JP Foam Manufacturing Sp. z o.o.

Żory

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 60 ocen.

JP Foam Manufacturing Sp. z o.o.
3 60

Opinie o JP Foam Manufacturing Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JP Foam Manufacturing Sp. z o.o.

Ola(była pracownica FW)

Zostałam zwolniona z tej firmy na początku stycznia i jestem bardzo zadowolona.W około są zakłady,które oferują lepsze warunki pracy i lepsze pieniądze.

Renia
@Mia 18.07.2018 10:35

dziękujemy ci dziale personalny za wpis.....

Maja

@Ola(była pracownica FW), a jak wspominasz pracę w JP Foam Manufacturing? Jaka atmosfera panowała w tej firmie podczas Twojej pracy tam? @Oliwia..., a Ty jesteś zainteresowana pracą w tym miejscu? Czy jesteś obecnym pracownikiem JP Foam Manufacturing?

Ola(była pracownica FW)
@Maja 08.07.2018 15:07

praca jak praca,były lepsze i gorsze dni a gorsze dni zaczęły się z chwilą gdy zjawił się nowy dyrektor!!!!!!!!!!!!!!!!

Maja

@Frytka, a czy Ty pracujesz aktualnie w tej firmie? Możesz napisać coś o kwestii umowy oraz socjalu? Czy takie sytuacje, o których piszesz, często mają miejsce w tym miejscu pracy? Jak oceniacie tego pracodawcę na tle innych, podobnych firm z branży?

Szukasz pracy?

Maja

@Mii, czy nie ma możliwości bezpośredniego zatrudnienia w firmie, tylko trzeba to zrobić przez agencję? Jeśli tak, to czy można negocjować stawkę godzinową? Jeśli chodzi o szkodliwe wyziewy przy pracy na produkcji, należałby zgłosić to do działu BHP. Oni powinni pomóc w rozwiązaniu problemu.

anonymous
@Pfff 06.07.2018 08:40

W sumie to ciekawe, największe fochy na dyrekcję maja ludzie z biur, jeszcze konkurencję reklamują :P Piszesz o awansach z produkcji do biura. W ciągu 10 lat można by policzyć je na palcach JEDNEJ ręki. Chyba, że masz na myśli awanse do innych działów, ale to nie są w dalszym ciągu biura. Jeszcze jedno, pracownicy na produkcji mają prawo narzekać, gdyż zarobki są nieadekwatne do wykonywanych czynności. Ciągła presja na wynik, braki w premii, nadgodziny. A to wszystko po to, żeby biura mogli się podlizać w centrali jaki to nasz zakład jest wydajny. No chyba, że rzeczywiście jest tak dobrze na hali, bo przecież nawet związki zawodowe same się skasowały :P

Maja

@Antymoderator, nazwa zostanie zmieniona najszybciej, jak to możliwe. Bardzo proszę o nieobrażanie zarówno mnie, jak i innych uczestników dyskusji. Powtórzę raz jeszcze - nie jestem w żaden sposób związana z firmą. Jestem moderatorem forum, a moją rolą jest aktywne moderowanie dyskusji oraz dopytywanie o szczegóły. Pozdrawiam i życzę uśmiechu.

Maja

@Bolek, @anonymous, nie jestem pracownikiem firmy, jestem moderatorem tego wątku, więc nie znam szczegółów zatrudnienia i nie mam żadnych powiązań z firmą której dotyczy wątek. Na forum Gowork.pl umieszczamy informacje o pracodawcach, warunkach pracy i obecnie prowadzonych rekrutacjach. Dlatego interesują mnie szczegóły zatrudnienia obecnych pracowników. Dzięki ich opiniom przyszli kandydaci mogą więcej dowiedzieć się o firmie i zdecydować, czy będą aplikować do tej firmy. Jeśli chodzi o zmianę nazwy firmy tylko administrator może to zrobić. Każda opinia dodana przez was jest mile widziana, proszę tylko, by była napisana w kulturalnej formie, obiektywnie i merytorycznie. Dziękuję również za informację o zmianie nazwy firmy, zostało to zgłoszone do administracji.

