Euroservices Polska Sp. z o.o.

Adres: Opolska 54, 49-100 Niemodlin

NIP: 2010000103 KRS: 0000191750

Euroservices Polska Sp. z o.o.
2 61 116 5 1

Opinie o Euroservices Polska Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

123409876
 Opinia

A i nie ma kluczyka w drzwiach,co przy mieszkaniu z obcymi ludźmi powinno być priorytetem,ponieważ do różnych rzeczy może dojść pod nasza nieobecność

Pomocna?
Tak1Nie
Tomasz
 Opinia
@123409876 07.07.2019 14:51

Warunki mieszkania nie zawsze są w standardzie hotelowym, jednak powinna być zachowana pewna prywatność, co jak piszesz nie ma miejsca. Takie uzgodnienia z agencją najlepiej robić przed wyjazdem i podpisaniem umowy. Czy mogłaś liczyć na opiekę koordynatora projektu i brał on czynny udział w rozwiązywaniu problemów na miejscu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
123409876
 Opinia
@Tomasz 07.07.2019 16:03

Jeżeli chodzi o prace to mówiłam,że wolimy coś innego razem,to pan powiedział,że jak coś się zwolni to poinformuje,ale jeśli chodzi o sprawę kluczy w drzwiach od pokoju to chyba nie od dzisiaj osoby sprawdzające mieszkania widzą brak tych priorytetów

Pomocna?
TakNie
123409876
 Opinia

Załatwiając prace przez telefon zapewniano nas,mnie i chłopaka,że na pewno będziemy pracować przy cebulkach,wszyscy wiedzą i wszystko załatwione,kiedy jednak dotarliśmy już na mieszkanie,które jest jakie jest,ale można przeżyć,dostaliśmy telefon,że nie ma tam miejsc i nie będziemy tam pracować,ale można na innym zakładzie,osobno,gdzie chłopak zaczyna wcześniej,a zależało nam na pracy na jednym zakładzie i może jak gdzieś zwolni się miejsce to nas przeniosą ,trochę nas to zdenerwowało i rozczarowało,bo mówiono nam co innego i chcieliśmy pewna prace bez niespodziewanych zmian,o czym nas zapewniono niestety. Widać,że organizacja szwankuje :/

Pomocna?
Tak1Nie
Zofia
 Opinia
@123409876 07.07.2019 14:46

Trzeba oczywiście przyznać Ci rację. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca, ale ludzką rzeczą też jest się pomylić. Może faktycznie znajdą się niedługo miejsca w jakimś zakładzie i z chłopakiem będziecie mogli pracować razem. Chciałabym się jednak dowiedzieć od Ciebie czegoś na temat ogólnych warunków, jakie zapewniła Wam firma Euroservices Polska. Zacznij może od ubezpieczenia zdrowotnego. Macie do niego dostęp?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia

Bardzo ciężka praca. Brud (usunięte przez administratora) za najnizsza stawkę. Zimą zimno a latem pot po (usunięte przez administratora) cieknie

Pomocna?
Tak1Nie
Zuzanna
 Opinia
@Były pracownik 03.06.2019 10:43

Trzeba przyznać, że w sposób bardzo ogólnikowy omówiłeś warunki pracy w Euroservices Polska. Ale z uwagi na to, iż ostatnio nikt nie zabiera tu głos, należy Ci podziękować za Twój komentarz. Co do kwestii wynagrodzenia - jasna można powiedzieć, że jest ona raczej indywidualna. Natomiast jeśli chodzi o niehigieniczne warunki pracy, o których nadmieniłeś, to należałoby zgłosić takie zaniedbanie odpowiednim instytucjom. Myślisz, iż takie działanie mogłoby przyczynić się do poprawy sytuacji?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bez zartow
 Opinia
@Zuzanna 03.06.2019 11:59

Słuchaj mam na myśli kakretnie pracę na szmatach. Co do stawki siebie wykluczam bo wszystkim placic ie tak samo, nie liczą tzw faz bo im wyżej tym ciut więcej ale by dorobić się w tej firmie kolejnej fazy graniczy z cudem. A w gebotexie moja droga Zuzanna jest (usunięte przez administratora) brud smrud. Oszczane szmaty, śmieci, żywe pająki i inne niespodzianki wylatuja z tych worków... Zgłaszać pewne sprawy? A niby komu, i co może klimatyzację tam zapontujecie?? Jedyny plus taki ze jak znajdzie się jakas kasę czy biżuterię no można szybko schować w gacie i dlatego mnóstwo kobiet tam jest wciąż. Tylko dlatego.

