nie maja gdzies jak się o cos prosi

Xx
@Grzegorz 24.10.2018 12:59

Ja nie twierdzę, że wszyscy tak robią. Jednakże ze strony tej pewnej osoby tak jest. Kogokolwiek by nie spytano z jej działu to niestety mają dość. Osobiście mam też nieprzyjemne wspomnienia z tą osobą. Ja rozumiem, że lider nie może pozwolić sobie wejść na głowę, ale bycie choć trochę ludzkim nie zaszkodzi.

Grzegorz
@Xx 25.10.2018 11:33

Czy firma Woobotech Poland w jakiś sposób ma kontrolę nad tym, jak wygląda jakościowo praca osób, które są zatrudnione w tej firmie? Są w ogóle szansę, aby w jakiś sposób to sprawdzić? Możesz opisać, jak to wygląda?

D . ..

Czy są niedzielę robocze w woobotech Żory?

...
@D . .. 05.10.2018 22:43

Rzadko kiedy się zdarzają i też nie na wszystkich stanowiskach pracy. Głównie soboty są pracownicze

D...
@... 06.10.2018 13:56

Ja czy po drugich zmianach można iść w sobotę jak ktoś chętny?

xyz
@D... 06.10.2018 17:58

Człowieku jak żeś taki napalony na robote to idz do kopalni,tam robisz na okragło ale wypłate przynajmniej mosz konkretną nie to co tutaj.

,,,,
@xyz 06.10.2018 19:54

Pytam po prostu poco te złośliwości?

Kopidol
@xyz 06.10.2018 19:54

Do kopalni to chyba na wczasy Praca marzen

...
@D... 06.10.2018 17:58

jest czasem taka możliwość :) też kwestia tego jak z liderem się dogadasz :)

blowww

wczoraj było zebranie mam pytanie. Co z osobami które stosuja się do wszystkiego? czy my mamy cierpieć za innych. po co trzymiecie kogos kto pracuje tu jakby za kare. nie mogę tego pojac człowiek sie przykłada bo wie że jest w pracy a jest takich kilku co wszystkich maja gdzies i jeszcze ich nie zwolnili. nawet my to widzimy czy ktos tu jest slepy na takie rzeczy

nowa22

praca jak praca. tylko zadziwia mnie jak ten zakład funkcjonuje. jeśli ktoś chce zarobić to wystarczy zrobić jakies nadgodziny. co do ludzi to polecam mieć własne zdanie na dany temat. Bo nie raz ludzie przekrecaja fakty. jest wiele fałszywych i dwulicowych osób. najlepiej zrobić swoje i iść do domu. bo obok na stole robią takie rzeczy, że jest to jakieś nieporozumienie. kiedy ich ktoś upomni to wielkie halo. ja rozumiem że nie ma ludzi do pracy ale ja taka osobę bym wyrzucił na zbity p. ysk albo zwolnił kogoś dla przykładu, może wtedy by zrozumieli że prace sobie trzeba szanować. ludzie pozjadali wszystkie rozumy, wiecznie na kogos narzekaja, uwazaja się za najlepszych nie widzac tego co sami robia. praca jest ok ale ludzie niekoniecznie

Franek
@nowa22 08.10.2018 17:42

a potem ktps mówi że malo zarabia jak wiecznie podpiera stol lub siedzi w kiblu bo tego nikt nie zabroni, jak robilem przy produkcji wyrobów z plastiku to prędzej się zeszczales w gacie

Max

Zaklad dla desperatow zero profesjonalistow Ludzie wzieci z przypadku , pieniadze kiepskie , zero prspektyw, jesli chcesz wegetowac an nie zyc to zaklad stworzony dla Ciebie .

Życzliwa
@Max 04.10.2018 20:46

Tam nie ma żadnych perspektyw ani przyszłości,panuje wolna amerykanka.Ludzie siedzą w lazience i godzinami gadają przez telefon ogólny rozgardiasz i balagan.Ci z biur tylko pilnują swoich stołków i nie wiele ich obchodzi co się dzieje.

