3.9/5

• Matysówka
  • Rudna Wielka
  • Krasne
  • Podłęże

3. Opinie o pracodawcach Rzeszów
  5. Opinie o GRH

Opinie o GRH Rzeszów

Nie przegap nowości o GRH!

Krzysztof

08.06.2021 17:32

Profesjonalne doradztwo oraz prowadzenie rekrutacji. Stały kontakt oraz wszystko zgodnie z umową. Jeżeli miał być kontakt do końca tygodnia to był. I wiele, wiele innych. Polecam
    Edyta

08.06.2021 09:08

Pragnę podzielić się pozytywnymi wrażeniami z rekrutacji. Szybki odzew po wysłaniu dokumentów aplikacyjnych, sprawny przebieg procesu rekrutacyjnego, stały kontakt kontakt ze strony rekrutera i w przypadku pytań lub wątpliwości udzielanie rzeczowych informacji. Interview przeprowadzone bardzo merytorycznie jednocześnie w miłej atmosferze. Z przekonaniem rekomenduję Agencję GHR innym osobom poszukującym pracy. Szczególnie polecam Panią Anną odpowiedzialną za rekrutację, w której miałam przyjemność brać udział. Jest osobą zarówno kompetentną jaki i życzliwą. Można odczuć, że lubi swoją pracę i znakomicie ją wykonuje :)
    Daniel

07.06.2021 16:54

Bardzo rzeczowa profesjonalna rozmowa. Pani Rekruterka miła. Polecam
    nicknick

02.06.2021 18:52

Ja kiedys mialem watpliwą przyjemność z panią Bożeną, której postawa bardzo zniechęciła mnie do firmy i aplikowania na ich oferty w przyszlosci. Ale jednak za jakiś czas wyslalem znów cv, proces rekrutacji został wycofany ale inna pani rekruter była bardzo miła i profesjonalna juz
    Dział rekrutacji

07.06.2021 16:21

Dziękujemy za Pana opinię. Cały czas doskonalimy nasze procesy rekrutacji aby sprostać wymaganiami Kandydatów, tym bardziej doceniamy że zauważył Pan progres.
    Damian1234

07.06.2021 15:48

Polecam kontakt z Panią HR Anną Olejarski. Rozmowa przeprowadzona przez Panią Anne byla bardzo profesjonalna i kulturalna. Pani Anna jest pomocną i życzliwą osobą. A to sie czesto nie zdarza, w szczególności moim przypadku.
    Daniel Wojdyło

12.05.2021 17:49

Szybko, sprawnie i bardzo profesjonalnie przeprowadzony proces rekrutacji. Już w tym samym dniu, w którym wysłałem CV, dostałem telefon zapraszający mnie na rozmowę w sprawie pracy. Rozmowa kwalifikacyjna odbyła się z Panią Anną Olejarski, która okazała się niezwykle miłą, rzetelną i kompetentną osobą. Poczułem się pozytywnie zaskoczony, gdyż pierwszy raz doświadczyłem tak sumiennej i serdecznej obsługi. Pani Ania chętnie wytłumaczyła wszelkie niejasności oraz w tempie błyskawiczny zorganizowała spotkanie z pracodawcą. Uważam, że jest to pośrednictwo warte co najmniej 5 gwiazdek i 10/10 punktów. Zdecydowanie polecam tę firmę innym i sam na pewno, w razie potrzeby, ponownie skorzystam z jej usług w przyszłości. Tym, którzy poszukują pracy, szczerze proponuję wysłanie CV do GRH, a pracodawcom, szukającym solidnych pracowników, polecam skorzystanie z usług jednej z najlepszych agencji pośrednictwa pracy, jaką jest GRH Polska.
    Anna Olejarski

02.06.2021 12:11

Panie Danielu, bardzo dziękuję za tak miłe słowa. Sprawiają one, że motywacja do pracy jest jeszcze większa. Mam nadzieję, że uda się nam jeszcze porozmawiać w kolejnym procesie :)
    alip1967

02.06.2021 08:57

Witam, oferta na którą aplikowałem miała być dostępna w systemie zdalnym. Na tej podstawie postanowiłem na nią aplikować. Cóż w tzw. międzyczasie nastąpiła diametralna zmiana, tzn. bierzemy tylko ludzi z Rzeszowa (w temacie rekrutacji posiadam wieloletnie doświadczenie) . Pytanie- zmiana zasad gry w trakcie gry? No nie brzmi to najlepiej. Plusem był kontakt z osobą, która przeprowadzała ze mną rozmowę- Pani Anna Olejarski. I to tyle.
    Anna Olejarski

