DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.

Adres: Fabryczna 12, 32-500 Leszczyny

NIP: 6342818043 KRS: 0000466215

DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.
3 148 730 5 1

Opinie o DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.

Filtruj opinie po kryteriach:

Johny
 Opinia

Witam, na jaki zarobek moze liczyć mężczyzna? Kończę teraz szkole i bede szukal pracy, miałbym bardzo blisko dlateto pytam, ile u was mozna zarobic na łape. Pozdrowki i dozobaczenia ??

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Ja
 Opinia

A może tak po Polsku?

Pomocna?
TakNie1
Jan
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

A czy już jest lipiec??? Omg, zatrzymałem się w maju :)

Pomocna?
Tak1Nie
Anonim
 Opinia

Czy są lub będą przyjęcia? Warto przyjść?

Pomocna?
Tak5Nie
Lucek
 Opinia
@Anonim 04.01.2019 18:49

Przyjęcia są. Jeżeli nie potrzebujesz dużego hajsu to wbijaj.

Pomocna?
Tak2Nie
Anonim
 Opinia
@Lucek 10.01.2019 08:48

Dużego hajsu tzn? U siebie zarabiam 2tys w (usunięte przez administratora) ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lucek
 Opinia
@Anonim 13.01.2019 12:14

Nowi to mają ok 2280 i po miesiącu premia 390 zł brutto

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Katar
 Opinia
@Lucek 14.01.2019 05:11

2280 brutto bo to ważne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Majkel
 Opinia
@Anonim 04.01.2019 18:49

Jak kurzysz fajki i jesteś nierobem to ta praca jest idealna dla ciebie. Jak nie kurzysz to i tak wszędzie smród fajek, w kiblu, w szatni...

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Natala
 Opinia
@Katar 17.01.2019 17:23

Tak 2280 brutto czyli około 1700 na rękę :) śmieszne

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia
@Natala 20.01.2019 21:56

Mam 2175 i mam 2 na rękę

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ania
 Opinia
@Anonim 21.01.2019 15:49

to rób dalej za te dwa koła:)))))

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jola
 Opinia
@Majkel 19.01.2019 15:46

Najgorsze jest ze 2 „najlepsze” Panie liniowe z 1 strefy pala fajki w męskiej szatni.... I Bóg wie co jesscze

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Altero
 Opinia
@Jola 29.01.2019 20:44

No wlasnie skandal

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nieznajoma
 Opinia
@Lucek 10.01.2019 08:48

A kobiety co robia?

Pomocna?
TakNie
Sergej
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Uff, dzis tyko 12 godyn

Pomocna?
Tak3Nie2
Berry774
 Opinia

Cześć! Na jakie zarobki można liczyć w tej firmie? Czy jest przymus chodzenia do pracy w weekendy?

Pomocna?
Tak1Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Don Roberto
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Berry774 08.04.2019 10:08

Parę grosików więcej niż najniższa krajowa, przymusu nie ma, ale bez nadgodzin to ciężko wyżyć. "Kiedy jakaś podwyżka?" "Jak Ci nie pasuje to się zwolnij" i wszystko w temacie...

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pomocna
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Berry774 08.04.2019 10:08

Nowi to mają 2280 brutto czy coś takiego. Potem umowa i zero podwyżki, jedynie inflacja co roku. No i po trzech miesiącach premia 390 zł brutto. Soboty są ale dla chetnych.

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sergej
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jestem w robotu, lecz nie robotaju, szef na mnie ksycy, ja nipanimaju

Pomocna?
Tak13Nie2
Ciekawa
 Opinia

Jest to prawda ze mając przyjąć ukraincow???

Pomocna?
Tak7Nie1
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja jestem
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ciekawa 11.03.2019 15:34

Tak, było nawet oficjalne zebranie na ten temat.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justyna
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ciekawa 11.03.2019 15:34

No i co z tego ??

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawa
 Opinia
@Justyna 16.03.2019 01:13

Masakra jak firma nizko upadla!!!

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justyna
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ciekawa 16.03.2019 20:48

Dlaczego ??