Maja

@Bolek, firma oczywiście powinna zapewnić ubranie ochronne, rękawiczki i maski. To jej obowiązek tak aby bezpieczeństwo pracy zostało zachowane. To samo dotyczy filtrów na hali produkcyjnej. Powinny być one regularnie wymieniane. Czy zgłaszałeś ten problem do działu BHP, który zajmuje się higieną i bezpieczeństwem pracy? Pracownicy firmy nie powinni być narażeni na szkodliwe dla zdrowia warunki. Masz jakiś pomysł jak to rozwiązać? Czekam na Twoją opinię. Przy okazji pozwolę sobie również nadmienić, nawiązując do niektórych z ostatnich opinii, że nie jestem w żaden sposób związana z JP Foam Manufacturing - jestem moderatorem tego wątku i do moich zadań należy, między innymi, precyzowanie Waszych wypowiedzi i dopytywanie o szczegóły.

anonymous
@Maja 20.06.2018 08:57

Droga moderatorko :) Skoro już moderujesz, to zmień proszę nazwę firmy. Od 6 lat NIE MA już JP Foam. Nowa nazwa to Adient Foam.

Ja,pier....

Opinia.i racja jest jak (usunięte przez administratora) każdy ma swoją .

Maja

@Szczęściara, mogłabyś napisać konkretnie, co Tobie nie odpowiadało? Rozumiem, że atmosfera pracownik- przełożony nie była dla Ciebie odpowiednia. A czy relacje między pracownikami były poprawne? @Tobi, Ty masz odmienne zadnie. Może mógłbyś napisać o swoich doświadczeniach z tą firmą? Czekam na Twoją opinię.

Rozczarowany

Witam. I ja pracuję w tej "cudownej" firmie, co prawda już nie długo bo poważnie szukam czegoś lepszego. Ciągłe roszady ludzi są moim zdaniem głównie przez rozczarowanie tym co się tam zastaje a tym co opowiadają przy rekrutacji! Niestety nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością! Ludzi na zmianach mało, praca ciężka za niewielkie pieniądze, tzw."trenerzy" to największe nieroby, brygadziści tragedia, zero empatii tylko wyniki! Traktują nas jak tanią siłę roboczą i myślą że Ukraińcy załatają ogromną dziurę w wolnych etatach ale się bardzooo mylą bo oni też nie są murzynami i się załapią i uciekną- pewne. No i te ciągłe nagabywanie na nadgodziny i soboty- jak nie masz czasu czy ci nie pasuje to foch- szkoda nerwów. Trzeba pakować manatki!

Szczęściara
@Oliwia. .. 07.06.2018 08:43

Całkowicie się zgadzam z rozczrowany i Oliwia, jeden wielki bajzel, trenerzy tragedia ale jeszcze gorzej liderzy a raczej liderki które myślą że pozjadały wszystkie rozumy a nie panują nad niczym. Choć (usunięte przez administratora) się zdążają to normalnych zdrowychna rozumie ludzi też można spotkać. Po miesiącu się z tego kołchozu zwolniłam i współczuję tym którzy muszą tam z jakichś powodów dalej pracować. Jak nie zmienią podejścia do ludzi to chyba z zimbabułe będą musieli ludzi do pracy sprowadzać..

Maja

@Oliwia, mogłabyś uargumentować swoje rozczarowanie? Rozumiem, że nie masz pozytywnych doświadczeń ze współpracy z firmą, ale może dostrzegasz też jakieś plusy? Wszystkie niedogodności związane z pracą można zawsze próbować wyjaśnić i dzięki temu zmienić coś na lepsze. To samo dotyczy warunków pracy, które również podlegają negocjacji.

Tobi
@Oliwia. ... 09.06.2018 10:51

Nie wrzucaj wszystkich ludzi do jednego wora to ze miałas do czynienia z takimi nie oznacza ze na tym zakladzie każdy taki.jest

Maja

Do @Ben, piszesz o pracy na produkcji. Mógłbyś coś bardziej przybliżyć? Interesuje mnie stawka godzinowa. Czy praca jest na akord i jaka zmianowość. Jeśli chodzi o pakiet socjalny, to na co może liczyć pracownik? Pozdrawiam.