Pomocna?
Tak1Nie
Tomasz
 Opinia
@Bez zartow 17.06.2019 09:17

Widzę, że masz wiedzę związaną z pracą w firmie Euroservices Polska, dlatego może będziesz tak uprzejmy i napiszesz, jak wyglądają warunki zatrudnienia dla nowo zatrudnionych pracowników? Można liczyć na satysfakcjonujące zarobki? Jeżeli możesz, to wyraź, proszę swoje zdanie na ten temat. Będę wdzięczny.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bez zartow
 Opinia
@Tomasz 17.06.2019 09:52

Odszedłem z tej firmy po tym jak kilka razy wyrabali mnie na wypłata h.. Daj spokój kolego, wiesz ile oni sobie chcą za chatę? Dojazd do pracy, no chore. Niby pobierają za ubezpieczenie a jak przyszło co do czego to moja dziewczyna nie miała oplacanego ubezpieczenia tylko sciagali kasę a nie opłacało tragedia

Pomocna?
Tak1Nie
Tomasz
 Opinia
@Bez zartow 17.06.2019 21:51

Jeśli chodzi o zakwaterowanie to podpisując umowę przed wyjazdem miałeś chyba wyszczególnione koszty, które poniesiesz. Czy była możliwość samodzielnego znalezienia mieszkania i wtedy opłaty byłyby mniejsze? Interesuje mnie kontakt z koordynatorem kontraktu. Czy był na tyle pomocny, że rozwiązywanie zaistniałych na miejscu problemów było łatwiejsze?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mikołaj
 Opinia

Firma Euroservices Polska zajmuje się werbowaniem i selekcją pracowników na potrzeby firm polskich i zagranicznych. Stawia na jakość werbowanych pracowników, a także dość mocno selekcjonuje swoich kandydatów pod względem fachowości i nastawienia do pracy. Euroservices Polska prowadzi stronę na facebooku https://www.facebook.com/EuroservicesPolska/ na której zamieszcza aktualne oferty pracy. Obecnie szuka pracownika do produkcji palet i sortowania odzieży używanej. Praca w Holandii. Warto tam zajrzeć, jeżeli ktoś jest zainteresowany zatrudnieniem. Pracodawca oferuje także zakwaterowanie.

Pomocna?
TakNie
Antywiesniak
 Opinia

Ten wstretny naganiacz szuka Niewilników bez znajomosci angielskiego z polski wschodniej zawsze bo takich można bezograniczeń płacic połowe i oni nic ztym nierobią bo usiebie na wschodzie zarobili mniej pozatym nieumią sie porozumiec

Pomocna?
Tak3Nie1
radzio
 Opinia
@Antywiesniak 22.05.2018 07:59

a ty co pl wschodnia obrarzasz wiesniaku? tam wcale gorszych kudzi niema i tagrze maja wyksztalcenie buraku.

Pomocna?
Tak2Nie2
ortografia
 Opinia
@radzio 27.11.2018 10:01

no najwidoczniej sama zawodowka skoro takie bledy ortograficzne robisz to najwidoczniej mieszkaja same pacany i nieuki w pl wschodniej

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jax

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

duzo dobrej zabawy Moje sugestie dla Euroservices Polska Sp. z o.o.: duzo dobrej zabawy w krainie holandii Lubię atmosferę w Euroservices Polska Sp. z o.o. za: centralna holandia

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PaulinaS
 Opinia

dziwi mnie ,ze tyle osob wypowiada sie negatywnie o agencji,bo ja jestem w miare zadowolona. Fakt,ze poszlam do innej pracy niz byla mowa,ale wyplaty sie zgadzaja no i jak na razie nie czuje sie okradana :) poki co juz 3 miesiac,czas na urlop i raczej planuje powrot :)

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia

Tak kazdy narzeka i oczekuje nie wiadomo czego a idealnej agencji nie ma tak naprawde. Ja pracuje juz dluzszy czas,tygodniowki mam a to najwazniejsze . Po projektach troche skacze,ale najwazniejsze,ze nie siedze na domku . Sa plusy i minusy,ale po kilku poprzednich agencjach tu wcale tak zle nie jest.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
koles
 Opinia

Prosze wszystkich nie wybierajcie sie przez tą agitacje to (usunięte przez administratora) na mieszkaniach niema WF warunki u nich to katastrofa i porażka oszukują z kasy

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nela
 Opinia
@koles 19.06.2018 12:52

Koles jak chcesz wf to do szkoły się wróć, przy okazji nad pisownią popracujesz ;)

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
latający holender
 Opinia

Jestem w NL drugi miesiąc wyjechałem przez Euroservices Niemodlin , praca jest , kasa co tydzień na koncie. Biuro jak biuro , nie mam do nich zastrzeżeń. Przynajmniej mówią jak jest nie obiecują złotych gór jak inne agencje

