3.9/5

• Matysówka
  • Rudna Wielka
  • Krasne
  • Podłęże

3. Opinie o pracodawcach Rzeszów
  5. Opinie o GRH

Opinie o GRH Rzeszów

Nie przegap nowości o GRH!

Jan

12.03.2020 15:04

Miła obsługa, przyjemni pracownicy, czyste i zadbane biuro. Na pierwszy rzut oka, firma wydaję się OK.
    Andrzej

12.03.2020 12:38

Rozmowa kwalifikacyjna w biurze GRH przebiegła bardzo miło i w sposób bez stresowy co jest na duży plus. Mam już również umówioną kolejną rozmowę u Pracodawcy i myślę, że przebiegnie również pozytywnie i zakończy się umową :) Współpraca przebiega dobrze i bez problemów. Z tego co się orientuje to wypłaty również są rozliczane uczciwie ale to też w ogromnej mierze zależy od Pracodawcy z którym GRH ma umowę. W mojej skromnej opinii warto skorzystać :)
    Pelagia

09.03.2020 13:18

Rozmowa przeprowadzona profesjonalnie, w komfortowych warunkach, stres związany z rozmową ograniczony do minimum, szybka weryfikacja i miły kontakt. Sprawnie, w dobrej atmosferze. Kolejne kroki szybko i rzetelnie przedstawione. Polecam zarówno kandydatom jak i pracodawcom.
    Maciej S

06.03.2020 22:26

Miałem kontakt jako kandydat, profesjonalnie przeprowadzona rozmowa, w miłej atmosferze. Bardzo szybkie wręcz ekspresowe podsumowanie i dalsze kroki związane z kolejnym etapem. Pracodawcom też polecam korzystanie z usług GRH, myślę, że będą równie zadowoleni jak ja.
    Konrad

05.03.2020 22:38

Bardzo profesjonalnie przeprowadzona rozmowa, a zarazem w miłej atmosferze. Dużo konkretów, kontakt z pracodawcą poprzez rekrutera bardzo szybki i sprawny.
    Łukasz

05.03.2020 12:42

Profesjonalizm w każdym calu.
    Kamil M

05.03.2020 12:31

Profesjonalne podejście, bardzo pomocni ludzie. Zbierają istotne informacje i starają się dopasować oferty pod wymagania kandydata. Polecam współpracę.
    Jacek

05.03.2020 12:29

Bardzo pozytywne odczucia po rozmowie. Nie znam jeszcze jej wyniku, ale opisuje sam proces. Rozmowa z Panem Rekruterem przebiegła w bardzo miły sposób, ale bardzo konkretnie. Rozmawialiśmy ok 1/2 godziny po których zostało tylko czekać na informację czy będzie dalszy etap. Przeszedłem w swoim życiu naprawdę dużo rozmów kwalifikacyjnych (nie chodzi o ciągłe zmiany, ale o staż pracy jaki posiadam) i ta rozmowa może zaliczać się do jednej z lepszych w mojej karierze. Mam nadzieję że opinia będzie pomocna w zdobyciu pracy jakiej oczekujemy :)
    Jakub Dz

05.03.2020 11:54

Bardzo profesjonalne podejście, pracownicy życzliwi i sympatyczni którzy chętnie udzielają porad oraz pomocy. Polecam!
    Piotr

05.03.2020 11:49

Rozmowa została przeprowadzona w sposób bardzo profesjonalny. Miła atmosfera wprowadzona przez Pana Kamila to wielki plus. Jestem pod wrażeniem.
    Kuba

04.03.2020 13:23

Bardzo miłe i profesjonalne doradztwo w sprawie pracy. Pozdrawiam Panią Łucję
    zsw

04.03.2020 13:11

Profesjonalna i bardzo miła obsługa.
    Mariusz

28.02.2020 21:53

Dla Pana Kamila K. obowiązkowa premia, rekrutacji przeprowadzona na najwyższym poziomie, bardzo miły kontakt przez cały proces rekrutacji, widać wiedzę i pasję Pana Kamila do tego co robi. Wszystkie informacje przekazywane były bardzo rzeczowo, konkretnie i skrupulatnie.
    Manager GRH

02.03.2020 16:00

Panie Mariuszu, Bardzo dziękuje za Pana opinię. Zgadzam się, że Pan Kamil zasługuje na pełne docenienie za swój wkład w funkcjonowanie firmy. Jest on osobą bardzo zaangażowaną w codzienne wyzwania. Dziękujemy za podzielenie się Pana spostrzeżeniami i sugestią. Pozdrawiam Manager Działu rekrutacji

