3.9/5

• Matysówka
  • Rudna Wielka
  • Krasne
  • Podłęże

3. Opinie o pracodawcach Rzeszów
  5. Opinie o GRH

Opinie o GRH Rzeszów

Nie przegap nowości o GRH!

Michał

08.09.2020 13:03

Jestem bardzo zadowolony z rekrutacji przeprowadzonej przez GRH. Pani Łucja bardzo konkretnie przeprowaziła wstępną rekrutację. potem rozmowa w firmie. Ale się nie udało.:) Pozdrawiam
    Wojciech

31.08.2020 19:46

Podobnie jak Użytkownik @Anna, nie mam żadnych zastrzeżeń i wyrażam taką samą opinie Czekam na info po rozmowie z potencjalnym pracodawcą. Osoba z GRH odpowiedzialna za kontakt na linii kandydat-pracodawca obiecała monitorować proces rekrutacji i informować o wynikach.
    Jack13th

31.08.2020 18:44

Wysłałem aplikację, zaproszono na rozmowę, przekazano do pracodawcy . U mnie w ocenie wszystko na 100% Polecam
    Szymon

05.08.2020 12:41

Pracują tam niekompetentni ludzie przez których tylko człowiek traci czas, nie polecam

26.08.2020 09:34

Panie Szymonie, bardzo dziękujemy za Pana opinie. Cały czas podnosimy jakość naszych usług, stąd każda opinia jest dla nas ważna. Pana przypadek został indywidualnie przeanalizowany i wyciągnęliśmy wnioski, które będziemy przekształcać w konkretne działania.
    Krzysztof

12.08.2020 15:42

Prawdziwy majstersztyk rekrutacyjny. Firma bardzo skuteczna, Mam kilku znajomych,którzy w dobie obecnych TRUDNYCH czasów po utracie pracy zdali sie na profesjonalistów i podjęli nowa pracę. Ja sam jestem tego przykładem. GORĄCO POLECAM!!!
    Anna

10.08.2020 17:52

Staram się o pracę za pośrednictwem GRH. Do tej pory, jestem bardzo zadowolona ze współpracy. P. E (usunięte przez administratora), która przeprowadziła ze mną pierwszy etap rozmowy kwalifikacyjnej wykazała się dużym profesjonalizmem, wiedzą i zaangażowaniem. Po kilku dniach, otrzymałam zaproszenie do drugiego etapu rozmów- już z udziałem pracodawcy. Po drugiej rozmowie kwalifikacyjnej p. E (usunięte przez administratora) skontaktowała się ze mną by porozmawiać o moich wrażeniach i dopytać czy nadal jestem zainteresowana stanowiskiem. Aktualnie czekam na wyniki rekrutacji. Pośrednictwo GRH w poszukiwaniu pracy, uważam za kompetentne i profesjonalne.

03.08.2020 12:49

Profesjonalny zespół i proces rekrutacyjny od początku do końca. Rzeczowy, merytoryczny, na wysokim poziomie sposób prowadzenia rozmów. Polecam.
    Wojtek

29.07.2020 15:54

Profesjonalny kontakt. Wartościowe informacje o pracodawcy. Szybka i rzeczowa informacja zwrotna. Gorąco polecam
    Michał

28.07.2020 13:11

Zacznijmy od tego że na wstępie zaproponowano mi kawe/herbate/wode z czym nie spotkałem się nigdzie indziej w trakcie poszukiwania zatrudnienia. Sama rozmowa bardzo na luzie i bez niewygodnych i dręczących pytań. Ogólnie rozmowa prawie jak przyjacielska. Co do warunków to jest bardzo czysto i schludnie. Nic dodać nic ująć. Serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm. Informacja zwrotna bardzo rzetelna i szybka. Wyszedłem z biura z uśmiechem i pełen nadziei i entuzjazmu. 2 dni później dostałem zaproszenie na rozmowę z pracodawcą.

19.07.2020 11:13

Obecnie GRH do swojego zespołu szuka osoby do pracy jako Konsultant IT. Na Nuzle.pl dodano ogłoszenie 17 lipca.

24.07.2020 18:03

Oferta która dodaliśmy dotyczy rekrutacji dla naszego Klienta. Zapraszamy do aplikowania.
    K.B

16.07.2020 18:52

Rekrutacja prowadzona przez p. Kamila Kaszyckiego z GRH była bardzo dużą przyjemnością. Bezproblemowy kontakt, merytoryczne pytania, profesjonalnie przeprowadzony proces sprawdzenia kwalifikacji. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona elastycznym podejściem do mnie, jako kandydata. Zdecydowanie polecam
    Anna

16.07.2020 18:49

Zaraz na drugi dzień od momentu wysłania aplikacji otrzymałam telefon. Rozmowa bardzo miła i rzeczowa. Polecam!
    W.S

15.07.2020 16:25

Pan Kamil Kaszycki to zdecydowania osoba godna polecenia jeśli chodzi o rekrutacje, świetnie znał profil firmy dla której prowadził rekrutacje, bardzo kompetentna osoba , zainteresowany losem rekrutowanej osoby aż do samego końca procesu. Bardzo uprzejmy i kulturalny. Oby więcej takich osób , polecam mega mocno!

02.07.2020 08:52

02.07.2020 12:46

Panie Michale, osoby do nas aplikujące dostają informację drogą mailową na temat administratora. Być może wiadomość wpadła do spamu. Dodatkowo klauzula zamieszona jest na naszej stronie przy każdej ofercie. Proszę o kontakt A wyjaśnimy sprawę. (usunięte przez administratora)
    M.S

26.06.2020 13:39

Bardzo jestem zadowolona z przeprowadzonej rekrutacji w GRH. Wysłałam cv i w krótkim czasie odezwał się do mnie Pan Kamil, który bardzo profesjonalnie przeprowadził ze mną rozmowe rekrutacyjną. Panie Kamilu, współpraca z Panem to ogromna przyjemność, dziękuję bardzo za miłą współpracę, której efektem jest to, że dostałam stanowisko na które aplikowałam. Pozdrawiam.
    SSC

23.06.2020 19:01

Zarejestrowałem CV w bazie. W bardzo krótkim czasie skontaktował się rekruter i dopasował moje umiejętności do wymagań w ofercie potencjalnego pracodawcy. Rozmowę wspominam bardzo dobrze. Specjalista ds. rekrutacji cechował się wysoką kulturą osobistą, zadawał rzeczowe pytania i prowadził przez rozmowę. Polecam.
    AW

22.06.2020 21:53

Witam! Jak najbardziej polecam firme GRH, a w szczególności Panią Ewelina. Rozmowa miła, konkretna, rzeczowa. Co dalej się okaże, ale jestem zadowolony z pracy rekrutera. Pozdr.
    Artur

18.06.2020 14:53

Polecam wspolprace z firma GRH - w szczegolnosci Pani Ewelina - osoba rzetelna & kompetentna, bardzo dobra komunikacja & informacja zwrotna Pozdrawiam.
    gh

10.06.2020 22:19

Bardzo profesjonalna obsługa. Częsty kontakt ze strony rekrutera, który na bieżąco informował o postępach rekrutacji i odpowiadał na wszystkie pytania, co było dla mnie bardzo cenne i pomocne (podziękowania dla Pani Eweliny:-)). Już na wstępnym etapie od rekrutera dowiedziałam się na tyle dużo o firmie i oczekiwaniach odnośnie stanowiska, na które aplikowałam, że z większą pewnością i pozytywnym skutkiem odbyłam rozmowę kwalifikacyjną. Polecam agencję GRH - Rzeszów!
    jangaw

27.05.2020 15:31

Polecam współpracę, luźna, rzeczowa rozmowa. Wszystko wyjaśnione, bez żadnych niedomówień.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GRH?

Piotr Głogowski

25.05.2020 10:22

Świetne wrażenia ze współpracy z Panem Kamilem Kaszyckim. Profesjonalne podejście oraz bardzo miła atmosfera podczas procesu rekrutacyjnego. Serdecznie polecam i pozdrawiam!.
    Krzysztof

23.05.2020 14:23

Polecam współprace z agencją GRH. Bardzo dobry kontakt z Panem Kamilem Kaszyckim który szybko przedstawił mi interesującą ofertę pracy oraz przeprowadził rozmowę na to stanowisko.
    Sebastian

21.05.2020 12:28

Miła oraz rzeczowa obsługa.
    Przemek

20.05.2020 14:22

Konkretnie, rzeczowo, profesjonalnie, a przy tym poczucie swobody w rozmowie - to ważne. Tak powinna wyglądać postawa rekrutera. Pozdrowienia dla pana (usunięte przez administratora)
    Abcdefghijkl

04.05.2020 12:35

Czy ktos był pracować przez ta agencje na polu we Francji jakie zarobki jak z godzinami i jak wyglada mieszkanie

14.05.2020 08:20

Każda oferta ma wyszczególnione warunki zatrudnienia i zakwaterowania. Chcąc zapoznać się ze szczegółami zapraszam do kontaktu. Praca sezonowa we Francji w tym roku dopiero będzie ruszać.
    Jaa

12.03.2020 09:15

Nie polecam , radze przeliczac tym co tam jeszcze przebywaja wyplate czy im sie zgadza z przepracowanymi godzinami... Podpowiem jak to zrobic : kwota netto przy np. Podatawie dzielisz na stawke jaka masz za h i wychodzi ilosc godzin... i tak 25% i 50% i dodajecie godziny i macie faktyczna ilosc godzin jaka rozliczyli przy czym zawsze za malo tych goziIn wychodzilo.... ZERUJA NA LUDZIACH KTORZY NIE SIEDZA TAM DLA PRZYJEMNOSCI!!!!!!!!!!!!

29.04.2020 09:27

Każdy pracownik własnoręcznie uzupełniana listę godzin pracy, która jest podstawą do wyliczenia wynagrodzenia. Na pasku wypłaty widnieją wszystkie informacje dotyczące wynagrodzenia. Własne przeliczanie wynagrodzenia może wprowadzać w błąd i nie ma zastosowania do obowiązujących przepisów np. podatkowych.
    Jakub

11.05.2020 15:07

Co ty piszesz człowieku - jak tak możesz liczyć, a podatek we Francji odjąłeś, a ZUS w Polsce, a kurs euro, który jest inny co miesiąc ?? Przecież na umowie zawsze mas stawkę brutto nie netto - jesteś pewny że dla nich pracowałeś ?? Na której budowie? Ja pracowałem dla nich 6 miesięcy i to co na umowie i to ile godzin przepracowałem zawsze grało. Jak się cały ten kononacyrk skończy to ja chętnie z nimi znowu do pracy pojadę.

Kontakt - GRH

Laurowa 2 35-232 Rzeszów

Branża główna: Praca tymczasowa

dan

27.04.2020 11:16

"Rozmowa z Panem Kamilem bardzo miła i rzeczowa. Konkretne pytania, oraz wyczerpujące informacje na temat oferty. Pełen profesjonalizm. Zdecydowanie polecam." Tego typu komentarzy jest wiecej, tylko autor zapomnial uzyc innego slownictwa. Wiekszosc slow sie powtarza wiec jest to jednoznacznie widoczne ze zostaly one dodane przez jedna osobe.

06.05.2020 09:03

Nie mamy wpływu na to jakimi wypowiedziami kierują się inni opiniujący. Niewątpliwie komentarze wyglądają na podobne, być może to jedna osoba, a być może po prostu główną cechą rekrutera, z którym rozmawiają jest "konkret i rzeczowość" :). Komentarze są wystawiane przez osoby, które miały okazję brać udział w procesach rekrutacyjnych, które prowadzimy dla naszych Klientów.
    Dominik

26.02.2020 19:42

Polecam. Rozmowa bardzo miła, prowadzący bardzo profesjonalny, komplet informacji został mi szybko przekazany. Sympatyczna atmosfera.
    Jaa

12.03.2020 09:16

No rozmowa mila, ale oszukuja na niewiedzy ludzi i ich godzinach...

29.04.2020 08:51

Jeśli taka sytuacja zaistniała prosimy o kontakt A wyjaśnimy sytuację.
    Sylwester

15.04.2020 14:06

Rozmowa z Panią Ewelina bardzo miła i rzeczowa. Konkretne pytania, oraz wyczerpujące informacje na temat oferty. Pełen profesjonalizm. Zdecydowanie polecam

09.04.2020 11:08

Czy GRH oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?