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jola
 Opinia

Każda nowa osoba przychodząca na 3 strefę idzie na zmianę C, po czym zwalnia się po 2 tygodniach lub wcześniej. Żaden chłopak z zmiany A nie chce iść na zmianę C, już się woli zwolnić. Czyli tak myśląc logicznie gdzie leży problem ?? No właśnie.... Może podmiana brygadzistek będzie dobrym rozwiązaniem, Tymbardzej ze jest „rezerwowa” ?? DRUGA SPRAWA sami dobrze wiecie ze na naszej strefie z chłopakami ciężko to jeszcze ich tak traktujecie?? Co to za teksty?? Przykład rozmowy pracownika z góru trzeciej strefy( imienia są wymyślone) - Marian od poniedziałku idziesz na zmianę C - Nie chce tam iść, jak mnie tam rzucisz to dam wypowiedzenie - Powodzenia, droga wolna I tak się u nas pozbywa ludzi, znowu jednego kalibratora mniej ponieważ chlopak dal wypowiedzenie, a myślenie jest takie „h*** tam przecież „baby” tez mogą klepać”

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lolo
 Opinia
@Jola 15.02.2019 16:14

Tomasz co beczysz jak baba ;)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gląb
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Jola 15.02.2019 16:14

Tomasz po tym zenujacym wpisie lepiej odejdź i "wstydu oszczędź" bo placzesz jak pi .... "jak mnie tam rzucisz dam wypowiedzenie" obudz sie, to praca a nie przedszkole.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zizi
 Opinia
@Jola 15.02.2019 16:14

Tomasz placze bo ze dwa lata zajęło mu ogarnięcie bend all a teraz by pass i zaś se nie poradzi boroczek :) :) haaa

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mieto
 Opinia
@Zizi 15.02.2019 20:39

Jaki tomek?? Przecież pisze Wam wyraźnie jola

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lili
 Opinia
@Zizi 15.02.2019 20:39

Jeden i drugi Tomek na tej zmianie są siebie warci,dajcie ich do Ani to roboty ich nauczy:) haha...

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hlij
 Opinia
@Mieto 18.02.2019 19:06

Przecież Tomek się nie podpisze Tomek

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Renata
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Lili 18.02.2019 20:46

Ty tez jesteś nic nie warta Haha. Skoro jesteś taka „fajna” to dlaczego piszesz z anonima ? Oczerniać kogoś w internecie to każdy potrafi szkoda ze brakuje odwagi zeby się prawdziwie podpisać... Dlaczego myślisz ze to Tomasz napisał ? Masz jakies dowody ?? Kolejny bóle (usunięte przez administratora) brak słów. Nie pozdrawiam!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuuu
 Opinia
@Renata 19.02.2019 23:13

No a teraz kolejny Tomek się nie podpisał ;) pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuuu
 Opinia
@Jola 15.02.2019 16:14

Każdy kto przychodzi na 3 strefa idzie na zmianę C bo tylko tam można sprawdzić czy ta osoba nadaje się do pracy. Cieniasy i piz.y szybko odpadają ;) hahaha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ku
 Opinia
@Zuuu 19.02.2019 23:34

Mało się to sprawdza co dobrych piz*dd bo jednak zostają haha

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LILI
 Opinia
@Renata 19.02.2019 23:13

czyżby prawda bolala??? 3/4 strefy 3 wie że to dupoliz ..zrobi wszystko byle by nic nie robic..

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Edyta
 Opinia

Jak czytam te opinię to widzę upośledzenie w pracownikach po prostu jaki pracownik taki DYNAMIC .

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
As
 Opinia

Może warto się przyjrzeć na jakiej zasadzie są wybierane osoby na nadgodziny i weekendy na 3 strefie ciągle chodzą jedne a te same osoby. Skrupulatnie po kryjomu dzielą się między sobą podziałem żeby reszta nawet się o tym nie dowiedziała.

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JOLA
 Opinia
@As 01.02.2019 08:54

Widocznie nie zasłużyłaś sobie :) Na naszej strefie nadgodziny to nagroda, Wiec może czas nad sobą pomyśleć a nie wypisywać głupoty ma goworku.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ASY
 Opinia
@As 01.02.2019 08:54

Jak jesteś osobą która nic nie potrafi to na pewno nie pójdziesz w weekend. Nie pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hapol
 Opinia
@As 01.02.2019 08:54

Tak jest, zgaszona jak peta

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sas
 Opinia
@JOLA 02.02.2019 13:34