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
marketingowiec
 Opinia

Jeśli już ktoś tu sie wypowiada w wywiadzie na tematy marketingowe w Euroserwis to sugeruję najpierw zając sie własnym marketingiem/brandingiem począwszy od zmiany zdjecia w sieci na bardziej profesjonalne. Nie ocenia sie ksiazki po okładce ale naprawdę wywołuję to słabe wrazenie na odbuorcy. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Wqurwiony anty discopolowiec
 Opinia

Bardzo niżetelna firma i oszukuje na wszystkim ucina godziny .zakwaterowanie o standardzie ukrainskim czyli jak woboże i wokółciebie banda wiesniaków bezżadnych ambicji .aroganska franca zrobi wszystko aby zabrac tobie ile sie da .bardzo niepolecam wsómie zerknijcie na srednią z 50 ocen 2/6 to dla kazdego z działającym muzgiem daje odpowiednią ocene negatywną

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zadowolony Polak
 Opinia

Jestem na tak , miłe , poinformowane Panie w rekrutacji, wyjazd busem ESP door to door, godziny są , dach nad głowa też, za dojazd do pracy autem z Infora dodatkowa kasa . Jestem na tak, robiłem przez Otto, Jupitera, Covebo , masówki tam były , nie ma porównania...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adaś
 Opinia

Przyjechałem z żoną na pakowanie mięsa, godziny są , praca ok, ludzie w domku też dają rade. Jak na razie wypłaty na czas , zgadzają się . Wszystkie warunki o których mówił nam Euroservices pokryły się z warunkami w Inforcontracting.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
oszukany exworker
 Opinia

aktualnie w ogłoszeniach oferują 1 /h euro wiec zaczeli pisać prawde bo wcześniej ściemniali że 8 ale teraz nieowijają w bawełnę wcześniej się nazywali :inforcontracting na 100% najgorszy naganiacz w Holandii z 40 polskich naganiaczych i najgorsze i najdrosze zakwaterowania .NIEPOLECAM

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Exandros
 Opinia
@oszukany exworker 01.03.2018 20:06

Czy moze ktos powiedziec o pracy przez ta agencje na piwi w eerse?aexand

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
piwa
 Opinia
@Exandros 22.03.2018 16:39

praca jak praca, na 3 zmiany,ogolnie ok tylko kraty troche ciezkie,pracowalem w tamtym roku na tym projekcie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Worker
 Opinia
@piwa 27.03.2018 15:15

Robiłem tam, było ok, potem przenieśli mnie na opony i tak dwa lata w Inforze już jestem

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alina malina
 Opinia

Osobiście pracowałam na wilandzie, dużo godzin, dobra wypłata, praca na długi okres, zakwaterowanie ok.... Przed odzieżą, pakowalam piwo przez kilka tygodnii, praca fajna, godzinki też były. Jak ktoś chce naprawdę pracować to ma pracę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obiektywna
 Opinia

Jeżeli ktoś dobrze pracuje i chce pracować to ma pracę i nie ma problemów z godzinami, koordynatorami itp Patrząc na opinie to jedyna agencja która nie korzysta "z usuwania negatywnych komentarzy" wielki plus za to w dzisiejszych czasach. Polecam sortowanie odzieży w wormerveer dla kobiet. Dużo godzin, praca na długi czas

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Andzia
 Opinia

Najpierw ortografii proszę się nauczyć a potem na forum wypowiadać :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
oszukany exworker
 Opinia

brak wypłat ,hamstwo,aroganstwo,maxymalnie niepolecam

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
oszukany exworker
 Opinia

euroservices a wcześniej inforcontracting czyli gorzej być nie może bardzo niepolecam przezyłem wtym kołchozie biede w rynsztoku bardzo niepolecam bo wtej firmie u tego naganiacza tyrajoc 4 dni wtygodniu po odliczoniu zakwaterowania (o standardzie wyjętym wprost z ukrainy czyli w pokoju masz tylko zniszczone i zaszczane łużko !!! za ogromne pieniądze )zarabisz 40 euro to nie zart i tyrasz jak wół ODRADZAM MOCNO

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Andrzejek
 Opinia

jest wtej dzikiej firmie dorotka prawdziwa polka antypolska uwielbia kosic polaczków i Polaków .przestrzegam

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anty złodziej
 Opinia

euroservices a wcześniej inforcontracting czyli gorzej być nie może bardzo niepolecam przezyłem wtym kołchozie biede w rynsztoku bardzo niepolecam bo wtej firmie u tego naganiacza tyrajoc 4 dni wtygodniu po odliczoniu zakwaterowania (o standardzie wyjętym wprost z ukrainy czyli w pokoju masz tylko zniszczone i zaszczane łużko !!! za ogromne pieniądze )zarabisz 40 euro to nie zart i tyrasz jak wół ODRADZAM MOCNO