Prac.
@Życzliwa 04.10.2018 21:16

Praca jest bez żadnych uruchomien mózgu gdyby była inna nikt tyle kilometrów dziennie by nie robił żeby dojechać do pracy .Tyle w temacie więc nie narzekajcie tylko się dalej opierniczajcie bo w normalnie funkcjonującym zakl.produkcyjnym wiele osób po próbnym miesiącu by wyleciało. Ale jeżeli ktoś jest ambitny to nie polecam

nowa

Pracuje tu kilka dni poziom niektórych ludzi mnie przeraża, sama praca nie jest zła. Tylko troche reece bolą, ale sami ludzie zniechecaja do pracy, zamiast robic wychodza lub gadaja i nie robia. W poprzednim zakladzie by to nie przeszlo, a jak ich upominaqja to maja wielki problem ze maja pracowac. jak robie tyle lat to się z takim czyms nie spotkalam

Natalia

@Lejde, w przypadku, kiedy przyjeżdża mniejsza grupa pracowników z Ukrainy do pracy w firmie Woobotech Poland to firma ewentualne braki kadrowe uzupełnia pracownikami z Polski? Czy raczej większa liczba obowiązków przechodzi na osoby, które są już zatrudnione w firmie? Możesz przedstawić, jak to wygląda?

Natalia

@anonymous, dziękuję za odpowiedź. @...., szefostwo firmy próbowało w jakiś sposób rozwiązać sytuację związaną z tym, że pracownicy zbyt dużo czasu poświęcają na korzystanie z telefonu, zamiast skupić się na obowiązkach służbowych w firmie Woobotech Poland? @Lejde, wiesz może, dlaczego wciąż jest aktywna rekrutacja do pracy w firmie Woobotech Poland? Jest to powodem zwolnień pracowników, czy może tak dużego zapotrzebowania produkcyjnego?

Lejde
@Natalia 24.09.2018 14:34

Bardziej chodzi o zapotrzebowanie, bo większa grupa pracowników to Ukraińcy, a oni się często wymieniają i różnie to bywa z wizami itd :) czasami przyjeżdża zbyt mała grupa żeby wypełnić szeregi tak naprawdę :)

Młoda

Witam zastanawiam się nad pracą w tej firmie może ktoś napisać jakie zarobki ile można wyciągnąć, jaki klimat? I czy są przyjęcia? :)

anonymous
@Młoda 21.09.2018 15:46

2600 plus premia

???
@anonymous 22.09.2018 15:18

2600 to brutto czy już na rękę z jakimiś dodatkami ??

Mlodaaa
@anonymous 22.09.2018 15:18

A są przyjęcia? :)

....
@??? 22.09.2018 15:30

bardzo brutto

??
@.... 22.09.2018 22:01

A są przyjęcia??

Miki
@??? 22.09.2018 15:30

2600 ??? Gdzie pracujesz???

Kokos
@??? 22.09.2018 15:30

Od przyszlego roku baddie Pawnee 2750 bo ppdwyszaja najnisza a oni robia tak ze jak rosnie najnisza to wszystkim podwyszaja

Lejde
@?? 22.09.2018 23:30

Ogólnie cały czas rekrutują ludzi, bo im brakowało :) na produkcji po okresie próbnym wraz z premiami wychodzi 3000 zł brutto. Nie jest źle, jak się porobi jeszcze parę nadgodzin to można być zadowolonym.

Mlodaaaa
@Lejde 23.09.2018 19:34

Dziękuję bardzo za konkretne odpowiedzi :) pozdrawiam :))

Lejde
@Mlodaaaa 24.09.2018 05:08

Proszę bardzo :) nie jestem pewna jak to wychodzi na okresie próbnym, ale bodajże z 2700 brutto jest. Ale te 3 miesiące lecą szybko :) poza tym atmosfera jest fajna :)

Natalia

@Miki, dużo osób zgłasza się na dobrowolne pracujące niedziele i święta w firmie Woobotech Poland? Czy raczej są to sporadyczne przypadki, aby pracownicy sami z własnej woli zgłaszali się na te dodatkowe dni? @Kris, możesz przedstawić wydarzenia, które potwierdzają, że takie sytuacje mają miejsce w firmie Woobotech Poland? Szefostwo pozwala na to, aby można było w taki sposób podchodzić do wykonywania swoich obowiązków? Nikt tego nie kontroluje?

anonymous
@Natalia 18.09.2018 12:25

Większość ludzi chce przyjść do pracy w wolne dni .Bardzo dużo osób chciałoby robić nawet nadgodziny.Miło by było gdyby osoby siedzące w biurze zoreintowaly się na pracy liderów! Niestety to osoby które zniechecaja do pracy ;(

....
@anonymous 18.09.2018 23:24

mam wrażenie że nie dosc że ludzia nie chce się ribic to jeszcze nawet przy korei gapia się w telefon i zapominaja ze są w pracy, jak ich lider upomni to jeszcze maja pretensje do całego swiata. dziwie się ze tacy ludzie tu jeszcze robia. W poprzednim miejscu gdzie się robilo za takie cos by wyrzucili. przerwa trwala 15 minut

Kris

zauważyliście jak ludzie nie szanują sobie pracy robią co chca a przy okazji robią wszystko żeby nie robić nic i udają że robia. a ja zamiaru nie mam za kogos tyrac, w innym zakładzie to za straty się placilo a tu nic ci nie zrobia,ukrainie mozna wszystko a jeszcze im zle

Aaa
@Kris 12.09.2018 18:10

Co jak co ale w Rybarzowicach od razu zwalniali a tu robią co chca i zero odpowiedzialności

Natalia

@Katrina,@..., dlaczego interesuje Was praca akurat w firmie Woobotech Poland? Czy jest to miejsce pracy, które znajduje się blisko Waszego miejsca zamieszkania? A może przychylne opinie znajomych sprawiły, że rozważacie podjęcie zatrudnienia w tej firmie? Przedstawcie, dlaczego akurat ta firma jest obiektem Waszego zainteresowania.

Katrina
@Natalia 31.08.2018 12:09

Odpowiedź jest prosta, szukam pracy blisko miejsca zamieszkania na max 2 zmiany i bez obowiązkowych weekendów. Praca np. 2 soboty w m-cu nie jest problemem ale bez przymusu z góry byłoby super. Kiedyś pracowałam praktycznie non stop w handlu, więc szukam lepszej alternatywy.

pracownica
@Katrina 01.09.2018 15:07

A jak będziesz musiała iść do pracy w polskie święta kościelne i nie tylko,tak jak ostatnio 15 sierpień.Sklepy są wtedy zamknięte,a tu robią bo u nich się to nie liczy.Nie liczy się Polska kultura, nasza religia,ani zwyczaje.Premie zabierają za samo pójście na urlop.Jak nie spasujesz liderowi to po 3 miesiącach za 1500 z groszmi szukaj sobie nowej roboty.Koreańczycy nie dawno sami wyrzucili swój zarząd,który był wcześniej bo miał nadużycia i nie udolnie kierował zakładem.Mieć blisko do roboty fajnie jest,a jak się migasz od przychodzenia w dodatkowe dni to wiadomo jak na to patrzą.Ogólnie nie złośliwie tylko po prawdzie,tam nie ma przyszłości bo nie wiadomo ile Koreańczycy jeszcze pociągną,a wy zostaniecie oszukani tak jak ludzie z byłego zakładu.

Miki
@Katrina 01.09.2018 15:07

Nie słuchaj głupot! Nikt nie zmusza w woobo do pracy w święta czy soboty ! Jeżeli niby podpadniesz liderowi i niby nie dostajesz premii idziesz do kierownika .Praca jest spoko A narzekają tylko Ci co albo zazdroszczą takiej pracy albo Ci co są kompletnymi nierobami!

moc
@pracownica 01.09.2018 19:39

praca jak praca , głównie dla kobiet bo nie jest ciężka no i dobrze płata też nie jest:D. pracuje się w Woobo w Polskie święta z jednego prostego powodu bo Hyundai w Czechach i Kia na Słowacji też w tedy pracują jak oni stają to i Woobo też, to automotiw a teraz się tak robi że nie ma magazynów więc produkcja musi iść na bieżąco. Woobo pracuje się na dwie zmiany i czasem w soboty i Polskie święta ale z reguły ludzie chcą przyjść bo są większe luzy niż w normalne dni i są 100% płatne. Woobo nie padnie za dużo w tą firmę zainwestowali i nadal inwestują. A co do przenosin z Rybarzowic do żor to rzeczywiście Korea szczeliła sobie w stopę w Rybarzowicach mieli wszystko kadre i zgranych pracowników , zaplecze a teraz znalezienie jakiś w miare normalnych ludzi graniczy z cudem rynek jest strasznie mały i wyjałowiony, szkoda ale ja już się z tym pogodziłem i znalazłem sobie lepszą prace w Bielsku, szkoda mi tylko ludzi z Rybarzowic bo firma mogła inaczej to wszystko zrobić i wybudować fabrykę nie opodal a nie 60 km dalej. Koreańczycy nie liczą się z pracownikami ale Polscy pracodawcy tak samo nie są lepsi

Niebieskooka
@moc 01.09.2018 20:48

Masz rację zgrana byla ekipa ,dobrze się robilo.Remontuja droge po wielu latach,a może i na hali przy bielskiej się kiedy coś ruszy.Pozdrowieni dla bylych pracowników.

