DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.

Leszczyny

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 141 ocen.

DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.
3 141

Opinie o DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.

Edyta

@Ci...a czy jesteś zatrudniona w DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA ? Możesz rozwinąć swoją wypowiedź o własną opinię na temat pracy w tej firmie tak, aby zawierała merytoryczne i rzetelne fakty na temat pracodawcy jakim jest DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA? @pracownik kwota premii jest kwotą brutto? Czy ta sama kwota jest dla każdego z pracowników czy jest zależna od stażu pracy/ działu/ stanowiska?

   
Cippolina

Jedną z lepszych fuch na zakładzie ma Pan który jeździ myjką. Jego natężenie pracy i zaangażowanie przypominają zajęcia relaksacyjne w sanatorium uzdrowiskowym

   
Edyta

@Natala czy kwota, o której piszesz jest kwotą wynikającą z zatrudnienia na podstawie umowy o pracę? Czy do podanego wynagrodzenia są oferowane dodatki płacowe w postaci premii? Czy w DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O. znajdą dla siebie miejsce pracownicy dopiero rozpoczynający swoją karierę czy firma poszukuje raczej doświadczonych pracowników?

   
pracownik
@Edyta 14.06.2018 09:44

Nowo zatrudnieni pracownicy mają 2200 brutto dodatkowo jest premia w kwocie 390zł. Ja zatrudniając się w Dynamic nie miałam doświadczenia w tej branży.

   
Edyta

@100% na forum nie rozmawiamy o konkretnych osobach, tylko o warunkach pracy w DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA. Możesz coś w tym temacie powiedzieć? Odnieś się do tych warunków oraz do benefitów pracowniczych. Dzięki temu ułatwisz innym wyciągnięcie wniosków odnośnie pracy w tej firmie. Czy DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA szuka obecnie pracowników? Czy ktoś z użytkowników wie jak najlepiej złożyć aplikację?

   
Natala
@Karol 02.06.2018 01:56

nie czarujmy się za 2200 brutto nikt nie będzie pracować,(chyba że ktoś zdesperowany),gdy inne zakłady proponują przeciętnie 2500-2600 brutto,przyjęli kilka osób po czym jedna już nie pracuje,druga jest na chorobowym.

   
Operatorka

Ludzie ogarnijcie się idźcie do innej firmy jak wam tak nie pasuje. Nie ma tragedii u nas a Wam wiecznie nic nie pasuje. Dajcie sobie już spokój

   
operator
@100% 31.05.2018 17:24

tak racja !!chodzi tylko po hali, obgaduje i nastawia ludzi przeciwko sobie,wyśmiewa się z innych a sama na siebie nie popatrzy jaka jest szurnięta ,cały czas nadaje na zarobki, że się zwalnia.wiec powodzenia.

   
Edyta

@Operatorka możesz opisać obecną sytuację w firmie DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA? Jak wyglądają wymagania pracodawcy względem pracowników, jakie normy są na nich nałożone? Czy możesz określić jaka była struktura rozmowy kwalifikacyjnej, czy były jakieś testy?

   
Tobiass

Macie niedowiarki zdjęcie mojego paska http://tnij.at/273354

   
Tobiass
@Izka 21.05.2018 12:59

Proszę Izka, to powinno Ci pomóc http://tnij.at/274051

   
STRAJK

STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK

   
Obeznany
@STRAJK 21.05.2018 10:27

Och kolego/koleżanko... Masz w ogóle pojęcie, czym jest strajk? Jakie warunki trzeba spełnić, żeby do niego doszło? Myślisz, że anonimowo nawołując do niego jesteś bezkarny? Może Ciebie to śmieszy, ale wystarczy poprosić moderatora strony o IP, z którego korzystasz... Lepiej zaznajom się z konsekwencjami nawoływania do strajku :) pozdrawiam

   
Teneco

zapraszamy do nas! u nas macie na poczatek 2000 na rękę i możliwość przepracowania weekendów ,wiec jak sie komuś chce to nawet ponad 3000 może wyciągnąć:) pracowałem w dynamicu i już bym tam nie wrócił.pozdrawiam.

   
Tylko Dynamic
@Teneco 20.05.2018 20:54

Hahahahahhahahahahahahhaha ten (usunięte przez administratora) śmieszny jesteś a co do weekendów to nie możesz tylko musisz

   
wonder woman

A ja myślałam że drogie panie potulne bardzo chętne do pracy i bardzo zdyscyplinowane pracują za ładny uśmiech, ładne oczka i cukierki . I poto by wygryźć wszystkich facetów w zakładzie (operatorów)

   
Anty100
@operator wv 20.05.2018 10:13

W pupach im się poprzewracało

   
Barbara

Powiem tyle zarobki w naszej firmie to DNO !! W innych firmach na start dostają po 2,5 na rękę a tu po 4 latach tyle nie można dostać (po za luzusami) to jest Porażka

   
hyhy
@SmutnAPOGODA 17.05.2018 20:13

To idź do biedronki

   
NitroClassic

To prawda, że ma być strajk?