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anty złodziej
 Opinia

euroservices a wcześniej inforcontracting czyli gorzej być nie może bardzo niepolecam przezyłem wtym kołchozie biede w rynsztoku bardzo niepolecam bo wtej firmie u tego naganiacza tyrajoc 4 dni wtygodniu po odliczoniu zakwaterowania (o standardzie wyjętym wprost z ukrainy czyli w pokoju masz tylko zniszczone i zaszczane łużko !!! za ogromne pieniądze )zarabisz 40 euro to nie zart i tyrasz jak wół ODRADZAM MOCNO

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anty złodziej
 Opinia

euroservices a wcześniej inforcontracting czyli gorzej być nie może bardzo niepolecam przezyłem wtym kołchozie biede w rynsztoku bardzo niepolecam bo wtej firmie u tego naganiacza tyrajoc 4 dni wtygodniu po odliczoniu zakwaterowania (o standardzie wyjętym wprost z ukrainy czyli w pokoju masz tylko zniszczone i zaszczane łużko !!! za ogromne pieniądze )zarabisz 40 euro to nie zart i tyrasz jak wół ODRADZAM MOCNO

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anty złodziej
 Opinia

euroservices a wcześniej inforcontracting czyli gorzej być nie może bardzo niepolecam przezyłem wtym kołchozie biede w rynsztoku bardzo niepolecam bo wtej firmie u tego naganiacza tyrajoc 4 dni wtygodniu po odliczoniu zakwaterowania (o standardzie wyjętym wprost z ukrainy czyli w pokoju masz tylko zniszczone i zaszczane łużko !!! za ogromne pieniądze )zarabisz 40 euro to nie zart i tyrasz jak wół ODRADZAM MOCNO

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anty złodziej
 Opinia

euroservices a wcześniej inforcontracting czyli gorzej być nie może bardzo niepolecam przezyłem wtym kołchozie biede w rynsztoku bardzo niepolecam bo wtej firmie u tego naganiacza tyrajoc 4 dni wtygodniu po odliczoniu zakwaterowania (o standardzie wyjętym wprost z ukrainy czyli w pokoju masz tylko zniszczone i zaszczane łużko !!! za ogromne pieniądze )zarabisz 40 euro to nie zart i tyrasz jak wół ODRADZAM MOCNO

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anty złodziej
 Opinia

euroservices a wcześniej inforcontracting czyli gorzej być nie może bardzo niepolecam przezyłem wtym kołchozie biede w rynsztoku bardzo niepolecam bo wtej firmie u tego naganiacza tyrajoc 4 dni wtygodniu po odliczoniu zakwaterowania (o standardzie wyjętym wprost z ukrainy czyli w pokoju masz tylko zniszczone i zaszczane łużko !!! za ogromne pieniądze )zarabisz 40 euro to nie zart i tyrasz jak wół ODRADZAM MOCNO

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anty złodziej
 Opinia

euroservices a wcześniej inforcontracting czyli gorzej być nie może bardzo niepolecam przezyłem wtym kołchozie biede w rynsztoku bardzo niepolecam bo wtej firmie u tego naganiacza tyrajoc 4 dni wtygodniu po odliczoniu zakwaterowania (o standardzie wyjętym wprost z ukrainy czyli w pokoju masz tylko zniszczone i zaszczane łużko !!! za ogromne pieniądze )zarabisz 40 euro to nie zart i tyrasz jak wół ODRADZAM MOCNO

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anty złodziej
 Opinia

euroservices a wcześniej inforcontracting czyli gorzej być nie może bardzo niepolecam przezyłem wtym kołchozie biede w rynsztoku bardzo niepolecam bo wtej firmie u tego naganiacza tyrajoc 4 dni wtygodniu po odliczoniu zakwaterowania (o standardzie wyjętym wprost z ukrainy czyli w pokoju masz tylko zniszczone i zaszczane łużko !!! za ogromne pieniądze )zarabisz 40 euro to nie zart i tyrasz jak wół ODRADZAM MOCNO

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anty złodziej
 Opinia

euroservices a wcześniej inforcontracting czyli gorzej być nie może bardzo niepolecam przezyłem wtym kołchozie biede w rynsztoku bardzo niepolecam bo wtej firmie u tego naganiacza tyrajoc 4 dni wtygodniu po odliczoniu zakwaterowania (o standardzie wyjętym wprost z ukrainy czyli w pokoju masz tylko zniszczone i zaszczane łużko !!! za ogromne pieniądze )zarabisz 40 euro to nie zart i tyrasz jak wół ODRADZAM MOCNO

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Euroservices Polska Sp. z o.o. - Niemodlin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny