3.9/5

• Matysówka
  • Rudna Wielka
  • Krasne
  • Podłęże

3. Opinie o pracodawcach Rzeszów
  5. Opinie o GRH

Opinie o GRH Rzeszów

Nie przegap nowości o GRH!

Matek

28.10.2019 14:07

Słaba organizacja, kłamstwo...
    szukający pracy

26.07.2019 14:32

Firma zamieszcza od dawna ogłoszenia na wszystkich portalach o pracy mnóstwo ogłoszeń na temat jednego stanowiska pracy w jednej firmie. Z opisu wynika, że nie trzeba żadnego doświadczenia i takie tam cuda wianki, a ja się pytam jakim cudem przez tak długi czas nikt się nie zakwalifikował do tej firmy?? Firma swoją drogą nawet nie raczy odpisać na aplikacje, jak zresztą większość polskich... Szukam pracy a tu wszędzie jedynie ogłoszenia tej firmy, nic nie dające i nic nie wnoszące. Moim zdaniem to spamerzy, a nie pośrednicy pracy.
    Adam1983

02.05.2018 10:06

Pracuję z tą agencją od 3 miesięcy, jestem we Francji od nich na wyjeździe i mogę ich polecić. To co zaproponowali na początku w trakcie pracy się potwierdziło, wynagrodzenie gra. Mieszkamy w 3 osoby na mieszkaniu - warunki mieszkaniowe są ok. Praca też w porządku.
    Mariusz

19.12.2017 08:30

Daje 10 na 10 wszystko na czas I zawsze sie zgadza
    tomasz S

12.10.2017 13:00

Tak sobie czytam Panowie Waszą konwersję i ja Wam powiem, że w GRH pracowałem do sierpnia tego roku. Skłaniam się ku powierzeniu opinii na temat GRH pozytywnej. Odnośnie stawki na umowie to też miałem brutto - to tak zawsze miałem we wszystkich agencjach gdzie pracowałem,a pracowałem też w agencji z Krakowa i Wrocławia. Mogłem sobie paski wypłaty z tych trzech agencji porównać i były takie same - ZUSY i podatki więc myślę, że GRH nic więcej nie potrąca ile wymaga nasze Państwo. Mnie osobiście ta polka rok temu rozliczała i wyszło do dobrze musiałem jakieś śmieszny podatek zapłacić we FR - śmieszny bo kwota była mała, a z polski zostałem zwrot podatku - dla mnie to korzystniej wyszło. A miała ona utrudnione bo w tamtym roku pracowałem w właśnie trzech rożnych agencjach. Ja też w GRH zarabiałem ok 10 euro na rekę - podkreślam na rękę. Wynagrodzenie grało, jak potrzebowałem jakieś zaświadczenia czy coś z biurem załatwić to wszystko sprawnie. Jeszcze odnośnie stawek to wiadomo, że pewnie są rożne u nas wszystkich bo oni w różne miejsca wysyłają. A i ja też byłem pytany przez biuro o kolegów. Dla mnie agencja spoko, chociaż wiem, że mi kasę wypłacają na czas i za tyle co przepracowałem. Ja od nich jak mi coś zaproponują to pojadę.
    Weronika

28.09.2017 12:48

@Kafar81, czytając forum nie znalazłam wprost zachwalających komentarzy. Piszesz o niskich stawkach, czy były one przedstawione od samego początku na umowie? A co powiedziałbyś o rekrutacji prowadzonej przez GRH, o której wcześniej rozmawialiśmy z innymi użytkownikami?

28.09.2017 13:02

Przyznam szczerze , że pierwsze słyszę o jakiekolwiek rekrutacji. Pracuję w branży budowlanej i u nas odbyło się to tak. Wysłaliśmy cv w kilka miejsc, najszybciej odezwało się GRH i po paru minutach pytań z naszej strony, o warunki itp postanowiliśmy jechać. Teraz to biuro pyta czy nie mamy kogoś znajomego, który byłby chętny do wyjazdu

28.09.2017 12:36

Witam, nie wiem skąd biorą się zachwyty nad tym biurem, albo nikt nigdy z żadnym innym biurem nie wyjeżdzał, albo pracownicy tego biura w wolnej chwili sami piszą te komentarze. Pracuję dla nich już parę lat, pensja 7.50 ,8 euro na ręke, zero diet, nadgodziny nie są w żaden sposób dodatkowo płatne zresztą tak samo jak soboty. Oczywiście kontakt z biurem jest dlaczego miało by nie być, wysyłają jelenii to i wypadało by telefon od nich odebrać. Powiedziałem sobie( zresztą nie sam) że to ostatni rok z tym biurem.
    Robert82

10.10.2017 22:53

To ciekawe dla czego od nich jeździsz skoro tak beznadziejnie jest? Ja pracuje dla nich już 2 rok i mam diety i stawkę sporo wyższa ...10 euro na rękę, plus te diety, plus za przejazdy płaca, nadgodziny +25% i mam to wszystko na umowie napisane . Kontrakt do końca listopada. I ja na pewno od nich pojadę. A może ty od nich nie byłeś? Gdybys dla nich pracował to pewnie o 12:36 nie miał byś internetu na budowie we Francji ... masakra stary... ja to biuro polecam wszystkim