Oferty pracy - GRH

Malarz Budowlany

Sallanches

Pracownik Ogólnobudowlany

Belle-Plagne

Pracownik techniczny / Konserwator (złota rączka)

La Clusaz

1700 - 1800 EUR / m

Zibi

20.02.2020 19:01

Witam chce wyjechać jako monter płyt karton gips i jak wygląda praca i ile jest faktycznie godzin czy można pracować około 50h tygodniowa i jakie wypłaty za cały mieisac. Pozdrawiam
    Dział rekrutacji GRH

26.02.2020 08:12

Prosimy o kontakt tel. 502 305 151
    Paweł

22.02.2020 16:07

Cały proces rekrutacji przebiegł w sympatycznej atmosferze. Informacje o ofercie pracy zostały przekazane rzetelnie. Dobry kontakt. Polecam i pozdrawiam
    Kandydatka

21.02.2020 14:45

byłam uczestniczką rekrutacji w Firmie GRH. Trafiłam na sympatyczną i profesjonalna obsługę. Dodam, że osobą rekrutującą mnie była Pani Ł. przesympatyczna osoba.
    Małgorzata

12.02.2020 15:26

Profesjonalne podejście do klienta, rzetelne i sprawne przekazywanie informacji zwrotnej. Osobiście wspolracowalam z p. Kamilem i polecam.
    Magdalena

10.02.2020 10:42

Pracuję z tej agencji już drugi raz. Jak do tej pory nie było żadnych problemów. Kontakt bez zastrzeżeń i pozytywne podejście do pracownika. W samym biurze na prawde zgrana organizacja. Nie ma zamieszań jak to bywa w innych agencjach, czego doświadczyłam. Polecam ;)
    Daniel

06.02.2020 14:09

W pełni polecam współpracę. Profesjonalizm i kontakt super. Wszystko jak należy. Obsługiwał mnie Pan Kamil, którego również gorąco polecam
    DexterRz

05.02.2020 17:24

Pracuje przez ich agencje 3 dzień kontakt z biurem jest ok oferty pracy tez świetne Bo trafiłem akurat w miejsce które mi się podoba. Pan Kamil K. świetnie mnie obsłużył i poinstruował oraz przedstawił cala ofertę itp. Pracuje ze mną 3 chłopaczków którzy byli pierw zatrudnieni przez tą firmę i są mega zadowoleni. Polecam z ręką na sercu

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GRH?

Tomisz

04.02.2020 20:24

Bardzo profesjonalnie przeprowadzony cały proces rekrutacji. Ciągły kontakt i wymiana informacji. Dobre przygotowanie do przeprowadzanej rozmowy i elastyczność jeśli chodzi o dostosowanie się do preferowanych terminów spotkań.

04.02.2020 12:15

Profesjonalna Rozmowa. Sprawnie poprowadzony proces rekrutacji. Miła, kompetentna i komunikatywna obsada.Polecam.

04.02.2020 09:54

Profesjonaliści w każdym calu. Sprawnie i dyskretnie poprowadzony proces rekrutacji. Miła, kompetentna i komunikatywna obsada. Gorąco polecam.
    Piotr

03.02.2020 09:49

Bardzo dobra agencja pracy, pracują w niej kompetentni pracownicy którzy znają się na rzeczy. Przedstawiają ofertę pracy na która wysyłaliśmy swoje CV. Mogę śmiało ja polecić tym którzy maja wątpliwości czy udać się na spotkanie rekrutacyjne...
    Agnes

02.02.2020 20:47

Dziękuję za współpracę. Profesjonalny serwis rekrutacyjny. Dobra komunikacja. Polecam
    DP

02.02.2020 19:11

Bardzo szybka reakcja i umówienie spotkania. Kontakt na najwyższym poziomie. Bardzo wysoka kultura osobista. Sama rozmowa bardzo rzeczowa, jednocześnie w przyjaznej atmosferze. Polecam! DP

Kontakt - GRH

Laurowa 2 35-232 Rzeszów

Branża główna: Praca tymczasowa

Mw

01.02.2020 19:08

Super kontakt z rekruterem. Na bieżąco informacja zwrotna. Polecam ????
    Harnas_20

01.02.2020 18:36

Generalnie wszystko ok. Dość rzeczowo, każdy wie o co chodzi :)
    Kacper

01.02.2020 16:45

Polecam serdecznie
    Ed.

