3.9/5

• Matysówka
  • Rudna Wielka
  • Krasne
  • Podłęże

3. Opinie o pracodawcach Rzeszów
  5. Opinie o GRH

Opinie o GRH Rzeszów

Nie przegap nowości o GRH!

Bingo

26.12.2021 19:06

Miałem tam rozmowę. Baaardzo przeciętnie.
    lolek

09.12.2021 14:08

W moim przypadku to czysta strata czasu..

30.11.2021 19:13

Bardzo profesjonalna obsługa. Informacje o pracodawcy przekazywane rzetelnie, po rozmowie już z pracodawcą potwierdziły się wszystkie informacje otrzymane wcześniej od Pani Łucji. Serdecznie polecam :-)
    Karol

29.11.2021 17:21

Nie polecam tej firmy niby piszą że już kogoś znaleźli po czym kilka minut później dodają ponownie ogłoszenie. Strata czasu z tymi ludźmi.
    Weronika

02.10.2021 21:34

Serdecznie polecam, profesjonalny zespół, łatwa komunikacja, cały czas w kontakcie, nie musiałysmy się niczym stresować, wszystko załatwione było idealnie, rekrutacja poszła łatwo i sprawnie. Samo miejsce pracy bez żadnych zastrzeżeń, szefostwo bardzo miłe, pracownicy uprzejmi. Wyspa Ré urokliwa. Jestem zachwycona a zarazem zasmucona że tak szybko mi 3 miesiące pracy minęły. Także osobiście polecam z całego serca. ????
    Syl

26.11.2021 23:12

Hej. Też byłam na tej wyspie :) Ars en Re na samym końcu :)
    Benia

24.11.2021 11:10

Chciałbym docenić pracę Pani Kingi ,która jest bardzo milą i profesjonalną osobą, która służy pomocą i radą. Bardzo polecam współprace z Nią, ostatnio bardzo rzadko spotyka się takie osoby ,pozdrawiam
    sium

22.11.2021 19:00

Agencję ciężko mi ocenić ale za to jak najbardziej mogę ocenić pracę p. Kingi. Niezwykle miła, elokwentna, a przy tym ciepła. Polecam powyższą osobę zarówno dla osób poszukujących pracę jak i firmy, które chciałby nawiązać współpracę z powyższą osobą. Pozdrawiam
    Kamil

22.11.2021 14:24

Bardzo szybki i sprawny proces rekrutacji. Pani Łucja wykazuje się pełnym profesjonalizmem w wykonywaniu swoich obowiązków, była pomocna na każdym etapie procesu jak i kontaktu z pracodawcą. Gorąco polecam skorzystanie z usług GRH Polska.
    Krzysztof Prucnal

20.11.2021 12:23

Bardzo polecam, miałem styczność z Panią Anną Olejarski, pełen profesjonalizm w przeprowadzaniu kolejnych elementów procesu rekrutacyjnego. Pomoc i przekazywanie wszystkich istotnych informacji podczas każdego jego stopnia. Szybkie i rzeczowe odpowiedzi na zadane pytania(telefonicznie i mailowo), a kultura osobista na bardzo wysokim poziomie. Współpracę z Panią można porównać do etapów sprzedażowych, tutaj wszystkie zostały świetnie przeprowadzone od "przywitania" do "zamknięcia sprzedaży".
    Ania

18.11.2021 14:30

Serdecznie polecam, Pani Łucja jest bardzo kompetentną i świetną rekruterką. Cieszę się, że to właśnie z nią miałam przyjemność rozmawiać. Rozmowa kwalifikacyjna była bardzo przyjazna i profesjonalna. Polecam Agencję! Pozdrawiam

17.11.2021 13:27

Jestem bardzo zadowolony z pracy Pań tam zatrudnionych. Miło i przyjemnie się z nimi współpracuje. Jak dotąd nie znalazły mi pracy, ale miło je wspominam :)
    S

13.11.2021 11:54

Po wysłaniu CV dostałem telefon w ciągu 3 dni. Rozmawiałem z Panem Kamilem, który dbał o moją kandydaturę. Wszystko fajnie załatwił, a także często do mnie dzwonił aby upewnić się czy wszystko jest ok. Polecam :)
    zniesmaczony

19.10.2021 12:46

Niestety nie jestem zadowolony z usług tej agencji, więc jej nie polecam. Straciłem czas i pieniądze na dojazd na spotkanie, które nic nie dało.

