DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.

Leszczyny

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 145 ocen.

DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.
3 145 6 1

Opinie o DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.

Santa

Co to za bałwany są na trzeciej strefie?..... A nie to Mikołaje są :) OMG

Prometea
@Santa 06.12.2018 14:41

Największe balwany, (usunięte przez administratora) i lebry robia przecuez na 1 strefie lol

Santa
@Prometea 06.12.2018 14:58

Może i tak ale nie chodzą w czapkach mikołaja, i do tego jeszcze brygadzistka.

Prometea
@Santa 06.12.2018 16:11

A co w tym złego? Masz jakis problem?

Operator
@Santa 06.12.2018 16:11

Ale przynajmniej mają jakieś poczucie humoru brawo 3 strefa????

Jola
@Operator 06.12.2018 18:04

Poczucie humoru to TK zawsze ma.ale jak nie musi nic robić. On i jego linia. Wtedy słychać ich nawet na 2 strefie

Wwo
@Operator 06.12.2018 18:04

Poczucie humoru??? Żenada jakaś

Ooo
@Jola 06.12.2018 18:10

Największa wazelina to potem ma poczucie humoru

Jola
@Ooo 06.12.2018 20:54

Dziewczyny troche mi jest was żal. Nie macie swojego życia osobistego ?? Nie musiscie się zająć dziećmi, mężem, partnerem, przyjaciółmi ??Siedzicie tylko w tym internecie i piszecie jakies bzdury i obrabiacie im (usunięte przez administratora) . Po co ?? Co to kogo interesuje ze ten schudł 15 kg, ze ten jest alkoholikiem , ze ten ryczy na pół hali, ze ta jest gruba ma wielka (usunięte przez administratora) Nikogo normalnego to nie interesuje a te osoby co o nich piszecie maja Was gdzieś!! Idą święta pewnie macie duzo sprzątania w domu Wiec może tym się zajmijcie.

JamOperator
@Jola 06.12.2018 22:52

Brawo :)

Kasia
@Jola 06.12.2018 22:52

90% wpisów które sie tu znajdują piszą ludzie z 3 strefy,tam się im bardzo nudzi..takie nieszcześliwe były jak musiały chodzic na 1 strefę xDD

PAN D.
@Kasia 06.12.2018 23:46

Zawsze możesz przyjść na 3 strefę trochę się "ponudzić". Chciałbym zobaczyć jaka byłabyś nieszczęśliwa będąc karana za każdą reklamację i biorąc odpowiedzialność za szajs, który produkujecie na 1 strefie, bo o ile wciskanie dwóch guzików już Was nie przerasta, to kontrola tego, co robicie jest chyba dla Was czarną magią ???? Więc może zamiast wylewać swoje żale, naśmiewać się i panoszyć zajmiesz się swoim nosem i swoją pracą idealna i bardzo spostrzegawcza koleżanko! ????

Operator_1str
@PAN D. 07.12.2018 00:26

Tacy jesteście mądrzy na 3 strefie? O ile mi wiadomo, pani BM przyszła po zwolnieniu na 1 strefę i podobno takie miała pojęcie... a sama 4 trzpienie na zwykłej deformacji zajechała! Dla Waszej wiadomości: dostajemy surowy materiał sami wiecie skąd, wcale nie jest tak łatwo co chwile go naprawiać i robić z niego dobre sztuki! Nie pozdrawiam!

Iza
@Operator_1str 08.12.2018 03:49

Dlaczego Nikt nie zrobi porządku z ta muzyka na 1 strefie która dochodzi z narzędziowni ?? Wystarczy ze maszyny sa głośne a oni jesscze muzykę puszczają na cała strefę, i to jaka. Wogole co to jest za robota z 8 godzin pracują tylko z 3 godziny, a tak to fajeczki muzyczka itd. Mysle ze Oni spokojnie mogli by robić na lini i pisać sobie postoje na przezbrojenia. I tak Maja tylko z 3h tych przezbrojeń

Natali
@Iza 08.12.2018 12:11

z tą muzą to słuszna racja.od 18 wali muza na cały głos,nie dość ze z maszyn głośno to do tego jeszcze oni,nic nie robią tylko się wydurniają .patologia!