Mii
@Ben 28.05.2018 09:50

Ale na wielu zakladach jesteś najpierw pod agencją i nie wielu narzeka ze sa pod.agencją i maja zle wrecz przeciwnie bardzo sobie.chwala wiec mysle ze pod tym wzgledem nie jest tak źle .a co do atmosfery hmm ciężko powiedziec sa lepsze i gorsze dni chodz ostatnio.bardziej te drugie

Stefan

Tak pięknie konkurencja inspiruje?

Misiek
@Ben 21.05.2018 12:35

No ale na razie to z Adient do Leara i Proseatu ludzie uciekają a nie odwrotnie... przestań tu na forum schodzić panu w głupich okularach do poziomu rozporka, wejdź pod biurko Beny...

Julita

Interesuje się ofertą na stanowisko Inżynier ds. nowych uruchomień i chcę się dowiedzieć, czy atmosfera w Adient jest faktycznie taka zła? Czy to tylko taki syndrom "wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma"?Zdarzyło się, że ktoś przepracował okres próbny i mu nie przedłużyli umowy (chodzi mi o administrację, nie produkcję)?

Julita
@Stokrotka 20.05.2018 10:34

Dzięki Stokrotka. Cóż, wydawało mi się, że firmy z branży automotive są poważne, a tu taki zawód. Szkoda, ale nie ma co się pchać z jednego bagna w drugie.

Ja,pier....

To teraz tylko uciekać wraca najlepszy kierownik pan M .firma juz zupelnie upada jak.biorą odrzutkow

Alojzy Bombel
@Ja,pier.... 11.05.2018 07:28

Pan M????Który to?M.....czym on zarządzał?

Maja

@Młoda, czy atmosfera i przełożeni są powodem zwolnień w JP Foam Manufacturing? Dlaczego tak uważasz? Ważne, aby opinie pozostawione na tym forum były jak najbardziej rzetelne i zgodne z prawdą. Dlatego proszę Cię o merytoryczną opinię o Twoim doświadczeniu z tym pracodawcą.

jeden z uciekinierów
@Maja 25.04.2018 20:25

Potwierdzam. Atmosfera straszna, mega przemiał pracowników zarówno na produkcji jak i w biurach...W dziale jakości to średnia pracy to chyba 6 miesięcy maksymalnie...Jest dużo ofert i będzie jeszcze więcej bo ciągle ktoś ucieka..teraz to do pracy to przyjmują kompletne "spady" ale i oni wkrótce dadzą nogę. Na produkcji cudowny pomysł-że skoro się Polaków nie szanowało to teraz spróbujmy z Ukraińcami, może się dadzą rozdeptać...Nie dadzą, ci ludzie też się szanują. Co za zysk brać do takiej roboty ludzi którzy maksymalnie tu 6miesięcy spędzą a uczyć się trza z 3 żeby coś załapać i być w tym dobrym....Uwaga na cudowne oferty do biur... Z jakiegoś powodu ci ludzi, na miejsca których jest teraz łapanka uciekli. Powód w maju zeszłego roku zaczął nas uzdrawiać krzykami, kopaniem pojemników, zwolnieniami...i teraz jest sukces w postaci beznadziejnej reputacji firmy, zero chętnych tutaj. Nawet nie chodzi że ludzie nie są zmotywowani, chodzi mi oto że są kompletnie zdemotywowani...Jak można było doprowadzić do tego! Drogi dziale personalny, już dawno trzeba było zgłosić gdzieś wyżej tą patologię, w końcu to korporacja i obowiązują jakieś normy etyczne...

Szukający

Czy ktoś może się wypowiedzieć jak wygląda praca w dziale technicznym. Podobno jest oferta pracy jako automatyk. Czy warto? Jakie stawki dla kogoś doświadczonego? Jak rozliczane są weekendy i nadgodziny? Jak atmosfera i przełożeni?

Młoda
@Szukający 23.04.2018 17:43

Nie polecam. Szuka firma nie ze względu na rozwój tylko że tylu pracowników uciekło. I to jest również odpowiedź na twoje pytanie o atmosferę i przełożonych...firma ledwo dyszy, już wiadomo że Polaków się nie zatrudni wystarczającej ilości i dodatkowo potężna rotacja, to teraz następny eksperyment z zatrudnieniem ukraińców...Rezultat będzie wiadomy,to też ludzie i nie dadzą się wykorzystać...Statek tonie,reklamacje, brak realizacji produkcji, ucieczka pracowników... Nie polecam. Co do warunków,to jak przyjdziesz w Święto 1Maja to jedynie zwykły dzień będziesz mieć wolny...Spodziewam się że "super" frekwencji w przyszłym tygodniu...U lekarzy rodzinnych + urlopy na żądanie.. Lepiej aplikuj tam gdzie stąd pracownicy uciekają, tam już większość firmy zaraz będzie, do Proseatu w Bielsku lub Czechowicach....Tam polecam..

Uuuu

A jak tam te.wasze obiecane podwyżki.hah znowu.dyro pojechał i nie każdy dostał oczywiście najpierw pupilki potem.reszta sprawiedliwość żadna na Tym zakladzie haha

Pan w głupich okularach
@Uuuu 12.04.2018 07:29

Podwyżki dla wszystkich - Ale nie dla każdego - RL, robić, robić, obiecuje obiecywać. Najiwniacy, wy tu zasuwać macie aż was nie zwolnję...

ciepły

ludzie uciekają drzwiami i oknami, z produkcji i z biur. nie polecam,teraz to już wogóle niema nawet minimum na lini a zaraz jak przygrzeje to nikt tu nie będzie ślenczał w wekendy i po godzinach. nic nie dadzą te pogaduchy dyrektora,już nam w zeszłym roku podwyżki i premie tak dał że wyszliśmy na tym jak zabłocki na mydle... Nie polecam pracy tutaj, popytajcie najpierw zanim sie tu włądujecie, jedna wielka ucieczka....

anonymous
@ciepły 09.04.2018 21:27

To chyba dobrze że w końcu zabrali przywileje w biurach. Cały czas musimy na nich robić. Ewidentnie ostatnie skamlenia piszą pracownicy w biurach, bo skąd niby na produkcji maja wiedzieć ile od koryta ujęto w biurach. No i nowi. Dla starych pracowników nic się nie zmieniło. Od 10 lat ten sam wyzysk. Nowym wyrownuja stawki, tak by mieli tyle ile starzy pracownicy. To jest dopiero skandal...

Byłem nie polecam

Pracowałem dłuższy okres czasu, były dni „lajtowe” i takie gdzie nie wiedziałeś/aś jak przeżyć 8 godzin bez oddechu. Ogólnie teraz najlepiej być robotem (bez potrzeb fizjologicznych), bo linia ciągle leci i to co wykonywać powinny dwie osoby robi jedna (często nieprzeszkolona) osoba. Od stycznia panuje nerwowa atmosfera, ludzie są zastraszani przez kierownictwo o wolne trzeba prosić minimum miesiąc wcześniej (co i tak nie skutkuje tym, że wolne otrzymacie), a gdy wam się uda to dzwonią, aby wrócić do pracy bo brak personelu. Ogólnie porażka, jeżeli chcesz dorobić miesiąc i uciec to jakoś to zniesiesz (może dożyjesz do 10...) nie polecam w 100%

magda
@zawiedziona 18.03.2018 18:53

dzieci?w żadnym zakładzie nie jest mile widziane jak chcesz brać wolne dla siebie a co dopiero na chore dziecko

rtkowiec 3

no tak,nawet poszedł emajl do zarządzających produkcją, nie wiem czy do dyrekcji też, że przez ich beznadziejne zarzadzanie mamy tylko cisnienie,ludzie uciekają,przez ten ogrom zadan nikt sie nie wyrabia albo robi robote po łepkach,a oni nam potem premie zabierają. Dlaczego.skoro jest przez was źle praca zorganizowana,nie ma wystarczjącej ilości ludzi ze ludzie nie nadonżają na zbrojeniach i trzeba linie wyłaczać, a potem premii za to nie dostajemy. Nie polecam pracy tutaj, źle zorganizowana, a zapłacicie za to wy.potężne ciśnienie za najniższą krajową.

Naprawy
@Rtk3 21.03.2018 13:37

Gdyby nie beznadziejnie wylane pianki z.defektami.to.nie.było.by.beznadziejnych.napraw .A premie zadylac jak.głupi a.przekroczysz ilosc scrapow automatycznie jest mniejsza .

Anna

uwaga na zatrudnianie się tutaj teras. jest dużo ofert bo mnóstwo ludzi zwolnił derektor i przesadziłi nie ma komu robić,ale teraz to są przyjęcia tylko żeby górkę rozłądować. niby premia ma być dla kogoś kto przyprowadzi tutaj kogoś do pracy ( najpierw dawaj to coś zabrał w tym miesiącu). ale płatne jak ktoś przepracuje niemniej niż 3 miesionce, ale to jest tera zatrudnianie na 2 góra 3 miesiące bo tylko żeby linia 2 górkę rozładowała i się wszsytkich zwolni jak kilka tygodni temu to miało miejsce. Uważajcie,jak macie robote gdzie indziej to tu nie ryzykujcie bo za 2 miesiące bez pracy zostaniecie. Nie polecam,atmosfera do d..y, dyrektor nowy kawał ch.a..m.a,ludzi gniecie...żadnych planów tu na przyszłość niemaco robić.

Tobi
@Anna 16.03.2018 20:23

Premia nowy dyrektor ukrucil wszystko zabierają co mogą a oczywiście wszystko wina ludzi z produkcji kogoś trzeba znaleźć winnego.A na dzień kobiet hmm cukierek bo takie.oszczędności hah .Kiedyś dostać się na ten zakład było ciezko a teraz kiedy.chcesz ale czy warto to juz lepiej.samemu.sie przekonać.

niedawno odeszły

Wszystko co tu napisane to prawda,świr nazwalniał kilka zmian i mnóstwo z biór,a reszta sama pouciekała, i dalej zaraz następni odejdą, wszyscy wiedzą kto zaraz papiery rzuci. więc świr szuka teraz,cała litania na pracuj pl, ale pamietajcie ci co chcecie tu przyjść że to tylko na chwile aż się uspokoi i zaraz na wakacje dalej się zacznie zwalnianie. nie polecam i odradzam parce tutaj i na linii inżynierom,żadnej stabilności zatrudnienia, siedzenie na beczce zprochem.

Rybnik

firma dno...dyrektor wszystkim teraz zabrał premie, nie ważne czy dobrze pracowali czy nie,zabrał wszystkim,zabrał raz to bedzie teraz stale zabierał bez zdania racji...czyli na premie tu nieliczcie.w biurach to samo. kto moze ucieka. sciągają jakiś leszczy co nie pytają przed przyjsciem tutaj zaraz po starcie żałują że tu przyszli i od razu szukają nowej roboty. dyrektor cisniei liczy ze wszyscy bez premi i placenia za nadgodziny to po 18 godzin i sobote i niedziele robić będa.Alete czasy sie skonczyły i jest gdzie pójść. Nie polecam pracy tutaj,bardzo zła atmosfera, zastraszanie ludzi,łamanie prawa,kodeksu pracy.

Jaa
@Rybnik 13.03.2018 22:47

Odkąd.jest nowy dyrektor.wszystko.sie.(usunięte przez administratora)najlepiej.zabrać wszystko ludziom a wy róbcie nadgodziny.bo.braki.ludzi na zmianie , soboty bo.klient czeka ,niech dalej zabierają a nie daja.to.sami.beda stac na.taśmie .

śśś

A skąd informacje o tym, że znowu tak przyjmują pracowników? Można mieć słuszne podejrzenia, że przyjmują pracowników w zamian za tych, którzy zrezygnowali z pracy albo zostali z niej zwolnieni, czy rzeczywiście zwiększają swoje pole działalności i można liczyć na więcej niż bycie kolejnym osobnikiem w firmie?

Natka
@Rtk 28.02.2018 18:15

w biurach też nie lepiej. wszyscy pracy szukają, mnóstwo uciekło już uciekło,w ostatni dzień zawsze wypowiedzenia lądują, w tym też wylądowały, terror ciągle większy się robi,wciągu następnych kilku miesięy to z 15 ludzi myśle da nogę. Uwaga inżynierowie,nie aplikujcie tutaj bo sie władujecie.te ofert w sieci,i bedzie ich więcej to nie wynik rozwoju tylko terroru i ucieczek.

Aaaa

A najlepiej to zostać dziewcZyna kierownika haha ma sie plusy wtedy i plecy.

Kamikaze
@Aaaa 04.02.2018 07:21

No i nawet uda sie dodatkowa premie zalapac smiech na sali to jak sa traktowani normalni pracownicy a partnerzy liderow i kierownika .niech dyrektor w końcu zauważy to co tam sie wyprawia bo ludzie maja serdecznie dosc oraja ludzmi ile wlezie jak maszyną tylko więcej i więcej porażka .

x

Witam. Jakiś czas temu słyszałem, że firma planuje uruchomić transport pracowniczy przez Pawłowice. Wyszło coś z tego?

N00x
@Rtk 21.02.2018 05:34

Dobry pomysł z tym transportem, ale wątpię czy sie przyjmie. Po Żorach jeździ darmowa komunikacja. Ludzie muszą autem przyjechać pomimo tych biedazarobków. To nic, że jak te tłumy wyjadą od nas i z nifco, to potem się czeka na dwóch wyjazdach w nieskończoność. A w ogóle od roku stoją slupki przystankowe koło zakladu... i nic.

gość

fajnie tam jest, wprawdzie chłopcy na czyszczeniu form powinni zarabiać 20 zł na godzinę bo firma produkuje pianki i zarabia na tym dość dobrze. i jak tu zachęcić ludzi do pracy za 14 brutto?

Pysiaczek
@takise 04.02.2018 14:27

Każdy.kto.przebywa na prodkucji to wdycha ta.chemię jest to nie.uniknione wiem.jak.jest na ractracku goraco cZłowiek spocony .Krótko mówiąc każdy tam.ma ciężko a latem to nawet.nie wspomne jak jest gorzej.niż.w piekarniku. Praca nie dla każdego nie.ukrywajmy tego jednemu.bedzie się podobac drugiemu nie.Tak samo jak sa pupilki ulubiency i osoby które to.jawnie wykorzystują i.wydaje im.się że wolno im wszystko nawet oszukiwać .

Garden

Każdy tak tutaj marudzi na Firmę,ale zanim zaczyna pracować to jest pokazywany zakład i każdy jest oprowadzany więc widzi jak wygląda praca. Co do stawki za godzinę to jest stawką z którą można się zgadzać lub nie i każdy ma swój rozum czy taką pracę będzie wykonywał za określone pieniądze. Wielu ludzi dlatego się samo zwalnia bo po prostu nie dają rady lub się do tej roboty nie nadają, no ale łatwo marudzić, to każdy umie. Praca nie jest łatwa ale są różne działy, nie tylko produkcja oraz "biuro". Do tego trzeba jeszcze coś umieć a nie patrzeć, że robota sama się zrobi.

robol
@Garden 27.01.2018 01:22

nie prawda!nikt nie jest oprowadzany i dlatego tyle ludzi ucieka zaraz por starcie jak zobaczy jak jest. ludzie myślą że kokosy tu bedą i dlatego na forumpytają o jakiesbony na swieta i inne, a tu nic nie ma, teraz tlko rzez firme zewnetrzną cie wezmąi niema szans na nic jedynie na zwolnienie. praca słabopłatna, ciężka w trudnych warunkach z chemikaliami.i dlatego taka rotacja i brak chętnych, bo są naokolo lepiej plłatne i w lepszych warunkach. jak ktoślubu za grosze tyrać przy chemi to zapraszamy.

Rtk

Czy ktoś wie czy Randstad też będzie dawał jakieś bony na święta zapierdzielam jak wół na lini i podobno nic nie dostaniemy niesprawiedliwe

magda
@Rtk 28.11.2017 19:22

Żadnej premii ani bonów nie było.Bony dostali tylko pracownicy Adienta a nie firm zewnętrznych.Randstad zwolnił mnóstwo ludzi na początku stycznia i nawet nie poinformował ludzi tydzień wcześniej że są na wypowiedzeniu.Zamiast umów musieli podpisać wypowiedzenia o prace.Ja też szukam czegoś lepszego!!!!!!!!!!!!!!!!

Zostaw opinię o JP Foam Manufacturing Sp. z o.o. - Żory

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JP Foam Manufacturing Sp. z o.o.