3.9/5

• Matysówka
  • Rudna Wielka
  • Krasne
  • Podłęże

3. Opinie o pracodawcach Rzeszów
  5. Opinie o GRH

Opinie o GRH Rzeszów

Nie przegap nowości o GRH!

Lutnik

23.11.2020 13:05

Bardzo pozytywny przebieg rekrutacji z Panią Łucją Hadam. Pełny profesjonalizm. Polecam.
    Ewelina

20.11.2020 13:33

Rekrutacja na bardzo wysokim poziomie. Rozmowa z Panią Kasia okazała się nie tylko bardzo miła ale rowniez rzeczowa i konkretna. Wszystkie informacje w sposób jasny i przejrzysty zostaly przekazane. Polecam !!!
    Piotr

19.11.2020 09:23

Rekrutacja przebiegła szybko i sprawnie. Moją sprawą zajęła się Pani Katarzyna, dzięki niej przebiegło wszystko pozytywnie. Dziękuję za pomoc.
    Grzegorz

13.11.2020 22:58

Bardzo polecam współpracę z Panią Katarzyną J. !!! Konkretna, rzeczowa rozmowa, szybki feedback!!! Profesjonalizm w każdym calu!!! Ponad to bardzo miła i życzliwa!!! Dzięki tej przemiłej i pomocnej Pani będę polecał firmę GRH. Bardzo dziękuję i pozdrawiam !!!
    Monika

06.11.2020 16:42

Bardzo polecam firmę GRH Polska, szczególnie pracujące w niej Panią Łucję i Panią Monikę bardzo pomocne i miłe panie, dzięki ich pomocy znalazłam bardzo szybko pracę jaką zawsze chciałam.
    Maciej

29.10.2020 10:35

Polecam rozmowy z firmą GRH. Bardzo profesjonalna obsługa kandydata i dobry kontakt z prowadzącym projekt rekrutacyjny (Pan Kamil). Wszystkie informacje o kolejnych etapach procesu przekazywane na bieżąco i bardzo szczegółowo. Dziękuję za profesjonalną obsługę :)
    monika

27.10.2020 20:38

Moja współpraca z Agencją GRH w Rzeszowie była bardzo dobrym wyborem. Dwukrotnie realizowałam kontrakt i byłam zadowolona ze współpracy z Agencją, z wszelkich kwestii formalnych, równocześnie z wykonywanej pracy czy możliwości indywidualnego zakwaterowania... Doceniam podejście i profesjonalizm, w szczególności Pani Moniki, jestem wdzięczna za skuteczność i pomoc we wszelkich sprawach, choćby tych które wyniknęły z racji pandemii podczas mojego pobytu za granicą i za pomoc w ich uregulowaniu po powrocie. Doceniam wysiłek Pracowników, m.in. Pani Gabrieli czuwajacej nad bieżącym kontraktem, czy Kadrowych i Księgowych które działają zawsze na czas. Jestem usatysfakcjonowana i zadowolona. W kwestii spraw formalnych nie mam żadnych zastrzeżeń, umowy przejrzyste, a wynagrodzenia zawsze terminowo i rzetelnie wypłacane. AGENCJA JAK NAJBARDZIEJ GODNA ZAUFANIA. Polecam !
    Yadwis

22.10.2020 15:01

Brałem udział w rekrutacji do pracy za pośrednictwem GRH. Jestem zadowolony z przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej i z prowadzenia mojej sprawy do spotkania z pracodawcą. Rozmowa przebiegła w miłej atmosferze i była rzeczowa.
    Klaudia

22.10.2020 12:18

Pani Gabrysia która prowadziła moją rekrutację jest przemiłą osobą i bardzo pomocną. Już na miejscu pracy mogłam liczyć na jej pomoc i kontakt w każdej chwili. Wszystkie formalności były dopełnione i nie było żadnych ukrytych informacji. Bardzo polecam współpracę z tą agencją.
    Katarzyna

21.10.2020 07:21

Miła obsługa. Ciekawe iferty pracy. Polecam za speawnt kontakt i prowadzenie rekrutacji.
    Misiek

