DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.

Leszczyny

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 144 ocen.

DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.
3 144 6 1

Opinie o DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Agnieszka S

Chcecie 7 nowych ludzi na produkcje ?? Usuwacie stanowisko brygadzisty (brygadzisci wracają na produkcje). Wyrzucacie jednego leadera na produkcje. Jest nas mało i spokojnie mogą być majstrowie tak jak było to kiedys (TL oraz PK spokojnie by to ogarneli). I tak mamy głównie 2 zmiany. I do tego Maja jeszcze do pomocy liniowych. Według mnie brygadziście oraz jeden z leaderow są zbędni w tej firmie. Pozdrawiam i przemyślcie to

bhj
@Agnieszka S 16.09.2018 13:18

a ty będziesz 8

Agnieszka S
@bhj 17.09.2018 18:01

Nie martw się niedługo wracam na produkcje

bhj
@Agnieszka S 17.09.2018 19:54

Już mi cię żal

bryg
@Agnieszka S 16.09.2018 13:18

Chyba wziełaś dopalacze od Edytki

Kaśka
@Agnieszka S 16.09.2018 13:18

Wzupełności się z Tobą zgadzam,nigdzie na innych zakładach nie ma tylu zbędnych ludzi,(liderzy,brygadzisci, liniowi)do tego kadży z nich ma większe stawki niż zwykły operator,ludzi opierd....cych się jest wiecej niż pracujacych,wiec jak zakład ma normalnie funkcjonowac,powinien byc jeden lider na 3 strefy

Robot
@Agnieszka S 16.09.2018 13:18

W końcu ktoś tu mądrze gada.

noc

Uwaga zrobiło się ciemno!

info z biura

Jutro piątek:)

PannaNikt
@info z biura 06.09.2018 08:58

Potwierdzone info?

info z biura
@PannaNikt 06.09.2018 20:41

Nawet zatwierdzone:))

INFO Z KONTENERA

Artur uważaj :)

Artur
@INFO Z KONTENERA 06.09.2018 11:06

Ok

Ciongutek

Edytka dobre prochy ale bierz pół

Edyta

@setup-man, myślę, ze Twój aforystyczny komentarz dostarcza nam cennych informacji odnośnie sytuacji w firmie, i z łatwością można wywnioskować, że sytuacja ta jest zmienna, lecz pozytywna i korzystna. Stare stawki oraz zarobki sypią sie jakoby te wpaomniane domy, a na ich miejsce powstają nowe, lepsze i wyższe płacę - nowy okręt, którym dzielnym kapitan będzie zarzadzał w sposób sprawiedliwy!

Adam
@Edyta 30.08.2018 14:54

Mogę dostać namiar na twojego lekarza ?? Widzę zd masz bardzo dobre recepty. Chyba ze to dealer to tez poproszę :)

Setup-man

Firma się sypie jak chałpy w Bagdadzie. Statek tonie, kapitana brak.

Czarna Mamba

Witam! Czy ktoś się orientuje na temat przyjęć do pracy? Czy można liczyć na kilkuletnią stabilną pracę? W sobotę widziałam tam imprezę, więc chyba aż tak źle tam Państwo nie mają..? Dziękuję z góry!

Operator
@Czarna Mamba 27.08.2018 23:46

Tak szczerze to sami pracownicy nie wiedzą tak do końca co będzie dalej, nikt nic nikomu nie mówi.

Edyta

@biały kruk, myślę, że Twoj komentarz w sposób lapidarny informuje nas o tym, że firma Dynamic jest w fazie rozkwitu - jakoby te wspomniane kwiecie rosnące przy zakładzie, to nie przypadek, lecz symbolika :) a to że trzeba poczekać po badaniach na telefon w sprawie zatrudnienia to przecież nie problem; w międzyczasie można oddać się swojej pasji (np. Wędkowanie, jazda na rowerze itd.)

luzi
@Edyta 27.08.2018 12:31

To są jakieś kpiny?

dopalacze
@Edyta 27.08.2018 12:31

@Edyta Twój lapidarny wpis nas pokonał - co ty ćpiesz?

dynek

Fajnie jakby to padło i hale kupił jakis inny ogarniety inwestor...