Może Cię zaskoczę ale świetnie sobie radzę na każdym stanowisku a osoby które są niby "nagradzane" niewiele mają wspólnego na co dzień z pracą na lini. Może u Ciebie na strefie weekend jest nagrodą bo twój przełożony jest sprawiedliwy i nie faworyzuje poszczególnych pracowników

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mati
 Opinia
@JOLA 02.02.2019 13:34

Sporo pracowników na 3 strefie jest dobrych,ale nie każdy to Wazelina!! nie dość że mają wyższe stawki, dodatki za liniowych, brygadzistów, to wciąż im mało.Na dodatek to te osoby co wypisywały tu niedawno że na innych zakładach trzeba robić wszystkie weekendy i nadgodziny by zarobić a robią dokładnie to samo ;)śmiech!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ASY
 Opinia
@Sas 02.02.2019 17:10

"Gorzkie Żale – nabożeństwo pasyjne w Kościele katolickim, mające najczęściej formę nabożeństwa eucharystycznego, odprawianego w okresie wielkiego postu, szczególnie w niedzielę. :)"

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pozostalotobie4817znakow
 Opinia
@JOLA 02.02.2019 13:34

Widzę zlot wazeliniarzy, prawda jest taka że jedni mogą zrobić 5 "sobót" a inni ledwo 2. I nie ma to nic wspólnego z kompetencjami, liczą się układy i wchodzenie w tyły przełożonych.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aga
 Opinia
@Pozostalotobie4817znakow 04.02.2019 15:18

Ciekawa jestem czy się zapisałaś w tym tygodniu na nadgodziny ?? Tylko robić afery i płakać i mieć jakiś bol (usunięte przez administratora) Dzis była okazja to jakoś nie było chętnych. Tylko ci co zawsze chodzą, Wiec nie miej potem pretensji ze cie nikt nie wybrał jak są nadgodziny po 14.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Vod
 Opinia

Kiedy znowu będą weekendy? Bez nich to ochlapy a nie wypłata

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ola
 Opinia

Głównym kryterium, dla ktorego chce przyjść, jest karta multisport. Czy firma takowa oferuje?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@Ola 11.01.2019 12:25

Jest

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tadzio z fonsem
 Opinia

Praca nie jest zła tylko same przekręty w firmie począwszy od dyra po kierowników

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawa
 Opinia

Będzie inflacyjna?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wrona
 Opinia
@Ciekawa 03.01.2019 17:16

nie ! od 1 stycznia jest too 3%

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jola
 Opinia

Może kadry bardziej zainteresowały by się osobami na L4, które będąc na zwolnieniu chodzą na imprezy typu opłatkowe

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alkool
 Opinia
@Jola 17.12.2018 08:31

I do tego pija alkohol

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
3strefa
 Opinia
@Jola 17.12.2018 08:31

Kto?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Loka
 Opinia
@3strefa 18.12.2018 09:34

Stary M

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia
@Jola 17.12.2018 08:31

Nie rozumiem was.....robicie opłatkowe żeby się spotkać, pośmiać, coś wypić (dziećmi nie jesteście, chociaż po takich komentarzach śmiem wątpić) i nawet na takich imprezach jeden drugiemu by nóż w plecy wbił ażeby tylko podpier....ć!!! Ludzie ogarnijcie swoje 4 litery i patrzcie na siebie!!!!!!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prometea
 Opinia

Czemu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operatorka
 Opinia

Ludzie, co się z wami dzieje? Wasza wzajemna życzliwość mnie przeraża, ośmieszacie firmę i samych siebie. Przecież wszystkie 3 strefy są od siebie zależne, po co wytykac sobie co kto robi lub nie robi. Każdy powinien przyjrzeć się sobie. Obrazacie się wzajemnie na forum, komu i w czym to pomoże? Pokazujecie, że w firmie jest kiepska atmosfera a ludzie krzywo na siebie patrzą. Nadchodzą święta, spójrzmy na siebie życzliwiej, wszyscy gramy do tej samej bramki.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Święty
 Opinia
@Operatorka 09.12.2018 23:21

Matka Teresa się znalazła :)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@Operatorka 09.12.2018 23:21

Zgadzam się z Tobą, bramka jest tylko jedna. Może jak już tak chcecie pisać jeden na drugiego to załóżcie sobie jakiś panel dyskusyjny bo to jest strona o pracodawcy a nie pracownikach i ich żalach. Wesołych Świąt.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Renifer
 Opinia
@Operatorka 09.12.2018 23:21