11.10.2017 08:31

Witam. Po pierwsze teraz jest zniesiony roaming, więc mając przerwę o godzinie 12 mogę sobie siedzieć na necie ile mi się podoba. Po drugie nie wiem jak jest w twoim przypadku, ale u nas mając na umowie kwotę brutto, firma płaci netto o wiele mniej niż powinna, zasłaniając się tym że teraz musi płacić o wiele większe podatki w Polsce, oczywiście nie raczyli nas o tym poinformować przed wyjazdem. Kolejna sprawa skoro od nich to powiedz kto Cię rozlicza we Francji, bo napewno nie GRH. Każda firma z którą pracowaliśmy wcześniej miała księgowego który załatwiał te sprawy. Tu Ci dają numer do Polki mieszkającej we Francji i resztę mają gdzieś. I uprzedając Twoje pytanie, o 8.30 jestem w samochodzie w trakcie zmiany budowy, więc mogę sobie siedzieć na necie i pisać.Pozdro

28.09.2017 12:35

28.07.2017 22:30

A ja myśle ze maja stałych klientów którym musza dostarczać pracowników na produkcje - pracowałem kedys przez inna agencje i było podobnie w jednym miesiącu mi podziękowali w kolejnym miałem prace. Tak działają agencje dziś zamówienie na 15 osób jutro na 100 - dobrze ze Cię nie rozmowę zaprosili bo chociaż wiedza co sobą prezentujesz. Jak będą mieć wiejscy u klienta i spełniasz oczekiwania to na bank Ci prace zaproponują.
    Michał

04.06.2017 22:14

Zostałem zaproszony na rozmowę (praca na produkcji), miła Pani w biurze GRH, super gadka, miło. pod telefonem i smsami, wszystko pięknie. Czekam kilka dni, by poznać datę rozmowy rekrutacyjnej już z pracodawcą i dostaję taką informację - jaram się jak słonina na patelni. Na dzień przed rozmową mam telefon, że rekrutacja zamknięta i czy mogą zaoferować (bo Pani głupio) inną pracę a dodatkowo, ze będzie się odzywać jak będzie coś podobnego w ofertach lub ponownie rekrutacja otwarta. Przeglądam ostatnito ogłoszenia a tam to samo ogłoszenie i nadal poszukują. Czyżby kradzież danych z CV? Może zadzwonią? pPrzy czym dodając ogłoszenie wiedzą wcześniej co to za ogłoszenie i kto się na to starał w CV. Jak dla mnie...chora akcja.

Kontakt - GRH

Laurowa 2 35-232 Rzeszów

Branża główna: Praca tymczasowa

Zenek

02.06.2017 20:10

Ja byłem na szpachlowaniu i montowaniu kg - wszystko ok. Mieszkanie ok, kasa grała i zawsze na czas. Polecam
    michal429

04.06.2017 20:52

a jak jest z dojazdami z polski do francij na swoj koszt.kasa na konto.
    Michal429

17.05.2017 11:04

Witam.Czy byl ktos z tej agencij we francij na szpachlowaniu lub monter plyt gk.bo mam oferte od nich i chcialbym sie czegos dowiedziec czy warto jechac.Jaka kasa,warunki mieszkalne i jak jest z tymi dietami.pozdrawiam
    juri

11.01.2017 15:17

witam czy pracował ktos od nich we francji na elewacjach .Jaka kasa jakie warunki z góry dzieki za odp
    max

18.11.2016 00:05

witam,jakie sa stawki np.na karton-gips we francji,własnie szukam coś,w innych firmach dawali 9euro z groszami,ale przy 35h tyg.troszke mało.
    radek

08.09.2016 14:58

ale gdzie chcesz przyjacielu jechać konkretnie i na jakie stanowisko chcesz konkretnie aplikować? odp to konkretnie pogadamy
    wojciech

12.08.2016 11:54

Ja w tej firmie pracuję już kolejny raz ( 3-4 miesięczne kontrakty do Francji i tak od 2014r. z tego co wiem to mają też dłuższe umowy, ale mi takie odpowiadają) i powiem jedno - WARTO. Pewnie znów do nich wrócę jak mi coś zaproponują. To co było ustalone na początku umowy czyli stawka, miejsce pracy, zamieszkania zawsze gra. Jeżeli ktoś che jechać na budowlankę do nich to polecam! Biuro Pani J. zawsze pod telefonem i zawsze bardzo pomocna.
    joand20

31.08.2016 12:39

Witam.Mam oferte pracy z tego biura,Zastanawiam sie nad wyjazdem.Prosze powiedziec czy naprawde jest oplacalna taka praca.Pozdrawiam.
    Stefan

14.03.2016 22:09

Ja z tej firmy byłem we Francji na szpachlowaniu - praca ok, kasa zawsze na czas i grała kontakt z biurem bardzo ok - co potrzebowałem to załatwiali. Mieszkanie normalne ludzie z którymi mieszkałem w większości normalni to zależy na kogo pewnie trafisz. Ja chętnie od nich pojadę jeszcze

Zostaw merytoryczną opinię o GRH

Malarz Budowlany

Sallanches

Pracownik Ogólnobudowlany

Belle-Plagne

Pracownik techniczny / Konserwator (złota rączka)

La Clusaz

1700 - 1800 EUR / m