Bjtdv
@Natali 08.12.2018 17:23

A jak coś chcesz to nie mają czasu

Marija
@Natali 08.12.2018 17:23

Dokładnie, jak tak dalej pójdzie to ich nagram i posle nagranie do biura, do AW, do PIPu i w tedy zobaczymy:)

Bjtdv

Trzecia strefa THE BEST :)

Beside

Smutki i bóle dynamicznych miernot. Nawet Mi was nie zal.

1 i 2 strefa

Oho, 3 strefa znowu robi przedszkole na goworku. Idę po popcorn, fajnie będzie się was znowu oglądać bez premii za zajmowanie się pierdolami zamiast pracą!

Marta
@1 i 2 strefa 07.12.2018 11:51

Przypomnij mi która z stref ma największa wydajność ?? I kto tu ma mało roboty...

Jola

Jestem zszokowana tym co wczoraj usłyszałam na palarni. Ja się nie dziwie ze u nas reklamacje przychodza jak na trzeciej strefie operatorzy mogą przychodzić pod wpływem. Dlaczego niekorzystacie z alkomatów ?? Smutne ze ten operator jest tak traktowany tylko dlatego ze robi tu Ok 10lat.

Bubu
@Jola 04.12.2018 11:24

To na magazynie było, a nie u nas

Kasia
@Jola 04.12.2018 11:24

Ja bym się ogólnie na 3 strefie zainteresowała co niektórymi. .rano kawki na hali ,co godzinę na papieroska i obrabianie ludzią (usunięte przez administratora) ,kto wrócił.jak wrócił i ile schudł;/

Aaa
@Kasia 04.12.2018 22:12

A skąd wiesz że co godzinę? widocznie sama tak chodzisz skoro tak dokładnie wszystko wiesz...Może każdy niech w końcu zajmie się sobą a nie wszystkimi wokół. A jeśli masz problem powiedz to osobiście bo w internecie każdy potrafi być kozakiem.

Bbb
@Aaa 05.12.2018 13:24

Kasia wie bo sama chodzi :}

Magda
@Bbb 05.12.2018 17:46

3 strefa to święte krowy.im wszystko wolno,szczególnie liniowi,5-10 minut przed końcem pracy chlopcy maszerują sobie do szatni,ja bym im targety podniosła bo widocznie sporo mają czasu,szczególnie zmiana A

Biuro
@Kasia 04.12.2018 22:12

Zainteresujemy się twoją osobą bo ty palisz w kiblu.

Były pracownik

Śmiać mi się chce jak słyszę że ta firemka jeszcze stoi. A jeszcze bardziej z ludzi którzy tam pracują X lat za takie śmieszne pieniadze, widać że ludzie boją się zmian. Żadnej nowej osobie bym tej firmy nie polecił. Bo gdzie w każdym innym zakładzie produkcyjnym zarobi więcej i robota będzie lżejsza, nie wspominając o atmosferze.

Obecny pracownik
@Były pracownik 14.11.2018 21:18

A teraz napewno robisz w teneko za polowe z tego co tu i placesz ze juz opuściłes nasze progi haha

pracownik
@Obecny pracownik 16.11.2018 18:26

Pewnie roboty dwa razy więcej ,robi wszystkie nadgodziny i weekendy .Z kierownikiem nie pogadasz bo z robolami gadać nie będzie.U nas to przynajmniej można spokojnie pogadać z kierownikiem ,podyskutować.Atmosfera świetna nikt nad tobą nie wisi i nie gada że wiecznie mało zrobione,nikogo na siłe nie zmuszają do nadgodzin czy weekendów.Byli już tacy co z Tenneco wrócili na kolanach po miesiącu chudsi o 10-15 kg.Jak się podoba pracować w (usunięte przez administratora) to wio do Tenneco. Nie powiem zarobki mogły by być lepsze ,ale takiej atmosfery nigdzie nie będziesz miał .

Wrrrr
@Były pracownik 14.11.2018 21:18

Akurat nowe osoby to mają wypas i każdemu polecam. Stawka trochę mniejsza niż stary pracownik, pracę zaczynają od szukania krzesełka żeby posadzić cztery literki, targetu zrobi gwiazdeczka jakieś 50%, do kibelka chodzi co pół godzinki... Żyć nie umierać. No oczywiście jak nie ma ochoty przyjść do pracy po ciężkim weekendzie to zawita w środę i dostanie opiekę na dziecko! A ty stary pracowniku rób targety i nie pytaj o urlop bo nie ma ludzi!

str3
@pracownik 17.11.2018 11:53

ty chyba nie wiesz człowieku co to atmosfera:DD w teneco jak słyszałam majster i brygadzisci podchodza ,podaja rekę na przywitanie,nie ma tylu zawistnych ludzi co na kazdym kroku (usunięte przez administratora) ci obrobią ,i nie zabierają premi za byle gów..o!

str3
@pracownik 17.11.2018 11:53

To ze pan G.... wrócił nie znaczy ze inni zrobią to samo.bo człowiek który pracował w dynamicku i sie narobił to w innym zakładzie tez pracować bd,a ci co nic nie robią to wiadomo...wszedzie im bd zle..na kolanach to ty wybierz sie do psychiatry,bo smiać mi się chce jak to czytam.