   
Leon
@Pracownik 17.05.2018 21:06

U nas też jest głośno o tym

   
Tobiass

Biedne kadrowe nie zdążyły z wypłatą, ojej.. Prawda jest taka, ze leca w kulki, pija kawke, ploteczki, a potem nie umia wyrobic z przelewami na czas, wazne ze sobie przeleja, a reszte maja gleboko ;)

   
Tobiass
@Tobiass 09.05.2018 07:43

Ok przepraszam, pozdrawiam

   
Rika

dlaczego 1 czerwca nie mozemy miec wszyscy wolnego dnia jak w zeszlym roku to jest paranoja co sie dzieje kombinowanie wszyscy by wzieli sobie urlop i by bylo dobrze a nie jakies odrabianie 12 godzin

   
Karool
@operator 04.05.2018 16:16

Ojojoj znowu nasze kochane Panie marudzą i narzekają....I tak jak by zrobili to wam się podobodac nie będzie hah

   
Remik

Podpowiedzcie czy warto starać się o pracę?

   
pracownik
@Maria 25.04.2018 23:45

Teraz to bardziej jest zapotrzebowanie na pierwsza strefę więc do A. nikt raczej nie trafi

   
Rika

kiedy będzie coś wiadomo z urlopami wakacyjnymi bo nikt nic nie mówi kiedy będa wnioski urlopowe przyjmowane

   
Amando
@Ryś 21.04.2018 10:32

Głupie pytanie głupia odpowiedz :) dla mnie wygrał Haha a co do ortografii pewnie jest napisane spacjlnie złe :)

   
ZAGADKA

Dlaczego ściany na stołówce za automatami są tak poobijane?

   
!!!
@pierwsza strefa 02.04.2018 15:28

Głodni i biedni

   
Agnes

Przyjmują teraz do pracy?

   
UfJakGorąco
@Agnes 08.02.2018 23:59

Tak ale tylko mężczyzn

   
Mariusz

Witam moja dziewczyna pracuje na strefie numer 3 na zmianie chyba C . Od kilku tygodni przychodzi przygnębiona i zapłakanaz pracy. Dlaczego żaden kierownik nie zainteresuje się osobami które żądza operatorami. To jest jakies nie porozumienie, u mnie w robocie taka osoba od razu została by wyrzucona a nie jeszcze wywyższana. Mam nadzieje Ze coś z tym zrobicie, a podobno to nie pierwsza skarga na ta panią...

   
Info z biura
@Mariusz 17.03.2018 02:58

Skargi trzeba pisać do biura.

   
Kate Winslet

Info prosto z biura! : Do jutra został jeden dzień.

   
Leonardo di Caprio
@Kate Winslet 29.03.2018 16:05

Ooooo, masz rację!

   
Iks de

Trzecia strefa czepia się pieców, a tam sami "kalibratorzy" którzy mają za to dodatek a nic nie potrafią ;) Za to wam płacą żeby kalibrować, a nie złomować 1/3 sztuk bo wam się nie chce

   
Kalibrator 2
@Iks de 26.03.2018 23:52

No tak tylko jest jeden mały problem ze kalibracja jest tylko na kilku kodach bo reszta kodów to kontrola geometri czyli powinno się wsadzić sztukę do sprawdzianu i wszytsko powinno być Ok (a nie jest ) Po drugie przy 90% produkowanych kodów nie powinnismy używać młotków, doginaczkow itd ale używamy jakbyśmy jechali według swi to nie wyrzucalibysmy tak mało tylko od razu 100% ale jednak bez młotka ani rusz... A i te 500zl dodatku to tak jest mało ponieważ kalibratorrzy maja jeszcze 100% kontroli na luty naddatki itd a wiadomo jak to wyglada... P.s Może wystarczy już wpier*** się do innych i skupieniu się na swojej robocie bo każdy na swojej strefie ma swoje plusy i minusy. Ale tak to już jest z babami ktoś wam coś tu wypisał i od razu musiscie się czepiać kogoś innego. Nie pozdrawiam

   
Piecowa

Odpowiedz dla OPERTAYOR BJ skoro tak bardzo boli cie ze panie z piecow siedzą i (usunięte przez administratora) robia zapraszam do nas, moze sprawdzisz czy jest tak fajnie i czy jest taki lajt, moze pozycz od razu od harrego okularku w razie jakbys mial puscic jakas dziure :) zapraszam a szczegolnie w przelomie lipca sierpnia gdzie temperatura sprzyja warunka pracy.. zobaczymy czy bedziesz taki madry. Pozdrawiam pani piecowa

   
UfJakGorąco
@Piecuch 23.03.2018 16:38

To że mają dodatek nie zmienia faktu że z pieca sztuki wychodzą cały czas. I nie można sobie go zatrzymać żeby spokojnie sprawdzać. Więc przestań czepiać się pań pracujących na piecach a tym bardziej na rozładunkach bo robią kawał dobrej roboty.