Edyta

Ostatnie wpisy pokazują jak bardzo zróżnicowane są opinie o DYNAMIC TECHNOLOGIES. Jedni są bardzo zadowoleni z warunków oferowanych przez tego pracodawcę, podczas gdy inni nie. Niełatwo w tej sytuacji ocenić kandydatom do pracy w tej firmie, jej atrakcyjność na lokalnym rynku pracy. Zachęcam zatem kolejne osoby do zabrania głosu w dyskusji, aby na podstawie zestawienia różnych opinii sprawdzić w którą stronę przechyli się szala.

QwnojebacdynamiconwQ
@Edyta 23.08.2018 12:13

Powiedzcie lepiej, że degradujecie ludzi z biura na produkcję, że jest kryzys, że roboty jest mało, że dyrekcja nie potrafili udźwignąć ciężaru kontraktów, że na wysokich stanowiskach pracują ludzie niekompetentni i że lepiej nie będzie. Powiedzcie prawdę ;)

Butemwtorbe
@QwnojebacdynamiconwQ 23.08.2018 17:41

To prawda że dyro przechuśtał nasze pieniądze na swoją firmę?

leos
@QwnojebacdynamiconwQ 23.08.2018 17:41

Nie mają teraz odwagi

SzafiroweSzkło

Ta firma jest beznadziejna, prawie rok nie potrafią ustawić jednego robota a niby planują puścić trzy. Na zebraniach mówią ludziom jedno, a robią drugie. Mam nadzieję że to splajtuje, bo i tak nic ciekawego nie wnosi tą firemka

Bialy Kruk

Tak kurła, zachęcanie ludzi, przyjdzcie, jest fajnie, no i okej, chcą przyjść, robią już nawet badania, i nagle im oznajmiacie, ze sorry, jednak nie lol pomylka xDD i to jest poważna firma? Która zabiera premie i zwalnia pracowników zeby utrzymać kwiatki w ogrodzie warte fortunę? xD

Edyta

@pracownik, myślę, że zamieszczona przez ciebie opinia sprawi, że wiele osób będzie chciało osobiście przekonać się, jak to jest pracować w miejscu do którego lubi się chodzić. Twój lapidarny post przemyca taką właśnie informację, że może zarobki w firmie DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA nie należą do najlepszych, ale są skutecznie rekompensowane przez warunki pracy i środowisko w jakim tę pracę się wykonuje. Myślę, że liczne jest grono osób, które bardzo zwracają uwagę na ten właśnie aspekt pracy.

Dryata
@Edyta 30.07.2018 14:08

Nudzi wam się w tych biurach że próbojecie wybielic każdy negatywny komentarz?

jola
@Dryata 05.08.2018 10:02

Czy Twoim zdaniem tutaj zostało coś wybielone? Ten wpis był akurat pozytywnym komentarzem, oprócz tego, że zarobki są niskie. Kłania się czytanie ze zrozumieniem.

Doświadczony
@Edyta 30.07.2018 14:08

Pani Edyto, do pracy chodzi się zarobić, a nie, bo lubię. To miłe, że biuro zachęca nowych pracowników, skoro o starych pracowników firma nie dba (nawet nie walczycie o nich) to co Wam pozostało... Jakość produktów wg mnie spadła, nie chodzi o skomplikowany proces ale o to, że pracujemy cały czas nowymi pracownikami, którzy się szkolą albo są z innej strefy. Co jest prawdziwe i smutne - Ci nowo przyjęci wcale nie mają finansowo dużo mniej od starszych, którzy się zwalniają, bo nie ma podwyżek. Pytam szczerze: jakie macie Państwo oszczędności? Minimalne, przy naprawdę dużych stratach kadrowych. Chyba, że dla Was nie ma strat, pracownik ze stażem roku czy 4 lat, to przecież i tak zakladowe...smieci. Pani Edyto proszę coś z tym zrobić. Firma naprawdę przypomina Titanica. Nie wstydzę się mojej opinii, jest szczera i proszę nie mydlić oczu tutaj, jakie niby cuda i wianki u nas na zakładzie... Nie chce mi się pisać o ogrodach Kapias :) pozdrawiam wytrwałych na zakładzie!

Ciekawy

Czy warto iść do Dynamic technologies bo czytając te wpisy jakoś mam wątpliwości i napiscie coś zetelnie. Pozdrawiam

pracownik
@Ciekawy 23.07.2018 13:41

Powiem tak ludzie fajni,atmosfera fajna,szczerze to lubię chodzić do pracy a to dla mnie ważne.Zarobki cóż mogły by być lepsze,kokosów nie zarobisz .

Marianka
@Ciekawy 23.07.2018 13:41

Jest ok, ja jestem zadowolona - to co tu piszą, to większość jest nieprawdą. Wylewają łzy tchórze a dalej pracują. Możesz aplikować.

Ciekawy
@Marianka 06.08.2018 23:24

Cv wysłałem i cisza.

Mazak
@Ciekawy 09.08.2018 19:41

Witam. Też dostarczyłem CV, czekam na ostatni telefon. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Darek

Czy warto aplikować Może coś podpowiecie i rekrutacji?

jo
@Darek 16.07.2018 19:18

Poczytej niżyj to sie dowiysz

BLM

Hahahahahahaha ale przedszkole na trzeciej strefie. Zazdroszcze Wam przełożonych!! I zycze wysokich premi

bubo
@BLM 09.07.2018 17:05

A co się tam dzieje?

Edyta

Ostatnio dominującym tematem na forum stały się zarobki w firmie DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA. Jest to oczywiście zrozumiałe, bo dla pieniędzy podejmujemy pracę, ale okazuje się, że równie ważne dla pracowników są warunki w jakich spędzają codziennie co najmniej 8 godzin i sposób, w jaki są traktowani przez przełożonych i swojego pracodawcę. Jaką ocenę wystawilibyście temu pracodawcy?

Wojownik
@Edyta 03.07.2018 21:30

3

Natalka
@Edyta 03.07.2018 21:30

Nudy w kadrach ciąg dalszy Haha ale Ok pracuje na trzeciej strefie moja opinia Hmm... Leader ogólnie jest spoko jak by go nie nakręcała jedna z brygadzistek(ona robi najwiecej zamieszania na strefie). BrygadZistki ?? Myślą ze wszytsko in wolno chodzą czepiają się kapuja, myślą ze się znają na produkcji a tak naprawdę nie maja o tym pojęcia. Liniowi Hmm na mojej zmianie są fajni ( po za jednym z bendaalla) człowiek Wogole nie ma pojęcia co tam robi. No i na koniec ludzie z którymi się robi to jest hit. U nas normalnych jest pare os a reszta ?? Zawistna fałszywa wieczne obgadywanie, kapowania itd. Tyle w temacie. Pewnie zaniedlugo zacznie się rekrutacja na operatorów bo po „gruszcze” będzie pewnie wysyp wypowiedzeń także jeżeli szukasz pracy w ktorej chcesz mieć spokojne sumienie i się nie stresować to na pewno nie tu Haha Zarobic tez nie zarobisz Wiec szukaj pracy dalej

Operator3
@Natalka 05.07.2018 12:34

Proponował bym kierownikowi Jureczko i liderowi 3 strefy zobaczyć nagranie jak wygląda praca na lini AGM 1, AGM 2 na zmianie A ,szególnie gdy idzie TCC.niech zobaczą jak zachowują się liniowi tej zmiany i kilka innych osób,moim zdaniem to jeden wielki cyrk,nie można tego nazwać pracą,a brygadzistka nie mogąc sobie z tą sytuacją poradzić i z pewnymi osobami woli nie wychodzić na halę,

Konfidenci....
@Operator3 05.07.2018 15:01

Ja bym bardzie proponowała żebyś się przedstawił i pojdziemy zobaczyć na kamery jak ty pracujesz bo dam się głowę uciąć ze na ciebie tez by się coś znalazło tak jak na każdego.

hiihii
@Konfidenci.... 05.07.2018 21:21

I odezwała się jedna z poszkodowanych :)

Nie pozdrawiam
@hiihii 05.07.2018 22:20

Nie ma tu osoby która pracuje jak wół od dzwona do dzwona, trochę luzu i śmiechu musi być bbo byśmy poumierali przez tą monotonie, a ty konfituro wyjmij tego kija z (usunięte przez administratora) i przestań (usunięte przez administratora) do własnego gniazda bo źle się to na tobie odbije