01.02.2020 12:40

Proces rekrutacyjny przeprowadzony bardzo poprawnie, Rozmowa kwalifikacyjna przeprowadzona w komfortowych warunkach dla kandydata.
    Bartek

31.01.2020 14:16

Proces rekrutacyjny przebiegł sprawnie , wszystkie informacje na temat pracy zostały mi przedstawione. Jestem zadowolony i polecam . Ps. Pozdrawiam dwie mile Panie z działu HR :)
    Maciej

24.01.2020 09:23

Bardzo dziękuję za sprawnie przeprowadzony proces rekrutacyjny. Bardzo dobry kontakt, informacje były udzielane w sposób bardzo rzeczowy.

20.09.2019 13:25

Czy w umowie ujęte jest pełne wynagrodzenie pracownika czy tylko podstawa? Jak to wygląda w firmie GRH, interesuje mnie praca jako Cieśla.

02.11.2019 17:00

Kazda firma podaje stawke godzinowa w brutto /na terenie Francji obowiązuje 35 godzin pracy /tydz dopuszcza się prace 37 godzin/tydz co daje w miesiącu 151 godzin lub 170 godzin / Prostym jezykiem mowiac 4 dni po 8 godzin w piątek do godziny 13,00 ( godziny na śniadanie nie sa płatne) dlatego dostajesz dietę wysokości 9-11 euro ( zależy od regionu i patrona może być kasa lub talon który można zrealizować w restauracji lub w sklepie /zywnosc/ Zadna agencja nie podaje tzw dojazdowek czyli stref od 11km od macierzystej bazy Ja mam /serwis/ za 1 zone 2,54 euro /dzień przepracowany
    N8cj

07.01.2020 15:17

W Polsce to niedopuszczalne pracować tak mało w tygodniu..
    marek

03.12.2019 20:39

planuje wyjazd do francji jako momter docieplen ,napiszcie cos wieciej na jakich warunkach itd.i czy polecacie grh pozdrawiam
    Łysy

28.11.2019 21:50

Planuje wyjazd do Francji jako monter płyt gk napiszcie coś więcej jak ktoś był i pracował już dla grh jakie warunki socjalne jakie opinie.
    Xxx

20.11.2019 11:17

Witam jak wygląda praca we Francji jako monter płyt karton gips ile godzin można pracować tyg i jak wychodzi się miesięcznie ?
    Łukasz

21.11.2019 12:53

Również chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca na tym stanowisku z góry pozdrawiam i czekam na odpowiedz
    Dział rekrutacji GRH

28.11.2019 21:02

Prosimy o kontakt z działem rekrutacji. Chętnie wyjaśnimy wszystko ????
    Wujek dobra rada

28.11.2019 20:58

Bardzo miła rozmowa rekrutacyjna. Profesjonalne podejście rekrutera który zamiast zadawać dziwne pytania był zainteresowany konkretami. Stały kontakt. Do polecenia.
    Hugo

10.11.2019 08:45

Agencja w sumie dobra tylko zależy gdzie trafisz nie polecam filtrów Sędziszów Małopolski (usunięte przez administratora)
    Mati

18.09.2019 19:22

Uważajcie na nowo ofertę pracy monter bardage praca we Francji praca u Turka jedzie się rano po 100 km do pracy w jedno stronę nie płatne godziny obcina i robota bardzo bardzo w szybkim tempie nie polecam już tam bardzo dużo ludzi się przewinęło nie polecam

02.11.2019 17:11

Zawsze możesz zrezygnować Jaki godziny tobie obcina /za sniadani czy za dojazd/ Jeżeli masz obcięte godziny za sniadanie i dojazd to musisz posiadac dietę /od 9 euro w gore / Za dojazd przysługuje tobie tzw dojazdówka powyzek 75 km od bazy chyba 8,20 euro plus ciepły posilek

02.08.2019 11:54

02.11.2019 16:23

rafal 22!!! To zależy od kierownictwa firmy Jeżeli masz PJ dłużej niż 5 lat możesz obslugiwac podnosniki teleskopowe nożycowe czy sztaplarki mini koparke max do 6 ton masy całkowitej po krótkim przeszkoleniu przez kierownika działu /obsluga i bezpieczeństwo/ Wymóg upranien na ten sprzęt jest olewany przez inspektorow pracy ale nie przez zandarmow jezeli wyjedziesz na drogę publiczna

Zostaw merytoryczną opinię o GRH