02.06.2021 12:08

Rozpoczynając proces otrzymałam informacje o tym, że nasz Klient jest otwarty na możliwość pracy zdalnej. Postanowiłam opublikować ofertę, bez wcześniejszego upewnienia się, że faktycznie ta forma współpracy jest akceptowalna. Po odbyciu rozmowy z Managerem Zatrudniającym, podczas której zostało mi wyjaśnione, że aktualnie skupiamy się na osobach mogących pracować stacjonarnie w biurze, niezwłocznie zmieniłam treść ogłoszenia oraz skontaktowałam się z Kandydatami, którzy zaaplikowali z pytaniem czy są gotowi na pracę w systemie stacjonarnym. Nie poszukujemy osób wyłącznie z Rzeszowa, a takich, którzy są gotowi na podjęcie pracy stacjonarnej. Jeżeli otrzymałam informację o braku takiej możliwości zapewniłam Kandydatów, że w momencie rozpoczęcia działań oferujących pracę z dala od Rzeszowa, będziemy się kontaktować. Przepraszam za zaistniałą sytuację.
    ANNA

11.05.2021 17:12

Polecam, aplikowanie na oferty pracy. Szybko i sprawnie przeprowadzona rekrutacja. Rozmowa kwalifikacyjna merytoryczna.
    Wojti

11.05.2021 16:41

Firma GRH pomogła mi w znalezieniu pracy związanej z moim kierunkiem. Rekruter p. Kamil - profesjonalista w swoim fachu. Pytania konkretne, sprawny przebieg informacji oraz informowanie na bieżąco o postępach związanych z rekrutacją, mega plus! Zdecydowanie mogę polecić!
    WitoRes

07.05.2021 15:27

Bardzo miła i profesjonalna rozmowa kwalifikacyjna. Koleje etapy kwalifikacji odbędą się już z pracodawcą. Konkretnie i rzeczowo przedstawione warunki oferty. Jestem zadowolony - polecam. Warto wysłać CV do GRH!
    Wiktor

04.12.2020 18:42

Mocno zastanawia mnie ta firma. Obserwuję od dłuższego czasu ich oferty pracy w Internecie. Wysłałem sporo cv i albo cisza, albo natychmiastowa odpowiedź, że rzekomo im przykro. Nigdy nic rzeczowego nie napisali, a uważam, że nieraz na bank nie kontaktowali się z pracodawcą, ale od razu są nastawieni na nie. Jest coś takiego jak naruszenie prawa i uważam, że oni podpadają pod to. Nikt nie może być dyskryminowany choćby ze względu na wiek, a oni według mnie to robią. Ogłoszenia o bzdurnych zajęciach, mało płatnych i wymagania jak na kosmonautę. A nieraz piszą, że doświadczenie nie wymagane. Te same ogłoszenia tygodniami, to kogo oni szukają? Może ktoś z firmy raczy się ustosunkować do tej opinii? Podobno firmy ludzi szukają, ale lepiej takich pośredników omijać z daleka.
    Kas

05.05.2021 09:19

Gdy zostałam odrzucona z powodu nie spełniania kryteriów wyboru i odpisałam pani rekruter że żadne kryteria nie były wypisane w ogłoszeniu, to jakoś nie raczyła mi odpowiedzieć o jakiś wyimaginowane kryteria im chodzi

05.05.2021 11:22

Dziękujemy za informacje. Prosimy o ponowne wysłanie maila. Na każdą prośbę o informację zwrotną staramy się odpisać. Być może przez nieuwagę Pani mail został bez odzewu.
    Wacek

01.05.2021 16:09

Oni biorą za pracownika ok 26 euro takie minimum, tobie płacą 11 euro podatku nie płacą bo korzystają z francuskiej stopy wolnej od podatku, ZUS od średniej krajowej, i normalne ubezpieczenie chorobowe z A1, niewiele ci pokryje ZUS jak by Ci się coś stało, radzę dokładnie przeczytać umowę, dla nich to czysty zysk dla ciebie ryzyko
    Zespol rekrutacyjny FR

05.05.2021 09:40

Warunki współpracy są wysyłane do każdego pracownika mailem przed rozpoczęciem formalności. Akceptując warunki wiedział Pan, że w oparciu o zawieraną umowę o pracę będzie Pan ubezpieczony na podstawie Formularza A1. Ponadto o dodatkowym ubezpieczeniu można decydować także indywidualnie. Przepisy każdego kraju regulują kwestie podatkowe, podatek jest odprowadzany. Zachęcam do czytania umowy która jest zarówno w języku polskim jak i francuskim.:)
    Wacek

01.05.2021 15:45

Witam w salanchesa pracowałem u Pana Cerettiego, najszybsi ludzie na świecie, po białym, nie polecam normalnym ludziom
    Renegat

01.05.2021 00:57

Czemu usuneliście komentarz że w solverze trzeba pracować na 5 maszyn nie podając tego w ogłoszeniach? nie wygodna prawda?