Ameryka
@str3 17.11.2018 16:34

No właśnie SŁYSZAŁAŚ! w tenneco wcale nie jest tak kolorowo jak piszesz.

Ameryka
@Wrrrr 17.11.2018 13:35

Queen of CZERWIONKA - ta to jest gwiazda, hahhaaa żenada

Xyz
@Ameryka 18.11.2018 17:12

No ty na pewno wiesz jak tam jest bo na kolanach wróciłas do dynamica na 2 str????twierdząc że w teneco jest mobing????????????

Asia
@Xyz 19.11.2018 10:22

Dorota jak ci się podoba w Teneco?slyszalam ze bardzo zadowolona ??Ale Po co tu takie głupoty wypisujesz? Typowa plotkara...

Dorka
@Asia 19.11.2018 10:55

O proszę jednak gwiazda się odezwała ,ale szkoda ze podpisała się Asia.:))napisz prawdziwe imię.boisz się?? ,co chodzi o moją osobę jestem na dzien dzisiejszy zadowolona ale to moje zdanie i odwal sie odemnie ,nie umieszczam tu rzadnych wpisów bo mnie to nie interesuje-dzis mi to pokazano na stołówce bym poczytała. Nie interesuje mnie w przeciwienstwie do was kto co robi ,gdzie pracuje tak jak was klachule interesuje moja osoba. wypisujecie do ludzi pracujących w teneco i interesujecie sie mną,to jest dopiero zalosne... kazdy ma wybór gdzie chce pracowac,ja nikogo do teneco nie ciagne tymbardziej ze kobiet nie przyjmują.pozdrawiam:)

były pracownik
@Obecny pracownik 16.11.2018 18:26

Nie pracuje w Teneco ,ale w Extralu ,od ponad roku xD i nie martw się nie przyjdę na kolanach do dynamica , wiadomo płaca , to co tu piszecie o tej waszej atmosferze to czyste głupoty,bo wszedzie są ludzie spoko i przyjeb..i , do pracy chodzisz by zarobic .Co ci z tego że pogadasz z kierownikiem ,liderem ?w jeden dzień pięknie ładnie a w drugi ci premię uwalą nie wiadomo za co ;/ ,dziękuję za taką atmosferę .pracowałam w dynamicu i mam porównanie ,jak w każdej pracy jest różnie ale bym tam nie wróciła i nie rozumiem czemu tak ciśniecie na Teneco?jedni bd chwalic ten zakład inni ten,wszystko zależy jaką tam pracę wykonujesz .

Pan G ...
@Były pracownik 14.11.2018 21:18

Bardzo dziękuje za tak liczne zainteresowanie się moją osobą . Dla sprostowania nie 10, 15 kg tylko prawie 30 ;) nie po miesiącu a po dwóch i nie na kolanach tylko na równych nogach z podniesioną głową . Bo tylko głupcy narzekają nic nie robiąc ja przynajmniej spróbowałem ... Nie wyszło trudno to żaden wstyd ... Ale myśle że wstydem jest witanie sie z uśmiechem na twarzy a w wirtualnym świecie op*****lać komuś źić NiePozdrawiam !

Pani G
@pracownik 17.11.2018 11:53

Widziałeś/aś jak wracał na kolanach ? . Wszyscy jesteście mądrzy tylko szkoda , że żaden z was nie potrafi podpisać się nazwiskiem :) żal (usunięte przez administratora) ściska to weźcie się do roboty i też schudnijcie" 10, 15 kg" może faldy tłuszczu zejdą z mózgu odblokują się jakieś mikro komórki i przestanie (usunięte przez administratora) głupoty bo , 3/4 tego zakładu to panie które nie mają chyba swojego życia za bardzo satysfakcjonującego i zajmują się nie swoim życiem ... Jak się nudzi jednej i drugiej to może zmieńcie męża , pracę może wtedy będziecie miały bardziej życie kolorowe i odechce się wymyślania , dodawania i tworzenia chorych plotek . Żenada i zachowanie jak w przedszkolu ....

Oli
@pracownik 17.11.2018 11:53

Jak Ci żal że ktoś schudł 10 15 kilo to też schudnij ,A jeżeli Ci kasa przeszkadza to się zwolnij i idź gdzie indziej nikt nikogo na siłę nie trzyma

Były pracownik
@Obecny pracownik 16.11.2018 18:26

Wyobraź sobie że są jeszcze inne firmy i zakłady produkcyjne. Mało tego, są też firmy która prowadzą inna działaność niż produkcja. A skoro już wspomniałeś o teneco to tam też więcej zarabiają niż w DT. Nie rozumiem jak można jeszcze próbować bronić tej patologicznej firmy. W której przełożeni mają Cię za nic a godnych zarobkach mozna zapomnieć.

Mieczysław
@Obecny pracownik 16.11.2018 18:26

Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że obecnie pracujesz w firmie. Interesują mnie takie aspekty pracy, jak: wynagrodzenie i dodatki, rodzaj zawieranej umowy i atmosfera panująca w firmie. Mógłbyś napisać kilka słów na ten temat? Czy firma jest otwarta na nowego pracownika? Jak to wygląda w praktyce?

Gufi

Powiem tak, atmosfera ok, jak to w każdej firmie bywa nie każdemu dogodzisz, ogólnie ok trzeba się dopasować do reszty. Co do kasy, jeśli komuś odpowiadają plus minus 2 tysie to ok praca jest dla Ciebie. Chcesz więcej zarobić? To albo omiń tę firmę albo zmień obecna pracę. Co do alkomatu, przydałaby się jakaś wyrywkowa kontrola, bo niektórzy za bardzo pewnie się poczuli pod tym względem. Ogólnie polecam tę pracę studentom zaocznym (nie robią problemów) oraz kobietom poszukującym pracy z rejonu Czerwionki-Leszczyn, bo przypuszczam że jednak "taki Dynamik" ale jest lepszy niż praca w sklepie i wojna z klientami przy kasach... Zarobki nie są wysokie ale praca stabilna i średnio-stresująca. Tyle w temacie :)

Driver

Powiem krótko proszę o ocenę trzeźwości pracowników. Ostatnim czasem odbierając towar z magazynu z Teofila bieli od magazyniera było czuć ostrą woń alkoholu. Chodzi o małego grubszego w okularach oczywiście nie pierwszy raz. Aż strach koło niego stać przy załadunku.

7%

no to mamy podwyżkę a teraz ładnie będziemy pracować! tyle kasy! co z tym zrobic?teraz wszyscy będą chcieli pracowac w naszej firmie!

Malkontenci wszędzie
@7% 06.11.2018 19:26

Ciesz się że w ogóle coś dostałeś/aś, a jak nie pasuje to wio do tenneco...

Rika
@7% 06.11.2018 19:26

przeciez miało być 20% xDDDD

Rika
@Malkontenci wszędzie 06.11.2018 19:49

tak cwaniakujesz a jeszcze pare osób się zwolni i nie bd miał kto pracować, zostaną jedynie ci którzy boją się zmian i ci co nic tu nie robią, no bo w innym zakładzie musieli by coś pokazać a tu wystarczy jak się podlizują i nic nie muszą robić :) mieliśmy ostatnio tego przykład:)

Mati
@Rika 07.11.2018 07:08

O jakim przykładzie mowa?

król lew
@Rika 07.11.2018 07:08

dobrze powiedziane ta podwyżka nas nie zatrzyma ! zresztą ja juz niedługo tu będę! w DT nie ma na co liczyć

Edyta
@7% 06.11.2018 19:26

Nie wiem o co ludzie macie problem. Wypracowałam sobie tu stawkę, dostałam 250 zł podwyżki. Czy kogoś to boli? Dostajecie podwyżki co pół roku plus inflacja... Aż tak Wam źle? Polacy.. :) Ja się nigdzie stąd nie ruszam, dobrze mi tu i jest ok :)

Kodu
@Rika 07.11.2018 07:08

Podlizują się i robią wszystkie nadgodziny ;)

Dusigrosz
@Kodu 07.11.2018 23:00

Nie liże nikomu chociaż podoba mi się moja brygadzistka nie ukrywam mrr. Zrobiłem 4 soboty w Październiku i jeśli tobie pasuje goła stawka to nie zazdrość innym. Kodu załóż zamknięte forum i tam klikaj sam ze sobą takie wypociny :) To jest forum otwarte o opiniach o PRACODAWCY!!! Dzięki za zrozumienie :) Robicie wiochę takimi tekstami... Obym więcej nie musiał cię upominać...

3 STREFA
@Edyta 07.11.2018 21:41

dostać podwyżki 250 to stawka musi być około 3500,wiec normalny pracownik tyle nie dostanie, jedynie(........)więc wiadomo o kim tu mowa xDD jak ja tyle dostane to też wam tu napisze - O co wam chodzi ludzie!!

Procent
@3 STREFA 08.11.2018 20:25

Kto ma w dynamicu takie stawki hahahhaa - jacy wy jesteście naiwni, ludzie piszą bzdury a każdy to łyka, szkoda gadać.

Edyta
@3 STREFA 08.11.2018 20:25

Wiedziałam, że znajdzie się ktoś zazdrosny. Mam swoją stawkę jaką mam i oceniam ją jako przeciętną, a wcale nie jestem brygadzistą czy lizusem. Nie wyobrażam sobie żyć za mniej! Dobrze, że mąż też pracuje, bo te 7% to i tak mało...

Jacek
@Edyta 09.11.2018 12:53

To nie jest zazdrość. Jeżeli jesteś w nieliczne grupie lepiej zarabiających to zachowaj to dla siebie a nie wkurzasz ludzi takimi tekstami.

Pan Jan

Co tak się zatrzeslo znowu piec?

Procent
@Pan Jan 08.11.2018 20:46

Ja to był start rakiety hahaaa

Leoin

Trzecia strefa pozdrawia i życzy milej pracy w piątek XD

Operatorka 3strefy
@Leoin 31.10.2018 18:55

Co to ma znaczyć ?? Jak my tez robimy w piatek ?? omG

Leoin
@Operatorka 3strefy 31.10.2018 20:06

Ale to są pozdrowienia dla pierwszej i drugiej strefy ????

Psychiatra
@Leoin 31.10.2018 18:55

Zapraszam na obowiązkowe badania na obecność mózgu, bo są naukowe przypuszczenia, że Ci go brakuje

Natalia

Brawo 2ga strefa pokazaliście ze macie „jaja” No i brawo 1 i 3 ze się dołączyli !

Piko
@Natalia 26.10.2018 23:00

3 strefa zaś po premii bo zyrafff dostała piany :)

Jo
@Natalia 26.10.2018 23:00

Brawo bo w końcu była jedność między strefami.

Frodo
@Natalia 26.10.2018 23:00

Co sie stalo??

Uhahha
@Frodo 27.10.2018 23:11

Robić im się nie chciało

Info z biura

Podwyżki 150-200 brutto

SzmaragdowySokol

Jutro powtóreczka? Kto za?

Jan

Witam! Wiem ze to nie jest strona na takie tematy ale mam małe pytanie. Co to był wczoraj za wybuch ?? Mieszkam z żona niedaleko waszej firmy i troche się wystraszylismy. Czy możemy się czuć bezpiecznie ??

Bubu
@Jan 19.10.2018 16:31

Jest bezpiecznie

Bubu
@Bubu 22.10.2018 12:22

Poza strefą rażenia

Luidżi
@Jan 19.10.2018 16:31

Pitu pitu, na placu dynamika nie było slychac wybuchu tylko było czuć falę uderzeniową, a jeśliby rzeczywiście było cokolwiek słychać z domków niedaleko, to pierwsze co ci przychodzi do głowy że to dynamic i wchodzisz na stronę oceniającą pracodawcę i piszesz tu takie pytania? Po prostu kolejny troll z dynamika... a pelikany to łykają

Super gunwiak

Jak wy mozecie tu pisać takie opinie jak w Polsce łamana jest konstytucja ?????

