Woobotech Poland Sp. z o.o.

Rybarzowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 659 ocen.

Woobotech Poland Sp. z o.o.
3 659

Opinie o Woobotech Poland Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woobotech Poland Sp. z o.o.

Dominik S.

Ja teraz pracuje z nowym teściem , sprzedaje kury ????

Szukam pracy

Witam, gdzie można złożyć CV?

Aaa
@Szukam pracy 27.06.2018 19:07

CV można podać ochroniarzowi przy bramie na parking:) on zniesie do kadr;)

Olek

A podobno Dominika zwolnili a nie ze sam sie zwolnil. Jak sie ma za duze mniemanie o sobie to tak sie dzieje. Krzysiek nic nie wskural z podwyzkami i sie zwolnil sam. A on myslal ze sie mu uda. Czyzby rafalek mu nie pomogl nic zalatwic

nie
@ajajaj 30.05.2018 22:15

przecenił swoje żądania to nie woobo to italia

Szukam pracy

Witam, szukam pracy. Proszę o udzielenie informacji na temat pracy. Jaka umowa, działy, czy jest sie przyjętym bezpośrednio pod firmą czy agencją, nadgodziny, soboty, na ile zmian trzeba pracować ? Pozdrawiam.

Mmm
@Szukam pracy 26.05.2018 14:19

Jeśli chodzi o zakład woobotech w Żorach to fajna praca jest produkcja elementów samochodowych umowa o pracę przez firmę są soboty są nadgodziny i można zarobić polecam

...

Nie ma zakladu idealnego i nigdy takiego nie stworzono ale to co wyprawialo sie w naszym kochanym woobo to przechodzilo ludzkie pojecie. Masz racje jak byly audyty to szatnie i wc byly pełne bubli. Ale coz przyklad idzie z gory. Oszustwo dokonane na polakach przez pana prezesa i wielkiego Juna pozwalalo na takie rzeczy. O oszukiwaniu na gotowych sztukach wykonanych na assembly gdzie najlepsza zmiana jak nie mogla wyrobic planu to odklejala barkody i naklejala swoje juz nie mówiąc. A pamiętacie jak w zeszlym roku wielki Jun mowil nam ze jak bysmy bardziej dokladali sie na assembly to zmniejszylibysmy ilosc strat a dzieki temu zaklad mogl by nam zafundowac lody. Obłuda.fałsz i zaklamanie. Na polakach oszczedzali a 5 ukraincom codziennie płacą za taksi zeby mieli jak do pracy przyjechac i z rotem.

nie
@anastazja 13.05.2018 12:07

na poczatku tak nie było zwalniali nierobów

Pracowita 556

Dominik sie zwolnil?

były
@Abuum 17.05.2018 12:04

fipki...mu sie raz odpłaciły pięknym za nadobne

Bylo minelo

D. Myslal ze dyrektorem zostanie. Czlowiek naiwny to tak ma. Tylko nie liczni potrafili odejsc z podniesiona glowa jak K. I lepiej na tym wyszli bo wiekszosc za nim tesknilo. A w szczegolnosci jeden koreainczyn.

elo
@Mona 18.05.2018 12:07

zdejmij Miki ten łańcuch i zacznij myśleć przyłączyliście się obaj do zwolnienia wielu dobrych pracowników a być może wielu tak jak mnie nie udało wam się pozbyć pamiętaj że zło podwójnie odpłaca a K jako nowy robi zawrotną karie

Ona

No coz to nirmalne ze pamieta sie ludzi zyczliwych i takich którzy po ludzku traktowali drugiego. A oan D no coz kazdy wiej jak to z nim bylo czy tez jest

Kristal

Czy zna ktoś tą firmę?

Ja

To sie ,Dominik zwolnił pracownik roku :-)

oooooooooooooooo
@Ja 28.04.2018 10:05

jak go tylko zobaczę to składam wypowiedzenie

anonymous

Co tak cicho nikt nic nie obgaduje ,jestem w szoku.

anonymous
@Ja 27.04.2018 20:59

O proszę a tak miało być pięknie....podobno tam już nie ma komu pracować bo dużo się pozwalniało a ukraińce wyjechały,i pikuś.