01.05.2021 11:16

Nie mamy możliwości usuwania komentarzy. Proszę dodać go ponownie jeśli uważa Pan to za ważny aspekt. Dla nas nie ma czegoś takiego jak niewygodna prawda.

01.05.2021 11:17

Sprawdziliśmy i Pana komentarz nadal jest na portalu. Proszę szukać w sekcji pytania.
    Robert

30.04.2021 17:38

Pani Łucja Hadam pracuje w pełni profesjonalnie. Dziękuje bardzo za współpracę .
    łświęs

28.04.2021 10:27

Bardzo profesjonalne podejście, informacje o ofercie przekazane w spójnej formie, przedstawicielka sprawnie i wyczerpująco odniosła się do wszystkich kwestii powstałych podczas rozmowy wstępnej. Szybka i sprawna komunikacja.
    Mirek

26.04.2021 23:41

Polecam. Profesjonalna, rzetelna, miła obsługa. Czuję, że jestem w dobrych rękach.
    Ewa

21.04.2021 07:30

Polecam współpracę z agencją. Z poziomu kandydata mogę napisać, że rozmowa kwalifikacyjna odbyła się na wysokim poziomie. Pytania konkretne, merytoryczne, jednocześnie utrzymana miła atmosfera rozmowy. Miałam przyjemność współpracować z agencją również z poziomu klienta - jak najbardziej na plus. Dobra komunikacja z rekruterami, a przesłane dokumenty aplikacyjne potencjalnych kandydatów spełniały nasze wymogi rekrutacyjne. wszystko odbyło się z zachowaniem terminów. Osoba zarządzające agencją, jak i rekruterzy pracują w pełni profesjonalnie.
    OK

16.04.2021 22:08

Dobry kontakt z rekruterem (p.Kamil- bardzo kompetentna i rzetelna osoba), dokładna weryfikacja CV, szybka informacja zwrotna. Proces rekrutacji był dobrze "pilotowany".
    Ania

16.04.2021 18:51

Polecam. Profesjonalna, miła obsługa. Rzetelne informacje, Wysoka jakość świadczonych usług.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GRH?

Mściciel na harleyu

10.04.2021 01:01

Czy Solvera Gaweł technolodżi myśli płacić ludziom z agencji po 3500 na rekę?by ich przynjamniej zachęcić do pracy?
    Renegat

15.04.2021 13:37

Tylko podkreślę ze u konkurencji praca jest na 2 maszynach za za 3500na reke:)

15.04.2021 14:12

Dziękujemy za informacje :)
    Sylwester

07.04.2021 15:29

Rozmowa kwalifikacyjna na bardzo dobrym, wysokim poziomie. (Pisze to jako HR-owiec z kilkuletnim doświadczeniem). Pani Łucja, bardzo profesjonalna i kompetentna ale również miła i otwarta. Zresztą, konwersacja i późniejszy test języka Ang. spowodował zaproszenie na finalną rozmowę kwalifikacyjną do xy firmy w dosyć szybkim czasie. Moim zdaniem 10/10.

31.03.2021 19:31

Proces rekrutacji przebiegł bez najmniejszych problemów, rekruter, Pan Kamil był bardzo komunikatywny. Kontakt począwszy od pierwszej rozmowy telefonicznej przez cały okres trwania rekrutacji wzorowy. Bardzo polecam.

13.02.2021 09:30

Jaka umowa obowiązuje w GRH podczas okresu próbnego?
    Mr

28.02.2021 20:22

Umowa o prace
    adam

28.03.2021 20:11

umowa o prace ważna jeden tydzień
    Przemyslaw

25.03.2021 18:52

Proces wstępnej rekrutacji przebiegł bez najmniejszych problemów, rekruter był bardzo komunikatywny i jasno przekazał wszystkie informacje. Kontakt w trakcie całego procesu wzorowy, wymiana maili i telefonów na wysokim poziomie. Polecam.
    Justyna

24.03.2021 17:42

Polecam, aplikację poprzez GRH, Pani Katarzyna Jopek prowadząca proces rekrutacji, począwszy od pierwszej rozmowy telefonicznej, aż do podpisania umowy z pracodawcą, towarzyszy, ułatwia kontakt oraz służy pomocą.