Operatorka B

Dlaczego nie zainteresujecie się tymi reklamacjami które przychodza ?? Praktycznie wszystkie reklamacje są z jednej i tej samej zmiany. Problemy trzeba rozwiązywać tak ? Obowiązkiem brygadzisty jest dbanie o jakość oraz kontrole nad wyprodukowanym produktem czyli ktoś zaniedbuje te obowiązki. Wniosek nasuwa się sam ktoś się po prostu nie nadaje na to stanowisko skoro już ma na swoim koncie tyle reklamacji. Wiecznie jedne i ta sama zmiana. No tak ale co się dziwić skoro u niej ważniejsze jest zabieranie premi lub kapowanie na inna zmianę. No ale jakoś trzeba sobie plusów nazbierać u przełożonych skoro brakuje doświadczenia.... Czas Na Zniany !!!!

Operatora abc
@Operatorka B 15.10.2018 23:55

Zorientuj się lepiej. Reklamacja była z nocki- tam nikt nie pilnuje, natomiast GP było ze zmiany A. Takze 50/50

Merkury
@Operatorka B 15.10.2018 23:55

Oj, chyba ktoś tu zapomniał, przez kogo na naszej strefie strefie wiszą kamery, albo jak nie tak dawno wzieli wam premie za cyrk który odwaliliście xD oj krótka pamięć, krótka XD juz o reklamacjach z tamtego okresu nie wspomnę. #hipokryzja

Lusi
@Merkury 17.10.2018 10:19

@Merkury zgadzam się z Tobą w 100%

Mars
@Merkury 17.10.2018 10:19

założę się robisz w tej firmie Max 3 lata, także chciałbym cie poinformować ze kamery na hali sa już z dobre 4 lub 5 lat. Wiec skąd możesz wiedzieć przez kogo je powiesili ??

Merkury
@Mars 21.10.2018 17:28

Gościu, ja fundamenty kładłem pod tą firmę, a Ty sie chcesz zakladać xD #lol

Thor

Bardzo dużo osób odchodzi .Co się dzieje niema zamówień albo jakieś inne powody?

Operator
@Thor 06.10.2018 00:08

Zbyt niskie zarobki a nic z tym nie robią.

Biuro
@Operator 06.10.2018 08:27

Ale bendom podwyżki 25%

Operator
@Biuro 07.10.2018 22:22

No widzę że procent idzie w górę.

rudy z biura
@Operator 08.10.2018 10:48

no licytacja kto da więcej mysle ze podwyzka jak będzie to 30% i troche proszków (usunięte przez administratora)

Edyta

Dziś wzięłam tylko połowę proszków i nie czuję odlotu.. Na więcej nie wystarczyło mi PLN z wypłaty :( Dobrze, że już niedługo kolejne kieszonkowe. Muszę pogadać z szefem, może da mi coś pod stołem.. Przejdę do tematu, jest bdb wiadomość: Droga produkcjo - proszę się nie zwalniać - będą podwyżki 10-20% Info biuro i Kapitan Ameryka na 100% Także już wkrótce się widzimy i zapraszam państwa po aneksy :) vol.%% będzie co oblewać! Firmy konkurencyjne - strzeżcie się utraty pracowników, my zapłacimy więcej.

BiedakiRobieniWBalona
@Edyta 29.09.2018 03:46

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A w tenneco dają 3200 na start

Ciekawy
@Edyta 29.09.2018 03:46

Edyta . "Już wkrótce" to znaczy w ktorym roku? Hm?

Ameryka
@Edyta 29.09.2018 03:46

Edyta widzę że Tobie nawet połowa działki szkodzi! Aneks to sobie podpisz ale od psychiatry ????. Nie pozdrawiam

Edyta

@biały kruk, myślę, że Twoj komentarz w sposób lapidarny informuje nas o tym, że firma Dynamic jest w fazie rozkwitu - jakoby te wspomniane kwiecie rosnące przy zakładzie, to nie przypadek, lecz symbolika :) a to że trzeba poczekać po badaniach na telefon w sprawie zatrudnienia to przecież nie problem; w międzyczasie można oddać się swojej pasji (np. Wędkowanie, jazda na rowerze itd.)

luzi
@Edyta 27.08.2018 12:31

To są jakieś kpiny?

dopalacze
@Edyta 27.08.2018 12:31

@Edyta Twój lapidarny wpis nas pokonał - co ty ćpiesz?