Byloby łatwiej, jakby 1 i 2 strefa nie strzelały co chwile samobóji

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Śmiać mi się chce jak słyszę że ta firemka jeszcze stoi. A jeszcze bardziej z ludzi którzy tam pracują X lat za takie śmieszne pieniadze, widać że ludzie boją się zmian. Żadnej nowej osobie bym tej firmy nie polecił. Bo gdzie w każdym innym zakładzie produkcyjnym zarobi więcej i robota będzie lżejsza, nie wspominając o atmosferze.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obecny pracownik
 Opinia
@Były pracownik 14.11.2018 21:18

A teraz napewno robisz w teneko za polowe z tego co tu i placesz ze juz opuściłes nasze progi haha

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@Obecny pracownik 16.11.2018 18:26

Pewnie roboty dwa razy więcej ,robi wszystkie nadgodziny i weekendy .Z kierownikiem nie pogadasz bo z robolami gadać nie będzie.U nas to przynajmniej można spokojnie pogadać z kierownikiem ,podyskutować.Atmosfera świetna nikt nad tobą nie wisi i nie gada że wiecznie mało zrobione,nikogo na siłe nie zmuszają do nadgodzin czy weekendów.Byli już tacy co z Tenneco wrócili na kolanach po miesiącu chudsi o 10-15 kg.Jak się podoba pracować w (usunięte przez administratora) to wio do Tenneco. Nie powiem zarobki mogły by być lepsze ,ale takiej atmosfery nigdzie nie będziesz miał .

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wrrrr
 Opinia
@Były pracownik 14.11.2018 21:18

Akurat nowe osoby to mają wypas i każdemu polecam. Stawka trochę mniejsza niż stary pracownik, pracę zaczynają od szukania krzesełka żeby posadzić cztery literki, targetu zrobi gwiazdeczka jakieś 50%, do kibelka chodzi co pół godzinki... Żyć nie umierać. No oczywiście jak nie ma ochoty przyjść do pracy po ciężkim weekendzie to zawita w środę i dostanie opiekę na dziecko! A ty stary pracowniku rób targety i nie pytaj o urlop bo nie ma ludzi!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
str3
 Opinia
@pracownik 17.11.2018 11:53

ty chyba nie wiesz człowieku co to atmosfera:DD w teneco jak słyszałam majster i brygadzisci podchodza ,podaja rekę na przywitanie,nie ma tylu zawistnych ludzi co na kazdym kroku (usunięte przez administratora) ci obrobią ,i nie zabierają premi za byle gów..o!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
str3
 Opinia
@pracownik 17.11.2018 11:53

To ze pan G.... wrócił nie znaczy ze inni zrobią to samo.bo człowiek który pracował w dynamicku i sie narobił to w innym zakładzie tez pracować bd,a ci co nic nie robią to wiadomo...wszedzie im bd zle..na kolanach to ty wybierz sie do psychiatry,bo smiać mi się chce jak to czytam.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ameryka
 Opinia
@str3 17.11.2018 16:34

No właśnie SŁYSZAŁAŚ! w tenneco wcale nie jest tak kolorowo jak piszesz.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ameryka
 Opinia
@Wrrrr 17.11.2018 13:35

Queen of CZERWIONKA - ta to jest gwiazda, hahhaaa żenada

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia
@Ameryka 18.11.2018 17:12

No ty na pewno wiesz jak tam jest bo na kolanach wróciłas do dynamica na 2 str????twierdząc że w teneco jest mobing????????????

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Asia
 Opinia
@Xyz 19.11.2018 10:22

Dorota jak ci się podoba w Teneco?slyszalam ze bardzo zadowolona ??Ale Po co tu takie głupoty wypisujesz? Typowa plotkara...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dorka
 Opinia
@Asia 19.11.2018 10:55

O proszę jednak gwiazda się odezwała ,ale szkoda ze podpisała się Asia.:))napisz prawdziwe imię.boisz się?? ,co chodzi o moją osobę jestem na dzien dzisiejszy zadowolona ale to moje zdanie i odwal sie odemnie ,nie umieszczam tu rzadnych wpisów bo mnie to nie interesuje-dzis mi to pokazano na stołówce bym poczytała. Nie interesuje mnie w przeciwienstwie do was kto co robi ,gdzie pracuje tak jak was klachule interesuje moja osoba. wypisujecie do ludzi pracujących w teneco i interesujecie sie mną,to jest dopiero zalosne... kazdy ma wybór gdzie chce pracowac,ja nikogo do teneco nie ciagne tymbardziej ze kobiet nie przyjmują.pozdrawiam:)