...

A po co ktos ma pisac na temat pracownika roku skoro nikt go nie szanowal tak zreszta jak on nie szanowal innych i jeszcze wykorzystywal wiedze innych dla zdobycia wlasnej pozycji. Coz widać nie dawal sobie rade juz . a moze ktos sie na nim przekonal i sami mu podziekowali. Ciekawe gdzie tetaz bedzie czarowal i ogruwal innych.

Najmocniejszy

Nie ma związków,nie istnieje wobo i jest męka,sami daliście ciała dwulicowcy.

Nicoooo
@Bigo 08.04.2018 10:23

Ty rozumiesz co jest napisane karty świąteczne i trzynastki może i są ale jak według ciebie woobo idzie do przodu i się rozwija to ty chyba żyjesz w innym świecie ,ludzi nie ma do pracy a jak ktoś chce urlop to już mają problem bezsens

Najmocniejszy

Prawda taka,kasa jakaś była,choc nie to co się należało,jednosci nie było wśród pracowników,liderzy,mniej i bardziej zaklamani,taka funkcja,kierownictwo,nie wiem jak ująć bez wulgaryzmów,poza dosłownie dwoma osobami,a ten koło od czarnego audi, naprawdę nie skomentuje,bo nie warto ???? na szczęście było trochę normalnych ludzi,jednak jak pisze,niepotrzebnie się dali zastraszyć.

nip
@Najmocniejszy 09.04.2018 20:07

kawa wal sie

Najmocniejszy

Od początku nic nie dawali,by związku nie było,choc na chwilę,nic byście nie zobaczyli.Zreszta,tak zakładanych i fałszywych ludzi jakich tu było całe grono,poprostu nie można doceniać,no chyba,se za obgadywanie i kablowanie.N niestety zbyt wielu takich było.

Kopciuszek

Najlepsi odeszli do firm które ich doceniły ot cała bajka o Kopviuszku

do Kri
@Kri 08.04.2018 10:25

ta na pewno nowa kadra już widze te postępy i super jakosc z wilkiem w tle

Satisfaction

I co niedowiarki !? Zamykają Wobo ! Ha ! Najbardziej mnie w ostatnich tygodniach bawiło na tym forum ujadanie ludzi z Żor, że Rybarzowice się mszczą i uprawiają tu propagandę, tymczasem to wszystko była prawda... I teraz Wam pewnie łyso , co nie ? Miesiąc temu odszedłem z Żor, bo potraktowałem na poważnie pogłoski o zamykaniu, zresztą coraz więcej na to wskazywało na zakładzie. I dziś mam satysfakcję, bo dobrze zrobiłem. To prawda - Wobo się zamyka, przenoszą się do innego kraju. Astalawista naiwniacy, którzy tam jeszcze zostali i się pewnego pięknego poranka obudza z ręką w nocniku. Najbardziej tylko żal ludzi, którzy przenieśli swe życie Żor, bo zawierzyli górze że będą pracować tam latami. No ale cóż, człowiek uczy się na błędach całe życie... ;)

anonymous
@Satisfaction 11.03.2018 17:58

NAJBARDZIEJ TO CHYBA CIĘ BAWI TO PISANIE BZDUR O OWYM ZAMYKANIU WOOBO.

Chętna:)

Jak zarobki na produkcji dla kobiet??

Sensei
@Prac. 29.03.2018 18:11

2 k na rękę choć macie?

Anula

Słyszeliscie ze nasz najlepszy lider K. Dostal sie do ASK i pracuje jako kierownik linii. Taki to wie ze nie tylko woobo najwazniejsze.

do anonymouse

Dziku jestem ruda nowy image nowa praca i znowu the best

Nicki

Woobotech pracuje na 2 czy 3 zmiany

anonymous
@Jeszcze obecny pracownik... 21.03.2018 12:47

Tak zwolniłam się i zobaczymy czy dobrze zrobiłam.Dziękuję za informację-hmm myślę ,że to nie plotki.Pozdrawiam serdecznie.