OD1
@Operator3 05.07.2018 15:01

Co to za brygadzista że sie boi swoich pracowników? Śmiech na sali

Nie pozdrawiam
@OD1 05.07.2018 23:01

Nie boi się, po prostu jest spoko, jak trzeba to zwróci uwagę ale jak nie to nie robi z igieł wideł. Nasza brygadzistka rulez :)

The best
@Nie pozdrawiam 05.07.2018 23:15

Akurat ta brygadzistka pilnuje i to bardzo Jest za ludźmi, ale potrafi powiedzieć swoje kiedy my robimy sobie dowcipy to ona jest w biurze (tam jest duzo pracy a nie jak myślicie ze sobie plotkuje lub coś) lub gdzieś na innej strefie. Jak by ktoś przyszedł powiedzieć do niej osobiście ze ten i ten jest taki i taki to by sobie tego przypilnowała i wyciągnęła konsekfencje a nie jakies wpisy w necie. To tylko świadczy o tej osobie jaka jest piz** .

OD1
@Nie pozdrawiam 05.07.2018 23:15

dla kogo jest spoko to jest,ma swoich pupilków którym wszystko wolno,u innych widzi nawet drobny szczegół.

Monia
@OD1 06.07.2018 00:39

Wczoraj zostało wyraźnie powiedziane jak wam źle i macie marudzić to WYP***

3
@Operator3 05.07.2018 15:01

Tak i Pani K.M w szatni 7 min do dzwona a ona już przebrana.

luki
@OD1 05.07.2018 23:01

Bo tam i tak rządzi K...

Ja
@luki 06.07.2018 15:16

K... ??? Tzn?

operator3
@The best 05.07.2018 23:48

nie rozśmieszaj mnie ,proszę cię !! tak serio, ma sporo pracy,gonić po kilka razy w czasie pracy po kawę do biura:)

luki
@Ja 06.07.2018 15:32

T.K

Monia
@luki 06.07.2018 19:51

B.Sz

Jolka
@luki 06.07.2018 19:51

J.G

Karol
@Jolka 07.07.2018 10:23

M.W

Operator
@Monia 06.07.2018 22:59

L.S

KuŃ
@luki 06.07.2018 19:51

http://3.bp.blogspot.com/-4l_yeB1jUjg/UeA-VB3n_ZI/AAAAAAAADSI/W_7IRLkHik4/s1600/hejty+4.jpg

Łukasz

Dlaczego dałaś ta * ??

Monika
@operator3 06.07.2018 19:31

Dlaczego dzis tego nie powiedziałaś prosto w oczy ?? Dlaczego dzis nikt nie był taki odważny jak tutaj ?? Dlaczego nie mówiliście co was boli ?? Tutaj tacy aktywni... I bardzo dobrze ze NIKT nie będzie miał premi i oby tylko ta decyzja nie została wycofana, może was to czegoś nauczy.

Ohiah
@operator3 06.07.2018 19:31

A ty nie pijesz w trakcie pracy ?

Cippolina

Jedną z lepszych fuch na zakładzie ma Pan który jeździ myjką. Jego natężenie pracy i zaangażowanie przypominają zajęcia relaksacyjne w sanatorium uzdrowiskowym

Pracownik
@Cippolina 20.06.2018 09:09

Ale jest super fajnie jak przejedzie myjką i nie musisz potem sprzątać bo masz czysto. Każdy ma jakąś funkcję w tym zakładzie a ty to chyba zazdrościsz.

Asiok
@Cippolina 20.06.2018 09:09

Tylko że z tego co chyba kazdy widzi,ta osoba wykonuje wiele innych prac wokół obiektu,maluje, sprząta, dba o zieleń i czystość wokół budynku a także naprawia uszkodzone rzeczy ktore są mu zgłaszane.No dobrze że jest ktoś kto się ,zajmuje "jeżdżeniem wieczkiem" bo inaczej by pracownicy musieli jeszcze podłogi przecierac na mokro.

puszysty

witam. jak wygląda praca w dynamic ? i jaka jest ekipa?

Leber
@puszysty 08.07.2018 08:06

A jak ma wygladac, wieczne wakacje, jakby tak wszystkim było źle to już dawno by pouciekali, a jakoś jeszcze sporo osób robi za te grosze, ale widocznie im pasuje leberka za te ochłapy.

puszysty
@Leber 08.07.2018 08:33

robota jak robota każdy patrzy inaczej wiadomo. .A są przyjęcia?

Leber
@puszysty 08.07.2018 11:55

A to na dwoje babka wróżyła, ale kierownik wypowiedzenia podpisuje od ręki więc nie wiem czy zakład i tak nie jest tonacym okrętem... patałachów z biur jest więcej niż nas na produkcji, a sprawa oczywistą kto więcej zarabia i kto w ogole cokolwiek robi...

Anna

Jak się bawi 1 strefa ? dalej tam sprzątacie na hali zamiast pracować? :)

Operator

Co za przedszkole i to dorośli ludzie porażka jakaś.

Jola

Co to się wczoraj stało na Trzeciej strefie ze leader się tak wydzierał po ludziach ze aż go było na piecach u nas słychać?? Malo tego ze się wydzierał ale te słownictwo sama łacina. Troche kultury by się przydało Tymbardzej ze masz pod sobą KOBIETY !! Tyle przekleństw w ciągu minuty dawno nie słyszałam:(

Nie pozdrawiam
@Jola 06.07.2018 08:44

Większość (nawet poszkodowani) twierdzi że prawidłowo zareagował, nie da się współgrać mając jakiegoś konfidenta w zespole

Monia
@Nie pozdrawiam 06.07.2018 09:05

o czym tu piszesz? jacy poszkodowani?większość zmiany wie jak zachowują się niektóre osoby ,uważają się za nie tykalnych ,ważniejszych od brygadzisty,mało tego jeszcze mają z tego polew , jak dla mnie obcisło sie osobą co nie mają z tym nic wspólnego.niech zrobią trochę porzadku

Mateusz
@Monia 06.07.2018 12:28

Przestańcie już tu wypisywać takie pierdoly... . Za te wpisy tutaj cała zmiana powinien dostać minus 100% premi i po kłopocie skończy się głupie pier**** na goWorku. Chcecie kogoś sprzedać to idziec do przełożonych a nie (usunięte przez administratora) tu robić.Co odwagi brakuje ?? Żenada

Merkury

Kasy na podwyżki nie ma, ale na kładzenie asfaltu w bezsensownych i zbędnych miejscach to i owszem XD

Weronika

Dlaczego nowy pracownik ten chłopak (robi tu Ok 2 tygodni) za 10 lub za 5 jest już w szatni przebrany albo w trakcie przebieranie lub pod zegarem ?? Dlaczego nikt z pierwszej strefy tego nie pilnuje ?? Pięciu liniowych brygadzista i leader i nikt tego dopilnować nie umie masakra

Stefano
@Weronika 27.06.2018 09:11

Na pierwszej strefie jest trzech liniowych nie pięciu

strefa1
@Weronika 27.06.2018 09:11

nie dopilnują bo oni sami są juz na papierosie lub w szatni:)) regularnie co godzinę panie liniowe z pierwszej strefy chodzą na papierosa, operatorom nie wolno,jedyne wyjscie w ubikacji pokryjomu bo żandarm G kraży w kółko...

Dowcipniś
@strefa1 27.06.2018 21:34

Panie liniowe z 1 strefy oczywiście od Pana G to jest fenomen tej firmy! Dopilnować produkcji nie potrafią, bo ciągle ich nie ma, a jak już są to kiedy się je woła mają miny, jakby działa im się największa krzywda... Może najwyższy czas pomyśleć o jakichś zmianach

Edyta

@Ci...a czy jesteś zatrudniona w DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA ? Możesz rozwinąć swoją wypowiedź o własną opinię na temat pracy w tej firmie tak, aby zawierała merytoryczne i rzetelne fakty na temat pracodawcy jakim jest DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA? @pracownik kwota premii jest kwotą brutto? Czy ta sama kwota jest dla każdego z pracowników czy jest zależna od stażu pracy/ działu/ stanowiska?