Kapelan
@Edyta 27.08.2018 12:31

Zawsze możesz popalić i napić się kawy z kolegami lub pomóc czerwonemu koledze w budowie za pieczonego krupnioka.

anonim

(usunięte przez administratora)

Operator

Najniższa krajowa 2200 zł brutto, od drugiego miesiąca premia 390 zł brutto, brak podwyżek przy podpisywaniu kolejnej umowy, co roku podwyżka inflacja 3% i tyle w temacie

Edyta

Myślę, że Wasze ostatnie, groteskowe komentarze rzucają nowe światło w sposób zatajony na sytuację z przełożonymi w firmie dynamic, a sytuacja ta wydaje się być rozsądna.. To ważne, aby w firmie była odpowiednia liczba brygadzistów; pozwala to na odpowiedni nadzór produkcyjny i lepsze wyniki, a co za tym idzie, na rozwój firmy

Ada
@Edyta 21.09.2018 11:24

Edyto powiedz mi ile lat pracujesz w DT ?? Ja strzelam ze Max 2lata Wiec nie masz pojęcia jak było za czasów majstrów.

Monika
@Edyta 21.09.2018 11:24

Wydaje mi się ze to nie Edytka pisze a jeden z brygadzistów lub liniowych którzy boją się o swoją (usunięte przez administratora) ,by musieli trochę spiąć pośladki i ruszyc do pracy,wtedy z pewnoscią by się zwolnili xDDD

Agnieszka S

Chcecie 7 nowych ludzi na produkcje ?? Usuwacie stanowisko brygadzisty (brygadzisci wracają na produkcje). Wyrzucacie jednego leadera na produkcje. Jest nas mało i spokojnie mogą być majstrowie tak jak było to kiedys (TL oraz PK spokojnie by to ogarneli). I tak mamy głównie 2 zmiany. I do tego Maja jeszcze do pomocy liniowych. Według mnie brygadziście oraz jeden z leaderow są zbędni w tej firmie. Pozdrawiam i przemyślcie to

bhj
@Agnieszka S 16.09.2018 13:18

a ty będziesz 8

Agnieszka S
@bhj 17.09.2018 18:01

Nie martw się niedługo wracam na produkcje

bhj
@Agnieszka S 17.09.2018 19:54

Już mi cię żal

bryg
@Agnieszka S 16.09.2018 13:18

Chyba wziełaś dopalacze od Edytki

Kaśka
@Agnieszka S 16.09.2018 13:18

Wzupełności się z Tobą zgadzam,nigdzie na innych zakładach nie ma tylu zbędnych ludzi,(liderzy,brygadzisci, liniowi)do tego kadży z nich ma większe stawki niż zwykły operator,ludzi opierd....cych się jest wiecej niż pracujacych,wiec jak zakład ma normalnie funkcjonowac,powinien byc jeden lider na 3 strefy

Robot
@Agnieszka S 16.09.2018 13:18

W końcu ktoś tu mądrze gada.

noc

Uwaga zrobiło się ciemno!

info z biura

Jutro piątek:)

PannaNikt
@info z biura 06.09.2018 08:58

Potwierdzone info?

info z biura
@PannaNikt 06.09.2018 20:41

Nawet zatwierdzone:))

INFO Z KONTENERA

Artur uważaj :)

Artur
@INFO Z KONTENERA 06.09.2018 11:06

Ok

Ciongutek

Edytka dobre prochy ale bierz pół

Edyta

@setup-man, myślę, ze Twój aforystyczny komentarz dostarcza nam cennych informacji odnośnie sytuacji w firmie, i z łatwością można wywnioskować, że sytuacja ta jest zmienna, lecz pozytywna i korzystna. Stare stawki oraz zarobki sypią sie jakoby te wpaomniane domy, a na ich miejsce powstają nowe, lepsze i wyższe płacę - nowy okręt, którym dzielnym kapitan będzie zarzadzał w sposób sprawiedliwy!

Adam
@Edyta 30.08.2018 14:54

Mogę dostać namiar na twojego lekarza ?? Widzę zd masz bardzo dobre recepty. Chyba ze to dealer to tez poproszę :)

Setup-man

Firma się sypie jak chałpy w Bagdadzie. Statek tonie, kapitana brak.

Czarna Mamba

Witam! Czy ktoś się orientuje na temat przyjęć do pracy? Czy można liczyć na kilkuletnią stabilną pracę? W sobotę widziałam tam imprezę, więc chyba aż tak źle tam Państwo nie mają..? Dziękuję z góry!

Operator
@Czarna Mamba 27.08.2018 23:46

Tak szczerze to sami pracownicy nie wiedzą tak do końca co będzie dalej, nikt nic nikomu nie mówi.

Zostaw opinię o DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O. - Leszczyny

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.