   
Robert

Niestety nie potrafimy doceniać tego , że mamy pracę w dobrej firmie. Może nie jest idealna ale takich nie widziałem.

   
IIIc
@Robert 21.03.2018 23:06

Zgodzę się z Tobą, ale zawsze znajdzie się ktoś, komu wiecznie nie pasuje.

   
Missulina

Panie z pieców powinny mieć dodatkowe badanie u okulisty, bo to co one puszczają to przechodzi wszelkie pojecie xD harry potter bez breli by zauważył

   
Piecowa
@Missulina 14.03.2018 12:18

Zaprszam na piec skoro taka madra jestes, zobaczymy czy bedziesz taka madra. Kozak w necie pi... w swiecie ? Jezeli tak boli zapraszam na piec chetnie porozmawiamy o dziurach bublach i nic nie robieniu skoro tak cie to boli.

   
operator BJ

panie z pieców mają jakąś taryfę ulgową że już godzinę przed końcem zmiany siedzą na stoleczkach i piją kawkę telefoniki i pogaduszki a zwykły operator musi pracować od dzwonka do dzwonka i jeszcze premie zabieracie

   
UfJakGorąco
@operator BJ 15.03.2018 22:38

Zawsze możesz iść pracować do biedronki. Tam jest lepiej.

   
Hubert z milionerów

Uwaga zagadka !!! O jakiej strefie mowa ?? - Zabieranie całej premi nawet za jeden dzien l4 - zoom razy 10 na niektóre osoby zeby zabrac premie - wieczne kablowanie na innych (później oczywiście jest zabierana premia), - Wulgaryzmy, no po prostu nieszanowanie operatorek - Jeden z liniowych vw to największy konfident i gwiazdor firmy -Przedszkole

   
Recaot
@Hubert z milionerów 07.03.2018 17:52

- wszystkie strefy - 3 strefa (i ulubione zajęcie orki patolki) - 3 strefa - anusia i wojtus (muszą mieć jakieś kompleksy) - babcxynski Tak to jest kiedy plebs bez szkoły i wiedzy dojdzie do władzy

   
Ona jest

O tej firmie można dużo napisać. Fakt jest taki ze jest coraz gorzej pod względem odnoszenia "szanowni odnoszę " same przychlasty nie lubię go na przerwie sniadaniowej a poza jesteś moim ulubionym brygadzista haha śmiechu warte. Brygadzista chodzi z koleżankami z pracy na piwko. Czyli co wybrane mają się lepiej o wiele lepiej a do reszty nie będzie się odzywał bo dziś nie ma humoru a co jest przepracowany ? Wychodzenie na fajeczke kto może to może reszta ukrywa się w WC. Z tych obecnych 2 zmian zmiana Pana D jest najgorsza zmiana jaka może być. Przynależność do grupy musi być inaczej stosunek do Ciebie będzie kiepski. Z poważaniem

   
3str

Najlepszą pracę mają koledzy z kontynera czują się jak w wakacjach... Fajeczka,komputerek,filmiki,gry i wieczne nie mam czasu... A ich sensei to nawet nie reaguje tylko się głupio śmieje. Najlepiej zamontować im kamerę do tej szopki. I zakończyć tą grę.

   
Swen
@3str 02.03.2018 08:33

Pozwala bo z kim ma chodzić na fajeczke . Zresztą sam z biura nigdzie nie wychodzi tylko na papierosa i do WC....

   
Kasia

pracujący w halach produkcyjnych powinni mieć zapewnione przynajmniej 14 stopni. A to nie jedyne wymogi, które powinien spełnić pracodawca w okresie zimowym. Czytaj więcej: http://www.dziennikzachodni.pl/strefa-biznesu/wiadomosci/z-regionu/a/ile-stopni-w-hali-ile-w-biurze-przepisy-minimalna-temperatura-w-pracy-sprawdz,11667450/ na hali na 3 strefie rano było poniżej 10 ... coś z tym zrobicie ??

   
Iza

Ideałów nie ma ale jak ktoś potrafi dobrze pracować to będzie zadowolony.

   
Fakir
@Iza 14.01.2018 12:42

Potwierdzam, jak dobrze pracujesz i nie kombinujesz to jest ok

   

Zostaw opinię o DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O. - Leszczyny

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.