Oferty pracy - GRH

Malarz Budowlany

Sallanches

Pracownik Ogólnobudowlany

Belle-Plagne

Pracownik techniczny / Konserwator (złota rączka)

La Clusaz

1700 - 1800 EUR / m

16.10.2021 00:51

Agencja jest ok, broni kandydata do końca, ale, niestety, wszystko zależy od umiejętności kandydata, bo to on w końcu będzie pracował na nowym miejscu, nie agencja. Pracownicy agencji mocno angażują się do potrzeb kandydata i starają się pomagać mu w każdej chwili ciężkiej drogi do zdobycia wymarzonej pracy. A co najgłówniejsze - pamiętają swoich kandydatów, którzy kiedyś trafiły do bazy agencji i starając się im pomóc w poszukiwaniu fajnej pracy jak tylko kandydat tego będzie potrzebował.

12.10.2021 19:15

Współpracę z Agencją GRH z Rzeszowa uważam za doskonałą. Miałam przyjemność kontaktować się z Panią Gabrysią, która na każde zadane przeze mnie pytanie potrafiła odpowiedzieć i pomóc. Oferta pracy we Francji, którą dostałam okazała się wspaniała. Mogę stwierdzić, że była to jak do tej pory moja najlepsza praca w życiu. Dobre warunki, mili współpracownicy oraz szefostwo. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam bardzo współpracę z tą Agencją.
    Katarzyna

06.10.2021 11:53

Bardzo profesjonalnie przeprowadzony proces rekrutacyjny. Pan Kamil na każdym kroku rzetelnie informował o całym przebiegu procesu. Po każdym etapie dostawałam informację zwrotną dzięki czemu cały czas wiedziałam co się dzieje i co mnie jeszcze czeka. Zdecydowanie pozytywne wrażenie
    Radek J

05.10.2021 09:46

Bardzo polecam, Pani Ania jest najlepsza rekruterka z jaką miałem przyjemność rozmawiać, rozmowa kwalifikacyjna była prowadzona w profesjonalnym ale przyjaznym tonie, mająca na celu win win. Pozdrawiam
    Anna

29.09.2021 13:40

Przepraszam za pomyłkę Pani Łucja Hadam (pomyliłam nazwisko)....

27.09.2021 21:55

Bardzo mocno polecam. Pani Kinga bardzo profesjonalnie i rzeczowa prowadzila rozmowy i caly proces rekrutacji. Na biezaco informowala o sytuacji. Oby wiecej takich profesjonalnych agencji!
    Wczasowicz

28.09.2021 09:17

Już tak nie cukruj bo chyba nie wiesz co piszesz najgorsza firma oszukańcza jaką znam nic nie załatwiają wpuszczają ci do pokoju 6m2 we dwóch bez pralki ,lodówki i wszystkich mediów jak się dodzwonisz przez przypadek to mówią że mają takistandart żadnych kontaktów tylko jesteś im potrzebny do zarabiania kasy nic pozatym w zamian krętacze i (usunięte przez administratora)
    Katarzyna

24.09.2021 18:32

Współpraca z p. Łucją to czysta przyjemność. Kontakt, rozmowa jak i przedstawienie oferty pracy bez zarzutu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GRH?

Firehead

20.09.2021 18:06

Polecam, Pani Ilona bardzo mi pomogła. Doskonały kontakt i pomoc podczas oraz po pozytywnie zakończonym procesie rekrutacyjnym.
    Martyna

10.09.2021 15:47

Współpraca z tą agencją to czysta przyjemność. Bardzo jasne warunki, wsparcie, zainteresowanie ze strony agencji, szybki kontakt.
    Ola

08.09.2021 21:03

Współpracowałam z p. Gabrielą Bloniarz i jestem bardzo zadowolona, przed wyjazdem byłyśmy w stałym kontakcie i otrzymałam odpowiedz na wszystkie moje pytania, pomogła mi w znalezieniu dojazdu i kontakcie z pracodawcą na miejscu, polecam :)
    Bartosz

03.09.2021 09:01

Firma GRH pośredniczyła w zatrudnieniu mnie do aktualnej firmy, z której jestem naprawdę bardzo zadowolony, zarówno z obowiązków, jak i warunków pracy i atmosfery. Bezpośrednią rekrutacją zajmowała się Pani Anna Olejarski, która wykazuje się bardzo dużym profesjonalizmem, świetnym podejściem do rekruta, życzliwoścą i pomocą.. Tak naprawdę dzięki Pani Annie mogę cieszyć się z obecnej pracy, za co jestem Jej serdecznie wdzięczny. Jak najbardziej polecam :)
    Seba