Pracownik
@Edyta 20.06.2018 11:16

Nowo przyjęci mają 2200 ci starsi są na ciut wyższej stawce

JamOperator
@Pracownik 20.06.2018 16:00

A premia jest kwotą brutto, która jest zależna od stanowiska. Ale nie są to dużo większe pieniądze, niż dostaje "zwykły" operator maszyn

Pracownik
@JamOperator 20.06.2018 23:29

390 na rękę większą premię mają operatorzy liniowi

Tobiass
@Pracownik 21.06.2018 10:50

Brygadziści liniowi a nie operatorzy. Nie poniżaj.

Pracownik
@Tobiass 22.06.2018 10:56

Zwał jak zwał za dwie stówy więcej bym tyłka nie nastawiała.

Śmieszek
@Pracownik 23.06.2018 16:01

2 stówy brutto oczywiście hahaha

Rika
@Pracownik 20.06.2018 16:00

2200 nowi a po 2.5 roku pracy 2290 sukces.premia 390 to jest brutto nie na reke

Aga
@Rika 27.06.2018 21:23

To dlaczego nie pójdzie, do Gliwic Tam jest podstawy 3000 brutto ido tego dodatki

Edyta

@Weronika rozumiem, że jesteś zatrudniona w DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA. Forum to jest miejscem zbierania opinii o danym pracodawcy oraz o wyrażeniu swoich przemyśleń na temat jakości pracy. Zatem daj znać, jak wygląda atmosfera w Twoim dziale, czy polecasz DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA jako pracodawcę. Czy jesteś zatrudniona na umowę o pracę z możliwością uzyskania dodatków płacowych, np. premii?

Danka
@Edyta 27.06.2018 09:38

Czy wam w kadrach już się serio tak nudzi ?? Opinie ?? Same negatywne pieniedze śmieszne w teneco dają na start tyle co tu bym miała po 5 latach może...

Edyta

@Natala czy kwota, o której piszesz jest kwotą wynikającą z zatrudnienia na podstawie umowy o pracę? Czy do podanego wynagrodzenia są oferowane dodatki płacowe w postaci premii? Czy w DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O. znajdą dla siebie miejsce pracownicy dopiero rozpoczynający swoją karierę czy firma poszukuje raczej doświadczonych pracowników?

pracownik
@Edyta 14.06.2018 09:44

Nowo zatrudnieni pracownicy mają 2200 brutto dodatkowo jest premia w kwocie 390zł. Ja zatrudniając się w Dynamic nie miałam doświadczenia w tej branży.

Edyta

@100% na forum nie rozmawiamy o konkretnych osobach, tylko o warunkach pracy w DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA. Możesz coś w tym temacie powiedzieć? Odnieś się do tych warunków oraz do benefitów pracowniczych. Dzięki temu ułatwisz innym wyciągnięcie wniosków odnośnie pracy w tej firmie. Czy DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA szuka obecnie pracowników? Czy ktoś z użytkowników wie jak najlepiej złożyć aplikację?

Karol
@Edyta 01.06.2018 11:10

Warunki są Ok ludzie są OK kierownik jest Ok :) kokosów nie zarobisz niestty brak roboczych weekendów, narobić się nie narobisz, w kato jest gorąco (jak w większości fabrykach) cv najlepiej zostawić na bramie pozdrawiam

Natala
@Karol 02.06.2018 01:56

nie czarujmy się za 2200 brutto nikt nie będzie pracować,(chyba że ktoś zdesperowany),gdy inne zakłady proponują przeciętnie 2500-2600 brutto,przyjęli kilka osób po czym jedna już nie pracuje,druga jest na chorobowym.

Operatorka

Ludzie ogarnijcie się idźcie do innej firmy jak wam tak nie pasuje. Nie ma tragedii u nas a Wam wiecznie nic nie pasuje. Dajcie sobie już spokój

Rozżalony
@Operatorka 19.05.2018 15:42

No ciekawe czy byłabyś zadowolona zarabiając 1892 zł mając rodzinę i dzieci. Jeszcze mieliśmy nadzieje na podwyżkę ale ona wygasla w piątek teraz wiem że trzeba stąd uciekać szukać nowej, pracy chociaż napewno jest żal odchodzić przyzwyczailiśmy i do ludzi i pracy. To jest bardzo przykre.

Operatorka
@Rozżalony 19.05.2018 16:28

Też tyle zarabiam i mam rodzinę i nie narzekam

Rika
@Operatorka 19.05.2018 15:42

puknij się w ten głupi łep!!!nie nażekasz bo pewnie stawke masz odpowiednią i jestes dupolizem który nic nie robi ,takich darmozjadów pełno na zakładzie

Ohiah
@Rika 19.05.2018 22:14

Ja tam lubię być dupolizem...

Operatorka
@Ohiah 19.05.2018 23:52

Ja też, trzeba sobie radzić :)

Pracownik
@Operatorka 19.05.2018 17:49

Pewnie mąż zarabia z 5 tysiaków to możesz sobie pozwolić zarabiać na tzw waciki.

Dorotka
@Pracownik 20.05.2018 10:25

5 nie ale Ok 4,5

Rika
@Dorotka 20.05.2018 11:46

wezcie sie opamietajcie,nie gadamy tu o zarobkach męża a naszych,jak któras zazdrosci to niech męża zmieni:))))

Rika
@Pracownik 20.05.2018 10:25

zmień męża jak ci nie pasuje i masz mało

Pracownik
@Rika 20.05.2018 12:34

Nie mam co zmieniać bo sama pracuję na siebie i dziecko

Ohiah
@Pracownik 20.05.2018 12:44

To sobie znajdź męża..

Ewka
@Pracownik 20.05.2018 10:25

5 powiadasz xD- mało,ponad 6 tys,lepiej ci?:)))

Talik
@Rozżalony 19.05.2018 16:28

Szerokosci

Bednara
@Operatorka 19.05.2018 15:42

Jak byś była na linii na 3 strefie to byś inaczej pisała chłopaki łazikuja a dziewczyny zapingalaja no i co innego GP cały czas nudy, a ty stołek grzejesz,my chcemy więcej zarabiać za ciężką pracę to tak ciężko zrozumieć.

strefa3
@Bednara 25.05.2018 22:54

tak to prawda,chłopcy mają specjalne względy,moga robić co chcą ,zachowywać się jak chcą i nikt nic nie widzi,albo udają że nie widzą, jak by to trafiło na innych to byłoby po premi !do tego mają dużo lepsze stawki niż kobiety.

100%
@strefa3 28.05.2018 18:34

Słowo w słowo osttanio mówiła mi To jedna operatorka Wiec pewnie to ty kassia. Jesteś najbardzej marudzaca i zmierzla osoba na tym zakładzie, tylko interesuje cie to co się dzieje u kogoś sama nie patrząc na siebie jak ty się zachowujesz.Najlepiej jak jesteś w „delegacji” przynajmniej jest spokoj. Donosisz na chłopaków bo co ? Jesteś taka sama chcesz kilka przykładów ?? Godzina 16 jestes pierwsza pod automatem z kawa dlaczego nie idziesz po kawę o 15 ? Boisz się leadera ?Przeciez tak o nim zawsze mówisz co to on nie jest Niby masz zawsze tak duzo do powiedzenia. Przychodzisz Np na baypasa to gdzie? tylko tam gdzie najłatwiejsza robota (chyba ze twoja przyjaciółka jest to wtedy idziesz na kleszcze bo ona robi za ciebie 90% roboty). Popatrz najpierw na siebie i na to jak ty pracujesz a potem czepiaj się chłopaków oni są młodzi jesscze się w życiu napracują. Aaaa i jak tak bardzo myślicie ze chłopcy nic nie robią to może po prostu kalibrujcie sobie same, z regałów ściągajcie sobie wszytsko same, noście sobie ciężkie rzeczy, przezbrajajcie linie przecież mamy równo uprawnienie. Tylko marudzić i obgadywać innych, wstyd.

operator
@100% 31.05.2018 17:24

tak racja !!chodzi tylko po hali, obgaduje i nastawia ludzi przeciwko sobie,wyśmiewa się z innych a sama na siebie nie popatrzy jaka jest szurnięta ,cały czas nadaje na zarobki, że się zwalnia.wiec powodzenia.

Zostaw opinię o DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O. - Leszczyny

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.