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były pracownik
 Opinia
@Obecny pracownik 16.11.2018 18:26

Nie pracuje w Teneco ,ale w Extralu ,od ponad roku xD i nie martw się nie przyjdę na kolanach do dynamica , wiadomo płaca , to co tu piszecie o tej waszej atmosferze to czyste głupoty,bo wszedzie są ludzie spoko i przyjeb..i , do pracy chodzisz by zarobic .Co ci z tego że pogadasz z kierownikiem ,liderem ?w jeden dzień pięknie ładnie a w drugi ci premię uwalą nie wiadomo za co ;/ ,dziękuję za taką atmosferę .pracowałam w dynamicu i mam porównanie ,jak w każdej pracy jest różnie ale bym tam nie wróciła i nie rozumiem czemu tak ciśniecie na Teneco?jedni bd chwalic ten zakład inni ten,wszystko zależy jaką tam pracę wykonujesz .

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pan G ...
 Opinia
@Były pracownik 14.11.2018 21:18

Bardzo dziękuje za tak liczne zainteresowanie się moją osobą . Dla sprostowania nie 10, 15 kg tylko prawie 30 ;) nie po miesiącu a po dwóch i nie na kolanach tylko na równych nogach z podniesioną głową . Bo tylko głupcy narzekają nic nie robiąc ja przynajmniej spróbowałem ... Nie wyszło trudno to żaden wstyd ... Ale myśle że wstydem jest witanie sie z uśmiechem na twarzy a w wirtualnym świecie op*****lać komuś źić NiePozdrawiam !

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pani G
 Opinia
@pracownik 17.11.2018 11:53

Widziałeś/aś jak wracał na kolanach ? . Wszyscy jesteście mądrzy tylko szkoda , że żaden z was nie potrafi podpisać się nazwiskiem :) żal (usunięte przez administratora) ściska to weźcie się do roboty i też schudnijcie" 10, 15 kg" może faldy tłuszczu zejdą z mózgu odblokują się jakieś mikro komórki i przestanie (usunięte przez administratora) głupoty bo , 3/4 tego zakładu to panie które nie mają chyba swojego życia za bardzo satysfakcjonującego i zajmują się nie swoim życiem ... Jak się nudzi jednej i drugiej to może zmieńcie męża , pracę może wtedy będziecie miały bardziej życie kolorowe i odechce się wymyślania , dodawania i tworzenia chorych plotek . Żenada i zachowanie jak w przedszkolu ....

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oli
 Opinia
@pracownik 17.11.2018 11:53

Jak Ci żal że ktoś schudł 10 15 kilo to też schudnij ,A jeżeli Ci kasa przeszkadza to się zwolnij i idź gdzie indziej nikt nikogo na siłę nie trzyma

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia
@Obecny pracownik 16.11.2018 18:26

Wyobraź sobie że są jeszcze inne firmy i zakłady produkcyjne. Mało tego, są też firmy która prowadzą inna działaność niż produkcja. A skoro już wspomniałeś o teneco to tam też więcej zarabiają niż w DT. Nie rozumiem jak można jeszcze próbować bronić tej patologicznej firmy. W której przełożeni mają Cię za nic a godnych zarobkach mozna zapomnieć.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mieczysław
 Opinia
@Obecny pracownik 16.11.2018 18:26

Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że obecnie pracujesz w firmie. Interesują mnie takie aspekty pracy, jak: wynagrodzenie i dodatki, rodzaj zawieranej umowy i atmosfera panująca w firmie. Mógłbyś napisać kilka słów na ten temat? Czy firma jest otwarta na nowego pracownika? Jak to wygląda w praktyce?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia
@Mieczysław 03.12.2018 17:09

Podpowiedzcie czy warto starać się o pracę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Daniel
 Opinia
@Marek 10.12.2018 20:38

Warto :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Santa
 Opinia

Co to za bałwany są na trzeciej strefie?..... A nie to Mikołaje są :) OMG

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prometea
 Opinia
@Santa 06.12.2018 14:41

Największe balwany, (usunięte przez administratora) i lebry robia przecuez na 1 strefie lol

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Santa
 Opinia
@Prometea 06.12.2018 14:58

Może i tak ale nie chodzą w czapkach mikołaja, i do tego jeszcze brygadzistka.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prometea
 Opinia
@Santa 06.12.2018 16:11

A co w tym złego? Masz jakis problem?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@Santa 06.12.2018 16:11

Ale przynajmniej mają jakieś poczucie humoru brawo 3 strefa????

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jola
 Opinia
@Operator 06.12.2018 18:04

Poczucie humoru to TK zawsze ma.ale jak nie musi nic robić. On i jego linia. Wtedy słychać ich nawet na 2 strefie

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wwo
 Opinia
@Operator 06.12.2018 18:04

Poczucie humoru??? Żenada jakaś

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ooo
 Opinia
@Jola 06.12.2018 18:10

Największa wazelina to potem ma poczucie humoru

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jola
 Opinia
@Ooo 06.12.2018 20:54

Dziewczyny troche mi jest was żal. Nie macie swojego życia osobistego ?? Nie musiscie się zająć dziećmi, mężem, partnerem, przyjaciółmi ??Siedzicie tylko w tym internecie i piszecie jakies bzdury i obrabiacie im (usunięte przez administratora) . Po co ?? Co to kogo interesuje ze ten schudł 15 kg, ze ten jest alkoholikiem , ze ten ryczy na pół hali, ze ta jest gruba ma wielka (usunięte przez administratora) Nikogo normalnego to nie interesuje a te osoby co o nich piszecie maja Was gdzieś!! Idą święta pewnie macie duzo sprzątania w domu Wiec może tym się zajmijcie.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JamOperator
 Opinia
@Jola 06.12.2018 22:52

Brawo :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia
@Jola 06.12.2018 22:52

90% wpisów które sie tu znajdują piszą ludzie z 3 strefy,tam się im bardzo nudzi..takie nieszcześliwe były jak musiały chodzic na 1 strefę xDD

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PAN D.
 Opinia
@Kasia 06.12.2018 23:46

Zawsze możesz przyjść na 3 strefę trochę się "ponudzić". Chciałbym zobaczyć jaka byłabyś nieszczęśliwa będąc karana za każdą reklamację i biorąc odpowiedzialność za szajs, który produkujecie na 1 strefie, bo o ile wciskanie dwóch guzików już Was nie przerasta, to kontrola tego, co robicie jest chyba dla Was czarną magią ???? Więc może zamiast wylewać swoje żale, naśmiewać się i panoszyć zajmiesz się swoim nosem i swoją pracą idealna i bardzo spostrzegawcza koleżanko! ????

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator_1str
 Opinia
@PAN D. 07.12.2018 00:26

Tacy jesteście mądrzy na 3 strefie? O ile mi wiadomo, pani BM przyszła po zwolnieniu na 1 strefę i podobno takie miała pojęcie... a sama 4 trzpienie na zwykłej deformacji zajechała! Dla Waszej wiadomości: dostajemy surowy materiał sami wiecie skąd, wcale nie jest tak łatwo co chwile go naprawiać i robić z niego dobre sztuki! Nie pozdrawiam!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Operator_1str 08.12.2018 03:49

Dlaczego Nikt nie zrobi porządku z ta muzyka na 1 strefie która dochodzi z narzędziowni ?? Wystarczy ze maszyny sa głośne a oni jesscze muzykę puszczają na cała strefę, i to jaka. Wogole co to jest za robota z 8 godzin pracują tylko z 3 godziny, a tak to fajeczki muzyczka itd. Mysle ze Oni spokojnie mogli by robić na lini i pisać sobie postoje na przezbrojenia. I tak Maja tylko z 3h tych przezbrojeń

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Natali
 Opinia
@Iza 08.12.2018 12:11

z tą muzą to słuszna racja.od 18 wali muza na cały głos,nie dość ze z maszyn głośno to do tego jeszcze oni,nic nie robią tylko się wydurniają .patologia!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bjtdv
 Opinia
@Natali 08.12.2018 17:23

A jak coś chcesz to nie mają czasu

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Abc
 Opinia
@Iza 08.12.2018 12:11

Izka najpierw się dowiedz gdzie jest narzędziownia a potem pisz skąd leci muzyka.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bjtdv
 Opinia