Nowa praca

Witam chcialam spytac jak praca na produkcji i kontroli jakości proszę o jakies opinie .Obecnie pracuje w Adient i warunki jakie tam panują są straszne psycha siada.

Nicki

A jak wygląda praca na kontroli jakości ?

Fajnie :)
@Nicki 21.03.2018 17:48

...

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy warto starać się o prace w firmie?

anonymous
@Zainteresowany 18.03.2018 23:53

Tak ,warto.

Leonardo

Łał to ja się tak zastanawiam po co im hala za tyle milionów? A o nowych projektach nie wspomnę. Podsumowując na hali nikt nic nie robi. W nocy szczury zapier.... ja. Ludzi zwalniają. A hala zostanie pozostawiona szczura. Ale wyobraźnia. A mówią że koreance maja źle w głowach

Prac.
@Papets 17.03.2018 10:07

No fakt nie napisałem precyzyjnie dwie pierwsze linijki do Ciebie reszta do znanej wszystkim osoby co się tu udziela

Buzi

Do lekarza nieroby

były pracownik

To firma to masakra. Pracowników pracujących za granicą (na terenie Hyundai Dymos) taktują jako "równych" i "równiejszych". Jedni powiedzą tylko słowo a już we wszystko im wierzą, a inni mogą rozmawiać, prosić itp. a i tak traktowani są jak zło konieczne którego trzeba się pozbyć. Zero zrozumienia w tej firmie o czyimś błędzie (z góry) tylko za wszelką cenę ukaranie niewinnego

Mikus
@były pracownik 11.03.2018 11:43

Więzieniu są sami niewinni wy tam w Czechach macie się jak pączki w maśle a jeszcze narzekacie

Prac.

Wymyslacie bajki firma ma się dobrze i pracujący ludzie też jeżeli ktoś dostał wypowiedzenie to znaczy że walil ścieme i nadaje się

były pracownik
@Prac. 07.03.2018 18:50

To firma to masakra. Pracowników pracujących za granicą (na terenie Hyundai Dymos) taktują jako "równych" i "równiejszych". Jedni powiedzą tylko słowo a już we wszystko im wierzą, a inni mogą rozmawiać, prosić itp. a i tak traktowani są jak zło konieczne którego trzeba się pozbyć. Zero zrozumienia w tej firmie o czyimś błędzie (z góry) tylko za wszelką cenę ukaranie niewinnego

Angry

Jestem od tygodnia na wypowiedzeniu i nie tylko ja. Pierwsze czystki już się zaczęły i wszystko zmierza ku końcowi działalności tej "zacnej" firmy w Żorach. Ale to jak zostałem potraktowany na sam koniec po tych miesiącach zapier......a, upokorzeń i wyzysku woła o pomstę do nieba. Życzę tym poje.anym Koreańcom, aby w przyszłości nimi też tak ktoś pomiatał, jak oni pomiatali nami ! Dobrze, że się ten cały (usunięte przez administratora) w końcu zamyka na amen, ta firma to pomyłka bez względu na to gdzie działa, czy w Rybarzowicach czy w Żorach...

Mister T
@Byla 07.03.2018 20:42

Zobaczymy w czerwcu

Master

Tak jest Rybarzowice tylko to forum wam zostało :D ale jesteście Żałośni

MIEJSCOWY 1
@Miejscowy 06.03.2018 18:40

a mi się tam Woobotech podoba

Lolo

Te lidery w Żorach to jest jakaś totalna porażka i nieporozumienie.....

Załamana
@... 28.02.2018 01:02

wypowiedzenie

Zostaw opinię o Woobotech Poland Sp. z o.o. - Rybarzowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woobotech Poland Sp. z o.o.