30.08.2021 16:27

Ja byłem bardzo zadowolony z kontaktu i przedstawionej oferty. Miła rzeczowa rozmowa telefoniczna, później kontakt z informacją zwrotną. To była kolejna oferta pracy od GRH.
    Sławek

29.08.2021 09:09

Uczestniczyłem w rekrutacji, którą prowadził Pan Kamil. Ostatecznie znalazłem pracę gdzie indziej, ale sam proces stał na najwyższym poziomie. Feedback po rozmowie i w momencie rozstrzygnięcia. Zawsze bardzo miło, konkretnie i widząc na horyzoncie właściwy cel.

Kontakt - GRH

Laurowa 2 35-232 Rzeszów

Branża główna: Praca tymczasowa

Gonzo

22.08.2021 10:55

Witam. Może ktoś miał doświadczenie pracować we Francji przy KG, malowanie, szpachlowanie itp. Chciałbym dowiedzieć się jak warunki mieszkaniowe, praca, nadgodziny i wypłaty, jak to wygląda?
    Krzysztof P.

05.08.2021 15:56

Firma godna polecenia. Spoglądam na firmę z perspektywy profesjonalizmu Pani Łucji H., pragnąc dodać, że jeśli GRH w Rzeszowie ma więcej takich ludzi jak Pani Łucja to jestem spokojny o przedmiotową firmę. W czasach pozbawionych "ludzkich odruchów" Pani Łucja na nowo wlewa wiarę w człowieka. Merytoryczne pytania, możliwość konwersacji, wprowadzenie do proponowanego stanowiska i wychwycenie od kandydata na dane stanowisko najmocniejszych stron to tylko niektóre zalety Pani Łucji. Życzę wszystkim by na swojej drodze zawodowej poznali kogoś pokroju Pani Łucji H. Pani Łucjo, oraz GRH - Dziękuję i wszystkiego dobrego. Krzysztof P.
    Justyna

21.07.2021 23:22

Jednego dnia rozmowa telefoniczna przedstawiająca ofertę, na którą aplikowałam. Drugiego dnia zaproszenie na rozmowę w firmie (drugi etap rekrutacji). W ciągu dwóch dni decyzja o przyjęciu. Poszło dość sprawnie. Myślę, że sporo zależy od potencjalnego pracodawcy u którego nastawienia. Pani Ilona przedstawiająca ofertę rzeczowo poinformowała mnie o warunkach i zapytała o przebieg mojego dotychczasowego zatrudnienia.
    Piotr

15.07.2021 16:14

Miałem przyjemność rozmowy z Panią Łucją Hadam. Konkretna a zarazem luźna rozmowa na temat oferty. Uzyskałem odpowiedzi na wszystkie zadane przeze mnie pytania. Ocena jak najbardziej pozytywna.
    Małgorzata

15.07.2021 11:43

Bardzo sprawna obsługa kandydata na stanowisko. Zostałam bardzo dobrze poprowadzona przez każdy etap i w razie wątpliwości, wszystko zostało mi wyjaśnione. Miałam do czynienia z bardzo kompetentną i zaangażowaną rekruterką, polecam serdecznie :)
    Nina

15.07.2021 09:49

Bardzo profesjonalny proces rekrutacyjny. Udzielenie wszystkich istotnych informacji, szybki i sprawny kontakt. Pan Kamil bardzo sympatyczny i pomocny. Polecam
    Agnieszka

03.07.2021 09:49

Miałam przyjemność być rekrutowana przez Pana Kamila. Bardzo miły i kompetentny człowiek, spokojnie i rzetelnie wykonujący swoją pracę. Po każdym etapie rozmów z potencjalnym pracodawcą od razu informacja zwrotna. Wyczerpujące odpowiedzi na pytania, rzeczowo i na temat. Szybki przepływ informacji między stronami. Cały proces rekrutacji bardzo sprawny i szybki. Jestem pozytywnie zaskoczona zainteresowaniem i okazaną opieką. Jak najbardziej polecam
    Tadeusz

30.06.2021 15:12

Dzień dobry Po przeczytaniu kilku opinii postanowiłem podzielić się swoimi odczuciami dotyczącymi kontaktów z rekruterami firmy GRH Polska. Być może miałem szczęście, że trafiłem na przemiłą i kompetentną panią Łucję, która w kilku rozmowach telefonicznych zrobiła na mnie niesamowicie pozytywne wrażenie, o czym piszę poniżej. Profesjonalizm tej Pani, dotyczący nie tylko samej rozmowy i zegarmistrzowskiej punktualności co do umówionego czasu, ale także traktowanie mnie (szukającego pracy) jako partnera a nie "zło konieczne" z którego coś należy wybrać. Otrzymałem naprawdę wszystkie informacje o które prosiłem (a nawet więcej ) dotyczące mojego ewentualnego miejsca pracy, co pozwoliło mi dobrze przygotować się na najważniejsze czyli pierwsze spotkanie z przyszłym pracodawcą. W trakcie i po tym spotkaniu nie byłem niczym zaskoczony, ponieważ tak jak wspomniałem otrzymałem wcześniej wyczerpującą listę odpowiedzi, nawet co do atmosfery panującej w tym zakładzie, którą wypowiadali wcześniej zatrudnieni. Poszukujący Pracy! Sam przez kilka miesięcy wysłałem naprawdę bardzo dużo aplikacji, także do GRH, niestety z marnym skutkiem, bo zaledwie dwoma spotkaniami które mimo iż były naprawdę obiecujące zakończyły się klapą, bo prawdopodobnie "byłem za dobry". Czy mam zrobić z siebie "kalekę" aby dostać pracę? Otóż nie głowa do góry i szukamy dalej. Mam ponad 25 letnie doświadczenie w kilku branżach i szukałem pracy na terenie dwóch województw a mimo to trwało to bardzo długo powodując nie raz" dół psychiczny". Należy jednak zrozumieć także rekruterów z tej i innych firm, którzy mają prawo wybierać z pośród naszych aplikacji i nie powinniśmy się tym zrażać, bo sami na ich miejscu zrobilibyśmy to samo. Każdy z nas jest wyjątkowy i ma takie czy inne talenty, natomiast nie zawsze mamy tak potrzebne w życiu szczęście. Ja choć finalnie nie skorzystałem z oferty zaproponowanej przez Panią Łucję,ponieważ w tym samym dniu otrzymałem ofertę bliżej i bardziej odpowiadającą moim doświadczeniom, to zadzwoniłem i podziękowałem za jej starania, którymi dowiodła że jest osobą na właściwym miejscu. Życzę wszystkim aby na drodze szukania i zmiany miejsca pracy spotkali taką Panią Łucję, która sprawiła że przypomniała mi się bajka o lisie, kreciku, koniu i chłopcu, który na pytanie czy szklanka jest do połowy pusta , czy pełna powiedział; ja cieszę się że ją w ogóle mam! Takiego pozytywnego podejścia Wszystkim życzę pozdrawiam Tadeusz
    spawacz 111 141

29.06.2021 11:08

Za 7000zł netto do Francji super!!!
    Emil

24.06.2021 14:39

Kontakt z Panią Łucja Hadam bardzo miły. Każdy etap rozmowy rekrutacyjnej przebiegał w przyjaznej atmosferze oraz był rzeczowy. Z mojej strony opinia pozytywna.
    Magdalena

18.06.2021 22:42

Polecam. Bardzo szybka odpowiedź na wysłane CV. Rozmowa przeprowadzona profesjonalnie ale w miłej atmosferze.
    [email protected]

18.06.2021 12:10

jestem zadowolona i polecam
    Mariusz

16.06.2021 10:22

Bardzo pozytywnie, dobry kontakt i rzeczowa rozmowa rekrutacyjna. Jakieś tam porównanie z innymi agencjami mam i na ich tle GRH wypada bardzo dobrze.
    Kominiarz

10.06.2021 16:34

Nie polecam brak organizacji wyzysk i brak profesjonalizmu zarówno w Polsce i zagranicą ,uważajcie na Piotra Komorowskiego z Francji wiecznie jest pijany a jak tylko coś jest nie po jego myśli to od razu podkłada kłody pod nogi
    Dział_rekrutacyjny_FR

16.06.2021 09:57

Nie przepracowując ani jednego dnia z naszą agencją Pana opinia jest bezpodstawna. Wyjazd jest w pełni zorganizowany i każdy kandydat poinformowany jest o przebiegu trasy lub odbiorze przez innego pracownika. Wycofując się z zaakceptowanej oferty na ostatnim etapie to brak poszanowania pracy Rekrutera oraz utrata zaufania Klienta. Ocenił Pan kogoś nie znając tej osoby, co w moim zdaniu jest bardzo niekulturalne.

Zostaw merytoryczną opinię o GRH