Trzecia strefa THE BEST :)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Beside
 Opinia

Smutki i bóle dynamicznych miernot. Nawet Mi was nie zal.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
1 i 2 strefa
 Opinia

Oho, 3 strefa znowu robi przedszkole na goworku. Idę po popcorn, fajnie będzie się was znowu oglądać bez premii za zajmowanie się pierdolami zamiast pracą!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marta
 Opinia
@1 i 2 strefa 07.12.2018 11:51

Przypomnij mi która z stref ma największa wydajność ?? I kto tu ma mało roboty...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jola
 Opinia

Jestem zszokowana tym co wczoraj usłyszałam na palarni. Ja się nie dziwie ze u nas reklamacje przychodza jak na trzeciej strefie operatorzy mogą przychodzić pod wpływem. Dlaczego niekorzystacie z alkomatów ?? Smutne ze ten operator jest tak traktowany tylko dlatego ze robi tu Ok 10lat.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bubu
 Opinia
@Jola 04.12.2018 11:24

To na magazynie było, a nie u nas

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia
@Jola 04.12.2018 11:24

Ja bym się ogólnie na 3 strefie zainteresowała co niektórymi. .rano kawki na hali ,co godzinę na papieroska i obrabianie ludzią (usunięte przez administratora) ,kto wrócił.jak wrócił i ile schudł;/

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aaa
 Opinia
@Kasia 04.12.2018 22:12

A skąd wiesz że co godzinę? widocznie sama tak chodzisz skoro tak dokładnie wszystko wiesz...Może każdy niech w końcu zajmie się sobą a nie wszystkimi wokół. A jeśli masz problem powiedz to osobiście bo w internecie każdy potrafi być kozakiem.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bbb
 Opinia
@Aaa 05.12.2018 13:24

Kasia wie bo sama chodzi :}

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
 Opinia
@Bbb 05.12.2018 17:46

3 strefa to święte krowy.im wszystko wolno,szczególnie liniowi,5-10 minut przed końcem pracy chlopcy maszerują sobie do szatni,ja bym im targety podniosła bo widocznie sporo mają czasu,szczególnie zmiana A

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Biuro
 Opinia
@Kasia 04.12.2018 22:12

Zainteresujemy się twoją osobą bo ty palisz w kiblu.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gufi
 Opinia

Powiem tak, atmosfera ok, jak to w każdej firmie bywa nie każdemu dogodzisz, ogólnie ok trzeba się dopasować do reszty. Co do kasy, jeśli komuś odpowiadają plus minus 2 tysie to ok praca jest dla Ciebie. Chcesz więcej zarobić? To albo omiń tę firmę albo zmień obecna pracę. Co do alkomatu, przydałaby się jakaś wyrywkowa kontrola, bo niektórzy za bardzo pewnie się poczuli pod tym względem. Ogólnie polecam tę pracę studentom zaocznym (nie robią problemów) oraz kobietom poszukującym pracy z rejonu Czerwionki-Leszczyn, bo przypuszczam że jednak "taki Dynamik" ale jest lepszy niż praca w sklepie i wojna z klientami przy kasach... Zarobki nie są wysokie ale praca stabilna i średnio-stresująca. Tyle w temacie :)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Driver
 Opinia

Powiem krótko proszę o ocenę trzeźwości pracowników. Ostatnim czasem odbierając towar z magazynu z Teofila bieli od magazyniera było czuć ostrą woń alkoholu. Chodzi o małego grubszego w okularach oczywiście nie pierwszy raz. Aż strach koło niego stać przy załadunku.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
7%
 Opinia

no to mamy podwyżkę a teraz ładnie będziemy pracować! tyle kasy! co z tym zrobic?teraz wszyscy będą chcieli pracowac w naszej firmie!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Malkontenci wszędzie
 Opinia
@7% 06.11.2018 19:26

Ciesz się że w ogóle coś dostałeś/aś, a jak nie pasuje to wio do tenneco...