19.10.2020 16:34

Dostałem od Grh propozycje pracy w Francji wszystko ładnie pieknie pracodawca miał potwierdzić moją kondydature oczywiscie ten francuski.I cisza nastała pani z biura powiedziała że dzień pózniej piwinno być info zero odzwewu.Zadzwoniłem nikt nie odebrał dostałem sms że jutro zostane poinformowany czy tak czy nie.Do dziś nie dostałem ani telefonu ani sms.Jednym słowem olać taką firme. Zresztą nie wiadomo ci by było w Francji a na ih pomoc chyba nie ma co liczyć.To tak dla tych co by chcieli z nimi wyjechać.Też sceptyczny byłem do opini niżej.Ale jak kogoś niechca czu się nie załapał to sie informuje Pani Piterara nie wiem czy dobrze napisałem nazwisko .
    Zespol rekrutacyjny FR

20.10.2020 09:03

Proces rekrutacyjny każdego kandydata ma kilka etapów i dotyczy to także czasu oczekiwania na informacje zwrotną ze strony klienta. Być może informacja zwrotna jaką jest także wiadomość mailowa o przebiegu rekrutacji trafiła do spamu. W celu wyjaśnienia sytuacji zapraszam do kontaktu.
    Ewa

19.10.2020 12:54

W sezonie zimowym 2019/ 2020 za pośrednictwem APP GRH pracowałam we Francji. W czasie trwania kontraktu współpraca przebiegała wzorcowo. Kontakt, reakcja na zgłaszane uwagi, wypłata wynagrodzenia - bez zarzutu (dla Pani Moniki podziękowanie za rzetelność i cierpliwość) Jeśli tylko warunki aktualnie panujące nie wpłyną na możliwości podjęcia pracy, zamierzam kontynuować współpracę z GRH. Zdecydowanie POLECAM
    Paweł. P.

19.10.2020 11:18

Bardzo konkretne i merytoryczne podejście do tematu. Mila i profesjonalna rozmowa. Szybkie załatwienie spraw i co za tym idzie minimum formalności. Zdecydowanie polecam. Dam będę wracał.

Oferty pracy - GRH

Malarz Budowlany

Sallanches

Pracownik Ogólnobudowlany

Belle-Plagne

Pracownik techniczny / Konserwator (złota rączka)

La Clusaz

1700 - 1800 EUR / m

Jakub Lublin

18.10.2020 14:35

Pragnę dodać, że z Panią Moniką wszystko załatwia się szybko i sprawnie. Pozdrawiam serdecznie cały zespół.
    Jakub Lublin

18.10.2020 14:30

Grh Rzeszów jak da mnie pełna profesjonalność. W ciągu trzech dni załatwione niezbędne dokumenty, badania itd. We wtorek rozmowa, a już w niedzielę pierwszy dzień w pracy we Francji w hotelu na kuchni. Firma do końca wywiązała się ze wszystkim co było ustalone. Pieniądze na czas, dokumenty jeszcze raz pełna profesjonalność. Polecam. Jakub.
    Grzegorz Sz

16.10.2020 23:39

Rozmowę rekrutacyjną z Panią Łucją mogę ocenić jedynie pozytywnie: profesjonalnie, konkretnie, rzeczowo a co najważniejsze słownie a ta cechą jest żadko spotykana wśród rekruterów.
    An

15.10.2020 19:54

Polecam! Podczas powrotu z Francji w momencie rozpoczęcia pandemii, stały i pomocny kontakt z panią Moniką, nawet po godzinie 18:00. To moja pierwsza praca znaleziona przez agencję, jestem bardzo zadowolona, polecam każdemu i liczę na dalszą współpracę w lepszych czasach.
    Krzysztof

15.10.2020 16:17

Bardzo polecam współpracę z firmą GRH - Rzeszów. Miałem przyjemność trafić na Pana Kamila. Pierwszy raz spotkałem się z taką życzliwością w trakcie trwania rekrutacji. Niesamowity kontakt - byłem informowany na bieżąco na jakim etapie się znajduję. Wszystkim życzę, żeby każda rekrutacja wyglądała w ten sposób. Bardzo dziękuję za współpracę.
    Krzysiek

13.10.2020 20:31

Po pierwszym etapie bardzo pozytywnie oceniam przeprowadzoną rozmowę z Panią Katarzyną. Spotkanie było profesjonalnie przeprowadzone w miłej atmosferze, rzeczowo oraz interesująco przedstawiona oferta pracy. Serdecznie polecam.
    Michał

13.10.2020 10:44

Rozmowa przebiegała w miłej atmosferze, sprawnie, temat oferty pracy został dokładnie omówiony - oceniam na duży plus.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GRH?

Anna

11.10.2020 09:21

Współpraca z firmą GRH to czysta przyjemność. Kontakt z P. Łucją Hadam rzeczowy i merytoryczny. Pełny profesjonalizm . Serdecznie polecam ten sposób poszukiwania pracy
    Misiek

09.10.2020 13:00

Może byście napisali jake stawki są proponowane w Francji na budowie i warunki mieszkalne.Kogo obchodzi jak rekrutacja przeszła dostałeś prace pracujesz napisz co i jak po to te forum jest.
    Zespół rekrutacyjny FR_GRH

09.10.2020 16:25

Kandydaci otrzymują oferte mailowo z warunkami wspołpracy w zależności od aktualnie prowadzonej rekrutacji. Stawki zależą m.in. od stanowiska czy doświadczenia. Warto także brać pod uwagę system wypracowywanych nadgodzin dających wyższe wynagrodzenie, czy zakwaterowanie zapewniane przez nasza firmę. Jeżeli jest Pan zainteresowany pracą na danym stanowisku to po aplikacji i spełnieniu oczekiwań klienta przedstawiane są szczegółowe warunki współpracy (m.in.stawka wynagrodzenia podstawowego, nadgodziny, dieta, rodzaj umowy, warunki dojazdu czy zakwaterowanie) Zapraszam do zapoznania się z aktualnymi ofertami na naszej stronie www.grhpolska.com
    kandydat

08.10.2020 09:48

Jestem bardzo zadowolona i polecam firmę. Miałam kontakt z panią Łucją, wszystko bardzo profesjonalnie, czułam opiekę, serdecznie polecam. Pozdrawiam
    Greg

07.10.2020 10:20

Bardzo profesjonalne podejście do kandydata, miła owocna rozmowa. Polecam agencje bardzo profesjonalnie.
    Grzegorz

06.10.2020 22:01

Rekrutacja przebiegała sprawnie, po wysłaniu CV dostałam telefon od firmy, umówiona pierwsza rozmowa w GRH, szybka odpowiedź zwrotna, następnie rozmowa u przyszłego pracodawcy. Jestem zadowolony i polecam firmę. Wszystko bardzo profesjonalnie, rekruter dzwoni do kandydata po rozmowie dopytać jak poszło i ogólnie o wrażenia. Polecam
    Stanisław

05.10.2020 11:34

Gorąco polecam firmę jako pośrednika pracy. Merytoryczna rozmowa z rekruterem pozwoliła mi szybko przejść dalej do rozmowy z pracodawcą. Trafne pytania oraz zrozumienie branży - daje duży plus dla GRH. Dziękuję również za nadanie szybkiego biegu sprawom. Dziękuję

Kontakt - GRH

Laurowa 2 35-232 Rzeszów

Branża główna: Praca tymczasowa

Jarek

01.10.2020 15:29

Bardzo pozytywnie oceniam współpracę z GRH. Po wysłaniu zgłoszenia o chęci uczestniczenia w rekrutacji otrzymałem w krótkim czasie telefon od p. Łucji. Następnie rozmowa przez videokomunikator. Cały przebieg procesu rekrutacji, zarządzanie kontaktem z potencjalnym pracodawcą, bardzo sprawnie i profesjonalnie. Szczerze polecam.
    Miłosz

30.09.2020 12:27

Bardzo pozytywny kontakt z P. Łucją Hadam. Każda rozmowa profesjonalna, miałem poczucie zainteresowania i wsparcia w dotarciu do pracodawcy z jednoczesną chęcią dopasowania godzin spotkań z potencjalnym pracodawcą. Po rozmowie miły kontakt ze strony Pani Łucji w sprawie oceny odbytej rozmowy. Polecam!
    Manager GRH

30.09.2020 17:17

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że ma Pan pozytywne doświadczenia ze współpracy z nami. Polecamy się na przyszłość.
    Andrzej

29.09.2020 09:37

Wysłałem CV, dzwoniłem czy wszystko ok, po potwierdzeniu już nie było żadnego odzewu, wg. mojej oceny mój profil był dopasowany do ogłoszenia - które co chwile jest odnawiane, a co do większości tutejszych opinii - mam wrażenie że są pisane przez HR
    Manager GRH

30.09.2020 17:15

Dziękujemy za opinię. Panie Andrzeju prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia sytuacji [email protected]
    B.Ż.