Doris
@Natalia 31.08.2018 12:09

Coś mi się wydaje, że zamieszanie na tym forum tworzą byli pracownicy. Często koloryzując nieprawdziwe informacje... Nie rozumiem co Wam to daje i co w ten sposób chcecie osiągnąć. Ludzie tu pracowali, pracują i będą pracować. Amen.

Xxx
@Miki 01.09.2018 20:39

Najwięcej do powiedzenia maja nieroby i (usunięte przez administratora)

Byly pracownik
@Doris 02.09.2018 14:04

Na forum każdy ma prawo się wypowiadać,a byli pracownicy mają często wiele większą wiedze o tym zakladzie niż obecni.

Natalia

@Katrina, dziękuję za sprecyzowanie swoich chęci zatrudnienia w firmie Woobotech Poland. @pracownica, widzę, że posiadasz jakąś wiedzę na temat pracy w firmie Woobotech Poland, która może być pomocna dla czytelników tego wątku. Przedstaw, jak konkretnie wyglądają kwestie związane z otrzymaniem ewentualnej premii za pracę? Czy, aby ją otrzymać należy mieć 100% frekwencję? Może inne czynniki na to wpływają? Chciałabym, abyś opisał, jak to wygląda. @Miki, Twoja opinia różni się od tego, co napisał poprzedni użytkownik, dlatego, czy możesz bardziej szczegółowo uzasadnić kwestie, które były omawiane w poprzednim komentarzu? Zdarzały Ci się osobiście sytuacje, że musiałeś pracować w niedziele bądź święta? @moc, wspominasz o niskich zarobkach, jednak nie przedstawiłeś ich, jak konkretnie wyglądają, czy możesz napisać ile można zarobić pracując w firmie Woobotech Poland? Uzupełnij swój komentarz o tą kwestię. @Xxx, w Twoim komentarzu nie potrzebnie pojawił się wulgaryzm, który łamie zasady forum publicznego, dlatego na przyszłość pamiętaj, aby takich słów nie używać.

Miki
@Natalia 07.09.2018 14:05

Napisałam że nikt nie zmusza do pracy w niedzielę i święta są to dni 100% płatne i idą tyle te osoby które chcą:)

...

Jak wyglada atmosfera? Czy praca jest ciężka i trudna jeżeli chodzi o nową osobę, żeby mogła to ogarnąć. Czy jest pomoc od starszych pracowników, jakieś szkolenia.

szymon
@... 28.08.2018 22:40

Atmosfera jest super,pracuje miesiąc i wszystkiego na spokojnie mnie nauczyli polecam ;)

Katrina

Hej, czy aktualnie są przyjęcia?

Natalia

@zagłówek, na przyszłość chcę, abyś swoje komentarze wyrażała w sposób bardziej kulturalny i zgodny z panującym regulaminem forum https://www.gowork.pl/regulamin Zabrania się używania słów wulgarnych oraz obelżywych. Rozumiem, że chcesz przekazać, iż osoba, która zostaje świeżo zatrudniona w firmie Woobotech Poland nie może liczyć na wsparcie innych zatrudnionych pracowników? Pracodawca po przyjęciu pracownika organizuje jakieś szkolenie, które wprowadza go w życie firmy i zakres jego obowiązków?

zagłówek

Ela wykancza ludzi psychicznie. jak znajdzje sobie ofiare to juz jest koniec. wyplata minimalna i brak szacunku z gory. koreaniec bedzie mial do Ciebie lepsze podejscie niz kadry czy lider od siedmiu bolesci. omijac ten szit szerokim łukiem. Każdy (usunięte przez administratora) obrabia a jesli czegos nie wiesz to nie licz na pomoc innych tylko na (usunięte przez administratora) od eli bo wedlug tej pi**y jak przychodzisz to wszystko musisz umiec a nikt Cie nie nauczy bo nie ma czasu. ela chyba daje (usunięte przez administratora) koreancowi ze jest liderka bo takiej tempoty drugiej tam nie ma. DOMINIK WRACAJ :(

...
@zagłówek 07.08.2018 08:45

No chyba to dominik pisał. Smieszne stwierdzenie na koniec dominik wracaj ha ha ha. Adaś góra jedziesz

full
@zagłówek 07.08.2018 08:45

Dajcie już spokój chłopu od dawna tu nie pracuje a ma już inna robotę

Zostaw opinię o Woobotech Poland Sp. z o.o. - Rybarzowice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woobotech Poland Sp. z o.o.