14.04.2020 12:29

Dziękujemy za pytanie. Zależenie od prowadzonych przez nas projektów proponujemy współpracę na podstawie umowy o pracę tymczasową lub umowę zlecenie. W przypadku natomiast rekrutacji prowadzonych dla naszych partnerów biznesowych, którzy Kandydatów zatrudniają bezpośrednio u siebie w firmie jest to w przeważającej części umowa o pracę chyba, że Kandydat ustali inaczej z Klientem.
    Sławek

11.04.2020 00:56

Tomek

10.04.2020 18:15

Bardzo miła i rzeczowa rozmowa. Pan Kamil bardzo kompetentny rekruter.
    sobierw

10.04.2020 07:23

Rozmowa z rekruterem przebiegła bardzo konkretnie i rzeczowo, widać że Pan Kamil jest dobrze przygotowaną osobą, zadaje precyzyjne i konkretne pytania, sympatyczny głos i pozytywna energia otwiera rozmówcę i pozwala zachowywać się / odpowiadać swobodnie. Polecam tę firmę HR i tego rekrutera.
    Aneta

09.04.2020 12:45

Jestem bardzo zadowolona po rozmowie z Panem Rekruterem Kamilem. Rozmowa była bardzo rzeczowa i konkretna. Rozmawialiśmy przez około pół godziny, teraz czekam na dalsze informacje. Zdecydowanie jedna z lepszych rozmów w jakich uczestniczyłam. Szczerze polecam Pana Kamila, myślę, że jest to wzór do naśladowania jeżeli chodzi o rzetelne przeprowadzanie rozmów.
    Piotr

09.04.2020 09:30

Miła, rzeczowa obsługa. Bez zastrzeżeń.
    Jaaa

13.03.2020 09:13

Weszlem z ciekawosci o dziwo moj wpos zostal usuniety o tym jak wyliczyc godziny za ktore placa... przestrzegam przed pszustami!!! Ktorzy wykorzystuja trudna sytuacje innych bonie sadze by ltps tam wyjechal z przyjemnosci!!!!!

26.03.2020 11:38

Nie mamy możliwości usuwania wpisów na tej stronie. Prosimy o kontakt na adres [email protected] aby wyjaśnić sytuację.
    ant

19.03.2020 15:33

Zdecydowanie nie polecam. Zupełny brak kontaktu - ani przez stronę www (zapytanie przez formularz na stronie pozostało bez odpowiedzi), ani przez e-mail (również brak odpowiedzi - sprawdzałem też w folderze "spam"), ani telefonicznie.(miła pani odebrała telefon, zapytana o ofertę pracy zamieszczoną na stronie agencji obiecała, że za chwilę oddzwoni ale się nie doczekałem.

26.03.2020 11:37

@ant Bardzo nam przykro z zaistniałej sytuacji. Niestety nie otrzymaliśmy Twojej wiadomości. Prosimy o więcej informacji na adres [email protected] a postaramy się wyjaśnić zaistniałą sytuację.

13.03.2020 15:38

Osoba przeprowadzająca rozmowę bardzo kompetentna, rzeczowa. Sama atmosfera rozmowy miła. Nic dodać nic ująć.
    Marta

13.03.2020 10:51

Rozmowa kwalifikacyjna w biurze GRH przebiegła bardzo przyjemnie. Miałam okazję rozmawiać z panią Łucja, która jest osobą bardzo kompetentną i miłą.

09.03.2020 18:11

Stanowisko Pokojowa Francja ktos pracuje pracował przez ta agencje cos mozecie napisac jaka praca i pensja

12.03.2020 16:01

Najpierw rozmowa telefoniczna i szczegóły oferty wysłane na maila gdzie wszystkie informacje są uwzglednione jak stawka, nadgodziny i zakwaterowanie. Plusem jest że nie płci sie za zakwaterowanie. Wysokość wynagrodzenia zależna od ilości wyrobionych nadgodzin oraz czy zna się język francuski który jest dodatkowym autem:)

Zostaw merytoryczną opinię o GRH

Malarz Budowlany

Sallanches

Pracownik Ogólnobudowlany

Belle-Plagne

Pracownik techniczny / Konserwator (złota rączka)

La Clusaz

1700 - 1800 EUR / m