29.09.2020 16:15

Ogólne wrażenie pozytywne, osoba przeprowadzająca ze mną rozmowę rekrutacyjną była uprzejma i rzeczowa.
    Alek

29.09.2020 10:52

Współpraca z ta firma to bardzo pozytywne doświadczenie. Pomoc, fachowość i zrozumienie. Chciałbym aby wszystkie kontakty przy pośrednictwie pracy tak właśnie wyglądały Pozdrawiam serdecznie
    Mariola

25.09.2020 17:59

Rekrutacja przebiegła sprawnie, następnego dnia po wysłaniu CV tel od firmy GRH i umówiona rozmowa. Miałam przyjemność rozmawiać z Panem Kamilem Kaszyckim, który w uprzejmy i kulturalny sposób przeprowadził rozmowę. Kompetencja i profesjonalizm :)
    Mariusz

25.09.2020 17:58

Bardzo profesjonalne podejście do procesu rekrutacji. Krótki czas pomiędzy wysłaniem CV a rozmową w firmie i przyszłym pracodawcą. Duże zaangażowanie Pana Kamila by rozmowa przebiegała w sposób przyjazny a jednocześnie merytoryczny. Elastyczne podejście co do terminów spotkań. Podczas procesu rekrutacji uzyskuje się wrażenie troski GRH - Rzeszów o osoby które ubiegają się o pracę. Polecam!!!
    Gabriela

18.09.2020 13:11

Rekrutacja przeprowadzona w sposób profesjonalny i rzetelny. Jedna z lepszych rozmów jakie miałam. Pani Łucja to przemiła osoba, zadawała bardzo precyzyjnie i rzeczowo pytania, atmosfera całkowicie bezstresowa:) Szybki kontakt, zgodnie z ustaleniami, a po zakonczonej sukcesem rekrutacji feedback i dobre słowo. Zdecydowanie polecam!

17.09.2020 08:30

Bardzo profesjonalnie przeprowadzony proces rekrutacji. Merytoryczna rozmowa, feedback po spotkaniach, polecam

15.09.2020 20:48

GRH Polska to nie jest pierwszą Firma z tej branży z którą miałem kontakt. W tym przypadku kontakt równa się profesjonalizm. Polecam szczególnie Panią Łucję. Bardzo profesjonalne podejście, pełne zaangażowanie.
    Lukasz

15.09.2020 09:35

Jestem pod wrażeniem poziomem profesjonalizmu ze strony konsultantki Katarzyny J. Rozmowa w sprawie pracy w której zawarte zostały wszystkie potrzebne informacje z obu stron, profesjonalnie i bez nerwów. Miła atmosfera. Polecam
    Arek

15.09.2020 09:28

Bardzo pozytywnie oceniam cały przebieg rekrutacji prowadzony przez GRH-Rzeszów. Duża kultura osobista osób prowadzących. Bardzo sprawna komunikacja. Także, duża pomoc merytoryczna ze strony osób prowadzących rekrutację w kwestii lepszego poznania możliwości jakie oferuje rynek pracy w Rzeszowie. Krótko mówiąc: osobom tam pracującym warto zaufać.
    Fikar

10.09.2020 12:07

Rozmowa w milej atmosferze, konkretna bez niepotrzebnych pytań nie majacych nic wspólnego z rekrutacją. Szybki kontakt. Polecam.
    MarleneW

09.09.2020 07:14

Rekrutacja przebiegała bardzo sprawnie, po wysłaniu CV na następny dzień dostałam telefon od firmy, sprawnie umówiona pierwsza rozmowa w GRH, szybka odpowiedź po, następnie 2 rozmowy u przyszłego pracodawcy. Jestem bardzo zadowolona i polecam firmę. Miałam kontakt z panem Kamilem, wszystko bardzo profesjonalnie, rekruter dzwoni do kandydata po rozmowie, miło dopytać, jak poszło i ogólnie o wrażenia. W każdej chwili można z nim się dodatkowo skontaktować i rozwieje wszelkie wątpliwości. Mój obecny pracodawca zatrudnił już kilka osób za pośrednictwem tej firmy, szczerze polecam. Pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o GRH