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rika
 Opinia
@7% 06.11.2018 19:26

przeciez miało być 20% xDDDD

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rika
 Opinia
@Malkontenci wszędzie 06.11.2018 19:49

tak cwaniakujesz a jeszcze pare osób się zwolni i nie bd miał kto pracować, zostaną jedynie ci którzy boją się zmian i ci co nic tu nie robią, no bo w innym zakładzie musieli by coś pokazać a tu wystarczy jak się podlizują i nic nie muszą robić :) mieliśmy ostatnio tego przykład:)

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mati
 Opinia
@Rika 07.11.2018 07:08

O jakim przykładzie mowa?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
król lew
 Opinia
@Rika 07.11.2018 07:08

dobrze powiedziane ta podwyżka nas nie zatrzyma ! zresztą ja juz niedługo tu będę! w DT nie ma na co liczyć

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Edyta
 Opinia
@7% 06.11.2018 19:26

Nie wiem o co ludzie macie problem. Wypracowałam sobie tu stawkę, dostałam 250 zł podwyżki. Czy kogoś to boli? Dostajecie podwyżki co pół roku plus inflacja... Aż tak Wam źle? Polacy.. :) Ja się nigdzie stąd nie ruszam, dobrze mi tu i jest ok :)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kodu
 Opinia
@Rika 07.11.2018 07:08

Podlizują się i robią wszystkie nadgodziny ;)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dusigrosz
 Opinia
@Kodu 07.11.2018 23:00

Nie liże nikomu chociaż podoba mi się moja brygadzistka nie ukrywam mrr. Zrobiłem 4 soboty w Październiku i jeśli tobie pasuje goła stawka to nie zazdrość innym. Kodu załóż zamknięte forum i tam klikaj sam ze sobą takie wypociny :) To jest forum otwarte o opiniach o PRACODAWCY!!! Dzięki za zrozumienie :) Robicie wiochę takimi tekstami... Obym więcej nie musiał cię upominać...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
3 STREFA
 Opinia
@Edyta 07.11.2018 21:41

dostać podwyżki 250 to stawka musi być około 3500,wiec normalny pracownik tyle nie dostanie, jedynie(........)więc wiadomo o kim tu mowa xDD jak ja tyle dostane to też wam tu napisze - O co wam chodzi ludzie!!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Procent
 Opinia
@3 STREFA 08.11.2018 20:25

Kto ma w dynamicu takie stawki hahahhaa - jacy wy jesteście naiwni, ludzie piszą bzdury a każdy to łyka, szkoda gadać.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Edyta
 Opinia
@3 STREFA 08.11.2018 20:25

Wiedziałam, że znajdzie się ktoś zazdrosny. Mam swoją stawkę jaką mam i oceniam ją jako przeciętną, a wcale nie jestem brygadzistą czy lizusem. Nie wyobrażam sobie żyć za mniej! Dobrze, że mąż też pracuje, bo te 7% to i tak mało...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jacek
 Opinia
@Edyta 09.11.2018 12:53

To nie jest zazdrość. Jeżeli jesteś w nieliczne grupie lepiej zarabiających to zachowaj to dla siebie a nie wkurzasz ludzi takimi tekstami.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pan Jan
 Opinia

Co tak się zatrzeslo znowu piec?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Procent
 Opinia
@Pan Jan 08.11.2018 20:46

Ja to był start rakiety hahaaa

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leoin
 Opinia

Trzecia strefa pozdrawia i życzy milej pracy w piątek XD

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operatorka 3strefy
 Opinia
@Leoin 31.10.2018 18:55

Co to ma znaczyć ?? Jak my tez robimy w piatek ?? omG

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leoin
 Opinia
@Operatorka 3strefy 31.10.2018 20:06

Ale to są pozdrowienia dla pierwszej i drugiej strefy ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Psychiatra
 Opinia
@Leoin 31.10.2018 18:55

Zapraszam na obowiązkowe badania na obecność mózgu, bo są naukowe przypuszczenia, że Ci go brakuje

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Natalia
 Opinia

Brawo 2ga strefa pokazaliście ze macie „jaja” No i brawo 1 i 3 ze się dołączyli !

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piko
 Opinia
@Natalia 26.10.2018 23:00

3 strefa zaś po premii bo zyrafff dostała piany :)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jo
 Opinia
@Natalia 26.10.2018 23:00

Brawo bo w końcu była jedność między strefami.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Frodo
 Opinia
@Natalia 26.10.2018 23:00

Co sie stalo??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Uhahha
 Opinia
@Frodo 27.10.2018 23:11

Robić im się nie chciało

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Info z biura
 Opinia

Podwyżki 150-200 brutto

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O. - Leszczyny

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej