BARDZO NIEBEZPIECZANA FIRMA TRAKTUJE LUDZI JAK GŁOPKÓW-białych muzynów-KTÓRYM ROBIĄC ŁASKE DAJE PRACE ZA NIECAŁE 5 EURO NETTO,ALBO I CZASMI MNIEJ( OCZYWISCIE PRZED WYJAZDEM OBIECUJĄ ZE NETTO MASZ 7 ALE TO NIEPRAWDA ) KORDYNATOZY PO HAMSTWO I CHOŁOTA -wtych burdelach co mieszkasz to ztaką hołotą która zeby sie najesc wyje tobie jedzenie z lodówki a sama chleje i sie awanturuje i niesprzota wogule !! twoja interwencja telefoniczna absolutnie nic nieda kordynator na ciebie sie tylko wkórwi - jedyne wyjscie to osobiscie obic ryja takiemu burakowi ale wtedy napewno jak on doniesie ze go pobiłes to bedziesz miał prace 2 dni wtygodniu bo jestes niebezpieczny i kara od 50 euro w góre :-)) te pedalskie kordynatorzy ROBIĄ Z SIEBIE POWAŻNYCH PANÓW ,kary w tej smierdzacej bardzo firmie to chleb powszeni i stosują je nadzwyczaj czesto, jak jakim cudem bedziesz miał w tygoniu 60 godzin wtedy netto za godzine dadzą tobie 4,88 euro ,jak bedziesz miał 30 godzin (to sie bardzo czesto zdaża) to za godzine dadzo tobie JAK DOBRZE PUJDZIE 4,97 euro netto , a praca przez tą zasrana agencje nienależy do letkich :-) , trafiasz do firm gdzie polak to przedmiot który ma bezwarunkow bezwglendu na nic ma charowac a jesli jest cos nietak jusz ciebie wymieniają na innego polaka -białego mużyna,infocontrakting potrafi ciebie tak potraktowac ze w miesiocu przeprowadzasz sie 15 razy i lepiej -czasami oni pociebie przyjada ale najczesciej to ty sie włuczysz komunikacja miejską -wtedy przypominasz żyda za czasów 2 wojny swiatowej , dorota -szefowa z biura udaje ze tej firmie na tobie zależy i zety jestes wazny ale tylko udaje poto abys zaszybko nieuciekł :-) reszta kordynatorów ma to gdzies czy masz łózko w pokoju dlanich jestes przedmiotem zapisanym pod adresem anie pod łózkiem ( wiele razy spałem wraz polakiem na jednym łózku(a on sie nachlał i zeszczał ) a i zdażyło sie ze w salonie jak i na podłodze ) pożegnałem sie ztą przekletą firmą jak za 4 dni pracy w tygodniu otrzymałem 70 euro wypłaty i po