Kontakt - GRH

Laurowa 2 35-232 Rzeszów

Branża główna: Praca tymczasowa

Pati

23.03.2021 11:35

Profesjonalnie przeprowadzona rekrutacja przez Pana Rafała w miłej atmosferze. Przekazane szczegółowe informacje.Polecam współpracę. Szybko, konkretnie, solidnie.
    Elżbieta

19.03.2021 17:39

Cały proces rekrutacji przebiegał w bardzo miłej, a jednocześnie profesjonalnej atmosferze. Na duży plus stały kontakt z aplikującym.
    Beata

19.03.2021 11:40

Sam proces rekrutacji oceniam pozytywnie. Szybki kontakt, miła atmosfera podczas rozmowy, kompletne informacje.
    Zadowolona kandydatka

17.03.2021 19:37

Pierwsza taka rekrutacja, gdzie dostawałam komplet informacji przed, w trakcie i po zakończeniu procesu. Rozmowa z Panią Katarzyną bardzo konkretna, a przede wszystkim miła. Bardzo polecam kontakt z rekruterką, oby więcej takich osób.
    Agnieszka

17.03.2021 09:00

Dzień dobry, bardzo polecam współpracę. Szybko, konkretnie, solidnie. Rekrutrzy profesjonalni i pełni energii!
    Jacek

16.03.2021 13:03

Polecam mimo tego, że nie udało mi się dostać do kolejnych etapów rozmów. Szybki kontakt od rekrutera, rzeczowa rozmowa na temat stanowiska, oraz dobry przepływ informacji na temat samej rekrutacji.
    Ag

16.03.2021 10:19

Rozmowa przebiegła pomyślnie oraz udało się zdobyć pracę, polecam
    Julita

15.03.2021 15:29

Serdecznie polecam firmę GRH. Pani Katarzyna Jopek profesjonalnie towarzyszy w procesie rekrutacji, począwszy od pierwszej rozmowy telefonicznej, aż do spotkania z przedstawicielem docelowej firmy. Ogromną zaletą jest rzeczowe przedstawienie stanowiska oraz pracodawcy, a także stały kontakt oraz szybka odpowiedź (czy to mailowa czy telefoniczna) na każde pytanie. W moim przypadku proces rekrutacyjny zakończył się rekomendacją do pracodawcy oraz późniejszym zatrudnieniem. Raz jeszcze bardzo polecam!
    Katarzyna

15.03.2021 08:54

Zdecydowanie polecam aplikację poprzez GRH. Miałam przyjemność rozmawiać z kompetentną i "przytomną" osobą, która od razu zauważyła, że moja kandydatura do danej firmy jest bardziej odpowiednia na nieco różniące się stanowisko. Po przekazaniu CV firmie docelowej byłam informowana o każdej decyzji/kolejnym etapie telefonicznie. Po potwierdzeniu informacji na temat daty/miejsca/godziny spotkania wysyłano na sms. Jeszcze raz polecam i pozdrawiam Pana Kamila.
    Ewa

09.03.2021 16:10

Zdecydowanie polecam agencję GRH w Rzeszowie. Miła i profesjonalna rozmowa. Prowadząca bardzo kompetentna, przekazała komplet informacji.
    Marcin

08.03.2021 23:45

Moim zdaniem agencja GRH jest warta polecenia. Nie ma ukrytych kosztów, bardzo miłe podejście do kandydata.
    Arek

06.03.2021 10:29

Pracowałem tam w Alpach u tzw. Cerettiego i wrogowi nawet nie życzę tam pojechać gość ma Polaków za nic, tylko dawaj, dawaj
    Zespół rekrutacyjny FR

08.03.2021 10:45

Praca za granicą u każdego z klientów wiąże się ze wzajemnymi oczekiwaniami każdej ze stron zarówno pracownika jak i pracodawcy. U każdego klienta są pracownicy, którzy są zadowoleni ze współpracy. W przypadku wyrażonej chęci zmian proponujemy inne miejsce, gdzie decyzja należy do pracownika. Zapraszam do aktualnych ofert pracy umieszczonych na naszej stronie.
    Arek

Malarz Budowlany

Sallanches

Pracownik Ogólnobudowlany

Belle-Plagne

Pracownik techniczny / Konserwator (złota rączka)

La Clusaz

1700 - 1800 EUR / m